24 Октомври, 2021 14:10 1 084 17

ЦИК одобри броя на секциите в чужбина

  • цик-
  • секции-
  • чужбина-
  • одобри

Очаквано най-много ще бъдат разкрити в Обединеното кралство

ЦИК одобри броя на секциите в чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

Късно снощи Централната избирателна комисия окончателно одобри броя на секциите в чужбина. Той е 756. Като числото може да се променя, тъй като още се очаква разрешение от някои страни, съобщават от Нова телевизия.

Но в сравнение с изборите на 11 юли тази година може да се види, че има спад в броя на секциите с около 35.

Очаквано най-много ще бъдат разкрити в Обединеното кралство - 132. Следва Турция със 127. Планирани са и 85 в Германия. Но тя е сред страните, от които чакаме разрешение.

„Като брой подадени заявления са по-малко - 56 500. На 11 юли бяха над 71 хиляди, но при положение, че този път местата, които бяха обявени на 24 септември за автоматични секции са с около 200 пъти повече от местата на 11 юли”, обясни Росица Матева.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    6 4 Отговор
    Бойкот на изборите.. всички са продажни соросиди и фашисти..
  • 2 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    9 8 Отговор
    За първи тур няма да ви трябват защото никой няма да иде, виж на втория трябват - за да има къде да гласувам СРЕЩУ РадOFF, ако случайно се класира на балотаж!
  • 3 Пучо Капучо

    4 1 Отговор
    Дреме ми. 2021 г. - годината на избори в България - кат са почна от януари, така и ще приключи, гръм да ги изсветка тия изедници, колко пари отидоха на вятъра...
  • 4 Протест срещу безобразията в България

    3 3 Отговор
    ЦИК е мафия.. Шефът на ЦИК Е човек на ДПС.. Пиян и Лъжлив
  • 5 Майна

    8 9 Отговор
    Възраждане имаше достатъчно гласове да влезне в парламента от гласовете ни в чужбина...НАДЯВАМ СЕ ТЕЗИ, КОИТО ГИ ПОДКРЕПИХМЕ ДА ГЛАСУВАТ ОТНОВО, НАДЯВАМ СЕ И ДРУГИ ДА ПРОГЛЕДНАТ

    Коментиран от #13

  • 6 надарена кака

    3 1 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 7 Пак ли

    8 2 Отговор
    миячите на чинии ще гласуват малоумно ?
  • 8 Шаран БГ

    5 4 Отговор
    Докато тая лудост съществува - България няма да се даврандиса никога !! Неморално е и антиконституционно, хора живеещи при други социални, икономически и политически условия, работещи за благото на други държави и плащащи там данъци, застраховки и прочие да гласуват за български парламент. Ще избират хора, които ще разполагат с моите/ и на блризките ми / пари ,здраве и живот !!
    Това е по-вече от вулгарно, като се има предвид, че точно тези политици ги прогониха тия около 2 милиона здрави, прави и способни българи в чужбина !!!
  • 9 Чочо

    3 3 Отговор
    В Гърция и Италия е така, плащаш данъци в държавата,гласуваш, не плащаш,не гласуваш.
    На тия,ние плащаме пенсиите и здравните грижи на родителите им.Парите,които им изпращат си ги ползват лично.
    Защо не пишат,че една секция в чужбина ни струва средно 40000 евро.Тия секции,също ние ги плащаме.
  • 10 Майна

    6 1 Отговор
    Почти всички българи в чужбина имат имоти и плащат данъци в РОДИНАТА..Да не говорим ,че родители, баби и роднини са в България...Повечето купуват и още имоти в България, като изключим парите които ЧИСТО се наливат в България...СМЕШНО Е ДА ИМА СЕЛСКИ ОПОРКИ ,ЧЕ ТЕЗИ, КОИТО СЪЕ В БГ СТЕ ,,ПРАВОИМАЩИ,,

    Коментиран от #12

  • 11 Майна

    5 1 Отговор
    Резултатите в чужбина бяха като тези в БГ... с разлика, че ГЕРБ беше губещия в чужбина.. АКО СТЕ ГЕРБАДЖИИ, РАЗБИРАМ ГНЕВА ВИ.., но е смешно да ревете ..Иначе ИТН не ви го натресоха РАБОТЕЩИТЕ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ...СЪЩИЯТ ПРОЦЕНТ БЕШЕ И БЕЗ ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ...НА ВАС , все някой ви е виновен
  • 12 Ю.кортес

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "Майна":

    То,остава и да не плащат данъци за имотите си...смешен си.
    Става дума за данък общ доход и други,като здравни и пенсионни осигуряване
  • 13 Абе майна...

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Ти наред ли с главата???, ще подкрепяш възраждане, това са продажници които срещу няколко рубли и бутилка водка продават интересите на България на вражеска страна. Те са национални предатели бе папуняк, по-добре не гласувай, иди някъде и пий няколко бири..и музика да свири. Разбрали???
  • 14 Анонимен

    0 2 Отговор
    Кой луд да гласува за вас вазраждане. Борите се за 8 лева на човек. Там ви е болката. Без труд да получавате, а робите навън да ви издържат в Бг. Всеки да си гледа в Неговата паница. Кажете го на валият вожд Бог борисов. Той е на власт от 2001 и го псуват не аз, ние, а спец ченгетата. А дали отвън плащат. Да, плащат за колите си оставени преди години в Бг, плащат данъци, плащат и за заключените си жилища 20 г, плащат и за асансьор,за разни ремонти. И се погледневе. Всичко е заключено и тук там на вход някой старец. Тукашните не ви прави впечатление, защото сте пкп
  • 15 111

    2 0 Отговор
    Тия пусти субсидии. И как да я бъде Бг, те повече говорещи, по-малко работещи
  • 16 Гост

    1 1 Отговор
    Миячи, но по умни от депутатите ви герП. Знаем ви кирливите скъсани дрипи, добре, че сте му пуснали на някой да ви издигне като самолет в небето, не рр, а бабушка общата.
  • 17 112

    0 1 Отговор
    Добре майна. Това е целта ви на герб и дпс и част от бсп. Страх ги е от Асен и Кирчо. А и да имат желание варнелии, не могат, защото работят, не са айкяци, по на 2,3 работи. Родиха им се 2 дечица на запад и не искат варна деца на 3 годинки. Искам само при баба през лятото, но за малко. Най много не от Бургас, а от Варна са на запад и то деца на шефове на полиция от варна, прависти, инженери, икономисти и не се унижават на работа, защото знаят в бг какво им е коствало на морето, робство, обиди, не даване на пари, без осигуровки и тоя защото толкова му е ума алигеро помака и разни маргините и роковци и ивани бръмбарови. В бг ако не си с мафията няма как да си ок. Виж по имотите, екскурзиите ще ги познаете. Боко той ликвидира българите и ми седнали цветанови вълневи и сие хаджиеви да величаят и да искат България да е тяхна родина. Мислите с тия глави. Искат ви националистите гласа ви за 8 лева субсидия. Гласувай запад българи, за Асен Василев и Кирил Василев. По добре на чисто. А не с разни ментарджии, популисти и лъжеизмамници, ако видите, че А и К същото. Изгонете ги, но ми се виждат свестни. Интелигентни, а не копейкин. Нищо против съюза, но против 8 лева субсидии. Откъде на къде. Едни са подгърбени от работа, а други хайлязи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол