Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 08:50 1 626 18

Георги Свиленски: Ако не се разберем, видяхме какво може да се случи

  • георги свиленски-
  • бсп-
  • избори

Той отказа да коментира името на евентуален бъдещ премиер

Георги Свиленски: Ако не се разберем, видяхме какво може да се случи - 1

БСП са показали през последните 6 години, че могат да водят диалог и имат какво да предложат. Това коментира в предаването „Здравей, България” Георги Свиленски от БСП.

„Ако не се разберем, видяхме какво може да се случи. Най-безотговорното за една държава и то през зимата, е за трети или четвърти път да пратиш избирателите на избори”, смята Свиленски.

Той допълни, че в момента разговори за бъдещи коалиции не се водят. Дебати трябвало да се водят по други важни за страната теми.

„Предстои 2022 година след 2 месеца. Кой ще направи бюджета?”, попита Свиленски.

Той отказа да коментира името на евентуален бъдещ премиер.

„Това ще стане ясно след сформирането на мнозинство”, каза Свиленски. И допълни, че от БСП не биха действали като ИТН.

„Казват - това ви е премиера, това са ви министрите, който иска да гласува, ако – не, отиваме на избори”, коментира Свиленски. „Ако коалицията е тройна или четворна, фигурата трябва да консенсусна. Каза още той.

Относно фигурата на Кирил Петков, Свиленски каза, че „Продължаваме промяната” имат ентусиазъм, който намира подкрепа в голяма част от гражданите”.

„Ще видим какъв ще е резултатът. Пожелавам им успех”, каза Свиленски. И коментира информациите, че хора от БСП са били агитирани да се отделят от левицата и да преминат към ПП.

„Това са факти. След нашите реакции те бяха намалени”, каза Свиленски.

Г-жа Нинова вчера беше в добро състояние. По-леко кара ковид от първия път, каза още той и призова хората да се ваксинират.

"Явно кампанията ще мине под въпросите - с кого ще се прави правителство и дали трябва да се влиза навсякъде със зелени сертификати. Няма как с 20% ваксинирани да се налагат така рестриктивни мерки, тъй като другите 80% няма да ги приемат. Насила няма да стане", категоричен е той.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    7 12 Отговор
    Няма как да се разберете бре долняци. Защото не може да оправите с наследството на долната мутра, която още е на свобода. Те първа ще става, още по зле!
  • 2 Стрелцов®

    12 5 Отговор
    Ако искате да знаете какво мисли г-н Радев, слушайте г-н Георги Свиленски.
    Синхронен между двамата се осъществява по женска линия.
  • 3 1944 българските сатрапи не са били

    10 2 Отговор
    Сговорчиви питайте Принц Кирил и регентите и депутатите от парламента и доктор Станишев
  • 4 Нали

    13 3 Отговор
    Сте най старата партия.Какво управихте до сега,?Вкарахте ни в шеста глуха.Стари муцуни не са нужни.
  • 5 секуро

    11 3 Отговор
    „Ако не се разберем, видяхме какво може да се случи." Какво да се случи,освен да ви изхвърлят на боклука,като костовото СДС? За какво ще се разбиранте? За кюлчетата и пачките ли? Кой ще дере по три кожи от гърба на народа?! Вие сте по-зли и от султановите орди!
  • 6 hnhgn

    4 0 Отговор
    А престъпление ли е да агитираш някого да тръгне по нов пъ ? Щото Свиленски така говори като ,че ли е такова.
  • 7 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    11 3 Отговор
    БАДЖАНАК, КАЗАХ ЛИ ТИ ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВАШ В НЕТА
  • 8 Хехе

    7 4 Отговор
    Ех,другарю баджанак! "Ако не се разберем" е точния израз за оцеляване на политически отрепки като теб.А г-жа Президентшата е пример,че втория път е успяла да случи...
  • 9 БАДЖАНАК

    10 1 Отговор
    НЕ МЪ ИЗЛАГАЙ
  • 10 Чук и Гек

    4 2 Отговор
    Не можете да се разберете! Вчера Цънцарова спретна едно показателно блиц - дебатче, което бе достатъчно - Герб и ДБ имат съвпадение по конкретни въпроси, а вие почти пълно разминаване! Например по въпроса дали болниците да престанат да бъдат търговски кантори и строежа на Белене! С един политически субект не можете да се разберете, а вие се очертахте поне 4 - невъзможно! ДБ иска да тричи Гешеф, ИТН го брани с нокти! Христо Иванов говори против ДПС, Тошко нищо не казва против ДПС! Няма как! Този повреден народ никога няма да подкрепи в достатъчна степен достойни хора!
  • 11 Го4о

    4 1 Отговор
    Че няма да се разберете е ясно, но дано поне да се спазарите и да приключваме! Нужен е референдум по какъв начин да гласуваме за в бъдеще за да участват всички!!!!
  • 12 Грипен

    8 2 Отговор
    Баджанак,бягай при кака Кури,да и носиш портокали,че сега нали се прави на болна и не може да си напазарува,ще я изловят мисирките.
  • 13 Вида

    8 5 Отговор
    След победата на изборите, Борисов да си влезе в ролята на премиер и да спаси държавата от пореден фалит, натресе ни от злобния Фатмак!!!!
  • 14 Сесесере

    7 1 Отговор
    Бла Бла Бла вижте цените къде отиват продължават промяната на цените нагоре само ГЕРБ
  • 15 Комунист

    5 1 Отговор
    При всички случаи ще е по добре за България, ако не участвате в управлението. И баджанака ти да не разделя повече народа ,като го пуснем в отпуск в Славяново.
  • 16 LOSHIA

    7 1 Отговор
    Вcички прoблeми нa Бългaрия cлeд 1989 г. идвaт oт БCП и нeйнитe мутaнти!!Вcички кoмуниcтичecки пaртии oт бившия coц ce извинихa ,caмo БCП НE. ЗAЩOOOOOOOO????
  • 17 Надежда

    5 1 Отговор
    Баджанак Ти си надеждата на България Спри да душиш другарката Импексова и се кандитатирай за Президент
  • 18 Анонимен

    0 0 Отговор
    Бкп траур
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове