12 Октомври, 2021 06:28 4 328 80

МРРБ: Заплатите са задължение на тези, с които работниците имат договор

  • мррб-
  • протест-
  • заплати-
  • пътни фирми

Убедени сме, че по-добре е пътният бранш да стои встрани от политическите интриги, се казва в позиция на министерството след протеста на фирмите от пътното строителство

МРРБ: Заплатите са задължение на тези, с които работниците имат договор - 1
Снимка: МРРБ

Задължени за плащането на трудовите възнаграждения на работниците и на служителите, заети в пътно-строителните фирми, са лицата, с които те имат сключени договори. С никого от протестиращите Министерският съвет, и в частност Министерството на регионалното развитие и благоустройството, няма трудово-правни отношения. Това пише МРРБ в изявление за протеста на пътния бранш, предаде БГНЕС.

"Днес, 11 октомври 2021 г., председателят на УС на Браншова камара „Пътища“ Стефан Чайков информира обществото пред медиите, че заплатите се изплащат и няма съкратени работници, което навежда на мисълта, че протестът не е свързан с трудовите възнаграждения, а има политически подтекст.

Убедени сме, че по-добре е пътният бранш да стои встрани от политическите интриги, защото пътищата са на всички български граждани, те нямат партиен цвят. В момента никой не се нуждае от нагнетяване на политическо напрежение, а финансовите претенции на бранша трябва да бъдат отправени към следващото Народно събрание, което може абсолютно легитимно да реши проблемите.

Договорите на фирмите, свързани с пътното поддържане, са сключени основно през 2019 и 2020 година с Агенция „Пътна инфраструктура“, ръководена от служители, назначени от предишното управление на ГЕРБ. Възлагането на дейностите по тези договори в началото на 2021 година се е извършвало от същото ръководство срещу недостатъчно осигурени финансови средства в държавния бюджет, приет от Народно събрание, доминирано от представители на ГЕРБ.

Осигуряването на липсващите необходими средства за покриване на задълженията на АПИ по извършените дейности за текуща поддръжка на пътищата може да се случи само от действащо Народно събрание, каквото в момента няма.

За зимното поддържане 46-ият парламент осигури 100 милиона лева, които ще отидат в пътния бранш не под натиска на улицата и не с политически цели, а срещу изрядно оформени двустранни споразумения между АПИ и съответните фирми", заявяват от МРРБ.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    93 7 Отговор
    Интересно къде са профсъюзите те за кого работят май работниците са им последна грижа.

    Коментиран от #17

  • 2 Оня ден дават един ром от протеста

    78 5 Отговор
    Дето крепи лопатата и ги питат от кога не са ти плащали, оня вика 4 месеца, колко има да взимаш го пита журналята, а оня отговаря 10 000лв 😃

    Коментиран от #4

  • 3 БАЙ Х@Й‼️

    81 7 Отговор
    Като гледам "техниката работила по обектите" си е направо нова ‼️‼️‼️

    Коментиран от #44

  • 4 Ей тъй

    79 5 Отговор

    До коментар #2 от "Оня ден дават един ром от протеста":

    преди тоя ром имаше един друг, дето го питаха къде работи и той не можа да отговори.

    Коментиран от #80

  • 5 БАЙ Х@Й‼️

    82 7 Отговор
    Работници пратени с техниката да протестират ! Кой трябва да им плати , кой ги прати, кой плаща пътя от обектите до жълтите плочки ❓ Май са едни и същи❗ А полЮцаите що не бият протестиращите зад колоните , сещате ли се ❓

    Коментиран от #76

  • 6 Точно

    85 6 Отговор
    така е ! Но работниците нямат постоянни трудови договори , а договори с фирми подизпълнителни (бушони) от ден за ден! А милиардите от ЕС си ги е прибрала фирмата хищник, сключила договора за обществена поръчка ! И не инвентара , нито във фирма ( често от 2 - 3 човека) , ни за работници , а само за своя душа - прескъпи имоти , джипове , лимузини , яхти , пътешествия в лукс по света и каквото се сетиш ! Никакви пари за тях, нито левче дори , а пълна ревизия и арест за мошениците !

    Коментиран от #77

  • 7 пожелание

    63 6 Отговор
    В зай4арника са заровени милионите от пътищата !!Багерите и фадромите да ходят да ги разравят !
  • 8 Оня

    38 4 Отговор
    Някой сега ще каже че Божков ги е пратил,хахахах

    Коментиран от #45

  • 9 5577

    13 47 Отговор
    Тихомирчо, ще си счупещ езика да ни обясниш адже ба как стоят работите. Като че ли сме били в чужбина до сега и нищо неразбиране. То за туй итн спечелиха на предните избори, ма без дума да обелят, дори не знаехме за кои хора става въпрос. Спрете се вече. Всички виждаме кой какво прави какво казва и как управлява. По зле от тройната коалиция не сме били.
  • 10 Шайба

    19 53 Отговор
    Е,нали държавата е гарант,че работниците ще си получат заработеното,иначе никой няма да плаща и ще се измъква,докато не го намерят и пребият.С две думи управляващите ни казват-оправяйте се както знаете,дори работниците да пуснат жалба в съда,пак няма да подведат никого под отговорност,защото разбира се това са техни хора и те така,докато на народа не му писне и не грабне сопите.Такива управляващи само с камъни могат да се изгонят,защото няма да пуснат кокала до последно,без значение от партията и на децата вече им стана ясно,че всички до един са в далаверата по ограбването на народа.
  • 11 НАРОДА МИЗЕРСТВА, ДЕЦАТА НИ ГЛАДУВАТ

    17 68 Отговор
    ЦЕНИТЕ ЯКО НАГОРЕ, ЗАПЛАТИ НЯМА...КОМИТОВА СА СПИЧА....ХОРАТА БАЧКАТ ЗА ДЪРЖАВАТА...ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ДА ИМ ПЛАТИ...ПРАВИТЕЛСТВОТО Е БЕЗСИЛНО.....ДОКОГА
  • 12 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    13 60 Отговор
    БРУТАЛНО И БЕЗМИЛОСТНО......ДА СЕ ПОМНИ КОГА ФАТМАЦИ СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ.......
  • 13 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    9 68 Отговор
    РАДЕВ, ИСКАМЕ СИ ПАРИТЕ....КОМИТОВА САМО СЕ ОПЛАКВА ПО МЕДИИТЕ......ТВА ЛИ ТИ Е ПРОМЯНАТА

    Коментиран от #72, #73

  • 14 оня с коня

    18 70 Отговор
    Хора и Машини са на Улицата защото СА БЕЗ ЗАПЛАТИ за Свършена работа.Министерството вместо да се Разплати с Фирмите строители които пък да се разплатят с Работниците обяснява че с Работниците нямат сключен договор и да си тръгват.Работниците обаче не искат да си тръгват и Министерството започва да им обяснява че е Служебно и Плащането може да се осъществи единствено от Редовно правителство.Излиза че Служ. правителство на РАДЕВ се е КЛЕЛО че ще служи на Народа докато управлява,но се оказва че е НЕПЛАТЕЖОСПОСОБНО и това не е негова работа.От друга страна обаче излиза че е ТОЧНО Негова работа да ЧЕГЪРТА и да поставя Свои хора на Командни постове,както и да ТЕГЛИ БАСНОСЛОВНИ ЗАЕМИ?И тук вече се включват "Хората на Радев" за да го защитават от Протестиращите като например "Спаси София" и Ивайло Мирчев,който пък ги праща да си искат Парите от Борисов.Стоителните фирми обаче не са сключили дагавар за Работа със лицето Борисов а с ДЪРЖАВАТА и нормално си искат парите от Нея,т.е. от Който В МОМЕНТА Я ПРЕДСТАВЛЯВА...Е НЕ МОЖЕ ТАКА ДругарЕ дето сте се настанили в Меките кресла!След като не можете да платите,да се бръкне НЕКАДЪРНИКА РАДЕВ в Джоба и да плати,понеже ТОЙ ви е назначавал и има Пряка отговорност за Действията ви!

    Коментиран от #48, #71

  • 15 Бамбука

    39 7 Отговор
    Къде изчезнаха профсъюзите ? Работниците без заплати от фирмите, синдикалните босове на софрата с крадците.

    Коментиран от #20

  • 16 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    8 44 Отговор
    КОЙ ЩЕ НИ ПЛАТИ 8ЗРАБОТЕНОТО ОТ НАС ЗА ДЪРЖАВАТА....ТЕГЛИ СЕ ЗАЕМ ОТ 500 000 000 лв...ЧАКАМЕ СИ ЗАПЛАТИТЕ, НЕ ОБЯСНЕНИЯ И ОБЕЩАНИЯ

    Коментиран от #22, #23

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 НИНОВА, КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ ТРУДЕЩИТЕ СЕ

    8 44 Отговор
    ОТ ДЕРИБЕЙСКИТЕ ЦЕНИ НА РАДЕВ......ИЛИ БСП Е ПАРТИЯ НА ОЛИГАРСИТЕ
  • 19 Пътищата са на всички

    55 13 Отговор
    Но, строителните фирми са на ГЕРБ и ДПС. Дори не казвам, че са само на Доган/Пеевски и БМБ. Всички там са в кюпа с филия и чакат. И за тяхна жалост от 6 месеца насам няма намазване, та насъскват персонала си да протестира. Да им се вкарат ДАНС и НАП и ще се умиротвори ситуацията за нула време.

    Коментиран от #78

  • 20 БАЙ Х@Й‼️

    41 3 Отговор

    До коментар #15 от "Бамбука":

    Ха , ХА, ХА ‼️ Профсъюзите ги НЯМА❗Работодателите ги НЯМА❗ КОЙ и как организира работници и техника ❓

    Коментиран от #24

  • 21 НАРОДА МИЗЕРСТВА, ДЕЦАТА НИ ГЛАДУВАТ

    14 38 Отговор
    ПЪЛНО Е С РАБОТЕЩИ БЕДНИ....БСП СЕ СКРИ, ПРОВСЪЮЗИТЕ МЪЛЧАТ....МАНОЛОВА, ХАДЖИКЯН, БАБИКЯН...ПАК КАНДИДАТИ ЗА ТОПЛОТО ДЕПУТАТСКО МЯСТО....НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ

    Коментиран от #60

  • 22 Шайба

    38 5 Отговор

    До коментар #16 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    Като пристигнат самолетите,дето ги поръчахме от Америка ще ги продадем на половин цена на Македонците с условие да охраняват и нашето небе и ето ти пари за заплати и пътища.

    Коментиран от #25

  • 23 БАЙ Х@Й‼️

    51 3 Отговор

    До коментар #16 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    По цял Свят РАБОТОДАТЕЛЯТ плаща на работника ‼️
  • 24 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    8 44 Отговор

    До коментар #20 от "БАЙ Х@Й‼️":

    НИЕ КАТО РАБОТОДАТЕЛИ ЧАКАМЕ ПЛАЩАНЕ ОТ ДЪРЖАВАТА...НЕ ОБЯСНЕНИЯ И ОПЛАКВАНИЯ....

    Коментиран от #28

  • 25 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    2 18 Отговор

    До коментар #22 от "Шайба":

    ТО ЗАТОВА ЕРДОГАН ПОРЪЧА 40 БРОЯ Ф16.....
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Политически Протести на Фирмите от

    47 5 Отговор
    Пътищата. Един път Получили Аванси за несъвършена работа, Поделили парите с Борисов, и сега Послушните им Босове Изкарани да протестират, Създаване на Предизборен Хаус, ръководен от ГЕРБ!!

    Коментиран от #31

  • 28 БАЙ Х@Й‼

    22 2 Отговор

    До коментар #24 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    А къде сте ВИЕ ❓ Защо се криете като МИШКИ , а не излезете Вие на протеста ❓

    Коментиран от #29

  • 29 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    5 24 Отговор

    До коментар #28 от "БАЙ Х@Й‼":

    ПРОТЕСТИРАТ ТИЯ КЪДЕТО НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ...БСП МИЛИАРДЕРИТЕ СЕ НАГУШИХМЕ ЯКО ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА, ТА ЧАК ДО ДНЕС.....НИЕ СМЕ СИ МИЛИАТДЕРИ....НАС НЕ НИ МИСЛИ....РАБОТНИЦИТЕ СТРОЯТ ЗА ДЪРЖАВАТА....А ТЯ НЯМА ПРИ ДА ИМ ПЛАТИ.....РАДЕВ, КВО СТАА

    Коментиран от #40

  • 30 Геша

    34 2 Отговор
    Напълно вярно.Работодателите дължат парите. Да отиват по къщи те им да искат парите.

    Коментиран от #32

  • 31 ОСЪДИ ГИ

    5 22 Отговор

    До коментар #27 от "Политически Протести на Фирмите от":

    АКО НЯКОЙ Е КРАЛ....И СИ ПЛАТИ НА РАБОТНИЦИТЕ...АМА КОМИТОВА Я Е ШУБЕ ЧЕ СЪДА ША Я РЕЗНЕ
  • 32 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    5 25 Отговор

    До коментар #30 от "Геша":

    ПЪТИЩАТА СА ДЪРЖАВНИ...А НЕ ЧАСТНИ...СОБСТВЕНИКА ДЪРЖАВАТА ДА ПЛАЩА, А НЕ ДА СЕ ОСЛУШВА

    Коментиран от #51

  • 33 КОМИТОВА СА СПИЧА

    3 27 Отговор
    КАЗУСА ДА СЕ РЕШИ ОТ СЪДА...АМА КОМИТОВА Я Е ШУБЕ ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИ......И СИ ТРАЙКА
  • 34 Протестиращ

    28 3 Отговор
    Вчера видях и оня със сакото на Толупа ! Носи си го да е жив и здрав !!!

    Коментиран от #50

  • 35 Ponti

    23 3 Отговор
    ЕВАЛА НА КОМИТОВА! ЖЕЛЕЗНО БАБЕ!
  • 36 НАРОДА МИЗЕРСТВА, ДЕЦАТА НИ ГЛАДУВАТ

    3 20 Отговор
    КОМИТОВА НЕ ПЛАЩА.....КВО Е ТВА ПРАВИТЕЛСТВО, КВО Е ТВА УПРАВЛЕНИЕ
  • 37 бат бойко

    21 1 Отговор
    Хидрата от Варна ще строи тунел под Шипка с подизпълнители от цяла България. Щото е само една скъпа шапка мафиози.
  • 38 РАДЕВ СА СПИЧА

    2 18 Отговор
    СТРОИТЕЛСТВОТО СПРЯНО, ПАРЕ НЕМА, СВАЛИХМЕ САМОЛЕТ, ЦЕНИТЕ ХВЪРЧАТ В КОСМОСА, КОРАБА ПОТЪВА...С НЕГО И РАДЕВ
  • 39 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    3 19 Отговор
    РАДЕВ, ИСКАМЕ СИ ПАРИТЕ ЗА ПОСТРОЕНОТО...НЕМА КОЙ ДА ТЕ ЧАКА...ИЗБОРИ ИДВАТ....НАЛИ
  • 40 БАЙ Х@Й‼

    16 2 Отговор

    До коментар #29 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    Строяха за Държавата ония които са строили "Хаинбоаз" и държавата която сегашните още доразграбват‼️
  • 41 НАРОДА МИЗЕРСТВА, ДЕЦАТА НИ ГЛАДУВАТ

    2 21 Отговор
    РАДЕВ, НЕМА ПАРЕ, НЕМА ГЛАСОВЕ ЗА ТЕБ......

    Коментиран от #49

  • 42 ХидроСтрой

    23 3 Отговор
    къде ги видяхте тия пътища и магистрали построени от Хидрата ? всичко е дупки, кърпежи и Ламборджинита, Майбаси и Ролсове. Пари нема за лопатаджиите . И няма да има, просто ги употребяват сега за други цели.

    Коментиран от #43

  • 43 РАДЕВ, КВО СТАА,,,

    3 13 Отговор

    До коментар #42 от "ХидроСтрой":

    ЯВНО ХОДИШ ПЕША.........

    Коментиран от #47

  • 44 Тра ла ла

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ Х@Й‼️":

    Тя е зя паради, не за работа.
  • 45 Тоя

    15 2 Отговор

    До коментар #8 от "Оня":

    Тоя дето ги е пратил ,пак започва с ,,Б"...!И се нарича -...Борисов...!!!
  • 46 Да познаем

    22 3 Отговор
    Кои ще са следващите Бойково протестиращи-ресторантьорите? Разберете драги,протестиращи-НАРОДЪТ НЯМА ДА ПЛАЩА ПО ДВА ПЪТИ ЗА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО.Търсете си парите в Банкя
  • 47 РАДЕВ

    13 1 Отговор

    До коментар #43 от "РАДЕВ, КВО СТАА,,,":

    Амчи да...!Вашата ПКП,каза на целия БГ-Народ-...,,Оди пеша БЕ..."...- и изпълняваме...?!?!
  • 48 Буци

    18 2 Отговор

    До коментар #14 от "оня с коня":

    и наговата мафия 40/% от ОП за ГЕРБ да плаща. Заплатите на работниците са от Кайманите изхачени на Малдивите! Да вземат лопатите и при този който ги е взел на работа!
    Другарю милиционер не можете да лъжете хората както преди!

    Коментиран от #52

  • 49 На мафията

    17 2 Отговор

    До коментар #41 от "НАРОДА МИЗЕРСТВА, ДЕЦАТА НИ ГЛАДУВАТ":

    ГЕРБ ръчичките и бяха отрязани от паричките и цвърчи! 12г. лапа ,вече няма!Който ял ,ял!
  • 50 Верно е...!

    10 2 Отговор

    До коментар #34 от "Протестиращ":

    А от горният джоб на подареното толупско сако се показваше забравеният от Буцката-Червен БКП-Билет...!!!
  • 51 Тъй тъй

    8 2 Отговор

    До коментар #32 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    По колко пъти да плаща?!
  • 52 БОРИСОВ!

    7 3 Отговор

    До коментар #48 от "Буци":

    Мен са ме учили в Милиционерската Школа в Симеоново и в БКП,да лъжа и демагогствам...!Така,че просто прилагам богатите си знания на практика...- върху тези протестиращи работници...?!?!
  • 53 Чичка

    7 3 Отговор
    Вчера един от митинга нервно ругаеше че няма пари за нищо в строителството на пътища. Големите фирми казвали че нямат пари. Свършили се. Върнали ги обратно кеш и във фиктивни аутсорсинги. Писали само документи. Работа не вършили. Така наредили (кой) и като се върнат на власт ще си разплатят сметките. Търсете парите в касите на партиите на дпс, доган делян, 20 млн на гербаджиите и офшорките. Комитова да ви плаща.
  • 54 Сатъра на Хана

    10 2 Отговор
    ВЛАДИ ГОРАНОВ СЕ ПОКРИ КАТО ПУФНЯ В ШАЛВАРИТЕ НА МАЙКАТА НА АХМЕД ИСМАИЛОВ АХМЕДОВ - ДОГАН
  • 55 Емо

    10 3 Отговор
    Добро утро, герберски тролове, малко се поуспахте, но в 7 се активизирахте! Лоша вест за вас: Одобрението за Кирил и Асен расте. А нали знаете, че ще дадат Борисов на съд за пълните му чекмеджета в миниснерствата... Така е в демократичния свят.

    Коментиран от #57

  • 56 РАДЕВ, КВО СТАА,,,

    2 7 Отговор
    НЕ ДАВАШ ПАРИ, ГУБИШ ИЗБОРИТЕ
  • 57 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    1 8 Отговор

    До коментар #55 от "Емо":

    КОЛКОТО РАДЕВ И РАШКОВ ДАДОХА БАЦО НА СЪД......НЕЩО МАЙ ГИ Е ШУБЕ

    Коментиран от #64

  • 58 гост

    10 3 Отговор
    Очевадно е за всеки, че тези фирми прибират в пъти повече от това, което вършат. За всеки, който пътува и използва т.н. нови или рехабилитирани пътища, които в повечето случаи след няма и година са по-зле от старите. Никъде в Европа не се полага 1см асфалт, това се бели и на ръка, абсурдно е. Ясно е, че фирмите прибират парите и не плащат на работниците, но това означава ли, че трябва да се дават парите от нашите данъци на мутрите, за да имат за заплати? Пълен одит на всяка една фирма и фалити, това е. Няма друг вариант за справяне с такава ситуация.

    Коментиран от #61

  • 59 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    2 6 Отговор
    БРУТАЛНО И БЕЗМИЛОСТНО...ЗАПЛАТИ НИСКИ ТАМ КЪДЕТО ГИ ИМА....МИЗЕРИЯТА РАСТЕ...КОМУНИЗМА СЕ ЗАВРЪЩА....
  • 60 НАРОДА МИЗЕРСТВА, ДЕЦАТА НИ ГЛАДУВАТ

    8 1 Отговор

    До коментар #21 от "НАРОДА МИЗЕРСТВА, ДЕЦАТА НИ ГЛАДУВАТ":

    ПЪЛНО Е С РАБОТЕЩИ БЕДНИ....ГЕРБ СЕ СКРИ, ПРОВСЪЮЗИТЕ МЪЛЧАТ....САЧЕВА, ПКП, БИКОВЯН...ПАК КАНДИДАТИ ЗА ТОПЛОТО ДЕПУТАТСКО МЯСТО....НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ

    Коментиран от #62

  • 61 ОСЪДИ ГИ

    2 5 Отговор

    До коментар #58 от "гост":

    АМА НА КОМИТОВА НЕ И СТИСКА....ЩО ЛИ
  • 62 НАРОДА МИЗЕРСТВА, ДЕЦАТА НИ ГЛАДУВАТ

    2 8 Отговор

    До коментар #60 от "НАРОДА МИЗЕРСТВА, ДЕЦАТА НИ ГЛАДУВАТ":

    ПРИ БАЦО НЕМАШЕ ТАКОВА ЦЕНОВО ДРАНЕ КАТО СЕГА...ЦЕНИТЕ СА КОСМИЧЕСКИ А РАДЕВ СИ ТРАЕ...ШЕ МУ ГО ВЪРНЕМ НА ИЗБОРИТЕ
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    7 1 Отговор

    До коментар #57 от "ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА":

    КОЛКОТО БОРИСОВ И ГЕШЕВ ДАДОХА БОЖКОВ НА СЪД......НЕЩО МАЙ ГИ Е ШУБЕ

    Коментиран от #66

  • 65 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    2 10 Отговор
    РАДЕВ, ИСКАМЕ СИ ПАРИТЕ....ВЕЧЕ НЕ РАБОТИМ АНГАРИЯ....
  • 66 БОЖКОВ

    2 5 Отговор

    До коментар #64 от "ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА":

    ИМА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ И СЕ ПОКРИ В ДУБАЙ...БАЦО Е В БАНКЯ И СЕ ГУШКА С МАТА ХАРИ...ЧАКА РАДЕВ И РАШКОВ ДА ДОЙДАТ ..ВЕЧЕ ПЕТ МЕСЕЦА
  • 67 КОМИТОВА СТИГА ПЛАКА

    3 9 Отговор
    ПЛАЩАЙ, ЧЕ РАДЕВ ША ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ
  • 68 БСП ФАТМАЦИТЕ

    2 8 Отговор
    НИ ОПРАВЯТ,,,БАВНО И СИГУРНО......НИЕ ША ГИ ОПРАЙМ ИЗБОРНО...ОТ РАЗ
  • 69 ФАТМАЦИ ВЪН

    3 7 Отговор
    БЕГОМ ПО...КАЗАРМИТЕ
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Десо

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "оня с коня":

    Трябвало е да се наспиш и после да коментираш!Разбирам те,Радев сън не ти дава,но!!!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Киркор

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    Много лица имаш,добре,но да пишеш коментари през минута-две ,явно си много сръчен.Добре ще захлебиш,без завист!!!
  • 74 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    2 6 Отговор
    РАДЕВ, ПЛАЩАЙ...ИЛИ НИЕ ШЕ ТИ ПЛАТИМ....ИЗБОРНО
  • 75 цвцв

    0 1 Отговор
    Г-жо Комитова направете проверка на пътя за Тутракан първият разклон и ще откриете кражбите на пътните строители
  • 76 копи пейст

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "БАЙ Х@Й‼️":

    Ето какво казва свещеник Мартин Ниемьолер (Martin Niemцller), визирайки едно друго време, не толкова далечно - само преди 70 години.

    Когато нацистите прибраха комунистите,
    аз мълчах,
    нали не бях комунист.

    Когато арестуваха социалдемократите,
    аз мълчах,
    нали не бях от тях.

    Когато задържаха профсъюзниците,
    не протестирах,
    защото не бях от профсъюзите.

    Когато прибираха евреите,
    аз мълчах отново,
    нали не бях евреин.

    Когато прибраха мен,
    вече нямаше кой за мен да протестира...
  • 77 Активист

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Точно":

    Гласувай за ПП! Щом вземем властта всички мошенници ще ги вкараме в затвора и ще им конфискуваме имуществото! Само почтенни хора ще ви управляват! Просперитетът е пред нас! Промяната продължава!
  • 78 Иво Прокопиев

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Пътищата са на всички":

    Не е вярно! И ние си имаме строителни фирми, но досега ни даваха трохи от обществените поръчки! Вече няма да е така! Само да вземем властта!
  • 79 разума

    1 0 Отговор
    Далаверите на собствениците на фирми се прехвърлят на работниците. Време е синдикатите да си влезнат в ролята защото някой може да ги подмени. Така ,че министерството е право. Знаем как завърши магистрала Тракия. Строителя немско-турска фирма взе накрая парите и не плати на подизпълнителите след това изчезна . Това се случи по времето на ББ и министерството се беше разплатило с главния изпълнител.Ако трябва да се промени закона
  • 80 Тои поне

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ей тъй":

    Е ром а питаи тази министърка да ли знае
    На кое министерство е министър Видя кораба потъна Ощепков планов правят да го разтоварят
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове