Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 20:51 2 215 79

Даниел Митов: Правителството се провали с COVID-19 пандемията

  • даниел митов-
  • герб-
  • пандемия-
  • горива-
  • цени

7-8 европейски държави са започнали да намаляват ДДС върху електроенергията и газа

Даниел Митов: Правителството се провали с COVID-19 пандемията - 1
Снимка: бТВ

Ситуацията можеше да е много по-добра, ако служебните правителства не бяха провалили ваксинационния план и бяха си свършили работата, когато COVID кризата не беше в своя апогей. Каквото докоснаха – провалиха. Както и Планът за възстановяване, така и ваксинационната кампания. Това заяви бившият външен министър и зам.-председател на ПП ГЕРБ Даниел Митов в предаването „Още от деня“ по БНТ.

По думите му трябват бързи мерки. „Трябва да има час по-скоро редовен кабинет, който е компетентен да управлява кризи“, каза той.

„Имаше компенсации за бизнеса, които работеха добре преди назначаването на служебните кабинети. Имаше възможност много по-рано да се отделят средства при ясно очертаните кризи. Ако е вярно, че утре кабинетът се кани да гласува едни 58 млн. на Бойко Рашков. За какво са му на него? За да тормози хората?“, чуди се зам.-председателят на ГЕРБ.

„7-8 европейски държави са започнали да намаляват ДДС върху електроенергията и газа. Това може да се направи и в България, и най-малкото да се облекчи ценовия натиск. Ясно е, че инфлацията расте, но това можеше да се направи по-плавно с редица мерки. Правителствата на ГЕРБ направиха много – санирането бе една от мерките на ГЕРБ, с която се пести ток, така се подпомагат и енергийно бедните. Има още много какво да се прави. Правителствата на ГЕРБ в подобни ситуации винаги знаеха какво да се направи за хората, а в момента нищо не се прави“, коментира Даниел Митов.

Във връзка със зелената сделка, Митов заяви: „Не са поемани никакви конкретни ангажименти. Ние не сме длъжни да взимаме решение, докато не е приет ясен план. Може да се мисли за складиране на емисии, обновяване на мощностите и т.н. Не знам защо Планът беше забавен толкова време, а в крайна сметка беше внесен вариантът на ГЕРБ. Оставихме на тях отговорността, за да не внесем план, който отговаря само на вижданията на ГЕРБ. Има политически лобистки проект в Плана“, предупреди Даниел Митов.

За договорите за АМ „Хемус“ и пътните проекти, Митев заяви, че строителите с основание протестират, защото не са си получили парите. „При проверка не бяха открити никакви нарушения. Ако някой иска да въвежда други практики, нека да плати на фирмите“, посочи той.

„От ГЕРБ не сме в изолация, след като ¼ от българските граждани гласуват за нас. Да се надяваме, че всички са си извадили поуките и да седнем заедно на масата за преговорите. Нужно ни е едно редовно правителство“, каза още Митов.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    65 2 Отговор
    Е за това китайците разстрелват от време на време.
  • 2 Лъчо предупреди още преди месец

    10 49 Отговор
    Математикът Томов: Иде пълен локдаун! К-19 ще убие още 90 хил. българи, ако не направим като Борисов СНИМКА

    Болниците ще бъдат препълнени, хората ще умират по стълбите, а линейките няма да смогват, предупреди експертът
    "
    Никои не иска тотален локдаун у нас, но това автоматично ще се наложи. Болниците ще бъдат препълнени, хората ще умират по стълбите, а линейките няма да смогват“, предупреди математикът."

    Коментиран от #6, #28, #37

  • 3 Радка пиратка

    81 4 Отговор
    Митов, антипатичен си, скрий се!
  • 4 Последния Софиянец

    38 7 Отговор
    В предаването Офанзива по Нова нюз Балтов се изпусна че 1 млн ваксини са с изтекъл срок на годност но продължават да ги слагат на хората.Не се ваксинирайте!
  • 5 Майна

    52 6 Отговор
    Този е толкова гнусен...НЕ СИ ЛИ ДОВОЛЕН ,БЕ, ЕТО ЗАПОЧНАХА ПРИНУДИТЕЛНО ИНЖЕКТИРАНЕ С ОТРОВНИТЕ ТЕРАПИИ, МАЧКАТ НАРОДА, НАЛИ ТАКА ВСИЧКИ ВЛАСТВАТЕ НАД НЕГО....
  • 6 Камен

    6 38 Отговор

    До коментар #2 от "Лъчо предупреди още преди месец":

    А избрания за лекар на годината също предупреди преди месец и прогнозата му се сбъдна -
    Българи! Братя и сестри! Слушах изявлението на Главния здравен инспектор на Република България и плаках! Доцент д-р Кунчев , който досега няма грешна прогноза! Сънародници! Подготвяйте се да имате винаги налични пари за нужди от първа необходимост. Теглете спестяванията си от банките , погасете заемите си към бързите кредити и ипотечните си кредити! Защото идва отново кризата от 2008-9 година и имотите ще поевтинеят с 2/3 както тогава след като населението няма да може да обслужва кредитите си:- Доц. Кунчев смрази България: Скоро ще умират по 200 на ден, а икономиката ни ще е съсипана!
  • 7 Ни най-малко

    69 2 Отговор
    Вашият локдаун с брифинга по Цветница ще се помни винаги! Затова избирателите ви "наградиха" за цялостно творчество!
  • 8 Пфъъъ

    64 4 Отговор
    Къдравата Сю, мазно, гадно ковидарче ала герб
  • 9 ТаУмВзе

    40 2 Отговор
    БЕЛЕНЕ!

    Коментиран от #25

  • 10 ИМАШЕ НАВРЕМЕТО ЕДНА ДЕТСКА ПЕСНИЧКА😙

    10 22 Отговор
    ...ЗЕЛЕНО Е МОРЕТО ЗЕЛЕНО Е НЕБЕТО ЗЕЛЕНО Е ДЕТЕТО ЗЕЛЕН СЪМ И АЗ...ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ Е НАШИЯ СВЯТ

    Коментиран от #17, #21

  • 11 Раданч Татлъту

    3 25 Отговор
    Искам да посещавате кръчми и чалготеки😄😎Искам да се заразявате🥶😵Да сте интубирани с още 6 смъртника в стая в КОВИД отделението👿Да молите за глътка въздух задушавайки се👻

    Коментиран от #51, #65

  • 12 фбр

    42 1 Отговор
    Къдравата Сю да си стои барака ГЕРБ и да престане да досажда с простотиите си !
  • 13 А ти

    21 2 Отговор
    с.......прическата си !
  • 14 Еврейченце

    32 3 Отговор
    Всички вие слуги мръсни се провалихте. Може да я няма България, но справедливост ще има и страшен съд също!
  • 15 Hoho Boho

    21 2 Отговор
    Като напрвят ДДС върху електроенергията и газа на 0% и след шест месеца цените на енергията пак скочат - тогава какво ще правят?
    Ще направяте ДДС-то отрицателно ли?
    Това не решава задата.
  • 16 ми ,

    2 23 Отговор
    И без да ни казваш , то е видно .. Само Румбата не вижда ... Абе , мис Пиги изкатери ли до Черни връх или още движи ?
  • 17 Грийнпийс

    15 3 Отговор

    До коментар #10 от "ИМАШЕ НАВРЕМЕТО ЕДНА ДЕТСКА ПЕСНИЧКА😙":

    Зелени са всички 🎃 преди да узреят! Някои никога не успяват ...
  • 18 Хехехе

    26 1 Отговор
    А ТИ се провали с предварително обречените си на гибел мераци за Министър-Председателският пост...!!!
  • 19 !!!?

    10 39 Отговор
    Прав е Дани! Бойко тогава ни спаси ,сега няма кой! Миналата година на 13 март когато бе наложен първия цялостен локдаун имаше заразени между 12 и 15 души на ден! Бойко и националния щаб взеха превантивни мерки! Затвориха заведения, училища, паркове, масови мероприятия , поставиха КПП на изходите на градовете! Заразата се неутрализира. Нямаше смъртни случаи. И така от 13 март до 1 юни когато отвориха заведенията на открито , а месец юли и дискотеките. На 2 септември бе обявено "1-то Велико народно въстание" , средата на септември 2-то и така поред! Октомври заразата пламна, Бойко не взе веднага мерки защото го бяхте уплашили , яйца,слама , ковчези ,бомби...Чак края на ноември бяха взети нови мерки но вече вируса се бе разпространил. От октомври досега 23 хиляди невинни Български граждани загубиха своите животи. Тези десетки хиляди имаха родители,деца ,внуци. Питате ли ги как се чувстват? Ако мерките бяха както от март до юни миналата година тези хорица щяха да бъдат живи. А в момента когато е при нас най страшния щам на вируса ДЕЛТА , не са взети адекватни мерки! Господ да ни пази!

    Коментиран от #26

  • 20 Иван

    19 1 Отговор
    Плъх
  • 21 софия ротару

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "ИМАШЕ НАВРЕМЕТО ЕДНА ДЕТСКА ПЕСНИЧКА😙":

    Оранжево
  • 22 Абе

    30 1 Отговор
    що за гьонсурати сте? Да бяхте направили нещо различно, та да имаше поне някакви очи да говориш! Какво различно свършихте вие Даниеле?
  • 23 Възмутен

    34 2 Отговор
    Ало,къдрав , може би си забравил ,но по време на вашето управление, хората умираха на стълбите пред болниците! Хайде точно ти, недей да даваш оценки,кой се е провалил и кой не!!!!

    Коментиран от #32

  • 24 НАМБЪР ФАЙВ

    5 11 Отговор
    ....ТИ ШПРИЦОВА ЛИ СЕ,А .... ДО ПЕТЪК 17.23 ЧАСА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМАМЕ 77% ВАКСИНИРАНИ👌ЩО ЩОТО БЕЙ ГАНЮ НЕ МОЖЕ БЕЗ МОЛ БЕЗ КРЪЧМА БЕЗ КЛУБ МАЗЕ И ПИЕНЕ С МЕЗЕ😁
  • 25 Съгласен

    1 8 Отговор

    До коментар #9 от "ТаУмВзе":

    Служебното правителство и Румбата ?!
  • 26 Ох Божкеее...🤣!

    32 2 Отговор

    До коментар #19 от "!!!?":

    Видите ли...- добре,че бил Другаря Борисов,че сега да сме живи...?!Ама той Борисов- направо бил Ангел-Спасител...😝?!Отдавна не се бях смял така от сърце...🤣😂😉😛😝🤣😂...!!!

    Коментиран от #33

  • 27 къдрава сю

    32 2 Отговор
    Толкова мазен и гнусен гербераст. Здравеопазването е докарано до тук, след 12 г. управление и крадене на вашата банда разбойници от ГЕПИ. Във всеки сектор ограбихте и разбихте всичко. И да ти напиша за да знаеш , Дани ти не си ГЕЙмър, ти си най обикновен пеераз.
  • 28 ГEРБ

    11 14 Отговор

    До коментар #2 от "Лъчо предупреди още преди месец":

    Трябват строги безкомпромисни мерки. Иначе влизаме в червената зона и няма да ни допускат в страните от ЕС. Бившия здравен министър Илко Семерджиев- Смъртността при нас е вече по висока от гореща война. Ако не се вземат мерки скоро всеки от нас ще има близък починал от КОВИД
  • 29 Факти

    24 1 Отговор
    Млъквай рунтава к@рвоооо
  • 30 Меката буба

    27 1 Отговор
    Политическа мижитурка. Как ехидно гледа през грозните си очилца.
  • 31 666

    24 1 Отговор
    Тоя въобще не е интересен ...абсолютно простовато същество което целува някой части на ония селяндурина от Банкя ! Така ,че тоя да не се надява да захапе кокалчето ,че може да гризне дръвцето ,тогава ща обърне плочата .Смешно простовато същественце !
  • 32 Мангърян

    5 5 Отговор

    До коментар #23 от "Възмутен":

    Тогава бяха сухи съчки , ама сега бременни , даже с близнаци ...
  • 33 !!!?

    6 26 Отговор

    До коментар #26 от "Ох Божкеее...🤣!":

    Разбира се че би трябвало да си благодарен на генерал Борисов за своя живот! Защото ако не бе наложил пълен локдаун тогава сега жертвите биха били не 23 хиляди а 53 хиляди !

    Коментиран от #38, #49, #53

  • 34 ГЕРБ

    21 2 Отговор
    Сю, обличай раирания костюм и изчезвай към затвора.
  • 35 Да,бе

    21 1 Отговор
    Митууфф,надявам се, че говориш за правителството на Т юф ле ка от бАнкя,щото иначе си ами един очилат п Оми Яр,което е реалността,разбира се.
  • 36 Нененене

    17 6 Отговор
    Няма да се ваксинирам изяжте се няма да се ваксинирам за нищо на света няма да севаксинирам

    Коментиран от #40

  • 37 Мазньо

    21 2 Отговор

    До коментар #2 от "Лъчо предупреди още преди месец":

    Разказваш миналогодишната трагедия ли,мръсни гърбави глисти!

    Коментиран от #42

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Напълно ги разбирам ...

    19 1 Отговор
    ...гейовете,защо го харесват...!Като го гледам тоя -от тяхната гилдия,как хубавичко си върти мъничката устичка...!Сигурно чудеса прави с нея...😉😛😝🤐?!?!

    Коментиран от #41

  • 40 Да,бе

    8 0 Отговор

    До коментар #36 от "Нененене":

    И на мен ми се живей.
  • 41 Мазньо

    19 0 Отговор

    До коментар #39 от "Напълно ги разбирам ...":

    Затова в политиката нямат място "хора" с тежки сексуални зависимости!
  • 42 Бойко връщай се и пак ни спаси

    2 20 Отговор

    До коментар #37 от "Мазньо":

    Ще се мре жестоко скоро а ти в страшни мъки задушаващ се!

    Коментиран от #44

  • 43 Шишо

    15 1 Отговор
    Кое правителство Бе умнико?!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Курд околянов

    15 1 Отговор
    Последно тоя от коя партия е?
  • 46 Мазньо

    7 2 Отговор
    Умирай както искаш,това си е твой проблем!
  • 47 00114

    21 0 Отговор
    Къдравата Сю отново се изказва неподготвена но пък за сметка на това спазва спуснатите от ГЕРБ и Севда тв опорки да се плюе президента Радев! Сю на колко партии пристана или то най древната професия трябва да се упражнява все от някоя! Сю щаба НОЩ и брифингите на Севда тв с мисирките от медиите на ГЕРБ не ни липсват!
  • 48 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    20 1 Отговор
    Млъкни бе бокодупелизецо!
  • 49 Уффф ..., Божкеее...!

    17 1 Отговор

    До коментар #33 от "!!!?":

    ,,Генерал"...?!?!За една нощ...?!?!С дипломна работа-,,Разгъване на маркуч,в пресечена местност"...🤣!Благодарен съм на Буцката и за смешните му КПП-та...😛😝😂🤣👍👏...!!!
  • 50 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    3 15 Отговор
    радев се провали!!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Васил

    4 15 Отговор
    Този министър на здравеопазването е по зле от колкото при Герб мислех че там е дъното ама имало и още по надолу.
  • 53 Много

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "!!!?":

    Познаващ. Като хванеш магарето за ....я и познаваш, че е мъшко!
  • 54 Подлога герб

    15 3 Отговор
    Провалът е заради 12 години управление на Тиквата. ГЕРБ умре. Бойко в затвора

    Коментиран от #64

  • 55 Смех

    7 3 Отговор
    тоя провал от кой бе завещан бе дани ... ти лукаво малко човече.. кой гонеше хората по горите и слагаше кпп-та , кой не прави нищо пак цяла лято и ноември всичко стана потрес 2020 кой беше вие бяхте...
  • 56 Този

    6 2 Отговор
    е много мазен.Хлъзгав. Охлюв.

    Коментиран от #59

  • 57 big

    12 2 Отговор
    Коя е тази вълна? Четвърта! Кой се провали в първите три? Май беше ГЕРБ! Долни лицемери и лъжци.
  • 58 Малииии...

    7 1 Отговор
    Противна личност,цървен кът у...йо ми....гадина гербава,плужек..
  • 59 ГЕРБЖИКОВ е още по-

    6 0 Отговор

    До коментар #56 от "Този":

    ...- Мазен и Хлъзгав Охлюв,от този...!!!
  • 60 Неминуемо е, така говори опозицията

    2 2 Отговор
    Колккото по зле, толко по добре. Не се заблуждавайте, нееизмислено от Митов и ГЕРБ. Лошо или добро, не го правят тези на власт, или тизи в опозиция, а изтеклото време и оставеното "наследство" от тези преди.

    Коментиран от #69

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 До Радка пиратка

    4 0 Отговор
    Не си права Раче да думаш,че Даниел Митев е антипатичен! Не че не е,но той е българската Каста дива! 😄
  • 63 Активист на БКП

    5 3 Отговор
    1 000 000 ваксини с изтекъл срок на годност се поставят в момента!!!Койе поема отговорност??? Кацаров???
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Да дааа

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Раданч Татлъту":

    Това което искаш и пожелаваш на Българите ще те застигне бъди сигурен.
  • 66 Гост

    5 0 Отговор
    ОЧИЛАТ ТЪ ПА К.
  • 67 Този

    5 1 Отговор
    и той стана лъжец от класа.Цялата герберска пасмина живее ,за да краде и лъже,КАК ДА СЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА ПРЕВЗЕТА ОТ"ЦАР БОРИСОВ" КОЙ,КОЙ ЩЕ НИ КАЖЕ??????
  • 68 Ковид жътва

    0 6 Отговор
    Абсолютно прав е. Откакво Радев се докопа до властта и назначи своите хора, абсолютно нищо не работи в държавата. Сега е нужен локдаун и задължителна масова ваксинация, Радев се прави на дръж ми шапката. А антиваксърите мрат от ентисиазъм. Да не би да пострада гарантирано мижавият му "резултат".
  • 69 Некадърни сте

    1 5 Отговор

    До коментар #60 от "Неминуемо е, така говори опозицията":

    Пандемията се контролира с решенията сега, а некадърниците на Радев ако искат да се оправдават и с наследството от Хан Крум. Българския народ е прост ама вие съвсем за прост го взимате.
  • 70 Скакауец

    4 1 Отговор
    за редовното правителство съм съгласен с Къдравата Сю! Трябва да има такова, но както поставя въпроса за правителство, което е компетентно да управлява кризи, излиза, че само правителство с плодовия зеленчук начело може да го прави, щото той единствен бил най-подготвен за МП...Е, този път не уцели аудиторията, драга Сю! От април месец говорим, че правителство рано или късно ще има, но вашето участие е суспендирано до пълния ви разпад! Пак да повторим, че никой не ще да е ортак с крадци и лъжци...А, да, плодовият зеленчук те тури на мястото на Цвък, но имай в предви, че за да се задържиш на този пост ще трябва да лижеш южното му подкръстие с удвоено старание и да стъпваш точно там, където и Той стъпва, щото всяка крачка в страни и при всеки опит за противоречие ще се намериш на улицата и ще преживяваш с награбеното докато си му бил левия т...
  • 71 БОКОКРАД

    1 0 Отговор
    И ТИ СИ ОТ ПРОВАЛЕНИТЕ ОБВИНИТЕЛИ
  • 72 КЪРЛЕЖИ

    4 0 Отговор
    ВСЯКО ЯВЯВАНЕ НА ТОЯ КЪДРАВИЯ НАМАЛЯВА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ , КОЕТО МНОГО НИ РАДВА ! ЩОМ ГО ВИДЯ И СЕ СЕЩАМ ЗА СТАНИШЕВ КАК ВСТЪПИ ПРЕМИЕР СЪС НУЛЕВ ТРУДОВ СТАЖ - ТОЯ ДРУГАР Е СЪЩАТА ГОЛА ВОДА БЕЗ ИСТОРИЯ !
  • 73 питащ

    1 0 Отговор
    Ей, екадърник герберски, ваксинацията е по лично желание на всеки. Правителството и който да е не може да накара някой да се ваксинира против волята си. Аадъму, герберска калинке.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Pantudi

    1 0 Отговор
    Как не можаха да разберат че когато се изказват по даден въпрос откровенно противни и лицемерни хора (като Митов)няма да се получи да агитират някой да се ваксинира .
  • 76 ВВП

    0 1 Отговор
    митов никой не ти вярва на лакардиите дето севдето ти е написало
  • 77 КЪРЛЕЖИ

    1 0 Отговор
    БОЙКО СЕ ПЕНЦИОНИРА И СЛАГА ТОЯ БЕЗПОЛОВ ЕВНУХ , НО ДВАМАТА ЩЕ НИ КРАДАТ -- НЕМА ОТЪРВАНЕ ОСВЕН ДЪРВЕН ГОСПОД И ЗДРАВО МЕСТО ДА НЕ ОСТАНЕ ПО ТИЯ ТЪРТЕИ БЕЗ ДЕН ТРУДОВ СТАЖ КАТО СТАНИШЕВ !
  • 78 По времето на ГЕРБ нямаше Арилегов

    1 0 Отговор
    Стъки, ЕКоларов, като сега, да вдигат Бунтове, тогава Мълчаха, не гъгваха!! Сега Борисов ги Активира и Мотивира и обикалят из държавата, да Агитират да не се спазват мерките и ограниченията за разпространение На Ковид19!! Тези създават Условия за разпространяване на Ковид19, а Борисов Реве ли Реве..!! Такъв е Сценария!! Да има Хаус, а Борисов да Реве, че той е Спасителя!!
  • 79 Алибегов

    1 0 Отговор
    Алибегов, Стъки Е Коларов
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове