Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 18:45 3 987 140

Радев и Йотова към социалистите: Няма да ви предадем!

  • румен радев-
  • илияна йотова-
  • президент-
  • социалисти-
  • бсп-
  • избори

България има нужда от силен президент, който не се крие зад чужди решения, каза Йотова

Радев и Йотова към социалистите: Няма да ви предадем! - 1
Снимка: Пресцентър на ИК "Румен Радев/Илияна Йотова"

„Заедно с вас преди 5 години тръгнахме към победата и я постигнахме, когато малцина я очакваха. Аз съм щастлив, че от началото до сега ние сме неразделни с един силен, опитен, стойностен човек – г-жа Йотова, член на БСП. Няма да ви предадем!“ Това заяви президентът Румен Радев на среща с граждани, организирана от БСП-София.

Радев припомни, че от няколко месеца България се управлява от служебно правителство. „Наследихме разградени институции, тежки структурни проблеми, ревизирахме безброй схеми за източване на родните пари. Много от тях успяхме да пресечем, за други сезирахме прокуратурата“, обясни той. Радев е категоричен, че България има нужда от парламентарно мнозинство, но не от механичен сбор, а от действащо такова. „Защото голяма част от проблемите изискват законодателни промени. Проблемите в съдебната власт изискват и конституционни реформи. Въпросът е да обединим онези партии, които са готови за реформи на корупционния модел, насаден от предишните управляващи и техните явни и скрити съюзници. В тези процеси много ще зависи от социалистите“, каза още президентът и допълни, че демократичните традиции на БСП са несъвместими с олигархичния модел. „Хората от ляво никога не биха приели безпринципни сделки със задкулисието. Важно е да чуем гласа на почтените, социално мислещите хора от ляво“, подчерта Радев.

„През тези години, както ви обещахме с г-жа Йотова, дадохме всичко, за да защитим принципите, с които бяхме избрани. Спирахме антисоциалното законодателство, водихме война с произвола и самодържеца, правихме всичко възможно, за да прогресира България. Бяхме заедно с хората, протестиращи на площада, където се срещнахме с много от вас. Възстановихме историческата истина в официалната реч на най-високата трибуна. Бранихме националния интерес. Благодарим ви за подкрепата“, завърши Румен Радев.

Илияна Йотова: България има нужда от силен президент, който не се крие зад чужди решения

„Днес България има нужда от силен президент, който не се крие зад чужди решения. Който е показал, че е решителен и смел и може да взима решения, които понякога не са много популярни, включително и за самия него. Но това е лидерът, водачът, който може да гледа в бъдещето. И да води хората след себе си“, заяви вицепрезидентът Илияна Йотова. Според нея днес имаме нужда от президент, който не сключва сделки с министри или управляващи партии, а човек, който може да застане и да каже – „вашето време свърши“. „Имаме нужда от президент, който обединява за друга България – за България на своите граждани и търси подкрепата на всички, които ще го подкрепят в борбата срещу корупцията и беззаконието“, каза още тя и допълни: „С ВАС СМЕ, защото това не е обещание. Това е принадлежност. Така, както семействата помагат на децата си и казват С ВАС СМЕ. Така, както се грижим за родителите си и казваме С ВАС СМЕ, така и днес с президента Радев ви казваме: С ВАС СМЕ за победа на първи тур“, подчерта Йотова.

Вицепрезидентът коментира, че през тези години с президента Радев са водили битка на няколко фронта, но не с хората на България, а с беззаконието, корупцията, превзетата ни държава, схемите и зависимостите. „С тези, които станаха на гърба на всички нас баснословно богати. Дори и последните дни се говори за милиарди. Но има смели хора в страната, които ще попитат къде са тези милиарди и кои са виновните“, категорична е тя. „Днес нашите опоненти на висок глас говорят как са репресирани. Не е репресия, когато се бориш срещу купения вот, срещу влиянията и зависимостите, защото това е борба за закона. А от този закон и неговото равно прилагане имаме нужда всички ние“, каза още Йотова.

Румен Радев и Илияна Йотова благодариха за подкрепата и доверието на всички присъстващи и припомниха, че през 2016 година отново са били заедно, с много енергия и ентусиазъм. „5 години ние също бяхме с вас и бяхме вашия глас. Всяко обещание, което дадохме, днес заставаме с открити очи и казваме – изпълнихме го!“, каза още Йотова.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спецов

    47 17 Отговор
    Ма що не ги ваксинирахте със Спутник поне?

    Коментиран от #5

  • 2 Последния Софиянец

    38 80 Отговор
    Радев застана с нас на площада с вдигнат юмрук.Не ни предаде.

    Коментиран от #4, #26, #53, #89

  • 3 нннн

    93 33 Отговор
    Остават ти две седмици.

    Коментиран от #74

  • 4 потника

    60 23 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Що не му дадохте един карамфил да стиска?

    Коментиран от #8, #65

  • 5 Последния Софиянец

    10 43 Отговор

    До коментар #1 от "Спецов":

    От познат в правителството чух че в понеделник махат сертификатите.

    Коментиран от #94

  • 6 Фен

    44 11 Отговор
    И аз така викам на жена ми, като ме пита защо имам две любовници! И тя, нали е проста, ми се връзва! Ма Нинова не ми се струва чак толкоз проста...
  • 7 Гост

    52 22 Отговор
    Вече ви предадохме и продадохме на Запада и Сащ, затова втори път няма как да случи, защото Радев е напълно вързан със снимки и видео по времето, когато беше в Базата на ЦРУ за преквалификация от човек в доносник, а там винаги се застраховат със креватните истории на гейове, педофили и всякакъв вид извратени слуги.
    Големи извращения ще е правил Радев в Сащ за да започне открито вече да пропагандира за Нато, и Западните ценности, които знаем какви са и нямат нищо общо с Православните ценности.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пак

    22 65 Отговор
    Ще гласувам за Радев и срещу партия гепнипачко

    Коментиран от #43

  • 10 КОТарАК

    18 67 Отговор
    Радев безспорно е честен , почтен човек , но е ограничен от закона и е безсилен. неизбежно се допуснаха и грешки като продълж. промяната / никога няма да имаме и самостоятелна политика без икономика
  • 11 ПРОДЪЛЖАВАМЕ КРАЖБАТА

    46 12 Отговор
    Аха, ето го мини ми с юмручето днес ,браво на Фъкти днес изредихте всички предатели
  • 12 Радев президент

    18 65 Отговор
    На първи тур
  • 13 Севда

    54 11 Отговор
    Характерно е за комунистите и социалистите да се предават!
  • 14 Красимир Петров

    56 13 Отговор
    Въпреки,че имах намерение да гласувам за Радев,заради подкрепата на БКП(БСП) ще гласуваме срещу теб.
  • 15 ....

    58 17 Отговор
    Мунчо,стягай си багажа!
  • 16 Умен

    27 10 Отговор
    Аааааааа май ще се молим на червената кака!!!
  • 17 Страхливо сиво мишле

    52 10 Отговор
    От всички най-презирани трябва да са предателите. А тоя пипон показа и, че го е страх.
  • 18 Червен глист

    50 9 Отговор
    Отивам да правя лицеви опори, ае чао

    Коментиран от #25

  • 19 срам

    46 12 Отговор
    Поста вицепрезидент трябва да се премахне, и без това на него има едно ненужно червено лице, което е срам за държавността!

    Коментиран от #45

  • 20 Умен

    33 5 Отговор
    Може и на КАРАДАЙЪТА да се подмажеш.
  • 21 към

    9 27 Отговор
    Радев вдигнете отново юмрука! Излезте на дебат с документи и списъци с имена. Представете ги пред обществото по законен начин. Oткaжeтe ce oт чeрвeнaтa мaфия и cкъcaйтe връзки c тях. Българските граждани не заемат страната на никоя от воюващите помежду си групировки, защото те всички разпространяват корупцията в главоломен мащаб и държавата не се развива благоприятно за всички ни.

    послепис: Мутри вън!
  • 22 Много слаб

    40 8 Отговор
    Се оказа... Затова и си отива, ама дреме му на джоба
  • 23 Петрич

    28 11 Отговор
    Господин ПРЕЗИДЕНТ, Петрич и Гоце Делчев сте предаден от ръководството на БСП.
  • 24 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    12 1 Отговор
    това не се отнася за народа!
  • 25 Червен глист

    23 13 Отговор

    До коментар #18 от "Червен глист":

    Няма да гласувам за бацо от бкп
  • 26 Сатана

    43 11 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Радев ,Радев,колко си жалък.Тези хора гласуваха за теб а ти им разцепи партията и разедини народа.
  • 27 Червен глист

    12 10 Отговор
    Бацо какви хапчета имаше на оня клип. Бацо наня
  • 28 Комунист

    49 12 Отговор
    Няма как да си дам гласа за Мунчо Фърчилков.
  • 29 бсп

    17 3 Отговор
    Опозиция ли? Не били партии на статуквото, но опозиция. Ти да видиш. И разните му партенки, ама не били в управлението от незнам си колко хилядолетия? Някои партии превърнаха дейността опозиция в синоним на пасивно участие в управлението на държавата. Нещо като пасивен пушач, но получаваш милиони, вместо болести и дим. Последните са за верващите.
  • 30 ПРОДЪЛЖАВАМЕ КРАЖБАТА

    13 21 Отговор
    Бацо с шкаф позор да влиза и затвор
  • 31 ИМПИЙЧМЪНТ

    18 15 Отговор
    ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ
  • 32 Фрея

    33 3 Отговор
    За националните предатели, лъжци и слуги - ВЕЧЕН СРАМ!
  • 33 Герп-тролове

    11 33 Отговор
    Правителство без гепи и турците ,и Радев президент! Всякакъв друг вариант ще е пагубен за България!
  • 34 !!!

    43 9 Отговор
    Когато разкараме трътлата Йотова и търтея Радев ,тогава България ще живне!

    Коментиран от #47

  • 35 2222

    44 6 Отговор
    Радевата зима ще надмине виденовата.
  • 36 Смех

    24 5 Отговор
    Я се обесете бе фашисти...
  • 37 Нане

    9 24 Отговор
    пак ша ги бием! Не гласуваш за Радев гласуваш за марионетка на Бойчо!
  • 38 Бай Шили

    31 6 Отговор
    Радев към комунделите.... Всички че ви набодем.
  • 39 ГЕРГОВ

    21 5 Отговор
    УСПОКОИ СЕ БЕ РУМБА-НАЛИ знаеш КОЙ ПЛАЩА МУЗИКАТА
  • 40 Този да се разбере

    5 1 Отговор
    С Бялата златка-сидеров със социалистите ,ли е,агент на ЦРУ(СПОРЕД Волен Гюлето?(ли е?!
  • 41 хората

    35 5 Отговор
    НЯМА ДА ВИ ИЗБЕРЕМ!
  • 42 От кой са парите за реклама на фърчилков

    31 6 Отговор
    Фигуранта ще бъде съден за това, че ползва държавни пари за предизборни билбордове, срещи с ограничен кръг доверени хора и т.н."Почтения" кво стана, май ти ще се окажеш най-голямото корумпе в държавата😂😂😂
  • 43 00014

    13 6 Отговор

    До коментар #9 от "Пак":

    И пак идва друг гепнипачко. Но вече изучен, любезен, усмихващ се приятно, докато средният му пръст .....

    Коментиран от #104

  • 44 XAAXAAAXA

    30 6 Отговор
    Мунчи поне се напъни за тия 15 хил. дето ги вземаш мааалко по-добре да наизустяваш листчетата, които получаваш от мракобесните милиционери около тебе. Като запънеш в средата и погледа ти е на пръднал заек в люцерна - искри откровена тъпота.
  • 45 Бай Шили

    9 1 Отговор

    До коментар #19 от "срам":

    Не може да се премахне. При инпийчмънт на президента вицето става президент. И в САЩ има вицепрезидент.
  • 46 Бай Шили

    20 2 Отговор
    Идва Делта плюс, рече Румен Радев.
  • 47 Математик от ДЕН

    4 6 Отговор

    До коментар #34 от "!!!":

    Ами , значи има доста време,чак 22 януари 2027!
  • 48 сега

    11 4 Отговор
    Колко пъти БСП предадоха народа в името на чужди идеологии, власт и пари? През всичките 130 години? Те си казват, че са на толкова. С което си признават че са правоприемници на БКП, в чийто дом се върнаха заедно с ГЕРБ, ДПС, ВМРО, НФСБ, Марешки, след като си гласуваха ремонт на партийния дом.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 123

    15 9 Отговор
    Радев е слуга на Антихриста от Ватикана. Ваксинатори и сертификатори са предатели на народа.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 xo xo xo

    17 8 Отговор
    Привърженици на Мунчо могат да бъдат само мунчовци.
  • 53 Miro

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Като те ваксинират пак ще е зад теб!!!!!!МИСЛИ
  • 54 ВАСИЛ БОЖКОВ : "ОНЯ ШАПКАР Е ФИГУРАНТ

    18 7 Отговор
    ПРОТЕСТИТЕ ГИ ОРГАНИЗИРАХ...АЗ" !!!!
    ......
    ХА-ХА-ХА. ФАТМАКООООО.......КУ@ВООООООООООО.......
  • 55 какво

    14 1 Отговор
    Плоски данъци и екостикери? Големи социалисти, с хотели, от такси.
  • 56 Бсп

    21 10 Отговор
    Ние пък от Бсп не те искаме. Махай се, ще гласуваме за проф. Герджиков. Радев е пълен провал.

    Коментиран от #99

  • 57 Гадняр

    16 0 Отговор
    Рот фронт срещу соросоидите
  • 58 Глупаци

    16 7 Отговор
    Не знам кой ми е по-противен от тия двамата.
  • 59 Ха ха ха

    5 1 Отговор
    Хахахахахахах.....
  • 60 отегчен

    21 8 Отговор
    Като яхна протеста с юмрука, си направи добър ПР и стартира предизборната кампания от далеко.
    От както е на власт, го видяхме колко струва. Държавата е в свободно падане, а хората изнемогват.
    Нарушаването на конституцията е черешката на тортата.
    Румен Радев е провал и позор, и няма как да е моят президент.
  • 61 Активист на БКП

    4 16 Отговор
    Венсеремос,друже дженерале!Ти си старият-нов ПРЕЗИДЕНТ!
  • 62 Днес

    15 4 Отговор
    Днес в "Офанзива" ,заместник председател на БСП обяви,че от инициативния комитет на Румен Радев, въобще не са ги питали за мнението им за казуса с Кирил Петков, а направо излезли и прочели общо мнение.Наистина е доста обидно едно да говориш,а друго да правиш.Ама щом има кой да се връзва.Все пак на "почтените" ще им трябва БРОЙКА.
  • 63 Герб Победа

    21 8 Отговор
    РАДЕВ Йотова Позор сте за България Объркали сте речите Социализмът отдавна е отминал Сега е Демокрация

    Коментиран от #72

  • 64 Р.Радев

    19 7 Отговор
    Доказахме привързаността си към БСП, създавайки новата партия Продължаваме Помяната.

    Коментиран от #78

  • 65 нннн

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "потника":

    По- добре два.
  • 66 Смешници

    14 6 Отговор
    Другари и Таварищи Гласувайте за един Достоен Натовски Генерал
  • 67 625216

    16 6 Отговор
    Тия са големи пердета-вместо да патънят в дън земя заради Конституционния съд,те се готвят още 5 години да гушат.Господа от БСП-топката е във вас.
  • 68 Радко Пр

    14 7 Отговор
    Няма да ви предадем, но не сме обещали, че няма да ви продадем, нали?
  • 69 Свинаров

    14 8 Отговор
    "Няма да ви предадем, след 14. ноември се връщаме при вас, трудовите хора- свинаря Гергов, Р. Овч., Станишко и останалите"...
  • 70 Р ОВЧ

    13 7 Отговор
    Румба още колко пъти да увелича цената на тока ....
  • 71 !!!?

    14 7 Отговор
    Радев и хунта руши и убива !!!?
  • 72 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    2 3 Отговор

    До коментар #63 от "Герб Победа":

    медикофашизъм
  • 73 Шапки долу

    8 22 Отговор
    ПРЕД НАЙ ДОСТОЙНИЯ ЧОВЕК И ПОЛИТИК ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ. БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ, БРАГОДАРИМ , ЧЕ ВИ ИМА ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, С ВАС СМЕ.

    Коментиран от #87

  • 74 Аха

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "нннн":

    До втори мандат!

    Коментиран от #97

  • 75 Бенетон

    14 7 Отговор
    Проклина се че гласувах за предателя радев
  • 76 !!!?

    19 7 Отговор
    Когато един предател, каже "Няма да ви предадем" се нарича Цинизъм и Лицемерие !!!?
  • 77 Бенетон

    14 7 Отговор
    Проклинам се че гласувах за предателя радев.

    Коментиран от #80

  • 78 Не ръси

    2 3 Отговор

    До коментар #64 от "Р.Радев":

    глупости! Файдата е никаква!
  • 79 Логиката

    9 6 Отговор
    МАСКИТЕ ПАДНАХА!
    Публикувано във факти.бг: Няма да ви предадем!“ Това заяви президентът Румен Радев
    Щом сте удовлетворени от ефекта на служебното управление, то ласувайте за Радев и получавате Нинова с БСП и ИТН, в комплект с ПП и ДБ. ЧЕСТИТО!
    НЕГЛАСУВАЩИТЕ И НЕДОВОЛНИТЕ, ако от ЕГО си РАЗПРЪСНЕТЕ гласовете ПОЛУЧАВАТЕ СЪЩО ГОРНОТО!
  • 80 Ти първо

    3 2 Отговор

    До коментар #77 от "Бенетон":

    стани на 18, пък после с гласуването! А да се проклинаш, ще имаш време, но ще е за друго!
  • 81 Разбирай

    10 5 Отговор
    Изтъргувахме ви, ама не ви предадохме.
  • 82 РАЗБОЙКО СЪМ

    7 7 Отговор
    Аз па нема да ви окрада! Вервайте ми!
  • 83 Фрг

    11 6 Отговор
    Радев, кажи на цоциалистите да спрат да се правят на антиваксъри, ще отрепете и младите!!!
  • 84 345678

    15 7 Отговор
    Щеше да е забавно ако беше театър, но става въпрос за държава, за жизнено важни задачи. За късмет, Радев показа, че освен за "критикарска свекърва" не става за ръководене. Политиците му дадоха втора възможност, като поправителна сесия, още по-зле, трагично.
  • 85 Шопо

    5 10 Отговор
    Железен е дженерало!!!!За разлика от Банкянската сланина!!!!
  • 86 Верно ли

    3 12 Отговор
    Малеее, нема почивни дни, а? Яко цъкане и здраво плюене. Ама колкото и да цъкате под статиите за Радев пак печели президентските!
  • 87 ЗАЩО

    12 6 Отговор

    До коментар #73 от "Шапки долу":

    Най-"достойния" генерал се опита да НЕГЛИЖИРА КОНСТИТУЦИЯТА и да потули случая на К5-ков, заради полит-проекта ПП или по други причини?

    Коментиран от #90

  • 88 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 11 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
    ИЛИЯНА ЙОТОВА ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТ
  • 89 СТАМАТ МАГАРЕТО

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    тиси от герб ти си наш човек на БОЙКО БОРИСОВ
  • 90 Дай

    2 7 Отговор

    До коментар #87 от "ЗАЩО":

    нещо по смислено за петте стотинки на банкянският глупак! Това звучи тъпо като него!
  • 91 пенчо

    10 5 Отговор
    Тоя голям го вади. Да целува ръка на Бойко за подарения президентски пост!
  • 92 Митко Китката

    6 4 Отговор
    Предавайте ни по най бързия начин и се разкарайте
  • 93 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    9 5 Отговор
    И това го казва предател?!
    Който раздели народа на ваксинирани и неваксинирани!
    На такива със сертификати и на такива без?
  • 94 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Късно е вече!
  • 95 Пеци

    9 5 Отговор
    Нищо добро от червените кхмери не е излязло.
  • 96 Да се спасим

    9 5 Отговор
    Няма и да излезе, освен глад, студ, мизерия - радева зима. Да ги изгоним на 14ноември
  • 97 нннн

    6 5 Отговор

    До коментар #74 от "Аха":

    Ако си прав, очаквай трета, пета и т.н. игли. Да са ти честити! Фашисткият сертификат е Радево дело. Да се хареса на Началниците. Е, на мен не ми харесва...

    Коментиран от #98

  • 98 Намали

    4 0 Отговор

    До коментар #97 от "нннн":

    малко жълтите медии! Не ти понасят нещо!

    Коментиран от #106

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Тити

    8 5 Отговор
    Докато лицемера Радев обикаля страната Българите мрат като мухи нищо хубаво не ни чака от такъв президент.
  • 102 СОДОМИТ

    7 4 Отговор
    СТИГА БЕ ХОРА В КЪЩИ МУ НАБИВА ОБРЪЧИТЕ ДЕСА НА РАБОТА ЙОТОВА АБЕ ЩЕ СТАНЕ ИМПОТЕНТЕН ЗАРАДИ ВАС ЧОВЕКА БЕ
  • 103 А ДАНО

    8 5 Отговор
    РАДЕВ ЗАЯВИ ЧЕ НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ПРЕДАВА Е ТЕ ТОВА Е НОВИНА АМИ ДОБРЕ А АКО СЕГА СЕ ИЗВИНИ НА ТЕЗИ КОЙТО Е ПРЕДАЛ ЗА 5 ГОДИНИ И ПОМОЛИ ДА МУ ПРОСТЯТ СТАВА ПОЧТИ НОРМАЛНО АМА НЕ МИ СЕ ВЯРВА
  • 104 Чичо

    4 2 Отговор

    До коментар #43 от "00014":

    Важното е да не е бацо шкафа
  • 105 Давай

    1 2 Отговор
    Не гласувам .32г прокиш политически
  • 106 нннн

    2 2 Отговор

    До коментар #98 от "Намали":

    Не обичам насилието и безсилието, както е казал Поета. Няма да ти казвам кой. Това няма нищо общо с медиите.
  • 107 Вие ги предадахте

    8 4 Отговор
    Вече с тия зелени картони .Човек да не може нормално да влезе в един магазин.
  • 108 Предаде

    8 5 Отговор
    Ги щото не отиде при Путин ами правиш тук натовски учения и командни центрове и превръщаш България във фронтова линия .Ти си най големия предател .НАТО ВЪН
  • 109 Тапата

    12 4 Отговор
    "Няма да ви предадем" - ще ви прее бем.
  • 110 ММММ

    2 4 Отговор
    Стига с платената реклама.

    Коментиран от #112

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 ДАЛАВЕРА

    2 2 Отговор

    До коментар #110 от "ММММ":

    НЕ СА ПЛАТЕНИ НА ДАЛАВЕРА СА НЛИ Е ПРЕЗИДЕНТИН
  • 113 Две димящи дула

    4 6 Отговор
    Предусещам, че Радевата зима ще бъде много студена за герберастите. Ще им тракат зъбите по килиите!!!

    Коментиран от #115

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 КОФТИ

    3 0 Отговор

    До коментар #113 от "Две димящи дула":

    МИ НЕ ЗНАМ А ТИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ПЛТИШ ПАРНОТО И ТОКА
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 obs 106

    2 1 Отговор
    Скрийте се!!!!!
  • 130 Демагог

    5 2 Отговор
    За кого работите за Русия или България
  • 131 87567567

    4 2 Отговор
    Aкo зa прeзидeнтитe ни имa клacaция нa кaчecтвo и принoc зa нaциятa cмятaм, чe ce пoдрeждaт: прeзидeнт Пeтър Cтoянoв нaрaвнo c прeзидeнт Гeoрги Първaнoв, Прeзидeнт Жeлю Жeлeв, прeзидeнт Рoceн Плeвнeлиeв и др. Кaндидaт прeзидeнт Aтaнac Гeрджикoв имa кaчecтвa дa ce нaрeди пo cрeдaтa нa клacaциятa aкo бъдe избрaн.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Йотова кажи,

    3 2 Отговор
    Зaщo най-бедната държава в ЕС,Бългaрия e eдинcтвeнaтa пaрлaмeнтaрнa рeпубликa в Eврoпa кoятo имa длъжнocттa вицe прeзидeнт?!В цeлия cвят eдинcтвeнитe пaрлaмeнтaрни рeпублики c длъжнocт вицe прeзидeнт ca Индия и Бългaрия.

    Докога ще търпим тази никому ненужна институция?
  • 134 ИМПИЙЧМЪНТ

    6 2 Отговор
    Радеф Вземи си Вицето и се разкарайте
  • 135 ОСТАВКА ФАТМАК

    1 3 Отговор
    ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ,СЛУШАЙТЕ ВЪРХОВНИЯ ФАТМАК:
    -РБ ТРЯБВА ДА ИМА $ил€н р€зид€нт(50 лиц€ви опори) и $илно виц€(на р.Овч $€кл€царка)!
    т€ НЯМА ДА ВИ ПР€ДАДАТ(В€Ч€ $Т€ ПР€ДАД€НИ И ПР€ПРОДАД€НИ)!

    А СЕГА МЕ СЛУШАЙТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ:
    -ДОЛУ Ч€РВ€НАТА СГАН Г€РБ$П и ДП$!
    АНТИ-КОМУНИ$ТИЧ€$КА РЕВОЛЮЦИЯ! ЛУСТРАЦИЯ!
    НОВ НАРОДЕН СЪД ЗА ПР€ДАТ€ЛИТ€!
    НОВА КОНСТИТУЦИЯ!
    БЪЛГАРИЯ ЦНА БЪЛГАРИТЕ!
    ИЗЛИЗАНЕ ОТ нато(u$a)!
  • 136 В този сайт

    4 0 Отговор
    коментарите, които са изтрити, са съпоставими по бройка - 50:50 - с тези, които са оставени да четем - между другото почти без ясна позиция, а съдържащи предимно оплювки.

    Тъй като съм чел преди изтриването им, коментарите, които модераторът очевидно не харесва, са изключително интересни и съдържателни, и - най-важното - от обществен интерес.

    Възниква въпросът тогава каква е идеята на тези уж демократични форуми - да се представят мненията на гражданите или да се контролират и анулират "неправилните" според указанията "отгоре"?

    Коментиран от #137

  • 137 ОСТАВКА ФАТМАК

    2 2 Отговор

    До коментар #136 от "В този сайт":

    АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ВАС!

    НЕ НА ЦЕНЗИРАТА, ДОРИ НА МОМЕНТИ ДА СЕ ИЗЛИЗА ОТ ДОБРИЯ ТОН, НО ИСТИНАТА Е ПО-ВАЖНА !

    КОЛКО ПЪТИ "мод€раторът" МИ ИЗТРИВА КОМЕНТАРИТЕ....,А АЗ НАИСТИНА ПОЗНАВАМ ЛИЧНО И СЪМ ПОСТРАДАЛ ОТ ХВАЛИПРЪЦКОТО -ФАЛШИВ Г€Йрой р.р.!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Smile

    0 0 Отговор
    Е точно зарди подобни на тия отрепки и нищожества напуснах България отдавна. Никъде не е лесно, но определено тия дебили не ми липсват.
  • 140 Васил

    0 0 Отговор
    Ама как ще ги предадете нали ви осигуряват живот на гърба на данъкоплатеца на който всеки месец му вдигат таксите а вие нищо не правите освен лицеви опори.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове