8 Октомври, 2021 19:48 2 752 37

Мария Касимова-Моасе: Искам да не събираме капачки

  • мария касимова-моасе

Не познавам лично Лозан Панов, но и аз, и той вярваме, че хората се събират заради каузите, които споделят.

Мария Касимова-Моасе: Искам да не събираме капачки - 1

Не познавам лично Лозан Панов, но и аз, и той вярваме, че хората се събират заради каузите, които споделят. Знам каузите, за които Лозан Панов се бори, познавах и Кристиан Таков и винаги съм се възхищавала от това, което те правят. Събрахме се, защото мислим еднакво. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ писателката и журналистка Мария Касимова-Моасе, която бе издигната от Инициативен комитет за кандидат за вицепрезидент на Лозан Панов.

И двамата не искаме да се фокусираме върху подкрепата, която получаваме от партии, ние искаме да се фокусираме върху хората, заяви тя.

Когато сме си говорили с приятели, съм казвала как много неща в България не ми харесват, но сега ми спуска въже отгоре, което ми дава шанс да променя нещо, а не само да критикувам. Искам да не събираме капачки, а държавата да се грижи за това, искам да знам къде отиват моите данъци. Стига вече толкова, коментира Касимова-Моасе.

Ние отдолу крещим горе към една кула и никой горе не ни чува, горе са хора, посочи кандидатът за вицепрезидент.

По думите ѝ разделението в обществото е създадено изкуствено от политиците, за да отклонят вниманието от значими проблеми. По много каузи хората са разделени умишлено. От позицията ми за кандидат за вицепрезидент мога да кажа каузите си така, че те да се чуят, заяви още Мария Касимова-Моасе.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,бе

    47 6 Отговор
    И какво ще събирате,презервативи втора цедка ли?
  • 2 Черна Врана

    54 6 Отговор
    За фамилия Моасе не гласувам!

    Коментиран от #21

  • 3 честен ционист

    39 4 Отговор
    С такива кандидати за президент, ще горите капачките на целия свят.
  • 4 Сатана

    34 4 Отговор
    Какво се случва в бясно—дясното пространсво ? Един файтон хора а не се познават.
  • 5 Пучо Капучо

    34 4 Отговор
    Не познавала бай Лозанчо лично? Брей, тия голем тандем ше правят...На Хиндо /лека му пръст/ щерка му май е по-добре да не си отваря устата, а бай Лозан, хич.

    Коментиран от #23

  • 6 Последния Софиянец

    27 3 Отговор
    Голяма победа на протеста пред районната прокуратура днес.Съдията прекрати делата срещу протестиращи . Гешев ще умре от мъка.

    Коментиран от #16

  • 7 сигурно

    32 4 Отговор
    Луна ще е пред тях !

    Коментиран от #13

  • 8 Питанка

    13 16 Отговор
    Какво е отношението на кандидат президентите към: МOЧA ? Aнклaвa Рoceнeц ? руcкo-Турcки пoтoк ? Зa и прoтив caнкциитe cрeщу ИМПEРИЯТA НA ЗЛOТO ? Зaдушaвaщaтa ни руcкa eнeргийнa примкa ? Пaрaвoeнни чуждoплoнничecки oбрaзoвaния - БНO Шипкa, Възрaждaнe c прилeжaщaтa глудницa "вълци" - имитaция нa руcкия и aнaлoг ? Да има или не съвместни бази на НАТО у нас ?

    Коментиран от #12

  • 9 нрб кретени

    4 28 Отговор
    Нека всички комунисти започнат да плюят сега.
  • 10 123

    20 5 Отговор
    Хиндо беше обичан от хората артист. Щерка му се опитва да прави разни неща, не знам доколко успява, да е жива и здрава, много прилича външно на него.
  • 11 ужас

    30 4 Отговор
    Ама тази май е ваксинирана срещу всякакъв срам !
  • 12 Лозан

    11 21 Отговор

    До коментар #8 от "Питанка":

    Мога да ти отговоря вместо нея и Лозан:

    Моча да бъде преместен на необществено място.
    Росенец да бъде отнет от Ахмед Доган.
    Съветско-турски поток - да не участваме в него.
    Империия на злото - поддържане на санкциите.
    Руска (съветска) енергийна примка - освобождаване.
    Паравоенни - забрана.
    Бази на НАТО - да, за наша сигурност.

    Коментиран от #34

  • 13 ей цървул

    6 22 Отговор

    До коментар #7 от "сигурно":

    Луна е шуменска селянка, а това са образовани хора. Стига с тази чалга!
  • 14 Pagane

    26 2 Отговор
    Мария Касимова - Моше Моасе!
  • 15 САЩ

    27 1 Отговор
    А стига де, е се познават!?!
    Ми тогава какъв тандем ще бъдете, как ще работите за България?
    Имаше един премиер дето назначаваше министрите си след като случайно ги срещнал по бензиностанции, кръстовища и магазини.
    Гледам се в огледалото и хич не приличам на канарче!
  • 16 Сатана

    1 23 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Какви протестиращи бе,всичките до един са метежници ,но след като превратът срещу Борисов е факт е нормално прокуратурата да обслужи метежниците.
  • 17 Няма бе

    28 2 Отговор
    Няма да събираме вече капачки. Ще събираме политически недоразумения. Скачай в торбата!
  • 18 ГМО

    16 2 Отговор
    Дясната политическа лаборатория каращисва всичко в името на "високи цели" Кво ли ни чака на следващите избори?
  • 19 14 ноември

    27 3 Отговор
    Госпожа, нещо тотално си се объркала! Събираме не само капачки, но и кенчета – и това е благородна кауза, която няма нищо общо с лъжеполитици, и всички, които се присламчват към определени идеи, възникнали спонтанно и в полза на всички нас. За данъците (ако ги плащаш) се обърни към АЗ Тиквунций. Единственият достоен и загрижен за България и обикновения българин е Президентът Румен Радев, което ще рече , че не сме слепи и глухи, и ще бъде избран за втори мандат без да има никаква реална конкуренция.
  • 20 ТаУмВзе

    16 0 Отговор
    Да пише на Дядо Мраз! Колко струва парче дупетат, а колко струва Лечение на ДЕТЕ? Защо не събираме капачки за дупетати ма?
  • 21 така така

    7 7 Отговор

    До коментар #2 от "Черна Врана":

    А за фамилия Плевнелиев и Герджиков гласуваш...?!?
  • 22 впечатли ме бе

    14 0 Отговор
    Какво лошо има в събирането на капачки , важното е поради какви причини ги събираш . Омръзнахте ми с простотията си , хванете някакъв мотив , който е невралгичен по определено време , при определени обстоятелства и мислите , че ще ме впечатлите.
  • 23 Филип Георгиев

    16 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пучо Капучо":

    МНОГО ЕВТИНО ИЗГЛЕЖДАТ ТИЯ TЪПИ НОМЕРА. АКО ЗА ГEPБEPACТИТЕ ТОЯ ПОДХОД Е НАПЪЛНО В РЕДА НА НЕЩАТА, ДА КАЖЕ ПИШMAH ПРОФЕСОРА ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ НЕ ПОЗНАВАЛ ПЛУВКИНЯТА-ПОЛКОВНИК
    ВЪВ ВВС АМА КАТО И ПРЕГЛЕДАЛ СИВИТО И СЕ ОБСДИЛ ПО ТЕЛЕФОНА И И ПРЕДЛОЖИЛ МЯСТОТО НА ВИЦЕ. ТОВА Е НОРМАЛНО И ЗА ГЕPБ И ЗА ТЕХНИЯ ЕЛЕКТОРАТ. НО ЗА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И ЗА СИМПАТИЗАНТИТЕ И, Е ОБИДЕН ТАКЪВ ПОПУЛИЗЪМ. ДА КАЖЕ МАРИЯ МОАСЕ, ЧЕ НЯМАЛА ПРЕДСТАВА КАК И ЗАЩО ЛОЗАН ПАНОВ И СЕ ОБАДИЛ(И ТОЙ ПО ТЕЛЕФОНА) И Я ПОКАНИЛ ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ. НАЙ ВЕРОЯТНО БИЛО ЗАРАДИ ПУБЛИКАЦИИТЕ И, ДОСТОЙНИ ЗА ПУЛИЦЪР. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ФИМИЛИЯРНИЧИ В ТРЕТО ЛИЦЕ И ГО НАРИЧА ЛОЗАН. ТУК СЕ НАБЛЮДАВА И ДОМИНСНТЕН ПОДХОД, НО НЕ ТОВА Е ТЕМАТА. ЗА СВЕДЕНИЕ НА ВСИЧКИ МОАСЕТА: НИЕ НЕ СМЕ ГEPБEPCTИ, ЕЙ. НЕ ВЛИЗАМЕ В КОНСКИ ВАГОНИ. ВНИМАВАЙТЕ В КАРТИНКАТА.

    Коментиран от #25

  • 24 Кочо

    4 10 Отговор
    Гледах! Свястно е момичето! Преди нея беше тоя - наемника на простата партия! Втори път го гледам и още по ме отврати! Аналог като излъчване и брътвежи на Калфин! Калфа №2, но Ивайло поне е в час с европейските работи и външната политика.
  • 25 Кочо

    2 13 Отговор

    До коментар #23 от "Филип Георгиев":

    Не ги разбираш тези работи! Има социални мрежи и хората се женят по интернет без да са се виждали! Защото, като видиш някой на живо, гледаш задника и бибероните, а в нета най бързо долавяш кой е от твоята душевна група! Не кръвна, а точно душевна и някои хора намират така душевен двойник! Язък ти за образованието, вижда се, че си образовано момче, но в Ангал Кънчев - Русе! Говори ми за физика и ще се съглася!

    Коментиран от #29

  • 26 Тя вече

    23 0 Отговор
    си го каза ясно, точно и кратко: за еднополовите бракове съм ; за Истанбулската конвенция съм - ще направя всичко възможно да станат факт в България, ..... нищо лошо няма, които иска да я избира ....!!! Който харесва дъгата също, аз неща които са срещу природата, и са в разрез със здравия православен български морал не подкрепям ( не клеймя, не притеснявам, но всяко нещо си има граници, мяра), така че това " недоразумение" Моасе ме загуби изцяло, както за президентска двойка, така и за ДБ в парламентарните избори!!!
  • 27 ох ле ле

    14 1 Отговор
    Тая само руса ли ми изглежда , или е традиционно за блондинките и тъпа.
  • 28 Gen Gurko

    14 1 Отговор
    Не си познава лично президента за чийто вице се гласи. Да си гледа еднополовите бракове и да си гледа работата, чакайки хомотата да гласуват за нея. Може и да се съюзи със зеления и адвоката от Изправи се да рипаме.
  • 29 Филип Георгиев

    9 2 Отговор

    До коментар #25 от "Кочо":

    ЗДРАСТИ КОЧО ! ОТИВАЙ И ПУСКАЙ ТОТО. ИЛИ ИЗЧАКАЙ ГОЛЯМ ДЖАКПОТ. ПОНЕ ДА Е НАД ТРИ МИЛИОНА. ЛЕВА ЕСТЕСТВЕНО. КСК ПЗНА, ЧЕ СЪМ ОТ РУСЕ?! НО НЕ МИСЛЯ ЧЕ СЪМ РУС. М/У ДРУГОТО ЗАВЪРШИЛ СЪМ ФИЗИКА, НО НЕ В АНГЕЛ КЪНЧЕВ. А В СУ.. В АНГЕЛ КЪНЧЕВ МОЖЕ БИ ДНЕС ИМА И ФИЗИКА, МОЖЕ ДА СА ФАВОРИТИ В ВЪВ ФИЗИКА НА ТВЪРДОТО ТЯЛО. ИСКАМ ДА КАЖА, ДОПОТОПНИЦИ. И НЯМА КАК ДА Е ПО ДРУГ НАЧИН. И ПОНЕЖЕ, ОБАЧЕ, ЗАЩОТО СЪМ ОТ ЕТНОСА НА МОАСЕТАТА И ИМАМ ПОЗНАТИ И РОДНИНИ ОТВЪД ОКЕАНА СЪМ ЗАПОЗНАТ С ФИЛОСОФИЯТА И ПСИХОЛОГИЯТА НА ПОВЪРХНОСТНО НИВО, ЕСТЕСТВЕНО СЕ ЗАНИМАВАМ ОТ 15 ГОДИНИ СЪС КВАНТОВА ФИЗИКА. А ТОВА КОГАТО СИ ВЪТРЕ, УСЕЩАШ, ЧЕ ВЪВ ВСЕКИ СЛЕДВАЩ МОМЕНТ СИ ПАЦИЕНТ НА Д-Р ГЪЛЪБОВА. ОСВЕН АКО НЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ, НО НЯМАМ ПРЕДСТАВА.
  • 30 Фаро

    8 1 Отговор
    Мама е мъж
  • 31 Петърчо

    10 1 Отговор
    Мама е мъж и блъска тати.Госпожата каза че е нормално тати да ми роди сестричка
  • 32 АМИ ТЯ ИСКА ДА СЕ ХАРЕСА НА

    12 1 Отговор
    ФРЕНСКИЯ СИ СЪПРУГ И НИЩО ДРУГО. ИНАЧЕ КАК ЩЕ СИ ОБЯСНИМЕ , МАЙКА НА ДВЕ МОМИЧЕТА ДА ПРОКЛАМИРА ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ , СЛЕД КАТО Е ИЗРАСТНАЛА В БЪЛГАРИЯ И Е ВЪЗПИТАВАНА ОТ БЪЛГАРКА? МОЖЕ БИ МЕЧТАЕ ДА ВИДИ ДВЕТЕ СИ МОМИЧЕТА ОЖЕНЕНИ, А НЕ ОМЪЖЕНИ. ДА И ПОЖЕЛАЕМЕ УСПЕХ В ТОВА НАЧИНАНИЕ !
  • 33 Верно ли

    10 0 Отговор
    Таз госпожа с този блажен поглед къде се вре?
  • 34 Верно ли

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "Лозан":

    Ми няма да стане тази тука! Хващайте си гащите и марш зад океана!
  • 35 друс друс

    7 1 Отговор
    в цял свят събират капачки тая па.... кво да ги хвърляме ли ?
  • 36 консервфилм

    7 1 Отговор
    Лозан Панов няма да събере и двеста хиляди гласа. Как може да пуснеш човек с подобна прическа, смешни очилца и налудничаво говорене за кандидат?
    За обикновените българи, Лозанчо е огледално копие на Гербиджиков - добре лъснат, поддържан и лачен гейзер, с мазно говорене и залитания към псевдоинтелектуално дърдорене.
  • 37 Елена

    2 0 Отговор
    Мария, не окипазявай името на баща ти! Беше добър човек и актьор. Ще се станеш предмет на подигравки!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове