Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 19:37 2 687 58

ЦИК отказа да присъства на среща, организирана от администрацията на президента

  • цик-
  • отказа-
  • присъства-
  • среща-
  • организирана-
  • администрацията-
  • президента

Причината: Предварително планирана среща на Комисията по същото време с мисията на наблюдателите на изборите от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа

ЦИК отказа да присъства на среща, организирана от администрацията на президента - 1
Снимка: БГНЕС

Централната избирателна комисия отказа да присъства на среща, организирана от администрацията на президента, на която утре ще се обсъдят актуални въпроси за предстоящите на 14 ноември избори.

От писмо, изпратено от президентската администрация до ЦИК, стана ясно, че на срещата на "Дондуков" 2 са поканени представители на Министерството на здравеопазването, на Министерството на външните работи, ДАНС, Националното сдружение на общините и фирмата "Информационно обслужване". Това съобщават от БНР.

Секретарят на Комисията Севинч Солакова обаче възрази ЦИК да участва: "Смятам, че не може да се провежда среща в администрацията на президента по въпроси, свързани с изборите".
Членът на ЦИК Георги Баханов подкрепи Солакова:
"Считам, че не е коректно и нормално да се провежда такава среща в президентството и то по покана на президента, който, пак казвам, е и кандидат за президент".

Баханов допълни, че срещите на ЦИК с Министерството на външните работи, ДАНС и "Информационно обслужване" са регулярни.

ЦИК вече е поканила на среща и здравния министър, и държавния здравен инспектор по темата за усложнената ситуация с пандемията и изборния процес.
Димитър Димитров - заместник-председател на ЦИК, също добави аргумент за отказа Комисията да присъства на планираната среща в Президентството, като напомни за предварително планирана среща на ЦИК по това време с мисията на наблюдателите на изборите от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа:

"Тя е само един час преди това, те ще дойдат тук, за да ни видят. Няма как за десет минутки да се мернем, да помахаме и да тръгнем на друга среща".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ggg

    11 5 Отговор
    Не ви е коректно заглавието.

    Коментиран от #5

  • 2 Продай България

    26 14 Отговор
    Браво ваксинатора,диктатора чао
  • 3 сигурно

    31 13 Отговор
    Боко пак ще ревне като дъна4е ,4е изборите са купени от Радев !
  • 4 Аз,достатъчно ли е

    36 32 Отговор
    пРезидентът иска да даде указания на ЦИК как да извършат преброяването.И много да внимават той да не загуби изборите
  • 5 Дъртия

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ggg":

    Нищо ново. Има няколко "автори" тук които разчитат на евтини подвеждащи заглавия, за да генерират преглеждания и кликове..

    Коментиран от #6

  • 6 Да поясня

    20 5 Отговор

    До коментар #5 от "Дъртия":

    Севинч от Дъ Пъ Съ определя правилата в БЪЛГАРСКАТА държава.
  • 7 ЕВАЛАТА НА ФАТМАКА МУН'ЧО

    22 14 Отговор
    И ТОВА ДОЖИВЯХ,.. КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ДА ПРИЕИКЕА КМЕТОВЕ И..ЦИК?!? .... АБСОЛЮТЕН МАЛОУМНИК!
    ТОВА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА...ДРУГАТА ФАТМСШКА МИШКА И ЗЕЛЕН ЧОРАП!
    НАПРАВО ИМ ДСЙ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ .. "ИЗБОРИТЕ", БЕ... ДЕБИЛ

    Коментиран от #57

  • 8 коки

    26 9 Отговор
    Генералисимус Радев, проф. Герджиков вече трета седмица ви кани на дебат. До кога ще се криете?

    Коментиран от #10

  • 9 След Силиция 14 и силициевия череп И

    1 2 Отговор
    14 далай лама Идва Фосфора 15 във въздуха А от Окислтелноредукционния процес с кислорода 8 остава въглерода 6 за рисунки в лъкатнишките пещери като за начало
  • 10 Хъъъм

    15 12 Отговор

    До коментар #8 от "коки":

    С радио точката Герджиков дебат не може да се води.

    Коментиран от #52

  • 11 РадеВън

    18 16 Отговор
    НАгъл си зелен чорапе, ама надали ще ти помогне. Сега какви ли нови фрази заучаваш? Живота не е да караш самальота. Няма издадено ръководство. Натисни 1, а сега натисни 2. Рецитали ти вече се изтърка. Смени си сценаристите. Вземи тия на Слави.
  • 12 Гордо знаме ни е Умен Адев

    9 9 Отговор
    Пръв учител Череп Спиридонович от СС и КПСС с нас Москва е в мир и в бой Патрия Велика води нашия по беден строй когато хляба стане от мъката по чер тогава терора долу съюз със София Световна Столица на Русия
  • 13 гражданин

    9 13 Отговор
    А и защо да се срещат с един кандидат който народа е отсвирил преди много години?
  • 14 ПЕНЦИОНЕР

    8 2 Отговор
    ..... УБАИЙ НАБОРКИ ИМА ВАВ ЦИК.... ДА ГИ... И.... А....ЛОШО ОТ ТОА НЯМА... !!!!!!
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 12 Отговор
    БОРИСОВ е мутра сикаджия крадец лежал в затвора в ПАНКРАЦ ЧЕХИЯ свързан с убийства мястото му е в ЗАТВОРА

    Коментиран от #16, #31

  • 16 ИСТИНАТА

    10 9 Отговор

    До коментар #15 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Напълно си прав мой приятелю колега! Не забравяй не само грабежа на тиквун 12 години а и колко убийства тежат на съвестта му. Помниш чакъра който опита да изкара че се самозапалил а после заради тиквата България бе осъдена и платихме на близките му обещетение. Помниш Мишо бирата и жена му как си заминаха в разстояние на няколко месеца само единия на 47 а другия на 48 години. Помниш Ваньо Танов как си замина внезапно от инфаркт на 55 години. Вече няма жив участник от аферата "Ало Ваньо". Как си замина и бившия съдружник на Борисов в СИК бизнесмена СИВ кардинал на Герб Петър Христов. Как си замина и Милчо Бонев -бай Миле бившия началник на Борисов разстрелян заедно с 7 от своите бодигардове от хора в полицейски униформи а главен секретар на МВР бе Борисов. Има да напиша още много случаи и факти но.ми изписва че привършва символите ...

    Коментиран от #32

  • 17 1000

    13 6 Отговор
    ВЯРНО ЛИ ЧЕ КАЦАРОВ БИЛ ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР!!!!А СЕГА ДЕ!!!!
  • 18 Където свършват уставите започва

    3 8 Отговор
    Авиацията където свършва авиацията започват РАкетни войски където свършват ракетни войски започват компютрите където свършат компютрите спира тока и Припят снова товарищи в Богу духом укрепнет в бою Братство Союз и Свободу Вот наш девиз боевой
  • 19 Ойко Орисов

    7 8 Отговор
    Дайте ярма и опорки на гербавите тролове, че пишат несвързано.
  • 20 Саде...минавам ама само да кажа...

    7 8 Отговор
    След изборите ГЕРБ и ДПС ще имат общо около 80 депутата. Останалите 160 абсолютно мнозинство което може и да промени конституцията и незабавно свали Гешев и предаде на съд! Герберските агенции като Центъра за анализи и маркетинг на Юлий Павлов и Сова Харис на Васил Тончев опитват да манипулират общественото мнение че Радев е малко под 50%. Агенцията на Павлов даде 49,5% за Радев и 22% за Герджиков а Сова Харис на Тончев 49,7% за Радев и 20% за Герджиков. Не вярвайте на тези които са чести анализатори в жълтия Герберски сайт ПИК. Радев е над 60% и ще бъде първия в новата история на България който ще бъде избран на първи тур. Идват черни дни за тиквун и при бай Ставри да го топли в студените зимни нощи!!!
  • 21 ТИКВА=ДПС=СИК

    5 5 Отговор
    Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който е съдружник на акционерите в застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов -Пашата ,Младен Михалев-Маджо и Милчо Бонев -бай Миле. Легалния бизнес на пострадалата е фирма за химически продукти , масла и изкуствени торове. В-к Капитал 31 март 1997 г.

    Коментиран от #22, #33, #51

  • 22 Дааааа

    5 6 Отговор

    До коментар #21 от "ТИКВА=ДПС=СИК":

    Заложиха бомбата да ликвидират тиквун тогава, а Цветелина Бориславова, или както се казва Цветанка Бориславова Карагьозова, отиваше към джипа и от разхвърчелите се части я нараниха във врата...Затова винаги ходи със шал . 97 година бе, точно месец след жан виденовата зима когато хората нямаше какво да ядат и нямаше гориво , а тиквун с джип Опел Фронтера...Бе паркиран пред офиса на друга мутренска групировка Аполо и Болкан....След време Буда се съмняваше че поръчител бил Алексей Петров
  • 23 ГЕРБ-МЪЖЕ

    5 8 Отговор
    АНАСТАС - ОБЕДИНИТЕЛЯ !!! ДА ЗА СТАНЕМ ВСИЧКИ ЗАД НЕГО ! ЕДИНСТВЕН ТОЙ ЩЕ ОБЕДИНИ ПЪЛНИ ШКАФЧЕТА С ПАЧКИ ЕВРО И КЮЛЧЕТА ЗЛАТО С ОБИКНОВЕНИЯ ТРУДОВ НАРОД !!? АНАСТАС ОБЕДИНИТЕЛЯ!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО!!!

    Коментиран от #25

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Гербер работач

    5 6 Отговор

    До коментар #23 от "ГЕРБ-МЪЖЕ":

    Аз се радвам че ще бъда обединен от професор Герджиков! С празен хладилник и джобове , с непосилни сметки за ток и храна, но обединен с пачки от 500-еврови банкноти и кюлчета чисто злато. Танцувам казачок от радост и щастие!!!
  • 26 Радев не е герой

    4 8 Отговор
    Истинският Герой на България е 🌟🍫🏅Бойко Методиев Борисов, само БМБ спи до нощно шкафче натъпкано с “бали” от 500 евро банкноти, шкафче пълно със Златни Кюлчета, всичко това гарнирано с полу-автоматичен пистолет ГЛОК, Една Ръка Разстояние. КАРТЕЛ БМБ,ДОГАН,ГЕШЕВ,ПЕЕВСКИ,
  • 27 НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ПРИЗНАЯ , НО...

    7 12 Отговор
    ЧЕСТИТ НОВ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ! ТИ ИЗЛЕЗЕ , СЪБУДИ И ВДИГНА НАРОДА И СМАЗА БОРИСОВАТА КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА!!! ИЗХВЪРЛИХМЕ ГО ЗАЕДНО ОТ ВЛАСТТА И ГО ИЗПРАТИХМЕ ИЗВЪН ОКОЛОВРЪСТНОТО ШОСЕ!!!! СМЪКНАХМЕ ГО И ОТ ДЖИПКАТА , СЪСТАРИ СЕ ОТ БЕЗПОМОЩНОСТ И ЗЛОБА И ЗАПРИЛИЧА НА 79-ГОДИШЕН СТАРЕЦ !!!! ВЕЛИК СИ ГЕНЕРАЛЕ...НАИСТИНА ВЕЛИК..! ДА ГЛЕДАМЕ ТИКВАТА ТОЛКОВА СМАЗАН И ГЪРЧЕЩ СЕ !!!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , ЕВРОПА И СВЕТА СМЕ С ТЕБ!!!! С НАМИ БОГ ..
  • 28 БАЦЕ...ВЕЛИКАН

    3 9 Отговор
    Борисов -" Прoocт съм и ми е лесно. То е коoфти да си слoожен". Затова милиардите му са по света чрез "Тенис клуб Банкя", за къщи в Барселона , за бутици там и поръчкови Поршeта за Мис Бикини, за Бугати ВЕЙРОН и замък за дъщерята в САЩ, за поръчково БМВ Х6 за племенника което бяха откраднали, за пълни шкафове и гардероби с пачки евро и кюлчета чисто злато...Наистина е прoccт и му е лесно
  • 29 Ех Руми Дългото чорапче

    7 4 Отговор
    И ти като Пипи си живееш в измислен свят,само да ти напомня че държавата не ти е казарма да си привикваш някой ефрейтор,и като цяло след мазалото на твоето управление само Гешев се интересува от теб!!!! Сега защо не тропаш с краче с кой да идеш на дебат,както тропаше Бойко Тиквун да се кандидатира за президент,а защо???? Май нямаш сърце а БЪЗЛЬО ,колко пъти да те канят хората!!!! И си генерал,СРАМ!!!
  • 30 Как сте бачкатори

    3 6 Отговор
    Kaк сте? А вие бедни ми народе блъскайте за храна, ток и транспорт - Откраднаха джип "БМВ" Х6 на племенника на Бойко Борисов. 35-годишният мъж се казва Димитър Борисов, а преди Нова година се сдоби с първо чедо, което кръсти на негово име. Премиера е бил изключително щастлив от огромния жест и му подарил скъпото поръчково возило за половин милион евро, като от модела са произведени само 6 подобни в света.Кражбата е станала в района на Руски паметник през нощта. БМВ Х6 е сред най-крадените коли в София през последните години.Става дума за луксозен поръчков черен джип БМВ Х6 в обхвата на Шесто РПУ на столицата, поясниха източници
  • 31 АБЕ умрял кога се намъкне и тук ???

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Здрав си като бик ...само се преструваш НА болен и точиш пари !

    Коментиран от #34

  • 32 А къде забравяш...

    3 7 Отговор

    До коментар #16 от "ИСТИНАТА":

    Стефан Деспотов? Съдружника на Борисов в нелегалната им фабрика за цигари в Крайморие? Който тиквата поръча да прикрие следите си!!!
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 7 Отговор

    До коментар #21 от "ТИКВА=ДПС=СИК":

    Здравей СТОЙКО ПРИЯТЕЛ направо ги разбиваш с тия 20 НИКа АТИЛА псува и кълне всички Другари от БКП и РАДЕВ
    Много хора му вярват че Радев е счупил държавата

    Коментиран от #35, #39

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Последния Софиянец

    2 4 Отговор

    До коментар #34 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Как си ХАХО ? Мушна ли Ваксината вече?
    Ако си готов идвай в моите ресторанти
  • 37 ХА ХА ХА

    8 4 Отговор
    ТОЯ НАШ ФАТМАК , Е ПО ПРОЗЗЗД ОТ КОЛКОТО ГО МИСЛИМ !!!! ПРАВИ СЕ НА ПО ВАЖЕН И УМЕН ОТ ТИЯ ЕВРОПЕЙЦИ !!!! ХА ХА ХА ! И БЕЗ ТОВА НЕ ГО БРЪСНАТ ЗА СЛИВА .....НЕКА СЕ ИЗЛАГА ОЩЕ ПОВЕЧЕ !!!!
  • 38 избирател

    3 1 Отговор
    Mypзилкитe много активни. Все едно, Радев няма капацитет да управлява и с гласа на народа или не, много скоро той ще си отиде на село да гледа патките.
  • 39 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #33 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не ми кради НИКА герберастки тролейчо не знам господин АТИЛА да е пcyвал ти си нещастен ТРОЛ
  • 40 sbs no КОМУНИСТ

    5 2 Отговор
    ЩЕ ГО КАЖА НА РУСКИ ---ЗАЩОТО С МОЯ И НА РЕЗИДЕНТА АНГЛИЙСКИЯТ НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ
    ЛЬОТЧИК -ТЬЙ УЛЕТАЕШ -НЕ ПОНЯЛ ЕТО --
    ВОЗЬМИ СЕБЯ -РУСКОЕ ПРИГЛАШЕНИЕ ----ТЪЙ УЖЕ -НЕ ---ЧЕЛОВЕК А ЧТОТО --КОТОРОЙ НИКТО НИКОГДА НЕ УВИДЕЛ
  • 41 АБЕ здравеняк що се правиш на болен ?

    3 2 Отговор

    До коментар #34 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Брат ти кой беше бе малоумник .....помниш ли или те гони СКЛЕРОЗАТА???
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #35 от "Стойко":

    СТОЙКО коментар 33 не е мой това е ГЕЙБЕРАСТКИЯ тролей аз нищо не съм писал за господин АТИЛА

    Коментиран от #46

  • 43 ИСТИНАТА

    3 7 Отговор
    Тъмни и зловещи облаци надвисват над празната кратуна на тиквата! Радев е сигурния нов -стар президент на Р.България! На парламентарните избори хунтата Герб ще има по малко проценти! На миналите избори имаха 23,6% а сега всички социологически агенции им дават между 21 и 22%. Като се вземе предвид че има нова политическа формация ( ПП) която ще е парламентарно представена Герб ще имат по малко депутати от миналия парламент, дори да бъдат първа политическа формация. Единствено евентуален коалиционен партньор им е ДПС които ще са с около 25 депутати. Общо двете клики ще имат около 85 депутата. И президентска и изпълнителна власт няма да е при тях. Пътя към отстраняването на Гешев ще бъде открит. И след това както казаха и Радев и Рашков -" Единствените думи на Борисов които ще имат значение ще бъдат пред новия главен прокурор"

    Коментиран от #48, #54

  • 44 Тук пишат само тия които имат малко

    4 2 Отговор

    До коментар #34 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ТАМ където си закачат шапките .....не и като тебе кретен .....оди се прегледай!
  • 45 РАДЕВ президент

    2 8 Отговор
    Няма вече купени гласове за Герб в гетата и по селата!!! Няма вече натиск от ДПС в Делиормана! Колкото толкова от администрация и корпоративен вот. Дори и тук подкрепата на читателите е 4 към 1 за Радев срещу всички останали според оценките. А във фейсбук анкетите е 9 към 1 за Радев. Ще остане в историята като единствения избран за президент на 1 тур.
  • 46 Не се ОПРАВДАВАЙ ОХЛЮВ !

    6 1 Отговор

    До коментар #42 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Пишеш и не помниш ....за лудницата си ! Пак ЩЕ ЛЪЖЕШ , ЧЕ БОЙКО е лежал в ЗАТВОР!!! А да видим дали е тъй ????
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Хихихихии.. хихихихии

    2 1 Отговор

    До коментар #43 от "ИСТИНАТА":

    Тролиш ли,..тролиш...ката ден, Фикри?!?
    Честно казано не виждам смисъл от жалкото ти и мизерно съществуване, което наричаш... ЖИЗНЬ.
    Вечната ментално увредена отрепка, мизерник, скъсаняк и неудачник,..достоен си единствено за ... сезала, извратеняко анално-отзивчив
    Хихихихии......... Хииииииихи.....
    РИПАЙ У ...БУНАРО, ЖАЛКАР...
    Хихихихии...
    .....
  • 49 ГЕРБ

    9 1 Отговор
    На селския чорап дните са му преброени .
  • 50 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    3 0 Отговор
    Ще го "приеме със смирение" Радев, сам го каза.
  • 51 Здравей симпатяго

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "ТИКВА=ДПС=СИК":

    Не пиши за хора които не познаваш, ще се запознаем преждевременно мой.
  • 52 И аз да кажа

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Хъъъм":

    Да излязат, да ги видим- Радев що се притаи? Агент "Майстора" ще му шепне какво да говори, сега техниката много е напреднала. Нали бил най- умният- достойният- смелият?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Айде бе

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "ИСТИНАТА":

    Ти не гледай Борисов- ако са верни всички кражби, които му се приписват, човек с толкова пари ще се измъкне сух и богат от кашата- дай сега за нас да видим- в държавата, която ни курдисват зелените чорапи- ние с вас как ще я караме в тази епидемия и с цените на тока и бензина, с емигрантския наплив и аферистите от ППП? Изобщо не ми пука кой ще е главен прокурор ( да не би да има осъден политик досега ,освен Цветелин Кънчев, при предишните главни прокурори?), нито ще лежи ли Бойко. Интересува ме нашият живот утре, но гледам, че вие за него не мислите, обзети от "величави" помисли да променяте Конституцията и прокуратурата и да чегъртате.
  • 55 Otoplitel

    1 1 Отговор
    Аз не се срамувам,че съм бил в казармата и съм носил зелени чорапи.Срамувам се за тези индивиди които не са дали своят ДАН за България и не са носили зелени чорапи.Започвам да разбирам Г-н Каракачанов за задължителна военна служба.Там униформата включва зеления чорап.Много ще се кефя да си смените финните оранжави чорапогащи със зеления чорап.
  • 56 Гост

    2 0 Отговор
    Щом и ЦИК отсвири фигуранта,спукана му е работата на изборите.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Всеки ден

    0 0 Отговор
    за зеленият чорапогащник ще слушаме и за бутафорни чекмеджета, к о мунистите яко чегътат
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове