Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 08:45 3 568 61

Кацаров: До края на деня, най-късно утре, решаваме за допълнителни мерки

  • стойчо кацаров-
  • мерки-
  • covid

Мерките се налагат, ще са максимално щадящи за работещите, каза още той

Кацаров: До края на деня, най-късно утре, решаваме за допълнителни мерки - 1

Ситуацията е много сериозна. Нарастващият брой заразени и заетите легла налага да се наложат нови мерки. Това нямаше да се наложи, ако бяхме използвали лятото за ваксинация. До края на деня, най-късно утре, решаваме за допълнителни мерки. Това заяви пред БНТ министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров.

"Животът не се движи по плана. Преценява се в конкретната ситуация, защото има разлики с живия живот", заяви той.

"Ковид центровете са най-добрата идея, която направихме. Един час да работи една ковид зона е плюс към системата. Разбирам, че има неуредици на места и затова има оплаквания", каза Кацаров.

"Сигнализирайте контролните органи, когато видите нередни неща. За да функционираш като ковид зона трябва да имаш подписан договор със здравната каса, за да се изписват безплатни лекарства. Рентген и клинична лаборатория има във всяка ковид зона", добави здравният министър.

"В лечебните заведения е създадена организация за постепенно разкриване на нови легла. Към момента се върви към този план. Когато тези болници изчерпат напълно капацитета си на легла, се мисли за други болнични заведения", добави той.

"Правим всичко възможно да не забраняваме плановия прием, тъй като ковид не е единственото заболяване. Забраната на плановите операция е крайна мярка и може да бъде наложена, но накрая, когато всички други възможности са се изчерпали. На този етап не е необходимо", подчерта Кацаров.

"Преценката дали един пациент да бъде приет в болницата или да се лекува вкъщи винаги е съществувала. Налагаме сериозни мерки, за да не се стигне до момент, в който няма места в болниците и затова да връщат хората", призна здравният министър.

"Днес ще поискам обяснение защо се стигна дотам една линейка да обикаля от болница в болница. Капацитетът в софийските болници не е изчерпан. Не мога да ви кажа в коя болница колко места има. Не трябва да обикалят линейките и да търсят свободни места, ще се подобри координацията. Надявам се мерките да подобрят броя на хората, които постъпват в болница", каза още той.

"От 1 ноември миналата година досега са постъпили над 150 000 души, а починалите са 20 000. Това е едно сериозно заболяване и не бива да се подценява", каза Кацаров.

"Възможността да се предпазим от по-леко боледуване е ваксинация. Клиничната пътека е 1400 лв. за ковид болни, в някои случаи разходите са повече или по-малко", каза той.

"Не затъват финансово болниците, които получават директна субсидия всеки месец, независимо колко са болните. Болниците получават 85%от прихода си, независимо от извършената дейност", заяви Кацаров.

"Мисля, че законът не позволява неваксинираните да си заплащат лечението, но това предложение съм го дал на юристите на Министерството на здравеопазването. Трябва да се стегнем като общество, за да не стигаме до такъв момент", смята той.

"Зелен сертификат означава да си се ваксинирал, да си преболедувал или в последните 48 часа да си си направил тест. Това не важи за децата. Не съжалявам за никое решение, което сме взели до момента", категоричен бе той.

"Апелирам към хората да спазват мерките и да сигнализират, ако видят нарушение. Ако ние всички не участваме в този процес, резултатът няма да е добър", каза Кацаров.

"В нито един момент не съм имал чувството, че изпускам контрола. Искам да призова политическите партии към коректност. намираме се в много тежка ситуация и ги моля да се съобразяват с това нещо. Животът е по-важен от предстоящите избори", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    78 7 Отговор
    Никакви мерки улавняк сбъркан!

    Коментиран от #38

  • 2 СЕРТИФИКАТ

    12 87 Отговор
    ДА СЕ ВЪВЕДАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ В УЧИЛИЩАТА В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ ! ДА ПРЕДПАЗИМ ДЕЦАТА ОТ КОВИД!

    Коментиран от #29, #44, #58

  • 3 честен ционист

    8 63 Отговор
    Ганчовци, не се залъгвайте, отдавна са ви решили съдбата. Ще се редите на безкрайните опашки пред Кауфланда за порциона, докато ваксинираните пълнят количките.

    Коментиран от #7, #11

  • 4 Абе

    61 3 Отговор
    Пионка мръсна
  • 5 Трябва му

    57 3 Отговор
    един тупаник
  • 6 Българин

    65 3 Отговор
    Махай всички безсмислени мерки, клиничната пътека за ковид и бонусите за белите мафиоти и си подавай оставката!
  • 7 Татарина

    34 2 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    На тати умното момче навсякъде компетентен! Абе още ли си мислиш че си потомък на Сашо обратния и Филип Кьоравия?
  • 8 др Гей Билтс

    56 2 Отговор
    Спрете да плащате здравни осигуровки, както аз отдавна направих и Ковид ще изчезне.
  • 9 Емор

    44 2 Отговор
    На изборите и ние ще въведем мерки господа.

    Коментиран от #21

  • 10 Кацаров

    40 1 Отговор
    Кацаров каза, че здравето било най важно.
    Ще се ваксинирам, когато с държавата си поделим отговорността.
    Как нашите управници НЕ спазват законите?
    ЗАКОН ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
    Чл. 10. (1) Отказва се издаване на виза и влизане в страната на чужденец, когато:
    ал. 8. МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДПОЛАГА, че ще разпространи тежка заразна болест, страда от заболяване, което според критериите на Министерството на здравеопазването или на Световната здравна организация представлява заплаха за общественото здраве, или идва от район с усложнена епидемична и епизоотична обстановка;

    Плажовете, хотелите и ресторантите бяха препълнени от туристи. Там няма ли Ковид?
  • 11 Любопитен

    24 1 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Защо не се махаш в лявата ти смакедония, Ами седиш тук да се правиш нещо повече от нас! Болен мозък си мойто момче!

    Коментиран от #16, #20

  • 12 Копипасте

    23 1 Отговор
    Надявам се този път да не е като през март 2020г. и са прочели какво пише в тази наредба : Грипна епидемия се обявява в случаите, когато заболяемостта от грип и ОРЗ в национален мащаб достигне 200 заболели на 10 000 души население.
    Мерките, които се предприемат по време на грипна епидемия са следните:
    1. Спазване на строг санитарно-хигиенен и противоепидемичен режим в лечебните заведения за извънболнична и болнична помощ, в училищата и детските заведения, намиращи се на територията, на която е обявена грипна епидемия.
    2. Провеждане на ежедневен филтър в детските и учебни заведения. Откритите болни деца се връщат по домовете, а заболелите лица от персонала не се допускат на работа в детските заведения.
    3. При отсъствие на повече от 30 % от учениците поради заболявания от грип временно се прекратяват учебните занимания, като тази мярка се провежда по преценка на епидемичната обстановка за всяко учебно заведение. Прекратяването на учебните занимания става с решение на Регионалния инспекторат по образованието, след предложение на съответната РИОКОЗ.
    4. В лечебните заведения за извънболнична помощ временно се прекратявят детските и женски консултации, не се провеждат профилактични имунизации и реимунизации.
    5. На територията на лечебните заведения за болнична помощ се прекратяват свижданията и плановите операции. Създава се съответната организация за разширяване на легловия капацитет за приемане на болни с тежко протичащ грип и усложнения от грипа.

    Коментиран от #18

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Амина Коен

    8 0 Отговор
    Сзоото
  • 15 ПУСКАЙ МЕРКИИИ

    2 33 Отговор
    Стадото, ако не му покажеш ножа няма да се усети, 100 сертификата, анални проби и прочие, докато на простия народ му дойде до главата.

    За чий са ти мерки, ако имахме нормално функционираща държава!!!
  • 16 честен ционист

    2 17 Отговор

    До коментар #11 от "Любопитен":

    Нищо чудно вие да забегнете за Македонията като от декември ви кажат, че на работа не можеш да идеш без сертификат, или тест на всеки 72ч.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Копипасте

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Копипасте":

    Допълнение : Въвежда се строг противоепидемичен режим на работа, лечебното заведение се снабдява с достатъчни количества лични предпазни средства, дезинфектанти, лекарства и консумативи.
  • 19 Реалност

    33 1 Отговор
    ДБ и Продължаваме промяната се готвят да въведат след изборите не задължително, а принудително факшиниране и дори с парцали и на открито. Така, че много внимателно мислете преди да съжалявате, че дълбоката държава ви е изиграла.
  • 20 Реалност

    21 2 Отговор

    До коментар #11 от "Любопитен":

    Не му се сърди - на три дози е човека и чака с нетърпение да се нареди за четвърта, нормално е да е с интелект на кокошка с деменция
  • 21 честен ционист

    14 10 Отговор

    До коментар #9 от "Емор":

    И какви мерки ще зададеш, като правителството ви е на пряко подчинение на ЕС, без значение на името на еднодневните ви партии. Който и да си "изберете" все ще ви язди с нови и нови мерки.
  • 22 никога

    41 5 Отговор
    Ако тези изроди въведат задължителни инжекции, обществото категорично трябва да се противопостави. Не може да те инжектират насилствено с някакви неясни субстанции и да те рекетират като престъпници в тези гладни и мизерни години да напускаш работа, ако не желаеш да ти сложат дозата. Повечето са го преболедували, защо ги карат и тях да се боцкат. Според тези кретени боледуването важало шест месеца и за преди това не издават сертификат.При условие, че никой боледувал не се разболял пак. А издават за ваксиниране, където всички ваксинирани пак се разболяха. Тотална мафия, продала държавата ни, народа ни, здравето му, енергетиката – всичко. За едната им скапана власт. На изборите нито един глас не трябва да има за тези, където въведат залените сертификати и задължителните ваксинации. Защо не ваксинират маргиналите, където живеят с хиляди накуп без никаква хигиена и щъкат навсякъде. Само интелигенцията – учители, лекари, бизнес, чиновници и т.н. В колонията България не им трябват умни хора, трябват им бачкатори и орки. Стойчо, не си слагай този грях на душата, че ще те кълнат до десето коляно. Ако трябва махни се от поста, не ставай най-омразния човек на българите.
  • 23 лъжци

    36 0 Отговор
    Лъжи, лъжи, лъжи. Трябва да изпълняват нареденото отвън и да инжектират всеки българин - независимо кой е, здрав ли е т.н. Продажници, тероризиращи хората. Даже при фашизма и комунизма не е било така. Само лъжи и манипулации.Денонощно.
  • 24 Фандъкова

    14 5 Отговор
    В градският транспорт е пълно с контрольори за билетчета, а няма кой да контролира, че 50% са дори без маски. Те това са ви мерките.
  • 25 р2д2

    17 0 Отговор
    каца - не се правете на ...............,че ще ви хване и ще ви ваксинираме с по 10 дози - тука, тука сте
  • 26 Сценария го зная

    35 2 Отговор
    Така започнаха отначало Гърция, Франция, Италия и много други страни членки на ЕС.Започнаха със мерки вечер час съобщения да посетиш супера те а чак до забрана на музиката.Нас ни подкарват бавно и плавно по абсолютно същия път.Дори няма да се усетим кога ще въведат и зеления паспорт.До края на годината ЕС е дал време на България и Румъния да го въведе.Иначе се глобяваме и се спират европейските пари.Само гледайте какво притискане ще наложат ноември и декември.Смеехме се на гърците със тъпите наложини мерки,ама на нас,ни готвят същото Щом си член на ЕС и живееш от подаянията им ще им играеш по свирката.

    Коментиран от #30

  • 27 Тц Тц

    19 2 Отговор
    Мерките и ваксините са прекрасно нещо, в тази връзка да попитам ваксинираните и спазващите всички мерки /поне би трябвало/ Кунчев и Фандъкова възстановяват ли се от Ковида, който пипнаха?
  • 28 ПИНГВИН

    6 6 Отговор
    САКЪН КАЦАР ШЪ ЗАГУБИМ ИЗБОРИТЕ ОСТАВЯЙ ГИ ДА МРАТ ПОСЛЕ ЩЕ МУ МИСЛИМ

    Коментиран от #60

  • 29 МИФ

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "СЕРТИФИКАТ":

    Миф е, че българина мисли за децата си като гледам колко "минуси" са ти сложили. Затова унищожиха и образованието.
  • 30 Копипасте

    18 1 Отговор

    До коментар #26 от "Сценария го зная":

    Факт е, че зaceгa Кацаров /знаем изказванията му по темата преди да стане министър/ уcпявa дa удържи нaпънитe нa кoрoнaиcтeрицитe нa фaрмaхрaнилкa! Да видим докога?! Кунчeв, Ива Христова и нaфтaлинoвия aкaдeмик Пeтрунoв вeчe eруптирaхa пo тeматa oгрaничeния - щe иcкaт пaк и КПП-тa cлeд избoритe! Cтaр пocт oтпрeди избoритe:
    "Въпросът c глaвнo В е кого ще изберат американците за президент : Ако е Тръмп - коронавируса ще си отиде от информационните сайтове и ще стане като гриповете всяка година! Ако изберат Байдън - ще видите тогава кон боб яде ли или луканка на пръчка! Ще има още по напориста коронаистерия и такъв невероятен бизнес с всякакви дезинфектанти, ваксини, лекарства!"
    Зaпoчвa c мacки зa 100 дни oщe прeди дa e влязъл в Бялaтa къщичкa!" По темата КОВИД - нищо ново! Просто в налагането на тотален контрол над човеците нeщaтa загрубяват още повече!
  • 31 Силвана

    27 4 Отговор
    Уволнете Кунчев и всички подлоги лъжливи! Заради изборите плашат хората! Предатели! Не искаме ЕС и тяхната налагана политика! За парите ли се кланяве?

    Коментиран от #39

  • 32 Българка

    17 2 Отговор
    Кога ще се вземе решение , преболедувалите да са със статут на ваксинирани? Прекарах го преди повече от 10 месеца , минарата седмица на теста за антитела, имам колкото скоро ваксиниран над 195 на мл.
  • 33 гост

    15 0 Отговор
    Възмездие за замесените в лъжата!
  • 34 ПСР

    12 3 Отговор
    Ковид зоните не работят адекватно-това е факт.Опашките пред кабинетите на личните лекари са потресаващи.Болниците свършват креватите.Кой от какво е болен-не знам.Но системата на Стойчо видимо издиша и прегрява.Нещо,бодрящината не върши работа,Каруцаров.
  • 35 БОЕЦ

    14 3 Отговор
    Скоро блокираме Орлов мост и искаме оставката ти, Кацаров! Докато не признаеш преболедувалите с антитела, си заври зеления сертификат на световното задкулисие
  • 36 Георги v.

    23 0 Отговор
    Ще въведете нови мерки, ама друг път. Идват избори. Освен това много важно е да угодите на кръчмарите и в частност на талибана Алибегов. В повечето кръчми и хотели се въртят мръсни пари, наркотици, проституция. Другите хора не ви интересуват.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Килер

    6 14 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Искаш да нрът хора ли? Каква ти е изгодата ако умират всеки ден по 100 човека на теб? Или просто си убиец социопат?

    Коментиран от #40

  • 39 Дедо

    0 9 Отговор

    До коментар #31 от "Силвана":

    Аре още една сбъркана отвсякъде убийца!
  • 40 ТаУмВзе

    10 5 Отговор

    До коментар #38 от "Килер":

    Абсолютно е без значение, колко хора ще умрат. Важно е, как сме живели пич. Нима страдаш от медиината промивка за ковид. Спокойно, ако тоя вирус не изтрепе достатъчно, барабар с ваксата, друг ще пуснат. Не му треперкай на тоя Живот, а го Живей!
  • 41 оставка

    9 16 Отговор
    Как може да има такъв министър ?! Мотае се, а страната е пламнала! Миналата седмица каза, че в сряда- миналата- ще обявят мерки, после отложи за петък, после за днес- понеделник, сега за утре! Изключително некадърен, муден, страхлив министър, при това антиваксър, дошъл от Дупница. Да си подава оставката

    Коментиран от #48

  • 42 Кацата вън

    6 15 Отговор
    Най-добре управляваше здравната криза Б. Борисов, тогава организираха ваксинация на по 35000-4000 човека на ден с мобилни групи. А този фелдшер от Дупница- Кацата- е антиваксър, при това неквалифициран, некадърен, за нищо не става.
  • 43 Гробаря

    2 7 Отговор
    Късно е чадо за ваксини, това трябваше да стане през лятото, сега си събирай екипа и идвайте да копаете гробове.
  • 44 Странна работа

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "СЕРТИФИКАТ":

    Всичко, което можеше да бъде казано е казано, но само на едната част от говорещите им се дава трибуна за да кажат, каквото имат да казват. Твърде неестествено е ограничаването на другото мнение в т.н. национални медии. Е нещата са повече от ясни и това няма да свърши добре. Странно е с каква жар, с каква страст, хора не разполагащи с необходимите знания и информация се опитват да наложат мнението, та дори да задължат някого принудително да подпише информирано съгласие и да участва в медицински експеримент.
    Хубаво ще бъде, който иска да се запознае с технологията "Прозорец на възможности на Овертон" след това няма да има излишни въпроси.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 хдфх

    9 0 Отговор
    защо никъде не показвате какво става в италия в момента?
  • 47 Каруцаров

    9 0 Отговор
    Предлагам следните мерки - всички хора спират да дишат и така няма да се разнася заразата. Ще преборим ковид като заедно спрем да дишаме завинаги. Ще остане жив само Ангел Кунчев понеже той не е човек а извънземен рептил с чужда кожа.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ВАКСАР

    7 0 Отговор
    КАЦАРОВ Е ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВОТО.
  • 50 ФАТМАКА

    6 2 Отговор
    РАДЕВ И ЕКСПЕРТИТЕ МУ СЧУПИХА ДЪРЖАВАТА. ОСТАВКА.
  • 51 Кунчев локумчев

    3 1 Отговор
    Нюрнбергски процеси за вас, продажни утайки!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Агамемнон

    1 1 Отговор
    То не бе умуване, то не бе чесане, то не бе гъзурчене все утре, утре, то народа измря от тая вашта некадърност и лизане на подметки ! ЯСНО Е ЕДНО - НЕ СТАВАТЕ ТИ КАЦАР И ЦЯЛОТО ВИ МИЖЕТУРЧЕНО ПРАВИТЕЛСТВО - ЗА НИЩО НЕСТАВАТЕ И ПО-СКОРО ДА ВИ НЯМА НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ГРОБАРИТЕ КРАДЛИВИ !!
  • 54 Видовден

    2 2 Отговор
    Ако това недоразумение Кацаров беше министър миналата година, когато всичко започна, първата вълна щеще да е отнесла най-малко 500-600 хиляди българи. Улиците наистина щяха да бъдат заринати с трупове. Като сравниш Кацаров с проф. Мутафчийски и проф. Кантарджийски си даваш сметка, че разликата между тях е цяла една вселена.
    Ако не успеем да ги спрем тези погромаджии България я чака разруха подобна на тази от времето на Виденов.
  • 55 Спокоино

    0 1 Отговор
    Взели ли сме Всички мерки и имаме план за първите 100 год / от бсп/Всичко е планирано
  • 56 КироП

    1 0 Отговор
    Кой му е двал правомощия на тоя мишок да затваря държавата, ограничава основни конституционни права и да промотира дискриминация на гражданите?

    Коментиран от #59

  • 57 заката

    0 1 Отговор
    СТОЙЧО ЗАТВОРИ ПАСМИТА БЕ ПЪЛЕН ЛОКДАУН КАТО ПРИ ТИКВАТА БЕ ЧОВЕК ЗАЩО ГИ ОЛАБАВАШ ДА ТИ СЕ КАЧАТ НА ГЪРБА ЗАТВОРИ ПАСМИНАТА КАТО ПРИ ТИКВАТА ДАВАЙЙЙЙЙ

    Коментиран от #61

  • 58 РАДЕВ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "СЕРТИФИКАТ":

    ААААА, ТА САМО ГЕРБАВИТЕ НЕЩАСТНИЦИ ДА ГЛАСУВАТЕ , МНОГО СИ УМЕН АМА НА ОБРАТНОТО (ГЛУПАВ) !!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇱🇷🇧🇬🇱🇷🇧🇬🇱🇷🇧🇬🇱🇷❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇱🇷🇦🇴🇧🇬🇱🇷🇦🇴🇧🇬🇱🇷🇦🇴🇧🇬🇱🇷🇦🇴🇧🇬🇱🇷🇦🇴❤️❤️❤️❤️❤️!!!.
  • 59 ИВАН КОСТОВ

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "КироП":

    ЕМИ КАК КОЙ МУ Е ДАЛ , ТИКВЕНИКА ОТ БАНКЯ ПРОСТ !!!🇧🇬🇱🇷🇧🇬🇱🇷🇧🇬🇱🇷🇧🇬🇱🇷🇧🇬🇱🇷🇧🇬🇱🇷❤️❤️❤️!!!.
  • 60 РАДЕВ

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "ПИНГВИН":

    ЕЙ , Я НЕ ПИШИ ОТ МОЕ ИМЕ БЕ ТАЛИБАН СДУХАН , АЗ НЕ СЪМ ПИНГВИН НИТО ЗЕЛЕН ЧОРАП , АЗ СЪМ ГЕНЕРАЛ ОТ АВИАЦИЯТА , ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ НЕ ЛЕТЯТ НИТО ПИНГВИНИТЕ , ЗАЩОТО СА ИМ КЪСИ КРИЛАТА , ААААА АМАН ОТ ГЕРБАВИ ПРИМАТИ !!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇦🇴❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇱🇷🇧🇬🇱🇷🇧🇬🇱🇷🇧🇬🇱🇷❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇦🇴🇱🇷🇧🇬🇦🇴🇱🇷🇧🇬🇦🇴🇱🇷🇧🇬🇦🇴🇱🇷🇧🇬🇦🇴🇧🇬🇱🇷🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️❤️!!!!.
  • 61 БАЙ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "заката":

    ДА БЕ САМО ЗАТВАРЯНИЯ СА ВИ В ГЛАВИТЕ ГЕРБАВИ , Я ОСТАВЕТЕ НАРОДА НА МИРА ДА СИ ЖИВУРКА НА ВОЛЯ И ДА ХОДЯТ НА РАБОТА И УЧИЛИЩЕ , ЗАЩОТО ГО ОПРОСТАЧИХТЕ С ТОЯ ЛОКДАУН ОСОБЕННО ДЕЦАТА В УЧИЛИЩЕ , ВСЕКИ ВТОРИ Е ТЪП , ПОСЛЕ СЛЕД ТОВА ИДВА НОКАУТ ЗА ДЪРЖАВАТА , КОЙТО НЕ ВЯРВА Е ФАКТ НЕОСПОРИМ ЗАЩОТО ДЪРЖАВА СЕ ГРАДИ ОТ НАРОДА ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДРУЖНО , ДРУЖНО ПЕСЕН ДНЕС ДА ЗАПЕЕМ ПЕСЕН , ПЕСЕН НА ТРУДА НА СЪРЦА ДА ВИ ОЛЕКНЕ И ДА ЖИВЕЙ ЖИВЕЙ ТРУДА , ЕТО ТОВА Е ДРУГАРИ , ТРУДА ТРУДА И ПАК ТРУДА , НИЩО ДРУГО , И ТАЯ ПРОСЛОЙКА Я ИЗГОНЕТЕ И ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА РАБОТЯТ И ТВОРЯТ , ТАМ КЪДЕТО ЖИВЕЯТ , КОЙТО СЕ ТРУДИ ТОЙ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ЗДРАВ , АЗ ЗА КАКВО ВИ ПОСТРОИХ ЗАВОДИ , ЗА ДА НЕ БОЛЕДУВАТЕ И ДА СТЕ СЕ УПЕКЛИ В РАБОТАТА СИ , ОТ ТАМ СЛЕДОВАТЕЛНО И ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО ДА СЕ ПОЛУЧАВА РАЗУМНО , А СЕГА СТЕ УМСТВЕНО БОЛНИ НЯКОИ ДА НЕ КАЖА И ДУШЕВНО , ЗАЩОТО ЗАВОДИТЕ КОИТО ПОСТРОИХ , ВЕЧЕ ГИ НЯМА И НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ОТ ЕДНИ ДРУГИ СЪЩЕСТВА ПРОДАЖНИ ТОЧКА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️!!!!.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове