Last news in Fakti

17 Октомври, 2021 07:26 2 132 39

ДПС дефинирало днешните цели на ЕС още през 2016 г.

  • дпс-
  • мустафа карадайъ-
  • кампания-
  • избори-
  • видин-
  • монтана

Мустафа Карадайъ посочи новата национална цел на България

ДПС дефинирало днешните цели на ЕС още през 2016 г. - 1
Снимка: БГНЕС

Нова национална цел на България посочи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидат на движението за президент, по време на първото си предизборно събитие в страната.

Кампанията на Движението за президент, вицепрезидент и народни представители тръгна от Видин.

"Днес ние от ДПС имаме самочувствието да посочим ясна национална цел за България - да достигнем средните европейски стандарти на живот:.

Лидерът на ДПС заяви, че днес приоритетите на Европа са зелената сделка, дигитализацията и гражданското общество, за да има ускорено икономическо развитие за ЕС.

"Ние от ДПС дефинирахме тези цели още през 2016 г., изведохме ги като приоритети през 2017 г. - за да има нашата Родина България ускорено икономическо развитие", каза Мустафа Карадайъ.

"Ние с г-жа Искра Михайлова не разглеждаме политическите си опоненти като врагове, а като хора с различни ценности, като богатство за правене на политика", заяви Карадайъ на среща с хората от Монтана.

Той подчерта, че ДПС има самочувствието да предлага днес нови национални цели, защото още от зората на демокрацията Движението посочва мястото и пътя на България. В

"Във време, когато страната ни още беше във Варшавския договор, нашият почетен председател д-р Ахмед Доган формулира от трибуната на Народното събрание целта на България да бъде член на ЕС, но посочи, че пътят за това минава първо през членството ѝ в НАТО", каза Карадайъ. И заяви: „Успяхме да убедим и леви, и десни, да постигнем консенсус в обществото и през 2004 г. България влезе в НАТО. И нашият почетен председател получи златен медал от Конгреса на Америка за приноса му за членство на България в НАТО и за приноса му за мирния преход от комунизъм към демокрация. Това е Движението за права и свободи. Така правим политика ние, ДПС – с ясна цел, ясни приоритети, ясна програма.”

След 2009 г. в България няма цел, няма посока. Това е големият ни проблем, независимо кои са били премиери и кои са били президенти, никой не е дефинирал ясна цел за последните 12 години. Затова няма как да имаме успехи, каза още Карадайъ.

Ние с г-жа Искра Михайлова сме гарант, че Конституцията и законите на страната ще се спазват и ще се работи за интересите на народа и на държавата. Не като последните президенти и техните служебни министри да ползват държавния апарат за репресия срещу политическите си опоненти, газейки конституцията и законите на страната, подчерта лидерът на ДПС.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шири

    38 3 Отговор
    ДПС трябваше да бъде закрито още през 2016-та г.

    Коментиран от #11

  • 2 Абе вие всичко

    19 2 Отговор
    ще казали/дефинирали/показали/направили преди 5 години.
    Независимо за коя година и за какво става въпрос.
  • 3 мечо

    37 4 Отговор
    ДПС са етническа и противоконституционна партия.

    Коментиран от #14

  • 4 Каква

    38 4 Отговор
    национална цел бил посочил ? Нали по негови думи , Турция е родината му !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Дайлин

    29 4 Отговор
    формулирахте иврика , сеченето на гората държането на спесифичния си електорат прост, беден и зависим от вас
  • 8 пожелание

    30 4 Отговор
    Анадола ви зове .Тук нямате никаква работа !!
  • 9 хатче

    31 3 Отговор
    ГОРСКОТО ИМ Е КАТО БАЩИНИЯ 30 ГОДИНИ
  • 10 Скакауец

    21 5 Отговор
    Тая цел ние, или повечето от нас, сме си я поставили още през 1989 година! Нали за това подскачахме по площадите! Но вие я "забелязахте" тая цел и я "посочихте" едва тогава, когато върхушката ви я надмина многократно...И едва тогава се сетихте, че освен една шепа келепиржии има и много, ама наистина много хора, за които тая цел се вижда доста мъгляво в далечното бъдеще...И не малка част от тях е и вашият електорат, изключвам онези в Турция, щото те са си оправили живота сравнително по-добре от тукашните, защото са далече от крадливите ви ръчички...Всъщност вие, т.е. "ръководството" ви, начело с "почетния ви председател" сте за затвора за поне 15 - 20 години, без право на обжалване... А и Буци ще ви пратим да си правите компания там и да разсъждавате за непостигнатата цел...
  • 11 Черен Петър

    23 4 Отговор

    До коментар #1 от "шири":

    ДПС не трябваше да бъде закрита още през 2016-та година! На тая ОПГ НЕ ТРЯБВАШЕ да бъде позволявано да създаде партия още тогава - 1990-та година! А тя беше създаден въпреки очебиещата противоконституционност на това образувание... Сега вече е твърде късно да се забранява като партия, противоречаща на духа на Конституцията и единствения начин да се ограничи или спре вредното ѝ влияние е да се изолира и предотвради достъпът ѝ до властта от останалите партии в НС, както и на гробарите, с които са скачени съдове...

    Коментиран от #13, #33

  • 12 Пламен

    6 9 Отговор
    Май сериозната политическа партия с най подготвените кадри.
  • 13 Така е брат

    13 4 Отговор

    До коментар #11 от "Черен Петър":

    Карайдъ е лидер на Движението на Подрязаните Селджуци и главен вожд на команчите в Родината (нашата Родина, не неговата) той е най-успешните емигрант на балканите!
  • 14 Мецана

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "мечо":

    Добро утро мечо! Искаш ли един лаптоп, евтинийка!
  • 15 Тези

    15 3 Отговор
    Въобще не трябва да съществуват.Партия били.Нахалници.
  • 16 778

    10 1 Отговор
    Ау какво им говорели звездите!
  • 17 Ю.Кортес

    5 10 Отговор
    Слага в джоба си всички бг,,политици,,
  • 18 Бамбука

    12 3 Отговор
    Господине, Вашия почетен председател отдавна си живее в комунизма, а лакърдиите ви са за лаиците. Членовете живеят също толкова бедно, както и останалите българи. Иновации, дигитализация и т.н. са само за тези дето делят баницата, останалите се чудят как да оживеят. Е, няма как да обичате президента и министрите от служебните кабинети защото спряха кранчетата, но ви разбираме стремежите.

    Коментиран от #20, #22

  • 19 ревизор

    2 0 Отговор
    Марин льо Пен ще демонтира всички вятърни електроцентрали. А НАШ МАРИН НЕ БАфКА ДА НАПРАВИ ТОВА. НЕ ЧЕ ВЕНТИЛАТОРИТЕ НИ СА МНОГО,АМА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗГЛОБЯТ И ДА СИ ГИ ПРИБЕРАТ.
  • 20 Чочо

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "Бамбука":

    Бедно.....много са ти стари познанията.Отдавна хората от турски етнос не живеят бедно.Бедна ти е фантазията какво имат,как живеят,работят и се трудят.

    Коментиран от #32

  • 21 Ентропа

    9 0 Отговор
    Кара, та ние живеехме добър и спокоен живот, преди кърлежите да продадат територията и разпарметосат икономиката!
    Сега сме яко слугинаж, и то от най смотания. Защото "партньори" ни гледат в омите и ни лъжат с 200.
    Това, че сме в Европа, не сме европейци!!! Ние просто сме им нужни за пълнеж в тоя брюкселски паприкаш!
    Това е една скърцаща, несмазана бюрократична машина, от кояхо няма ФАЙДА!!!

    Коментиран от #23

  • 22 Ю.Кортес

    8 4 Отговор

    До коментар #18 от "Бамбука":

    Така ги спряха кранчетата че опукаха за 6 месеца всичко и взеха заем от половин милиард.В това време,чудовищна спекула и скъпотия.Като то изпратят сметките януари,тогава ще се охълцаш.
  • 23 Чочо

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "Ентропа":

    Не те знам,ти сигурно не си европеец и не ставаш за такъв.

    Коментиран от #31

  • 24 падишаха

    4 1 Отговор
    Бре, те там всичките врачки били.
  • 25 веселяк

    6 1 Отговор
    Карадайка, как го дефинира туй нящо на български?
  • 26 СМЕшен Гербаджия Дъпъсар

    6 1 Отговор
    В Европейския съюз сме от 2007 година, а този питекнсе сетил след 14 години да набелязва цели които на Запад са вече рутина. Я се разкарай ве!!! По голяма лъжа скоро не бях чел, па и долна..
  • 27 ДъпъсЪ кючекчията

    4 1 Отговор
    Ахах. Нямате идеи вече. Така ще е като сред вас са само ширубаджанаци и чки. Сега е време да ви закрият!!! Целта ви трябва да бъде да се спасите, а не да прилагате диверсия все едно сте “света водъ, ненапита”! Чиба..
  • 28 Селфаджия от ДПС

    2 1 Отговор
    Ураа открихме топлата Вода. Естествено отново няма оригинални идеи а дъвчащи бонбони...Кючюка евродепутат уж опит трябва да черпи от ЕС то тов нищо не измислил пак. Ахахах
  • 29 Русенец

    2 2 Отговор
    Имам чувството, че целта му е прародината му да си върне земята.
    Докато я има партията, разединяваща населението ни на етноси, никакви добри цели няма да се осъществят.
  • 30 Пума

    4 1 Отговор
    Всички помаци и тая партия трябва да изринати заедно с американския кенеф с Мустафа.
  • 31 Русенец

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Чочо":

    Днес всички анадолски гастарбайтери се мислите за европейци, а още пиете боза, ядете баклава и мятате гюбеци на чалгарски ритми.
    Можеш да извадиш Манг0 от Анадола, но Анадола си остава в Манг0.
  • 32 Русенец

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Чочо":

    Пак ли ви обещаха по сарай за всеки?
  • 33 Русенец

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Черен Петър":

    Слави им осигури още избирателни секции в родината им, пък ти чакай да им ограничиш присъствието в парламента.
    Вече си позволяват кандидатура за султан над страната ни. Осъзнаваш ли колко са дръпнали чергата? А ние блеем по разголените снимки на Андреа.
  • 34 злоупотреба

    4 1 Отговор
    Зaщo дeпутaтcкитe мecтa ce изпoлзвaт зaрaди имунитeтa, кoйтo нocят нa хoрa, кoитo трябвa дa ce рaзcлeдвaт?
    В Бг ce шири злoупoтрeбa c дeпутaтcки имунитeти.
  • 35 Марш

    2 1 Отговор
    Всичките чуми в туци кенефа.Марш мааамаа ви дебаааа
  • 36 XYZ

    3 1 Отговор
    От ДПС обичат да разказва вицове - това е поредният! Само че не ни е смешно! Време е лидерите им да дадат отговор на най-важния въпрос - колко и какво откраднахте от държавата и ще го върнете ли, ама с лихвите !?!
  • 37 КОЙ

    2 1 Отговор
    Докато има турци в България няма да се оправим.
  • 38 ПКП

    1 1 Отговор
    ДПС ВИНАГИ Е БИЛО ЗА ЕС И ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ - ЧИБА ОТ БЪЛГАРИЯ , ВАЩА .................
  • 39 дядо Славчо

    1 0 Отговор
    На ДПС-то родината му е в Черно море на път за Босфора.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове