Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 09:22 8 480 59

Христо Иванов към Пеевски: Излез и говори!

  • христо иванов-
  • пеевски-
  • делян пеевски

Промяната трябва да има цел

Христо Иванов към Пеевски: Излез и говори! - 1
Снимка: БГНЕС

Някои се борят срещу промяната, други я подменят. Промяната трябва да има цел. Целта е до 5-7 години страната ни да е най-доброто място за живеене на Балканите. Това заяви пред БНТ съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.

"Трябва да се стремим не само за висок БВП, но и за човешкия капитал - здравеопазване и образование", коментира още той.

"Призовавам отново ВСС да задвижат процедура по отстраняване на Иван Гешев, или да си подадат оставката", апелира Иванов.

"Затова ще водя листата във Велико Търново - заставам срещу Делян Пеевски, разкри съпредседателят на ДБ и се обърна към бившия депутат от ДПС: Излез и говори! Но с отговор на въпроси. Ще модернизираме страната или вие ще правите рестарт на държавността с корупционен модел.

"По казуса с гражданството на Кирил Петков и с уседналостта на Мария Касимова-Моасе чакаме компетентните институции да се произнесат", съобщи Христо Иванов.

"В Стара Загора не приеха документите ни защото са с електронен подпис. 21 век в 21 година, когато светът върви напред, ние нямаме такава дигитална комуникация", допълни бившият депутат.

"В 25 МИР отстъпих мястото си на Елисавета Белобрадова, по известна като Летящата Козила Ерато, част от гражданската квота - това е бъдещето", каза още той.

"Не сме искали парчета от баницата, а качествени и доказани кандидатури. ДБ няма да участва в нечестни коалиции", завърши Христо Иванов.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъкаааа

    35 37 Отговор
    Христо Иванов към Пеевски: Излез и говори! И ми дай пари!

    Коментиран от #32, #59

  • 2 гост

    37 31 Отговор
    Бля бля бля...ДБ на пето място в класацията.
  • 3 ннннннннн

    30 28 Отговор
    Христо Иванов Чернобрадов и Елисавета Белобрадова. Като брат и сестра. С бради. Нищо,че са с различни цветове.
  • 4 Авеее

    23 20 Отговор
    Елисавета Белобрадова, по известна като Летящата Годзила Еротикато.
  • 5 истина е

    65 11 Отговор
    Ако наистина шиши стане депутат ,това ще е най-голямото падение на българската политика !

    Коментиран от #23

  • 6 Българка

    52 18 Отговор
    Гласувайте за последователните, решителни и експертни кандидати на ДБ
    РИК Велико Търново трябва да заличи участието на ДПС в изборите заради санкциите Магнитски за Пеевски. Това беше причина и отказ за Васил Божков. И двамата са в списъците Магнитски. Защо се прилага изборно закона. Да се намеси ЦИК, БНБ и правосъдните ни органи
  • 7 КОТарАК

    65 7 Отговор
    ква долна партия като ДПС трябва да си , да вкараш ШИШИ за депутат???докараха до просешка тояга мюсюлманите в БГ-избягаха всички навън и още гласуват за тях абдалите

    Коментиран от #22

  • 8 14 ноември

    59 14 Отговор
    ГЕРБ умре. Бойко в затвора. Шиши също

    Коментиран от #48

  • 9 Не е само

    49 9 Отговор
    Пеевски! От досиетата Панама излезе, че банкери са взимали кредит от себе си, бизнеси са принуждавани да взимат кредити. А прокуратурата си затваря очите... Каквотои дело да захване Гешев, проваля го. Даже плащаме на мошениците за неудобството.
  • 10 Хи хи

    37 15 Отговор
    Хи, хи, а Пеевски отговори , че ще говори само с Прокопиев , но на Ицо може да даде диетата.

    Коментиран от #52

  • 11 Фантазии..

    38 1 Отговор
    Вече и тригодишните разбраха че тъй нареченият "преход" е от зле към по зле.Таковаме се и се лъжем в очите..
  • 12 Доганчо Гьотчията

    19 3 Отговор
    Ко Не, ще говори когато му разреша не забравяйте не само порциите разпределям.
  • 13 Много

    8 3 Отговор
    големи очаквания имаш от него !
  • 14 Електра

    29 18 Отговор
    Как да ми е хубав деня, пускам канал 1 Ристю от Дай България, бягам в Нова Каун ТВ Гнома, пускам пак първа Ян Бибиткян както винаги с фалшиви новини...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ицо Хазарта

    17 17 Отговор
    Ицо Маджо ми каза че не ставаш брат .....
  • 17 Българка

    13 34 Отговор
    Да допълня, гласувайте за Лазан Панов, достойния президент.

    Коментиран от #45, #46

  • 18 Пеевски наследника на Илия Павлов

    27 22 Отговор
    В България всичко се разруши при Герб, ДПС, БСП. Парите се крадат и никой не му пука. Успех на Демократична България с номер 30, в следващия парламент

    Коментиран от #29

  • 19 Само да попитам

    22 15 Отговор
    Бойкикиев,Пеевски каза,че иска да говори,но с шефа ти.Какво не разбра?
  • 20 Наглецо

    24 18 Отговор
    И тоя лапаше пари от Тиквето.Изгонен от съюза на адвокатите за неплащане на членски внос.Грозен и прост,по-прост и от Жабата !
  • 21 Слушах го

    24 8 Отговор
    Слушах,го и се притесних.Водещата трудно взимаше думата ,за да зададе уточняваш въпрос.Като латерна. Направо всички ми се струват ОЗВЕРЕЛИ за власт.И обещават,обещават,обещават.Явно взимат пример от Кирил Петков.Видяха,че се харесва самонадеяното говорене и започнаха. Както се казва,това,което новите политици могат да ни обещават,никой не може да ни го даде.Та и Христо Иванов днес обеща да сме в десятката в Европа.ЗАХАРЕН ПАМУК !!! Някой ни беше обещал да сме Швейцария на Балканите,ама...друг път.

    Коментиран от #39

  • 22 Бамбука

    8 17 Отговор

    До коментар #7 от "КОТарАК":

    Да не се обиждаме. Каква партия трябва да си, за да поставиш за водач Кури? ДПС, ДПС, победа!!!

    Коментиран от #24

  • 23 Дедо Пенс

    21 9 Отговор

    До коментар #5 от "истина е":

    И каква е разликата между ШИШИ и Шиши от БАНКЯ ????!!!!
  • 24 Активист на БКП

    12 13 Отговор

    До коментар #22 от "Бамбука":

    130-годишна партия ,бе УРКО !130-ГОДИШНА !!!! Венсеремос БСП !!!
  • 25 Може би

    13 24 Отговор
    Може би,много хора не са разбрали,че Делян Пеев поне помогна финансово на болниците в пандемията Включително във В.Търново.През това време Хр.Иванов носеше ковчези.Само да уточня‐-не познавам и двамата.Просто констатирам фактите.
  • 26 ТаУмВзе

    9 7 Отговор
    Ицко соросоидчето, пак лае клекнал в партер Г. Диетката, Трябва да Влезе в паднелата и Говори, не да излиза!
  • 27 жабе

    8 12 Отговор
    Ристю , току се зафанеш с нещо безсмислено и тъпо , или джапане , или призиви към Гpyхчo ,да се правиш на интересен , а впечатлението от теб е , че не ставаш , защото обществото не сме толкоз просто , колкото на теб ти се ще да се увличаме по незначителни неща. Провали всичко де що можеше около феномена Тулуп , което беше значимо за нас , изграждане на магистралата му към затвора. Това искаме и очакваме .
  • 28 Ивайло

    9 6 Отговор
    Летящата Козила, която в предното НС седна на последния ред, дали успя да научи как да бъде добър народен представител? И какъв беше приносът й като участник в комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество? А в комисията по труда, социалната и демографската политика, на която беше и зам.- председател?
  • 29 LOSHIA

    10 8 Отговор

    До коментар #18 от "Пеевски наследника на Илия Павлов":

    Публикувано във факти.бг: ДБ и ИБГНИ са РЕТРОГРАДНИ,МУХЛЯСАЛИ и ПЛЕСЕНЯСАЛИ КРЕАТУРИ на БКП! ТЕ И ГЕРБ са ЕДНИ и СЪЩИ!!
  • 30 как

    9 3 Отговор
    Христо Иванов, нали разбирате, че "Целта е до 5-7 години страната ни да е най-доброто място за живеене на Балканите" произхожда от други цели, през които трябва първо да се премине за да се достигне тази основна цел? Това са:
    1. Съдебна реформа
    2. Абсолютно прегазване на корупционния модел
    3. Ключови съдебни процеси срещу крадците, политиците и олигарсите на "прехода", нещо каквото Никола Гратери прави в Италия
    4. Отнемане на незаконно усвоени и инвестирани в имоти и бизнеси средства. Както и връщане на изнесеното зад граница, в други страни и офшорки
    5. Връщане на държавността в институциите

    Мафията е откраднала много пари, които ще използва през следващите години да пречи и да се съпротивлява срещу всякаква форма на държавност и ред.
  • 31 Мегаломания

    7 9 Отговор
    Чудя се,защо Христо Иванов не вземе да ни обещае нещо реално,че да вземем да му повярваме.Например--- 1 какво ще направят в пандемията за лекарите и мед.персонал,за ваксинацията.Може би,защото,когато бушуваше първа вълна,втора вълна те отричаха ,че има нещо такова и се бутала в тарапаната с ковчези и бесилки. 2 Какво ще направят с мигрантите?!Може би защото до скоро нямахме такъв проблем--някой се беше погрижил. 3 какво ще направят с хвърчащите цени на всичко---как ще ги озаптят. 4 Ще продължат ли да строят,или ще "тупкат топката" 5 Каква ще е външната им политика Ами не смеят да говорят за простички неща,защото НЕИСТОВО искат да се харесат на всички--и на леви и на десни.И затова увъртат,обещаватВеднъж да се докопат до властта,после ще мислят какво да ни правят.
  • 32 Ганю

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "мъкаааа":

    Тъпо
  • 33 Просветен илюминат

    7 4 Отговор
    Тези им дай само са говорят.
    От много приказки полза няма,в действията е истината и всеки разпознава човека насреща си не по това,което говори,а по въпросите които задава.
    Така е и когато искате да помогнете да осъзнае един човек проблема си как с въпросите към него го насочвате да стигне сам до осъзнаване.
    Дебати се водят ежедневно и всичко става все по-зле вместо да се подобри,защото всеки е част от разрешението на проблема и човек е готов да умре отколкото да се промени.
    И какво ли има да каже Пеевски?
    Една подвижна торба за л..на
    Божков много добре каза как го пратили при него и го видял,че за нищо не става.
  • 34 НИЯ

    12 5 Отговор
    ПЕЕВСКИ ДЕПУТАТ. ТОВА Е ДЪНОТО ЗА БЪЛГАРИЯ. ТОВА Е ГЕНОЦИД КЪМ НАРОДА. ГАВРА С НАРОДА. НЕ ЗНАМ КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ, ЗА ДА СЕ СЪБУДИ ТОЯ НАРОД. СТИГА ОВЦЕДУШИЕ. НОЖА ОПРЯ ДО КОКАЛА.
  • 35 Даниела Тренчева

    8 5 Отговор
    Боко тиквата трябва да бъде съден за геноцид срещу собствения си народ 2011 година 7 364 000 български граждани 2021 година 6 000 000 български граждани. 1 364 000 български граждани ги няма, изчезнаха. Това е положението и през това време на власт беше Боко тиквата.

    Коментиран от #43

  • 36 Ха ха

    10 7 Отговор
    Иванов внимавай какво си пожелаваш, че ако Пеевски заговори и твоите хора ще го отнесат. И те са блажили.

    Коментиран от #37

  • 37 говори

    8 0 Отговор

    До коментар #36 от "Ха ха":

    Нека да говори, всеки трябва да заеме мъжка позиция в тази война срещу олигархията, дори жените.
  • 38 Човека Коза

    7 8 Отговор
    "Ерато" не беше ли няква лесбийка? Кво се учудвам, те тез искат да прокарат Истанбулската конвенция, 30 и 100- те пола и да козируваме на джендърите. 👎
  • 39 Озверели за

    10 5 Отговор

    До коментар #21 от "Слушах го":

    власт са Тиквун и ГЕРБ.
    Тиквун не му се управлява ама ако не влезе във властта е пътник.
    А на онова котило около него пак им се управлява щот ако не са във властта им пресъхват чешмичките а те завалиите са пълни некаъдрници.

    Коментиран от #42

  • 40 Биби Кинг

    7 8 Отговор
    Ицо стой мирен баце,шо с Гешев ви видохме кви йонаци сте!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Какъв

    7 5 Отговор

    До коментар #39 от "Озверели за":

    Какъв пътник,бе! Той е лидер на най-голямата и стабилна партия. Ама като гледам от новите партии как се карат вътре в самите партии,нещата са ясни.Пък и опитай се да погледнеш физиономиите им докато говорят. Е вярно,че Кирил Петков се усмихваше,но и неговата усмивка нещо замръзна напоследък.Като доброто и лошото ченге---единият се усмихва,другият се репчи, после обединяват балъците
  • 43 Ама

    7 5 Отговор

    До коментар #35 от "Даниела Тренчева":

    Не е толкова потентен сигурно.От вчера се опитвам да обясня как хората в България предпочитат да раждат по едно дете. Или даже до 30-40 г не се женят.Всяко нещо с времето си.Навремето се раждаха повече деца.Ето вчера и Сл.Трифонов пише,че България се стопила.Ами да беше поне се оженил,създал няколко българчета,че да има право да философства.По-лесно ББ да се обвини и за това.Нас навремето не ни пускаха да излизаме,за да видим,че има и друг свят.Ами сега който иска,да прави каквото иска.Не може постоянно да се обобщават нещата и извод--ББ е виновен.Хайде стига,че ми писна.
  • 44 Павел Пенев

    9 6 Отговор
    Този тъпанар по рано си правеше реклама с Росенец,а сега с Пеевски, но този път няма да се получи. Борбата трябва де е за заличаване на терористичната партия ДПС, а не срещу техния продукт Пеевски.
  • 45 Анализатор

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    А бе и ти ли изпатка?
  • 46 Очарован

    10 3 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Не гледай телевизия 2 седмици, не слушай радио, не се бутай по форумите, събери си мислите, анализирай и тогава ми обясни - защо да гласувам за този лозан.

    Коментиран от #51

  • 47 ха ха идиот

    3 3 Отговор
    Tи ли ще му кажеш, бе смотаняк?!?
  • 48 до14ноември

    7 6 Отговор

    До коментар #8 от "14 ноември":

    Блаженни са вярващите, ще видите как е умрял Бойко на 14, ще има да си ближите раните.
  • 49 Норге

    10 2 Отговор
    Както Перуката спечели с измама и шантаж,така нищо чудно и Боко да го направи.
    Малък и изключително прост народ.
  • 50 Подмяна, а не промяна

    6 5 Отговор
    Най голямата подмяна е направиха десните партии, а не комунистите д-юИванов, народа наистина остана излъга от така наречените демократични сили, вие се самозабравихте и за всичко ви бяха виновни комунистите,хората които гласуваха за демокрация се почувствах употребени, и сега не мога да разбера защо ви вярват
  • 51 Калбо

    4 2 Отговор

    До коментар #46 от "Очарован":

    Прав си и този е толкова години съдия и то на много високо ниво и нищо не е направил затова никога няма да гласувам за такива като него
  • 52 Ха хах

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Хи хи":

    Най якия коментар браво
  • 53 Васил

    4 3 Отговор
    Иванов се прави на много смел, ама като беше министър на Борисов бързо си обра крушите!
  • 54 Невена

    0 3 Отговор
    Сетил се кога да се напъва…Иванов е толкова жалък като се ежи
  • 55 Кажи

    1 2 Отговор
    с кого ще се коалирате,защото Сачева от ОПГ ГЕРБ казва,че ще се коалира с ВАС.Тогава сте загубени,каква промяна ще ни дадете?Недей мълча като Слави,че после ще КЪСНО.
  • 56 Nnnn

    0 1 Отговор
    Какво общо имате с Велико Търново и двамата?
  • 57 Ама

    1 2 Отговор
    аз Пеевски не го защитавам , но какво до сега е казал или направил Христо Иванов !!!
  • 58 Живка

    0 2 Отговор
    Христо Иванов според мен е обсебен от Пеевски. До скоро говореше само за Борисов, но като видя, че не му обръщат внимание и глупостите, които говори никой не ги слуша, сега се премести на Пеевски и с него става и си ляга.
  • 59 Светльо Витков

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "мъкаааа":

    Тоз брадат пръч ХИ нещо много на сериозно се взе.Занимава всеки ден по ТВ-те цяла България.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове