Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 18:45 5 002 137

Иван Костов: Лозан Панов е моят представител на тези избори

  • иван костов-
  • лозан панов-
  • продължаваме промяната

"Продължаваме промяната" си служи с неистини, заяви още експремиерът

Иван Костов: Лозан Панов е моят представител на тези избори - 1
Кадър бТВ

От "Продължаваме промяната" трябва да забележат, че са загубили доверието на останалите политически партии. Една от причините е това, че си служат с неистини – например, че Кирил Петков не е бил двоен гражданин, неистина са и твърденията на Асен Василев, който докато беше министър на финансите казваше, че АПИ е извършила колосални нарушения, а според държавния финансов контрол агенцията не е нарушила нищо. Неистина е, че водят преговори с "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" за предизборно споразумение, което дори беше опровергано.

Това заяви в предаването "Лице в лице" по бТВ икономистът и бивш премиер в периода 1997 - 2001 г. Иван Костов.

Според него вината за последните два провалени парламента трябва да се раздели по равно между всички политици, като изключение прави единствено "Демократична България", която, по думите му, винаги е поддържала тезата, че трябва да има споразумение за правителство, дори и да няма свои представители.

"Не виня определени партии, вероятно за някои от тях доверието ще бъде много по-малко, ако изобщо го има", добави той.

Костов прогнозира и какъв ще бъде ходът на събитията след изборите на 14 ноември, ако резултатите са близки до тези на социологическите изследвания. Според него най-голям шанс за съставяне на правителство има с третия мандат.

"Зависи какво мнозинство ще бъде формирано, защото отсега се вижда, че ГЕРБ и ДПС няма да имат мнозинство в парламента, останалите ще имат много места, но там пък БСП трябва да състави правителство без гласовете на "Демократична България", така че зависи на кого ще бъде даден този мандат, за да бъде успешен", обясни икономистът.

За кандидатите за президент

Експремиерът коментира и основните кандидати в президентската надпревара, като определи Лозан Панов за негов "представител" на тези избори.

"Аз искам да благодаря на г-н Лозан Панов, че се съгласи, защото знам какво мъжество и каква сила се иска да се изправиш срещу една завладяна съдебна власт, да се опиташ да се бориш почти сам, да се изложиш на непрекъснати тормози, издевателства от страна на Прокуратура, данъчни и т.н. Изживял съм го и знам колко сила се иска от човек, когато е прегазен, за да се окуражи и да излезе и да иска да се бори още, това ми е много симпатично, той е моят представител на тези избори", каза той.

Костов обаче изрази съмнения за подхода в управлението на настоящия държавен глава Румен Радев.

"Имам много сериозни съмнения по отношение на това, че президентът и неговият екип разбират демократичните правила и институции и начина им на функциониране, дали си дават сметка за връзката с политическите партии, за зависимостта от съдебната власт, защото пред очите ни той реагира, едва когато те влязоха в офиса му. Можеше да прояви още по-голяма твърдост, дълго се опитваше да бъде между НАТО и Русия и спечели дистанцирането на страните от НАТО и унизителното отношение от страна на Русия. Това за мен са много големи въпросителни", изрази критиките си икономистът.

Бившият премиер разясни и защо според него проф. Анастас Герджиков е свързван с ДПС.

"Преди да се образува партия "Новото време", г-н Кошлуков и Мирослав Севлиевски бяха яростни говорители и хулители срещу мен и семейството ми, те така си извоюваха благословията на Ахмед Доган. Когато учредиха партията си, той ги обяви за велики. На същия този форум г-н Герджиков беше избран в ръководството на "Новото време" и затова получиха този епитет, че са "ДПС в НДСВ". Знам, че който е влязъл веднъж в орбитата на ДПС, ако няма мъжеството на Осман Октай, никога не може да излезе от тази орбита", заяви той.

В огледалото на икономическата криза

Думата "криза" е силно преувеличена. Според икономическата теория не може да се говори за криза, ако няма двуцифрена инфлация. Освен това на Запад статистиката отчита по-висока инфлация, отколкото в България. Това не означава, че няма коментари за големите повишения за цените на ресурсите, това е факт, който се обсъжда сериозно, но ако погледнем българските цени на фона на тези в ЕС, ще видим, че цените на горивата са най-ниски в България, тези на електроенергията и газа също са сред най-ниските. Разбирам, че трябва да проявим разбиране към тревогите на българските производители, но те не са в по-лошо положение от другите в ЕС.

Така Иван Костов коментира ситуацията в България и допълни, че през 1997 г. би мечтал за месечна инфлация от 3,7%.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Без коментар

    160 14 Отговор
    Продължават да показват лицата заради които сме зле.

    Коментиран от #27, #123

  • 2 FEFE

    124 22 Отговор
    Дано "ПП" обърнат внимание на прехода и най-вече престъпните преватизации на това лице! :(

    Коментиран от #75

  • 3 Меката буба

    114 15 Отговор
    Кой те пита бе кафяв...

    Коментиран от #112

  • 4 логично

    100 10 Отговор
    Е ,то (и) за това мома Лозанка ще духа супата (без съмнение).

    Коментиран от #32

  • 5 Притрябвал

    54 6 Отговор
    си му ?!
  • 6 6969

    109 13 Отговор
    Бай Лозан ще се бори с Луна за 11-тото място.
  • 7 Централен софийски затвор

    116 9 Отговор
    Отдавна трябваше да е в затвора доживотен затвор.
  • 8 Dinero

    82 10 Отговор
    Българския народ постоянно избира едни и същи като ппГРОБ и ДПС, а не се учи от историята?!

    Коментиран от #19, #29

  • 9 Избори 2021

    89 6 Отговор
    Само несъстояли се затворници ни дават акъл!
  • 10 Тоя

    21 66 Отговор
    говори учудващо откровено този път и учудващо доста истини назова!
  • 11 Сатана

    31 40 Отговор
    Сега да излезе Прокопиев и да каже,че Румен е неговия човек за да няма обърквация
  • 12 Когато фактите говорят

    78 6 Отговор
    Отдавна трябваше да се намира в затвора.
  • 13 Е Иванчо,

    82 15 Отговор
    отивате у канала с тези лъжи. Пък Лозан Панов си е един долен интригант, и изкуфял съдия. Просто нямате личност за президент. Едва ли ще стигнете и 4 процента. Желая победа на младите и дръзки хора, първо място, над 121 депутата, и победа на достойния ни сегашен президент.

    Коментиран от #23

  • 14 пфууу

    70 7 Отговор
    Скрий се дърт комунист! Кой не скача е червен, нали!
  • 15 Гласоподавател

    66 5 Отговор
    Ха-ха, у на този му дадоха трибуна, клоун на парите.
  • 16 гробищен парк

    64 4 Отговор
    Подкрепа от Мавъра е нещо ,като със сигурност гарантира провала на всеки подкрепян.
  • 17 Раданч Татлъту

    11 24 Отговор
    И аз обожавам Лозанч!Дано и Ицко Бойкикията да спичели изборете,за да ги намалява цините,на,ядиниту!🐵🥳👍
  • 18 Оставка

    48 5 Отговор
    Изобщо не го гледах, защото ми се догади. Получих разтройство.
  • 19 Шегаджия

    17 10 Отговор

    До коментар #8 от "Dinero":

    Ти верно си много наивен ако си мислиш,че народа избира а от Козяк им ръкопляскат за правилния и демократичен вот.
  • 20 Грульо

    57 3 Отговор
    Тоз марионет също участваше в закопаването на България. :D
  • 21 666

    59 6 Отговор
    КАЖИ СЕ БЕ ИВАНЕ И ИВАНЧО ТЕМЕНУЖКАТА СЕ ОБИДИ И НЕ ПРОГОВОРИ ....ИВАНЕЕЕЕЕЕ ЗАТОВА ,ЧЕ РАЗПРОДАДЕ ДЪРЖАВАТА И СЪСИПА МНОГО ПРЕДПРИЯТИЕ НЯМА ПРОШКА ... В АДА ЩЕ ВИЕШ другарю на БКП.Жалко и тъжно за БЪЛГАРИЯ ...ОКРАДЕНА И СЪСИПАНА ДЪРЖАВА И НА НИКОЙ НЕПОТЪРСЕНА ОТГОВОРНОСТ !
  • 22 muzis

    62 4 Отговор
    Ако живеехме в нормална европейска държава, тоз мазник трябваше отдавна да е в затвора
  • 23 Киро

    28 6 Отговор

    До коментар #13 от "Е Иванчо,":

    Пичага, България е Колония-Кенеф която се управлява от наемници на сатанистите.
  • 24 Тръмп

    42 3 Отговор
    Боклук!;)
  • 25 Бамбука

    47 6 Отговор
    Трябва да паднеш много ниско за да му четеш пасквила. Ивайчо, кажи за Славчо келнера / банкера, за приватизациите на БГА "Балкан", за Варненска корабостроителница, за онова дето беше областен ан Варна, а после го покри в Нова Зеландия, за "Скорпио", за далаверите с юго ембаргото, за мистър 10 %, за .....В една правова държава разследванията за ограбване на народа започват от 1991 г. - Луканов, фин.министър Твоя милост и така до края. Еб...ахте мамата на отрасни с над сто годишна история хранили поколения. Що за гйон сурат си ти бре ?
  • 26 Виталия

    29 5 Отговор
    Абе ПИ 3,14 сопри се ! Премиерстването ти беше национална катастрофа!!! За да те спаси, неблагодарнико, ПРЕЗИДЕНТЪТ д-р ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ създаде на 26.05.2001 Балкански Политически Клуб с участие Западни Балкани, Гърция, Румъния, Турция и Молдова!!! Ще навредиш на кандидата Лозан Панов.
  • 27 Патриот

    10 26 Отговор

    До коментар #1 от "Без коментар":

    Нали? Вчера гледах Румен Решетников, Жан Виденов, Р. Овч. Сергей Дмитриевич, Доган...
  • 28 Без да чета

    53 4 Отговор
    статията. Костов, дядо ми Бог да го прости, дори и на смъртния си одър те проклинаше и псуваше така, както и до ден днешен го правят тези, които знаят какво причини на България и на народа ѝ. По–добре е изобщо да не се явяваш в публичното пространство. Що се отнася до твоя фаворит– щом го подкрепяш, автоматично означава, че за нищо не става!

    Коментиран от #52

  • 29 Патриот

    20 8 Отговор

    До коментар #8 от "Dinero":

    Историята показва, че народът вечно избира БСП и ДПС, както и популисти, които обещават, че ще го оправят...
  • 30 Кире

    32 4 Отговор
    Не мога да изчета всичко казано от този наглец.
  • 31 asd

    23 4 Отговор
    Айде още минус 10% ...
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Кой не скача е червен

    36 3 Отговор
    Костов се определя за Господ, а Лозан Панов му е пратеника Христос на планетата България! Ваньо, приватизацията вече си я приключил. България стана капиталистическа държава! Костов, Ваньо вие мислите, че бедните сме и прости? От части да, но от части!
  • 34 Смех

    30 6 Отговор
    Гласувайте за Панов = Гласувате за Костов ?
  • 35 Иван

    38 4 Отговор
    Костов кой те пита теб??
    Не те ли е срам да пишеш??
    Всичко започна от теб.Засрами се и млъкни.Мошеник,лъжец ,двуличник.
  • 36 САП

    39 3 Отговор
    Щом има този предател И. Костов е с Лозан Панов.

    Никога няма да гласувам за Лозан Панов.
  • 37 Българин

    10 33 Отговор
    Господин Костов, време беше да обясните на българите какво се случва! Чест и почитания. Липсвате на Отечеството...

    Коментиран от #115

  • 38 нещастник си ти

    29 3 Отговор
    значи освен теб ще плюем и него за американските централи, злтните концесии и приватизацията на бга балкан и ниските пенсии..
  • 39 Патриот

    5 27 Отговор
    Айдеее, цоциалистите-радевисти сега ще почнат да вият на умряло... 😀
  • 40 Говори още

    33 2 Отговор
    По-добра антиреклама не бях виждал. Панов загуби преди изборите.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 мдда

    24 3 Отговор
    Соросоид, при соросоид отива... майно льо..
  • 43 Влади

    30 3 Отговор
    Тоя сиганин свали подкрепата на Лозан Панов с 20% само с две думи , евалата ваньо , добре е добте е
  • 44 Костов

    6 11 Отговор
    Може да има много грехове но трябва да му се признае, че винаги е бил срещу ръководител движение, даже го беше разкарал от всичко за 4 години и огладнял ба беше
  • 45 Наглец

    29 4 Отговор
    И Крадец.
  • 46 Дзверо

    25 3 Отговор
    Костов, не му правиш услуга на Панов, като заставаш зад него.
  • 47 Гошо

    27 3 Отговор
    Ако тоя Лозан Панов е имал някакъв ,макар и хипотетичен шанс ,Костов го застреля в упор Шанса имам предвид ,а не Панов Той просто ще си ще продължи да си живурка ,но пенсионер Е ще го канят като Плевнелиев от време на време да каже по нещо де
  • 48 Няма скоро да се оправим...!

    30 3 Отговор
    Докато позволяваме такива национални предатели и крадци да ни дават указания от националният ефир как и какво да правим!Вместо директно да ги вкараме в затвора...!!!
  • 49 Петър Стоянов (Коня)

    31 4 Отговор
    ... Иване! кажи си.... копанарски българин...
  • 50 мечо

    1 23 Отговор
    мустафа карадаиа е моя президент президент сас топки а не като радев гласуваи сас номер 17

    Коментиран от #55, #56

  • 51 Фаро

    23 2 Отговор
    Никога герб,сдс,дпс и Де Бъ на драгалевския сиган
  • 52 Бай Шили

    5 25 Отговор

    До коментар #28 от "Без да чета":

    А за Беров и Виденов Ко ти каза дедо ти? Костов че го търсите с свещ в тъмното.

    Коментиран от #113, #114

  • 53 утече

    22 3 Отговор
    Горкият Панов , Гаргамел направа му пущи водата.

    Коментиран от #54

  • 54 Начи

    20 2 Отговор

    До коментар #53 от "утече":

    По-зле може само баце да каже, че го подкрепя
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Порша

    21 2 Отговор
    Как му намаза ските другаря Лостов на Панов не е истина , закопа го , ако прочете какво е казал Лостов , Радев ще се радва и ще се смее , ако я прочете тая статия Лозан Панов ще побеснее
  • 58 Мутата

    21 2 Отговор
    Тоя циганин защо не е в затвора?
  • 59 Алекс

    17 2 Отговор
    Почнаха да излизат старите плъхова
  • 60 Крадеца вика дръжте крадеца

    23 2 Отговор
    на каква цена е продал „Нефтохим“, неговият отговор е твърде уклончив: „Аз не си спомням цената, честно. Аз и не разбирам какъв е смисълът на целия този разговор около цената.“

    Възможно ли е един министър-председател да не си спомня цената, на която е продал най-голямото предприятие в страната, ключово за нейната икономика и за националната ѝ сигурност и пряко свързано с възможности за влияние върху нейната геополитическа ориентация?

    Коментиран от #91

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 дядото

    14 1 Отговор
    голям и дебел праз,че е твоя човек.ами заври си го от зад
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Крадеца Лостов

    15 3 Отговор
    Петър Стоянов ми разказа, че двамата са имали много тежък разговор, когато научил не от Костов, а от холандския посланик, че до дни сделката с „Лукойл“ ще се финализира. Холандският посланик следял специално тази сделка заради желанието на „Шел“ да купи „Нефтохим“, и Стоянов подкрепял изцяло това – какъв по-добър лобист за България от световноизвестната мултинационална компания. На всичко отгоре, приватизацията на „Нефтохим“ има не само стопанско значение, макар че за предприятието бяха взети само 101 милиона долара. Значението на „Нефтохим“ е много по-голямо, защото е геополитическо.“
  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 3 Отговор
    Ти който разпродаде държавата нямаш думата.
  • 66 Ужасът Костов

    16 3 Отговор
    Тук Иван Костов пропуска да спомене, че всъщност руското участие не е толкова руско, колкото на руската мафия; че става дума не за друг, а за Денис Ершов3, изгонен от България като заплаха за националната сигурност; че старото име на „Нафтекс“ е „Юкос Петролеум“ и руската компания „Юкос“ официално отрича да има нещо общо с тази фирма; че същият този „Юкос Петролеум“ неизменно снабдява с петрол „Нефтохим“ с протекциите на Красимир Премянов по време на правителството на Жан Виденов, а след това и с протекциите на Йордан Цонев по време на правителството на Иван Костов; че банката, която стои зад тези доставки и последвалата ги приватизационна сделка за „Петрол“, осъществена под натиска на Христо Бисеров4 и Йордан Цонев
  • 67 Само той

    24 2 Отговор
    Само командира разбира демокрацията в България. Ква демокрация бе аланколу? Помним твойта демокрация. Не виждаш ли докъде я докарахте т.н. демократи - на последно място по всичко, кражби, политинтриги, порочно правосъдие, неефективно здравеопазване и пр. в национален аспект. В евроаспект -същото - криза мигрантска, криза енергийна, криза ковид и кво ли още не. Човек би трябвало да има и малко срам, но се питам дали е демократично.
  • 68 Волен

    23 3 Отговор
    И тоя е крадлив политик. А сега и акъл дава. Мераклия партиец с жена баш комунистка се нагушиха здраво и сега чисти като сълза. Затвора ги чака, няма да има давност.

    Коментиран от #120

  • 69 Тъпчо

    17 3 Отговор
    Тая жаба пак ли почна да квака.
  • 70 Бибитко

    23 4 Отговор
    Командирът Костов пак излезе на амбразурата. Всеки знае, че той е "почетният председател" на "Демократична България", който като Доган дърпа конците зад кулисите. Човекът, който ликвидира средния и дребния бизнес в България и създаде олигарсите, и феодалите в България, е истинският автор на авторитарния и корумпирания партиен модел на управление. Сега и той, заедно с приятеля си Бойко Борисов, се е заел да засипва с кал Кирил Петков и Асен Василев, явно дразнейки се от тяхната голяма популярност сред независимите избиратели!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 тиквата

    18 3 Отговор
    м ангал черен
  • 73 Динку

    15 3 Отговор
    Мангоооо Джери Костов прецака родината.
  • 74 Изродите на 90 години

    13 4 Отговор
    От едно интервю на Петър Стоянов12, дадено много по-късно, става ясно, че тази сделка е една от причините за скъсването на отношенията му с Иван Костов:

    Вярно е. Аз бях изумен от решението на Иван Костов „Нефтохим“ да бъде даден на „Лукойл“. Две стратегически предприятия, да ги наречем, имаше в България по онова време и сега – АЕЦ „Козлодуй“ и „Нефтохим“. С АЕЦ „Козлодуй“ сме напълно зависими от Русия, защото връщаме отработеното гориво в Русия, работим по руска технология. Според мен, беше съвсем важно и редно „Нефтохим“ да бъде даден на западен инвеститор. За съжаление, това не се случи – Иван Костов се превърна в първия български министър-председател, който пряко обслужи стратегически интереси на Русия. Никой не е помагал толкова на БСП, по-точно на определени кръгове от БСП, имам предвид кръга „Луканов“, колкото Иван Костов.13
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Фффффф

    20 3 Отговор
    Е тоя направо закопа Лозан Панов,сигурен аутсайдер след такава подкрепа
  • 77 ИСТИНАТА

    20 3 Отговор

    До коментар #75 от "Българин":

    Костов е крадецът на века!
  • 78 Стар терикат

    13 3 Отговор
    Взимайте си педераската държава и се махайте не искаме да чуваме за вас
  • 79 Безплатно

    13 1 Отговор
    „Мазейкиу Нафта“ има преработвателен капацитет 15 милиона тона нафта годишно, а „Нефтохим“ – 10 милиона тона. Следователно намаляваме платената цена с една трета, за да видим реалната стойност на бургаската рафинерия, и се получава 1,5 милиарда долара, което съвсем точно съвпада с оценката, направена от „ЛУКойл“. От което следва, че в края на 1999 г. „Нехтохим“ АД е продадена на цена, близо 15 пъти по-ниска от реалната. Естествено, тук трябва да се имат предвид и дълговете на комбината (впрочем дългове за 170 милиона долара са опростени от държавата), но така или иначе се губи сума от порядъка на поне един милиард долара. Можем само да гадаем за причините, поради които българската нефтена рафинерия е била обезценена с тази спираща дъха сума.
  • 80 Другият мошеник

    18 1 Отговор
    Йордан Цонев – до 1990 г. работи като крупие, след това е общински съветник в Бургас от листата на СДС. Избран за депутат в 38-то НС, оглавява Парламентарната комисия по бюджет и финанси. Изключен е от СДС през 2000 г. заедно с Христо Бисеров и става политик от ДПС и зам. председател на тази партия. Известен е с близките си отношения с Делян Пеевски.

    Коментиран от #86

  • 81 Скакауец

    21 2 Отговор
    "Лозан Панов е моят представител на тези избори."
    Е с това изречение окончателно закопа Панов! Едно, че няма кой знае какви шансове дори за балотаж и второ, че чернокожият дагалевчанин все още си мисли, че някой в тая държава го цени и ще гласува за Панов...Определено го закопа преди да е стигнал до изборите дори...
  • 82 гсгхх

    16 3 Отговор
    Костов застрелян звучи добре! Нали приятели ?
  • 83 Тред

    15 2 Отговор
    Е тоя му ИВа мамата за избора му..... ахаххахх.... закопа го директно
  • 84 Нефтохим и БГА Балкан

    23 3 Отговор
    Защо още не си в затвора Иване?
  • 85 си Българоубиец

    14 4 Отговор
    доре, че българоубиеца се издаде
  • 86 Кой ставаше крупие

    14 0 Отговор

    До коментар #80 от "Другият мошеник":

    Преди преврата от 1989 ? Кой?
    Само хора на ДС.
  • 87 Умен

    16 1 Отговор
    Е това се казва антиагитация !
  • 88 Сатъра на Хана

    13 3 Отговор
    СРАМУВАМ СЕ ОТ СЕБЕ СИ , ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ДРАГАЛЕВСКИЯ РОМ СЕ ПОКАЖЕ , ПОНЕЖЕ Е ОЩЕ ЖИВ .....
    ..... И ВИЕ ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАТЕ, ЧЕ НЕ СМЕ ГО КОМПИСТИРАЛИ
  • 89 Ама Бай Ганю...

    3 2 Отговор
    Иска неук копой да го води напред към 19 век !
  • 90 Абе Гаргамел

    10 2 Отговор
    мълчи си бе, оти проваляш човеко?
  • 91 Влади

    15 3 Отговор

    До коментар #60 от "Крадеца вика дръжте крадеца":

    Цитирам телефонния разговор между Президента Петър Стоянов и Премиера Иван Костов , ало Иване от Шел ми се обадиха искат да участват в търга на продажбата на Нефтохим Биргас , питат кога ще се проведе търга какви документи да подготвят ? Костов към Стоянов , Пешо , ти си гледай там Президенството и не се бъркай , ТЪРГ НЯМА ДА ИМА ! продаваме го на една Руска фирма без търг и конкурс , защото Нефтохим така е създаден , че само с Руски нефт може да работи ! ( не се смейте това са точните думи на Костов) естествено това са глупости , все едно Мерцедесите само с немски дизел да работят но това е положението ! Продадено

    Коментиран от #96

  • 92 Още ... Нямат край

    13 0 Отговор
    Трите имена:
    Ахмед Демир Доган
    Дата на раждане:
    29 март 1954 г.
    Място на раждане:
    Село Пчеларово, област Толбухин (Добрич).
    Произход:
    Бедно селско семейство.
    Семейно положение:
    Неженен.
    Професия:
    Войник в строителни войски, редник.
    Партийна принадлежност:
    ДКМС от 1969 г.
    Възраст към момента на привличане/назначаване:
    20 години.
    Категория сътрудник:
    Агент.
    Псевдоним:
    „АНГЕЛОВ”, „СЕРГЕЙ”, „САВА”.
    Структура:
    Трето управление на ДС (ВКР) – 1974 г.; ОУ на МВР-ДС Варна – 1976 г.; Първо главно управление на ДС – 1979 г.
    Дата на привличане/назначаване:
    21 август 1974 г.
    Дата на регистрация:
    3 септември 1974 г.
    Вербуван от:
    Старши лейтенант Стайчо Любенов Стайков. Вербуван на идейно-политическа основа.
    Ръководен от:
    Старши лейтенант Стайчо Любенов Стайков; подполковник Васил Панайотов; подполковник Стойко Стойков; капитан М. Маринов; майор Иван Михайлов; Георги Георгиев; Евгени Крушков; Георги Йорданов.

    Коментиран от #110

  • 93 Измет

    11 0 Отговор
    Характеристика:
    „Разговорлив, спокоен и културен младеж. Правилно разбира нашите цели и задачи и проявява желание да ни помага. Добър член на ДКМС и има правилно отношение към органите на ДС. Притежава остра и пъргава памет, логична мисъл и способност да предразполага към себе си. Политически е добре ориентиран и заинтересован. Ученолюбив, любознателен, съобразителен и находчив. Имайки предвид впечатлението си за редник Ахмедов, считам, че същият е напълно подходящ за агент на органите на ДС и той ще може успешно да решава наши задачи. На сътрудничеството си с нас гледа като на гласувано му голямо доверие”, ВКР, 1974 г. за агент „АНГЕЛОВ”.
  • 94 Боклуци

    11 0 Отговор
    Агентът демонстрира безпрекословна вярност и преданост към органите на ДС, като заявява, че марксистко-ленинските идеали са втъкани в неговата същност и той всеотдайно ще им служи. Готов е да изпълнява всякакви задачи, които ще му възлагат от ДС. Ако един ден почувства, че изменя на своята същност – на идеите, смята, че би трябвало по-добре да сложи край на живота си”, ПГУ за агент „СЕРГЕЙ”, юни 1979 г.

    „Към семейството си не се чувства силно привързан. За свои най-близки хора счита работниците от ДС, с които е работил и работи понастоящем. Към органите на ДС се отнася с признателност и за оказаната му материална помощ”, ПГУ за агент „САВА”, август 1979 г.

    „1. С наша помощ се е устроил във ВУЗ в гр. Шумен.
    2. С наша помощ е прехвърлен във СУ „Кл. Охридски".
    3. С наша помощ след завършване е завършил аспирантура.
    4. Осигурена му е още в СУ „Кл. Охридски" ежемесечна финансова помощ. Първоначално по 90 лв., а впоследствие от май 1982 г. по 125 лв., като разликата му е давана за подпомагане в наема на квартирата.
    5. Закупувани са му дрехи периодично.
    6. Подпомаган е финансово при закупуване на литература.
    7. Осигуряван е бил със средства при ваканциите му в родния край, гр. Варна, Приморско и др.
    8. По време на защитата на дисертацията и на коктейла след нея е осигурен от нас.
    9. Неустойки в техникума и завода са поемани от нас.
    10. Оказвано е съдействие в устройването на приятелите му в общежитие.
    11. Подпомаган е финансово и при езиковата му
  • 95 Да,бе

    13 0 Отговор
    Да го беше гръмнал,щеше да е по-хуманно,но в циганин да търсиш хуманизъм,е като в тигър-човекоядец.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Иване,кажи си

    15 2 Отговор
    Колко прибра от Лукойл за престъпната приватизация на "Нефтохим" Бургас?Колко получи от Гад Зееви за унищожаването на авиокомпания "Балкан"?!? Колко получи за това ,че продаде МК "Кремиковци" за Един пробит долар,а новият собственик го продаде за милиони?!?Колко получи за "приватизацията" на Каолин,купена с компесаторни записи и препродадена с огромна печалба на германска фирма?!?
  • 98 ддд

    12 1 Отговор
    Този защо не е в затвора още?
  • 99 Факти :

    10 3 Отговор
    М.ангала Костов, като се усети, че заради грабителското му управление народът ще гласува масово за Симеон уреди регистрация на две реално несъществуващи партии с почти същото име като на НДСВ, за които гласуваха над 5% от хората. И заради това на НДСВ не му достигна малко за пълно мнозинство в парламента. Но въпреки
    мръсния номер Симеон предложи на Костов да направят каолиция със СДС, но той отказа, защото бил обиден на народа за загубата на изборите ! По този начин дори след като падна от власт ц.иганина oтнoвo "допринесе" за доограбването на българите, защото Симеончо не посмя да предложи на БСП и си даде г.ъза на ДПС, което с мерак ce нaмърдa и в държaвнaтa влacт ! И нe cтигa, чe крaдяхa якo прeз мaндaтa нa Caкca нo и прoдължихa чaк
    дo cрeдaтa нa 2009 г., зaщoтo и продажното БСП с лидер СерГейчо ги пoкaни нa държaвнaтa coфрa !!

    Измиcлeнитe пaртии c пoдoбни нa НДCВ имe ca нa 6-тo и 7-мo мяcтo !
    Чacт oт рeзултaтитe oт пaрлaмeнтaрнитe избoри 2001 г.:
    1.Нaциoнaлнo движeниe "Cимeoн Втoри"(НДCВ) - 42,74 %
    2.OДC - 18,18 %
    3.Кaoлиция зa Бългaрия - 17,15 %
    4.ДПC - 7,45 %
    5.Гeoргьoвдeн-ВМРO - 3,63 %
    6.Кaoлиция "Cимeoн II" - 3,44 %
    7.Нaциoнaлнo oбeдинeниe зa цaр Cимeoн Втoри - 1,7 %

    "Лабораторията" на м.ангала Костов е в частният му "Нов български университет" чрез, който продължава да ограбва дъ
  • 100 Трепане

    8 1 Отговор
    През 1962 г. цялото семейство на Доган се преселва в с. Дръндар, Варненско. До 4 клас учи в местното училище. „Мой кумир беше Ломоносов. Но поради буйния си темперамент и недоброто възпитание имах лошо поведение. Обичах да предизвиквам учителите и имах склонност към побоища”, пише в автобиографията си за ПГУ през 1979 г. Доган.
  • 101 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 2 Отговор
    ИВАН КОСТОВ съсипа индустрия икономиката на
    БЪЛГАРИЯ
  • 102 Гешев

    14 0 Отговор
    Главния виновник че сме в това положение
  • 103 Не на Радев !Токсичен е

    2 7 Отговор
    Костов пак плю по Борисов , а не си дава сметка , че и Борисов го демонизират по схемата, по която демонизираха него самия.
  • 104 Ангел лудия

    14 2 Отговор
    Maнгал ти е-ба майката на България , долен продажник , Американско мекере
  • 105 ГРУ

    11 1 Отговор
    Периодът след 1970 г. е много важен в биографията на Иван Костов. Счита се, че той тогава е бил изучаван с цел преценяване дали е подходящ за вербуване като агент на съветското военно разузнаване. И неговото кандидатстване за летец в БГА Балкан и заминаване в Кременчук, Украйна е само ”легенда”, както се казва на оперативен език. Защото е известно, че Кременчук в Украйна е конспиративната база за работа с кандидат агентите на съветските секретни служби и най-вече на военното разузнаване ГРУ.

    Има и свидетел, който е учил заедно с Костов, но не за летец, както Иван твърди. Свидетелят не крие, че заедно с Иван са били подготвяни за агенти на съветското военно разузнаване.

    И този човек се казва Кольо Парамов.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Влади

    6 2 Отговор
    аз внимателно прочетох какво е казал Лостов , но не разбрах всъщност за кого работи с това си изказване ? За Радев или Герджиков ? ако някой знае да сподели

    Коментиран от #109

  • 108 Всички знаят

    9 1 Отговор
    При Кулезич Панов не можа да покаже никаква визия за промени! Дори и за съдебната система !
  • 109 Виталия

    6 1 Отговор

    До коментар #107 от "Влади":

    Плямпа колкото да се пробва пак за политик, а и да не го забравят. Стил - Плевнелиев, ръсят акъл който нямат
  • 110 Виталия

    4 1 Отговор

    До коментар #92 от "Още ... Нямат край":

    Съвсем не са така данните му, а и само с тях няма никакъв шанс за партия, камо за лидер и сега почетен Председател. Ахмед има ум, но това което ме дразни в него е, че себелюбието му провали политическия проект ДПС. Този проект също е уникален и СССР има свое място за създаването му. Догане, как ще се оправдаваш пред тях? Това бих го попитала
  • 111 СОДОМИТ

    3 0 Отговор
    ТЕ ЗА ТОВА ИМА 10%
  • 112 Пепи

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Меката буба":

    Не е кафяв, а син.
  • 113 Без да чета

    5 1 Отговор

    До коментар #52 от "Бай Шили":

    Само да ти обадя, че дядо ми беше ветеран от Втората световна война и Не по случайност е участвал в събитията около 9–и май 1945г. Има и други интересни подробности, но такива като теб никога няма да разберат душата на истинския войн. В интерес на истината– псуваше и комунистите, особено някои.
  • 114 Пепи

    3 2 Отговор

    До коментар #52 от "Бай Шили":

    Първо Костов в тъмното и със свещ не можеш да го намерериш, а че ще го търсим докато си плати греховете си прав.

    Коментиран от #130

  • 115 Пепи

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "Българин":

    Ти или си на 16, или имаш коефициент на интелигентност 16.

    Коментиран от #126

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 повърнах

    10 1 Отговор
    изчезвай безсрамнико цела българия те псува никой не иска да те вижда нито да те слуша

    Коментиран от #134

  • 118 Влади

    5 2 Отговор
    Костов е бил идеалният идиот на мафията и задкулисието , много прост човек е костов , много , през 1996 , когато Жан Виденов отказа дива приватизация , му спретнаха майданче , скриха всички стоки по складовете , направиха долара 3000 лв и изкупиха Български предприятия за стотинки , не мисля , че Костов е разбрал какво прави , толкова е тъп , помня Сивия кардинал , Любен Гоцев на цялата мафия за целия преход не разрешаваше името му дасе споменава по никакъв повод по никоя медия , изрично , никой не посмя за 30 години да спомене името му , само писателя Георги Стоев каза истината в книгите си и веднага беше убит , тогава Костов като Премиер се изцепи в ефир ! Хора като Любен Гоцев ще изградят дясното в България ! Огромна грешка ,е спомена това име , Дни след това Костов беше свален , и беше доведен от Мадрид Симеон Сакскобурготски , затова мисля ,е Костов е много тъп човек , нито Бойко , нито Станишев , нито Маджо никой абсолютно никой не е споменавал Любен Гоцев , само тоя глупак се самоуби , ей го сега уби Лозан Панов без да иска , много прост човек е копанарина

    Коментиран от #129

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Плебей

    4 2 Отговор
    А, къде е буля Костовица, с чааветата й?
    Цар Борис каза: Смърт на него, семейството му и целия му род!
  • 123 Паметлив

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Без коментар":

    И какво излиза?? Че Герджиков, Кошлуков и Севлиевски са били в " Новото време", което е било ДПС в НДСВ!! И сега тоя " деполитизиран" " учен" и наглец е ДПС в ГЕРБ!! Народе,внимавай!! Гласуваш за Герджиков,получаваш ГЕРБ- ДПС!!!
  • 124 Костов

    3 1 Отговор
    ти се появи също да плюеш по ПП,но както на Кюлчев никой не ти вярва.С приватизацията ти грабителската разруи много съдби.Няма нужда да лъскаш имиджа на ДСБ ,и те са едни дърти болевики,особено председателят им.Трябва ново поколение политици,с европейски манталитет.Ваето поколение да си седне на дъртия самовлюбен за-ник.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Българин

    3 0 Отговор

    До коментар #115 от "Пепи":

    И какво те наведе на тази мисъл? Явно ти не си живял през това време, а си слушал разказите на дядо си, партийния секретар!
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Цола Драгойчева

    5 0 Отговор

    До коментар #114 от "Пепи":

    Пепи, баба, заминавай за Матушката си да поднасяш цветя пред мавзолея на обратния евреин, умрял от сифилис! И не забравяй - на изборите гласувай за Жан Виденов :)
  • 131 Не е "кандидат на ГЕРБ", но!

    0 0 Отговор
    И 1000 "девалвирали", като г-н Костов да си посочат кандидата, или на първи тур, или на балотаж, ще се види КОЙ. Такива изяви приличат, едно към едно на вяра в "заклинания", може пък да стане.
  • 132 КРАДЦИ

    1 1 Отговор
    А БОЙКО НЕ Е ЛИ И ТОЙ ТВОЯ НАДЕЖДА ? НЕ СЕ ЛИ УВАЖАВАТЕ КАТО КРАДЦИ ВЕЧЕ ?
  • 133 Аха

    1 2 Отговор
    То краставите магарета през девет баира се подушвате.
    Панов е доказан грантаджия и дълбоко компрометиран и курумпиран магистрат. Точно "хората" от този грантаджийски кръг, от който е и Панов, са тези, които отравят съдебната ни система.
  • 134 Iwan

    1 1 Отговор

    До коментар #117 от "повърнах":

    Защо да се маха, псуват го само комунистите и комунистическите тролове !
    Това доказва, че е много ценен човек !

    Коментиран от #135

  • 135 Да ама не

    0 0 Отговор

    До коментар #134 от "Iwan":

    Ако сериозно мислиш, че Костов не е комунист и конформист и не работи за комунягите дори и в момента си непоправимо объркан човек.
    А ако е "много ценен човек" за някого, то това е най-вече за антидемократичното задкулисие на комунягите и производните им.
  • 136 Анонимен

    0 0 Отговор
    Иван копанарски, а Петю какъв е, от смолянско село. И все пускат помашко родопски братчедите му. А и БМБ го каза, Родопите Българи няма аааа
  • 137 Към # коментар 136

    0 0 Отговор
    Един преуспял политик, който да не е от село?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове