8 Октомври, 2021 11:04 6 314 80

Николай Милчев: Герджиков е функция на Бойко-Борисовата омраза

  • николай милчев-
  • герджиков-
  • функция-
  • бойко-борисовата-
  • омраза

"Защо е това предложение и подкрепа? Само заради едно-единствено нещо – заради възможността Борисов да премахне главния си противник Радев от президентския пост", казва Милчев 

Николай Милчев: Герджиков е функция на Бойко-Борисовата омраза  - 1
Снимка: БГНЕС

"След като написах някои мои впечатления от интервюто на ректора Герджиков пред Нова телевизия, се сетих за още нещо. Помислих си какво ли точно харесва Бойко Борисов в ректора на Софийския университет, та застава зад кандидатурата му за президент? Абсолютно нищо – това е отговорът. Герджиков е всичко, което Бойко Борисов не цени и най-вероятно не забелязва изобщо.
Нито ректорството, нито професорството, нито специалността на кандидат-президента имат нещо общо с прославения ръководител от Банкя. Формално погледнато, те са антиподи", казва в анализ за Frognews Николай Милчев.

"Тогава защо е това предложение и подкрепа? Само заради едно-единствено нещо – заради възможността Борисов да премахне главния си противник Радев от президентския пост. Герджиков е само функция на Бойко-Борисовата омраза и интереси.

Моля да ме извините за примера, но защото знам, че Борисов харесва кучета и непрекъснато се хвали как ги храни с пържоли, си помислих, че Герджиков изпълнява ролята на бойно куче (без да му личи, че е такова).
Целта е едно такова „куче“ да захапе Радев и да го елиминира. Жестока борба е това. В случая - представена не чрез челюсти и шипове, а чрез тоги и кадифе.

Метафората наистина е безмилостна, но тук трябва да се добави нещо много важно - разправя се, че изборите са единственият начин да възтържествува демокрацията и да се избегнат граждански войни. Единственият начин да се предаде властта по мирен път. Сигурно е така. Но се пропускат предизборните кампании. А те и у нас, и по света все повече и повече се превръщат в истински граждански войни, макар и студени. И всички приказки за единение на нацията се изпаряват, защото разединението и омразата по време на предизборните кампании са толкова силни, че личат и кървят години след това.


Спомнете си какво се случи например по време на последните президентски избори в САЩ. Това си беше гражданска война.
Още не е започнала формално българската предизборна надпревара, а „куршумите“ и „бомбите“ започнаха да летят от единия противников лагер в другия. И най-страшното е, че се намразяваме освен по партийна, и по битова линия – на работата си, в квартала си, в къщите си, в семействата си. Как после ще се единим и ще се съединяваме, честно казано – не знам.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    84 35 Отговор
    Тъмни и зловещи облаци надвисват над празната кратуна на тиквата! Радев е сигурния нов -стар президент на Р.България! На парламентарните избори хунтата Герб ще има по малко проценти! На миналите избори имаха 23,6% а сега всички социологически агенции им дават между 21 и 22%. Като се вземе предвид че има нова политическа формация ( ПП) която ще е парламентарно представена Герб ще имат по малко депутати от миналия парламент, дори да бъдат първа политическа формация. Единствено евентуален коалиционен партньор им е ДПС които ще са с около 25 депутати. Общо двете клики ще имат около 85 депутата. И президентска и изпълнителна власт няма да е при тях. Пътя към отстраняването на Гешев ще бъде открит. И след това както казаха и Радев и Рашков -" Единствените думи на Борисов които ще имат значение ще бъдат пред новия главен прокурор"

    Коментиран от #14, #63

  • 2 Мнение

    61 22 Отговор
    Този Герджиков не го познавам. Как да гласувам за него?

    Коментиран от #9, #15, #28, #61

  • 3 Емил

    79 26 Отговор
    Той и Герджиков обзаведе с дипломи половината ГЕРБ, които дори не знаят къде се намира СУ.
    А пък Вождът Еднокнижника дори направи Доктор Хонорис кауза.

    Коментиран от #12, #45, #48

  • 4 Инициативния комитет на Герджиков

    64 22 Отговор
    Посочената на първо място Ади Конедарева е туркиня и истинското и име е АДИЛЕ МУТИШЕВА КОНЕДАРЕВА. Проверете в Интернет. Никой българин не би кръстил детето си Ади. Това е съкратено от Адиле. Харалан Александров постоянно повтаря с лига на устата, че турско робство е нямало. Боян Биолчев е същата одиозна фигура. Валя Балканска е помакиня, приела християнството, но кръвта вода не става. Самият Герджиков също е помак. Турчилята по този начин ще вземат властта в България. Ситуацията е много опасна. Да станем всички като един и да гласуваме за Радев. Герджиков ще защитава чужди интереси.

    Коментиран от #30, #42

  • 5 Стойко

    56 18 Отговор
    СУ също "скочи на Герджиков -
    Щом ректорът на Университета е потвърдил, че ще се кандидатира за президент, тогава той още утре трябва да заяви пред председателя на Общото събрание на Университета, че желае предсрочно мандатът му като ректор да бъде прекратен. Това пише доцент Димка Гочева от СУ ”Климент Охридски”.
    Позицията на доцент Гочева е подкрепена от 2/3 от Академичния съвет на учебното заведение!
  • 6 гадно

    54 17 Отговор
    Това е поредното магаре от каталога на Буда.
  • 7 Биби Кинг

    7 8 Отговор
    Кой не познава Пембен паша Пингвинлиата да пита у селската крачма! Кой мо не е внетно у оремаго да се ентересува!
  • 8 ПЕЕВ

    28 65 Отговор
    ГЕРЖИКОВ ЩЕ ОТНЕСЕ НА ИЗБОРИТЕ И РАДЕВ И ПАНОВ.ДОБРОТАТА В В НЕГО ЛЪХА ОТ КИЛОМЕТРИ.

    Коментиран от #22, #32, #77

  • 9 Хи хи

    28 42 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    А някой си Милчев познаваш ли го ? Как му вярваш ?Много ги страхува Професорът !
  • 10 Ватман

    33 9 Отговор
    Герджоков е стара нимфа!
  • 11 Доц.Любенов от СУ

    33 14 Отговор
    Според него ГЕРБ се опитват да използват институционалния авторитет на най-стария университет в България чрез неговия ректор, а не толкова с персоната Анастас Герджиков, а това би създало напрежение и в университета.

    "Като че ли имаше и други варианти пред ГЕРБ. СУ не трябва да бъде използван да легитимира и лидер, който не смее сам да се включи в кампанията... Мисля, проф. Герджиков ще получи резултат, по-нисък от листата на ГЕРБ на парламентарните избори. Силно решение на ГЕРБ при избори 2 в 1 беше самият Борисов да се кандидатира или партийна фигура", смята Любенов.

    По думите на доцента риск пред кандидатурата на проф. Герджиков е слабата му разпознаваемост сред широката общественост.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ГЕРБ - Мъже

    18 25 Отговор
    АНАСТАС - ОБЕДИНИТЕЛЯ !!! ДА ЗА СТАНЕМ ВСИЧКИ ЗАД ЕДНОКНИЖНИКА !!!

    Коментиран от #19, #50

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 То и Радев не си познавал

    17 30 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    но си гласувал за него,защото така са ти казали.
  • 16 Българка

    48 22 Отговор
    Адмирации за статията и изводите / анализа на автора .
    Герджиков е един безличен кариерист, зад който се крие Ганю Борисов
  • 17 истина е

    42 12 Отговор
    Боко е голям гад , и не влезе ли в затвора ,все едно няма никаква промяна !!!!
  • 18 АЛООО...

    39 11 Отговор
    Разни типове говорят за обединение на нацията нама как да се обединиш с туркофилските- крадливи герберасти и слугите им!
  • 19 Пеевски

    27 4 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБ - Мъже":

    Зад Пеевски могат всички да застанат той няма да им откаже парите.
  • 20 нннн

    30 9 Отговор
    Не е вярно! Борисов е по- голям учен от Герджиков. Доктор - пожарникар и доктор - филолог е. При това - велик каратист, футболист, тенисист и т.н.
  • 21 българин

    36 11 Отговор
    Много срамно , долно и глупаво е ,един професор да поредната пастирка на боко!!1
  • 22 Доган

    35 7 Отговор

    До коментар #8 от "ПЕЕВ":

    Този ще е безмълвен срещу безобразията на задкулисието ГРОБ ДПС те и затова го подкрепят де , т.е ще е техен верен слуга като онова недоразумение !Чехлю Офшорнлиев ,между другото ще те посъветвеам да видиш анкетата отпреди няклко дни , Радев не прощо ще бие Герджиков ами ще го отнесе с няколко пъти разлика ...
  • 23 ГЕРБ -ЖЕНИ

    29 8 Отговор
    АНАСТАС - ОБЕДИНИТЕЛЯ !!! ДА ЗА СТАНЕМ ВСИЧКИ ЗАД НЕГО ! ЕДИНСТВЕН ТОЙ ЩЕ ОБЕДИНИ ПЪЛНИ ШКАФЧЕТА С ПАЧКИ ЕВРО И КЮЛЧЕТА ЗЛАТО С ОБИКНОВЕНИЯ ТРУДОВ НАРОД !!? АНАСТАС ОБЕДИНИТЕЛЯ!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО!!!

    Коментиран от #37

  • 24 JEFF

    26 8 Отговор
    Пита се в задачата кое е първото - мутрата или професора ? Кой кого е създал ?
  • 25 Комуниста

    20 8 Отговор
    Е такава предателска сребролюбска мазна ви е била интелигецията и преди 1944г.
  • 26 Този Герджиков е Мамин Пухчо??

    34 11 Отговор
    Този не може да бъде начело на държавата ни!! Имахме си един Плевньо!! Нищо и половина! Пухльо!!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Кошлука

    26 8 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Питай Кошлуков той го знае нали заедно основаха новото време. А преди това беше от НДСВ зам министър. Сега е от ГЕРБ+ДПС. А утре знае ли човек може да направи и своя партия ако се еманципира достатъчно.
  • 29 Можеш ли

    12 25 Отговор
    Как можеш да обвиниш някого,че се стреми към ПОБЕДА.Няма нищо лошо,щом го прави по честен начин.Професорът е перфектен избор.Ама има някои хора,на които им дай,само кусури да търсят.
  • 30 Нидал

    25 8 Отговор

    До коментар #4 от "Инициативния комитет на Герджиков":

    Той само Хараламп да беше а къде забравяш Нидал Алгафари??? Той казва че българският народ е бил супер щастлив под Турско робство!!!! Това са подръжниците на Герджика искат мир ама да са роби и под бухалката на мутрите.
  • 31 нона

    27 11 Отговор
    Само победа за Радев-достоен президент!

    Коментиран от #38

  • 32 JEFF

    27 10 Отговор

    До коментар #8 от "ПЕЕВ":

    Аз съм на 4 000 километра и до мен не достига нищо от него, освен мирис на застояла зависимост. Никога ГЕРБ !
  • 33 Софиянеца

    21 10 Отговор
    И тази прехвалената герберска Анастасия с която разни ратаи на Борисов се пробват да плашат президента Румен Радев!
  • 34 Гост

    11 15 Отговор
    Вижте му биографията. От заможен стар български род, няколко поколения преди всичко. А не с далавери. Докажете, че е раздавал дипломи. Избор имате голям. Ако искате глада да продължи и да нямате правителство поредно ок. Не подценявайте Боко и Доган защото не са прости. И в града който сме родени е мизерия, защо ли. Отговорете си, а в града на Доган се строи и купува без значение име религия иване и турсуне. Хубав ден и бъдете добри, за да получавате топлина от всевишния.
  • 35 SDEЧЕВ

    9 18 Отговор
    ТОЗИ СЛОВОБЛУДЕЦ милчев В КАЧЕСТВОТО НА КАКЪВ ГО ЦИТИРАТЕ? ЕДНА МИСИРКА ЦИТИРА ДРУГА МИСИРКА ОТНЖСНО РЕКТОРА НА СУ И ЕТОТ ТИ ФАЛШИВА НОВИНА С 20 ТРОЛА ПОД НЕЯЛ УЖАС НЕПРИЯТНИ ХОРА И ПРОДАЖНИ ПРИ ТОВА
  • 36 Този

    6 15 Отговор
    Този пише за омраза,ама от цялата статия лъха такава омраза,че чак свят ми се вие.Аман от хора,които нищо не са постигнали в живота,но плюят ли,плюят.
  • 37 Гeрбер работач

    22 7 Отговор

    До коментар #23 от "ГЕРБ -ЖЕНИ":

    Аз се радвам че ще бъда обединен от професор Герджиков! С празен хладилник и джобове , с непосилни сметки за ток и храна, но обединен с пачки от 500-еврови банкноти и кюлчета чисто злато. Танцувам казачок от радост и щастие!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Анализатор

    27 5 Отговор
    Този човек не застана зад протестиращите и бити студенти.
    А сега ще приеме подкрепата на тази партия, която назначи главния бияч - главния секретар на МВР на работа в столична община...
    Освен това Мутрата стои зад него... ДПС също, ще го видите на изборите. Мафията трепери от Радев!
    Какво повече да говорим.
    На 14.11. да натрием мутрата на мутрата. Народът срещу Герджиков.
  • 40 Нема

    18 3 Отговор
    Да гласувам за гержила щото го подкрепя гепипачки банкянския
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 И герджиков и радев и борисов

    2 8 Отговор

    До коментар #4 от "Инициативния комитет на Герджиков":

    Защитават чужди интереси и ни убиват бавно и непрекъснато! Тия са лоши хора!
  • 43 така си е

    3 4 Отговор
    Благодаря за разяснението , точно е , но го знаем .
  • 44 чичо

    10 15 Отговор
    Милчев пиши си стихчета и не заблуждавай народа.Разединението и омразата ги създаде Радев.Да ти припомня ли коя „тиква,толуп,ганьовец,еднокнижник...", не уволни Радев като шеф на ВВС,както сега неговото служебно правителство гони всички от ГЕРБ.Радев е престъпник спрямо нацията и това което стори ще е трудно поправимо.Народе,вразуми се и когато решаваш го прави със собствената си глава,а не с чуждата.

    Коментиран от #47, #73

  • 45 Скакауец

    10 5 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Е айде стига с това "доктор хонорис кауза" на Софийския университет! Буци не е такъв на СУ! Той е такъв в един пернишки "университет", чиято абревиатура ако я напиша, модераторчето мигом ще ми клъцне поста...Ама е жаргонното название на един женски орган де...А се оказва, че е такъв и на Техническия университет във Варна...Виж ти какъв бележит учен имахме за министър-председател...
  • 46 оня с коня

    13 9 Отговор
    Лицето Милчев/някой си/ твърди че Борисов искал чрез Герджиков да премахне главния си противник Радев.За сведение на Милчев тук във Факти ОТДАВНА се установи че "ГЕРБ умре",че "ГЕРБ е при НДСВ",а "Борисов е при бай Ставри".Затова и следва че ако Милчев излезе ПРАВ,то всички твърдения за краха на ГЕРБ и Борисов СА ЛЪЖА,,при това от НАЙ-ДОЛНИТЕ?!Все пак ще си позволя да поправя тоя Милчев:Герджиков НЕ Е Функция на Бойко-Борисовата омраза към Радев,а на Омразата на ЦЕЛИЯ ЕЛЕКТОРАТ на ГЕРБ към Радев,а той ХИЧ НЕ Е МАЛЪК като се има предвид че Партията е НАЙ-МНОГОБРОЙНАТА в Държавата,което пък ще си проличи в Следващото НС.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 чичо

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    /Публикувано във факти.бг: А пък Вождът Еднокнижника дори направи Доктор Хонорис кауза/-като самия вожд казва-няма лоша реклама.Продължавай все така,всяка лъжа е + за вожда.
  • 49 Павел пенев

    9 8 Отговор
    Този виден Ректор-преводач и нагъл нахалник подаде ли си оставката за да участва в изборите като кандидат на толупа?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Скакауец

    13 6 Отговор
    Не дай Боже Герджиков да бъде избран и гробарите да успеят да съставят кабинет! Тогава ще гледаме втора серия на шоуто Буци - Плевню...Е, нема да е с чембери и дърпане на уши, но ще е в същия стил...

    Коментиран от #58

  • 52 Гост

    8 15 Отговор
    Червените боклуци в действие чудят се и маят кво да измислят и излъжат само и само Радко хвърчилото дане изгуби изборите

    Коментиран от #79

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Перо

    13 6 Отговор
    Герджиков е интелигентен човек,просто недоумявам,как може да стане наемник на престъпна организация от полуграмотни хора! Има някаква психологична причина: недооценен,его,материална или криминална зависимост и др. Ако е така,той не е за такава позиция,където ще е много по-вреден и опасен!

    Коментиран от #64

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 чичо

    4 6 Отговор

    До коментар #51 от "Скакауец":

    Така ли,ти да видиш.Сега запчва втора серия на Жанвиденовота зима с гл. герой Радев.Трябва ли да мисля,че първа серия ви харесва?!Много пъти съм писал какво е постигнал ГЕРБ,спрямо всички години преди тях,а на това хората казват- ФАКТИ и само медията ФАКТИ го трият.Сега ще го пусна като отговор на този/моя/коментар.

    Коментиран от #59, #62, #68

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ДОЛУ РАДЕВ

    9 10 Отговор
    КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТРОЛОВЕ ОПЛЮХА ПРОФЕСОРА. НАРОДА ЩЕ ГО ИЗБЕРЕ ЗАЩОТО НЕ СЕ Е ОЦАПАЛ КАТО РАДЕВ ШПИОНИНА.
  • 61 А Радев

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    приятел ли ти е?
  • 62 чичо

    4 6 Отговор

    До коментар #58 от "чичо":

    Видя ли?Изтриха го,а написаното бяха само факти,без коментар.Е за това сме на това дередже,щото не се съобразяваме с ФАКТИТЕ.Не Бойко,а господ да ни управлява-се тая.Ами това е брат,българина така и не успя да разбере какви са му интересите и оттам няма единомислие в нацията.За това единомислие мажеше,трябваше да помисли президента.Уви,той помисли за разединяване.Народеее...!
  • 63 Дънов

    5 10 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Бъркаш Иване,бъркаш!
    Този път Радев си намери майстора и ще бъде отстрелян на балотажа!Само такава кандидатура може да победи сегашния президент и това ще се случи въпреки ГЕРБ,защото проф.Герджиков е сладкодумен,убедителен и по-различен от всичките кандидат президенти!А това се харесва на избирателя!

    Коментиран от #66, #80

  • 64 Дънов

    4 11 Отговор

    До коментар #54 от "Перо":

    Ще ви се ,ама не! Герджиков много добре знае какво прави!Само с подкрепата на ГЕРБ може да победи Радев.И ще го направи по-най интелигентния начин на балотажа?
  • 65 Съдията Дред

    9 4 Отговор
    Боко се надява Герджика да го помилва, ако случайно го осъдят. Та да не се среща с бай Ставри.
  • 66 Пешо

    10 2 Отговор

    До коментар #63 от "Дънов":

    Виж ся, не познавам гержиков не го бях чувал до сега не го слушам какво приказва. Стига ми, че го подкрепя баце, за да гласувам срещу него
  • 67 18+ XXL

    6 2 Отговор
    Видях с очите си Анастасчо на гей парада...
    Докато слушаше Десислава, беше силно
    зачервен и видимо възбуден! Очичките му
    шареха и с нескрит поглед търсеше любовта!
    Но Бойко го нямаше наоколо !....
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Гледам Герджика....

    10 2 Отговор
    С БИБИТКО лика прилика...
    Като два стръка иглика....
    На туй, какво му се вика....
  • 70 Перо

    7 1 Отговор
    Герджиков има външна зависимост като предния помачор!

    Коментиран от #75

  • 71 Пандорчо Магнитски

    7 2 Отговор
    ГЕРБава опорка!
    Да се обединим в офшорка!
  • 72 ДБългария, Paris France

    7 2 Отговор
    В Париж ще гласуваме за господин Радев.
    Да го знаят в София.
  • 73 Да наистина

    4 0 Отговор

    До коментар #44 от "чичо":

    Този ,,чичо" е някакъв извратен човек. Пише неграмотно , лъже като ц и г анин и извърта очевадни факти, величаейки един пропаднал иб,рикчия !
  • 74 сорос

    3 2 Отговор
    Милчев, на това се казва конкуренция, живееме в свободна държава и всеки има право да предлага всеки!!!!!
    Хората имат последни думата!
  • 75 сорос

    4 1 Отговор

    До коментар #70 от "Перо":

    И ква е тя, тая зависимост?
    Не знам за него, но ти със сигурност си зависим от алокохола, пияндурнико!
  • 76 ПЕНКО

    3 6 Отговор
    КОЙ НЕ ЗНАЕ НИКАЛАЙ МИЛЧЕВ--- КОЙ НЕ Е ЧУЛ ЗА НЕГО - ТА ПАНАРИ В СЕЛАТА ИЛИ ИД ЙОТИ В НЕТА ???????? А , ЗА "ФРОКНЮЗ " -ИД ЬОТЕТАТА - ВСИЧКИ ВЕЧЕ СМЕ НАЯСНО !!!!!!!!!!
  • 77 7768

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "ПЕЕВ":

    Доброта, да, но добротата на плужека. Този който пълзи, не може да навреди, но остава отблъскваща следа. Но орлите обичат плужеци.
  • 78 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 3 Отговор
    Милчев, жалък си...
  • 79 Киркор

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Гост":

    Кажи нещо и за сините,за сините де!!
  • 80 Драйфус

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "Дънов":

    Ало,ало,аз съм избирател и те моля да не ме обезличаваш по този начин!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол