Last news in Fakti

22 Октомври, 2021 09:42 3 989 29

Панов като Трифонов: Слуховете за моята смърт са силно преувеличени

  • протести-
  • политика-
  • лозан панов

Протестите са в резултат на политическата криза последните месеци

Панов като Трифонов: Слуховете за моята смърт са силно преувеличени - 1
Снимка: Архив

Лозан Панов използва социалната мрежа Фейсбук, за да коментира политическата ситуация у нас. Той също взе „назаем“ известна фраза, която само преди няколко седмици употреби и лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов - „Слуховете за моята смърт са силно преувеличени“

От "Фейсбук" на Лозан Панов:

Скъпи приятели,

протестите в Центъра на София през последните дни са вследствие на политическата криза, в която страната ни бе въвлечена през последните седем месеца. Бедата е, че вече съществуват достатъчно факти и обстоятелства, които разкриват умисъл в този процес. Нуждаем се час по-скоро от легитимно правителство, избрано от българския парламент, което да поеме управлението на „кораба“, плаващ в бурно море. Корабът плува към „айсберг“, заложен от предишни правителства, но това не може да бъде извинение. Не и след седем месеца управление. Служебните правителства не бива да служат за оправдание, напротив, те са шанс за хора, които имат силата, достойнството и качествата да управляват. Но те са и огромен риск, когато участниците в управлението не разполагат с всичко това, защото дават възможност за бягство от отговорност.

По идея на съдбата, през последните седем години, живях „под стъкления похлупак“ на публичността и изборите, които правех, вярвам, не са останали скрити. Всяка спечелена битка за запазване на достойнството на „Темида“ е натрупана сила, която ще използвам, за да разоблича „фалша“, в който живеем. На страната на истината, скъпи приятели, е единственият път, по който може да се върви напред. Седем години като магистрат понасях упреците, че зад мен стои определена политическа сила и носех със смирение този „кръст“. Затова съм благодарен на съдбата, че предоставя възможност да се издължим на истината, разкривайки как тя е била „интерпретирана“ до този момент.

Дойде време да изясня - оставам независим кандидат, който не се ползва от финансирането на политическа сила или коалиция. Седем години устоях на върха на съдебната власт, докато вятърът ме „брулеше“ отвсякъде. В крайна сметка обаче никой и нищо не успя да ме пречупи. Дължа дълбок поклон на безброй честни и достойни хора, за които аз бях техният човек. Днес отново вярвам в онази невидима сила на човешкото достойнство, защото знам, че тя съществува, усещах я досега във всеки труден момент.

Голям оптимист съм и заради „опълченските“ усилия на една мъничка група всеотдайни и безкористни хора, които правят всичко, което е по силите им, за да може да бъдем с Мария в тази кампания. Благодарен съм на всеки един от тях поотделно, защото да отделиш цялото си свободно време, изоставяйки семейство и бизнес, и лишавайки се от почивка, се изисква силна вяра.

На всички ще кажа само това - „слуховете за моята смърт са силно преувеличени“.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    32 12 Отговор
    Труп си...Политически , морален труп....
  • 2 Радев играе мръсна игра

    24 29 Отговор
    Радев ни предаде.. РАДЕВ, КАЦАРОВ.. Не можеш да накараш българина на сила! Ще видят, че ние сме народа и ние решаваме. ✊🇧🇬
    И още нещо - Значи, ваксини с 80-90% защита могат да признаят за единствено решение, PCR тест със 70 процентова точност могат да признаят за еталон, а защита след преболедуване или тест за анти-тела НЕ, защото не били на 100 процента сигурни! И после нямало конспирация и натиск за задължителна ваксинация!? 😡🤮 И само да попитам от излезлите факти за вълните в Израел, Англия сега и Франция - по колко пъти на година ще ги бодат хората там с "най-сигурната" защита - ваксините!???

    Коментиран от #7, #10

  • 3 Абе ,

    29 17 Отговор
    Този Лозан , поглеждал ли се е в огледалото ?
  • 4 малииии

    24 15 Отговор
    Никой не се интересува от теб, Музане.

    Музане, абе ти инжектиран ли си?
  • 5 Българка

    21 36 Отговор
    Моля не обръщайте внимание на писанията на троловете!!! Гласувайте масово за Лозан Панов, той е достойния президент.
  • 6 Сърп и чук

    24 18 Отговор
    Няма смисъл да се хабим на 21! Радев на 1 тур и започваме действителната промяна! Навсякъде бъка от калинки! Наредили се едни бабички за сертификат пред Перогов, всички заявиха, че са санитарки и медсестри, не са ваксинирани, защото го преболедували декември, намусени и вредни! То, такова по скоро ще те разболее с вида си и отношението си, вместо да те лекува! На някой дори главите им не бяха боядисани като хората. Само една от ковид сектор бе откровена с репортерите. Сигурно като сдадат в смяната, отиват да се мусят в някоя друга болница, за да изкарат повече пари.

    Коментиран от #14

  • 7 Прав си

    15 13 Отговор

    До коментар #2 от "Радев играе мръсна игра":

    Но читавите кандидат-президенти нямат шанс срещу мафиотското статукво .
  • 8 Натруфени думи

    22 6 Отговор
    не казващи нищо. А борбата му с нещо си е само в неговата глава.
  • 9 Шопо

    22 9 Отговор
    И тоя е една пърхутка...
  • 10 казаха на всеки

    12 8 Отговор

    До коментар #2 от "Радев играе мръсна игра":

    6 месеца. А колкото до вълните нощес и сутринта над Габрово се скъсаха да ръсят самолетите. Сега ясновидеца Витанов ще почне да говори за 5,6 и т.н. вълни.
  • 11 Протест срещу безобразията в България

    9 22 Отговор
    Радев е долен... Точно за това не признават антигенните тестове защото те са по точни от ПСР тестовете , антиген теста ще покаже дали тялото ти е защитено тоест дали има собствена защита а ПСР теста ще покаже че имаш 10 вируса но не точно ковид но всичко се записва като ковид !
  • 12 Достоен човек

    21 12 Отговор
    Достоен човек, но ще гласувам за Радев. Следващия път за него.
  • 13 глоги

    17 4 Отговор
    "Корабът плува към „айсберг“, заложен от предишни правителства." СЪЩАТА ИСТОРИЯ,КАТО С "ТАЙТЕНИК". БЪЛГЕРИЯТА ТОВА Я ЧАКА.
  • 14 Комунистите

    9 12 Отговор

    До коментар #6 от "Сърп и чук":

    Са предимно прости , перфектно доказателство сте

    Коментиран от #17, #19

  • 15 друга тема

    7 9 Отговор
    ГЕН. РАДЕВ ПРАВИ ПО 50 ЛИЦЕВИ ОПОРИ,А Лозан Панов не бафка. Затова се сърди.
  • 16 Сърп и чук

    11 9 Отговор
    Циганите се държат достойно, за разлика от вас! Казаха, че не искат ваксина, един от махалата си извадил сертификат и ще снабдява всички с хляб, а вие, големите отворковци, антиваксери и с голяммо самочувствие на свободомислещи модерни гмо продукти какво направихте - уж протест, а се наредихте за сертификати!? Ей така, на дистанция от метър, всеки независим от другия, заврели главите в телефоните, тоест, не ме интересува нищо наоколо, аз съм единствен и неповторим главоч и чакам да си взема ушната марка и да продължавам да съм със сопствено мнение и значимост! С нищо не сте повече от бай Зюмбюл! Неговия глас струва повече от вашия, защото първо, гласуват цялата шатра и второ - гласа му струва поне 50 лева, вашия - самочувствие под налягане!
  • 17 Вярно ли

    11 3 Отговор

    До коментар #14 от "Комунистите":

    а сороснята пращите от акъл с несъстоялия се адвокат Ристю и рабфаговеца от БДЖ измисления ген.Атанасов?!
  • 18 към

    14 3 Отговор
    Панов, реши да тръгнеш по най-ужасния и неподходящ начин, и съвсем нормално си счупи каручката. Вместо да отвориш фронт срещу корупцията и да започнеш да ѝм вадиш далаверите и да говориш за това което знаеш, за това какво се случва по върховете на съдебната система, защото ти си там, да кажеш и покажеш защо се оневиняват престъпници и доказани пред цялото общество корумпирани лица размятани на листчета, защо се бавят дела и завършват "правилно". Вместо това отвори фронт срещу Радев. Непонятно. Но кой ли те вкара на службата, която заемаше?
  • 19 Сърп и чук

    9 7 Отговор

    До коментар #14 от "Комунистите":

    Да! Ние комунистите се отнасяме с простота и честност към проблемите, а не с водопад от лицемерие, безполезни теории и формули, криещи невежество и престъпни намерения! Когато човек е честен и разбира - гледа простичко! Когато е неискрен и не разбира - гледа умно, като диване и говори демагогии.

    Коментиран от #20, #25

  • 20 ами

    8 4 Отговор

    До коментар #19 от "Сърп и чук":

    Вие, комунистите на коя доктрина стъпвате, защото китайските на първо място са китайци?
  • 21 JEFF

    13 9 Отговор
    Политическа криза през последните месеци ? А всички други кризи по времето на ГЕРБ ? Умишленият фалит на КТБ , неосъществената диверсификация, корупцията в огромни мащаби, пачки, кюлчета, записи , снимки, ежедневното облъчване с простотия, некачествените пътища, които наричате магистрали , безобразното раздаване на евросредства, огромните кредити и още и още ?!
  • 22 Болярин

    10 0 Отговор
    Никой не може да се меси на Господ в работата, така че слуховете лесно могат да се превърнат в действителност - "не дърпайте дявола за опашката ... !"
  • 23 българка

    14 5 Отговор
    Г-н Панов, разбирам че трябва да се появяваш и да казваш по нещо от време на време, но престани с това колко си бил тормозен, защото на практика целият народ е пострадал от калпавите управления на държавата през последните 32 години! И да нападаш служебните правителства, защото искаш да очерниш Радев, е марка "Борисов"!
    Служебните министри опитват от тинята, която остави ГЕРБ/ДПС да извадят нещо читаво и то при постоянната съпротива на хилядите "калинки", които бранят позициите си!
    Кандидати за президенти и парламент, ако не сте честни с народа, губите !!!
  • 24 Пак съм аз

    10 4 Отговор
    А колко простичко и честно гледате на това, другари комунисти ; недалечната история е оставила достатъчно паметници на поколенията за чумата - галено наречена комунизъм ! Да припомня ли пожизнената ви наглост, раздавана с пълни шепи на народа, че и до днес ?!! ТОВА, КОМУНИСТИТЕ, СТЕ ЦАРЕ НА НАГЛОСТТА И УСЛУЖЛИВАТА АМНЕЗИЯ !!! Кои са отявлените терористи, взривили храм и избили над 200 българи ??? Кои са "архитектите" на лагерите на смъртта: Белене, Скревена, Ловеч, Самоводене, в които избивахте творческата интелегенция, опсна за власт имащите... ??? Кои " простички и честни" люде държаха българите в изолация от света - до Петрич да отидеш, трябваше документ "открит лист" - иначе свободният народ ?!!
    Кои разделяха народа на правоимащи и простолюдие ??? Вие, простички и честни, комунисти, просто сте без аналог !!!
  • 25 ДЯДО ПОП

    6 3 Отговор

    До коментар #19 от "Сърп и чук":

    Простичко и честно = на къпан комунист !!!
  • 26 Баба Вуна

    8 2 Отговор
    Тоя няма визия на мъж,а те го предлагат за президент!
  • 27 Анонимен

    4 0 Отговор
    За гей браковете нещо?
  • 28 За протокола

    5 1 Отговор
    Думите "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени" не принадлежат на Станислав Трифонов, а на Марк Твен.
    Един кандидат-президент, трябва да е ерудиран и с широка обща култура, а не тесен специалист, пък било то в правото.
  • 29 ППионер

    2 2 Отговор
    Поредния лицемерен, хитър политик! Няма ясен отговор на задаваните му въпроси от журналисти. Изплъзва се с многословни общи клишета.
    Но пък като "безпартиен" съдия се е харесвал от своите в ДБ и е подкрепен от тях за заслугите си за президент. По-вероятно за главен прокурор, с което да приключи "съдебната реформа".
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове