Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 08:51 8 649 17

Проговори майката на убития от любовницата си Божан

  • пловдив-
  • божан-
  • убийство-
  • любовница

28-годишният пловдивчанин бе открит мъртъв на 21 октомври

Изрод, какво мога да кажа друго. Това бе лаконичният коментар на майката на убития Божан Иванов. 28-годишният пловдивчанин бе открит мъртъв на 21 октомври, пише TrafficNews.bg.

След изповед, бе арестувана 35-годишната му бивша приятелка Красимира Лалева.

Криминалният инцидент е станал на 21 октомври.

След зверството Красимира отишла да се изповяда пред свещеник и му споделя, че е убила бившия си приятел в апартамента си в "Кючук Париж". Свещеникът, чул злокобната изповед, се обажда в полицията.

Красимира е арестувана и заедно с полицията отиват в апартамента, където е тялото на мъжа. 28-годишният Божан Иванов е открит в банята мъртъв. По думите ѝ го е ударила с тежест за фитнес по главата, ала по мъжа са открити и обгаряния. Криминалисти считат, че е опитала да прикрие следите си, като запали тялото и опожари апартамента.

Съседи казали, че е имало лек дим, но до пожар не се е стигало.

За момента липсва всякаква друга информация по случая, а и все още остава въпроса защо от полицията и прокуратурата четири дни не оповестиха нищо за убийството.

Съседите на Красимира от блока на ул. "Трети март", където е извършено тежкото престъпление, определиха убийцата като необщителна и затворена жена:

„Влизаше, излизаше, никой не поздравяваше и нищо не говореше. Познаваме я от дете и все пак не знаем нищо за нея. Преди около три години баща и почина и от тогава живее сама. Не работеше. Обясняваше, че все я лъжат, все не и плащат, все на нея не и върви. Нищо повече не знаем”, сподели един от възрастните съседите на момичето.

Други казват, че Красимира дори не си е плащала сметките за ток. Имала е задължение и за неплатени входни такси и разходи от миналото лято до днес.

„За инцидента нищо не сме чули, никой нищо не е чул. От полицията разбрахме. Аз живея точно над нея, на горния етаж ,където всичко се чува, но нищо не сме разбрали - нито аз, нито жена ми. Не можем да си обясним как е станало и защо. Цяла нощ от полицията разпитваха и ровиха по кошовете да търсят гиричката”, разказа пенсионер, живеещ над Красимира.

Други съседи дори споделиха, че са разбрали за убийството от полицията.

Приятелите на Божан го определиха като добро и кротко момче. „На никой никога не е правил лошо. Дори ако трябваше да избира, дали да помогне на себе си или някой друг, би избрал другия. Емпатията беше добродетел, който го водеше в отношенията му с хората”, посочи негов познат.

„Работеше на бензиностанция. Никога не е отсъствал от работа и не се е скатавал. Винаги беше усмихнат и позитивен човек”, разказаха колеги и приятели.

Относно жените и връзките си, не коментираше много. Не беше от този тип момчета, които да се хвалят и да парадират. Имаше си друга приятелка, но той не говори за тези неща. Въпросната Красимира сме я виждали, но не я познаваме. Чували сме, че употребява забранени субстанции. Никой не я познава и не знае нищо за нея.

Не знаем какви са им били отношенията, но последните дни Божан не си вдигаше телефона и не отговаряше на съобщения във фейсбук”, разказаха още близките му.

"Ангелско сърце, на мравката път правеше!", така казва неговата приятелка Нона Славова, която го познава от дете.

"Много ми беше скъпо хлапето, не мога да повярвам, че няма да го виждам вечно усмихнат... Все с усмивка, широка и блага беше", посочи още жената.

За коментар и информация потърсихме и семейството на Божан, чиято мъка е огромна. Свързахме се с майка му, която беше видимо съкрушена от новината и посочи, че тече разследване. Пред наши репортери, тя разказа, че познава въпросното момиче. Били се разделили преди година, не знае дали още са се виждали и са поддържали контакт.

На въпрос какви са и впечатленията за нея, майката на убития Божан отговори: „Изрод, какво мога да кажа друго. В такъв случай друго за нея не мога да кажа".

Майка му сподели, че Красимира не работила, не знаела какво прави и сина ѝ при нея.

"Тя все беше болна. По цял ден нищо не правеше и лежеше, а уж все търсеше работа. Като я гледаш 40 кила с мокри дрехи. Не знам какво повече да кажа", посочи още опечалената жена.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отец Дионисий

    49 19 Отговор
    Този свещеник сигурно е бил от ГЕРБ. Не мога да си обясня как така е разкрил тайнството на изповедта на гербавите куки

    Коментиран от #6, #11

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Няма нужда от коментари,

    21 2 Отговор
    в края на крайщатата свят голям хора всякакви.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 150 IP адреса имам

    4 16 Отговор
    Тоя ако е на 28г, аз съм пак на 17г! ДЮН какъв е тоя смотам филм измислен - боклук!
  • 6 джипко бибитко

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    Ролекс ти ли си?
  • 7 Механик

    48 0 Отговор
    Не поздравявала, не говорела с никой, пък все им се оплаквала, че няма работа, щото я лъжели работодателите.
    Е как така се е оплаквала, като не говори? Сигурно им е писала по месинджъра?!
    п.п.
    Абе, като ги пишете тия статии, гледайте поне малко логика да има в тях!

    Коментиран от #15

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Отче

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    Бил е и от герберските и от бекапейските и от десейските. Техния бог Улянов е казал, че всичко трябва да се докладва у милицията
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Упс

    4 1 Отговор
    Тази снимка на Божан от морето ли е?Добър тен има.
  • 14 Примерна християнка

    5 2 Отговор
    Веднага отишла да се изповяда и Бог и е простил. Варварска религия
  • 15 pfff

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Механик":

    Tочно... Eдин лентяй никога няма да почне да се оплаква че нямал работа! и със сигурност за това убийство има нещо друго било то ревност или ......
    ( Съседи казали, че е имало лек дим, но до пожар не се е стигало. ) Eдин съсед който се интересува би извикал пожарна а правят психопрофил на жената ( като казват че не е била общителна )
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 гост

    7 0 Отговор
    Тъй като ги слушам комшиите кви ги дрънкат,почвам да си мисля че жената е била читава.Няма по-злобен , завистлив , радващ се на чуждото нещастие и обожаващ интригите човек от българина.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове