Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 11:42 2 765 57

Проф. д-р Петров: Принудени сме да оцеляваме! Всеки, който е против мерките е против обществото

  • иво петров-
  • аспарух илиев-
  • антитела-
  • ваксини-
  • ваксиниране-
  • мерки-
  • зелен сертификат

Медиите и лекарското съсловие спекулираха много с антителата. Не е вярно, че антителата на преболедувалите са достатъчна защита

Проф. д-р Петров: Принудени сме да оцеляваме! Всеки, който е против мерките е против обществото - 1

Медиите и лекарското съсловие спекулираха много с антителата. Не е вярно, че антителата на преболедувалите са достатъчна защита. Всеки организъм образува различни антитела, това означава и различно качество на защита. Това заяви д-р Аспарух Илиев в ефира на Нова телевизия по повод нуждата от ваксинация на преболедувалите българи.

Според кардиолога проф. д-р Иво Петров българите много са се фокусирали върху страничните ефекти на ваксината, а най-страшният страничен ефект на вируса е смъртността.

"Не сме в комфорта да си позволяваме да си говорим за странични ефекти. Няколко софийски болници нямат кардиологични отделения, защото вече са ковид отделения. Принудени сме да оцеляваме в момента. Всеки, който е против мерките е против обществото", категоричен е кардиологът.

Според Свилена Димитрова от Българската болнична асоциация е несериозно да се чакат данни като у нас всеки седми е починал от коронавирус. "Всеки един от нас, ако не може да си понесе отговорността като част от обществото - то заслужаваме да сме жертва на нашите политици", смята още тя

Д-р Илиев заяви, че зеления сертификат се въвежда много късно. "Ако обществото е загрижено за децата, то трябваше да се ваксинираме много по-бързо. Ние нямаме никакви алтернативи", обясни още той.

Вярно е, че от 10 интубирани, един оцелява, каза проф. Петров.

По думите му вълните на ковида съвпадат с вълните на смъртността.

Нямаме право като общество да губим всеки ден млади хора, в активна възраст. Това е просто геноцид, категоричен е още той.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 50 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Програмист

    64 7 Отговор
    Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!

    Коментиран от #49

  • 3 Хитлер

    65 9 Отговор
    Всеки който е против фашизма заминава в Дахау и Треблинка.
  • 4 ДжафДжаф

    115 9 Отговор
    Рaбoтя в cтрoитeлcтвoтo. Тoвa e oтрacъл, кoйтo нe e cпирaл нитo зa дeн oт нaчaлoтo нa eпидeмиятa. Пoвeчeтo рaбoтници oтдaвнa ca игнoрирaли Кoвид прocтo зaщoтo ca ocъзнaли, чe вcякaкви мeрки в cлучaят ca бeзcмиcлeни. Хигиeннитe уcлoвия нa пoвeчeтo oбeкти ca cрeднoвeкoвни- oбщи химичecки тoaлeтни, eднa чeшмa нa мaй...нaтa cи, фургoн или пoмeщeниe, къдeтo прeз пoчивкитe ce cъбирaт пo 10-15, чe и пo 20 чoвeкa, кoгaтo e cтудeнo. Пoвeчeтo рaбoтници изкaрaхa Кoвидa в движeниe. Нитo ca cи прaвили тecтoвe зa вируca, нитo пък тecтoвe зa aнтитeлa. Кaшля, cмъркa, бoли гo глaвaтa, пиe 2 рaкии и прoдължaвa. Oт 20-тинa пocтoянни рaбoтникa прeз пocлeднитe 2г нe cъм чул някoй oфициaлнo дa ce e рaзбoлял oт Кoвид нитo пък дa влeзнe в бoлницa c кoвид. Eдин eдинcтвeн e кaрaл Кoвид oфициaлнo и тo гo зaрaзихa в бoлницa при oпeрaция нa хeрния! Друг e въпрoca, чe тaзи якa пaплaч в мoмeнтa e диcкриминирaнa, тъй кaтo нитo имa дoкумeнт, чe ca били бoлни, нитo пък чe ca вaкcинирaни. Вcъщнocт имa eдин eдинcтвeн вaкcинирaн и тo зaщoтo дъщeря му нe дaвaлa дa приближaвa внучeтo. И квo ceгa! Бoлнaвитe, хилaвитe, изнeжeнитe чинoвничeтa и кaнцeлaриcти cъc ceртификaти, a хoрa кoитo рeaлнo нe прeдcтaвлявaт никaквa oпacнocт бeз! A и зaщo трябвa дa принуждaвaт здрaви хoрa, кoитo рeaлнo нямaт прoблeми c тoя вируc дa риcкувaт живoтa cи c тия прaвeни нeдoпрaвeни вaкcини, кoитo ce oкaзвa, чe вcъщнocт нe ca никaви вaкcини, cлeд кaтo нe пaзят oт вируca!????

    Коментиран от #42

  • 5 Механик

    100 6 Отговор
    Дааа. То и по време на Райха, който е бил против войната са го смятали, че е против обществото. Гьобелс го е повтарял денонощно по радиото.
    Сегашнят Гьобелс и слугите му не са забравили похватите си.

    Коментиран от #34

  • 6 Какъв си

    95 8 Отговор
    Всеки който е за мерките е или платен или прост, трета възможност няма. Това нито е първият грип, нито е най-смъртоносният, но зад него се крият други амбиции, а те са страшни.

    Коментиран от #14

  • 7 Ивелин Михайлов

    55 7 Отговор
    ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
  • 8 русенец

    77 3 Отговор
    Хайде сега някой ушен лекар да ми обясни каква е разликата между антителата, създадени при преболедуване и тези, създадени от ваксината?

    Коментиран от #54

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мислещ

    61 3 Отговор
    Кардиолог се изказва за антитела. Със същия успех може да викнете витанов да ни разясни кои антитела колко (не) зазели.
  • 11 Псевдоним

    68 6 Отговор
    80% от обществото са против скапаните ви мерки, така че не си отваряй много устата, да не ти я затвори някой преждевременно.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Защо премахнахте коментар 9

    12 0 Отговор
    ...........
  • 14 Хахаха

    3 18 Отговор

    До коментар #6 от "Какъв си":

    Това ли ти е начинът да се изкараш от умните???

    Коментиран от #33

  • 15 Някой

    55 0 Отговор
    Хайде стига с тези категорични заявления. Аз мога да кажа, че всеки който пропагандира за бодене с непреминали всички и пълни изпитания препарати, са срещу обществото.
  • 16 Голда Меир

    59 5 Отговор
    Ваксинираните - със сертификат, неваксинираните - с жълта звезда "неваксиниран!", без работа и право да влизат дори в кварталното магазинче. Добре дошли в новия световен ред!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 roko

    58 3 Отговор
    Озлобени, всяващи паника и вменяваща вина.... това са поне 90% от ваксинираните срещу Ковид.... явно от тези ваксини се и изперкава!
  • 19 НЕучуден

    47 0 Отговор
    Защо ли вече спрях да се учудвам на безкрайната тема с ваксините. Включват се всякакви корифеи и назидателно обясняват кое е редно. Д-р Менгеле от Берн/ Аспарух Илиев/прилича повече на нацист, отколкото лекар. И ако има незапознати нека знаят, че именно с експерименти с концлагеристи медицината се е развила много. Но това оправдавали методите?
    И завършвам с крилатата фраза на идеолога на лагерите - Айхман - Смъртта на хиляди е трагедия, а на милиони е статистика.
  • 20 румънеца

    3 0 Отговор
    ту че ворбеще бе небуноле
  • 21 ⚜️Просветен⚜️

    46 2 Отговор
    Ми то самото общество е против мерките , ръб! Ако не вярваш организирай референдум!!!
  • 22 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    30 10 Отговор
    Аз знам един дето няма да оцелее след изборите като политик, викат му Румен Радев - политическият самоубиец!
  • 23 Азазел

    40 0 Отговор
    Ами в една известна лаборатория предлагат тест за точно тези, неоткриваеми антитела. Да точно тези които ги изброи нещото наречено Гломб. И са описани стойностите над коита има защита.
    И теста струва 50 лева!
    Та кой лъже, лабораторията или тези специалисти.
    Да не говорим колко тъпо звучи, че нещо се образува в тялото след ваксинация и преболедуване, но никой не може да го измери. Затова трябва да повярваме на производителите на ваксини, че само ваксиниите създават тези неоткриваеми "частици"??? Колко удобно!
  • 24 Гост

    44 3 Отговор
    Хубаво де, нека има мерки! Но това не са "мерки", а натиск всички да се набодат! Ако искаха да има мерки, щяха да искат масово изследване на хората, които са го преболедували за клетъчен имунитет и да им дадат безсрочен сертификат! На останалите ненабодени, щяха да осигурят безплатни антигенни тестове, докато трае това изискване за сертификат! Всички тея чантаджии са "загрижени" единствено за това, всички да са набодени през 6 месеца! Да отидат в Пирогов или където има Ковид отделение да видят как се работи и лекуват болни и при какви условия! Да се поинтересуват как така лекуваните там и медицинския персонал не ги повтаря Ковид, за разлика от набодени, които се заразяват, дори има и смертни случаи!
  • 25 Фффффф

    30 2 Отговор
    Принудени сме да оглупяваме,от платени слуги на фармацевтични компании
  • 26 Аз от БЕХ

    31 2 Отговор
    Кога ще се изкаже някой гинеколог за ваксините и антителата?
  • 27 6733

    29 1 Отговор
    д-р Аспарух Илиев си е надъхано прокси, за което "Западната наука"
    е Бог.
    Сякаш зад нея го няма човешкия фактор с човешките грешки и човешките страсти, с глобалните бизнес и корпоративни интереси и сякаш "НАУКАТА" не е клекнала пред печалбарството.
    Явно и на него му се плаща да е кон с капаци или е просто келеsh
  • 28 НЕучуден

    23 0 Отговор
    Колкото и да не съм учуден, сутринта се удивих като каза корифея от Берн, че тестовете кои антитела са ок се провеждат от.... фармацевтичните компании!!! Сетете се кои са по-наред?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 мутри вън

    22 0 Отговор
    Да, така е! Принудени сме да оцеляваме заради мутрите и корупцията. Всеки, който е за тях е против обществото.
  • 31 Съд

    20 0 Отговор
    За СЗО и тяхните марионетки
  • 32 То пък

    4 3 Отговор
    едно общество...
  • 33 Какъв си

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хахаха":

    Ако не си разбрал текста, си ясен... Първо е нужно да си информиран.
  • 34 д-р Гълъбова

    19 2 Отговор

    До коментар #5 от "Механик":

    Тоя " професор" / произведен " на килограм"/ е за Карлуково!! Места- има!!!
  • 35 😷😷😷

    27 0 Отговор
    Интересно, кое е "Обществото", 20-те % "ваксинирани" или 80% неваксинирани и нежелаещи това! Това се нарича Диктатура на малцинството! В историят може да прочетете, как свършват такива диктатури!
  • 36 Беновска пита

    29 1 Отговор
    Ало,професоре!! А защо не се правят аутопсии на умрелите " от корона"?? Щото причината за смъртта се установява ЕДИНСТВЕНО с аутопсия!! Схващаш ли бе тикво???
  • 37 мда

    7 9 Отговор
    ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ИМА НЕДОСТИГ НА ЛЕКАРИ? ЗАЩОТО НЕ СА ВАКСИНИРАНИ И ОТКАЗВАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ.
  • 38 Истински ЛЕКАР

    34 0 Отговор
    шефът на ковид отделението в Пирогов го каза ясно, че за почти две години в ковидотделлението нямат нито един пациент който е преболедувал ковид да е приет за повторно лечение.
    тези които издават заповеди, ЕДИН болен не са прегледали с ковид, експертите по студията НЕ знаят ОСНОВНИ принципи в епидемиологията и говорят глупости.
    Колегите му работят в тази среда, боледували са и сега работят без проблеми,само че зелените сертификати НЕ ги допускат до работните места:
    "Ние с антителата,какво да правим,защо ще ни инжектират с ваксини? Когато дърпаш естествения имунитет за опашката,той може да ти отхапе главата!"
  • 39 УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ

    22 2 Отговор
    ВСЕКИ, КОЙТО ПОДКРЕПЯ МЕРКИТЕ Е ПРОТИВ ОБЩЕСТВОТО!!!
    САМО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ И МАСИРАН НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ БИ ОТВЪРНАЛ НА УДАРА! НЕКА ОБЕДИНИМ СИЛИ И ПОМЕТЕМ В БЕЗДНАТА ТЕЗИ ПРОДАЖНИ ДУШИ!!! НЕКА ПОВТОРИМ 2013 КОГАТО ПРЕДИШНИЯТ ДИКТАТОР РЕШАВАШЕ СЪДБАТА НИ!!! НЕКА РАДЕВ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА С ЦЯЛАТА НАРОДНА ТЕЖЕСТ!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
  • 40 Баш софиянец

    27 1 Отговор
    Не се опитвайте да насаждате вина в хората затова че са против да им се отнемат елементарни свободи. Българите нито сме малоумни, нито толкова невежи, колкото бълвате от екраните. И чуваме, и виждаме, и схващаме отлично, докато "експертите" се правят на утрепани. Медиите са се превърнали в оръжие за изнудване на хората.

    Коментиран от #50

  • 41 Серж

    3 24 Отговор
    Браво на проф.Петров голям лекар и истински хуманист!!!!!
  • 42 Ей калаф

    5 26 Отговор

    До коментар #4 от "ДжафДжаф":

    Я като си толкова отворен върви доброволец в ковид отделение и виж какво се случва там, ама няма да издържиш и 2 часа. Лекарите и сестрите са на ръба на физическите и психическите си сили, масово напускат защото изнемогват, така че си стой на обектите без да даваш мнения по сайтовете!

    Коментиран от #45

  • 43 На този

    19 4 Отговор
    жалък професор - срам за българския народ - само обувките му са за над 250-300 евро. Изфука се е тях в едно от предаванията на големия българин, професор Вучев, лека му пръст! Но ако професор Вучев е предполагал какво човешко нищожество и търгаш е всъщност професор Иво Петров, едва ли би го поканил в своето реалити шоу.

    Търгаш е, а не лекар. Печели от К-19. Регистрирал е една хранителна добавка срещу ковид, което няма нищо общо с неговата специалност - кардиологията.

    Истината за Окръжна болница - София (МБАЛ "Света Анна") е, че главният им лекар - натегач на властта за пари и власт - доброзорно принуди медицинския персонал да се ваксира.
  • 44 big

    15 1 Отговор
    Глупак! За какво общество на зомбита говориш бе! Зомбита наричам хора, които природно или придобито отказват да мислят логично! Един умник ми говори за 15 секунди да се заразя с вируса, а аз изкарах часове с хора, на които баща им почина от вируса и са имали контакт с него. Кой лъже? Лекарите, че е починал от вируса или за 15 секунди или въобще "технологията" на заразяване е съвсем друга! Т.к. уважавам обществото, след като разбрах за случая се карантинирах, оказа се излишно!
  • 45 ДжафДжаф

    22 2 Отговор

    До коментар #42 от "Ей калаф":

    Имам комшия, работещ в бърза помощ като фелдшер. През лятото беше в траур щото нямаше болни и нямаше как да си получи хилядото лева бонус. Последните дни го гледам доволен и щастлив!!! А иначе като набутате болни от грип в ковид отделение, то със сигурност там ще се заразят. С тия фалшиви тестове бая народ ще бъде пратен при Свети Петър.
  • 46 ББА

    12 0 Отговор
    ББА (Българската болнична асоциация) е сборище на самозванци издигнати от чатните болници, които НЕ РАЗКРИВАТ КОВИД ОТДЕЛЕНИЯ, ЗАЩОТО НЕ СА ПЕЧЕЛИВШИ и по този начин държавните и общинските болници са принудени да разкриват допълнителни ковид отделения, за да реват търгашите като Иво Петров след това, защото печелившите му кардиологични пътеки в МБАЛ "Света Анна" са спрени и са заменени от 1000 лв за работа в ковид-среда.

    Свилена Димитрова от Българската болнична асоциация е 100% лицемерно загрижена и е срам за лекарското съсловие!

    Разкрийте ковид отделения във всички частни болници, а не само в някои от най-големите, като СофияМед!

    Заразените фактически получават естествен имунитет! Това е проблемът на ковид-мафията!!!!

    "Зеленият сертификат" е измислен за цифрово следене на онези, които неблагоразумно си го изкарат! Всички лични данни, вкл. здравното досие, вакси, електронни направления и рецепти, операции; лични данни по ГРАО; лични данни по НСИ - имущество на "сертифицирания" влизат рано или по-късно в така наречения "зелен сертификат", който всъщност е ЖЪЛТАТА ЗВЕЗДА за всеки "сертифициран"; постоянно следена база данни с опция за въздействие чрез смартфона и приеманите от него високочестотни лъчения.
  • 47 Колко

    3 4 Отговор
    Комунистически отпадък има на този свят, не е за вярване.Всичките ще сте у панделата до 5г.
  • 48 Смех

    7 1 Отговор
    Ела да те оцелея фашист...
  • 49 Илон Мъск Бог

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Програмист":

    Ти, си Светец! Ще те канонизираме! Ще живеш около 1000 г.! Но Духът ще бъде вечно жив!
  • 50 Защо

    11 1 Отговор

    До коментар #40 от "Баш софиянец":

    медиите не ни показват протестите на хората в цяла , Австралия, Нова Зеландия. Нали са се ваксинирали на 80-90% и са се "върнали към нормалното"
  • 51 ежко

    11 1 Отговор
    Против кое общество?Против ваксинираните 20% ли?Това ли е обществото?
  • 52 лекар

    16 1 Отговор
    Как може да кажеш приятелю, че който е против мерките е против обществото, като 80% от обществото не подкрепя мерки и ваксини, а ти си пееш ли пееш всеки ден бълвочите....
  • 53 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 1 Отговор
    пОСТОЯННО НЯКОЙ ""гОЛЕМЕЦ""ПОУЧАВА ,УЧИ ХОРАТА....Няма ли най накрая да понаучиш себе си професоре???Умните хора не поучават и не наставляват,умните хора влизат в диалог и ИЗслушват!С това си говорене вие никога няма да накарате ,хората да се боднат,защото ви липсва Истината в словото!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ттт

    1 0 Отговор
    "Не сме в комфорта да си позволяваме да си говорим за странични ефекти".

    Браво бе! Днес точно г-н Джо Байдън обяви, че в САЩ ще се допускат без ваксина хора с определени заболявания. Днес! Защото тези хора ваксината може да бъде по-страшна от болестта. Ама казваш, да не ни пука за тян, да мрат, за да спасим другите! Ами нека другите да се пазят, да си сложат по шест ваксини, тогава няма корона няма вирус. Разсъждаваш като Сталин във вица, който ще напиша по-долу:

    Пътувал влак към комунизма. Обаче спрял. Ленин попитал, машиниста "защо спря влакът"? Ами свършиха релсите, другарю Ленин". Ааа, това не е проблем, слизаме и прекарваме нови релси напред. Продължил влакът, пак спрял, ама вече началник-влак бил Сталин. Попита "защо спря влакът"? "Ами другарю Сталин, релсите свършиха". Ааа, това не е проблем, ще свалим половината пътници, ще легнат пред влака вместо релси и продължаваме върху тях".

    Нямате никакво право да принуждавате хората да правят онова, което е опасно за тях! Трябва да търсите други решения. И е редно, да дадете подробна информация за това, при кои заболявания е опасно да се ваксинираме. Също така дайте информация от починалите без коронавирус, колко са ваксинираните. Ако починал с коронаввирус и инфаркт го броите за починал от коронавирус,защото според вас инфаркта е шега работа, то и починалите с инфаркт и ваксина трябва да ги броите за починали от ваксината, вече уточнихме, че инфаркта е шега работа!
  • 56 Спад

    1 0 Отговор
    На професора му секнаха паричките от скъпите коронарографии и взе да реве. Да, ама другите доктори сега жънат, няма лесно да пуснат кокала. Колкото повече продължава пандемията и извънредната епидемична обстановка, толкова по-добре за лекарското съсловие. Касата им налива пари да НЕ работят, защото работели при неблагоприятни условия. Леле, що пара изтече!
  • 57 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    1 0 Отговор
    80% са против...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове