Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 08:21 5 397 27

Близки за почерненото семейство от Варна: Друсаха се, но е безумно да са убили децата си

  • пожар-
  • варна-
  • деца

Родителите на двете загинали при пожара деца постоянно ги оставяли сами в апартамента

Близки за почерненото семейство от Варна: Друсаха се, но е безумно да са убили децата си - 1
Снимка: Архив

Родителите на двете загинали при пожара деца постоянно ги оставяли сами в апартамента, разказаха пред репортер на Блиц съседи. Двамата от скоро били там на квартира, но често правели впечатление със скандалите и обвиненията, които си разменяли.

Емил и Мартина – така се казват родителите на двете загинали при пожара деца на 1 и 4 години, разкриват техни близки, които са били на мястото на трагедията. Братът на Емил – Иван, разбрал за нещастието едва по обед и пристигнал пред блок 406 с бившия шурей на Емил – брат на първата му жена.

"Най-вероятно децата са били сами. Тя, Мартина, се занимава с проституция, взема и наркотици. Емил и той преди вземаше, но спря“, разказа въпросният шурей.

На мястото бил и мъж, който не пожелал да се представи с името си, но казал, че е приятелят на майката на Мартина. "За нея не ми е жал! Жал ми е за децата!“, заяви гневно той. И добави, че Мартина не била стока и "пари всичко – от наркотици, проституция, до кражби и т. н.“.

Хора, които живеят в злополучният вход на бл. 406 в квартал "Владислав Варненчик“ разказаха, че децата редовно били оставяни сами. В случая обаче майката е била в апартамента - поне според нейните обяснения пред полицията.

"Бащата ходеше да работи тук-там, където намери, а майката – вечер постоянно изчезваше някъде. Веднъж ми поиска 10 лв. назаем – уж, че били за храна за децата. Взе ги и – хоп на едно такси и изчезна. Чували сме им скандалите често. Наскоро даже тя му крещеше: "Какво?! Не искаш хората да разберат, че си сводник ли?!“, очерта битовите драми един от съседи, който е и зет на възрастната жена, обгазена при пожара и приета в болница.

В социалните мрежи се появиха и стъписващи коментари от съседи, че родителите може умишлено да са умъртвили децата си.

Eдин от съседите - Радко, разказа, че бил първият, който се притекъл на помощ, а съпругата му подала сигнал. Часът бил 22:10.

"Бащата вече беше влязъл в апартамента. Майката крещеше отвън: "Децата ми! Децата ми!", разказа Радко. Според него твърденията за умишлено умъртвяване на децата е безумие. "Това е абсурдно. Но със сигурност бяха мъртви, когато ги изнесоха от апартамента", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    21 2 Отговор
    Кажете ми с какво са се друсали. Аз сам ще преценя
  • 2 Страхотни

    26 11 Отговор
    Родители! Що сълзи и сополи се изляха, че Радев, служебното правителство, немотията и беднотията са ги оставили без ток, бащата работяги ама не стигали парите за ток! Ха сега пак ревете за такива и плюйте на воля.
  • 3 Социалните

    41 3 Отговор
    дремали зад бюрата за заплати !
  • 4 гадно

    31 5 Отговор
    Явно родителите не са стока, но и от каскетите нища не става. На умрял кон нож вадят само и само да се покажат, че вършат работа.
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 5 Отговор
    О БОЖИЧКО ГОРКИТЕ ДЕЧИЦА НЕВИНИ БОГ да ги прости
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 1 Отговор
    ФАКТИ БГ
    ПРВЕРЕТЕ
    ЪЩАТА
    НА
    УЖАСИТЕ
    КВАРТАЛ
    ДРАГАЛЕВСИ
    ГРАД СОФИЯ
    ИНТЕРНЕТ
    СПРАВКА
  • 7 МИЛЕНИУМ

    28 10 Отговор
    герб ни докараха дотук

    Коментиран от #16

  • 8 Загрижен

    38 6 Отговор
    Не виждам никаква разлика между тия родители за пример и онзи транспортен министър, който уби детето си, освен в големината на кражбите!!! И той беше любител на алкохола и дрогата!!!

    Коментиран от #21

  • 9 Деница

    37 7 Отговор
    Оная герберската социална министърка Сачева да излезе сега и да обясни как преди 4години на тези неандерталци им е позволено да имат деца и 4 години да растат в риск. Къде са програмите и проверките им къде са социалните мерки, само телевизионни плужеци и платени репортажи, а в действителност мизерия гето и смърт.
  • 10 Злобар

    30 4 Отговор
    Да Ви е Честита Демокрацията .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 123

    7 0 Отговор
    Яко са се друсали на кючеци.
  • 13 херодот

    12 1 Отговор
    СОЦИАЛНИТЕ НА СЪД !!!
  • 14 ББанкянски

    16 1 Отговор
    Та нали с дрогата станаха големите богаташи с дворци и замъци. Ама никой ги не пита от къде са им парите.
  • 15 Владиславово

    13 0 Отговор
    е пълно с такива художествени образи. Не случайно е дупката на Варна!
  • 16 Кикор

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "МИЛЕНИУМ":

    Нека на тебе да ти е ценностната система като на борче, да си беден злобен и завистлив тъмен балкански субект и за капак тъ п като галош и без никакво чувство за отговорност и после герб ти е виновен. И те имат вина но освен тях всички предни знайни и незнайни политици и може би най-вече хора от сорта на Митко Пайнера и Сл Тр...
  • 17 Родител

    10 1 Отговор
    Жалко за невинните малки душици. Дано господ се грижи добре за тях, защото родителите им не са. За техните души ще се погрижи ония с рогата.

    Коментиран от #22

  • 18 KJLKLKL

    15 0 Отговор
    Пуснете си сега някой БГ рап, в който се пее само за дрога , трева, схеми-демек кражби, пласиране на дрога, луксозни лимузини. Ето това е същото.

    Коментиран от #19

  • 19 Тра-ла-ла

    7 0 Отговор

    До коментар #18 от "KJLKLKL":

    Обаче без луксозните лимузини!😉
  • 20 българи са

    5 2 Отговор
    не са роми
  • 21 Тра-ла-ла

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Загрижен":

    Има разлика! Оня го уби собственоръчно, а тези от небрежност!
  • 22 От друга страна

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "Родител":

    Може да ти се стори странно, но Господ се грижи за всички души. И за тези на децата, и за тези на родителите, че и за твоята!
  • 23 121

    8 0 Отговор
    Боже опази ни! Каква деградация на цялото общество,няма път назад всички откачиха,избиха си децата,майките,бащите!Какви луди коментари не свързани с мисъл,съчувствие,състрадание.Тези думи къде ги забравихте те са част от човешката душа.Изгубено поколение с изгубени хора.Мислещи само за храна,коли,пиене и друсане! Ще си видите живота срамен и отчаян но ще бъде късно!Обществото се претопи в стихията на пошлото и скучно ежедневие,което никой не ви го направи, вие си го избрахте,защото си мислехте,че така е лесно!Е живейте си скапания живот,докато другите нормални хора търсят истинските и чисти неща за да са щастливи!Огледайте се може и вие да намерите нещо истинско и стойностно!
  • 24 русофилска

    2 2 Отговор
    му работа
  • 25 Човека Коза

    3 0 Отговор
    Пак казвам : Бавно, но сигурно оскотяваме. Толкова горчиво си прав, за жалост... ☹️
  • 26 ПЕНКО

    4 1 Отговор
    РОДИТЕЛИТЕ НА ДВАМАТА НАРКОМАНИ ТРЯБВА ДА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТТА СИ !!! АЗ БИХ ГИ СВАРИЛ ЖИВИ И ЩЕ ГО ОБНАРОДВАМ -ЗА ДА ЗНАЯТ- КАКВО ГИ ЧАКА ТЕЗИ КОИТО НЕ УБИВАТ ДЕЦАТА СИ НАРКОМАНИ !!!!!!?????? НО ЗА НАРКОПЛАСЬОРИТЕ -ФИЛИПИНСКИ ДЕЙСТВИЯ - РАЗСТРЕЛ ДО СТЕНАТА -НА МЯСТО И ПСУВНЯ КЪМ АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ !!!!

    Коментиран от #27

  • 27 кьопек

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "ПЕНКО":

    ти така си са появил
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове