Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 09:57 4 244 80

Даниел Вълчев: Може да се окаже, че Петков никога не е бил министър

  • даниел вълчев-
  • петков-
  • никога-
  • не е бил-
  • министър

Делото за гражданството му трябва да продължи, смята деканът на Юридическия факултет в СУ

Даниел Вълчев: Може да се окаже, че Петков никога не е бил министър - 1
Снимка: БГНЕС

Производството по казуса с двойното гражданство на Кирил Петков трябва да продължи. Това мнение изрази в предаването „Здравей, България” Даниел Вълчев, декан на Юридическия факултет в Софийския университет.

„След решение номер 3 на КС от миналата година, става ясно, че когато един указ на президента бъде обявен за противоконституционен, тази противоконституционност го засяга не занапред, а се връща назад, от момента на неговото издаване. Правен интерес още има. Ако бъде обявен за противоконституционен указът на президента, макар и частично – в частта за назначаването на това лице, това означава, че той никога не е бил министър”, заяви Вълчев. Уточнявайки, че не е виждал документите, а само публикуваното в медиите, Вълчев обясни, че от това, което е видял става ясно, че до 20 август Петков е бил и канадски гражданин.

Ако КС обяви указа на президента за частично противоконституционен, това няма да засегне директно издадените от Петков като министър актове.

„При положение, че никога не е бил министър, ако бъде постановено такова решение, това означава, че различни лица може да искат да атакуват неговите актове”, обясни Вълчев.

Той обаче допуска, че тези актове ще бъдат „санирани” от настоящия министър. „Президентът Радев по всяка вероятност не е знаел за това. Не допускам, че български президент може да подпише указ, видимо противоконституционен, ако е знаел за това. Най-вероятно кандидатът е подписал декларация с невярно съдържание и той се е предоверил”, коментира Вълчев.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    75 15 Отговор
    И ТАЯ МАЗНА ПОДЛОГА СЕ ПРОДАДЕ НА ШАЙКАТА......ВЪПРЕКИ,ЧЕ ТОЙ ВИНАГИ СИ Е БИЛ ПРИ ТЯХ....ОЩЕ С ,,ДРУГАТА,, ПОДЛОГА КУНЕВА............САМО ПРОДАЖНИ ДУШИ В ТАЯ ДЪРЖАВА......

    Коментиран от #14

  • 2 хахахах

    21 40 Отговор
    Кирчо Канадеца за конституционен съдия.

    Коментиран от #42

  • 3 честен ционист

    35 36 Отговор
    Само Ганчо може да заложи на един анонимник появил се от нищото, за да го фалира за пореден път.

    Коментиран от #77

  • 4 Гербераси долни

    57 11 Отговор
    Всичко може да се окаже,както се оказа че ,няма къща в Барселона,няма шкаф в които "пилето "и др. са слагали златните килчета,няма суджуци, няма асвалт (има но не отговаря на нормите) ,както я подкараха от ГЕРБ ще се окаже че няма и държава ,а сме на консигнация и дължим едни милиарди.........
  • 5 Някой си

    29 41 Отговор
    Какви мошенгии са налазили тая държава бе...Няма ли съд, няма ли правосъдие в тая Територия? Елементарен казус, ако бяхме нормална държава, като Тимбукту или Сомалия, тоя екземпляр, КирчоМентата отдавна да е зачислен на котлова храна, облечен и подстриган...само че това може дасе случи в нормална държава, не и в тази Територия. Какви са тия увъртания, какво се прави на утрепан..считал се освободен от гражданство...ми добре бе. Аз да отида на някой в дома да го окрада, и ще се считам за чистач, който е разтоварил собственика от ненужни вехтории. Така ли се тълкуват законите бе?

    Коментиран от #57

  • 6 мечтиии

    36 8 Отговор
    Няма да се сбъднат мечтите ви!
  • 7 Ти какво

    34 7 Отговор
    си се активирал нещо напоследък , господине ?

    Коментиран от #23

  • 8 Гост

    26 6 Отговор
    Ами сега?
    Ко праим?
    Хубав лош, законът е един за всички! И трябва да се спазва! Иначе каква е разликата с оная калинка с менте тапията?
  • 9 Гената

    45 4 Отговор
    Така е, Даниеле ! Преди двайсет години в правителството и в НС се натикаха едни кадри на Мултигруп, но нали нямаха двойно гражданство, та и до днес си шестват в политическото пространство и са мерило за почтеност Тъй, амчи как !
  • 10 Може

    28 25 Отговор
    Може и ПРЕЗИДЕНТЪТ да не е знаел,но защо ,когато е разбрал ,е бездействал.Ами то ,двойното гражданство на Кирил Петков се обсъждаше още докато беше министър. Не само това,ами превзеха партия,направиха проект,и се обявиха за ПОЧТЕНИ.Ама, нещо ми се объркват моралните норми.
  • 11 fen

    21 21 Отговор
    "Почтенните" на Радев къртят мивки! Кой от кой, по - по!

    Коментиран от #18

  • 12 Избирател!

    44 14 Отговор
    ОК-Може да се окаже, че Петков никога не е бил министър...!НО!Може да се окаже,че след 14.11.-Петков е... Министър-Председател...!!!

    Коментиран от #20

  • 13 Гост

    16 17 Отговор
    Не за КС е Кирчо а като начало за районен съд и после на 2ра и 3та инстанция,присъда и с конвойната,където му е мястото,все така усмихнат.
  • 14 Мислещ

    15 18 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Наистина ли си толкова озлобен от сутринта.Слушах интервюто и ,за разлика от теб,Даниел Вълчев говореше мотивирано.А ти не смесвай желания със закони.
  • 15 JEFF

    36 12 Отговор
    О, да , няма невъзможни неща. Ако Кирил Петков не е бил министър на икономиката, поради юридически недоразумения, то Даниел Вълчев не е бил министър на образованието. Вълчев в качеството си на министър не направи нищо добро за образованието в България. Хората го запомниха само с развалянето на седянки.

    Коментиран от #61

  • 16 Истина

    23 6 Отговор
    Никакъв коментар от декана за плагиатството а тук коментира Работо с 2 аршина този герберист
  • 17 Кочо

    28 7 Отговор
    Ами, мили деца, напуснали България! Със своите изяви политиците и решенията на така наречения Канализационен съд ви се казва - Ако дойдете тук, на вас ще се гледа като на червеноармеец, избягал от немски плен - бой и проверки за шпионаж от особистите, лагер и каторга, докато Сталин е жив, па и след това! Не си правете илюзии! Местата в администрацията и министерствата са запазени за Георг - младежи и кадри на ДПС, предвидливо изпратени да завършат на Запад, но на тях никой не им пречи! Както един такъв от ДПС, с българско име, който, колкото пъти се покаже на екрана демонстрира образование, самочувствие и главната му теза е - зелените енергии, парите, които ще идват от ЕС за тях и най важното - те да не се усвояват от държавни, а от частни фирми!
  • 18 А този

    18 6 Отговор

    До коментар #11 от "fen":

    който щеше да ни оправи за 800 дни - какво гражданство имаше?
  • 19 Гост

    26 8 Отговор
    Така е, голям "проблем" е двойното гражданство и според Братиньо от КС това е много "по-тежко" прегрешение от офшорките, корупцията, кражбите, държането на народа във вечен "преход" и бедност от политически калинки, които обаче.... нямат двойно гражданство и значи всичко при тях е "законно"!

    Коментиран от #26, #28

  • 20 Ами

    14 13 Отговор

    До коментар #12 от "Избирател!":

    Може,може!Може глупостта да победи!Ще е за пореден път.Представям си,как когато Позьорчо и Кокорчо се съберат на лаф-мохабет, се подиграват с наивните избиратели.Те ни лъжат в очите,ама ние пак им гласуваме доверие.

    Коментиран от #27

  • 21 браво вълчев

    9 21 Отговор
    Даниевл Вълчев е много умен и ерудиран мъж, освен това е и супер възпитан!
    Бих гласувал за него, ако беше се кандидатирал за президент, въпреки, че е от ДС и мразя комунягите!
  • 22 Питане

    14 2 Отговор
    Кажете, според вас.

    Защо в България, вече в ЕС,
    изборите продължават да са
    в нарушение на
    чл.1.ал.3
    чл.6.ал.2
    чл.67.ал.1 и ал.2
    от Конституцията на РБ???

    По кой закон и с КAКВA ЦEЛ в избирaтeлнитe cпиcъци фигурирaт нaд милиoн незаконни лукашенковски "мъртви души"???
    Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия от ЕС, нямa aктивнa рeгиcтрaция зa избoритe???
    Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия от ЕС, нямa диcтaнциoннo глacувaнe???
    Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия от ЕС, има "избираеми места"/праг на преференциите/???

    Коментиран от #66

  • 23 Темидец

    16 3 Отговор

    До коментар #7 от "Ти какво":

    КС е искал становище от Вълчев по казуса,не се е активизирал,а има своята компетентност-експертиза и професионална реализация за разлика от Кирето.
  • 24 вълчо

    21 7 Отговор
    ари ве царят мършата беше с испанско гражданство не е да не сме имали и други циркаджии на власт..госин за един ден дето му беше шеф на тоя пуяк

    Коментиран от #38

  • 25 Тоя

    14 6 Отговор
    Шут довчера говореше срещу баце, ся като включиха преателчето му от СУ и надуши кинтите
  • 26 Сравняваш

    3 5 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Сравняваш несравними неща!Едното няма връзка с другото.Коментирай темата.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 пери

    23 9 Отговор
    Ей това гражанство на Кирил, бе! Няма да мирясат, щото не могат да намерят компромати и това ще го дъвчат до 14.11.
    Може да се окаже, че Кирил Петков не е бил министър, щото е въпрос на тълкувание и влияние, но това, което със сигурност се оказа е, че Даниел Вълчев е най-вредният министър на образованието досега.

    Коментиран от #34

  • 30 От юридическа

    15 7 Отговор
    гледна точка Вълчев може би има право, но така или иначе фактите, които извади Петков - не подлежат на коментар . Чували сме, че "Когато цифрите говорят и боговете мълчат"
  • 31 pbdan

    16 3 Отговор
    Защо някой разследващ журналист не направи следното: Да провери за колко време можеш да се откажеш от второто си гражданство след като си подал молба за това - на същия ден, след седмица, месец, 3 месеца. Сигурен съм, че сроковете ще са различни и ако Петков беше гражданин на друга държава щеше да получи в срок документа. Значи за едно гражданство си престъпник, за друго - не?!
  • 32 Фактъ

    11 4 Отговор
    И ти ли брутен . Мазен , мазен мазен . Отврат .
  • 33 запомнете

    7 5 Отговор
    По принцип конституцията е незаконна защото първата е разписана от германец а втората от унгарец.

    Коментиран от #36, #37

  • 34 гай ричи

    9 10 Отговор

    До коментар #29 от "пери":

    Кви компромати те гонят бе, така е записано в Конституцията на Р.България!!!!!
    Знаеш ли, какво е Конституция?????
    Аман от селяни прости, айде бегай на село!

    Коментиран от #67

  • 35 Сърп и чук

    3 3 Отговор
    Не съм гледал тези изяви, но впечатленията ми са, че Даниел Вълчев не е Красимир Вълчев, а сайтовете винаги внасят драма и трагизъм в новините, за да е по интересно! Обикновено коментирате само заглавията, които нямат много общо с текста!!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 pbdan

    6 1 Отговор

    До коментар #33 от "запомнете":

    Да допълня, последната беше подписана при палатков лагер пред НС с 39 депутата обявили гладна стачка.
  • 38 Прав си

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "вълчо":

    А ражданият в Украйна Станишев
    беше гражданин на СССР!
    А СССР вече не съществуваше!

    Премиерите Георги Димитров, Васил Коларов и Вълко Червенков
    също като Станишев бяха със съветско гражданство!
  • 39 Чук и Гек

    18 4 Отговор
    Някои от сегашните защитници на конституцията, през 1991 г- излязоха на палатка и протест против приемането на тази конституция! 39 бяха! А някои станах след това конституционни съдии и герберасти! И сега ще ми приказват! Прогонили момчето от България и ще му търсят кусури, вместо да се извинят и изпокрият.
  • 40 Скоро

    14 6 Отговор
    Беше прав,когато каза за ББ и Конституцията, но сега за КП и гражданството - не! Оставете това гражданство вече, дайте шанс на млади,знаещи и можещи хора да оправят България! Със сигурност ПП ще има над 30 процента от гласовете,ще видите!

    Коментиран от #44, #46

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ПОДКРЕПЯМ!

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "хахахах":

    Така няма да остане нито една противоконституционна партия в България!
  • 43 Кочо

    11 5 Отговор
    Аз, като подадах за пенсия, сетне ми дадоха 5 пенсии накуп, от датата на заявлението! Това не е бракоразводно дело, а лично постижение и право! Ако Канада не се откаже от него - какво? Цял живот канадец!? България решава, а тя не си иска чедото!? Човека се е отказал, въпреки, че според мен не е било нужно! Канадски, американски, норвежки, швейцарски, гражданин на ЕС, това не е чужд гражданин! Чужди са тези, на които им се иска виза да дойдат тук и ги таксуват като граждани на трети, изостанали страни!

    Коментиран от #47

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Боже колко много паразити

    7 4 Отговор
    Имало в БГ. И тоя да се обади...

    Коментиран от #52

  • 46 Не се ли сещаш

    5 3 Отговор

    До коментар #40 от "Скоро":

    Въпросът е ПРИНЦИПЕН!!! Не е като да излъжеш на масата в кръчмата.
  • 47 Доста

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Кочо":

    Доста бъркаш нещата.Следиш ли си мисълта?!
  • 48 Гост

    6 5 Отговор
    Президентството трябва да бъде обеззаразено с напалм, което да стане, когато всички са вътре.
  • 49 Запознат

    4 1 Отговор

    До коментар #27 от "Раковски":

    За масона Раковски ли говорим?!

    Коментиран от #58

  • 50 хаха

    5 5 Отговор
    Гласуването трябва да бъде явно, за да може всички гласували за престъпниците като Радев и неговите канадски уроди да послужат после за попълване на затворите.

    Коментиран от #70

  • 51 И кой?!

    6 3 Отговор

    До коментар #27 от "Раковски":

    Ни тури руска енергийна примка на шията с измисленият ,,Балкански поток"...?!Че и за капак-даже и си го платихме...!Отговарям си сам-Бойко Борисов...!!!
  • 52 5555

    6 3 Отговор

    До коментар #45 от "Боже колко много паразити":

    Поне прочети, преди да пишеш!!!
    Кирил Петков е подписал ДЕКЛАРАЦИЯ с невярно съдържание!
    От тук на там е Прокуратурата, другото е както казват някои политици "тупкане на топката"!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Деян Икебаната

    1 1 Отговор
    Класическа юридичека мисъл от последните години на БКП. А на турски- ГЬОН СУРАТ.
  • 56 ШЕКЕРЧО И КОКОРЧО

    4 2 Отговор
    ПРЕБРОИТЕЛИ НА НАСЕЛЕНИЕТО😀🙄МУШЕНГИЯ ПОЛИТ.ПРОЕКТ БИЗНЕС ОООДЕ
  • 57 Факт

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Някой си":

    И там щяха да го чакат съкилийници от ГЕРБ,СДС,БСП,ДПС,НДСВ,ПАТРИОТИ И ОЩЕ И..ОТИ!
  • 58 копи пейст

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "Запознат":

    ................ изключителна личност. Владеел е седем езика, три от които древни – персийски, арабски и санскрит......... той е първият европеец, който превежда Панчатантра – свещената книга на индийците, директно от санскрит. До ден днешен там го ценят и почитат и в Индия има 12 училища, които се казват „Георги С. Раковски”....
  • 59 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "ЦК на ГЕРБ":

    Тъпо е да се модифицират вицовете за бай Тошо-правешки....
  • 60 Е, нищо лошо

    0 0 Отговор
    Не е бил, но земята се върти, има ден и нощ, слънцето изгрява и covid-19 се разпространява. Новина ще е, ако Кирил Петков спре заразата covid-19. Другото е изкествено и измислено от подобни на автора икато правило срещу болшинството.
  • 61 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "JEFF":

    Няма "юридическо недоразумение", а ПРЕСТЪПЛЕНИЕ....
    Дългата емиграция на Кирчо е причината да подцени българското общество и да реши, че в "КЕ..ФА" няма кой да разбере номерата му...
  • 62 Бивш канадец

    2 0 Отговор
    През 2011 г. и аз се отказах от канадското си поданство (за което грам не съжалявам), но не в Канада, а в посолството им в Германия. Като тогава чиновникът в посолството, който ми прие заявлението ми обясни, че не съм канадски гражданин от момента на подаване на заявлението и връщането на паспорта. Не знам в момента какви са им законите, но, Бога ми, толкова ли е трудно някой от КС или МВнР да попита МВнР на Канада как точно стоят нещата? А и, според мен, нещата се преекспонират. Не че ми пука толкоз за Кирчо, но преди него и Симеон Дянков, и Крадлив Дедо бяха с двойно гражданство - и то за целия си престой в политиката - но тогава проблеми нямаше!?
  • 63 Павел пенев

    1 0 Отговор
    И той като тебе,разлика никаква.
  • 64 Бамбука

    1 0 Отговор
    В Англия ( може и в други страни ) има морален съд. Този казус се определя като словоизлияние на подписалия молбата и се зачита. Тук се приемат "закони" на килограм ( 2019 - 358 броя Ръбъл Бъбъл ) и нищо смислено, няма кой да промени Конституцията от преди 89 година, а сме в ЕС.
  • 65 НАРОДЪТ

    2 3 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА - ДИКТАТОР НЕ Е ЗНАЕЛ ЛИ ? ТОЗИ ПРЕЦЕДЕНТ - ПОТОПИ КОРАБА ,, БЪЛГАРИЯ ,, РАЗЦЕПИ НАРОДА - МАРШ НА СМЕТИЩЕТО !
  • 66 АдвокатЪ

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Питане":

    Абе, каунь, Член 6 (2) няма нищо общо с изборите! Виж, ако кажеш нещо за имунитета на дупетатите - тогава вече е ОК! Явно си чел единствено заглавието на Конституцията...
  • 67 пери

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "гай ричи":

    Значи за Симеон Дянков Конституцията не важеше, а за Кирил Петков изведнъж започна да важи. Да не говорим, че повечето юристи под политическо влияние я четат както дявола чете Евангелието, т.е. тълкуват както им отърва. И айде, по-кротко с квалификациите кой е селянин и кой не, щото едва ли си отварял Конституцията, ама голям защитник и се извъди.
  • 68 Някой

    2 0 Отговор
    чул ли е някога великия юрист Вълчев да каже нещо категорично? Приказки от Алафрангите.
  • 69 Диамантената ръка

    1 3 Отговор
    Актовете на Петков са нищожни, всеки може да се позове на това, другото са финтифлюшки. Все едно да ги е подписала чистачката в министерството, а тя все пак е служител там, а Петков е никакъв в това министерство.

    Коментиран от #80

  • 70 ХО-ХО

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "хаха":

    А ти от кои уроди си?
  • 71 Pilot

    5 0 Отговор
    Този постоянно пътува до Ница . Като министър на образованието как ли си е купил имот там , като всичко е умножено по 5 . Аман от долни подл.оги !!!
  • 72 Драгомир

    2 0 Отговор
    „...Даниел Вълчев, декан на Юридическия факултет в Софийския университет.”
    Деканът говори за противоконституционност?!? Предполага се, че и той приема тази Конституция. Деканът на юридическия факултет в СУ не знае ли или мълчи, като много други „юристи”, че сегашната Конституция е невалидна поради факта, че не е изпълнен ЕДНОГОДИШНИЯТ СРОК постановен в тази Конституция. Този срок е ПРЕКЛУЗИВЕН с всички произтичащи от това последствия! Но какво ли значение има това за съвременната ни, по същество нелегитимна държава. Професорите и докторите в КС мълчат престъпно за този факт, защо и декан на юридическият факултет да не си мълчи. СУ минава за най-доброто висше училище, където се обучават и бъдещи юристи, но няма никаква реакция и от нашата Алма - матер. Кога ли ще започне „санирането” за да станем държава?!? Няма такава държава, но има такъв народ. Народе!!!
  • 73 Хахаха

    3 1 Отговор
    НИЩОЖНОСТТА не се санира бре професоре ... НИКОГА !!!
    Как можеш да санираш правна нула ...
    Ако беше студент, да са ти завъртяли двойката

    Коментиран от #74

  • 74 Драгомир

    1 2 Отговор

    До коментар #73 от "Хахаха":

    Трябва първо да се разбере за какво „саниране” става дума.

    Коментиран от #75

  • 75 Хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Драгомир":

    Аз много добре разбирам, но не знам дали Вие разбирате, защото професора със сигурност НЕ.
    Дори в гражданското право нищожността НЕ МОЖЕ да се санира, да не говорим в публичното по издадени индивидуални административни актове.
    Нищожно, т.е. правно нищо/нула не може да с е санира бре.
    Нулата по колкото и да умножаваш/делиш, все си е нула

    Коментиран от #76

  • 76 Драгомир

    0 1 Отговор

    До коментар #75 от "Хахаха":

    Да, говорим за различно саниране. САНИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА.
  • 77 Свен

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Радев не знаел... Айде стига глупости! Ти назначаваш ли си служител без свидетелство за съдимост и медицинско поне. Тук говорим за Президент фатмак и лъжлив тарикат! Радев много добре е знаел. Ако мине!
  • 78 иво

    1 0 Отговор
    КЪДЕ ? У КАНАДА ? И ТАМ НЕ Е ! ПРОВЕРИХ !
  • 79 BG гражданин

    0 0 Отговор
    Няма такова нещо. Вижте чл.110 и чл. 65, ал.1 от конституцията. Задължението за само едно гражданство-българско- се отнася до народните представители, докато за министрите това не е изрично посочено.
  • 80 един оптимист

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Диамантената ръка":

    Значи, мъката е за актовете на Кирчо!!! Разбирам!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол