18 Октомври, 2021 14:04 3 027 67

Радев: Кризата в Европа е невиждана, да не политизираме причините

  • румен радев-
  • криза-
  • енергийна криза

Той обърна внимание, че предишните управляващи са говорили едно пред нашите работници в мините и в ТЕЦ-овете, а направиха съвсем друго в Брюксел

Радев: Кризата в Европа е невиждана, да не политизираме причините - 1
Снимка: БГНЕС

Очаквам не просто дискусия за високата цена на електроенергията, а ясни и навременни мерки, които да вземе правителството. Това каза президентът Румен Радев по време на кръгла маса на тема "Мерки за решаване на проблема с високата цена на електроенергията и природния газ. Подготовка на позицията на България пред ЕС", предаде "Фокус".

"Всички знаем, че в Европа се вихри невиждана, безпрезедентна до момента енергийна криза. Тя не подминава и България. Причините са много глобални най-вече и от вътрешен характер. Не искам да се спирам на тях. Искам да призова наистина тези причини да не се политизират поне на тази кръгла маса. В продължение на повече от десителития, се натрупаха огромни проблеми и задлъжнялост в сектора", каза той.

По думите му България е оставена без енергийна стратегия в период, в който цяла Европа адаптира своята икономика към "Зелената сделка".

Той обърна внимание, че предишните управляващи са говорили едно пред нашите работници в мините и в ТЕЦ-овете, а направиха съвсем друго в Брюксел. "Не приеха навреме Механизма за капацитет и за разлика от Полша, която след 1-ви юли 2025 г.ще получава финансова подкрепа за своите централи, ние няма да получаваме такава. Приеха на практика и капитулираха през 2019 г. с внасянето на интегрираният план "Енергетика - климат".

Знаете какви условия реално се приеха за нашите ТЕЦ-ове. На практика полузатваряне в едни кратки срокове", каза още Румен Радев.

Президентът Румен Радев обърна внимание и на наследството в нормативната база и посочи, че там има несъвършенства и дефицити.

"Знаем, че се изкараха над 350 малки фирми без подготовка в някаква псевдолиберализация и те са вече на свободния пазар. Всичко това допълнително задълбочава кризата, в която сме в момента. Не сме тук да търсим причините. Причините са ясни, тук сме да търсим решения. Тъй като този проблем е общоевропейски, ние очакваме и трябва да работим активно и да се търсят общоевропейски решения. В това направление е важна и позицията на България. Ще представлявам нашата страна на Съвета на ЕС на 21 и 22 октомври тази седмица в Брюксел и затова искам да чуя и вашето мнение.

Разбира се, тази позиция се изработва в правителството. В разговор и в контакт съм с различни експерти. Знаете, че на 13 октомври ЕК излезе със съобщение за мерки. Тези мерки краткосрочните, най-важните за нас, каасаят най-вече социалната защита на битовите потребители в ЕС. Ние сме страната и това е добре дошло точно в тази криза, но нашите битови потребители са на регулиран пазар. Тук разликата е огромна, а мерките са насочени основно в това направление като социална защита и то те се превхърлят на държавите членки.

Тук искам да поздравя служебното правителство за една много далновидна стъпка. Знаете още, когато те предложиха актуализацията на бюджета през юли месец тази година преди да е започнала тази криза, служебното правителство предложи разширяване на обхвата на енергийно бедните в България и като брой и като размер на финансовата помощ", коментира още президентът.

"Най-важната мярка, която България би имала полза, не присъства в съобщението на ЕК и това или дерогация или ограничаване и намаляване на цените на емисиите. Тук трябва да чуя и вашето мнение. Това е единствената политически контролирана мярка от ЕК - въглеродните емисии. Най-важното какви национални решения ще се вземат така, че страната ни да омекоти ударът от тази криза. Експертите в глобален план предвиждат, че до пролетта на 2022 г. цените няма да се успокоят.

Разбирам напълно правителството и всички вас за тежкото наследство, за вързаните ръце от законови и нормативни изисквания както национални, така и общоевропейски и особено важно от липсата на парламент, който може да вземе наистина важни решения по отношение на данъци, промени на закони, но кризата е реална и тя изисква антикризисни мерки.

Рискът е голям. Рискът е голям и в момента за българските граждани, защото тази криза с цената на тока, въпреки че стои постоянно цената на битовия ток, тя удря върху цената на всичко останало. Освен това от 1 януари 2022 г. какви ще бъдат цените, макар че оставаме на регулиран пазар. Това е изключително важна мярка, която трябва да се обсъди.

Какво ще се случи с цената на тока? Да не говорим за цената на газа, в какво незавидно положение е като задлъжнялост "Топлофикация София". Това от своя страна завлича и "Булгаргаз". Може да стане каскада от кризи. На риск вече са изложени и това много внимателно трябва да се анализира и училища, и детски градини, и болници, и ВиК дружества, които също излязоха на свободния пазар", каза държавният глава.

"Очаквам не просто дискусия, очаквам ясни и навременни мерки, които да вземе правителството. Дали те ще бъдат по предложението на синдикатите - доставчиците от последна инстанция да сключват двустранни договори с НЕК, а НЕК Да изкупува енергията, дали ще бъдат увеличаване на дяла на дългосрочните договори, дали ще бъдат много други механизми, доколкото и как са възможни в рамките на закона. За да се случи всички това, трябва да има диалог, трябва да има консенсус.

Затова и организирах тази кръгла маса с министър-председателя, с ключовите министри, с регулатора КЕВР, с БЕХ, с важните държавни енергийни дружества, синдикати, работодатели, поканил съм НСОРБ - г-н Панов и кметовете на Стара Загора, на Перник и Кюстендил. Това не е темата в момента. Ние говорим за екстрени мерки. Когато разглеждаме и когато се касае за Фонда за справедлив преход, едно решение на ЕС от 2018 г., съпоставено с факта, че ние не сме започнали още регионалните планове за тези три региона, служебното правителство най-сетне започна работа по този изключително важен болезнен за нас въпрос, затова и кметовете са тук. После ще направим среща с тях и с НСОРБ, за да видим как по най-добрия начин България да планира и по най-добрия начин да защитим хората в тези региони", посочи още Румен Радев.

Това каза президентът Румен Радев по време на инициираната от него кръгла маса на тема "Мерки за решаване на проблема с високата цена на електроенергията и природния газ. Подготовка на позиция на България пред ЕС".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    60 46 Отговор
    Калинките на Тиквата нанесоха щети за столетия напред.

    Коментиран от #5

  • 2 Севда

    32 36 Отговор
    ПроАмериканския президент Радев - нато-веца !

    Коментиран от #6

  • 3 Пламен

    45 25 Отговор
    15000 заплата плюс пенсия на макс и всичко безплатно в резиденцията, а за другите,скъпотията.
  • 4 ми ,

    59 19 Отговор
    Ако мерките ви са като с Вера Су , всичко е ясно ...
  • 5 Ю.Кортес

    52 13 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    В БЕХ и Булгаргаз има две нови калинки на дебели заплати,дъщеря и син на служебен министър.

    Коментиран от #29

  • 6 да питам

    19 17 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    Севде , кво прави снощи у ФАТКИ ?🙄
  • 7 Си ган

    43 27 Отговор
    А мунчо какво прави последните 5 години, търси под вола теле само и само да компрометира правителството на ГЕБ, я улево бе, фатмак...
  • 8 ААААААХААААА...Е НЕМА ПО-М'АЛ'О'УМНИ

    39 20 Отговор
    ДЕБИЛИ ОТ...ФУРАЖКИТЕ,...Е..НЕМА!!!✊😂🇸🇮🇻🇳САМО ПРЕДИ 4г. ... СВЕТОВНАТА КРИЗА БЕШЕ ТОТАЛНА, ...НО...БОЙКО ДЕ СПРАВИ..ОТЛИЧНО А СЕГА...БЪЛГАРИЯ Е...ПРЕД НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!!.... КАКТО ВИНАГИ, КОГАТО ПЕТОЛУЧКИТЕ И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХО-ФАТМАШКА МАФИЯ Е...НА ВЛАСТ!!!✊😂🇸🇮🇻🇳
    .... ОСТАВКА , БОК--ЛУЦИ.....ОСТАВКА ИЛИ....ВЪЖЕ
  • 9 Не разбрах

    26 17 Отговор
    С Европа или Тиквата се оправдава чорапа?
  • 10 Хаха

    32 13 Отговор
    На това се вика гьонсурат
  • 11 ФАТМ'АШКИ МУТРИ...ВЪН!!!

    35 9 Отговор
    СЪД ЗА ДЕБИЛИТЕ ОГРАБИЛИ И СЪСИПАЛИ БЪЛГАРИЯ!!!
  • 12 АНАРХИЯ

    30 14 Отговор
    ДА ИЗБИЕМ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ДО КРАК
  • 13 Стрелцов®

    30 16 Отговор
    Президентът говори да не се политизира темата за енергийната криза, и в същия момент обвинява ГЕРБ и Борисов за нея.
    Този човек има някаква обсебеност от Борисов. Всъщност решаването на енергийната кризата и взимането на мерки за облекчаването ѝ е в прерогативите на премиера, а не на президента. Ама нали идват президентски избори!!!!!....малко самореклама не е лошо.

    Коментиран от #20

  • 14 !!!?

    33 19 Отговор
    Този кремълски парашутист ще оправя "кризата" в Европа, а не цената на газа, бензина и така ! Нали вчера обеща от Черни връх "въздух и слънце", а не вижда "Вера Су" на дъното на Черно море и измиращият Народ !!!?

    Коментиран от #18

  • 15 Хахаха

    20 9 Отговор
    Само констататации, а социална политика никаква. Живейте с заплатата. на българина. Никой не ви е избирал констатация да правите, а да действате. Спомнете си какво сте обещали ако ви изберат и какво сте изпълнили, че искате още един мандат
  • 16 Българин

    12 14 Отговор
    Колкото по-бързо се закрият англоамериканските отровни Тецове със скъп ток, и мини Марици-изток - толкова по-добре за въздуха и здравето на България. Пък и няма да им плащаме по милиард глоби/квоти ежегодно, че тровим и съседите си.
  • 17 Да не се зарази

    23 11 Отговор
    С вируса на страха и отчаянието? Вече не си толкова корназ...Продължавай с лицевите опори...
  • 18 Да бе да

    7 14 Отговор

    До коментар #14 от "!!!?":

    И без това ще спечели изборите, но не му прави реклама, че е "кремълски"! Обикновена натовска фуражка загрижена за американските тецове.

    Коментиран от #32

  • 19 Хомосапиенс

    27 10 Отговор
    Скоро ще има преврат.Само да дойдат сметките за парно и ток и ще има бой.
  • 20 Серьога Клатику'ров

    19 11 Отговор

    До коментар #13 от "Стрелцов®":

    Нормално, БАЦЕ опъна Фатмаковица и Бобоковица . Импотентния Мунчо Дебила се е СМАХНАЛ
  • 21 пка лъжат

    22 17 Отговор
    В Европа криза няма. Не ни лъжете най-нагло по комунистически. На един европеец с 3000 евро заплата му пука, че ще му се вдигне цената на газа или тока с 50 евро. НА българине с 350 лева пенсия и 650 лв. заплата правите тройно увеличение, което е равносилно на изтребване на народа. Кризата не е политическа. Кризата е от вашата некадърщина. Всеки път, когато на власт дойдат червените чучела, така се получава - справка - Виденовата зима.Глад, мизерия, ужас - и все международната обстановка им виновна на комунистите.
  • 22 !!!?

    24 18 Отговор
    Да изгоним на 14 ноември кремълската шайка от Президенството ! Българският Народ не може вече да трае, как генералската хунта беснее над бащино огнище, както турчин не е блеснал !!!?

    Коментиран от #26, #50

  • 23 Стоян

    20 12 Отговор
    Аз живея в Италия, и тук (безпрецедентна криза) не се вижда) къде я видя тая криза в Европа чорапа незнам
  • 24 Наблюдател

    15 5 Отговор
    Натовски ум ! Вместо да строят Аец Белене, той и кирчовците му реват за чужди тецове със свръхскъп ток ! 🤔
  • 25 Дудю

    14 6 Отговор
    На сикилмиша му се пече яйце на омикрото!Раздава го загрижен,до преди два месеца не му дремеше какво става в държавата!Циркове и папаири.
  • 26 Дудю

    6 4 Отговор

    До коментар #22 от "!!!?":

    Чул те Господ!Там сме!
  • 27 Мъжът на Деса си тръгва

    22 10 Отговор
    Пет години Радев , зает с юмручен бой нема време да заяви позиция в качеството си на президент по Зелената сделка , закриването на въглищните централи , енергийната стратегия, а сега го е хванала логорея по темите , с която вместо да гаси огъня на инфлацията, го разпалва
    Когато Борисов се опитваше въпреки съпротивата от САЩ и зелените европейски откачалки да прокара Белене нито една партия у нас не го подкрепи.Плюха на воля.Президентът също. Днес след дъжд качулка Радев заслуги изтъква , борец го раздава, все на чужди рамене прехвърля вини и отговорности.Той- ангелче!
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 21 Отговор
    герб съсипаха БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #33

  • 29 Деймос

    6 10 Отговор

    До коментар #5 от "Ю.Кортес":

    Колко ГЕРБ съпруги са там ??? А , една ГЕРБ фамилия е окупирала фирмата ! Ще дочакат 14 , ще дочакат...
  • 30 6 ПРАВИТЕЛСТВА НА БКП/ БСП-ДПС-ДС-ЕВРО

    14 6 Отговор
    РОМА,.......6 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ И ФАЛИТИ!!! ФАКТ....
    ....... 7-та ..... ФАТМАШКА НАЦ. КАТАСТРОФА Е ФАКТ!!!
    ЕДИНСТВЕМО...ПЪЛНАТА... АНИХИЛАЦИЯ ЗА ТАЯ... КОМ-ФАТМАШКА ДС-ИЗМЕТ Е... ШАНС ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!
    СЪД И ПОСТАВЯНЕ ИЗВЪН ЗАКОНА НА ЧЕРВЕНАТА КОМУНЯГО-ФАТМАШКА ДС-ПРЕСТЪПНА СЕКТА!!!?
  • 31 Йордан

    19 6 Отговор
    Човекът на Решетников говори много наивни глупости за деца както от 5 години.
  • 32 !!!?

    15 6 Отговор

    До коментар #18 от "Да бе да":

    Тази мантра я разтягат и русофилите-фанатици Петков и Сидеров, ама е много прозрачна. Къде по действията и бездействията на кремълския парашутист Радев и няма да откриеш нищо което да не е в интерес на Москва - дестабилизацията на държавата, цените на газ и бензин, чадър над руските шпиони в министерството на отбраната, блокирането на Северна Македония към ЕС,...!!!?
  • 33 ГРАД ЛОМ

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    КОЗЛЬОДУЙШЕГОНАДУЙ
  • 34 Чочо

    10 4 Отговор
    Лъже.В Германия цените да си същите
  • 35 007

    15 6 Отговор
    Хм, защо не са поканени двамата вълшебници от Харвард, които за броени дни могат да решат всеки проблем? Отново се търси решение когато се получи криза и то от дриги като доставчици на газ, ЕС.... Презедентче малко, Велико, решението е просто, ясно, лесно. ЕФЕКТИВНОСТ! Санирането, защо се спира, например или неглежира? Проблемът е подобен като на ВИК, 70% загуби от течове. ЕФЕКТИВНОСТ като решенито е с лицеви опори и коремни. Скрий се заедно с цялото НеефективнО стадо умници.

    Коментиран от #45

  • 36 !!!?

    20 6 Отговор
    Този некадърен, злобен и отмъстителен шофьор на парашут щял да свързва "три морета"...с "Вера Су" !!!?
  • 37 Кирил

    11 3 Отговор
    Айде,бе..безпрецедентна...ние,трева пасем....да не би война да е станала.
    Лидъл и Алди в Нюрнберг не са мръднали цените.

    Коментиран от #48

  • 38 Бучо

    8 1 Отговор
    Радев - Да не политизираме , но предишните .....
  • 39 Щерю

    15 7 Отговор
    Разсипа държавата за 6 месеца,тегли половин милиард дълг и крадат ударно.
  • 40 Вълк единак

    6 17 Отговор
    Радев ще ви го на...... на макс Гербери!!!

    Коментиран от #42

  • 41 Чегевара

    8 2 Отговор
    Фашистка хунта
  • 42 Чочо

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "Вълк единак":

    Ще,ще,на теб,с новите цени
  • 43 Емил

    18 6 Отговор
    Радев - обикновен руски шпионин, незнайно как стигнал до пРезидент! Даже руснаците не са сънували такъв успех с такъв невзрачна човечец!

    Коментиран от #53

  • 44 Дора

    16 7 Отговор
    Не лъжи.В Европа всичко си е нормално
  • 45 ми ,

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "007":

    Защото Последниа Софеанец катастрофирал с автобуса ..
  • 46 БАЗЕЛ

    17 3 Отговор
    Наистина ви съжалявам. Тези..."управляващи" България,..тука не биха ги наели и като "общаци на строеж!
    Поради тяхното бездарие,алчност и простотия! Жалко,...за един Велик Народ и.....една престъпна клика от бившето БКП
  • 47 Десито

    16 4 Отговор
    Кой подписа заповедта за провеждане на нощни стрелби по падаща мишена,без да е обезпечена от брега?Кой предаде черната кутия на натовски военен самолет на болшевиките?
  • 48 Фрайбург, също

    14 1 Отговор

    До коментар #37 от "Кирил":

    Световна криза има ЕДИНСТВЕНО за ДС Боклуците от ДУНДУРКОВ 1 И 2.
  • 49 мунчо

    11 2 Отговор
    а ти защо политизира Ковид-а ?
  • 50 LOSHIA

    4 12 Отговор

    До коментар #22 от "!!!?":

    Всички българи възприемат кремълската шайка като Борисов и ГЕРБ,които подариха 3 мил. на Русия,така че призивът ти е навременен!
  • 51 22222

    13 1 Отговор
    МИ КЪК! НЯМА ДА ПОЛИТИЗИРАМЕ! ЩОТО ТОВА НЯМА ДА ХАРЕСА НА МУСТАФАТА И ЩЕ ТЕ ИЗВАДИ ИЗПОД ПОЛАТА!!! А ТИ БЕЗ ДА СИ ПОД НЕЧИЯ ПОЛА НЕ МОЖЕШ ДА СЪЩЕСТВУВАШ!
  • 52 fen

    11 4 Отговор
    Каква криза в Европа бе, чорап!? Европа, за разлика от България се възстановява, хората са ваксинирани и се връщат към нормалното си ежедневие, фирмите са затрупани с поръчки... А нас най - лошото тепърва ни очаква...

    Коментиран от #54

  • 53 111111

    6 2 Отговор

    До коментар #43 от "Емил":

    НЯМА ПО-ТЪПА ОПОРКА ОТ ТОВА ДА ПРЕДСТАВЯТЕ РАДЕВ ЗА "РУСКИ ЧОВЕК". ОБИКНОВЕНО, КОЙТО Е УЧИЛ И ЗАВЪРШИЛ ШКОЛИ НА ЗАПАД СТАВА ВЕДНАГА ТЕХЕН ЧОВЕК И АГЕНТ ЗА ВЛИЯНИЕ! АКО БЕШЕ УЧИЛ В РУСИЯ, ЩЕШЕ ДА ВИ ВЕРВАМЕ!
  • 54 3733

    5 2 Отговор

    До коментар #52 от "fen":

    ТЪЙ ,ТЪЙ! И МАГАЗИНИТЕ В АНГЛИЯ И ФАЩ СА ПРЕПЪЛНЕНИ И ИЗОБЩО НЕ РИПСВАТ СТОКИ ДОРИ ОТ ПЪРВА РЪКА! И КОЙ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ЗАЛЪГВАШ?!

    Коментиран от #55

  • 55 фен

    5 0 Отговор

    До коментар #54 от "3733":

    Е те Англия и САЩ са най - европейските държави... Дори и Радев ги знае къде са!
  • 56 Когато бяхме в СИВ имахме

    4 1 Отговор
    Елементите от Менделеевата таблица от Русия Ама трябва акъл да ги използваш сега сме в ЕС и НАТО и имаме шарени хартийки за тапети Когато хляба стане от мъката по чер терора долу съюз със ЕСЕСЕСЕР
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Тук наблюдаваме едно явно раздвоение

    7 1 Отговор
    на личността. Не трябва да завиждаме и да критикуваме, защото на човекът може би съвсем не му е лесно. Той е 50% ЛЬОТЧИК и 50% ПАЙЛЪТ/ от англ. ПИЛОТ/. Крайно неудобна позиция, от която излизане поне за сега няма. Това обаче не му дава право да нарушава основния закон на страната- конституцията под предлог, че не е знаел за гражданството на Петков и явно е бил подведен.Що за президент е този, който може да бъде подведен с толкова лека ръка.По-страшното обаче е , че двамата изникнали от нищото радеви протежета се готвят утре да управляват държавата.Дали ще се намери сила, която да спре тази предизвестена катастрофа?


    .
  • 60 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    7 0 Отговор
    ЛЪЖА. НЕ СА ОПРАВДАВАЙ ЗА СВОЯТА НЕКАДЪРНОСТ
  • 61 ДядоВазов

    6 0 Отговор
    е па писна ми и от тоя де се прави на ударен ! Айде бе, ти подписа указа и назначи Гешев, отсреща пред прозорците ти биеха хората миналата година, що крадене мина пред очите ти и на оная рунтавата ти вице-комуне и всички безобразия с хората ти бяха пред очите ! На кого помогна бе господинчо, само за украшение си бил, изведнъж като феникс избухна и кво докара - и онези дето ти бяха кадърни министри те зарязаха защото си комунист и се слагаш слуга като тях все на някой отвън, що за генерал си бе, то се лъгахме, лъгахме , изручааме ги теа жабетта, на идиоти ни направихте, ама и ти си поверва, та ча се и неусети га фръкна кьоравото да биеш през пръсти та пишман станахме всички от тоз вашия масраф дето като се отъркате у властта и вече неставате хора !
  • 62 Операция

    7 0 Отговор
    ХАРВАРДГЕЙТ2021 !!!

    Поругаването на Конституцията е първи симптом на зараждащо се подозрение за задаваща се тирания .

    Погазването на Конституцията се счита за най-върховната злоупотреба с власт, класифицирана от историята като “политическо престъпление” !

    Но – що за Президент ще си… и то, видно от биографията ти, като магистър по специалността “Стратегически проучвания” от Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, ако не си се справил с “проучванията” на хората, които назначаваш със свой президентски указ във висшите етажи на българската власт…

    Или и тогава си залягал над лицевите опори.

    Жалък смешник!

    Коментиран от #65

  • 63 12345

    6 0 Отговор
    този първо да оправи кризата в главата си, пък те чуждите кризи има кой да им мисли!
  • 64 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    6 0 Отговор
    ААААА, МУНЧО, НЕ ТАКА. НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ ЗА ТВОЕТО БЕЗСИЛИЕ....ИЗЛЕЗ ДА РАЗМАХАШ ЮМРУЧЕ СЕГА....
  • 65 Приятели,

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "Операция":

    това са хамерикански трикове – сега освен лицевите опори, ще има цункане на бебета, бягане с препятствия, готвене с уоктиган и какви ли още не дивотии, които впечатляват мал0 умниците-избиратели отвъд океана…ние, простите българи-бълбуци се впечатляваме от новите, изключително атрактивни цени, на каквото се сетите…

    Коментиран от #66

  • 66 Избирател

    3 0 Отговор

    До коментар #65 от "Приятели,":

    Ние не сме виновни! Не сме и свръхлюбопитни!

    Той ни пусна така близо в личното си пространство - ние не сме се блъскали да влизаме там.

    Пиарите му са дирници – гола вода не върши работа в случая.

    Да очакваме ли в следващите дни видеорепорж как той се занимава интимно с Деса – това би имало грандиозен положителен предизборен ефект!
  • 67 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    0 0 Отговор
    чао до тук беше!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове