Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 22:24 1 710 21

Социалист: "Зеленият сертификат" ни раздели, здравната система не е подготвена

  • социалист-
  • зелен сертификат-
  • раздели-
  • здравна система-
  • не е подготвена

"Служебният кабинет свърши доста добри неща, но ще продължава да носи критики", каза Владимир Маринов

Социалист: "Зеленият сертификат" ни раздели, здравната система не е подготвена - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Знаел ли е президентът Румен Радев при подписването на указа, че Кирил Петков към този момент е имал двойно гражданство? "По-важният въпрос е поведението на г-н Петков. Едва ли можем да обвиним президента, че не е изпълнил функциите си и е трябвало да прави разследване кой лъже в подписаните декларации и кой не. За невярна информация в декларацията се носи наказателна отговорност. Ако допуснем, че г-н Радев не е знаел, то Кирил Петков е знаел със сигурност", посочи Владимир Маринов от "БСП за България" в студиото на "Денят ON AIR".
Според него няма как Петков да не се е информирал предварително кое трябва да знае, както и кое е вярно и кое не.

"При него лъжата е хронична. Той не е излъгал само в тази декларация", подчерта социалистът.

Маринов каза, че "БСП за България" е стабилна, предсказуема и прозрачна политическа формация.

"Ние бяхме тези, които не поставихме нито веднъж въпроса за постове. Тези, които не поставихме условия преди да се договорим за политики. Недоумявам защо, когато стигаме до единомислие в политиките, като опре въпросът до постове, и стават скандалите", заяви събеседникът пред Bulgaria ON AIR.По думите му от "БСП за България" са показали на обществото, че могат да водят диалог с всеки.

"Ясно изразихме решението си за подкрепа на кандидат-президентската двойка Радев и Йотова. Тази подкрепа е факт. Ще бъдат направени опити до 14 ноември да се вкара клин в отношенията между БСП и кандидат-президентската двойка", смята социалистът.

Според Маринов е необходима стабилност, която в момента била по-важна от всичко останало.

"45-ият и 46-ият парламент имаха достатъчно време да покажат каква е промяната. Нито ние, нито обществото успяхме да я видим обаче. Има явно доказани политически формации, които могат да обещаят много неща, но в своята цялост няма как да бъдат изпълнени, или попадайки в парламента, вече нямат желание да пристъпят към тяхното изпълнение", добави той. Социалистът коментира и Ковид мерките у нас.

"Зеленият сертификат" раздели обществото ни. Подходът не беше правилен. Обществото трябваше да бъде подготвено. Ние знаехме какво ни очакваше", посочи събеседникът.

Маринов смята, че голяма смъртност е породена от това, че здравната ни система не е подготвена да поеме такива кризи.

"Служебният кабинет свърши доста добри неща, но ще продължава да носи критики, докато такива хора като министър Кацаров продължават да бъдат начело", заяви социалистът.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧОЧО

    12 2 Отговор
    Тия социалисти все угоени бе.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 мда

    21 4 Отговор
    Само партия Възраждане е против зеления сертификат. Мислете преди да гласувате.

    Коментиран от #18

  • 3 продажниците и предателите

    13 9 Отговор
    Неее, Радефф ни раздели и предаде.
  • 4 еми

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЧОЧО":

    Не били опозиция, ми били пасивни участници в управлението на държавата.
  • 5 Бре

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЧОЧО":

    И ваксинирани с алчност...
  • 6 Doko

    4 3 Отговор
    Интересно как бсп спец е попаднал в гербавата ОN Air. Глупости на търкалета...

    Коментиран от #8

  • 7 Петър

    3 11 Отговор
    Продължаваме Промяната ще ни сплоти!

    Коментиран от #15

  • 8 Класика

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Doko":

    Да то ТИМ и ГРОБ са побратими
  • 9 Фрея

    18 3 Отговор
    Всеки, който тръгне срещу народа си, го чака падение. Исторически факт. 80% са против кафявия сертификат, а някакви самозабравили се псевдополитици го подкрепят, дaжe иcкaт дa зaтвaрят здрaви хoрa c лoкдaун. Кaпaк нa вcичкo бeшe умишлeнo и грубo пoгaзвaнe нa ocнoвния ни зaкoн. И въпрeки тях, бългaритe щe oцeлeят! ВЕЧЕН СРАМ за националните предатели, лъжци, страхливци и слуги. "Това, което правим сега отеква във вечността!"
  • 10 Адвокат

    19 1 Отговор
    На времето Адолф Хитлер изискваше от евреите същия зелен сертификат - само че за чисто родословие.
    Без този "зелен сертификат" евреите не можеха да посещават :
    - кина
    - театри
    - ресторанти
    - обществени сгради
    - каквито и да е публични събития.
    След това евреите бяха натикани "доброволно" в гета - УЖ за тяхната безопасност, УЖ да бъдат защитени от нападения, предизикани от същите тези нацисти на Хитлер.
    След гетата последваха концентрационните лагери и газовите камери.
  • 11 Новия Хитлер

    13 3 Отговор
    Румънският Сенат отхвърли днес законопроект, който изисква задължително представяне на зелен сертификат на работното място.
    Това би било Румъния в хитлеристката епоха. Само евреите са били задължавани да представят документ, за да влязат в хранителен магазин.
  • 12 Hoho Boho

    11 0 Отговор
    От "ЗелеВият сертификат" трябва да бъдат премахнати ваксинираните.
    Ваксинираните разпространяват вируса подобно на НЕваксинираните.
    /даже и повече, защото се мислят за безсмъртни и се държат БЕЗОТГОВОРНО/

    В Велгия заразата нараства, а те, всички са ваксинирани.
    Там налагат мерки - носене на маски, работа он-лайн...
    В Сингапур е още по-зле. ЦЯЛОТО население над 12 години е ваксинирано... и ужасът е пълен.

    Ваксинираните трябва да ги тестват с близалки или други щадящи методи!
  • 13 INOT

    10 0 Отговор
    Май идеите на фюрера не са умрели заедно с него!? Или така ми се струва, апропо?
  • 14 Ако и кисело още по добре с червен пипер

    5 0 Отговор
    сертификата не ни пази от Вируси нито маската
  • 15 до петър

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Петър":

    тия са по-зле и от барековата партия . стига си халюцинирал, и те само цепят . а на петков докато му платим обещетенията на уволнените и свят ще ни се завие. защото те нас ще осъдят за обещетения. и са все с големи заплати.
  • 16 ШиШиШиШи

    4 0 Отговор
    Но главно, имаме тестуван препарат във фаза 3 до 2023 и после навлиза във фаза 4 ..... Ваксина може да бъде след 10г
  • 17 ШиШиШиШи

    4 2 Отговор
    Няма система, която би издържала такива ЗЛОУПОТРЕБИ И КРАЖБИ !!! България трябва да излезеот ЕС. Да въведе отново. Смъртното наказание.... И след 10г ЩЕ БЪДЕМ БОГАТА И ПРОСПЕРИРАЩА ДЪРЖАВА
  • 18 Атака

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "мда":

    тоже!
    Няма единствени в борбата срещу чипирането, сегрегирането и дискриминацията с въвеждането на "зелен сертификат"
    Зеленото е новият фашизъм.
  • 19 Няма да ви мине номера!!!!

    4 0 Отговор
    Обществото е подготвено за ОТПОР и ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ против ЗЕЛЕНОТО!!!!!, защото е УМНО и ИНФОРМИРАНО!!!!
  • 20 сертификат

    2 0 Отговор
    Зелен сертификат за такива които не са се заразили до сега и те са ваксинирани !!!! Преболедували пак ще боледуват податливи са на вируса! Това е поражението!Затвор за мафията ГЕРБ и чорапогащите!!
  • 21 мисирТВ

    3 0 Отговор
    Един лекар, като види човек, който от 20 години е със сърдечно съдови болести, да получи инфаркт или инсулт – нещата са му ясни. Като види човек, здрави и прав като бик, неболен от нищо, с инфаркт или инсулт след ваксинация – нещата са му още по ясни. Когато лекари, служители на РЗИ, на здравни каси и т.н. /все медицински специалисти/, масово отказват да се ваксинират, нещата са пределно ясни. Когато лекарите казват, че е пълна глупост и опасност за живота да инжектираш вече преболедувал, а някой настоява за същото с куп измислени фантасмагории и се оправдава с ЕС – това си е вече фашизъм.
    Три дена всички мисирТВ говорят за рязка крива при болните. Днес 13%, вчера 13 %, онзи ден 12 %. Това било рязка крива. Егати лъжците и мошениците. Затова не им се вярва и никой не се ваксинира. С децата е същото. При първата и втората вълна 90% го изкараха без никакви тестове, защото самите лекари казвах, че го карат на крак и е безсмислено да се тестват. Сега родителите напълниха болниците за всяко кашлящо дете поради страх от всекидневния медиен терор за смърт при децата и мисирките всичко ореваха. При всеки грип е същото. Даже заболяват в пъти повече деца. Имало е случай в клас да останат по 2-3 деца. Сега в повечето класове няма нито едно болно дете. Сутринта Кантарджиев каза най-голямата глупост. Процентите болни мили малко, защото сега хората заради сертификата масово се тествали и повечето тестове били отрицателни. Ами да де. Точно това е – значи хората са здр
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол