Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 15:21 3 067 75

Радев: Въглищните централи са нашата независимост

  • въглищни централи-
  • румен радев

България ще направи всичко възможно, за да ги защити, каза президентът

Радев: Въглищните централи са нашата независимост - 1
Снимка: БГНЕС

България ще направи всичко възможно, за да защити датата за прекратяване на използването на въглища у нас да бъде 2040 година, заяви днес президентът Румен Радев.

„Нашите въглищни централи дават нашата автономия и независимост. Ще направим така, че енергийният комплекс „Марица Изток“ не само да се запази, но да се развива като енергийното сърце на България“, каза президентът.

Държавният глава коментира темата след като поднесе цветя на Паметника на летеца до сградата на Народното събрание по повод Празника на авиацията и Българските военновъздушни сили“.

Българското външно министерство и министерството на отбраната изясняват случая с информацията за унищожаване на две български военни гробища на територията на Република Северна Македония, подадена от Фондация „Македония“. България ще реагира, посочи още Румен Радев и добави:

„Това е системен процес на дебългаризация, един възродителен процес на унищожаване на нашето културно-историческо наследство в Република Северна Македония. Неслучайно на съвета в Любляна аз поставих изключително остро този въпрос. Това е преддверието към вратата за интеграция в ЕС на РСМ - правата на българите, недискриминацията, възможността за тяхната пълноценна интеграция в културния, политически, обществения и икономическия живот на тази страна“.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    38 59 Отговор
    Фърчилото поднася цветя на гроба на българската демокрация.

    Коментиран от #7, #18, #42

  • 2 Сесесере

    37 58 Отговор
    Мунчо пак го дава най-големият популист! Егати смешника!
  • 3 факт

    59 8 Отговор
    Прав е въглищни централи не може ама може германия да се топли на полски въглища шут в гъ за на Цимерманс и айде обратно откъдето се е излюпил
  • 4 г6р45с

    36 12 Отговор
    Може би блафира!Заради изборите!Поради мита за ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ,ни налагат спиране на всички индустрии!А то идва ледников период,повтарям,проверете!ЩЕ СТАНЕ ПО-ЗЛЕ ОТ ТЪМНИТЕ ВЕКОВЕ
  • 5 Пич

    40 28 Отговор
    Ех , не напразно ти викат фигуранта... Лъжете хората заради изборите... Защо не се изправи срещу еврочиновниците , като обикаляше Европата... Ходи вдигни юмруче в Европарламента... Да се види , че наистина мислиш , което говориш... Да лъжеш хората заради един мандат , е жалка работа...

    Коментиран от #9, #14

  • 6 МВР Перник

    15 5 Отговор
    В Перник вършее Ислямска държава и режат ръце но това е маловажно за великите БГ политици...
  • 7 Ручилото

    20 11 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    А Бою кога ще я лежи?
  • 8 Жп льотчик

    29 28 Отговор
    Трябва да върнем и парните локомотиви. Друга си е да вървят с кюмюр а не на ток, така ще бъдем съвсем независими. А на автомобилите да сложим газ генератори. Радев направо е гениален, ще стигне далеч този човек, България е вече тясна за потенциала му и възможностите му. Трябва да го издигнем за шеф на ЕС или ООН.

    Коментиран от #19, #25

  • 9 Българка

    26 26 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Как да ходи, като не го викат. В тотална изолация е фърчилото. Последно го каниха (нямаше начин) на НЕОФИЦИАЛНА среща за РСМ.
  • 10 отегчен

    42 1 Отговор
    Нашата независимост, трябва ше да са АЕЦ-ите.

    Коментиран от #15

  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 23 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ е прав

    Коментиран от #48

  • 12 Продажници

    31 3 Отговор
    Днес крадете и богатеете, но и вашияг край ще дойде. Нали за богатство ни натекахте в ЕС, но ние лапате, а народа мизерства. Долни подлоги, без енергия България е нищо, още ли не сте го проумели? Сега и въглищата като забранят, и за роби не ставаме!
  • 13 Българин

    30 8 Отговор
    Грозен популизъм ! 😯
    България Няма нито въглища, нито големи Тецо-ове, че да ги пазим.
    "Въглищата" ни са повърхностен, некачествен лигнит, който иска обогатяване с истински въглища от чужбина !
    Тец-овете 1и3 са англо-американски!
    И вместо тях плащаме 1 милиар глоби/квоти годишно на Брюксел ! 🤔 За да продължават да ни тровят.
  • 14 Чип

    23 14 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    А кой разписа в Брюксел нашите работещи въглищни централи да бъдат затворени през 2025 година ...?!Тъй като си простичък,ще ти помогна ...-това бе твоят Вожд-Чекмедже-Ефенди-Дъртата Конуняга-Бойко Методиев Борисов ..!ФАКТ!А сега можеш да си чешеш езика колкото си щеш...!Когато фактите говорят,би трябвало и ....-Платените Гербаджийски Тролове да мълчат...!!!Но не вярвам!Вие сте неспасяеми...

    Коментиран от #22, #37, #71

  • 15 Иво

    4 15 Отговор

    До коментар #10 от "отегчен":

    Точно там не сме.. Там си 101% зависим от руснаците.. От ядреното гориво, плановите ремонти и от работата и извеждането на отработено гориво..

    Коментиран от #26

  • 16 Ventura

    23 5 Отговор
    И кое в топлоцемнтралите е наше! Управляват се от ФАЩ. А пък АЕЦа, изнася евтин ток на вън. Радев, падаш ми в очите.

    Коментиран от #28

  • 17 ссср

    24 4 Отговор
    6те реактора на Козлодуй и работещ Белене щяха да са нашата независимост
  • 18 Ха ха

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    А такива като теб -на паметника на летците бомбардирали София,Хирошима и Нагазаки .Ника ти трябва да е :" Антибългарка ".
  • 19 Познах те

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Жп льотчик":

    Тава ЖП, жип ли значи?
  • 20 Разбирай обратното

    9 2 Отговор
    Най-голямата ни и скъпа замисимост от САЩ предатели га дни
  • 21 дааа

    9 4 Отговор
    Като развъдим и магарета за каруци, ше станем още по–независими
  • 22 Реалист 2

    9 8 Отговор

    До коментар #14 от "Чип":

    Ами правилно е направил в Този случай !
    България и без това е първа по белодробни заболявания, а ние тровим с отровите на въглищните тецове и съседните страни! В период на ковид. Затова плащаме квоти !!!
  • 23 Радев

    14 4 Отговор
    Лъжец безсрамен
  • 24 ТаУмВзе

    9 0 Отговор
    Не слугинаж! Икономика, Армия и Закон са Независимост!
  • 25 Американ бомбер

    10 4 Отговор

    До коментар #8 от "Жп льотчик":

    Като те гледам и ти си за самолетите на ток .За сега само на хартия- като F- ките.
  • 26 Реалист 2

    9 3 Отговор

    До коментар #15 от "Иво":

    Иво грешиш , имаме уран, а обогатен от руснаците те си прибират после отработения от АЕЦ. Само че това вече не важи за експерименталното ядрено гориво от Саш, за което Боко започна да подписва договори с Вашингтон, да пробва на гърба на българите в Козлодуй.
  • 27 АЕЦ

    14 4 Отговор
    АЕЦ Козлодуй е нашата автономия и независимост!
    Нужни са ни 7 и 8 блок в АЕЦ Козлодуй. Там имаме изградена инфраструктура и специалисти. Горенето на въглища трябва да остане в миналото. Атомната енергия ще е основата, а за баланса на енергийната мрежа в страната ще се грижат възобновяемите енергийни източници. Ако започнем строежа на 7 блок към 2023 г., ще успеем към 2034 г. да произвеждаме от него ел. енергия, за да изведем от употреба към 2035 г. въглищните централи. Не бива да се забравя, че към 2040 г. ще бъдат спрени 5 и 6 блок на АЕЦ Козлодуй. АЕЦ Белене за жалост е обречен проект, за който платихме всички граждани.

    Коментиран от #65

  • 28 Много си зле...!

    14 1 Отговор

    До коментар #16 от "Ventura":

    Падаш ми в очите от неграмотност и не познаване на материята...!Не са наши ,,Американските"- ТЕЦ- Контур-Глобъл и ТЕЦ-АЕS...!Бившите ТЕЦ-3 и ТЕЦ-1,които Иван Костов продаде за жълти стотинки на САЩ,като той се облажи яко...- до девето коляно ...!А ТЕЦ-Марица-Изток- 2 е все още държавна,но там пък Вашият Вожд -Буцката-така яко си е пуснал пипалата,че нямате си на идея какви глобални кражби се извършват от Обществени Поръчки и Договори...- пълнене на Банкянски Чекмеджета и Партийна Централа на ГЕРБ...!!!!!!!!

    Коментиран от #66

  • 29 ⚜️Просветен⚜️

    15 5 Отговор
    Ей , бай Тодор Ви вдигна АЕЦ Козлодуй , почна да Ви строи АЕЦ Белене , а Вие за да нагъвате банани , не само не завършихте втората централа , ами спряхте и част от първата! Сега въглища ще копаме ! Вместо да вървим напред , връщаме се в миналото ! Той Живков и заводи за полупроводници искаше да имаме , смяхте се , а сега в цял свят има недостиг ! С няколко такива завода и две АЕЦ , не Швейцария на Балканите , по добре от истинската щяхме да сме ! Предадохме майките и бащите си и разрушихме всичко , което ни бяха оставили , няма на кой да се сърдим !!! За капак вместо да подадем братска ръка на Русия , обявихме ги за враг номер 1 на България и се захванахме с евроджендърите! Сега ще чакаме газ , нефт и ресурси от кой?

    Коментиран от #70

  • 30 Хомосапиенс

    13 4 Отговор
    Ей Мунчо ела ти да живееш до ТЕЦ Бобов дол. Да си прочистиш дробовете.
  • 31 На това

    6 3 Отговор
    На това се вика,да яхнеш вълнАта.Или да яхнеш протеста.Искат хората да не се затварят въглищните централи--ОБЕЩАВАЙ .То обещаното не е като даденото.Няма да се учудя и,ако обещае на строителите да завърши Хемус скоро.Нали от ПП сложиха дъщерята на Комитова втора в листите в Ловеч.Може пък и да стане.
  • 32 Щсдд

    10 3 Отговор
    Не може заради няколко хиляди работни места да се тровят милиони българи.
  • 33 Радев

    5 2 Отговор
    Важно е да защитим бизнеса на Доган.
  • 34 Радка пиратка

    3 2 Отговор
    Нашата независимост е каляването и моржуването!
  • 35 Опа

    7 2 Отговор
    Радев, Радев тука много се изложи. Тези централи са нашата зависимост. Отдавна трябваше да се реши този проблем. И не само Радев ръси глупости а и Боко и то много по големи. За да е (добър) за ТЕЦте си мълча Белене го разсипа един куп пари дадохме на руснаците ВЕЦте са в ръцете на наши хора за слънцевите панели да не говорим (сигурно само в БГ не можеш да си сложиш на къщата, цеха, склада такъв) Но Радев и децата в средните класове учат че ТЕЦте произвеждат най скъпия ток . Престанете да вършите само глупости
  • 36 Мемфис

    6 7 Отговор
    Като чета постовете и се уверявам, че бокллуците, които спамят всички сайтове нито са на ГЕРБ, нито са в полза на Радев! Тази иСмет е платена директно от ушанките и защитава единствено техните интереси. Да не говори, как абсолютно безсмислени коментари “ бъкат” с по 15 на плюсчета. Замислям се, дали и сайтовете не са руски, след като са пълни с проруска манипулация?

    Коментиран от #38, #40

  • 37 Това

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "Чип":

    Това,което си написал,не е вярно.Аз лично чух от Пеканов,че в Плана за развитие,който са писали от ГЕРБ, е заложена 2035 година.Просто сега ще сложат по-късна дата,за да стигнат до споразумение--от ЕС ще кажат не 2040 не става и готово-стигаме пак до2035.Ама чудя се,защо постоянно се плюем на партии,като сме от една и съща страна на барикадата--нали целта е просперитет на България. Който както иска да се обединява,ама да изкарат колата от калта.

    Коментиран от #43

  • 38 Горещо

    2 3 Отговор

    До коментар #36 от "Мемфис":

    Горещо
  • 39 Мемфис

    4 8 Отговор
    Руските АЕЦ ове са като москвичите, само пушат но не върват. В БГ сле като гръмна Чернобилската атомна бомба, учените казаха, че да очакваме след години бум на раковите заболявания и така стана. Никой обаче не смее да говори, защото бомбата беше руска, каквато и друга да беше- коментарите нямаше да стихнат.
  • 40 Оххх

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "Мемфис":

    Сигурно под вола и теле ще намериш?
  • 41 Бико

    4 5 Отговор
    Като го гледам Радев как е гушнал букета виждам,че вече си е пътник.

    Коментиран от #44

  • 42 Троллллл...че. да млъкнеш завинаги...

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Фърчило е това дето говориш глупости с него...и се изказваш за да петниш България!
  • 43 Опа

    4 1 Отговор

    До коментар #37 от "Това":

    Да, да така е! Нито герб нито бсп ще ни платят тока най много да ти го спрят.
  • 44 Боко

    5 1 Отговор

    До коментар #41 от "Бико":

    И аз се осланям на клишета и заучени фрази като Теб...!И се моля на Бог,дано да е така...!НО!Истината е,че Радев този букет го е приготвил за моето Политическо Погребение на 14.11...🙄😔😤😰...!!!
  • 45 Радева Диктатурата Анти хуманист

    7 3 Отговор
    РАДЕВ Големи Опашати Лъжи казваш Толкова ли много много наивници невежи има в БГ
  • 46 Радева Диктатурата Анти хуманист

    5 4 Отговор
    РАДЕВ Големи Опашати Лъжи казваш Толкова ли много много наивници невежи има в БГ
  • 47 Абе,Радев

    4 3 Отговор
    Ти мани тая енергетика.Не за теб.Ти кажи как с Баш Чалгаря бастисвате тоя народец.Кажи ЗАЩО,цени на стоки ,горива,и услуги УЛЕТЕХА у Космоса?бе!Дадохте едни 70лв. на пенсионерите.Направи едно обръщение към Нацията,бе!.Нали уж се водиш държавен глава?;!

    Коментиран от #52

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ганьо

    2 3 Отговор
    Тези централи са икономически неизгодно, но трябва да се прекарат едни пари от там- въпреки, че са на загуба...
  • 50 някой

    9 3 Отговор
    Чиста проба ПОПУЛИЗЪМ.С главни букви. Въглищните централи плащат към днешна дата такса по 65 евро вредни емисии. Прогнозната цена беше 60 евро към 2030 година.10 години по рано ,ЕК налага 65 евро. До 2030 не е ясно колко ще се плаща. Така че въглищните централи не са ,,нашата независимост" а обратното.Ще плащаме все по-скъп ток именно произведен от Мариците.Евтиния ток от АЕЦа заминава нанякъде.Природния газ има относително малък дял,под 10% , от общото производство на ток у нас.
  • 51 Toxic

    4 5 Отговор
    Очакваме победа на първи тур за президента Румен Радев!
  • 52 Абе Тъпчо...?!

    4 4 Отговор

    До коментар #47 от "Абе,Радев":

    Ами поне телевизор нямаш ли в къщи,че да видиш как това е - Европейска Енергийна криза...?!Така е в Австрия,Германия...Франция...!Иначе уважавам драпането да си защитиш тролената баничка пред работодателя ти,-Буцката...

    Коментиран от #54

  • 53 ДАНЧО ВЪГЛИЩАРЯ

    5 1 Отговор
    ...НА ШИПКА ВСИЧКО Е СПОКОЙНО...👌
  • 54 Абе,суек

    5 0 Отговор

    До коментар #52 от "Абе Тъпчо...?!":

    Кви са заплатите и пенсийте на Запад,бе оръффляк

    Коментиран от #63

  • 55 МУНЧО КРАТУНЧО

    6 2 Отговор
    РАДЕВ, ИДИ ДА ЖИВЕЕШ ДА МАРИЦИТЕ, ДА СИ ПРОЧИСТИШ ДРОБОВЕТЕ
  • 56 Кьор- Фишеци !

    6 2 Отговор
    И аз ги мога : " Храната спасява човечеството от Гладна СМЪРТ !" И още : " Секса , предотвратява Земята от Обезлюдяване !" Радев , Радев Държава и Народ се бранят с Хуманна ИДЕОЛОГИЯ и Цели ! А не с Плакатни цитати и Афиши ! Кухари , Боже ! Един от друг по- кухи !
  • 57 Сатана

    9 3 Отговор
    Радев открито лобира в поза на олигарха Ковачки и Бобокови да продължават с практиката да горият и заравят токсични боклуци в БГ. Къде са Зелените да озаптят този защитник на кюмура и нафтата.
  • 58 ама

    7 1 Отговор
    въглищата са бита карта - светът върви в друга посока. Трявба да се строи нов аец или да се добавят блокове в козлодуй
  • 59 МУНЧО КРАТУНЧО

    5 2 Отговор
    СВЕТА ВЪРВИ НАПРЕД, НЕ НАЗАД.....МУНЧО НЕ ЗНАЕ НА КЪДЕ ДА ТРЪГНЕ
  • 60 Референдум

    3 1 Отговор
    За излизане от ес и натю инак ще трябва да се молим на СССР пак да го строи, то тей като гледам Полша ще ни изпревари, нищо че много ланкаха. На студено не се седи
  • 61 WENKO

    9 3 Отговор
    РАДЕВ ! ЗАЩО УВЕЛИЧИ ЦЕНИТЕ ?! СЪСИПА НАРОДЕЦА БЕ НЕКАДЪРНИК !
  • 62 Аз викам даже

    1 2 Отговор
    Да направим на дърва !
  • 63 А бе шушляк!

    4 5 Отговор

    До коментар #54 от "Абе,суек":

    Тия заплати да не ги е давал Радев...?!Питай Борисов-той ги определи и дава тия мизерни заплати на българите ЦЕЛИ 12 ГОДИНИ...!!!

    Коментиран от #74

  • 64 МУНЧО КРАТУНЧО

    2 3 Отговор
    ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ ТИ.....И НИ ОБРЕЧЕ НА ГЛАД И СТУД С ТАЯ ПРОМЯНА
  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #27 от "АЕЦ":

    напълно
    СТЕ
    ПРАВА
    ПРАВ
    ТАКА
    Е
  • 66 Опа

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Много си зле...!":

    Само Истината и цялата истина. Браво. А тя боли и то много и ще ги заболи някой още много ако се появят достойно правителство и работеща прокуратура.
  • 67 Centyrion

    2 0 Отговор
    Добре, независимо е условно казано,щото емисиите не са безплатни,и помпят цената на тока,от което следва че не са много независими.Повече от ясно е че с кюмюра работата приключва.Проблема е в този период да се изгради мощност която да замести Мариците по капацитет,та дори и да ги надхвърли двойно.Лека полека ще окапят всички тецове,дори и теца на Доган в който върви як ремонт за газификация.По думи на експерти и газта след 10 г ще попадне под санкции и ще стане нерентабилно използването и за добив на Ек.енергия.Или ВИ,или Атомни блокове.На България са и нужни минимум два блока.
  • 68 Дронски

    5 1 Отговор
    Лелеее, какви глупости е изцвъкал тоя...
    Ама нали трябва да лъже и омайва за да го преизберат!
  • 69 Българи

    2 2 Отговор
    няма смисъл да ходим до урните.

    Американците са изготвили сценарий за назначения на поредните блюдолизци и продажници на България.

    Този трилър вече сме го гледали.

    Коментиран от #73

  • 70 Опа

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "⚜️Просветен⚜️":

    Кой, кой направи това? Назови име. Защото аз знам едно. Иван Костов!!!! Най (голямият) икономист. Идеята за валутният борд била (негова)??? син на кого? Върнато дарение от страна САЩ към фондацията на жена му поради неясен произход на пари. Чудно ми е бившият ни президент П. Стоянов спомена за някаква грешка и че повече не иска да се занимава с политика. Каква е тази грешка и сигурно докато е жива няма да разберем какво точно се случи
  • 71 Освен

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Чип":

    Ниското ти възпитание , се забелязва високата ти простотия... Ако поне беше грамотен , можеше и да кажеш нещо смислено... Веднага се вижда , че работодателите ти да стиснати , и не могат да си позволят най доброто...
  • 72 МУНЧО КРАТУНЧО

    0 1 Отговор
    МУНЧО ОПРАВЯЙ, НЕ НИ РАЗПРАВЯЙ.....
  • 73 МУТРОФОНОВА В ШОК

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Българи":

    АААА, НЕ Е ВЕРНО.....И НИЕ СМЕ В ДЖАЗА
  • 74 ИЛЮМИНАТ

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "А бе шушляк!":

    ЧЕ ОТ ПЕТ МЕСЕЦА РАДЕВ ЧИИ ГО КРЕПИ....ДА ГИ УВЕЛИЧИ ПЕТОРНО ТИЯ ЗАПЛАТИ.......ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ МУ.....ТВА ЛИ МУ Е ПРОМЯНАТА....ГЛАД И МИЗЕРИЯ

    Коментиран от #75

  • 75 А откъде да вземе парите...?!

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "ИЛЮМИНАТ":

    От корупционните чекмеджета на Буцката ли,защото Радев няма такива...?!?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове