Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 13:37 8 786 103

Рашков: 600 метра от „готовата“ магистрала "Хемус" край Търговище се срутиха

  • бойко рашков-
  • 600 метра-
  • готова-
  • магистрала хемус-
  • срутили-
  • търговище

Кой ще плати ремонта, попита вътрешният министър 

Рашков: 600 метра от „готовата“ магистрала "Хемус" край Търговище се срутиха - 1
Снимка: bTV

Около 600 метра от новото и все още неоткрито трасе на АМ „Хемус“ в област Търговище се е срутило днес. Това обяви на брифинг вътрешният министър Бойко Рашков, цитиран от bTV.

Той не пропусна да отбележи, че това е трасето, по което преди няколко месеца лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов мина в автомобил, за да критикува служебното правителство, че не пуска движението по готовата според него магистрала. „Точно този участък, посетен от Борисов, се е срутил. Тази порочна процедура, която измисли правителството на Бойко Борисов – инхаус строителство на магистрали, предвижда пълна безотговорност. Пита се в задачата кой ще плати за ремонта на строителството на „Хемус“ в този участък?“, запита Рашков. По думите му в момента тежка техника изгребва насипната част на магистралата.

Ето и още от коментара на силовия министър за откритите нарушения по "Хемус", цитиран от Нова телевизия:
„За втори път се събираме тук, за да информираме българската общественост какво се е случвало до преди известно време. Казвам какво се е случвало, защото сега ги няма авторите на това, което се е случвало. Изпокрили са се - няма ги. Току-що получихме информация, че някой от тези, подобни на превеждащия по 21 млн. в ОАЕ планират да направят среща в Гърция тези дни, оттам да критикуват служебното правителство и в близките дни да организират протест с тежките пътни машини в центъра на София”, заяви вътрешният министър.

„Чухте какво са правили. Какви огромни бюджетни средства са преминали в техни ръце, без да е ясно къде се намират тези десетки милиони средства на българския данъкоплатец. Те не са средства на Бойко Борисов и неговото правителство, а на българския данъкоплатец. Къде са отишли - в чии ръце са стана ясно. Как са разходвани - не е ясно. Във всеки случай не за магистрала „Хемус”, добави Рашков.

"Ние ще продължим в този дух, ние ще продължим да изследваме какво се е случвало с останалите части от магистрала „Хемус”. Нещо съвсем свежо от преди час - в областта на Търговище около 600 метра от магистралата се е срутила. В момента тази насипна част се изгребва от тежки машини", каза още вътрешният министър. "Преди неотдавна Борисов направи обичайна инспекция с главна цел на тази част на магистралата. Дори тогава по повод неговото посещение ние в МВР получихме едно искане от Георги Георгиев, сдружение БОЕЦ, с искане да проверим дали Борисов не е извършил нарушение на Закона за движение по пътищата. Точно този участък, посетен от Борисов, сега се е срутил", каза Рашков.

"Многократно подчертаваме - тази порочна процедура, която измисли правителството на Борисов - „ин хаус” строителство на магистрала предвижда очевидно, заложено от тях, пълна безотговорност. Пита се в задачата - кой ще плати сега ремонта на строителството на „Хемус” в този участък. Кой ще го плати? Задайте въпроса на Борисов, не го щадете. Коя е отговорната фирма, изграждала този участък. Няма ли пак да го плати българския данъкоплатец. Строител под прикритие работи непосредствено на магистралата. Не знаем кой е отговорният за качеството на това строителство. Нито има строителни книжа, нито има явен строител, който да е поел ангажименти за качество. Това е правителството на Борисов. Целта е била ето тази схема", подчерта отново вътрешният министър.

"Трябва да си поставим като общество въпросите - кой създаде тази схема, наречена интелигентно „ин хаус” система. Кой създаде тази схема, равнозначна на „ин хаус” процедура. Очевидно, идейната цел е да изтекат бюджетните средства към определени фирми. Един от тези собственици, с известна фамилия, е казал: „Ето това са тези, които ще изграждат”. Това не може да реши един човек сам. Това трябва и се решава на ниво МС, на ниво Регионално министерство. Трябва да се постави въпроса на бившия министър Николай Нанков и бившата министърка Петя Аврамова все още продължават ли да поддържат критичния тон към сегашното ръководство на МРРБ, или не. Попитайте тези, които след наши подобни изяви правят пресконференции, на които използват нецензурни изрази, да не кажа обидни, но не дават отговори на въпросите. Питайте го този човек, бившия министър-председател какво ще каже за тази схема сега. Къде са тези пари. Той има ли някакво участие като управленец в тази порочна схема. Знаел ли е за нея, все пак", каза Рашков.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 106 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 възмутен

    185 21 Отговор
    100 тояги на голо на Бойко Борисов !

    Коментиран от #27, #37, #56, #75, #76

  • 2 Питай всезнайкото

    130 13 Отговор
    Тиква
  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    40 187 Отговор
    Рашков, няма да спасиш Радев......Кацаров го самоуби политически.....

    Коментиран от #10, #18

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    133 13 Отговор
    ПО ВИНА на герб крадене ЯКО
  • 5 Jjj

    98 6 Отговор
    Ред в ин хауса!
  • 6 Давай Рашо

    156 11 Отговор
    Мачкай Тиквата,това е полезния ход.Със Закона,чрез Закона - наври му наглата муцуна в подходящото Място!

    Коментиран от #13

  • 7 Някой

    33 155 Отговор
    Нищо не се е срутило!
    Срутило се е вашето радево срутище в което участваш и ти г-н дамаджанов!

    Коментиран от #15, #30

  • 8 Пенсионер

    151 25 Отговор
    Рашков им разказа играта.Борисов вие от стах и злоба.Идва видов ден за мафията.Милиярди изкрадоха от бедния български народ.С тия пари щяха да направят пенсиите двойни.

    Коментиран от #81

  • 9 t2t5yt 12

    118 12 Отговор
    Я, тя още не е построена и вече се разпада.

    А кой я строи някой може ли да каже?

    Коментиран от #12

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    110 14 Отговор

    До коментар #3 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    ЕЙ мутро колко ХОРА загинаха заради некачествени ремонти

    Коментиран от #14, #21

  • 11 Българин

    52 9 Отговор
    БЕРБ - отново поздравления. Това не е срамна, а направо срамна работа.
  • 12 Бай Иван

    43 2 Отговор

    До коментар #9 от "t2t5yt 12":

    Лот 10 се строи от "Автомагистрали Черно море"
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Психo от Курило

    3 13 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Колко?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 КОНТРАТА

    79 8 Отговор
    То и ГЕРБ се срутиха сега трябва да ги извозват на бун.ището и тех!
  • 17 питух

    3 20 Отговор
    рашков
  • 18 Точно

    53 18 Отговор

    До коментар #3 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Кацаров взе най-адекватните мерки и предотврати пореден локдаун с минимум щетити по икономиката ...

    Коментиран от #42

  • 19 Чъки

    41 10 Отговор
    Чакаме коментар от Боко Ракията
  • 20 Биби

    63 7 Отговор
    Боко да иде да подпира магистралата.
  • 21 Даааа

    24 57 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Има гаранция, бе алооооо... Четете договорите, които са подписани, то не става само да се блее по форумите като недо... бани овце...

    Коментиран от #93

  • 22 подмяната

    24 45 Отговор
    още чакаме рашков да извади доказателствата с/у бойко и герб за кражбите в огромни размери
    чакаме , чакаме,.. такива няма да видим!
  • 23 Буци

    54 14 Отговор
    Е то има ли нещо направено от тиквата да не е схема.Просто е копирал италианската мафия ,най голямото корупция и крадене е било в инфраструктурата.

    Коментиран от #45

  • 24 действай

    52 8 Отговор
    Трябвa дa зaпoчнaт първитe в иcтoриятa нa Бългaрия знaкoви cъдeбни прoцecи cрeщу лицa oт пoдзeмния cвят и групирoвкитe, кoитo ce cляхa c пoлитичecкитe пaртии и прeвзeхa държaвнocттa и държaвнитe инcтитуции. Cъдeбни прoцecи cрeщу вcички учacтвaщи в ширoкo рaзпрocтрaнeния кoрупциoнeн мoдeл - пoлитици, oбщинcки cлужитeли, oлигaрcи и фeoдaли нa мecтнo и нaциoнaлнo нивo. Oбщecтвoтo e нacтръхнaлo и зacтaвa зaд вcички, кoитo бихa извършили нeoбхoдимитe и жeлaнитe oт вcички ни прoмeни и прoцecи зa oздрaвявaнe нa държaвaта и cъздaвaнe нa блaгoприятни уcлoвия зa рaбoтa и живoт в държaвaтa зa вcички ни!

    Коментиран от #55

  • 25 7548

    29 2 Отговор
    Не че се съмнявам, но да бяхте прикачили 1-2 снимки!
  • 26 Българка

    24 43 Отговор
    Има си договор, ако има проблем е за сметка на строителя. Рашков днес преиграва с политическото говорене. Борисов поне започна , ама сега кой ще завърши . Всичко живо само критикува, а кой ще работи. Рашков, критиките и оправданията са за опозицията, ти си на власт, работи!! Аз искам добри пътища, а не оправдания. Между другото, с тия сключени вежди не си страшен, а ти личат повече торбичките под очите, от пиене са да знаеш.

    Коментиран от #39

  • 27 абв

    22 10 Отговор

    До коментар #1 от "възмутен":

    Недейте така . То ще го боли ! Бойчето ще плаче !!!
  • 28 БЪЛГАРИН

    16 33 Отговор
    ЕТО ТОВА Е ЕДИН ДОКАЗАН ПРОФАН! РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО - ТОВА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО, ОБРАЗОВАНИЕ И ВСИЧКО ДРУГО! САМО НЕ РАЗБИРА ОТ РАБОТАТА СИ КАТО МВР ШЕФ, НО Е ДОБРЕ ДА ВНИМАВА С ТОЛКОВА МНОГО АРЕСТУВАНИ, ТЪЙ КАТО АКО ВСИЧКИ ТЕ ТРЪГНАТ СРЕЩУ НЕГО, СЛЕД КАТО МУ ОТПАДНЕ МАНДАТА, ЩЕ ГО ПРЕГАЗЯТ КАКТО ПАРЕН ВАЛЯК ГАЗИ!
  • 29 Хихихихии.. хихихихии

    17 38 Отговор
    ПОРЕДНАТА ЧЕНГЕДЖИЙСКА....ДС-МАНИПУЛАЦИЯ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!
    Хихихихии.... хихихихии.....
    СМЪРДЯЩИЯТ НА ДЖИБРИ ДС- ДОНОСНИК .. САМООТВЕРЖЕНО.... СКАЧА НА АМБРАЗУРАТА ПРЕД .. ФАТМАКА БЪЛГАРОУБИЕЦ
    Хихихихии.... хихихихии....
    А...НАЗДРАВЕ, ПИЯНГУР.... Хихихихии...... хихихихии......

    Коментиран от #74

  • 30 Един

    20 4 Отговор

    До коментар #7 от "Някой":

    Лай,лай! Врътнаха ли ти кранчето, а?
  • 31 Спите ли

    16 15 Отговор
    Странно, защо няма снимки? Ще си види белята или ще се види и магистрала?

    Коментиран от #86

  • 32 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    18 35 Отговор
    Радев, Рашков, Кацаров пътници сте! Връщаме Бойко ! Подаряваме му бяла джипка Тойота Секвоя и ще пърпори и с нея надлъж и на шир за да умирате от злоба и завист !
  • 33 бай онзи

    30 12 Отговор
    да му се беше срутило върху джипката на наглото прасе
  • 34 Роки

    25 7 Отговор
    E как кой? Койчо Чойков, безработен циганин, на който е прехвърлена фирмата с инхаус поръчка.
  • 35 Год God

    19 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Точно този участък, посетен от Борисов, се е срутил."..........еееех, някой бди над него и го пази от "тъмни сили". :)
  • 36 Бирбенди

    14 16 Отговор
    Боли го фара тулупестия. Всичко е осчетоводено, разделено, че и похарчено. Чака се парата от фонда за възстановяване. Навъртели са се като мухи на слонско лакомство пред микрофоните и чертаят "просперитета" на България.
  • 37 Защо?

    16 29 Отговор

    До коментар #1 от "възмутен":

    Защото Рашков и компания спряха довършителни работи и с тази си глупост предизвикаха срутването ? Не са направени отводнителните съоръжения и резултата е налице. От инат .
  • 38 Факти

    24 14 Отговор
    Рашков със смелата си позиция заслужава да оглави следващото правителство. Тогава Тиквата ще му уври тиквата и ще види какво го чака за беззаконието, което насажда 12години.
  • 39 бузю

    17 13 Отговор

    До коментар #26 от "Българка":

    ти можеш ли да четеш ма ! - Cтрoитeл пoд прикритиe рaбoти нeпocрeдcтвeнo нa мaгиcтрaлaтa. Нe знaeм кoй e oтгoвoрният зa кaчecтвoтo нa тoвa cтрoитeлcтвo. Нитo имa cтрoитeлни книжa, нитo имa явeн cтрoитeл, кoйтo дa e пoeл aнгaжимeнти зa кaчecтвo. - къде ти е договора , мисирко ?

    Коментиран от #47

  • 40 Мето

    13 8 Отговор
    Аз съм изумен. Днес Герберската социологическа агенция Сова Харис на Васил Тончев чест гост на Герберските медии даде 56,8% за Радев на 1-ви тур. Проучването не направени между 28 октомври и 2 ноември след обявяването на здравните мерки на Кацаров. Кво става тука? Радев железен и няма поклащане?!!!! А Копейкин с всички протести които организира рейтинга му пада от 3,2% на 2,5% спрямо предишното проучване на Сова Харис
  • 41 Чекмежан

    17 9 Отговор
    Парите в сакове и беж бацко да бегаме
  • 42 Българка

    15 9 Отговор

    До коментар #18 от "Точно":

    За коя икономика? Строителството и магазините за строителни материали през локдауна имаха в пъти повече работа, тях не ги гледай. Вчера в ресторанта бяхме 5 човека,при над 60 места. Фитнеса до нас затвори. Хотелите в Сапарева баня не работят половината, а тия които работят са с по 2-3 човека персонал. Отделно още не са намалели заразените за ден. България е тъмночервена, само времето е с нас, ако се върне студа и мъглата и дневните ще минат 6000 заразени.
  • 43 Лъжливия Бабикян

    10 11 Отговор
    ЛЪЖЕШ ПИАНДЕ
  • 44 Българка

    13 15 Отговор
    "Мнoгoкрaтнo пoдчeртaвaмe - тaзи пoрoчнa прoцeдурa, кoятo измиcли прaвитeлcтвoтo нa Бoриcoв - „ин хaуc” cтрoитeлcтвo нa мaгиcтрaлa прeдвиждa oчeвиднo, зaлoжeнo oт тях, пълнa бeзoтгoвoрнocт. Питa ce в зaдaчaтa - кoй щe плaти ceгa рeмoнтa нa cтрoитeлcтвoтo нa „Хeмуc” в тoзи учacтък. Кoй щe гo плaти? Зaдaйтe въпрoca нa Бoриcoв, нe гo щaдeтe. Кoя e oтгoвoрнaтa фирмa, изгрaждaлa тoзи учacтък. Нямa ли пaк дa гo плaти бългaрcкия дaнъкoплaтeц. Cтрoитeл пoд прикритиe рaбoти нeпocрeдcтвeнo нa мaгиcтрaлaтa. Нe знaeм кoй e oтгoвoрният зa кaчecтвoтo нa тoвa cтрoитeлcтвo. Нитo имa cтрoитeлни книжa, нитo имa явeн cтрoитeл, кoйтo дa e пoeл aнгaжимeнти зa кaчecтвo. Тoвa e прaвитeлcтвoтo нa Бoриcoв. Цeлтa e билa eтo тaзи cхeмa", пoдчeртa oтнoвo вътрeшният миниcтър."
    Колко по-ясно да бъде казано и осветена престъпната схема? Очакваме арест на Борисов! Да назове анонимния строител , който да поеме за своя сметка некачественото строителство!
  • 45 И последните

    15 18 Отговор

    До коментар #23 от "Буци":

    шест месеца ,каква точно инфраструктура е изградило служебното правителство ,че да ни демонстрира качеството ? Само дето изчезнаха едни 500 000 000 оставени за строителството на АМ Хемус.
  • 46 Бацо Бекапейски

    13 11 Отговор
    Срутище срутище срутище съм аз
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Жоро

    15 7 Отговор
    Буци се стяга и се спича и запича, казва си, "ЕЙЙ хич не исках да вадя кюлчатата и пачките но трябва да стягам дисагите, тия ме спипаха, ама ще ме хванат за кюнеца щото си отивам на хасиендата. Там ме чака мата хари ще ми прави масаж всеки ден и ще си пия от коктейлчето докато тия ми сърбат попарата дето аз я надробих"
  • 50 Отровното трио

    17 8 Отговор
    Давай Рашков. Мачкай! Изчегъртвай! Очакваме да инспектираш всеки милиметър от незаконната магистрала на Тиквата
  • 51 Българите от СБ

    13 21 Отговор
    Всички тук трябва да разберат,че ГЕРБ в момента няма друга алтернатива!Това е единствената партия,която в момента може да изведе България от кризата!

    Това е Борисов!Това е ГЕРБ.Другите са м-ижатурки!Алтернатива нямат!

    ГEРБ щe пocтрoи мaгиcтрaлa "Хeмуc",мaгиcтрaлeн път Видин-Бoтeвгрaд,тунeлa пoд "Шипкa",тунeлът пoд "Пeтрoхaн",мaгиcтрaлeн път Руce-Кaзaнлък,мaгиcтрaлa "Чeрнo мoрe",мaгиcтрaлa "Eврoпa",мaгиcтрaлa "Cтрумa",7-ми блoк нa AEЦ-Кoзлoдуй или AEЦ-Бeлeнe!

    Коментиран от #53, #85

  • 52 Просто човек

    11 6 Отговор
    Видими резултати! Ред в хаоса! По-силни от хаоса! Хаха
  • 53 любопитен

    9 0 Отговор

    До коментар #51 от "Българите от СБ":

    За копи пейст на едно и също в различни теми плащат ли?
  • 54 ДЖОТО

    9 5 Отговор
    ДО КОМЕНТАР-1-И ЕДИН РЪБАТ В АУСПУХА НА БМБ!!!
  • 55 Дри4

    12 6 Отговор

    До коментар #24 от "действай":

    Точно така сктиха се сикаджиите зад премиера бивш пазач на колите на паккинга им и го командорат, ограбиха държавата и продължават.
  • 56 SAAB

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "възмутен":

    Въже и на стобора......да виси / наплют от мухите /!
  • 57 124

    12 6 Отговор
    Мутрата борисов на съд и всичко ще се нормализира. Никога повече Герб-Дпс!
  • 58 ВТвт

    14 11 Отговор
    Може ли снимки, да видим какво точно е станало? Няма как да се "срутят" цели 600 метра магистрала, колкото и лошо да е строителството. Някой е преувеличил малко. Вероятно става дума за някакъв дефект, може би сериозен, но не и "срутване" на 600 метра.

    Коментиран от #69

  • 59 Последния Софиянец

    13 5 Отговор
    Тулупа Борисов тежи много затова се срутила.
  • 60 гост

    11 5 Отговор
    СТРОИТЕЛНАТА НЕГРАМОТНА ТИКВА- В ЗАТВОРА!
  • 61 EJEJEJE

    6 12 Отговор
    ЕЙ! Борисов не е премиер от 1 ГОДИНА! Спрете се! И потърсете виновните, които властват след него!

    Коментиран от #65

  • 62 Мстенли

    13 5 Отговор
    Поздравления за Рашков.Мъж със топки.Не вски има личната смелост,да се опълчи на шепа мулти олигарси,който държат миларди придобити от десетилетия по тази схема.Дано само са се усетили,да напрвят пълен видоематерил от всички ракурси,на срутването.Ясна посока,и фиксиране като километър по трасето.Заснемане от оператор на ДАНС и ГДБОП.Което да продължи и при извозването на компрометираните материали.Иначе,тази безочлива напаст,утре,или след година ще отрича напълно.Дори може през адвокатското си лоби,да кажат,че сами са тръгнали да подменят положеното.За по-сигурно.
  • 63 киро

    12 4 Отговор
    Егати късмета! А ние си мислехме,че цялата магистрала ще се срути,а то само някакви си 600 метра!Браво на "строителите"!!!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Гърнето

    9 5 Отговор

    До коментар #61 от "EJEJEJE":

    Що за примитивна логика и доводи ни посочваш? Борисов не бил във властта от година,и да търсим онези-след него!? Ръмпел-Дръмпел! Онези-след него" ли раздаваха стотиците милиони предварително? Те едва сега,за кратко време пробиват помията натрупвана десет години назад.И това са самоотделни късове от пъзела,в който става дума за над 15-20 милиарда през цялото му властване.Нещавен мокасин-от най евтините.
  • 66 КОШМАРА НА БУЦИ

    8 3 Отговор
    Тиква се мачка с юмрук и се размазва със зелен чорап!
  • 67 Прост народ слаба държава

    4 10 Отговор
    Рашков и Радев са пътници
  • 68 гост

    8 3 Отговор
    Джипко Бибитков - подсъдим!И всички първосигнални лумпени около него!А почитателите на тиквата....те си знаят!
  • 69 въх въх

    10 2 Отговор

    До коментар #58 от "ВТвт":

    Дори и така да е.Но после,когато стъпиш с колата си,на същата магистрала,ще благослвяш следващите управници.А след година две,като започнат кърпежите през 10-20 километра,пак ли Рашков е прувеичавал?Що за промити мозъци сте? Тези ви грабят Вашите пари-през данъците който сте внасяли.За да трупат милиарди.И вие ги оправдавате,по всякакъв начин.Да си част от схемата,дори дребен играч-не вярвам! Те не пишат по форумите.Имат си платени тролове в самите сайтове,който да ви полират гънките.Значи и трол не си!Просто зблуден до крайност!

    Коментиран от #80

  • 70 Гошо

    7 1 Отговор
    Защо не публикувате имената на фирмите, Хидрострой, /Битумина/ , GP, Никел, ...... все лидери в пътното строителство
  • 71 Ангел лудия

    7 1 Отговор
    скоро цчлата дърваша ще се струти
  • 72 Матей

    9 1 Отговор
    Боче,защо не се срути трасето ,докато минаваше по него,цял народ щеше да ликува и да прави моабЕти!?От тия ли трасета са откраднали 60-70 мил.лв,нищо чудно че са поддали и тъкмо навреме,докато не са ги открили за движение?Ще се изпотрепят хората заради тия крадливци,отмъкнали десетки торби с пари и ги замъкнали кой знае къде,досущ като в дивия запад.
  • 73 Курбанколи Пардимагомедов

    6 1 Отговор
    Последният път като писах,че участъка от магистралата София -Свиленград между Хасково до разклона за Пловдив -Стара Загора е сужасно много пропадания и кръпки" мудераторите" ме изтриха .Говорим за участък който беше открит преди няколко години и на3 или четвърта година взе да пропада, а може би и още по рано.
  • 74 Пенков

    8 3 Отговор

    До коментар #29 от "Хихихихии.. хихихихии":

    А другият ДС доностник с партиен билет в джоба- БУДА....тоя с паричките в чекмеджето...дето докара БЪЛГАРИЯ до просешка тояга....а Вие селяци го гледате право в очите като "Месия"....ПРОСТО ПЛЕМЕ....Той Ви краде- Вие му ръкопляскате....това е ГЕРБ.....
  • 75 Курбанколи Пардимагомедов

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "възмутен":

    Последният път като писах,че участъка от магистралата София -Свиленград между Хасково до разклона за Пловдив -Стара Загора е сужасно много пропадания и кръпки" мудераторите" ме изтриха .Говорим за участък който беше открит преди няколко години и на3 или четвърта година взе да пропада, а може би и още по рано.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Матей

    10 1 Отговор
    Министър Рашков,действай по-смело и с размах,недей да брулиш бурените ,а ги изкопай от корен,арестувай боко и геш,тогава пирамидата лесно ще се срине и ще останеш в историята като спасител на България.Освен това трябва да се арестуват всички милионери и да им се изземат богатствата,придобити с кражби и далавери.

    Коментиран от #79

  • 78 Комунист

    4 6 Отговор
    Дамаджаната постоянно е на другия свят.Може да му се привидят, че извънземни се къпят в басейна на двореца му с 12 тоалетни.Ах ,какъв е спестовник.С държавна заплата 20 имота.Хвала на, такива другари.

    Коментиран от #87

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ВТвт

    2 7 Отговор

    До коментар #69 от "въх въх":

    Едното няма връзка с другото. Магисталата може и да е супер некачествено изпълнена, утре може да падат мостове, но засега нищо не се е "срутило", още по-малко пък - 600 метра. И като говориш глупости, кой ще ти повярва утре, като казваш "дръжте Бойко"?
  • 81 НЕ ДВОЙНИ ЧЕТВОРНИ ЩЯХА ДА СА

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "Пенсионер":

    ГРадовете са напълниха с ЖИПОВЕ ФЕРАРИТА ЛАМБоРДЖИНИТА ЛЕКСУСИ ИМА ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО В ЯПОНИЯ....ТВА СА НАРОДНИ КРАДЕНИ ПАРИ..
  • 82 Ааааа

    7 0 Отговор
    Всички тия действия/бездействия ми приличат все повече освен на кражба, а и на целенасочено саботиране развитието на държавата. Не знам дали МВР трябва да се сезира само, или да вземе армията да "ги" натовари отговорните лица в 2-3 автобуса и към някое глухо поделение, за държавна измяна!
  • 83 Ааааа

    4 1 Отговор
    За права и правова държава - права лопата!
  • 84 Магистрала

    10 1 Отговор
    То беше ясно защо скоростно се строяха магистрали, които след кратко време станаха на вълнички и наложиха ограничения на скоростта. После КАТ снимаше денонощно как наглият народ платил за тази зле направена магистрала иска да кара със 140 км.ч. Няма такава наглост. Вместо да я оправят ни санкционираха. Може би им се видя недостатъчно скъпа.
  • 85 Забрави

    0 4 Отговор

    До коментар #51 от "Българите от СБ":

    да споменеш за магистрала 666 лот София до Ротердам.
  • 86 2727

    7 1 Отговор

    До коментар #31 от "Спите ли":

    Няма снимки от лота край Търговище, защото там няма журналисти, които да снимат и изпратят снимки. В Търговище няма обективна журналистика, всички са на хранилка към ГЕРБ.
  • 87 Жена му

    4 1 Отговор

    До коментар #78 от "Комунист":

    е нотариус но ти много удобно не го споменаваш

    Коментиран от #89

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Като е нотариус

    1 1 Отговор

    До коментар #87 от "Жена му":

    Да не е хванала Господ за шлифера.
  • 90 ГОСТ 1

    1 5 Отговор
    Рашков-лъжеца и неговия шеф Радев след изборите в затвора. Там ще ги оправят.
  • 91 Грую

    2 3 Отговор
    Може всичко друго но не и "срутила".Дамаджанов пак е на оня свят и плещи глупости. Че Боко е последния бедняк пред него.20 имота на Витоша ,басейни ,хиляда тоалетни и прочие.И всичко това спестени от държавна заплата.Хвала на ,такива другари.Честни и некорумпирани.
  • 92 Шаран БГ

    4 2 Отговор
    Това с кражбите е по-вече от ясно. Остава да се разчепкат до край. Винаги, през всички времена, най-голямите далавери са ставали чрез строителство и военни доставки !!
    При нас, доколкото строителството е тука, ще го разнищят. Но военните доставки са от Големият брат....там никой няма да посмее да зачекне дори. Нищо, че потъват милиарди.......
    Да кажем, че и това преглътнем някакси.
    Едно няма да проумея никога...... Как е възможно, цял-целеничък Министър-председател на цял народ и държава , толкова много да мрази народа си, че по тези недоискусурени автомагистрали да разрешава / с жест като на римски император/ максимална скорост от 140 км/ч, която с 10% -вия толеранс става 154 км/ч. !?!?
    У Европата такава разрешена скорост по автомагистралите НЯМА. Само лятно време , за два месеца, в Полша има участък от около 60 км с разрешена подобна скорост, НО без толеранс от 10 % !?
    И на "батетата" с мощните коли само това им трябва. И народа се избива ......Странното е , че това вероятно му носи някакво удоволствие. Иначе, всеки дори неразумен човек, по примера на другите държави в Европа, щеше да ограничи максималната скорост по аутобаните твърдо на 120 км/ч без никакъв толеранс. Така е във фРАНЦИЯ , Испания, Италия..... Немците и те умуват да слязат твърдо на 120 км/ч по всичките си магистрали. За другите страни няма да споменавам.... и там са на мах от 120 км/ч.......
    Гадното е, че непрекъснато се правят ремонти / качеството на с
  • 93 фбр

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Даааа":

    Какви договори , какви банкови гаранции герберски умнико ! И твоят мозък е колкото на едно врабче оперирано от тумор мозъка ! Ярък последовател на ожда си - Вие сте прости и аз съм прост ! Еала
  • 94 По така

    0 0 Отговор
    Геодезистите са тези който да кажат терена дали е устойчв или не стройтелния и инвеститорския надзор , трябва безкомпромисни да налагат санкций на изпълнителите при отклонения .Ама нали все наши и ваши и всички са на трапезата НО софрата е плащат гражданите а тя за тях е прекалено СОЛЕНА.

    Коментиран от #97

  • 95 Точно Дамаджанов

    0 1 Отговор
    Да говори за далавери и кражби е върха на наглостта.Личност корумпирана до мозъка на костите си.Както и гуруто му ,любовник оставил семейство ,назначил метресата си на два договора,правил далавери с държавни апартаменти сега да се прави на честен и морален .
  • 96 Много лъжеш чашков

    2 2 Отговор
    Техническият ръководител на дружеството „Автомагистрали – Черно море“, Асен Тодоров заяви, че на 318-я километър на АМ „Хемус“ се правят допълнителни отводнителни мероприятия. Според него проблемният участък е с дължина 46 метра.

    В насипа, направен преди две години, са били открити високи подпочвени води. Строителите са преценили, че това може да създаде проблеми и са взели решение да бъдат направени две дренажни ребра.

    "Не може да се говори за инцидент и опасност", каза Асен Тодоров.

    „Какви свлачища, какви чудесии, какви инциденти! Защо търсим под вола теле? Беше приготвено да се асфалтира, изчакахме две зими, видяхме какво се случва - че има високи подпочвени води, и сме преценили, че тези подпочвени води трябва да се махнат оттам, за да може да не компрометират в последствие участъка, който ще се пусне в експлоатация“, обясни още той.

    Верно преди избори се лъже много, ама чашков вече се оля!
  • 97 Полюций

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "По така":

    Кой е тоя санкций дето ще го налагат и познавам ли го?
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 импийчмант

    4 2 Отговор
    МА ВЯРВАТЕЛИ НА ТОЯ С УМО-РАЧЕН ПСИХЯСАЛ МОЗЪК..
    МОЗЪКА ТИ Е СРУТЕН ОТДАВНА ,МА КАК ДА ГО РАЗБЕРЕШ ????
  • 100 Недей да лъжеш, бе,

    2 0 Отговор
    Специалист ДС, копаят багери за отводняване
  • 101 режисьор

    1 0 Отговор
    100 години българско смешно театро! Браво за режисьора на поредицата бомбастични спектакли, тип "кьорфишеци" и Оскар за Рашков Имотният! Няма лъжа, която да не може да бъда изречена против Борисов до изборите!
  • 102 ПП ПП ПП ПП

    1 1 Отговор
    Сме-е-ех! Рашков Имотния много прилича на Кирчо Папура! И двамата не разбират от цифри и математика, деме са минтали образованието си по-милост, Рашков у нас при Бай Тошо, а Кирчо у Канадата! Какви 600 метра, бе другарю Имотния, не видиш ли че нямат и 60 м.?
  • 103 икономист

    1 0 Отговор
    Безсилието и страхът раждат кошмари, като Рашконите!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол