Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 20:11 5 540 42

Методи Лалов разкри какво се случва в "Демократична България"

  • демократична българия-
  • методи лалов

Той посочи, че в кариерата му на съдия и политик няма постъпка, която да може да бъде обвързана с каквото и да е задкулисно влияние

Методи Лалов разкри какво се случва в "Демократична България" - 1

"Иво Мирчев, Антоанета Цонева, Христо Иванов работят денонощно, но се самозабравят, започват да не разбират същността на "Демократична България". Когато идвах в партията, чувах, че нещата в "Демократична България" се случват демократично, а нямаме вътрешни избори, представителство на малцинствата, на младите хора не се дава път. Всеки, който си позволи да има мнение, различна политика, бива враг. Не очаквах това от тази партия. Тримата нека се съберат и да оценят ситуацията". Това заяви пред БНР бившият председател на групата на ДБ в Столичния общински съвет Методи Лалов.

С оглед случващото се от години в "Да, България" и в коалицията "Демократична България" мисля, че след изборите Христо Иванов следва да си подаде оставката като председател на партията, написа Лалов в статус във Фейсбук. Оставки следва да подадат и немалка част от Изпълнителния съвет на "Да, България", в частност Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева. Недемократичното ръководство на партията демотивира и отблъсква все повече хора и привлича все повече други с клиентелистко мислене и цели. Неминуемо това ще има негативни последици за демократичната общност, които ще проличат още в резултатите от предстоящите избори, написа още той.

Той посочи, че в кариерата му на съдия и политик няма постъпка, която да може да бъде обвързана с каквото и да е задкулисно влияние.

"Няма вариант да бъда подчинен и да не кажа мнението си. Не искам да повтаряме грешките на "Реформаторския блок", не искам да допусна подмяна. Защото говоря сега, защото после ще е късно. Не можем да си позволим поредното шушу-мушу договаряне и редене на екипчета по кабинети. Ще се научим демократично", обяви Лалов.

Той допълни: "Искам "Да, България" на Кристиан Таков, Христо Иванов и Мануела Малеева, а не на Иво Мирчев и на Антоанета Цонева, които си мислят, че могат и знаят всичко и който се различава от тяхното мнение, бива анатемосан".


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 52 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дръж ми якето

    33 11 Отговор
    Ко ли става Бойко продължава да краде само...
  • 2 3874392

    7 20 Отговор
    Пуснах си да го чуя, но той п ъ р д и в эфира !!!
  • 3 крах

    66 11 Отговор
    ДБ е една по същество секта, затворено общество, събрали кариеристи и некадърници. Тази Цонева за нищо не става, а Мирчев е син на виден комунист от Толбухинско. Оял се, липсва му обща и всякаква друга култура. ДБ е екато задругата на майсторите. Нищо добро не ги чака, освен разпад.Нямат критерии за издигане на читави, интелигентни, учени хора.Крахът им е неизбежен.

    Коментиран от #11, #13

  • 4 смерш

    33 11 Отговор
    Дори и предизборно не са в състояние за силна активна обединена кампания поради прекалените амбиции на всеки един поотделно както в ДБ така и в ИБНИ възприел се като малък или голям лидер-Иванов,Манолова,хаджигенов.............................
    А това за съжаление все повече отваря възможности за престъпния бб да засилва активноста си и това тепърва ще го наблюдаваме с още по голяма сила!
  • 5 Сатана

    12 8 Отговор
    И аз не искам да слушам Боби Божилов от Диема.Надявам се да му излезне пъпка на езика някой ден.
  • 6 Бойкуков

    50 6 Отговор
    Едни и същи хора се въртят в тая партия. Приличат на Политбюро на бай Тошо. Гнома, Цона, добричката питка Мирчев ли е, Кирчев ли е, Ичо Всезнайкото, някои задъртели мацки, които се въртят оксоло шефовете. Няма нови идеи, нови предложения, страх ги е от конкуренция, не пускат кокала, не допускат други хора, все едни и същи.
  • 7 Големия демократ

    29 2 Отговор
    Аз ще ви нареждам , а вие ще ме слуша те и ще изпълнявате.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ЕЙ БОГУ НЕ ЗНАМ

    21 9 Отговор
    МЕТО АМИ ДЪРТИ КОМУНДЕТА КАТО МАМА И ТАТИ ТЕ ДРУГО НЕ ЗНАЯТ БЕ ЧОВЕК СЪС СТАРИ К..ВИ НОВ БАРДАК НЕ СТАВА /ТИЯ ВИНАГИ СА СЕ МИСЛЕЛИ ЗА АРИСТОКРАЦИЯ ЗА ПО УМНИ С ПОВЕЧЕ ВЛАСТ И ВЪЗМОЖНОСТИ ПО НАСЛЕДСТВО ЗАЩОТО МАМА И ТАТИ СА АВЕРИ СЪС ЕДИ КОЙ СИ КОЙТО Е НЯКОЙ А ДРУГИТЕ СА ПРОВИНЦИЯ ЧОБАНИ КОЙТО ТРЯБВА ДА ГИ СЛУШКАТ И ДА ИМ ПЛЯСКАТ Е ТЕ ТОВА Е / ЩО ТОЛКОВА МРАЗЯТ БОРИСОВ АМИ НЕ Е ОТ ТЕХНИТЕ ЧОБАНИН ОТ БАНКЯ А ПЪК ГИ ОТСВИРИ ТОЛКОЗ НЕ ВИЖДАШ ЛИ ПАРТИЯТА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЕДНИ И СЪЩИ ДЕБЕЛОСЕРЦИ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ /И РАДЕВ ЩЕ ГО ИЗДУХА АКО НЕ СЛУШКА ЩО МУ СЛОЖИХА ЗА ВИЦЕ ЙОТОВА ЩОТО Е ОТ НАЩЕ ВИНАГИ НА ТОПЛО ВИНАГИ НА ДЕБЕЛА ЗАПЛАТА ЗА НИЩОПРАВЕНЕ НО Е ОТ НАЩЕ ТОЛКОЗ Е ПРОСТО СТАРАТА ОЛИГАРХИЯ СЕ ПЕНСИОНИРА ПОДГОТВЯ СЕ НОВАТА СМЯНА А ХУНВЕЙБИНИТЕ ЗА НЯКОЙ ЛЕВ СЕ РЕПЧАТ /КИРЧО КОКОРКО МАНОЛОВА ХАДЖИГЕНОВ /СЕГА ЩЕ ПИТАШ КВО ДА ПРАВИМ/ ЕЙ БОГУ НЕ ЗАНАМ МОЖЕ БИ ПРИМЕРА НА РИМ С ДВАМА НИПЕРАТОРИ КОЙТО СЕ СМЕНЯТ ВСЕКИ МЕСЕЦ ИЛИ ЧЕТИРИМА НЕ ЗНАМ ИЛИ ДА ПОКАНИМ БИЛ ГЕЙТС ЗА ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ МЪСК МАКАР ЧЕ Е МОШЕНИК
  • 10 КОЙ

    25 7 Отговор
    И аз не ги харесвам , но това говорене е с цел наливане на гласове в една нова партия.Една задокеанска служба добре се справя.
  • 11 Сега ли

    28 5 Отговор

    До коментар #3 от "крах":

    Методи Лалов сега ли разбира,че Дай България по същество и мантелетет са болшевишка партия,просто защото голяма част са иzклеsавци на коминтерновци.
  • 12 Влади

    11 7 Отговор
    хора , абе витанов се преместил във жената.сом
    Хахаха , там гледа на боб и вещае колко новозаразени ще има , уплашл се е витанов и избега от тука хахаха , да не го бием , хахаха
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Помак

    7 2 Отговор
    ... Брей... Да та... И.... а Христо, вярно ли тУЙ?!!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Иван Сотиров

    19 6 Отговор
    А кой те назначи за Председател на СРС преди 5 години? Господинчо, самозабравяш се! Дали не целуваше Д-то на Бойко Борисов при откриването на сградата на районния съд на Цар Борис? Във ВСС няма случайни назначения :))))))
  • 17 Стоян Хлебаров

    21 3 Отговор
    Съгласен съм напълно с мнението на г- Лалов!Дори обикновен симпатизант на ДБ,като мен,усещаше,че нещо в Партията не е наред! Един пример,от моя гледна точка:Писал съм много мнения и съм задавал въпроси към ръководството на партията с молба да ми отговорят,но....глас в пустиня! Това ръководство,се е поставило над своите членове и симпатизанти-поведението им е арогантно и виждат във всяка критика...прикрит враг,който иска да руши авторитета им! Докато е време,това ръководство трябва да се смени-иначе ДБ ще последва съдбата на СДС,Реформаторския блок,и ДСБ,който стана апокрифен!

    Коментиран от #29, #30

  • 18 П рокопиев дава Повече П.ари от П еевски

    22 7 Отговор
    Ристю,Радка,Шиши,Вибратора и цялата г-Ей дружинка...приключи
  • 19 ПСФ

    11 4 Отговор
    С такива изказани под сурдинка позиции, че Радев имал и положителни качества, че с БСП все пак можело да се сключи коалиция и с гръмко изразеното решение, никога да не се коалират с ГЕРБ, говори за остър дефицит на политическо далекогледство, за дезориентация, за раздвоени цели и идеологии и като резултат, за откъсната стратегия от реалността!
  • 20 име

    16 4 Отговор
    Мисля че Лалов предупреждава че ДБ може пак да станат патерица на ГЕРБ-ДПС.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ВСИЧКИ

    18 1 Отговор
    ДЕСНОДЕМОКРАТИЧНИ ПАРТИИ СА ПСЕВДОДЕМОКРАТИЧНИ, ОТ ВОЖДИСТКИ ТИП КАТО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ. ПРИМЕРИ - ДСБ, ГЕРБ , ДБ, ИТН, ДПС, сдс, ссд, портокали, атака, вмро И Т.Н.ЗАТОВА ИМАМЕ 180 ДЕМОКРАТИЧНИ ПАРТИИ И ТОЛКОВА КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТИ. ТОВА СИ Е СМЕШНО И ТРАГИЧНО.

    Коментиран от #41

  • 23 Орлов град

    5 2 Отговор
    А Последния Софиянец ги хранеше и поеше ния в трафопоста в Надежда.
  • 24 Софиянеца

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Те не отчитат вота от чужбина, а там ппГРОБ е последна!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    12 2 Отговор

    До коментар #21 от "Извинете,":

    За съжаление няма как !!! В момента ми дyxa мaйkaa ти на магиcтралата която на дърти години е там за да храни безработната си некадърнa oтрeпka която е изcрaaлаа...

    Коментиран от #27, #34

  • 27 Хахаха...хихихи

    7 2 Отговор

    До коментар #26 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Така не се бях смял от години....хахаха...хихихи....
  • 28 Кинжал

    9 1 Отговор
    Новото управление трябва да бъде съставено от ПП+БСП+ИБГНИ+Възраждане! ДБ със своите сектански разбирания и действия, както и с издигането на Панов срещу президента Радев загубиха доста от доверието и не заслужават да бъдат в тази коалиция. ИТН също играха против промените и в полза на мафията герб-дпс-вмро. Няма да е изненада също, ако герб, ДБ и ИТН направят своя коалиция в противовес, тъй като в доста моменти показаха единодействие. Забелязва се, че ИТН и ДБ никога не говорят срещу герб, а само срещу Пеевски, Доган и Гешев.
  • 29 бивш фен

    10 1 Отговор

    До коментар #17 от "Стоян Хлебаров":

    На никого не отговарят . Не се води демократичен диалог, няма разговори, има болшевишко мислене и болшевишко поведение. Приличат на меншениките от времетно на Ленин. Никога за нищо не са отговаряли, те са като Светия Синод, но са един файтон хора.Повече няма да гласувам за тях.
  • 30 да бе да бе

    13 1 Отговор

    До коментар #17 от "Стоян Хлебаров":

    На тая партия само името ѝ е демократично!
    Антоанета Цонева и "Институт за развитеи на публичната среда",
    Христо Иванов и "Български институт за правни инициативи"
    са хора и НПО-та финансирани главно от фондация "Америка за България" и други фондацийки свързани със Сорос!
    Това, че в момента тези лица са извън тези НПО-та е само формално.
    Има публикации, които показват милионите инжектирани в тия / и не само/ НПО-та в периода 2009 - 2020г.
    По повод тия милиони, един журналист писа, че за толкова пари не само протести ще има /2020г/ , ами може да се намерят хора и жълтите павета да изядат!
  • 31 Тапата

    1 0 Отговор
    Ти ли ме бутна, или сам си паднах?
  • 32 Краев

    7 1 Отговор
    Чака ги съдбата на НДСВ и ИТН.
  • 33 Методи Лалов

    1 2 Отговор
    Е Парцал а Ристьо е СЕДЕСАР
  • 34 СОДОМИТ

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    КАЖИ И ДА СИ МАХНЕ ЧЕНЕТО ПО ГОТЕНО Е
  • 35 Демюкрацията

    1 1 Отговор
    Е равно на крадене на пари от баламите Българи от данъците дето плащат на партията на бившите НА ГРОБАРЯ БОЙКО

    Коментиран от #37

  • 36 КРАВАР

    1 1 Отговор
    ПРИЯТЕЛИ МОЙ АМЕРИКАНСКИ ЕЛЕМЕНТАРНИЦИ В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ГЛУПАЦИ НО ВСЕ ПАК ТОВА Е ЕВРОПА НЕ Е ЛИБИЯ АЛЖИР СИРИЯ ТУКА 95 % СА ГРАМОТНИ И ПЧТИ 50% МОГАТ ДА МИСЛЯТ МАКАР И ТРУДНО /С ПУНТОВЕ ОТ АРАБСКАТА ПРОЛЕТ НЯМА ДА СТАНЕ АДЕ НАПЪНЕТЕ СЕ И ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО НОВО АМА ДА НЕ СЕ НА..ТЕ ОТ НАПЪВАНЕ/ ХЕ ХЕ ХЕ АКЪЛ ОТ КРАВАРИ ГЛЕЙ ТИ ГОЛЕМ СМЕХ КРАВАРИ ЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ БРЯ КРАВАРИ
  • 37 ДЕМОКРАТУ И

    0 3 Отговор

    До коментар #35 от "Демюкрацията":

    ИДИОУТ Е МетодиУ ЛаловУ- Подлизуркото -Партизанското Име
  • 38 Ъхъъ

    2 0 Отговор
    ДБ започнаха сами да се отстрелват и ще го получат накрая !!!
    Негативизма за даже и формално обединение с други в редиците им и групите им е стигнал доста видоко ниво.
  • 39 Бай Шили

    2 2 Отговор
    Ристе да си закрива партията ,,Да България,, и да се хване някъде да бачка. ИТН са истинското дясно.
  • 40 Търговец на влияние си ти ,Мъдоди!

    1 1 Отговор
    Двама съдии , в явно и открито нарушение на материалния закон , след като опорочават дело, са издигнати от теб на високи длъжности в СРС. Те правят материална услуга на член на ромска фамилия от Северна България ,вероятно с високо стоящ представител в политическа партия. Единият съдия е изпратен наблюдател в Европейския съд в Страсбург за година , другият е избран за зам.председател на СРС. И искаш да си демократ! И чеп за зелева каца не става от теб !
  • 41 0808

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "ВСИЧКИ":

    ... ув-и, у нас има точно 305 (с думи триста и пет) партии, а в сащ - 2
  • 42 ХАН КРУМ

    0 0 Отговор
    ЛАЛОВ ЗАЩО СЕГА? ЗАЩО НЕ ПРЕДИ ЕДИН МЕСЕЦ,ЗАЩО НЕ ПРЕДИ ТРИ МЕСЕЦА,ЗАЩО НЕ СЛЕД ДВА МЕСЕЦА?ЗАЩО?НЕ СЪМ ФЕН НИТО НА ДСБ,НИТО НА ДА БЪЛГАРИЯ–МНОГО СТЕ МИ ЛИГАВИ И МАЗНИ И ВИНАГИ ХЛЪЗГАВИ.ТАКА БЯХТЕ В ОНЗИ РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК, СЕГА В ДБ,ВЪРТИТЕ СЕ ТУ ПРИ ТОЗИ, ТУ ПРИ ОНЗИ,НЕЩО ВРЪТКАТЕ ОПАШКАТА НАСАМ ,НАТАМ И ВСЕ ГЛЕДАТЕ ДА РАЗКАЛЯТЕ ТЕРЕНА И СЛОЖИТЕ ДРУГ НА ПЪРЗАЛКАТА.ВИЖДАТСЕ И КОСТОВ И ПРОКОПИЕВ.ФАЛШИВО ЗАГРИЖЕНИ ,СИЛНО ОМАЗАНИ И МНОГО ЛИГАВИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове