Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 10:17 1 487 55

Стефан Янев: Направихме всичко българите да гласуват свободно, честно и открито

  • стефан янев-
  • служебен кабинет-
  • избори

Премиерът призова гражданите да излязат и да гласуват на балотажа в неделя

Стефан Янев: Направихме всичко българите да гласуват свободно, честно и открито - 1
Снимка: БГНЕС

„Искам да подчертая още веднъж, че предварителните внушения и инсинуации, че изборите няма да бъдат организирани и ще се създадат предпоставки за изкривявания, нарушения и опорочаване на вота, не се сбъднаха. Българските граждани имаха възможността да гласуват свободно, честно и открито. Служебният кабинет направи всичко възможно, както по организацията на изборите, така и за предотвратяване на грозните явления, свързани с купуването на гласове и корпоративния вот”, заяви служебният премиер Стефан Янев преди редовното заседание на Министерския съвет.

Той посочи, че такава била и оценката на външните наблюдатели, които са адмирирали усилията на МВР за справяне с тези явления. Янев изрази притеснение от ниската избирателна активност и призова гражданите да излязат и да гласуват на балотажа.

„Българските граждани да гласуват честно и открито, да дадат своя глас за тази президентска двойка, за която смятат, че най-успешно и най-добре ще уплътни заложените в Конституцията правомощия на президентската институция. Бъдете активни”, призова Янев.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    6 10 Отговор
    От сутринта имаше опашки пред всички секции в моето училище,а после викат че нямало хора.
  • 2 Някой си

    22 13 Отговор
    Я па ти..ма верно ли? Я си кажи за машинките, дето беха първо за Албания, па после за резервни части. И що се хилеше като преврела пача на Байдън,а? За децата ти, дето ги курдиса на завет нема да та питам. Ъоя път.

    Коментиран от #3

  • 3 Последния Софиянец

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Някой си":

    Погледнах долу на машините и пишеше Тайван.

    Коментиран от #17, #21

  • 4 Този

    14 21 Отговор
    път МВР си свършиха работата, ама така е когато министър не е калинка на тиквата

    Коментиран от #10, #36

  • 5 Анонимен

    19 7 Отговор
    Е някои ги поарестувахте други предупредихте как е правилно да гласуват.Трети отказахте с тия машини
  • 6 Някой си

    18 13 Отговор
    Махайте го тоя бе, че вече ми се повръща от генерали-подлоги. Дайте да видим пък професорите каква ще я свършат. То не че и те няма бърже да се накъкат, ама...да ги пробваме и тех. То вече толкова години все проби правим, та и тоя път така.
  • 7 Кики

    13 4 Отговор
    Да ,като котрола на софтуера за машините е в американското посолство

    Коментиран от #9

  • 8 Седем осми

    18 3 Отговор
    Направихте всичко българите извън България да определят живота и съдбата на българите останали в родината си! Предложението дойде от Трифонов и сценаристите му. А вие направихте всичко да е честно и законно.
  • 9 333

    7 5 Отговор

    До коментар #7 от "Кики":

    Постоянно ме обърквате, значи! Радев сега руска подлога ли е, или американска? Кажете да знам!

    Коментиран от #15, #24

  • 10 Някой си

    17 2 Отговор

    До коментар #4 от "Този":

    Ами бе..такава я свършиха, особенно Рашков, че брадчедите станаха трети. Явно хубаво са разговраяли с Фуат Гювен на оня лов преди 4-5 дни. Ама като са били далече от свидетели...Да видим сега кога ще се покаже 20ия имот на Рашков.

    Коментиран от #14

  • 11 отегчен

    19 2 Отговор
    Стига глупости. Вкарахте машините за да лишите възрастните и малограмотните от вот. Но ДПС и Турция си взе своето. Имаше грандиозни нарушения от комисиите, които показваха за кого да се гласува. Е, честита промяна!
  • 12 ЪРП

    7 13 Отговор
    ТОВА Е ВЯРНО!!!
    ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ ЗА КОЕТО!!!
    БРУТАЛНОТО ЧЕКМЕДЖЕЕЕГЕРБЕРАСКО И ДЕПЕСАРСКО МАНИПУЛИРАНЕ И КУПУВАНЕ НА ВОТА БЕШЕ СВЕДЕНО ДО АБСОЛЮТЕН МИНИМУМ!!!!........НО НАЙ-СТРАШНОТО И ОПАСНО СЕ ОКАЗА БРУТАЛНОТО АНТИБЪЛГАРСКО ,ОРГАНИЗИРАНО ВМЕШАТЕЛСТВО В ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НИ ПРОЦЕСИ ОТ ТУРЦИЯ!!!!!!!!!!

    И В ОГРОМНА СТЕПЕН ,ТОВА ВМЕШАТЕЛСТВО БЕШЕ УСПЕШНО ИМЕННО ЗАРАДИ НЕГЛАСУВАЛИТЕ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ, КОЕТО ПО СВОЯТА СЪЩНОСТ СИ Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!!!!!!!!!!

    ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА СЕ МОБИЛИЗИРАТ И ДА ГЛАСУВАТ АБСОЛЮТНО ДО КРАК , АКО ИСКАТ ДА ЗАЩИТЯТ С ТОВА СИ ЕЛЕМЕНТАРНО ДЕЙСТВИЕ БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРИТЕ И РЕСПЕКТИВНО СЕБЕ СИ И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!......ЗАЩОТО НА БАЛОТАЖА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ,ОТНОВО ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА ,ЩЕ ИМА ОРГАНИЗИРАНО И БРУТАЛНО ВМЕШАТЕЛСТВО ДА СЕ ГЛАСУВА ПОД СТРОЙ ЗА ЧЕКМЕДЖЕЕЕЕГЕРБЕРАСКИТЕ ИМ МУТРОПАРТНЬОРИ!!!!!!!!!!!!!
  • 13 БАЙ Х@Й‼

    8 2 Отговор
    Направихте и невъзможното юнги от един кораб да определят кой да е капитана на друг кораб ‼️‼️‼️
  • 14 Верно ли

    4 7 Отговор

    До коментар #10 от "Някой си":

    И какво може да направи Рашков за организирания вот в Турция? Да тича по цекциите като частно лице и да ги бие ли? Т....р!

    Коментиран от #18, #20, #22

  • 15 Ал Бунди

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "333":

    Ами той Радев ясно ти гоказа бе, какво повече искаш? НАТОвски генерал, завършил авиошколата на СIA. Какво не ти е ясно...? А сега, като пуснат Лорерчо на пистата, ще станем гъсти и с МОСАД. Интернационал, мъжки..интернационал и либерастия.




    /
  • 16 честно значи

    9 1 Отговор
    Видяхме как се гласува в Турция. Първи етаж с бюлетини, втори етаж с машини. Дочухме и за участие на членове на комисии, което е абсолютно забранено.
  • 17 разсмя ме

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Да, произведени са в Тайван.
  • 18 ГЕРБ

    7 6 Отговор

    До коментар #14 от "Верно ли":

    Рашков трябва да бъде ликвидиран
  • 19 Gost

    5 2 Отговор
    Бе я върви там от дето си излязал
  • 20 ЩЕ ВИ КАЖА

    9 0 Отговор

    До коментар #14 от "Верно ли":

    Понеже нищо не сте могли да направите, всички български граждани в съседните ни държави вече ще гласуват у нас! В български секции и под контрола на българските власти! ЕТО ТОВА ЩЕ НАПРАВИТЕ!
  • 21 АБВ

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ти си долнопробен гнусен лъжец
  • 22 Някой си

    9 3 Отговор

    До коментар #14 от "Верно ли":

    Не измествай въпроса. Почтен министър и човек, няма да ходи на лов с един турски мафиоз, агент на МИД, тет-а-тет....интересно че само една-две медии дадоха някаква гласност на случая и после..тишина. Та , за какво си говориха Рашков и Фуат Гювен на саме,а? Сигурно за миграцията на щъркелите и тяхното безвизово преминаване над Турция ..
  • 23 Така е

    2 9 Отговор
    Купеният вот беше сведен до минимум, което закопа Герб. Ердоган помогна на ДПС за вота в Турция, но това няма да ги вкара във властта.
  • 24 Кики

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "333":

    Абе ти каква трева пушиш, още ли не ви е ясно че Радев беше на обучение в САЩ една година ,ЦРУ агентура
  • 25 от вк труд

    8 1 Отговор
    Странен е възторгът сред управляващата върхушка в Скопие след българските избори. Очевидно подсказан от чужди фактори, които вече са взели решение вместо България и сега ще го внедряват чрез своята българска агентура. Та, в Скопие вече привиждат сигурно съставяне на правителство в България, при това с конкретен премиер, с конкретен външен министър, че даже и разясняват обстойно “новата българска позиция за Македония”, която дори ние в България не знаем нито на обществено, нито на експертно, нито на политико-институционално ниво.

    Коментиран от #33

  • 26 Бранко Ястребец

    7 2 Отговор
    Най честни бяха изборите за хората в чужбина :) В Турция стой човек пред секциите и им дава готови бюлетини, Във Великобритания същата работа с общите работници и берачи на ягоди, разликата е само, че едните под строй за ДПС, а другите под строй за ИТН
  • 27 МАДУРО

    7 1 Отговор
    ЯНЕФ -КАК СА ДЕЦАТА ПАПКАТ ЛИ А ЖЕНАТА ПОСРЪБВА ЛИ СИ А???
  • 28 Turkey Aferim

    8 3 Отговор
    Като са били толкова честни и добре организирани изборите защо ДПС имат толкова голям резултат г-н Министре?
  • 29 Alex

    10 2 Отговор
    Генерале,какви честни избори си осигурил,бе?!Не приложихте ли репресии поголовно без да имате някакви доказателства и то на уважавани хора,не заредихте ли уж "излишните" машини с нужните ви флашки за саботиране реалното гласуване??!!Не създадохте ли страх в хората и дадохте свобода за изява на съмнителни личности?Благодарение на вас хиляди работници останаха без работа,спряха всякакви строежи на магистрали и обикновени пътища!Излъгахте пенсионерите с някакво увеличение на мърлявите пенсии,но увеличихте неимоверно тока и газта,инфлацията настъпва и няма спиране!
  • 30 Ърнест

    9 2 Отговор
    И защо беше нужно да се сплашват избирателите на ГЕРБ от полицията? Нали сме свободна държава, защо не плашим избирателите на ИТН и ДПС
  • 31 Смях и Позор

    8 0 Отговор
    Най смешно е как залъгваха възрастните хора които искаха да гласуват за ,,Продължаваме Промяната,, на листовките пред секциите партията на Слави я бяха написали ,,ПП Има такъв народ,, много хитро го бяха измислили с това ПП
  • 32 Нов

    11 2 Отговор
    Чак да не повярваш! Правителството така подготви изборите , че почти 2/3 от избирателите си останаха в къщи! Ако някой журналист или социологическа агенция направи проучване или допитване до по- възрастните избиратели, ще се види дали е точно така!?!? Друг е въпросът кой и защо го прави! Това е лично мнение ! Хубав ден

    Коментиран от #53

  • 33 Ал Бунди

    7 2 Отговор

    До коментар #25 от "от вк труд":

    Ами като проследиш няколко македонски медии и интервютата на Кирчо и Кокорчо и нещата се изясняват. В една малко по-предна статия постнах видео с едно от тези интервюта, ама не мина през цедката...и сега се пита в задачАта-ЗАЩО ЛИ? КАКВО КРИЯТ ДРУГАРЕТЕ ЖУРНАГЛИСТИ? КАЗАНО Е-КОГАТО ЛЪЖАТА ХВАНЕ АСАНСЬОРА, ИСТИНАТА СЕ КАЧВА ПО СТЪЛБИТЕ.
  • 34 Георги

    5 0 Отговор
    И сега остава да ти повярваме и всичко ще е наред, но за вас!
  • 35 ГОСТ

    9 1 Отговор
    А МАШИНИТЕ НАПРАВИХА ОСТАНАЛОТО! ВСИЧКО Е В "СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ"!

    Коментиран от #37

  • 36 Химара

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Този":

    Да. Този път е "калинка" на зеления чорап. Много цапа този алкохолик,
    та и 21-ва тоалетна му трябва.
  • 37 Ал Бунди

    5 1 Отговор

    До коментар #35 от "ГОСТ":

    Ами като си спомним как се бе озъбил тоя като превряла овча глава заедно с Байдън, това за синергията просто няма нужда от потвърждение.
  • 38 Абе

    5 2 Отговор
    Българите са си винаги измамените камили.Ще пляскат известно време и после започват да реват.И тия ще бъдат оплюти както предишните и по по по.ама карай да върви.Толкова си може икономически и политически неграмотен народ с психична неуравновесеност
  • 39 ВЕДНАГА

    1 3 Отговор
    направете изборите като в швейцария и забранете на лилавите да гласуват !
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Аз промяната

    3 1 Отговор
    СЛУЖЕБНИ ПРЕВРАТАДЖИИ ВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИЯ 80 ГОД НАЗАД ВЪН КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Електра

    4 2 Отговор
    Нещастник, балотажа е свирен мач в полза на Крадефф. Не случайно Кауна Радев, тръгна като Мадуро с фалшификации, чрез машинния вот. Слави, Нинова, Ристю и Г.нома, Мая и Капона, са марионетки, като Кирчо и Кокорчо, в ръцете на чорапа, с помощта на 80% процента от дебилният ни народ. И въпреки това, трябва да благодарим на Кауна, че ни отърва (изджагърка) от бая гнусни женища и БСПлерасти, в лицето на Т. Дончева, Мая Манолова, Елена Йо. баба Яга Мика Зайкова, Ян Бибиткян, Ян Хаджикян. Г.Нома, Ристю и Купона...
  • 44 Пинк флойд

    1 0 Отговор
    Колко мъртви души гласуваха в Турция. Там май испуснахте бримката.
  • 45 Живот след смърта

    2 0 Отговор
    А имаше и такива които гласуваха там и после дойдоха и в България да гласуват
  • 46 За протокола

    2 1 Отговор
    Нищо не сте направили.
    Рашковите милиционери и новата порция милиционерски компромати опорочиха всичко.
    УИ ти Янев си същия като началника ти - резидента и Рашков, само че по-прикрит.

    Коментиран от #47

  • 47 дедо Медо

    1 1 Отговор

    До коментар #46 от "За протокола":

    Ами, прикрит. Ако беше прикрит, нямаше да се хили като варена пача с Байдън. Аман от продажни генерали бе...що сега не стане бай Добри само за два дена министър на отбраната..ще станат на пу.а и парцали све генерали, барабар с Крадев и Тиквоча.

    Коментиран от #48

  • 48 За протокола

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "дедо Медо":

    Така е!
    И щом другите военни си траят, значи ги одобряват.
    От такива човек да го е срам да каже, че е ходил войник. Убеждавам се за милионен път, че съм постъпил правилно навремето, като не сложих фуражка. Предпочетох да гладувам, но се съхраних.
  • 49 коректор

    2 1 Отговор
    Алооо, редакторите, изпуснали сте едно "не" в заглавието!
    Между "да" и "гласуват"!
    Става "да не гласуват"... и всичко си идва на мястото.
  • 50 ЗАТВОР ФАТМИ

    1 2 Отговор
    ОСТАВКА И ЗАТВОР ЗА ФАТМАКА- ПР€ДАТ€Л И КЛЕТВОПР€$ТЪПНИК!
  • 51 Предпоследния Софиянец

    0 1 Отговор
    Така е г-н Премиер!!! Направихте всичко за да няма нищо от изброеното!!!!! Най-вече пък Честно!!! Единственото което направихте е че Отвратихте хората още повече,и избирателната активност го Доказва!!!
  • 52 Дядо Петко

    0 0 Отговор
    Браво Стефчо! Верно е за българите. Но за тия мушенгии в Турция бива да се помисли. А, според голям процент от българите требува да гласуват само тия, които си живеят в България, защото тия управници, които се избират управляват тях, а не тия дето са зад граница.
  • 53 баба Пена

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Нов":

    То, драги, който имаше намерение и желание да гласува, го направи, а който нямаше намерение, си намира причина. Никой никого не е карал насила и със заплахи, както в съседна Турция.
  • 54 Бай Гошо

    1 1 Отговор
    Лъжец, като всички от хунтата на Радев.
  • 55 стига бе

    0 0 Отговор
    Той ни лъже и дори не се надява да му повярваме. Какво стана с допълнителните машини? Демонстрирахте ли ги на Албания и Грузия?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове