Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 05:30 2 798 88

Йотова: С президента Радев започнахме трудната битка срещу десетилетието на Борисов

  • румен радев-
  • илияна йотова-
  • избори-
  • президент-
  • кампания-
  • избиратели

Единственият, който дръзна да разкъса схемите и да извади на светло зависимостите, беше ген. Румен Радев, заяви вицепрезидентът

„Опонентите ни заложиха на атаките срещу нас, защото няма какво да предложат. Пет години бяхме под обсада, опитаха се да ни спрат по всякакви начини и да ни накарат да слушаме. Устояхме на натиска, ще издържим и сега, защото зад нас сте вие, вашата подкрепа ни прави по-силни и по-смели.“ Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в Северния парк пред жители от 25 МИР.

„Не отстъпихме от обещанията, които ви дадохме през 2016 г., и днес заставам пред вас с високо вдигната глава. Върнахме авторитета на президентската институция. Г-н Плевнелиев беше занулил институцията и безпрекословно изпълняваше партийните и политическите поръчки на Борисов, поругавайки взаимния контрол между институциите, записан в Конституцията“, изтъкна Илияна Йотова.

Тя заяви, че с президента Радев са започнали трудната битка срещу десетилетието на Борисов, което отне вярата в законите, срещу държавата монопол, чиито метастази са във всяка система.

„Единственият, който дръзна да разкъса схемите и да извади на светло зависимостите, беше ген. Румен Радев“, изтъкна вицепрезидентът. Според нея опонентите се опитват да вбият клин между президентската двойка и БСП, както и всички, които я подкрепят, защото се страхуват и искат да разцепят единството на всички, които искат нова България.

Йотова коментира успешната формула на служебния кабинет, който по думите ѝ ще остави добро наследство на следващо редовно правителство. Вицепрезидентът е убедена, че такова ще се състави след изборите на 14 ноември.

Илияна Йотова призова повече българи да гласуват, за да „спечелим изборите на първи тур“. „Обещавам ви, че тогава България ще бъде друга“, категорична беше тя.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 57 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петко

    53 49 Отговор
    Борисов е нашия лидер и спасител на БГ
  • 2 Тази

    47 28 Отговор
    лелка, дето на снимката до Радев, който пък символично дигна юмрука, беше облякла най-селската рокля, изобщо да не си позволява коментари, за който и да е било. Секретарки веднагически в офиса при чиновниците
  • 3 Браво

    68 27 Отговор
    И какъв е резултата???? Високи цени, безпаричие, отчаян народ...
  • 4 Кочо

    18 33 Отговор
    Да бяхте обслужили мафията, да ви напълни и на вас чекмеджетата, по добре щяхте да направите! Народа български е потомствено глъм, крадлив и си обича корупцията!

    Коментиран от #36

  • 5 Щерев

    33 27 Отговор
    Битката стана като повишихте цените и разтурихте здравната система.
    Иначе,и толупа и фатмака са за пандиза.
  • 6 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    36 17 Отговор
    След изборите благодарете на Кацаров...
    Маски, дистанция пак няма......
    Страхотен пример давате!
  • 7 Супер

    58 16 Отговор
    Госпожата обещава, ако гласуваме за тях и спечелят още от първи тур България ще е друга... Добре де, какво правихте цял мандат, че трябва да ви гласуваме още един? Не е ли достатъчно, че България ви е дала толкова време? А иначе предостатъчно видяхме последните 6 месеца, поне моята заплата се обезцени на половина

    Коментиран от #13

  • 8 Сърп и чук

    22 27 Отговор
    На 14 на първи тур, няма какво да се мотаете на саботаж на 21 и започвайте чегъркане още първия ден, а не да чакате края на мандата, защото с добро няма да стане! Не виждате ли как освирепяха и масово започнаха да изкупуват гласове двете вражески на България партии?
  • 9 Хаха

    45 13 Отговор
    Единственото, което си започнала е борбата с килата - нооо неуспешно. Мис Пиги.
  • 10 Лъжеш ма стрино

    29 17 Отговор
    Вие сте другата страна на същата монета. Първите крадат вторите ги плюят, после като те дойдат на власт си разменят ролите. А осъдени за безчинствата няма. Инак дорде налапат кокала звезди свалят и едните и другите. Този рефрен сме го слушали. Само Възраждане са българската партия.
  • 11 Bai Nudals

    21 38 Отговор
    На 14.11.21. всички срещу ГЕПИ,и всички за Радев.

    Коментиран от #12

  • 12 Хаха

    9 6 Отговор

    До коментар #11 от "Bai Nudals":

    И после две пиратки в ушите и да се свършва.
  • 13 Bai Nudals

    15 18 Отговор

    До коментар #7 от "Супер":

    Ти още ли не си разбрал,че правителство и президент трябва да са в унисон,за да се получават нещата.

    Коментиран от #16

  • 14 Сърп и чук

    14 12 Отговор
    Госпожо вицепрезидент! Дайте малко повече акъл на президента! народа гласува за истински генерал, за да се разправи генерално с мафията, а не да позира и изказва цитати от Библията и Корана! Това е за поповете! Не виждате ли, че търгашите правят спекула, а арести няма?! Революции ли трябва да правим в края на 21 век!?
  • 15 Сърп и чук

    11 9 Отговор
    Българката Данела е новият кмет на Македония! Тикви, край!
  • 16 Супер

    21 4 Отговор

    До коментар #13 от "Bai Nudals":

    Защо тогава обеща празни приказки и ни баламосва? Аз поне отдавна съм сит на празни обещания и чакам лидер , който ще се е вслушал в думите на Апостола Дела трябват, а не думи..., а тук виждаме само едни думи, които вятъра ги разнесе още при изричането им... Време е първо някой да се докаже с делата си и после да избера

    Коментиран от #26

  • 17 XxxL

    40 10 Отговор
    На изборите пожелавам на Радев и компания да загубят! България само ще спечели !
  • 18 ГЕРБ ще победи

    34 13 Отговор
    Десетилетието на Борисов, с Упрaвлeниeто нa Бoйкo Бoриcoв/ въпрeки някoи дoпуcнaти грeшки/ cи ocтaва кaтo нaй дoбрoтo врeмe зa бългaрския народ и Бългaрия зa прeз пocлeднитe 30 гoдини, прeз кoeтo врeмe бългaритe ce рaдвaхa нa cвoбoдeн и cпoкoeн живoт, икoнoмичecкa cтaбилнocт бeз инфлaции и cъщecтвeни икoнoмичecки кризи и cътрeceния и c двoйнo увeличeниe нa зaплaтитe и пeнcиитe, A Бългaрия бe c нaй виcoкия cи мeждунaрoдeн aвтoритeт и крeдитeн рeйтинг, Caмo дo прeди 1 гoдинa, кoгaтo българоубиеца Рaдeв започна битка c вдигнaт юмрук в жаждата си за власт, рaздeли нaциятa и oбщecтвoтo c oргaнизирaнe нa прoтecти и въвeдe хaoca зa дa ce търceлo някaквa "прoмянa" oт eднa дoбрe функциoнирaщa и стабилна държaвa и рeзултaтитe само за 6 месеца от неговото еднолично и нecпocoбнo управление в търceнe нa ПРOМЯНAТA, нe зaкъcняхa И се почустваха веднага от НAРOДA с препълни болници и прoтecти cрeщу тоталитарните методи за ограничаване свободите на гражданите със задължителни "зелени сертификати", двoйнoтo и трoйнo увeличeниe цeнaтa на тока и газта и прeдcтoящaтa нова ИКOНOМИЧECКA кризa с неудържимо галопиращата инфлaция която ще се усети от целия български народ,още в първите дни на новата година c eжeднeвнoтo нoвo пocкъпвaнe нa вcички cтoки и c избухването на нoви прoтecти и бунтове oт нaрoднo нeдoвoлcтвo !!!

    Коментиран от #21, #33, #75

  • 19 Да ама Не

    34 11 Отговор
    ПРОДАВАНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ КОЙ УЗАКОНЯВАШЕ С УКАЗИ ? КОЙ СИ НАЗНАЧИ ЛЮБОВНИЦАТА ЗА СЛУЖИТЕЛКА В БАЗА "ГРАФ ИГНАТИЕВ" ? НИЕ ДА НЕ СМЕ ОТ ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ?
  • 20 Алфа Вълкът

    34 6 Отговор
    Чакай бе, то втората половина на това десетилетие мина и с вас в него? Вие хептен за канарчета ни взехте!
  • 21 Психиатър

    12 17 Отговор

    До коментар #18 от "ГЕРБ ще победи":

    Ти трябва. И на тия като тебе.
  • 22 4735

    8 17 Отговор
    Започнатото през първия мандат ще бъде финализирано през втория. Бавно, но сигурно.
  • 23 ЧОЧО

    35 6 Отговор
    Другарко Йотава и вие сте същите.Несме забравили как два пъти назначихте сестра си за шеф на здравната каса.Управление без воени.
  • 24 Хахаха

    27 5 Отговор
    Отивам вчера в кварталния магазин, искам кутия цигари за 6 лева, хората са ме виждали , казвам им, че обещавам довечера ще донеса парите, 6 лева. Казват ми, че нямат доверие и на редовни клиенти и не могат да ми дадат. Правилно. И сега другарката, която никога не съм я виждал и едва ли знае, че аз съществувам някъде обещавайки се надява на моя глас. На мен една кутия цигари не ми дадоха познавайки ме, аз сега моя глас да давам на някой който въобще не съм виждал
  • 25 ...

    25 3 Отговор
    Въпросът към другарката Йотова е доколко трябва да се вярва на български социалист-бивш комунист...
  • 26 Bai Nudals

    8 4 Отговор

    До коментар #16 от "Супер":

    Не бъркай Апостола в тия неща. Тогава е било друго,годините са били други,и неговата борба е била друга.

    Коментиран от #42, #43

  • 27 А пет

    25 3 Отговор
    Години спахте ли , та искате още ?
  • 28 Браво другарко

    30 5 Отговор
    За шест месеца от вашата " работа" ,резултатите са видими.Галопираща инфлация, непосилни цени и разделен народ.
  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 19 Отговор
    БОРИСОВ е престъпник сикаджия мутра
  • 30 Трезвомислещ българин

    25 4 Отговор
    За ваше съжаление другарко Йотова тази битка я загубихте тотално в последните месеци. И за това е виновен индивидът до вас.
  • 31 Тошо

    28 3 Отговор
    Дойдохте случайно от нищото ще ви пратим обратно в нищото
  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 4 Отговор
    Радев крадец и мутра‼
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 8 Отговор

    До коментар #18 от "ГЕРБ ще победи":

    МЕЧТИТЕ са безсплатни всяко нещо има КРАЙ
  • 34 На кой му дреме

    28 2 Отговор
    По слаб президен не сме имали , срам българи 4 години позор
  • 35 нннн

    20 1 Отговор
    Вие хубаво я почнахте битката с Борисов, но накрая оср..те всичко с фашисткия сертификат. Сега се борете да стигнете до балотаж.
  • 36 Роко

    16 4 Отговор

    До коментар #4 от "Кочо":

    Приятелю другарката Йотова е достатъчно крадлива и с връзки с мафията, а добре манипулира идиота до нея така че и той се извъртя с мафията. А тъпчо преди това крадеше на дребно (някое апартаментче някоя службичка за скочубрата дето й вдига краката) просто толкова си можеше човека нали си е тъпичък
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 14 Отговор
    герб БОРИСОВ вбемето ВИ изтече

    Коментиран от #44

  • 38 РАДИО ЕЛТО

    20 7 Отговор
    Закопаха България, без Борисов сме обречени на червен глад
  • 39 Въпрос?

    18 3 Отговор
    Кой е по глупав Радев или Йотова❓

    Коментиран от #63, #84

  • 40 Истина ви казвам

    17 0 Отговор
    За съжаление сме ние че ги избрахме
  • 41 Реалист 2

    9 8 Отговор
    Хайде стига ! И Гешев си е на власт... и Борисов държи шефовете на големи медии, които е назначил.. и калинките на герб упеавляват енергетиката...
    Та какво казвате, че сте посигнали.?
  • 42 Супер

    9 1 Отговор

    До коментар #26 от "Bai Nudals":

    Не Апостола, а само думите му, а думите му време нямат, актуални са винаги, включетрлно и сега и за нашите прзнидумковци..
  • 43 Роко

    15 0 Отговор

    До коментар #26 от "Bai Nudals":

    И какво му е толкова другото? Апостола се е борил срещу чуждата власт в родината. Йотова (а тя е на този пост за да управлява марионетката) е представител на организацията чиято единствена цел от създаването й е унищожението на България и българския народ (към което вървим с широки крачки през последните шест месеца).
  • 44 Роко

    16 2 Отговор

    До коментар #37 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Приятелю не че имам нещо против но говориш за партията с най - голяма подкрепа в обществото през последните 13 години. И според всички прогнози ще спечелят и следващите избори и то с много пред другите

    Коментиран от #47, #50

  • 45 Гошко

    20 1 Отговор
    Докарахте ни до фалит,два селски магазина с по 2000 лв.за ток,6 работнички на борсата в Монтанско.ДАНО ИЗГУБИТЕ КАКТО НИЕ!
  • 46 ами

    5 12 Отговор
    Са требе ли да благодарим и на Тулупа , че ви предостави тази уникална възможност , след като окраде , разби държавата и попиля живота на сума ти и народ , вие да си направите тема на предизборната кампания.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 копи пейст

    23 2 Отговор
    Данни за управлението на България
    2009г- 2021 г.:
    1.ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ - 3.32% на година!
    2. Рейтингови агенции за ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ на България- "Moodys" и "Fitch" до: "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"!
    Такава оценка България получава за ПРЪВ ПЪТ в икономическата си история!
    3.Минималната Работна заплата:
    2009 г.- 220 лв.
    2020 г.- 650 лв!
    УВЕЛИЧЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    4. СРЕДНА работна ЗАПЛАТА:
    2009 г. - 520 лв!
    2020 г. - 1371 лв!
    Повишение ДВА и ПОЛОВИНА ПЪТИ!
    5.Минималната пенсия -
    2009 г - 140 лв.
    2021 г. - 300 лв. + 50 лв
    УВЕЛИЧЕНИЕ ДВА ПЪТИ и ПОЛОВИНА!
    6.Безработицата:
    2009 г - 14.8%!
    2019 г.- 3.8%!
    НАМАЛЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    6. БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ на България
    2009 г - 52 млрд. лв!
    2020 г - 128 000 000 000 лв.
    За 10 години България е станала ДВА ПЪТИ ПО БОГАТА !
    7.За 70 г при ШЕСТ Министър-Председатели се построиха 360 км магистрали!!!
    Бойко Борисов за 12 години ПОСТРОИ 560 км магистрали!
    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ от колкото всички останали за 70 г !
    8.За 12 г се построиха ПОВЕЧЕ Метро-път и ПОВЕЧЕ Метро-станции от колкото за 80 г, от когато е направен Първият "Проект за Метро на София"!

    Коментиран от #74, #80

  • 49 Guest

    8 2 Отговор
    Същите боклуци сте като ГЕР , къде е сега оня с пмрука , защо не излезе при протестиращите , къде се скри в агитация , дано не спечелите , но реално няма алтернатива за кой да се гласува

    Коментиран от #55

  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #44 от "Роко":

    ПРИЯТЕН ДЕН господин РОКО
  • 51 Стрелцов®

    20 0 Отговор
    За Радев и за Йотова мога да кажа само едно: ХВАНИ ЕДИНИЯ, УДАРИ ДРУГИЯ.
    По мръсно от пребоядисал се комунист в демократ, няма.
  • 52 20 кила

    16 0 Отговор
    Йотовица не е лошо да поотслабне с около двадесетина кила.Иначе кой ще гласува за нея? То пък една служба- вицепрезидент! Той президентът няма почти никакви правомощия, какво остава за вицето...

    Коментиран от #83

  • 53 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    15 0 Отговор
    КАКВО ПОСТИГНАХТЕ...ВИСОКИ ЦЕНИ, ГЛАД И МИЗЕРИЯ, КОВИТО НИ МАЧКА, БАЦО СИ Е НА ХАМАКА В БАНКЯ А НА БЪЛГАРИТЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА ВАС...ЩОТО ВИДЯХА КАКВО МОЖЕТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ШЕСТ МЕСЕЦА
  • 54 Питанчев

    15 1 Отговор
    Някой нещо да каже за цените на тока, на горивата, на храната? А за мярката 80/20 за бизнеса? А как е с помощите за ресторантьорите? Всичко е цветя и рози гледам. Напред другари към светлата и топла…….. пропаст. Поредните делавераджии на власт. Оня банкянския поне нещо строеше, човъркаше там и имаше нещо насреща. Тези мошеници опапаха парата и викат друг крал. Царе сме българите сами да се закопаваме. Някой да е чул нещо за крсльовците тези дни. Триото, общата и Черепа.
  • 55 нищо лично

    1 12 Отговор

    До коментар #49 от "Guest":

    Я съм го направил уравнението , на първи тур - Възраждане , на балотажа , който е опонент на Тулупската номинация , наказателно. Така , хем ша им напраа пирсинг на носовете , хем ще препятствам реставрацията на тулупщината.
  • 56 ГРАДИНАР

    14 0 Отговор
    МИ НИЕ 30 ГОДИНИ СЕ БОРИМ С КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПЛЕВЕЛИ АМА ЯВНО СМЕ МНОГО ТОЛЕРАНТИ ЩОТО ВИЕ ПАК НИКНЕТЕ / ДА ИЗЧИСТИМ ОТНОВО ЧЕРВЕНИЯ БОКЛУК И ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ВСЕКИ 6 МЕСЕЦА
  • 57 За протокола

    11 0 Отговор
    Много ви е малка и сбъркана битката.
    Истинската битка трябва да е срещу престъпниците, разполагащи с България, като с тяхна бащиния вече 45+32 години.

    Коментиран от #73

  • 58 jorj

    9 0 Отговор
    Спрете битката веднага, докато има все още живи българи!!!
  • 59 jorj

    8 0 Отговор
    Спрете битката веднага, докато има все още живи българи!!!
  • 60 jorj

    9 0 Отговор
    Спрете битката веднага, докато има все още живи българи!!!
  • 61 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 2 Отговор
    Най качествената комбинация би била Панов с Полковничката!И двамата имат излъчване на природно качествени човеци.Жалко,че на са в един отбор!
  • 62 БСП...ТЪПО КОМУНДЕ

    11 0 Отговор
    И ДО СЕГА НЕ РАЗБРАХ ЗА КАКВО НИ Е ВИЦЕТО.....ОСВЕН ДА РАЗКАЗВАМЕ ВИЦОВЕ ЗА НЕЯ....

    Коментиран от #82

  • 63 Отговор

    10 0 Отговор

    До коментар #39 от "Въпрос?":

    Разбира се Мунчо е по - тъпия. Дебеланата се накатава в сенките, "умника" го отнесе с дебилните си постъпки.
  • 64 Йотова кажи си,

    10 0 Отговор
    Зaщo най-бедната държава в ЕС,Бългaрия e eдинcтвeнaтa пaрлaмeнтaрнa рeпубликa в Eврoпa кoятo имa длъжнocттa вицe прeзидeнт?!В цeлия cвят eдинcтвeнитe пaрлaмeнтaрни рeпублики c длъжнocт вицe прeзидeнт ca Индия и Бългaрия.

    Докога ще търпим тази никому ненужна институция?
  • 65 Крокодила Гена

    7 0 Отговор
    И на тази в главата и ехтят залповете на Аврора и препускат червени ескадрони, та все за битки бълнува. Хайде стига сме се били, 45+32 години битки стигат. Още малко ще стане 100-годишна война и читав българин не остана.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ОСТАВКА ФАТМАК

    8 0 Отговор
    БИТКАТА ВИ € ЗА ВЛА$Т,
    77г. УМОРИХМЕ СЕ ОТ ва$!
    ОТ ПОКЛОННИЦИ НА ТАТО,
    ДН€$ $Т€ ПЪРВИ ДЖ€НДЪРИ НА нато!

    ЗАМИНАВАТ€ $И $Ъ$ ФАТМАКъ,
    ИДВАТ проф€$орЪ и оная!

    И НЕКА Я НАРИЧАМЕ пАлковник, НЕ ФАТМАЧКА,
    Ч€ тя $И ЗНА€ КОЛКО ЧЛ€НОВ€ ОМАЧКА!
    ТАКАЧ€ $ПОРТИ$КАТА "Н€" € ГЛУПАЧКА!

    Коментиран от #68, #69

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 хипопойотова

    3 0 Отговор
    ама как порезаха тюбитейко ти
  • 71 БСП на Бунището

    12 0 Отговор
    Народните Вредители - Радев и Йотова в атака за Власт и Привилегии.с любезното съдействие на 26 активни агенти и офицери от ДС на БКП все още живи.....НАРОДЕ??????
  • 72 чичо

    8 0 Отговор
    ФАКТИ, днес е 1 октомври и не го отбелязвате.Защо ли?Ето ви възможна причина.Точно тия,които днес са около Радев,-БСП-ДС-БКП,забраниха този празник близо 50 години,забраниха честването на хора като Паисиѝ.ФАКТИ,вие до Радев ли се нареждате?
  • 73 чичо

    3 0 Отговор

    До коментар #57 от "За протокола":

    Е,ти искаш със самите себе си да се бият!
  • 74 чичо

    6 0 Отговор

    До коментар #48 от "копи пейст":

    Добре,че не те трият.Аз колкото пъти го пусна,все го трият.Защо,та това са факти.
  • 75 чичо

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "ГЕРБ ще победи":

    Допуснал си грешка.Не през последните 30,а през последните 76 години.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Северозапад

    6 0 Отговор
    Иди Йотова хвали успешната формула на служебния кабинет, а тя е, още два заема каква наглост само, като я гледам ква ми е якичка, опоскала е хазната

    Коментиран от #78

  • 78 За протокола

    4 0 Отговор

    До коментар #77 от "Северозапад":

    Преди време сестра и опоска Здравната каса, а тя се цели по-високо ;)
  • 79 незнайко

    1 0 Отговор
    Като показа схемите какво направи те да се РАЗВАЛЯТ ? НИЩО ??? Приказки без покритие за замазване на очите на простолюдието !!! НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО !!!
  • 80 Българка

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "копи пейст":

    Да не забравяме и спортните зали и съоръжения които се построиха в цялата страна. Никой до сега никога не е правил нищо за младежта и спорта

    Коментиран от #81, #86

  • 81 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор

    До коментар #80 от "Българка":

    Само да допълня: Батака до който се стигна при "Дунав мост 2" и как Бойко, с невероятни усилия, успешно докара строежа до края....
  • 82 ЧОБАНИН

    2 0 Отговор

    До коментар #62 от "БСП...ТЪПО КОМУНДЕ":

    ТЕ ЗА ТОВА И ДА ШЛЯПА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ФАТМАКА ПО ВРАТА
  • 83 Роко

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "20 кила":

    Как да няма? Може да унижава България покланяйки се и целувайки ръка на престъпника Гундяев (известен с далаверите си с цигари и алкохол).
  • 84 Роко

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Въпрос?":

    Хората които гласуват за тях са по - глупави. Иначе ако е от двамата въпроса е излишен кукловодката е по - умна от марионетката.
  • 85 воденМАДАГАВУР

    1 2 Отговор
    Бойко е настоящия бай Ганьо ! Простак от класа , на не с потури и пояс , а с костюм и връзка !
  • 86 чичо

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Българка":

    Браво!
  • 87 Каква

    0 0 Отговор
    нагла мисирка....
  • 88 мамун

    0 0 Отговор
    другите държави са едни южни страни
    пари на боклуци и за боклуци не се дават
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове