Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 14:48 10 366 62

БОЕЦ: Рашков запя в хора на Гешев! МВР и прокуратурата изпраха Борисов - отново!

  • бойко борисов-
  • боец-
  • гражданско сдружение боец-
  • бойко рашков-
  • сигнал-
  • прокуратура-
  • мвр-
  • ам хемус-
  • джипка

"Излиза, че магистралите, които се строят от фирмите обръчи на Борисов и Пеевски са нещо, като втори "Росенец". Само господарят може да се движи по тях, а там закони и държава няма!", пишат от "БОЕЦ"

БОЕЦ: Рашков запя в хора на Гешев! МВР и прокуратурата изпраха Борисов - отново! - 1

"Позор! МВР и прокуратурата изпраха Борисов! Отново".

За това съобщава гражданско сдружение "БОЕЦ" с публикация във Facebook, като публикува документи по случая в своя сайт.

"На 03.09.2021 година на строителната площадка на един от лотовете на АМ "Хемус" за пореден път Борисов демонстрира своята мафиотско-мутренска същност, нарушавайки демонстративно Закона за движението по пътищата. Наглед дребна простъпка, но Бойко Борисов е рецидивист в това отношение. Много мафиотски босове са били задържани първоначално именно за дребни престъпления, данъчни, финансови и други нарушения", пишат от гражданското сдружение.

"През септември, след поредната изцепка на Борисов, "БОЕЦ" отново сезирахме институциите – МВР и прокуратура, с очакване, че сега ще има последствия.

Вчера - 18.10.2021 г., очаквано за нас получихме отказ от прокуратурата да образува досъдебно производство срещу Борисов, като прокурор С. Миланова от Районна прокуратура - Търговище не намира нищо незаконно или укоримо в действията на Буда. Напротив, с умиление ни съобщава, че Борисов има право да изразява своите политически убеждения и лично мнение, както намери за добре. Дори и движейки се по забранен за движение път, демонстрирайки неуважение към закона", съобщават те.

"И ако отказът на прокуратурата е очакван, то отговорът на МВР бе изненадващ. С две изречения МВР ни информират, че техните правомощия се простират само по "пътища, които са въведени в експлоатация". Борисов се е движил по път, който все още е бил в процес на строеж и, въпреки че е забранено движението по него, въпреки че Борисов е нарушил закона, влизайки срещу знак забраняващ преминаването на МПС, то МВР нямат отношение към тези нарушения. И Борисов остава недосегаем и безнаказан", съобщават още "БОЕЦ".

"Какво ни казват МВР и прокуратурата?

Че всеки може да си шофира по недовършените магистрали без това да е нарушение? Че всеки може да си кара колата, да „инспектира“, или да се разхожда по незавършени пътища и МВР нямат никакви правомощия по тях?

Излиза, че магистралите, които се строят от фирмите обръчи на Борисов и Пеевски са нещо, като втори "Росенец". Само господарят може да се движи по тях, а там закони и държава няма!

Жалко и тъжно за МВР и Рашков, които уж обявиха, че ще разследват всички сигнали за нарушения и злоупотреби, а вместо това запяха в хора на Гешев!", завършват от "БОЕЦ"


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 80 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СТИГА ЛЪЖИ

    68 118 Отговор
    КОЙ Е ТОЯ БОЕЦ, ПОРЕДНИЯТ БОКЛУК НА ПРОКОПИЕВ ЛИ ЩЕ КАЗВА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ.

    Коментиран от #61

  • 2 Гошо Тъпото

    49 103 Отговор
    А бе Гоше.Борисов не е всеки.Всеки си ти .

    Коментиран от #58

  • 3 Той

    32 48 Отговор
    Нали видяхте, че всички са заедно. Споменете си, как горките ИТН тръгнаха сами да съставят правителство, боже що ги найде. Всички медии и политолози и мисирки се разпениха срещу тях, все едно са ни управлявали 31 год

    Коментиран от #9, #28

  • 4 БАЙ Х@Й‼

    101 18 Отговор
    В коя държава Министър-председателя е и шофьор към службата за охрана ❓❓❓ Е нема такава държава ‼️‼️‼️
  • 5 хихи

    91 23 Отговор
    БАЦЕ Е ЧОВЕК ОТ НАРОДА! БАЦЕ Е ТЪП И НАРОДА Е ТЪП.

    Коментиран от #48

  • 6 хихи

    26 24 Отговор
    НА 14 НОЕМВРИ ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ СЪМ ПРАВ.
  • 7 ВРЕМЕ Е ЗА ПРАЗНУВАНЕ КАКТО ПРАВЯТ

    28 76 Отговор
    ПОБЕДИТЕЛИТЕ:БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ ПРЕЗИДЕНТ ГЕРДЖИКОВ И ПОЛКОВНИК МИТЕВА👌
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Сър

    64 11 Отговор

    До коментар #3 от "Той":

    Спомни си как ИТН агитираха за реформа в изборите и после се покриха, ИТН са същите мисирки !

    Коментиран от #12

  • 10 3.14К

    29 16 Отговор
    Гошо мъпото е продукт на толупа и герберастията и пише нелепи неща!
  • 11 коко

    28 7 Отговор
    Голяма новина, грандиозен извод.
  • 12 Той

    11 7 Отговор

    До коментар #9 от "Сър":

    Сър....виш защо не се състоя реформата в изборите до край. Защото трябва да се районира дъражавата, а това ще се случи след преброяването. Преди таях няма как да се разпредели 240 мандата по равно. Хубаво е да знаеш това преди да дрънкаш глупости

    Коментиран от #30, #31

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Това е ШЕРИАТ

    15 9 Отговор
    Мутри на Борисов са ми пуснали СРС за да се гаврят с мене от МВР и Прокуратурата се подхилват и потулват по селски!
  • 15 ИСТИНАТА

    31 16 Отговор
    Тиквун е смазан като спукан презерватив!!!! Както каза Рашков за него "проваления политик Борисов". В момента е събрал сериозни данни за него за грабеж и рекет и ще го удари със страшна сила дни преди изборите. Тиквун вече четвърти ден мълчи като ПУКАЛ на обвиненията на Рашков! А след изборите на Развигор и при справедливия бай Ставри!

    Коментиран от #18, #22, #59

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ВРЕМЕ Е ЗА ПРАЗНУВАНЕ КАКТО ПРАВЯТ4796

    9 25 Отговор
    АНАСТАС - ОБЕДИНИТЕЛЯ !!! ДА ЗА СТАНЕМ ВСИЧКИ ЗАД НЕГО ! ЕДИНСТВЕН ТОЙ ЩЕ ОБЕДИНИ ПЪЛНИ ШКАФЧЕТА С ПАЧКИ ЕВРО И КЮЛЧЕТА ЗЛАТО С ОБИКНОВЕНИЯ ТРУДОВ НАРОД !!? АНАСТАС ОБЕДИНИТЕЛЯ!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО!!!

    Коментиран от #20, #35

  • 18 А бе каУн

    17 20 Отговор

    До коментар #15 от "ИСТИНАТА":

    Измисли нещо ново.Повтаряш едно и също под всяка публикация.На Боко можеш само да му дрънкаш каламбаците .И до там.
  • 19 АУУУУУ

    22 8 Отговор
    Отново ялови опити за предизборна реклама.... Гошо се чуди какво да измисли че някой да му обърне внимание.... И въпреки всичко за цялото време на истеричен вой.... Резултатът е НУЛЕВ.... 😂😂😂😂😂😂😂
  • 20 Гербер работач

    13 20 Отговор

    До коментар #17 от "ВРЕМЕ Е ЗА ПРАЗНУВАНЕ КАКТО ПРАВЯТ4796":

    Аз се радвам че ще бъда обединен от професор Герджиков! С празен хладилник и джобове , с непосилни сметки за ток и храна, но обединен с пачки от 500-еврови банкноти и кюлчета чисто злато. Танцувам казачок от радост и щастие!!!

    Коментиран от #21

  • 21 Червена трътко

    16 12 Отговор

    До коментар #20 от "Гербер работач":

    Това го дължиш на кауна Мунчо.
  • 22 А бе каУн

    16 11 Отговор

    До коментар #15 от "ИСТИНАТА":

    Истинският Герой на България е 🌟🍫🏅Бойко Методиев Борисов, само БМБ спи до нощно шкафче натъпкано с “бали” от 500 евро банкноти, шкафче пълно със Златни Кюлчета, всичко това гарнирано с полу-автоматичен пистолет ГЛОК, Една Ръка Разстояние. КАРТЕЛ БМБ,ДОГАН,ГЕШЕВ,ПЕЕВСКИ,

    Коментиран от #23, #24

  • 23 Спи и ти

    7 12 Отговор

    До коментар #22 от "А бе каУн":

    Кой ти пречи!?
  • 24 Истински герой е да

    14 10 Отговор

    До коментар #22 от "А бе каУн":

    Борисов -" Прoocт съм и ми е лесно. То е коoфти да си слoожен". Затова милиардите му са по света чрез "Тенис клуб Банкя", за къщи в Барселона , за бутици там и поръчкови Поршeта за Мис Бикини, за Бугати ВЕЙРОН и замък за дъщерята в САЩ, за поръчково БМВ Х6 за племенника което бяха откраднали, за пълни шкафове и гардероби с пачки евро и кюлчета чисто злато...Наистина е прoccт и му е лесно

    Коментиран от #25, #26

  • 25 Така е

    12 8 Отговор

    До коментар #24 от "Истински герой е да":

    Kaк сте? А вие бедни ми народе блъскайте за храна, ток и транспорт - Откраднаха джип "БМВ" Х6 на племенника на Бойко Борисов. 35-годишният мъж се казва Димитър Борисов, а преди Нова година се сдоби с първо чедо, което кръсти на негово име. Премиера е бил изключително щастлив от огромния жест и му подарил скъпото поръчково возило за половин милион евро, като от модела са произведени само 6 подобни в света.Кражбата е станала в района на Руски паметник през нощта. БМВ Х6 е сред най-крадените коли в София през последните години.Става дума за луксозен поръчков черен джип БМВ Х6 в обхвата на Шесто РПУ на столицата, поясниха източници

    Коментиран от #29

  • 26 Ти ,като си умен

    11 10 Отговор

    До коментар #24 от "Истински герой е да":

    Къде са твоите милиарди,къщи имения коли и прочие.Май си най обикновен заблуден ,червенушко.
  • 27 !!!?

    12 16 Отговор
    Доц.Стойчо Стойчев политолог СУ -: Ако не са хейтърите и троловете Радев се срива. Удрят по слабото и най болезненото за българина място- шкафчета, злато, пачки , къщи в Барселона...
  • 28 Красимир Петров

    7 18 Отговор

    До коментар #3 от "Той":

    Напълно си прав.За това отново ще гласуваме за ИТН.
  • 29 Може да си го

    8 14 Отговор

    До коментар #25 от "Така е":

    Позволи ,подарил е .Ти ,какво подари на твоя племенник!?
  • 30 Сър

    13 3 Отговор

    До коментар #12 от "Той":

    Глупости, това преброяване и то беше пунта мара , има си институции - в тях инфо колкото щеш. Оправдания, оправдания, оправдания - ето нов страхотен лозунг за твоите любимци ИТН, които така ревностно защитаваш.
  • 31 мнение

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Той":

    Преброяването ще мине, ще направят районите, ще разпределят и мандатите , но няма личности за мажоритарен вот! То, ако имаше, нищо не им пречеше и досега да се появат и да правят политиките в парламента!
  • 32 Дай ба

    16 9 Отговор
    Русофилчетата ви прсти дай ба, то не бяха глупости не бе чудо....!
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 6 Отговор
    мутро ще дойде ВИДОВ ДЕН
  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 10 Отговор
    БОЙКО
    мутра
    престъпник
    бандт
    сикаджия
    крадец
    лъжец
  • 35 ДА ЗАСТАНЕМ

    2 10 Отговор

    До коментар #17 от "ВРЕМЕ Е ЗА ПРАЗНУВАНЕ КАКТО ПРАВЯТ4796":

    ДА ЗАСТАНЕМ ВСИЧКИ ЗАД НЕГО!
  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 8 Отговор
    БОРИСОВ е
    РЕЦИДИВИСТ
  • 37 Илия

    7 8 Отговор
    Ха, като няма път значи Боко си кара офроуд :)
    Жоре ли си Георги ли си, откакто хвана коронавирус и с жена си Боко ви спаси, стана негов слуга ! Уж си против Боко, но ми лижеш ...
  • 38 Боецджия

    12 6 Отговор
    Акак се молеше този боклук на Бойко, когато специално изпрати линейка за него и жена му за да ги лекуват от Ковид в София. нямал вяра на провинциалните болници. Тогава това не беше нарушение на правилата. За колко "знатни" болни изпратиха линейка и запазиха място във Военна академия ? Сега Борисов бил рецидивист , че е отишъл да види на какво дередже са спрените от хунтата със зелените чорапи обекти.
  • 39 вили

    8 7 Отговор
    да изчегъртаме мафията Герб -ДПС унищожила и обескостила държавата тотално и до вела народа до глад ,мизерия и нищета
    ОРЕШАРСКИ Е ВИНОВЕН
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 червенодер

    11 8 Отговор
    Ей, трън ви е тоя Бойко в петите. това ми харесва. Щом такава боклуджийскаи клиентиелистка организация като Боец се е уплашила толкова, значи ГЕРБ си е свършил работата. Ще го сънувате с отворени очи и ще се стряскате на сън, плувнали в пот плужаци такива.

    Коментиран от #46

  • 42 БАБА ТИ

    8 8 Отговор
    ПРОС НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА ТОВА ГО ВИДЯХМЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ
  • 43 БЪЛГАРИЯ

    6 7 Отговор
    АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ МОМАТА е г;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; и не може да бъде ОБЕДИНИТЕЛ

    Коментиран от #62

  • 44 ПРЕСА

    8 7 Отговор
    СУДЖУЦИТЕ В ЗАТВОРА ДО ЕДИН ДАЖЕ И КП
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 СТЮАРДЕСА

    9 7 Отговор

    До коментар #41 от "червенодер":

    БОЙКО е престъпник лежал е в ЧЕКИ ЗАТВОР за авто кражби лежал е в ПРАГА ПАНКРАЦ
  • 47 Ицо хазарта

    3 9 Отговор
    БИКОВ И ЕМАНУЛ МАНЕВ АБЕ ОТ КОГА СТАНАХТЕ КП
  • 48 Жан Виденовски

    14 6 Отговор

    До коментар #5 от "хихи":

    А ти си много умен. Кой те излъга така жестоко, майка ти или жена ти ? Браво бе, щом си опрял да си пишеш глупостите анонимно и във Факти си си направо за боклука. Бойко бил тъп. Хайде намери един, не чак толкова умен като теб, нека да е средна ръка , който три мандата да управлява България, да построи толкова и да удържи държавата финансово непоклатима през цялото време. И то не какво да е време. Хайде на мама умничето, пиши де.

    Коментиран от #51

  • 49 баба мара

    9 8 Отговор
    да помнят и знаят младите ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 8 Отговор
    БОЙКО слуга на ЕРДОГАН
  • 51 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 10 Отговор

    До коментар #48 от "Жан Виденовски":

    кога БОЙКО БОРИСОВ ТАРАЛЕЖКОВ е построил нещо та той освен бухлка и пожарникарски аркуч не е хващал
    не е забил
    един
    порон той лично нищо не е построил
  • 52 КРОКОДИЛА

    8 11 Отговор
    ДА ЖЕВЕЕ ЦАРЯ НА БЪЛГАРИЯ - ТОВА Е ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ - КОЙТО СЪЗДАДЕ УДОБСТЗО И ДОБЪР ЖИВОТ НА БЕДНИЯ ИЗСТРАДАЛ НАРОД - КОЙТО СЕ СЪГЛАСЯВА И ВЯРВА НА КОМУНИСТИТЕ - КОЙТО УКРАДОХА ПАРИТЕ НА НАРОДА И ФАЛИРАХА БАНКИТЕ - ЗАДАВА СЕ СЪЩАТА КРИЗА ОБЕЗЦЕНЯВАНЕТО НА ПАРАТА - БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ ..........
  • 53 КРОКОДИЛА

    4 6 Отговор
    ЕДНА ЗАПЛАТА ЗА СМЕТКИ И ХЛАДИЛНИКА ПРАЗЕН ...................
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 6 Отговор
    БОЙКО
    БАТАЛЬОНА
    се
    строява
    за
    ПОСЛЕДЕН ПЪТ
    грб си заминавот
    крив им
    ПЪТ
    БМБ
    съд присъда затвор
  • 55 любител

    8 6 Отговор
    браво на полиция прокуратура съд и на главния каскет че така добре пазят най големия крадец и мафиот за всички времена боко тиквата.
  • 56 Въпрос

    6 6 Отговор
    Толупа сам ли ще си прави кампанията? Къде са останалите гробари, или и "сам войнът е воин"?
  • 57 Влизам

    2 4 Отговор
    Ама защо се занимавате с дреболии? Това ли е големият проблем че Борисов нарушил един знак от закона по пътищата? Дори и те приемем че МВР и прокуратурата повдигнато обвинение какво ще е наказанието за бившия премиер как мислите? Ако го таксуват по обикновен граждански казус най-вероятно някаква глоба, голяма работа голямо чудо. От тука с големите заглавия изпраха Борисов! Смешници. Вместо да се търси отговорност по някакви пътища за безбройните злоупотреби за милиарди, тук ме занимавате с някакви дреболии. Изнамирате парите, връщате ги обратно не ме интересува как конфискация или каквото искате, и съответно наказвате за да се знае че ще има последствия при подобен вид действия от управляващите. Затова обаче днес никой не говори, забелязвате ли?
  • 58 Булаир

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гошо Тъпото":

    Прав си. Борисов не е всеки. Борисов е никой.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Мда

    1 0 Отговор
    А вие пеете само в хора на Большой Театр !
  • 61 Тоя и той ще прави партия

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "СТИГА ЛЪЖИ":

    Опазил ни Господ от хайдуци!
  • 62 Първо да осъдят престъпниците

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "БЪЛГАРИЯ":

    на Конституцията, После грешното управление за избирането по два, три автобуса българи. И за обедняването ни сам НАРОДА ще се разправи. Те нали започнаха да пошляпват министрите ще достигнат и до Белия дом.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове