18 Ноември, 2021 20:23 13 717 537

Дебат между Румен Радев и Анастас Герджиков по 5 актуални теми (ВИДЕО)

  • дебат-
  • румен радев-
  • анастас герджиков

Това е първи дебат за двамата, като ректорът многократно призоваваше настоящия президент за такъв

Дебат между Румен Радев и Анастас Герджиков по 5 актуални теми (ВИДЕО) - 1

Започна дебатът между ген. Румен Радев и проф. Анастас Герджиков преди балотажа в неделя, в който двамата ще премерят сили за президентския пост.

Ето и темите, които те ще коментират:

1. Актуални въпроси - ток, цени, пари и бюджет, COVID-19 и решения как да се излезе от здравната криза.

2. Международна политика.

3. Отбрана и сигурност.

4. Обединението, което е е основата на решението на всички кризи.

5. Точка разни - така метафорично е определен кръг от въпроси от последните дни. Сред тях например е промяната на конституцията.

С първите си думи Радев поздрави БНТ за хубавото студио и призна, че очаква с опонента си да обменят визии за бъдещето на страната.

"Благодаря на Радев, че прие дебата, макар и в предпоследния ден от кампанията. Кандидатирам се, защото виждам страната в криза и вярвам, че заедно можем да излезем от нея", каза на свой ред проф. Герджиков.

На първия тур на вота убедително победи Румен Радев, който спечели по официални данни на ЦИК 49,41% подкрепа, а опонентът му събра 22,82% от гласовете на избирателите.

Това е първи дебат за двамата, като ректорът многократно призоваваше настоящия президент за такъв. Радев от своя страна призна, че е взел най-справедливата позиция - да дебатира с основния си претендент, след като види резултата на изборите.

Моята главна цел е да има редовно правителство и работещ парламент“, поде Герджиков.

Радев призна, че според него също трябва да има такова, основано на консенсус: „Цената трябва да е внимателно премерена. Партиите на промяната имат политическата инициатива и подходът, който виждаме в момента е много обнадеждаващ – правителство не около министерски кресла, а около ясна визия“, каза Радев.

Герджиков пък подчерта, че именно подобен подход е предложил самият той на партиите. „Тогава на другите им се видя смешно, но сега видимо е практически приложимо“, добави той.

Радев обясни, че ако остане президент, би предложил на Петков да търси сходство по секторни политики. По думите му при предишните консултации е имало съпротива за диалог. „Сега мисля, че този път трябва да бъде извървян и да се търси компромис, който да направи всяка една от партиите“, обясни той.

Проф. Герджиков само поздрави Петков за това, че търси общите черти, но и нападна Радев:

„Ваша работа бе да намерите общото между партиите, а не да ги разединявате, както вие г-н Радев направихте“, каза той.

Радев обаче каза, че президентът е посредник, а не арбитър и не може да чертае коалиции. Той добави, че за третия мандат умишлено е избрал БСП, защото формацията е показала, че е достатъчно отговорна и диалогична.

„На първия тур получих 80% от гласовете на ГЕРБ и 10% на всички останали. Тогава повечето формации бяха издигнали собствен кандидат. Сега това се промени. Кандидатите сме двама. Лесно хората могат да се ориентират мажоритарно какъв президент търсят и с каква визия“, каза Герджиков.

На въпрос дали ПП е негова партия Радев призна, че не се занимава с инженерство в политиката:

„Петков разкри редица порочни схеми на предишното управление и сам реши да скочи в партийната политика. Това е негово право и отговорност. Ако реша да създавам партия, аз ще застана отпред. Когато имам кауза, няма да бутам други хора напред“, призна още президентът.

„Моят изборен резултат зависи от свободната воля на всеки българин. Трябва да се отървем от убеждението, че българските избиратели са крепост. Те имат разум. Благодаря на всички свободолюбиво мислещи хора в ДПС“, каза Радев.

„Ръководството на ДПС отдавна ми иска оставката и то има причина да ми го иска. Българите знаят защо. В Конституцията не пише, че съм обединител. Аз съм олицетворение на единството – около принципи и визия.

Не може да преследваме различномислещите с прокуратурата, чиито действия одобрявате. Президентът не е политически неутрален .Той има право и според мен е длъжен, да има мнение, политическа оценка и политически изявления, които аз правех, заяви Румен Радев.

Според него той се е намесил, когато е имало криза: „Българите излязоха на улицата заради липсата на свобода на словото, медиите и корупцията“.

Герджиков отвърна:

„Защо говорите за българите, които помнят. Трябва да сте президент на всички граждани, не само на българите. Защо не кажете какво прави Бойко Рашков. Вчера е имало полиция в СУ, за да питат дали има хора, които купуват гласове“, запита Герджиков.

„Рашков е назначен за служебен министър. Той работи само по сигнали. Ако има сигнал МВР спазва закона и го проверява. Притискат се купувачите на гласове, а някои го приемат за репресия“, отвърна му Радев.

Според Радев само хората, които си купуват гласове, може да имат против подобни действия. Герджиков обаче светкавично отвърна:

„Слезте от облаците и стъпете на земята. Питайте хората, там където ходите, какво виждат".

„Отдавна съм слязъл от облаците жив и здрав при моята професия. Хората благодарят, че не ги мачкат с купуване на гласове“, отвърна Радев.

Герджиков захапа Радев и за това, че не показва Конституцията си: "Явно тя в момента може да ви спре, а новата може би няма да може. Защо не искате да я покажете, покажете проекта си", призова го той.

"Проектът ми е на голям екип от хора. Много хора от СУ също участват. Мога да ви успокоя, че този проект няма плашещи постановки за демокрацията. Той започва от гражданските права", обясни му Радев.

Основният проблем на прокуратурата - няма независима институция, която да разследва главния прокурор, той на практика е несменяем, акцентира Румен Радев.

Основната причина да променим Конституцията е върховенството на правото - да променим съдебната реформа, заяви Анастас Герджиков. Според него има персонализиране на проблемите с прокуратурата.

Според Герджиков е нужен друг подход с РСМ и те трябва да започнат разговора. Единствено, което българската държава иска, е да се спазва Договорът за добросъседство, да се спре езикът на омразата и да се уважават правата на българите там и да е подобри транспортната свързаност.

Преди ние да сме получили ясни и необратими гаранции, гарантирам, че България не може да каже "Да" на членството на Република Северна Македония в Европейския съюз, преди да се прекрати нарушаването на правата на българските граждани в РСМ, да се унищожава българското културно наследство, да се изкорени езикът на омразата в музеи, държавни институции, учебници, заяви Радев.

Двамата потвърдиха, че са ваксинирани срещу коронавируса.

Герджиков заяви, че е достатъчно да видим броя на починалите и болниците, за да се убедим, че все още не сме излезли от кризата. Попита защо зеленият сертификат е въведен по този начин. По думите му зеленият сертификат е принуда хората да се ваксинират, но въпреки това ги призова да го направят.

Радев попита каква е алтернативата на зеления сертификат. Това, което е проблем, е изоставането с ваксинацията. Броят на починалите от COVID-19 е правопропорционален на неваксинираните, каза Радев. Парите за медицинските служители са увеличени, има медикаменти, за първи път се раздават безплатни лекарства, осигурен е кислород, заяви Радев.

Герджиков тук опонира, че ситуацията не е толкова "розова". Заяви, че медиците на първа линия трябва да бъдат стимулирани.

Лекарите са изключително натоварени, но ние не оставихме хора без достъп до медицинско обслужване, отвърна Радев. Зеленият сертификат не е приятен, но алтернативата е локдаун.

Герджиков заяви, че българският бизнес е пред крах. Кривата и при енергията и при газа започва от януари и до септември се е увеличила два-три пъти Ако не е бил забавен планът за възстановяване и устойчивост, е можело да получим нужните средства.

Радев опонира, че цяла Европа е изправена пред крах. Призова да не се спекулира с инфлацията, България не е изключение. Тя е породена от повишаването цената на горивата и тока.

Бизнесът не е получил компенсации, а небитовите потребители още не са усетили скока в цената на тока, но вече са усетили поскъпването на храните и другите услуги, заяви Герджиков.

Това, което направи правителството, е най-голямата компенсация в Европа - 110 лв. за малките предприятия, до 140 лв. Други държави свалят 10% от ДДС. Над 250 000 семейства са компенсирани, акцентира Радев. Нито една държава в ЕС не е спряла своя износ на електроенергия, в България има излишък на електричество, проблемът е, че всички малки потребители бяха хвърлени във вихъра на свободния пазар, коментира още Румен Радев.

Русия не може да ни бъде враг, българите я виждат като освободител. Към Русия прибягват давещи се политици. Най-важно е да търсим диалог. Диалогът ЕС-Русия е в критично състояние. Президентът Байдън започна диалог с Путин през главата на ЕС, коментира Радев.

„Имаме интерес да работим с Русия, както и с всяка друга страна с подобна икономика. Приветствам позицията ви за прагматика. Не чух отговор за Крим. Той за мен е украински и няма значение какъв флаг се вее над него“, каза той.

Радев отвърна, че във външната политика е важно да има прагматизъм, а наложените санкции не дават резултат: „Няма промяна в поведението и резултат от санкциите. Търсят се вече прагматични подходи как да бъдат решени тези проблеми“, каза Радев.

Според него Русия е важен фактор за сигурността и в борбата с тероризма.

„Не чух отговор на въпроса си“, настоя Герджиков.

„Крим е руски, какъв да е“, отвърна Радев и затвори темата.

"Шпионският скандал е сложен и важен, трябва да си зададем обаче въпросът защо системата за достъп до класифицирана информация, бе пробит. Тази система е отговорност на българските служби. Не трябва да си затваряме очите. Какво стана с г-н Гебрев и близките около него, които бяха отровени", каза той.

"Хибридните заплахи не трябва да се подценяват, както беше при Плевнелиев. Имам уважение и симпатия към руснаците. Това обаче да ни смятат наполовина техни не може да продължава", смята Герджиков.

Според него САЩ не се меси във вътрешните работи на никоя страна: "Те просто отстояват интересите си", добави той. Според него ние просто трябва да отстояваме също националните си интереси.

Корупцията трябва да приключи, защото пречи на икономиката, пречи на чуждите инвестиции и нарушава чувството за справедливост на българските граждани, призова Герджиков. Всички данни, дошли по "Магнитски", са позор за нас. Трябва сами да установим върховенство на закона и да си решаваме проблемите с корупцията, заяви Радев.

Приветствам решението на САЩ за прилагането на закона "Магнитски". Това беше решителен акт в подкрепа на българската демокрация, защото имаме много резолюции, анализи, приети декларации, но практически ефект няма. Действията по закона "Магнитски" бяха силен практически акт и ще има дългосрочни последици, заяви Радев.

България е държава на първа линия, като такава не можем да приемаме бежанци. Ние си имаме достатъчно тук, на държавите от първа помощ трябва да се оказва всестранна помощ, защото нашата граница е външна за ЕС, коментира Радев.

Ние не можем да не приемаме никакви бежанци, защото те с хора в беда. Покрай тях обаче идват мигрантите, които нямат нищо общо с бежанците, там често е замесен и трафик на хора, каза Герджиков.

Черно море става пресечна точка на геополитически интереси. Ние не трябва да допускаме свръхмилитизация на Черно море. Политиката на България трябва да бъде за деескалация на напрежението.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 4 от 44 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пффффф

    545 106 Отговор
    Радев громи Герджиков, който се мъчи да напада а на всъщност дава поле за Президента да го заравя все по-дълбоко. Нищо не казва и минутите му стоят. Много нисък праг на интелигентност има този човек за ценза с който се пъчи. Явно всичките му дипломи са му дадени на маса...

    Коментиран от #5, #9, #42, #146, #448, #465, #518

  • 2 Дечките

    345 47 Отговор
    От Харвард смъкнаха каратистот Борисов

    Коментиран от #68

  • 3 Лахана

    457 91 Отговор
    Успех Генерале!

    Коментиран от #535

  • 4 Лост

    448 68 Отговор
    Само булю, булю, булю от Герджиков досега. Много е зле.
  • 5 Абе

    150 27 Отговор

    До коментар #1 от "Пффффф":

    Ти кал мислиш се взимат докторати и до ентури? Стоп средния да каже

    Коментиран от #7

  • 6 Хахахх

    437 69 Отговор
    Не стига че ГербДжипков говори по-малко, ами и нищо не казва. Радев го забива от всякъде. Голяма излагация за ефенди професора ....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Герберов

    310 39 Отговор
    Абе тоя от де го измъкнаха той по зле от Цура и пекепе то
  • 9 СЛЕЗНИ ОТ ОБЛАЦИТЕ

    53 283 Отговор

    До коментар #1 от "Пффффф":

    ХОДИ ПО ЗЕМЯТА.....КОЙ КОГО ГРОМИ БЕ,ПО НЕ БИЛ НЕГОВ ПРОЕКТ.....НЕ БИЛ ДЛЪЖЕН ОБЕДЕНИТЕЛ👎

    Коментиран от #28, #80, #140

  • 10 dad

    205 39 Отговор
    Тоя Герджиков... Ако някой без ирония използва думите "реч на омразата" пред мен ,на живо мисля да му покажа концепцията "първите 2 кокалчета на омразата" и да го питам доколко са сходни двете...

    Коментиран от #14

  • 11 Behemoth

    381 52 Отговор
    ТИКВАТА го е страх от дебат с Радев и изпратил един мазен и неадекватен мишок който сам си го набива с двеста...
  • 12 виждам

    311 45 Отговор
    Герджика на снимката изглежда като самонадеян , надут пуяк също като Бою.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 dad

    58 230 Отговор

    До коментар #10 от "dad":

    И тоя Радев и той... ех долни подлоги западни...

    Коментиран от #66

  • 15 Гербер

    242 35 Отговор
    Ще даде ли Неделя чекмеджан оставка ако Гербежиков загуби? Да знам да гласувам

    Коментиран от #344

  • 16 Тот

    332 41 Отговор
    Герджика драпа драпа за този дебат и на края се показа колко по-лек е от Радев в държавническото говорене. Само се мъчи да се заяжда и после Радев като му го сложи, почва да се съгласява с него. Голям резил!!!
  • 17 начо

    285 40 Отговор
    Може да е декан но няма капацитет за начален учител.Кръгла 0
  • 18 АБЕ ЧУРАПИСТИ

    40 130 Отговор
    ТЕЛЕВИЗИЯ ЗЕЛЕН ТАЛИБАН ЛИ ГЛЕДАТЕ💩
  • 19 телезрител

    294 38 Отговор
    Герджика сам си вкара автогола с тоя дебат.

    Коментиран от #24

  • 20 ужас

    269 32 Отговор
    Цецка Цачева бе по-убедителна от ГЕРБджиков.

    Коментиран от #27

  • 21 Asdfg

    307 46 Отговор
    Няма какво да се заблуждаваме! Президент Радев е класи над Анастаска!

    Коментиран от #496

  • 22 ха ха

    25 71 Отговор
    Гърбавата куча се огъна пред цар Пингвин.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 6969

    180 21 Отговор

    До коментар #19 от "телезрител":

    Слаба работа, искахме дебат между Боко Тиквата и Радев.
  • 25 Жалък Герджиков

    256 33 Отговор
    Всеки е виждал как някое невзрачно пуделче лае по минаващ наблизо кралски дог. Така и ректора.

    Коментиран от #498

  • 26 Опра Унуфри

    192 18 Отговор
    Що не изкараха Баце на дебат с Радев , да видим какво шоу ще стане.

    Коментиран от #34, #218

  • 27 2016та

    150 20 Отговор

    До коментар #20 от "ужас":

    Цецка имаше микрофон в ушото, Герджика е с къса коса.
  • 28 Дъртия

    261 34 Отговор

    До коментар #9 от "СЛЕЗНИ ОТ ОБЛАЦИТЕ":

    Радев говореше с цитати на параграфи от контитуцията и му обясни на тоя ефенди, как стоят нещата и какво значи да си президент. Оня само стои и клепа и нищо...Той за товоча и минутите му стоят. Можел да даде 10 начина и решения, а пък не ги казва....Герджиков не знае какво говори и се излага много. Голям автогол си вкара като рева за тоя дебат.

    Коментиран от #306

  • 29 ха ха

    23 84 Отговор
    наглият пингвин отново изкяри.
  • 30 АААААААААААХАХАХАХАААААА....

    44 153 Отговор
    ДЕБИЛНОТО Е.... СЕРТИФИЦИРАН ОЛИ ГОФРЕН!
    ААААААХААААА.....ИМА НЕЩО....БЕЗУМНО В ПОГЛЕДА НА УМСТВЕНОУВРЕДЕНИЯТ КЛЕПАР!
    ... АААААХАХАХАААА.....
    ВЪН ЗЕЛЕНИТЕ СМРАДЛИВИ ЧОРАПИ
  • 31 днес

    211 32 Отговор
    "професора" говори като латерна - не казва нищо, опитва се да напада, Радев е спокоен и закопава Анастаска... Аделина е готина, но неадекватна журналистка.

    Коментиран от #525

  • 32 Лост

    224 30 Отговор
    Имах чувството, че на Радев вече му идва да му удари два шамара и да го прати вкъщи при жена му. Опа забравих, че Герджиков жена няма.

    Коментиран от #170

  • 33 Победа за президент Радев!

    200 29 Отговор
    Каквото и да каже пишман ректора,наказва себе си,заради падението да бъде кукла на конци,на престъпната мутра Борисов! С неговите камъни,по неговата глава!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 след малко край

    81 9 Отговор
    Много кратък дебат, БНТ, оставете ги да се лаят поне до 21:30
  • 36 Хахахх

    191 20 Отговор
    Бацеееееее, връщай Кака Цецка бе. На рекламите прави смяна с нея. Тоя нищо не казва и се издъни яко. Радев го затапи от всякъде. Цецка поне ревна и я запомнихме с нещо. Тоя ви заби!

    Коментиран от #39

  • 37 Христо Христов

    37 148 Отговор
    Десовия започна да се поти и заеква 😀

    Коментиран от #43, #418

  • 38 Бу бу

    196 25 Отговор
    Този Герджиков ми прилича на Плевнюто...
    Случайно ли е не знам.....
    Ако стане президент, Бог да пази България
  • 39 6969

    144 17 Отговор

    До коментар #36 от "Хахахх":

    Ох, няма ли и Анастасчо да пусне една сълза за някой дядо, убит от комунистите. Някоя реститутка може да се трогне и да хукне да пуЩА за него.
  • 40 Пешката

    159 20 Отговор
    Герджиков : Аз нямам каква да кажа.

    Минутите му стоят... Тоя е пълен блокаж.
  • 41 Чудно

    185 19 Отговор
    Този наистина ли е професор?! Ясно защо образованието е безкрайно трагично. Моля ви, спрете това посмешище. Този професор да се оттегли и да не се занимава с неща, от които не разбира.
  • 42 ПЕНЦИОНЕР

    136 26 Отговор

    До коментар #1 от "Пффффф":

    ... ПФУУ.... ГЛЕДАМ ГИ... РАДЕФ ЧЕ Е ДИКТАТОР Е ЯСНО... НО ГЕРЖИКА ТОТАЛНО СЕ ИЗЛАГА... ЯЗЪК ЗА ПРОФЕСУРАТА МУ,...НЯМА ИСКАС, МИЖАФ Е.... РАДЕФ САМО С ДЪРЖАНИЕ И ВИЗИЯ ГО МАЧКА КАТО ПАЦАЛ... ЯЗЪК БОИКО ЯЗЪК... ИЗЛСГАЦИЯ... ПФУУУ
  • 43 2020

    64 11 Отговор

    До коментар #37 от "Христо Христов":

    Кой дебат гледаш!!!
  • 44 Гласоподавател

    139 25 Отговор
    Генерала смачка Geq.

    Коментиран от #51

  • 45 Бг Турчин

    103 13 Отговор
    Пия си ракията но жената гледа сериал по турската тв. Дъщерята на четири пък постоянно крещи и хвърля играчките. После ще видя записа в сайта на БНТ дали на Герджиков са му утепали дядото. Чакам жените да легнат.

    Коментиран от #89, #335

  • 46 СЛЕЗТЕ ОТ ОБЛАЦИТЕ

    22 82 Отговор
    ХОДЕТЕ ПО ЗЕМЯТА👍👍👍👍👍РАДЕВ : ХОДЯ ХОДЯ👎👎👎👎
  • 47 Радева зима, да го изхвърлим

    44 205 Отговор
    Радев много си жалък, даже не можеш да кажеш нищо за лекарите, болниците и лекарствата. Радев няма безплатни лекарства, що лъжеш. Цената на живота Радев - ти унищожи България.

    Коментиран от #56, #127, #320

  • 48 Муууууухааааа

    37 140 Отговор
    Рундьо е... ЖАЛЪК , НЕГРАМОТЕН, БАВНОРАЗВИВАЩ СЕ КРЕ.ТЕН
  • 49 Алфа Вълкът

    45 175 Отговор
    РАДЕВ Е ПЪЛЕН ДЕМАГОГ И ПРОФАН!

    Коментиран от #52

  • 50 Лост

    141 25 Отговор
    Герджиков много приказва за Радев, че не знае какво става на улицата. Много ще ми е интересно, ако го пратят Герджиков след изборите на улицата дали ще ореве орталъка.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 той

    165 21 Отговор
    Герджиков е доста жалък. Софийски университет, ако не предприемете действие по изгонването на този човек от университета, ще претърпите катастрофа! Този човек е срам за държавността. Пълен въздухар.
  • 54 Мале мале

    156 21 Отговор
    Герджиков е реално некадърен! Не знам за Радев, но Герджиков е трагедия.
  • 55 Шин Фейн

    95 16 Отговор
    Геьо Герджик за премиер ли се гласи хохохо
  • 56 готин

    106 9 Отговор

    До коментар #47 от "Радева зима, да го изхвърлим":

    Безплатни лекарства имаше само при Бай Тошо!
    Ама вие искахте банани ......
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Гербежиков

    76 15 Отговор
    Е човек на баце. Току що предложи двете игли
  • 59 Вреден си за България

    36 165 Отговор
    Напротив, професора говори и обяснява, защото знае и може и му остава време. Радев не може да си спомни научения текст. Радев не може да води разговор, провлачва думите, защото в ухото има слушалка. Жалък комплексар е.

    Коментиран от #131, #215

  • 60 ГЕРДЖИКОВ КЪМ РАДЕВ

    55 21 Отговор
    РАШКОВ Е ВАШИЯ НАЧАЛНИК ЩАБ😁😁😁РАДЕВ:МММ НЕ ЕЕЕ😂😂😂
  • 61 Гербежиков

    119 14 Отговор
    Чувам от хората едни хора ми казват, че …. Много е зле какъв ректор е?

    Коментиран от #84

  • 62 Христо Христов

    28 128 Отговор
    Айдее, Румен Решетников не знае какво да каже...единственото което може да го спаси, е да предложи на Ректора да се състезават по правене на лицеви опори...
  • 63 ихаааа

    32 139 Отговор
    Ратко се скри като детенце в утробата на майка си Герджиков направо го направи на луд .Ратко пие вода през 1 минута.
  • 64 1917

    131 26 Отговор
    Радев - мачкай този жжалък ггном
  • 65 ХХL

    104 18 Отговор
    Популиста Герджик
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Бай Кольо Метлата

    29 137 Отговор
    Фатмако е абсолютен Боклук и Престъпник!
    Цените са убийствени, а фатмаците харчат МИЛИОНИ

    Коментиран от #72, #137

  • 68 Помак

    110 16 Отговор

    До коментар #2 от "Дечките":

    Тоз Герджиков е кат сиганско петле, поскача покра кокошките и се излага
  • 69 Поговорка

    105 14 Отговор
    Какъвто бацо такива и ректорите му - еднокнижни
  • 70 Tito

    124 18 Отговор
    Радев мачка гербера по всички страни и това ми било професор .нищожество.
  • 71 Martina

    129 10 Отговор
    Смешно деканче хвърля цялта вина на служебния кабинет, а не вижда мърсотиите в енергетиката на господаря си Боко!
  • 72 Фатмачката

    28 14 Отговор

    До коментар #67 от "Бай Кольо Метлата":

    Ще е двойно по-зле
  • 73 12321

    87 3 Отговор
    Ех, Аделинке, това дебат ли е - или интервю - остави хората да поспорят!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #78

  • 74 Mortal Kombat

    99 12 Отговор
    Мазен гей от СУ
  • 75 ТАНАСЕЕЕЕ

    95 12 Отговор
    ...НЕ СТАВАШ !!!!
  • 76 ГОРСКИ

    115 12 Отговор
    Този професор или не е наясно със нещата или е прост, браво на Радев!!!!! Също много слаба водеща!!!!!

    Коментиран от #132

  • 77 Бнт Мисурки

    100 11 Отговор
    Мисирката от БНТ само прекъсва Радев, до като говори Герберския плазмодии, не го прекъсва и на Радев не му дава същото време за отговор.
  • 78 бнт позор

    93 2 Отговор

    До коментар #73 от "12321":

    Оставете ги да спорят, кво е тва броене на секунди?! БНТ нали е обществена, а не могат да отделят малко повече от 1 час...
  • 79 ГЕРБ

    79 12 Отговор
    Оставка чекмеджане
  • 80 Герп-тролове

    90 12 Отговор

    До коментар #9 от "СЛЕЗНИ ОТ ОБЛАЦИТЕ":

    Ананас каза, че здравната криза не била негова и той нямал решение! Какво ще кажеш, троле???
  • 81 Реалист

    65 9 Отговор
    Абе гиджиков въри се олаби стига напъва напразно:)
  • 82 Христо Христов

    17 95 Отговор
    Дайте вода на Румен Решетников бе, човекът ще получи инфаркт...
  • 83 бисер

    84 9 Отговор
    Гербаджиков се доказа що за пионка е.Защо не обори твърдението,че цената на тока от АЕЦ е Н-на брой стотинки а до крайният потребител пристига от частно външно енерго дружество Н по десет.
  • 84 То е ясно

    68 7 Отговор

    До коментар #61 от "Гербежиков":

    Ами Севда само това му е спуснала!!!
  • 85 Калугин

    21 108 Отговор
    Радев: Крим е руски

    Лъотчика е национален предател!

    Коментиран от #118, #126, #147, #148, #337, #345

  • 86 ихаа 2

    16 81 Отговор
    Ритко е като пулев срещу истински опонент пада нокаут , като е между свой от улицата и си мисли че знае всичко.ДАВАЙ Анастас Герджиков ОСТАВИ РУСОФИЛА . ТОЙ И БЕЗ ТОВА НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА.
  • 87 Чудя

    103 11 Отговор
    се на търпението на Радев да говори с тоя купен лаладжия , блестящ с некомпетентност и манипулативност !
  • 88 гербавия

    103 13 Отговор
    Герджиков да се откаже, просто не става. Не е на нивото на Радев. Не може да се приема нищо по-долу от него. Ако е равно на Радев, какъв е смисъла тогава. Ако някой може да го надскочи, нека да заповяда.

    Коментиран от #160

  • 89 Реалист

    23 4 Отговор

    До коментар #45 от "Бг Турчин":

    Шерефе баджанак:)

    Коментиран от #124

  • 90 Активист на БКП

    88 12 Отговор
    Радев мачка Кърджалийската мома 🇹🇷 като тесто !!!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ТЕМАТА ЗА РУСИЯ И КРИМ

    18 80 Отговор
    РУСОФИЛИТЕ ВИЯТ СРЕЩУ ГЕРДЖИКОВ РУСОФИЛИТЕ ПЛЯСКАТ ЗА РАДЕВ😵😱
  • 93 Сега

    102 13 Отговор
    Тоя Герджика само чака Радев да каже нищо и после : аз това го говоря от еди колко си месеца, аз това го казвам от еди кога си.... АБЕ Герджо! До преди седмица никой не те беше чувал,бря! Голяма излагация. Тоя ще изгуби не само изборите ами и поста си в СУ...
  • 94 dad

    54 16 Отговор
    Странно, очаквах от ректора на СУ поне да може да говори/дебатира добре. Явно поредното политическо назначение... И двамата все едно им е за първи път.
  • 95 Христов

    30 119 Отговор
    Герджиков е с Класи над ограниченият шапкар , подлога на МУСТАФАТА
  • 96 Верно ли

    92 13 Отговор
    Ох, този Гергжиков все бил казал нещо, па Радев го повтарял. Толкова жалка мижитурка няма. За Русия каза две коренно изключващи се неща, ама явно не се чува какви дрънка.
  • 97 Сатана

    22 98 Отговор
    Ушатият кандидат — президент гледа злобно изпод вежди одухотвореното лице на другия,излъчващо доброта ,познание и обективно мислене.

    Коментиран от #104, #136, #475

  • 98 Sieg

    98 16 Отговор
    Радев се справи много добре, за всичко има отговор. Браво!

    Коментиран от #364

  • 99 Бесен Язовец

    65 16 Отговор
    Ге.йо е много злобен тип! Май не пита Гейо, а Козяк пита. Гейо Герджик президент на РБ ли ще бъде или протеже на Козяк?
  • 100 Българин

    14 29 Отговор
    Радев -Русия, мммм. Герджиков -горе долу отговорихте нещо 😀
  • 101 Румпелщилцхен

    96 15 Отговор
    Аз не мога да разбера защо Арпаджик Герпаджиков се натискаше за дебат? Че той е много по-зле отколкото си представях.
  • 102 ПОЗОР

    21 113 Отговор
    Радев: В момента Крим е руски, какъв да е?!

    РАДЕВ ТИ СИ ПОЗОР, КРИМ Е УКРАЙНА, УКРАЙНА Е НАШ ПРИЯТЕЛ, А РУСИЯ ВРАГ НОМЕР 1!

    Коментиран от #114, #352

  • 103 Лост

    79 12 Отговор
    Герджиков заприличва все повече на студента изигран от Мирча Кришан, който на всеки въпрос стига до отговор за краставицата, която съдържа 98% вода.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Айдук Кольо

    70 12 Отговор
    Бойковите бизнесмени-помаци-крадци са в ужас от ситуацията, а тоя пишман професор ще ги забие кат гвоздей в кисело мляко в небитието... Хе хе
  • 106 РАДЕВ ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ ПРЕД Е.С

    16 78 Отговор
    КРИМ Е РУСКИ😱ГЕРДЖИКОВ:КРИМ Е УКРАИНСКИ👍

    Коментиран от #108, #116, #143, #180

  • 107 пешо

    83 12 Отговор
    гержика е въздух под налягане
  • 108 КРИМ Е УКРАЙНА

    19 90 Отговор

    До коментар #106 от "РАДЕВ ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ ПРЕД Е.С":

    Целият свят ще ни се смее, заради глупостите на Лъотчика. Само в Русия ще го хвалят.

    Коментиран от #115, #187

  • 109 Герджиков е позорище

    106 15 Отговор
    Бесен съм, че ректорът на СУ е толкова неадекватен и изключително тъп.
  • 110 Рембиш

    72 13 Отговор
    Тоя е по скоро професорка от колкото професор с тези женски маниери!
  • 111 ХАХАХА

    18 87 Отговор
    Рундьо не знае къде се намира.
    Време е...ген. ДЕСО ТРАВЕРСА да дойде и да си прибере Дебилния Фатмак.
    Тоя кретен е.. психично болен

    Коментиран от #119, #138

  • 112 Чичо

    33 6 Отговор
    Радев е безизразен, личи че е военен пилот. Гержиков се издава с мимики, а каточе ли има и саркастични усмивки
  • 113 Алфа Вълкът

    51 5 Отговор
    Брей никой не смее да каже нещо за САЩ - Българийо за тебе те умряха!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 пешо

    71 9 Отговор

    До коментар #106 от "РАДЕВ ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ ПРЕД Е.С":

    крим е бил руски и е руски и ще бъде руски
  • 117 мисирки

    18 87 Отговор
    ГОРЕЩО В ПИК TV: Проф. Герджиков размазва Румен Радев на дебата

    Коментиран от #128

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 ФАТ'МАКА ОТНОВО..УС'РА .. ПЕЙЗАЖА

    16 58 Отговор
    АМА.....ЯКО

    Коментиран от #125

  • 121 Българин

    17 71 Отговор
    Румен Решетников - нито една лоша дума няма да кажа срещу Русия - ще ми спре рублите!!

    Коментиран от #221

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Бесен Язовец

    69 12 Отговор
    Този не може да бъде никога президент, този е нагаждач на козяк Плевньо 2!
  • 124 Бг Турчин

    49 9 Отговор

    До коментар #89 от "Реалист":

    Наздраве! Като заспят жените слагам слушалките и пред лаптопа. Ще си отворя биричка. Сега на ракия. Сериалът е много смотан но какво да се прави. В службата сме мъже у дома котараци. Очаквам Герджика / Красавеца на турски да се разплаче и да обвини комунистите които са утепали дядото му. Тази анти-турска реторика прави лоша услуга на Герджика. Ще активират хората. Ех, Бойко пак правиш грешки като се подмазваш на лудия султан.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Сара

    65 4 Отговор

    До коментар #85 от "Калугин":

    В момента е руски. Това е истината.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 прасета

    35 4 Отговор

    До коментар #117 от "мисирки":

    Баба Яга Николова живее в друга вселена.
  • 129 питам си

    48 7 Отговор
    Кой ще каже на изрусената Аделина да се държи адекватно с българския президент и с ректора на СУ.
  • 130 Мехмед ага

    12 26 Отговор
    Герджика къса на пашата амжика
  • 131 С ПОЗИЦИЯТА ЗА КРИМ

    18 74 Отговор

    До коментар #59 от "Вреден си за България":

    ЗЕЛЕНИЯ ЧУРАП ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ ПРЕД ЕВРОПА☝ РУСОФИЛИСТИТЕ СЕГА „ПРАЗНУВАТ”👎

    Коментиран от #149

  • 132 Дддддд

    2 8 Отговор

    До коментар #76 от "ГОРСКИ":

    И двете, батко. И двете хахаха
  • 133 Privat Spase

    40 6 Отговор
    Бежанци са в Турция в България са вече емигранти бежанец е само в съседна държава в трета става емигрант!
  • 134 Гепаджикоff

    67 16 Отговор
    професорчето издиша от всекъде :)
  • 135 Генерал тиква

    71 17 Отговор
    Проблема е че Радев не е някой прост шапкар и това е голям проблем..
  • 136 Верно ли

    34 9 Отговор

    До коментар #97 от "Сатана":

    Хахахахааааа. Абе хубавото е, че е забавно да ви чета безумните тролски коментари. Какво "интелигентно и одухотворено лице" има този кокоши за.ник?
  • 137 Asdfg

    10 4 Отговор

    До коментар #67 от "Бай Кольо Метлата":

    Луди ви прави! Луди! Ей С О П..О Л,сменяй дилъра! Спешно!
  • 138 Герджика

    31 8 Отговор

    До коментар #111 от "ХАХАХА":

    Не ме бъркай с мъЖе!
  • 139 политолог

    17 57 Отговор
    Дотук юмручето е пълна трагедия....става ясно, че всички тези изказвания са предварително дирижирани...
  • 140 Doni Brasko

    78 13 Отговор

    До коментар #9 от "СЛЕЗНИ ОТ ОБЛАЦИТЕ":

    От Герджиков чуваме само опорни точки и твърдения, които са хвърлени в пространството. Този човек усеща, че ме му е там мястото и съжалява, че се е захванал. Чувства се като ПКП.

    Коментиран от #154

  • 141 никога

    64 7 Отговор
    Никога няма да ме обедините с мафията и задкулисието. Никога няма да ме обедините с техните чекмеджета и офшорки напълнени с парите от масови грабежи и корупционни схеми. Никога няма да ме обедините с модела, по който накарахте хората да живеят по него, като се грабят взаимно. Никога няма да ме обедините с хора, които поддържан ниски доходи на труда, крият печалби и ги изнасят извън държавата или си вдигат хотели. НИКОГА. И автоматична пушка да ми опрете, НИКОГА!

    Коментиран от #238

  • 142 Всичко е ясно

    39 11 Отговор
    Гербаджиков ще бъде вицепрезидент на Радев. Нали така : кандидатската двойка е от мъж и жена
  • 143 КРИМ Е УКРАЙНА

    14 31 Отговор

    До коментар #106 от "РАДЕВ ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ ПРЕД Е.С":

    В Руското посолство вдигат наздравици!
  • 144 dad

    36 8 Отговор
    Чисто повърхностен, неполитически коментар:
    Не сме президентска Република. Президента е 90% представителна фигура. Лейтенант Грубер с прегърбените раменца не ми изглежда така добре като другия...
  • 145 Лост

    77 12 Отговор
    Само не се заблуждавайте. Това е тактиката да накарат хората да не отидат да гласуват, защото Радев има голямо предимство. Затова в неделя трябва да покажем на Борисов и Дпс колко ги "обичаме" с 200.
  • 146 Пенев

    9 26 Отговор

    До коментар #1 от "Пффффф":

    очевидно гледаш някъв друг дебат хахахаха
  • 147 РУСОФИЛИТЕ

    7 33 Отговор

    До коментар #85 от "Калугин":

    ПЕЧЕЛЯТ ....И ТЕ ТАКА👎ЧЕСТИТО ПРЕСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ Р.Ф💩
  • 148 М че как

    55 4 Отговор

    До коментар #85 от "Калугин":

    Ами в момента е руски ве.Какво си се изнервил се едно е бил на баба ти.
  • 149 крим

    64 5 Отговор

    До коментар #131 от "С ПОЗИЦИЯТА ЗА КРИМ":

    Стига с тези "позиции" - харесва ли ни или не, Крим в момента е руски, БЕЗСПОРЕН факт....

    Коментиран от #413

  • 150 Христо Христов

    16 60 Отговор
    Румен Решетников -трябваше да купим Грипен, изгубих 60 милиона евро и сега трябва да ги връщам...

    Коментиран от #156

  • 151 ДЕБ'ИЛН'ИЯ КЛЕПАР ТОТАЛНО

    16 53 Отговор
    УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ!
    КЛЕТВОПРЕСТЪПНИКА ОЛИ.ГОФРЕН Е НАЦИОНАЛЕН ИЗМЕННИК
  • 152 Реалист 2

    73 13 Отговор
    Гледах разговора. Огромна разлика в ниво и поведение на кандидатите : Видях да разговарят генерал (Радев) и фатмак (щатско-турския Гербафжиков).
  • 153 Хаха - хохо

    17 9 Отговор
    По доБла цена ДОБЛА ТОЯ И ЗАВАЛВА МАРШ СОРОСОИДНК ОБРАТЕН!
  • 154 нали

    46 8 Отговор

    До коментар #140 от "Doni Brasko":

    Е, че той повтаря на ГЕРБ и ДПС опорките.
  • 155 Чухте ли

    70 12 Отговор
    Ананас сравни изтребител с Москвич!!! Абе тоя наистина не знае, къде се намира!!!
  • 156 Софиянеца

    40 6 Отговор

    До коментар #150 от "Христо Христов":

    Що бе Грпен да не са руски?
  • 157 Грульо

    11 16 Отговор
    Разликата за народа ще само в цвета на вратовръзките. :D
  • 158 Вальоо

    47 10 Отговор
    ГерПджиков москвича
  • 159 Мале мале

    86 19 Отговор
    Какъв дебил е тоя Герджиков!!! Говори на генерал от Нато с най-висока степен на достъп, че бил за Русия. Колко прост трябва да си, за да бълваш такива простотии. Моля ви, разкарайте това недоразумение! Понеделник този кукундрел да бъде изгонен от Университета! За президент въобще не става! Яко разочарование! Имах надежди за Герджиков, но не! Съжалявам, няма да ви дам гласа си.
  • 160 Фитил

    10 6 Отговор

    До коментар #88 от "гербавия":

    Не е на нивото на едно дърво?
  • 161 АААААААААААХАХАХАХАААААА....

    21 50 Отговор
    ОЩЕ УТРЕ ... МУСТАФАТА ЩЕ НАБИВА ПУБЛИЧНО ЧЕМБЕРИТЕ ПО ЛИСАВАТА УШАТА ЧУТУРА НА ФАТМАКА ДЕБИЛ!
    .. АААААААААААХАХАХАХАААААА
    ЗАБАВЛЕНИЕТО Е... ГАРАНТИРАНО
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 ГЕРДЖИКОВ:МИГ29 Е „МОСКВИЧ👍

    9 28 Отговор
    РАДЕВ:ЪЪ Е НЕ Е „МОСКВИЧ”😂НАТОВСКИ „ГЕНЕРАЛ”👎

    Коментиран от #182, #205

  • 164 Martina

    66 13 Отговор
    Ако искате на Дондуков 2 да се настани гърбав охлюв гласувайте за Герджиков.

    Коментиран от #479

  • 165 Дрънчо

    74 13 Отговор
    Герджиков е плевньо 2, никакъв шанс!
  • 166 Мангъра

    21 90 Отговор
    Този дебат обърна изборите! ГРАНДИОЗЕН ПРОВАЛ НА УШАТИЯ ЧОРАП!!! АХХАХАХАХХАХАХ ТОВА ЩЕ СЕ ПОМНИ!!! ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН ЧЕ ТЪП ФАТМАК НЯМА КАК ДА ГОВОРИ С ПРОФ!!! БРАВО НА ГЕРДЖИКОВ, РАЗМАЗА СОРОСОИДА!!! България имаш президент, проф. ГЕРДЖИКОВ!!! БРАВО НА ГЕРБ, че подкрепи един достоен президент!!!

    Коментиран от #189

  • 167 Прогноза

    68 10 Отговор
    Радев/Герджиков 75/25 процента

    Коментиран от #172

  • 168 КРИМ Е РУСКИ😱

    38 8 Отговор
    ВСТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ😂😂😂

    Коментиран от #179, #441

  • 169 Капрала

    62 16 Отговор
    Чест и почитания за Генерал Радев,че ни защити от глупавите определения на Герджиков!
  • 170 Горския

    25 9 Отговор

    До коментар #32 от "Лост":

    може би е от меките китки

    Коментиран от #510

  • 171 Депесар

    24 6 Отговор
    Аг гласува гержик ханум. Храни турките
  • 172 Дъртия

    41 6 Отговор

    До коментар #167 от "Прогноза":

    От тия 25% 20 ще са от бай Ердоан. Аферим машала професОре
  • 173 РУСОФИЛИТЕ

    13 30 Отговор
    ЯКО СА АКТИВИРАНИ!!!ПОЗОР
  • 174 Хари

    56 8 Отговор
    Герджиков и Карадаъ братя да бяха нямаше да си приличат толкова много по тъпотия и неграмотност

    Коментиран от #183

  • 175 Бойко Борисов

    57 8 Отговор
    Айде загубийме и тези избори.
  • 176 по въздуха

    12 47 Отговор
    Видя се истинското лице на хвърчилото.
  • 177 Джим

    16 36 Отговор
    Русофилистичните тролове са пощуряли. Смях!
  • 178 Хахахх

    49 12 Отговор
    Ахахаха Герджиков уж зададе въпрос на Радев , а президента го вкара в обяснителен режим. Мн проззз тоя.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Боклу4оооо Козяшки

    31 9 Отговор

    До коментар #106 от "РАДЕВ ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ ПРЕД Е.С":

    Смешни президента Румен Радев каза :КРИМ В МОМЕНТА Е РУСКИ КАКЪВ ДА Е!!!

    Коментиран от #281

  • 181 Верно ли

    51 7 Отговор
    Охооо, шкафчетата не били негови, а??? Ама сигурно са ти обещали нещо от шкафчетата, та дрънкаш такива простотии в национален ефир!
  • 182 Лети ли рапторчето?

    23 4 Отговор

    До коментар #163 от "ГЕРДЖИКОВ:МИГ29 Е „МОСКВИЧ👍":

    А КенФ 16 е на рисунка👍👍👍👍
  • 183 Селски радю

    9 14 Отговор

    До коментар #174 от "Хари":

    Неграмотност? Ти прочел ли си и ред на Достоевски? Било то и не в оригинал. Трололололол
  • 184 смЕх

    56 6 Отговор
    Герджика за шкафчето с еврата: Не желая да говоря по тази тема, тя е отвратителна. Шкафчетата не са мои.

    Коментиран от #201

  • 185 Българин

    10 9 Отговор

    До коментар #179 от "Герп-тролове":

    Крим е бил и ще бъде български! Крепостните да си гледат бояришника!
  • 186 ГЕРДЖИКОВ:

    30 8 Отговор
    КЪМ РАДЕВ ЗАЩО НИКОГА НЕ КАЗВАТЕ ,ЧЕ ГРЕШИТЕ!?АЗ ШКАФЧЕ НЯМАМ😁

    Коментиран от #192

  • 187 Украйна Е Руска

    42 5 Отговор

    До коментар #108 от "КРИМ Е УКРАЙНА":

    Абе я кажи един Украински Цар? Няма защото в Киевска Рус са били Князе, а първият Руски Цар е Иван Василиевич 4 известен като Грозни в Московското Царство? Украина съществува от 1989 година. Никога не е имало такава държава преди това. Даже Крим е повече Монголски отколкото Украински

    Коментиран от #333, #341

  • 188 САНДОКАН

    54 11 Отговор
    Гн ПРЕЗИДЕНТ МАЧКАЙТЕ ГЕЯ БЪЛГАРИЯ Е С ВАС

    Коментиран от #206

  • 189 12321

    19 1 Отговор

    До коментар #166 от "Мангъра":

    Човек за два лева пише глупости - баз да се срамува - ще видим в неделя!!!
  • 190 РАДЕВ КЪМ ГЕРДЖИКОВ

    35 7 Отговор
    ГЕРБ ХОДИ СЛЕД ВАС😁
  • 191 Рдев

    7 15 Отговор
    АЗ ВЪЗБУДИХ ХОРАТА И ТЕМЕ ПОСЛУШАХА , АЗ ,НАКАРАХ ГИ ДА СЕДЯТ НА НА ПАЛАТКИ ,РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА
  • 192 Бацо

    18 5 Отговор

    До коментар #186 от "ГЕРДЖИКОВ:":

    Ми то шкафа е моя ти беше до шкафа с онова оранжевото
  • 193 ААААААХААААА ХАХА...РУНДЬО ГЛЕДА

    16 38 Отговор
    КАТО...НАСРАН! МИГА И ПЕЛТЕЧИ КАТО...УМСТВЕНО НЕДОМЪТЕН.
    АААААХАХАХАААА...АВЕ....ОТ ДЕКА ГО ФАНАА ТОА...СМРАДЛИВЕЦ И РОГАЧ
  • 194 Bai...

    46 9 Отговор
    Тоз Герджиков гей ли е?

    Коментиран от #199

  • 195 Бесен

    43 8 Отговор
    Защо не отговори за чекмеджето???
  • 196 еха

    45 7 Отговор
    И отново ни видял, ни чул. Пасивен, както винаги. Чекмеджетата, Барселона? Пиштола? Златото? Не иска да отговаря. Няма отношение към събитията. Слепец ли да бъде президент и главнокомандващ въоръжените сили? Или глух и ням? С уважение към хората, които имат физически тези недъзи.
  • 197 РАДЕВ ВЕЧЕ

    11 19 Отговор
    ШЕПНЕЕЕ ШКАФЧЕ ШКАФЧЕ 😂
  • 198 Същия

    64 16 Отговор
    Радев е страхотен - компетентен, точен и остроумен...
    Той е президента....
  • 199 То е ясно

    13 5 Отговор

    До коментар #194 от "Bai...":

    100%
  • 200 Съдията Дред

    54 9 Отговор
    Герджиков защитава шкафчето чухте ли го?
  • 201 много лъже

    37 8 Отговор

    До коментар #184 от "смЕх":

    Цялата му кампания се плаща с еврата от шкафа. Нищо общо нямал...
  • 202 1917

    25 3 Отговор
    Тази изрусена КОВВра много дразни - превръща дебата в монолог
  • 203 Гербеджиков

    35 6 Отговор
    Аз нямам шкафче аз нямам шкафче

    Коментиран от #207, #208

  • 204 какво

    35 9 Отговор
    Герджиков е обвързан с МАФИЯТА? И това е ректор на смятания за най-престижен университет, Софийския?
  • 205 КОНТРАТА

    32 8 Отговор

    До коментар #163 от "ГЕРДЖИКОВ:МИГ29 Е „МОСКВИЧ👍":

    Герджиков се е возил на Миг 29 без крила 20см черен затова много ги разбира нещата!
  • 206 Само минавам ама саде да..попитам ..де..

    13 27 Отговор

    До коментар #188 от "САНДОКАН":

    Фатмаковица и Бобоковица дали си земаа гащите от спалнята на БАЦЕ?

    Коментиран от #303

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Бойко Разбойко

    15 7 Отговор

    До коментар #203 от "Гербеджиков":

    Ша ти купя!Стига Рива!
  • 209 Hoho Boho

    27 5 Отговор
    Герджиков, на финала, пита - къде аз /Герджиков/ за тези пет години съм сгрешил /в качеството на президент/
    Хи хи
    То и аз не съм сгрешил досега като президент, и това ми е най-голямото достойнство.
    Що не се кандидатирах?
    Сега щах да съм на балотажа
  • 210 хъмм

    35 13 Отговор
    Мунчо ми е крайно неприятен, но не мога да си помисля дори, че този плюжек гербджиков може да стане президент.

    Изборът е както между Радев и Леля Цецка.
  • 211 RADEV

    13 37 Отговор
    Не можах да сваля предишното правителството защото още БОЖКОВ не ми плащаше и не беше зад мен и също мафията
  • 212 Българин

    14 37 Отговор
    Румен Решетников -спирам дебата. Дайте да правим коремни възлизия и лицеви опори!
  • 213 Чекчеджиков

    27 7 Отговор
    Аз няма шкафче аз нямам шкафче

    Коментиран от #219

  • 214 смЕх

    45 7 Отговор
    Герджиков: Вие се опитвате да ме залепите към някави хора

    Радев: Младен Маринов ви развежда из страната

    😂

    Коментиран от #226

  • 215 Неграмотнико

    18 2 Отговор

    До коментар #59 от "Вреден си за България":

    Пише се Професорът, когато е подлог в изречение. Мнения от неграмотници са нищожни!

    Коментиран от #223

  • 216 Леле

    43 10 Отговор
    Радев го преби! Ти си кандидат на мафията магнитски!!!
  • 217 невероятно

    39 10 Отговор
    Мафиотската шайка развежда Герджиков из страната? Нямата ли поне малко срам?
  • 218 един от многото

    19 4 Отговор

    До коментар #26 от "Опра Унуфри":

    Щеше да скъса два менискуса!
  • 219 Бай чекмеджан

    22 4 Отговор

    До коментар #213 от "Чекчеджиков":

    Нямаш, шкафа е мой. Ти правиш други неща до него
  • 220 Възмутен

    49 7 Отговор
    Категорично Радев! Празнодумецът Герджиков е като една латерна!
  • 221 Българин

    11 6 Отговор

    До коментар #121 от "Българин":

    Не ми ползвай ника, натовче турско-американско !
  • 222 мутри вън

    40 10 Отговор
    Радев не е от статуквото, не е дал нищо на Доган. Герджиков е от статуквото, иначе статуквото нямаше да го предложи.
  • 223 Ама

    19 6 Отговор

    До коментар #215 от "Неграмотнико":

    Взимате гласове от анадола де не могат да четат и друг натиска копчето
  • 224 нека

    24 4 Отговор
    Да споменем за университетската телевизия на СУ, за 10 милиона ли беше?
  • 225 Алфа Вълкът

    12 5 Отговор
    Водещата като някоя лоша даскалка, а тия като първолаци пред нея!
  • 226 мвр мето

    36 5 Отговор

    До коментар #214 от "смЕх":

    Този интелект МВР Мето превозва Герджика из страната. Какво ли си говорят на 4 очи, един милиционер и един интелектуалец. 🤣
  • 227 2020

    46 9 Отговор
    Добре ще е Софийският университет да има нов ректор! Този ггеейй е срам за българсаката Алма Матер!
  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 РАДЕВ ЦИТИРА

    19 6 Отговор
    АРИСТОТЕЛ😂😂😂😂
  • 231 28 ..ДС -БОКЛУКА В ИНИЦ'ИАТИ'ВНИЯТ КО'МИ

    10 16 Отговор
    18 ДС- БОКЛУКА НА ДУНДУРКОВ 1 И 2.....КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ КУ-Р-ВА ОТ БКП

    Коментиран от #237

  • 232 мутри вън

    34 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Радев не е от статуквото, не е дал нищо на Доган. Герджиков е от статуквото, иначе статуквото нямаше да го предложи.
  • 233 Мачкай Румба

    40 8 Отговор
    Коалиция магнитски :)
  • 234 Бойко тиквата

    49 10 Отговор
    Спирайте дебата! 2016 Цеца рева,тоя Ананас , какъвто е женствен, ще вземе да си направи харакири!
  • 235 dad

    20 3 Отговор
    Хаха, минахме на "Мило лексиконче" въпроси.
  • 236 Опааа

    30 9 Отговор
    Не знам, обаче водещата си пада по Радев. Тия влажни очи немогат да се скрият хах
  • 237 Мачкай Румба

    15 8 Отговор

    До коментар #231 от "28 ..ДС -БОКЛУКА В ИНИЦ'ИАТИ'ВНИЯТ КО'МИ":

    е вие имате 2-3-ма по малко агенти това ли ти е опорката хихихихи
  • 238 Ами да

    33 3 Отговор

    До коментар #141 от "никога":

    То зад това "обединение", което ми лансират мутрите стои аз да стоя, те да ми бъркат в джобовете обединено.
  • 239 мутри вън

    39 8 Отговор
    Радев не е от статуквото, не е дал нищо на Доган. Герджиков е от статуквото, иначе статуквото нямаше да го предложи.

    Коментиран от #446

  • 240 Ма много мляска този

    37 8 Отговор
    Много мляска този професор
  • 241 мисля

    34 11 Отговор
    Радев е патриот.

    Коментиран от #244

  • 242 АААААААААААХАХАХАХАААААА....

    5 7 Отговор
    ДЕБИЛ ...ПАДНИ ЗА...100
    АААААААААААХАХАХАХАААААА
  • 243 Sieg

    39 9 Отговор
    Радев е народен човек, с този дебат спечели още точки. По много точки бяха с еднакво мнение.
  • 244 Славков

    5 16 Отговор

    До коментар #241 от "мисля":

    Патриот на Мустафата 😂
  • 245 Браво

    13 39 Отговор
    Имаме нужда от ЛЮБОВ между хората а не от омразата! Браво г-н Герджиков!

    Коментиран от #250, #252, #481

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Направо го Разби

    38 6 Отговор
    Радев!
  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Герп-тролове

    49 11 Отговор
    Леле,Ананас ревеше за дебат и накрая за час и половина Радев го преби!!!

    Коментиран от #256

  • 250 12345

    32 8 Отговор

    До коментар #245 от "Браво":

    Дааа, Герджиков иска мъжкка ллюбов!
  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Бойко Разбойко

    27 6 Отговор

    До коментар #245 от "Браво":

    Любов с 200 с оранжев кондом..
  • 253 ТАНАСЕЕЕЕЕ

    21 7 Отговор
    ВИДЕ СЕ У. РА СЕ !
  • 254 РУНДЬО Е ПОЗОР ЗА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ

    14 25 Отговор
    ВЪН ДЕБИЛИТЕ УНИЩОЖИЛИ БЪЛГАРИЯ
  • 255 Дани

    45 9 Отговор
    Браво .Радев го попиля.
  • 256 гиржипков

    20 5 Отговор

    До коментар #249 от "Герп-тролове":

    Може да си пада по садо-мазото. Палавник. 😂
  • 257 Българин

    11 41 Отговор
    Румен Решетников харесва Дертлиев като президент, въпреки че Дертлиев НИКОГА не е бил президент...Народе????

    Коментиран от #259, #273, #275, #277, #286, #290

  • 258 Добър дебат

    32 5 Отговор
    Обаче се посмях с израза коалиция Магнитски и ще добавя ГеРбДжиков. Хахаха

    Коментиран от #263

  • 259 смЕх

    40 5 Отговор

    До коментар #257 от "Българин":

    Той каза...може би харесвам най-много един човек, който НЕ СТАНА президент. Хубав отговор. По-доволен ли щеше да си, ако беше посочил Гоце или Пешо Конъо? Или пък селянчето ЖелЮ.

    Коментиран от #291

  • 260 Хахаха

    49 8 Отговор
    Направо Радев размаза Герджиков.Само мигаше на парцали и лъжеше почти за всичко и най- вече,че няма нищо общо с ГЕРБ.Велик си Радев- най- добрия президент за всички времена
  • 261 ня бях за никой

    42 6 Отговор
    Но Радев направо попиля измисления професор !
  • 262 Hoho Boho

    42 7 Отговор
    изгледах дебата...

    Герджиков е добър човек,
    но
    РАДЕВ Е НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ!
  • 263 Алена

    31 5 Отговор

    До коментар #258 от "Добър дебат":

    ГЕРБджипков депутат от ОПГ ГРОБ в следващия парламент.
    "Нямам нищо общо..."😁😁😁
  • 264 Милев

    39 7 Отговор
    Колко смешен и жалък беше Розовия чорапогащник и как бягсше по тъча от въпросите на Президента за връзките му с Мафията.
  • 265 Снайпер

    39 6 Отговор
    Изключително попадение е да посочи Петър Дертлиев за най-добър президент, който за съжаление нямахме, заради предателството на комунягите. Това беше десятка!
  • 266 хъмм

    47 6 Отговор
    Мислех да пропусна, но обстоятелствата ме принуждават; не може Анадола да ми избере президент, че и такава жалка корумпирана плюнка.
  • 267 Анонимен

    28 8 Отговор
    Умен е Радев. Едно и също герджиков. Не е у ред бързака професора герджика.

    Коментиран от #300

  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 хи хи

    9 36 Отговор
    Аз в неделя няма да си помисля да гласувам. Разчитам на сънародниците си от братска Турция да изметат гнусния пингвин. Клетвопрестъпник номер 2 след добри джуров..

    Коментиран от #309

  • 270 Цоло Каналинов

    43 8 Отговор
    Нека склоним глава и подарим пакет дамски превръзки на Гербаджиков,кърви има нужда.

    Коментиран от #282, #313

  • 271 гост

    54 9 Отговор
    Разликата е Огромна ! За мен Радев си е моят Президент !
  • 272 Невероятен е

    58 11 Отговор
    Радев е несравним-умерен, интелигентен, на място отвсякъде!
    Герджиков е самонадеян и неосведомен, хем беше закопан, хем сам се дозакопа! Трябва да е съжалил стократно, че настояваше толкова за дебат. Поредният провал на ГЕРБ.
  • 273 А трябваше да е

    25 5 Отговор

    До коментар #257 от "Българин":

    Какъв българин може да си, да замениш исполин като Петър Дертлиев с Жельо Митев Желев?
  • 274 Анонимен

    21 8 Отговор
    Мача хасково - смолян, 5 на 0
  • 275 Какъв българин си?

    14 4 Отговор

    До коментар #257 от "Българин":

    Ако беше станал! Народе ето това са троловете.
  • 276 9689

    42 5 Отговор
    Гласуваш за мекотело,получаваш мутра,Доган и шиши.
  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 Браво на Радев

    46 9 Отговор
    Достойният човек, просто излъчва превъзходство!
  • 279 Гержиков

    37 11 Отговор
    Ще ни вкара във война. Тя Украйна е част от Русия, той за Крим говори
  • 280 боко

    48 9 Отговор
    Герджиков да беше си мълчал поне, да кима там с глава и да вика: "Да, да". По-малко щеше да се изложи, все някой да гласува за него. "Дебат искам, дебат искам" - ето ти дебат.
  • 281 хистори

    29 8 Отговор

    До коментар #180 от "Боклу4оооо Козяшки":

    Точно го каза .Реално в момента е руски ,а най-вероятно и така ще си остане.Тя и България засега е българска ама преди е била византийска и османска .След това дошли московците победили турките и дали освободената територия на потурковците Ганчовци да си напрвЪТ Държава.Та така!

    Коментиран от #394

  • 282 дантели

    30 6 Отговор

    До коментар #270 от "Цоло Каналинов":

    По-добре да му подарим бурканче лубрикант, от големите. И пакетче оранжеви презервативи - любимите на началника му. 😂😂😂😂😂
  • 283 Илхан

    34 9 Отговор
    Герджков представителят на Мафиятя, която съсипа България-Герб и ДПС.
  • 284 Герджиков

    42 8 Отговор
    се опитваше да напада като началника си Борисов,но получаваше светкавичен ,блестящ отговор.Герджиков,хайде в Турция бързо- не те искаме
  • 285 Победа !

    46 7 Отговор
    Радев каза,турско робство и оня гея взе да гледа в пода.

    Коментиран от #292

  • 286 Чичо

    20 4 Отговор

    До коментар #257 от "Българин":

    Президентът Стоянов стана в един тежък момент когато не си говореха. Ма те тогава с Костов си говориха, след три години имаше Иване речи им
  • 287 Браво

    13 50 Отговор
    Браво на Герджиков! Срам за Радев!
  • 288 RazBoiko

    22 6 Отговор
    Ананас Гербаджиков е голяма уста, но диктатора Радев го репресира, подтикна го, арестува го и няма смисъл от изборите в неделя, защото Рашков плеследва купувачите на гласове!
  • 289 No stress

    7 35 Отговор
    Успокойте се ом......Ващият фатмак умре....оммммммм
  • 290 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 291 Българин

    9 30 Отговор

    До коментар #259 от "смЕх":

    По тази логика Десовия харесва и Сталин, и Адолф които никога не станаха президенти на България...

    Коментиран от #298

  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 7979

    35 9 Отговор
    Водещата толерираше Герджиков и отрязваше Радев.
    Герджиков е нетърпим с постоянното "Аз, аз, аз, аз...", имитираше Петър Стоянов. Много се "подготвил", изнасяше пропагандна реч.
    По форумите яка защита на Герджиков, особено много го бранят жени- ГЕРБ.
  • 294 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 295 TS50

    52 8 Отговор
    Бистър ум и клинична точност на изказа - това е Румен Радев! Не е случайност, че е носител на най-трудната професия - пилот на изтребител! Огромен респект! България има шанс...
  • 296 Анонимен

    43 9 Отговор
    Петър Дертлиев е подобие Румен Радев. Личен примен. Възпитани, красиви две деца, момиче и момче. Успех, господин Радев. Хасково застава зад вас.
  • 297 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 298 Пък

    26 7 Отговор

    До коментар #291 от "Българин":

    Гержиков харесва бай Режеп я виж къв е президен

    Коментиран от #327

  • 299 Христо

    39 6 Отговор
    Колко смешен и жалък беше Розовия чорапогащник и как бягаше по тъча от въпросите на Президента за връзките му с Мафията.
  • 300 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 301 Скакауец

    48 8 Отговор
    Очевидни станаха някои нещица! Г-н Герджиков не беше адекватен противник на г-н Радев! В много отношения поразително наподобяваше плодовия зеленчук с нападките към президента Радев. Личеше, че му липсва информация и говореше неща хей така, колкото да каже нещо! Освен това започна да разправя неща сякаш е обиколил цялата страна и е говорил с всички български граждани, като си позволяваше типично в стила на банкянския зайчар да обвинява без да има информация базирана на достоверни факти...Извод: този човек не става за поста, за който претендира! Просто му липсват много много неща!
  • 302 Хахаха

    42 12 Отговор
    Този е на светлинни години от Радев. Не може да му стъпи на малкия пръст.

    Коментиран от #318

  • 303 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 304 Мазньо

    42 7 Отговор
    Хубавото Насе ме впечатли с четенето на Достоевски,но се оказа че стигнал до "Идиот" и си е останал там!
  • 305 Селянин

    30 6 Отговор
    Петър стоянов, дикме, все братовчеди на орофесора герджика, смолянско
  • 306 Бибитко

    53 12 Отговор

    До коментар #28 от "Дъртия":

    Ясно пролича, че Герджиков страда от постстудентски синдром. Той бе наизустил тези и разчиташе на повърхностното говорене, без да използва убедителна аргументация. Освен това се постави в позицията на жертва и звучеше като ощипана мома. Сякаш някой го е карал зорлем да става кандидат за президент. Самохвалството му подсказва силните му комплекси за малоценност. Утре щял да проведе видео-разговор с Манфред Вебер - менторът на господаря му Борисов. Пък нямал нищо общо с ГЕРБ. Поне да се бе държал достойно. А той непрекъснато се заяждаше с Радев и вместо да се фокусира върху аудиторията, той си изпусна нервите. И такъв човек иска да стане президент!
  • 307 А50

    10 30 Отговор
    БСП не е длъжна да подкрепя правителство на ПП, така ще му го натъпка на Радев и САЩ.
  • 308 Лъжльо

    42 7 Отговор
    Лелеее тоя ректор лъже повече от мен бе братя Българи
  • 309 4809

    7 6 Отговор

    До коментар #269 от "хи хи":

    Потурите ти са паднали, намести си ги.

    Коментиран от #321

  • 310 Watchdog

    9 22 Отговор
    И двамата са заклети евро-атлантици. И олицитворяват това най-важно условие. Чудесно. Може и двамата да бъдат президенти...
  • 311 Четец

    16 7 Отговор
    Бойко изгони българите, за да ги има тях и сега от все са за герджика от село райково, родопите
  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 314 Бах

    35 4 Отговор
    Президента каза с две думи . Крим си е Руски .
  • 315 Анонимен

    30 8 Отговор
    Искат герб дпс бсп да продължат да ви крадат. Радев победи Дебата. УМЕН И ДОБРЯК Е. РРАДЕВ 2
  • 316 7041

    2 5 Отговор

    До коментар #229 от "gost":

    Раздавам безплатно патрони.
  • 317 скрит фен

    47 7 Отговор
    Мисля, че в неделя и Анастас Герджиков ще гласува за Румен Радев. 😀
  • 318 афала

    37 9 Отговор

    До коментар #302 от "Хахаха":

    Абсолютно. Радев е мъж, а оня с розовите кюлоти не е. Ръкостискането показа всичко. Цяла България можа самолично да се убеди във верността на упоритите слухове за неправилната сексуална ориентация на разнасяния из провинцията с джип от Младен Маринов. Жалките опити да избяга от чекмеджетата с пачките и кюлчетата, за пистолета, за санкциите по Магнитски са в унисон на това, че не напусна сладкия пост на ректор на СУ.

    Ако студентите имат самоуважение ще изгонят тази плюнка.
  • 319 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 320 Минусите

    10 4 Отговор

    До коментар #47 от "Радева зима, да го изхвърлим":

    минусите гледай и плачи
  • 321 хи хи

    1 1 Отговор

    До коментар #309 от "4809":

    Верно са паднали.😀 Усещаш ли го?
  • 322 Антон

    11 6 Отговор
    И двамата са американофили, така като гледам...Америка не се месела на никого, само си отстоявала интересите.... Наслушах се на птостотии..
  • 323 естет

    33 6 Отговор
    На челото на Герджиков не знам дали заради осветлението и ракурса спрямо камерата ли, но ми се стори, че пише ГЕРБ. Откъм гърба му пък ми се стори нещо като падаща колонна сянка в която прочетох нещо като ДПС.
  • 324 Авертас

    34 7 Отговор
    Герджиков остана на ниво преподавател - питашже и оценяваше Радев, но не заяви нито веднъж позиция на държавник, а често залиташе към дребнавото и махленското. В лицето на Радев видяхме отговорен държавник, сдържан и компетентен. Разсмя ме водещата, също се разписа, като в края даде оценка "добре" на президента.
  • 325 gost

    2 10 Отговор

    До коментар #312 от "Верно ли":

    И доста внимавай в изказа си, да не получиш ЧНХД за твоите твърдения....

    Коментиран от #336

  • 326 И Иванов

    35 5 Отговор
    Президентът не е от плашливите, но за всеки случай си избърса ръката след ръкостискането с Герджиков. Все пак чумата е опасна.
    Да, Генерал! С Вас сме!
  • 327 Българин

    8 28 Отговор

    До коментар #298 от "Пък":

    Не си гледал дебата, другарю. Герджиков отговори- Петър Стоянов! Десовия отговори-Петър Дертлиев,който никога не е бил президент! Намали бояришника!

    Коментиран от #349

  • 328 До 192

    5 2 Отговор
    Ооох,ще падна от смях.Няма да заспя.Заболяха ме устата да се смея.Как пък го измисли?Голям зевзек си.
  • 329 Лост

    37 4 Отговор
    Пак повтарям. Не трябва да се заблуждаваме от дебата. Трябва да отидем в неделя да гласуваме и да им покажем с 200 на Борисов и Дпс, какво мислим за тях. Иначе те се правят на умряла лисица и чакат ниска избирателна активност.
  • 330 Анонимен

    3 3 Отговор
    Потурите ми са в гащите и отгоре роклята михихисъдията
  • 331 Верно ли

    14 3 Отговор

    До коментар #319 от "gost":

    Хахахаа, абе Госпожа, нали няколко пъти съм ви съветвал да си пиете хапчетата. Стига се напъва вече, не ми се занимава с жени с разстройство (независимо от какво е причинено). Знам - хормони, ала бала, ама занимавай домашните със себе си!
  • 332 Герджиков КАТЕГОРИЧЕН:

    7 28 Отговор
    ЗА КРИЗИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ВИСОКИТЕ ЦЕНИ, АГЕНТИ, МИЗЕРИЯТА И ПОЧИНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ,...ВИНАТА Е ИЗЦЯЛО ВАША, ФАТМАК!
    САМО ЗА 6 МЕСЕЦА УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #356

  • 333 5907

    13 1 Отговор

    До коментар #187 от "Украйна Е Руска":

    +++, Човече!
  • 334 Защо

    8 16 Отговор
    Радев много бавно говори...

    Коментиран от #339, #361

  • 335 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 336 Верно ли

    9 3 Отговор

    До коментар #325 от "gost":

    Ми и ти доста ЧНХД може да получиш, пача! Като се сетя що народ протестираше :))))
  • 337 Иван

    24 2 Отговор

    До коментар #85 от "Калугин":

    Иди в Крим и попитай някои какъв е
  • 338 Това ли е

    27 6 Отговор
    сегашното ниво на Софийския Университет?! Какъв е този професор без конкретика и без способност да отговаря директно? Не може да се каже , че владее реторика, тъй като това изкуство е свързано и със способността да убеждава. Този е голямо недоразумение. И този е бил до вчера ректор на Софийския...
  • 339 Стойко

    9 29 Отговор

    До коментар #334 от "Защо":

    Защото е бавен в... ГЛАВАТА!😂
    Фатмака е МАЛОУМЕН бре
  • 340 НОВ СВЕТОВЕН РЕД

    28 7 Отговор
    Жалък Дебат но ще гласувам за Радев защото 12 ГД тъпчехме в блатото
  • 341 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 342 Цуца

    23 5 Отговор
    Професорът дали си дава сметка, че ако (недай Боже) стане президент ще е марионетка на Борисов и Доган?!

    Коментиран от #348

  • 343 Президента е само един

    31 7 Отговор
    И ТОЙ СЕ КАЗВА РУМЕН РАДЕВ, РЕСПЕКТИВНО БЕШЕ СМАЗАН ГЕРБДЖИПКОВ
  • 344 7890

    10 4 Отговор

    До коментар #15 от "Гербер":

    Не, той ще е на остров и ще брои до 60 млн.

    Коментиран от #381

  • 345 Христо

    32 2 Отговор

    До коментар #85 от "Калугин":

    Жителите на Крим знаят какви са по националност и на коя държава са граждани. Кой си ти да разсъждаваш по темата? Що не идеш в Крим, да ги убеждаваш, че са украинци?

    Коментиран от #388

  • 346 Гражданин

    28 5 Отговор
    Удряй г-н Рашков. Наши близки от Белгия, Германия, Лондон, САЩ не могат да гласуват, защото работят на 2,3 работи и е трябвало по пощата, за да докажем на Туркие, че правата на Българите са нарушени именно от ДПС и ГЕРБ. Бъдете здрави И гласувай Българино за Радев. Защо те гласуват за турска партия, а българина не може за Генерал Летеца Румен Радев. Хитри са дпс и борисов. Убиха много българи. Нищо против обикновените турци помаци, роми, но те гласуват за дпс и герб, уговаряни. Можем и с доказателства да докажем на органите на реда в съда.
  • 347 Павел пенев

    36 4 Отговор
    През цялото време на дебата, Герджиков се опитваше да доказва, че няма нищо общо с ГЕРБ, а всъщност използваше техните банални твърдения, които ни омръзнаха да слушаме години наред от Тома Биков, Деси простата и др. подобни видни политици.
  • 348 Лост

    5 1 Отговор

    До коментар #342 от "Цуца":

    Щом се е навил значи си дава.
  • 349 Толкова ли си обратното на острото ?

    13 3 Отговор

    До коментар #327 от "Българин":

    Гледах го. Ти ако нямаш зрителна и слухова синхронизация, има запис на дебата.

    Коментиран от #382

  • 350 БАЦЕ БЕШЕ ПРАВ ЗА ФАТ'МАКА,...К*Р

    6 24 Отговор
    ДА Е,...ДА МУ ГО НАБУТА ЧОВЕК,...А ТО....АКЪЛ ...
  • 351 Шапки долу

    38 8 Отговор
    Пред най достойния ЧОВЕК И ПОЛИТИК ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ. БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ , В НЕДЕЛЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯ.
  • 352 Жоро

    12 0 Отговор

    До коментар #102 от "ПОЗОР":

    Украйна друг път почети малко история мало..ник
  • 353 бишкота

    7 2 Отговор

    До коментар #313 от "ПСЕВДА":

    И се сеща как го боли аспуха.Лейдто заместник на него,строга господарка ли е?
  • 354 Анонимен

    16 4 Отговор
    България не е България, ако продължават дпсгербсп
  • 355 Радев Е......бан

    8 40 Отговор
    Тука повечето са гледали друг дебат.
    Радева само мигаше ката детственица за морков.
    Герджика му скъса ластиците,а вие цункайте зеления чорап по пъпката.
  • 356 Ти си в много

    12 1 Отговор

    До коментар #332 от "Герджиков КАТЕГОРИЧЕН:":

    голяма грешка! Започнато е от 1950 година- мощно и настъпателно, ускорение идва след 1980 година, а извращенията започват от 1990 г, достигайки фалцет през 2008, за да се изроди- живот-разровиш ли го ще мирише...
  • 357 РУНДЬО ТОТАЛНО

    6 17 Отговор
    ОПЪРДЕ...МАСУРА.
    БАСИ ТЪПАКА
  • 358 ПСЕВДА

    21 3 Отговор
    "През дебата мина секс машина и Герджика неоправен не остана..."
  • 359 Фончо

    24 4 Отговор
    Искам дебат Боко тиквата и кмета на Симитли
  • 360 И Иванов

    29 4 Отговор
    А кой използва цитат от Аристотел в изказванията си, че нещо баш не разбрах?!
    Мале, СУ, да ви имам ректора!
  • 361 Защото

    11 3 Отговор

    До коментар #334 от "Защо":

    Много ти е кратък коментара. Защото имаш моторна психика, изречените думи не минават през мисловния ти апарат. А може би нямаш .
  • 362 Ххххх

    30 5 Отговор
    Генерал Радев заби Герджиков !!!
  • 363 Русороб

    5 30 Отговор
    Мън мън мън Зеления чорап с мнението си за Крим че е Руски си призна че е агент на Кремъл

    Коментиран от #389, #423, #477

  • 364 И аз да кажа

    6 26 Отговор

    До коментар #98 от "Sieg":

    Абе те предварително раздали въпросите/ темите на щабовете, той РР иначе не застава пред публика! Тъкмо се чудех как се нави на дебат, а то било пак спявка с назубрена партитура. И пак мъдро ни обясни, че водата е мокра, зимата е студена... И само пет пъти спомена "държавността", дето сто пъти я погази. И пак извъртя да дрънка за шкафчета и пачки- Герджиков правилно го попита на него ли ги приписва? Трябваше да го попита за десетките ченгета в инициативния комитет, ама той етичен- не иска да обвинява за косвени фактори
  • 365 gggw

    35 3 Отговор
    Герджиков: "САЩ не се бъркат във вътрешните работи на нито една държава! " ... ХАХАХА.. добре се позабавлявахме
  • 366 герой жиков

    32 4 Отговор
    на ректора сякъш му липсва мисловна ерекция
  • 367 Каталясалия

    35 3 Отговор
    Срам ме е от такива професори, като герджикoff. Хайвана се бореше с вятърните мелници на своята ограничена личност. Абсолютно деградивен човек, насъскан от своите господари. Ако такива "широко скроени" преподаватели ни обучават децата, може би е по-добре да си останем неандерталци. След този дебат едно е сигурно, професора има двама абсолютни привърженика: Стиви Уондър и Рей Чарлз. Жалко , но и несправедливо, че беше употребен като ...
  • 368 Кинжал

    39 5 Отговор
    Забелязахте ли невзрачния Герджиков как бързаше да се изкаже за Украйна и да се натегне на Козяк. Толкова беше жалък завалията. Атакува Радев за зеления сертификат, а пък Радев като го попита той какво би предложил не можа нищо да каже. Типичен лаладжия, говори много без нищо конкретно да казва. Само дърдори как той отдавна бил казал това и онова, ама кога е това отдавна пак не се разбра. Той бил говорил с хора от болници и бизнеса , ама кои болници и кой бизнес пак не се разбра. Слушахме от Герджиков гербаджийски приказки на килограм без конкретика като само отричаше действията на президента Радев и на служебното правителство, но насреща нищо идейно. Онази Цачева беше по достоверна и реална от това мекотело. Герджиков, айде прибирай панаира, моето момче и се връщай на раздумки в Кърджали при ПКП. За друго не ставаш!

    Коментиран от #371

  • 369 ужас

    42 3 Отговор
    И този е ректор на най-престижното учебно заведение у нас, това е провал за университета! Истеричен празнодумец! Радев няма аналог просто, нито за момент не загуби самообладание и всичките му отговори бяха на място! Браво господин Президент!

    Коментиран от #385

  • 370 Стела

    5 29 Отговор
    Лесно му е на президента Радев ,а хората гладуаат!

    Коментиран от #412

  • 371 Развийш ли

    7 35 Отговор

    До коментар #368 от "Кинжал":

    Проф Герджиков е Класа Чорапа е селска пръчка болшевишка

    Коментиран от #374, #380, #407

  • 372 ПП ГРУБ

    22 3 Отговор
    О Анастасия , о Анастасия , каква стана тя , оди сменяй гащите.
  • 373 Безкрайно ми хареса...!

    34 2 Отговор
    -ГЕРБЖИКОВ-,,Слезте от облаците г-н Радев"!
    -РАДЕВ-,,Аз отдавна съм слязъл от облаците,като човек с рискова професия..."...!
  • 374 пъпъп

    9 1 Отговор

    До коментар #371 от "Развийш ли":

    Голяма класа ама отзад на входа, кофти врътка ама реалност.
  • 375 Просто човек

    27 4 Отговор
    Радев 1 : Герджиков 0
  • 376 Шопо

    7 13 Отговор
    Дебат между два дебила. И все пак военният малко по-надежден.
  • 377 Какво и да си говорим

    27 4 Отговор
    Радев е в пъти по-достоен за Президент. Не мога да си представя герджиков като главнокомандващ на армията ни. Би си го като маче у дирек!
  • 378 Най смешното

    30 4 Отговор
    беше Герджиков като каза че тестовете на учениците трябвало да бъдат направени преди 6 месеца, когато всъщност децата са във ваканция. Радев направо го попиля, тоя с розовите бузки.

    Коментиран от #387

  • 379 Облака

    14 4 Отговор
    Подкрепям зеления сертификат!
  • 380 Каква класа ве .... ?!

    25 2 Отговор

    До коментар #371 от "Развийш ли":

    Подлога на Най-крадливата Шайка-ГЕРБ-ДПС...!!!
  • 381 Чичо Чери

    4 1 Отговор

    До коментар #344 от "7890":

    На остров Аруба ще брои ама
  • 382 Българин

    6 2 Отговор

    До коментар #349 от "Толкова ли си обратното на острото ?":

    Яснооо. Пак са пуснали интернета в Карлуково...
  • 383 така така

    21 2 Отговор
    Tурчето ще се пусне на боко да го оплоди за последно, преди да го отпрати в Кърджали.
  • 384 Бай Шиле

    28 6 Отговор
    Герджков допусна поне три грешки.На дебат не се употребява "не е вярно".Това за Москвичите беше много ниска топка.Радев 75%,Герджиков 25%.

    Коментиран от #393

  • 385 5631

    9 2 Отговор

    До коментар #369 от "ужас":

    Най-престижно, къде го прочетохте това? 836 място в света. При Боян Биолчев беше на 634 място
  • 386 Голям цирк

    20 2 Отговор
    купените самолети са без оборудване и прочие допълнения, без които просто ще си стоят на склад, супер "боеспособна армия" ни осигури пишман торбичво воеводов с любезното съдействие на герб компания

    Коментиран от #451

  • 387 Цола Драгойчева

    8 23 Отговор

    До коментар #378 от "Най смешното":

    Най смешното беше, когато водещата поиска от Умен Радев да цитира нещо от български поет, а той и отговори, че е прочел книгата " грънци " .Без коментар... 😀

    Коментиран от #415

  • 388 Жоро

    5 1 Отговор

    До коментар #345 от "Христо":

    Този калугин ли е малугин ли е ще се върне от Крим на четири крака
  • 389 Реалист!

    20 2 Отговор

    До коментар #363 от "Русороб":

    С мнението си за Крим че е Руски ,Радев смело заяви позицията си...!!!

    Коментиран от #421

  • 390 TS50

    28 2 Отговор
    Какво ще кажете за Еднокнижкика от Банкя, измисления герой, който много искаше да е президент, но избяга с 200 от сблъсък с президента Радев и се скри под полата на объркания ректор? А? Радев е нашия президент!
  • 391 Българин от САЩ

    23 2 Отговор
    ФАКТИ не цитират прецизно Радев.Той каза : в МОМЕНТА е Руски,какъв да е?
  • 392 Ето, не беше толкова страшно

    5 19 Отговор
    Хахаха...накрая Герджика с тази реплика доуби овенния. Признавам, беше жестоко, направо гавра с интелектуален труп.

    Коментиран от #400

  • 393 TS50

    10 1 Отговор

    До коментар #384 от "Бай Шиле":

    80:20

    Коментиран от #403

  • 394 Хистори +

    19 2 Отговор

    До коментар #281 от "хистори":

    Крим не само сега е руски и ще си остане руски...!А и преди-ВИНАГИ е бил Руски ...!!!
  • 395 Неук

    12 1 Отговор
    Помогнете ми! Дайте името на някой цар на Украйна.
  • 396 М Константинов

    19 3 Отговор
    Уж професор, а изглежда доста елементарен и посредствен човек за "ректор на ректорите". Дори ме беше срам от този хлъзгав "обединител".
  • 397 Определено

    17 2 Отговор
    Лището на Промяната размаза Лицето на мафията!
  • 398 Гост: относно дилара на дипломи

    15 3 Отговор
    Герджиков нищо лично но не си готов за този пост, какво видях в теб :позиция в защита на друга държава която ни дърпа назат от тридесет години, празно говорене испразнено от съдържание пълно с клишета и инсиноации напомня ми на микерето на сорус Петър Стоянов. Което ще е пълна катастрофа пак на раба на утрешния ден. Не искам да го живея на ново
  • 399 Ето, не беше толкова страшно

    5 22 Отговор
    Много гадно Герджика се изгаври с идола на 80 процентниците....хахаха

    Коментиран от #443, #447, #455, #472

  • 400 Хехехе

    19 4 Отговор

    До коментар #392 от "Ето, не беше толкова страшно":

    Само да добавя...!Радев да качи в кабината зад себе си ГЕРБЖиков във свръхзвуковият боен изтребител -МИГ,или Ф-16(защото е пилотирал и двата самолета...)...!И да направи само един лупинг....!Познайте ,,страшавела" ГЕРБжиков дали ще е напълнил до горе гащите...😛😆😂😝😉😃🤣...!!!

    Коментиран от #410, #433

  • 401 Ники

    23 4 Отговор
    Голям резил за Атанаска. Иначе като визия бе на ниво , гланц за устни , мазен перчем и чело , скубани вежди , меки китки.
  • 402 Алоу

    21 3 Отговор
    Герджиков няма да е обединител а ще е обезличител на нацията
  • 403 За 80% дебили

    2 3 Отговор

    До коментар #393 от "TS50":

    Е точно така 🤣🤣🤣
  • 404 Президента Радев

    23 3 Отговор
    Го размаза категорично, браво. Герджиков не знаеше на кой свят се намира, беше като леля Цецка Цачева.
  • 405 Доцента

    5 28 Отговор
    От дебата стана ясно,че Радефф оцапа гащите от страх
  • 406 Електра

    8 27 Отговор
    Не сме дорасли като народ за Презедент като Професор Герджиков, дебилите си заслужават каиша на диктатора Крадефф. Трябва да ни е ясно, че Балотажа е свирен мач в полза на Крадеф, само масово гласуване може да го спре . Не случайно той, тръгна като Мадуро с фалшификации, чрез машинния вот. Слави, Ристю и Г.нома, Мая и Капона, са марионетки, като Кирчо и Кокорчо, в ръцете на чорапа, с помощта на 80 процента от дебилният ни народ...

    Коментиран от #414, #428

  • 407 Коча

    9 3 Отговор

    До коментар #371 от "Развийш ли":

    хаха, Герджиков е много умен и начетен, грешката му е, че дебелия Винету е зад него.
  • 408 Гечко

    5 26 Отговор
    Без колебание-Герджиков е моя президент! Ура,Ура,Ура!

    Коментиран от #434

  • 409 Герберасти

    21 2 Отговор
    Ако разгледате оценките ще разберете и какви ще са резултатите на балотажа. 70 Радев, 30 Герджиков (ако докарат фесове от комшиите с безплатен превоз)....иначе Анастаска ше е тотално капо. Втора Цецканедоклатена
  • 410 Може и така да е на самолета

    3 27 Отговор

    До коментар #400 от "Хехехе":

    Но тук на дебата Радев напълни зелените гащи. Герджиков му показа висш интелектуален пилотаж

    Коментиран от #462

  • 411 Бай Пенчо

    22 2 Отговор
    Мекичък изглежда Герджиков и се слага на герб, ама ще бере срам от студентите си. Ще му поискат оставката след 20% на изборите и за излагацията на Университета да обединява крадливите сикаджийски мутри с честните и светни хора - все едно убийци и жертви да се помирят. НЕ на това недоразумение лакомо.
  • 412 TS50

    23 2 Отговор

    До коментар #370 от "Стела":

    Радев разби прехваления ти ректор, който мрънкаше като студент, борещ се за тройка.
  • 413 И аз да кажа

    5 5 Отговор

    До коментар #149 от "крим":

    А ако по същия начин Турция ни налапа, ще бъдеш съгласен ли?

    Коментиран от #419

  • 414 Кутиите

    6 1 Отговор

    До коментар #406 от "Електра":

    Спешно си купи буквар.
  • 415 Тъпчоооо....!

    19 3 Отговор

    До коментар #387 от "Цола Драгойчева":

    Не книгата-,,Грънци"...,а книгата...- ,,Глина"...!И требе акъл,за да разбереш посланието на тази книга...!Но вие от ГЕРБ,сте всички Еднокнижници ,като Банкянската Ви филия,намазана с мас и разбирам,че това е много трудно за Вас...😛😛😛!!!

    Коментиран от #427

  • 416 Хана

    5 21 Отговор
    Ако трябва да бъдем обективни представянето на Герджиков беше по-добро. Закопа Радев с въпроса си за Крим и отговорите си по темите за САЩ и Русия. Радев само зяпаше и не знаеше какво да отговори. Водещата го пита за един варненски актьор, той- "имаше много актьори". Гледал театрaлна постановка с много актьори. лол Мислех на балотажа да го гласувам за Радев, но вече май за никого. :-D

    Коментиран от #425, #503

  • 417 Бивш президент

    1 11 Отговор
    ИЗКЮЧИТЕЛНО...
    ИЗКЮЧИТЕЛНО... ИЗКЮЧИТЕЛНО... ИЗКЮЧИТЕЛНО ИЗКЮЧИТЕЛНО....и така през цели дебат!
  • 418 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 419 Амчи тогава...

    12 1 Отговор

    До коментар #413 от "И аз да кажа":

    ...що се съюзявате с ДПС(Турция...) - за борба срещу Радев...?!?!?!
  • 420 Русский

    7 1 Отговор
    США и НАТО угрожает нам. Для немцев в 1945 г это кончилось очень плохо. Мы - ядерная держава с большой армией. Все, кто посягнёт на нас, будут разорваны в клочки!
  • 421 Перо

    17 1 Отговор

    До коментар #389 от "Реалист!":

    От 100 г. в София,на ул. Добруджа имаше ресторант Крим. Всички го наричаха руския клуб,не украинския! Крим е станал украински,без украинци с едноличното решение на тъпия селандур Никита Хрушчов.Това беше някакво недоразумение! Украйна е като РСМ!

    Коментиран от #430

  • 422 Автомонтьор

    16 3 Отговор
    Радев бил разединител. За сметка на това професора си е откровен съединител.

    Коментиран от #432, #493

  • 423 Хана

    3 7 Отговор

    До коментар #363 от "Русороб":

    Ами то и в Кърджали са 90% турци, по твоята логика Турция трябва да анексира тази област!?
  • 424 Алооо

    16 4 Отговор
    Герджиков се видя, че е пълна Шу..шу..мига. Човек на Статуквото който ще обединява крадците с окрадените....Плевню 2 не искаме.
  • 425 Ох Божкеее...

    13 3 Отговор

    До коментар #416 от "Хана":

    ГЕРБжиков бил ,,закопал" Радев с въпроса си за Крим......?!?!?!Напротив!Радев категорично заяви- Крим е Руски ...!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #435

  • 426 хм хм

    9 2 Отговор
    Епиктет:"Който не умее да владее себе си, той е роб, дори ако е владетел и на целия свят."Този професор не може да се владее, не става за президент
  • 427 Цола Драгойчева

    3 12 Отговор

    До коментар #415 от "Тъпчоооо....!":

    И какво е посланието на книгата "глина " ,другарю цоциалист? Явно си сведущ. Сподели какво в книгата е разтърсило Десовия?

    Коментиран от #438, #442

  • 428 Перо

    6 1 Отговор

    До коментар #406 от "Електра":

    Крадев Куров Мадуров за Толупа,Герджиков и Карадаиъ.
  • 429 Митко

    23 4 Отговор
    Че Плювалника (ГерБаджиков) е много зле е видно от километри. Радев е първият президент в новата ни демократична история, който има топки да се опълчи на мафията която се е вкопчила в България като октопод. На мен обаче, все още ми е чудно, как толкова много хора все още вярват или се правят, че вярват на Герб и тулупа Борисов. Хора, (поне тези които не сте на хранилка от Герб) събудете се, дават ви трохи, а ви взимат месото… събудете се…
  • 430 Русский

    8 1 Отговор

    До коментар #421 от "Перо":

    Да, Абсолютно сте прав. В Крим никога не е имало нищо украински, това дори каза бившият президент на Украйна Виктор Юшченко. Единственото нещо, което е украински в Крим-това е украински жени, които дойдоха в морето, за да се отпуснете и с които е удоволствие да правят секс. Украинките са много красиви.
  • 431 Иво Христов

    20 4 Отговор
    Анастася тази вечер имаше раздвоение на личността. Заядливо нападаше и сам се съгласяваше. Жалък човечец. И такива ли управляват Алма Матер. Поредната гербаджийска калинка - употребиха го и ще бъде засрамен и забравен като кандидат за "перзидент на президентите".

    Коментиран от #509

  • 432 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 433 Айде бе

    2 19 Отговор

    До коментар #400 от "Хехехе":

    А пък Герджиков да му направи една диктовка? Или да му даде домашно? Чудя се как може да сте толкова ограничени и да се гордеете с това? Бас държа, че дотук Герджиков е свършил повече работа, давайки знания на филолози, докато Радев не се е бил за България, нали така? И слава Богу, впрочем!

    Коментиран от #464

  • 434 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 435 Хана

    3 15 Отговор

    До коментар #425 от "Ох Божкеее...":

    Ами нормално така да отговори. Масата гласуващи за него са пенсионери русофили. :-Д

    Коментиран от #449

  • 436 Герджиков

    6 3 Отговор
    Моята позиция е, че трябва да работим усилено за постигането на тази цел, която ще изведе нацията ни от сегашното положение, което не е особено благоприятно от гледна точка на бъдещото развитие на станата ни в Еропейския съюз и на статуквото, което орицетворява сегашното положение, което не е особено благоприятно от гледна точка на бъдещото развитие на станата ни в Еропейския съюз и ние трябва да работим усилено за постигането на таи цел....
  • 437 ВЕРА СУ

    6 9 Отговор
    ОПАСНО Е ДА ПРИЗНАВАМЕ КРИМ ЗА РУСКИ, ЗА ДА СТАНЕ КЪРДЖАЛИ ТУРСКИ.

    Коментиран от #469

  • 438 Хехехе

    10 3 Отговор

    До коментар #427 от "Цола Драгойчева":

    ,,Цоциалист е Тъпият Ви Вожд-Дъртата Комуняга-Бойко Методиев Борисов...!Аз никога за разлика от него не съм бил член на престъпната-БКП...!

    Коментиран от #453

  • 439 гост

    19 3 Отговор
    Гербаджиков нека не се мъчи да ни заблуждава, че генерал Радев
    непрекъснато го "свързва" с някои хора, защото на всички им стана ясно,че сам той се свърза с мафията като се съгласи да е техния
    кандидат, а неговите студенти непрекъснато му го напомнят.
    За разлика от него достойният президент се представи ДОСТОЙНО!
  • 440 Да не харчим пари за избори!

    3 16 Отговор
    По-умния да е президент,а по-тъпия заместник президент.Не се карайте! Да не харчим пари за избори! Герджиков президент! Радев заместник ппрезидент!
  • 441 Луди всякакви

    2 5 Отговор

    До коментар #168 от "КРИМ Е РУСКИ😱":

    И къде ще ходи Огромната? Поне да осигури на гражданите си вътрешни тоалетни и да си погребе убитите от ВСВ, вместо да ламти за чужди земи!
  • 442 5902

    2 1 Отговор

    До коментар #427 от "Цола Драгойчева":

    Тодор Живков към Цола Драгойчева: Другарко Драгойчева, защо се кръстите когато ставате от президиума? Ние сме атеисти!
    Не, другарю Живков, не се кръстя! Проверявам очилата, ведала и дали съм се напикала!
  • 443 Никога не е страшно

    2 4 Отговор

    До коментар #399 от "Ето, не беше толкова страшно":

    Това изречение е типично за самоуспокоение. "Ето, не беше толкова страшно" Попитай някой психиатър.
  • 444 Русский

    3 2 Отговор
    Бяхме нападнати от Наполеон, воювахме с Турция, с германците. Никой от тези завоеватели не успя да завладее Русия. Немците успяха да преминат през Москва само като военнопленници. Сега американците искат да ни нападнат. Всички завиждат на нашите минерални запаси и огромни територии. Само забравят, че по-голямата част от Сибир е негодна за живеене поради постоянния студ.
  • 445 Симитли

    11 4 Отговор
    Тоя с червилото от СУ е новата Мата Хари на Тиквата.
  • 446 Айде бес

    4 6 Отговор

    До коментар #239 от "мутри вън":

    Сигурно си глух и сляп- за мое съжаление, заеквайки, Карадая говори по-литературен и правилен български от новия ви идол- Киро канадеца, с неговото: говоримЕ, мислимЕ, ще направимЕ, ще се срещнемЕ

    Коментиран от #456

  • 447 Затова

    9 2 Отговор

    До коментар #399 от "Ето, не беше толкова страшно":

    гледаше след отговора на Радев в земята! 😂😂😂
  • 448 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 449 Хехехе

    13 2 Отговор

    До коментар #435 от "Хана":

    Говориш с клишета...!,,Русофили...Русофоби"....?!Изтъркана грамофонна плоча и претоплена вкисната манджа...!!!А истинският Проблем е-Крадливата Шайка-ГЕРБ-ДПС.. .!!!!!!
  • 450 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 451 Прочетено

    11 2 Отговор

    До коментар #386 от "Голям цирк":

    в мрежата, но е супер точно и го споделям Уникален умник " е този Герджиков бе! Говори за въоръжение и закупуване на самолети. Казват му, че все едно да си купиш прахосмукачка без маркуч и да искаш да работи, а в същия момент да няма и сервиз да набавиш такъв. Такива самолети са купили.
  • 452 5678

    4 1 Отговор

    До коментар #448 от "миризлив пръч":

    Съдиш по себе си, а това води до грешни заключения!
  • 453 Цола Драгойчева

    6 9 Отговор

    До коментар #438 от "Хехехе":

    Е не така де, товарищ. Умен Радьев е член на БКП от 1985-та, но не отговаряш на въпроса- какво в романа е разтърсило Десовия? Че не може да цитира четиристишие от български поет, разбрахме!
  • 454 😀😀😀

    4 5 Отговор

    До коментар #448 от "миризлив пръч":

    И аз така мисля всеки път като погледна коментарите особено на тема ковид и Радев
  • 455 Имаш ли памет

    11 4 Отговор

    До коментар #399 от "Ето, не беше толкова страшно":

    Радев имаше президентски дебат със Цачева. "Ето, не беше толкова страшно" гербераста Герджиков започна да си говори сам.
  • 456 Уффф ..., Божкеее...!

    7 1 Отговор

    До коментар #446 от "Айде бес":

    Ама то щот Вашият Еднокнижник -Борисов,не говори-,,Ше кажеме...,Ше решиме...,Ше УтидИме...,дет сЪ викЪ...,кЪт кажИме,кЪт УтидимЕ..."...и т.н....

    Коментиран от #476, #478

  • 457 хахаха

    9 5 Отговор
    Герджиков: Г-н Радев аз ви разбирам, че имате сантимент към самолетите Миг, аз също имах сантимент към моят Москвич.
    Радев: Г-н Герджиков аз ви уверявам, че Москвича няма нищо общо със самолет
  • 458 Helmut

    11 3 Отговор
    Мафията търпи поражения по всички фронтове - новото мнозинство в парламента ще неутрализира Гешев и ще започнат тежки съдебни процеси за престъпленията на Борисов и Шайката, а сега и поражението на объркания ректор, който мънкаше като студент, борещ се за тройка... Добри новини за България!
  • 459 Следващия Бойко

    3 8 Отговор
    Колко много си приличат Радев и Бойко》Само дето Бойко по-бързо говори

    Коментиран от #466

  • 460 До цент

    2 2 Отговор

    До коментар #450 от "Docenta":

    Я малко се порови из интернет, и виж кой къде е си пере гащите.
  • 461 Олелее

    8 4 Отговор
    "Моята главна цел е да има редовно правителство и работещ парламент“, поде Герджиков."....!!!???....аааа,кога ще започне да се заплаща труда в България на час(минимум 10 лв. на час)Аааааа ????? Гробарю.

    Коментиран от #489

  • 462 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 463 ФАКТ

    15 5 Отговор
    Радев просто размаза Герджиков!

    Коментиран от #471

  • 464 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 465 Голия Охльов- Хлъзгав

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Пффффф":

    НЕ стаава и за портиер в СУ.....Но с нагаждачество и лизане се е издигнал до ректор...Срам за професорското съсловие!!!
  • 466 Защо тиквата ръси глурости?

    5 3 Отговор

    До коментар #459 от "Следващия Бойко":

    Защото говори бързо.
  • 467 мдааа

    9 5 Отговор
    Сега разбрахте ли защо Борисов не се кандидатира за президент, а прати тоя дървен философ-професор да се излага? Просто си знаеше че няма умствен капацитет да се изправи срещу Радев. Затова цял месец води агресивна кампания срещу него, изпълнена със злоба и обиди. Вътрешно си знаеше, че ако се изправи лице в лице срещу Радев, щеше да бъде смачкан. Не може да се примири с падението си и това му беше последна надежда - чрез подкрепата на Герджиков да превземе президенството. До миналата седмица беше активен с всекидневни брифинги, манипулации и упреци за машинации. Тая седмица се е скрил и притаил, ходи само по манастири да се кръсти и моли за още власт.
  • 468 Хахах

    2 2 Отговор

    До коментар #448 от "миризлив пръч":

    Ти като си от каймака, айде пътувай с течението надолу към септичната яма. Илитерат с комплекси за величие. Типичен представител на фирмата....
  • 469 Имаше

    5 4 Отговор

    До коментар #437 от "ВЕРА СУ":

    референдум, и хората си гласуваха за Русия. А Украйна означава на края на Русия.
  • 470 Все тая

    11 0 Отговор
    Когато бях на 16 г. си мечтаех за гадже с големи цици.
    На 18 най-после си намерих. Но нямаше никакви чувства. Затова реших да си търся сантиментално и много чувствително момиче.
    На 21 си намерих. Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше от най-малкото нещо. По цял ден плачеше за какво ли не, а отвреме навреме заплашваше, че ще се самоубие.
    Затова реших, че ми трябва темпераментно, динамично момиче.
    На 26 си намерих. Тя кипеше от енергия, започваше едновременно десет неща и без да завърши нито едно на другия ден започваше нови десет. Отначало беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Много енергия, но без посока. Реших да си търся умно и практично момиче.
    На 31 я намерих и се ожених за нея. Тя беше много умна и здраво стъпила и с двата си крака на земята. Беше толкова практична, че се разведе с мене и ми взе всичко което имах.
    Сега съм стар и мъдър. И си търся момиче с големи цици!

    Коментиран от #474

  • 471 Радев размаза само България

    3 6 Отговор

    До коментар #463 от "ФАКТ":

    ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ, ИНФЛАЦИЯ, СКЪП ТОК, и други.
  • 472 Капрала

    7 5 Отговор

    До коментар #399 от "Ето, не беше толкова страшно":

    Осъзнаваш ли,че тоя канцеларски хамстер говори за страхуване с боен пилот и генерал от ВВС? Вижте колко смешен е тоя гепджик...

    Коментиран от #487

  • 473 Разбирате ли

    5 3 Отговор
    В момента цялата герберска тролелия откача, понеже от понеделник са безработни. Ще бъдат изритани безславно. Бибитко ще получи пореден звучен шамар и след това ще поеме безславно към затвора.
  • 474 8078

    2 2 Отговор

    До коментар #470 от "Все тая":

    Губиш време, гепи Герджика, щото турците го надушиха.
  • 475 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 476 И аз да кажа

    4 0 Отговор

    До коментар #456 от "Уффф ..., Божкеее...!":

    Никой не иска да ви напада, защото вие по-добре от западняците експлоатирате собственото си население! Ако ви завладеят, трябва да ви лекуват милиона болни от СПИН, да се разправят с алкохолиците, да строят пътища, да плащат прилични заплати... А така вашите олигарси ви грабят , закриляни от корумпираните политици и продават после суровините на конкурентни цени. По евтино от Африка!
  • 477 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 478 Айде бе

    2 3 Отговор

    До коментар #456 от "Уффф ..., Божкеее...!":

    Е, анджък де- нали искаме прогрес, аз не съм фен на това говорене и затова се тревожа! Трябва ли всеки, не харесващ Радев и ПП да е от ГЕРБ? Аз съм анархист и никого не одобрявам....пък и 60% от българите май са на моето мнение!
  • 479 РЕАЛИСТ

    4 6 Отговор

    До коментар #164 от "Martina":

    а плъхчо да е два мандата, тъй ли?
    Не! Ще гласувам за всеки друг,
    но не и за Радев!
  • 480 Дежа вю

    4 2 Отговор
    10 Ноември 2016, Четвъртък, Румен Радев Цецка Цачева. 18 Ноември 2021, Четвъртък, Румен Радев Атанас Герджиков. Познайте резултата.
  • 481 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 482 Дежа вю

    5 2 Отговор
    10 Ноември 2016, Четвъртък, Румен Радев - Цецка Цачева. 18 Ноември 2021, Четвъртък, Румен Радев - Атанас Герджиков. Познайте резултата.
  • 483 Извънземен с летяща чиния

    5 4 Отговор
    Кой е Герджиков? Радев го знаем, страхотен пилот, летял съм до неговия самолет в невидим режим, за да не вижда чинията.
  • 484 ЩО ТАКА БЕ

    5 6 Отговор

    До коментар #475 от "бузю":

    ИМА БЛАГОРОДНО ИЗЛЪЧВАНЕ, СРАВНЕН
    С РАДЕВ.
    ОСВЕН ТОВА Е С КОСА, НЕ Е ПЛЕШИВ.
    РАДЕВ КОЛКО ЗЛОБНО ГЛЕДА, АКО
    ИЗПУСНЕ КОКАЛА, НА КОГО ЩЕ СИ ГО
    ИЗКАРА, НЕ СЕ ЗНАЕ.
    ДЕСА ДА СЕ СПАСЯВА, ЗАВАЛИЙКАТА..

    Коментиран от #502

  • 485 mnbvc

    6 3 Отговор
    Гепиджипа лъже от първото си овяване по медия,цяла Б-я разбра че ББ и Доган го издигнаха и подкрепят само той горкия нищо не знае и е чист като мамино девойче,машалла-ефенди.
  • 486 Помните ли дебата

    3 3 Отговор
    На 10 Ноември 2016, Четвъртък, Румен Радев Цецка Цачева. И какво стана после?
  • 487 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 488 факт

    6 4 Отговор
    Румен Радев към проф. Герджиков: Приехте да бъдете лицето на коалицията "Магнитски" и на тези, които ограбиха България. Вас ви представя бивш вътрешен министър, който нареди по време на протестите да бъдат пребити вашите студенти
  • 489 Цола Драгойчева

    2 3 Отговор

    До коментар #461 от "Олелее":

    Товарищ, тоя въпрос към Радьев. Нали още 5 години Слънцето ще ти бъде пРезидент!
  • 490 кака Мара

    4 2 Отговор
    Ехх Герджиков еххх ти си голям сладуран еййй кака Мара съм в неделя ще те изчеластра едно хубаво да ти държи до Коледа
  • 491 ЧЕГЕВАРА

    3 5 Отговор
    САМО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ДРУГОТО Е ПУНТА МАРА КАКТО ГО Е КАЗАЛ МЪДРЕЦА ОТ БАНКЯ
  • 492 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 493 До Радевите Мразещи България

    5 7 Отговор

    До коментар #422 от "Автомонтьор":

    ПРОЧЕТОХ ВСИЧКИТЕ КОМЕНТАРИ ВИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ ВИЕ КЪДЕ ЖИВЕЕТЕ СЛЕПИ ЛИ СТЕ КОИТО ПИШЕТЕ ГАДОРИИ ХАРЕСВА ВИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ОГРАБЕНА ЧЕ ИЗРАЕЛЕЦ ЩЕ Е ВЪНШЕН МИНИСТЪР ЧЕ ХОРАТА ИЗМИРАТ ЧЕ БАРЕТИ ТАРАШАТ МИРНИТЕ ДОМОВЕ И МИРНИТЕ ГРАЖДАНИ В ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ХАРЕСВА ВИ РАДЕВИТЕ НАЗНАЧЕНИ СЛУЖЕБНИ ПРЕВРАТАДЖИИ ДА ФАЛИРАТ БЪЛГАРИЯ И ЗАЩО РАДЕВ ТРЯБВА НА ВСЯКА ЗЕНА ОЩЕ 5 ГОД ДА ТЕРОРИЗИРА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЛИ ПРЕКАЛЕНО

    Коментиран от #499

  • 494 worm

    2 2 Отговор
    Карата от дпс не толкова прост, колкото изглежда. Би тъпана, само да предупреди Боко. След днешния пореден провал проектът на герб за президент отиде у ряката.
  • 495 ТОЧКА

    6 2 Отговор
    ГЕРЖИКА ВЕЧЕ Е МИНАЛО БЕШЕЛО В СУ . БОКО И В БАНКЯ ВЕЧЕ НЕ Е НИКОЙ , ЗАЙЦИТЕ ШЕ ГО ИЗЯДАТ !
  • 496 До Радевите Мразещи България

    7 6 Отговор

    До коментар #21 от "Asdfg":

    И КАКВА МУ Е КЛАСАТА НА РАДЕВ ГЛЕДАШЕ НАСТЪРВЕНО ЗЛОБНО ПЪШКАШЕ НЕ ЗНАЕШЕ КАКВО ДА КАЖЕ И ПОСТОЯННО ГОВОРЕШЕ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ РАДЕВ Е СТАТУКВАДЖИЯ НЕ ИСКАМ ТОЗИ ЧОВЕК КОМУНИСТ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ИСКАМ СИ ДЕМОКРАЦИЯТА ВЪН ОМРАЗАТА НА РАДЕН ДИКТАТОРЪТ
  • 497 Beee

    5 4 Отговор
    Искам да попитам : тоя жалък Герджиков такава мазна муцуна ли си е по принцип или специално се маже с някаква мазнина ?
  • 498 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 499 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 500 Успех

    3 0 Отговор
    им пожелавам!
    Хубавото е, че и двамата са масони, те имат поне някакви правила и морални норми.
  • 501 Пророка Мохамед

    4 2 Отговор
    Връзката с реални лица и събития е случайна...

    21.11.2021г

    48% избирателна активност

    избори за президент на Република България

    Румен Радев- 69%

    Анастасчо Гербджиков - 31%

    Да живее България и президента Радев.
    Само напред и нагоре.
  • 502 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 503 бузю

    1 4 Отговор

    До коментар #416 от "Хана":

    алоуууу , ние президент ще избираме ,не театрален критик!!!!
  • 504 Жалко за теб

    2 1 Отговор

    До коментар #498 от "До Радевите Мразещи България":

    Помниш ли от квотата на коя партия беше зам. министър на културата твоя подопечник?
  • 505 100%

    8 4 Отговор
    След дебата Борисов се е скарал на Герджиков, понеже на 100% беше победен в словесния дуел с Радев!
  • 506 СУ591

    5 1 Отговор
    Рейтинга на СУ ще потъне от 591 до х 1000.
  • 507 летящ

    5 1 Отговор
    малиии ,то мига доста над москвича
  • 508 Само,че

    2 9 Отговор
    Радев се изложи.Някакви високопарни заучени речи без покритие.Да той е разединител на нацията от 5 г.,а днешните негови въздухари далаверажии с уж на първо място не стават,дори е опасно, карат през просото и гонят само личния интерес.Радев е обвързан с червените и ДС ,те го избраха и то партия която съсипа 2 пъти БГ до дъно,изгониха населението сега говори за мафия,а тя около него и уж не я забелязва.Корупцията не почва от Борисов,ноо ББ първи започна да чисти ,дори хора преди още да ги проверят и разследват.Това изопачаване и извъртане на фактите ми идва в повече!
  • 509 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 510 Жорко

    1 2 Отговор

    До коментар #170 от "Горския":

    Така е..под юргана така говорят.
  • 511 Христо Христов

    4 3 Отговор
    Радьев към министъра на образованието - романът "глина " да замени "под игото " ,щото ме разтърси!
  • 512 Цола Драгойчева

    2 4 Отговор
    Радьев - да се знае - считано от днес, Дертлиев да се запише като президент на България! Аз казах, Хау!
  • 513 ХАН КРУМ

    6 2 Отговор
    колко трябва да си ограничен ,за да ти харесва поредния плевналиев на борисов с претенции без възможности.човек с памет само 6 месеца назад.или ако се върне по назад, ще стане дума за едни 30 мил, за които писа григор здравков от легия анти мафия?

    Коментиран от #516

  • 514 Дон Корлеоне

    6 3 Отговор
    Досега в мафията какви ли не е имало?! Вече си има и професор!
  • 515 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 516 Цола Драгойчева

    3 8 Отговор

    До коментар #513 от "ХАН КРУМ":

    Колко трябва да си ограничен, за да харесаш национален предател, масон и комунист, напълнил Президентството с агенти на ДС!
  • 517 Бум

    11 0 Отговор

    До коментар #498 от "До Радевите Мразещи България":

    Чекмедженце тук, чекмедженце там и хоп, КОЙ ми ака в гащиите!
  • 518 Купен професор

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пффффф":

    Да, с такъв Професоре, университет палячо!
    Иначе сериозно, тази личност Герджиков е еманация на псевдо професорите в България.
  • 519 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 520 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 521 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 522 хахааааа

    4 2 Отговор

    До коментар #521 от "до простака":

    Хахахахааа! Това ми хареса:

    -благородна осанка на мазен задник-
  • 523 няма знач

    6 1 Отговор
    Не се карайте, вероятно Радев ще победи.
  • 524 Посетител

    0 3 Отговор
    Отговорите на Радев бяха кратки, лаконични - по войнишки. На Герджиков - по-обтегаеми, с повече думи, но не повече от клишета и опорки. За регламента: твърде скован, прекалено следващ буквата а не духа на закона! Цепещ секундата на две. До степен че не допусна двамата кандидати до реален дебат а... кръстосано интервю към двамата едновременно.
  • 525 8335

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "днес":

    ГОТИНА Е В НАЧАЛОТО НА ПРЕДАВАНЕТО В ДАЛЕЧЕН КАДЪР :D
  • 526 т90

    6 0 Отговор
    Да сравниш Миг 29 с Москвич е признак на тотална некомпетентност. Не може кандидати за президент да правят такива съпоставки, утре ще изцепят нещо подобно където не трябва, такъв ли ни трябва за президент. 10 начина за махане на главния прокурор знаел а не каза ни един... Айде нема нужда да слушаме това което си мисли, че искаме да чуем. Повърхностен зубър е Герджиков !
  • 527 Глина

    8 0 Отговор
    Глина - Виктория Бешлийска

    РЕЗЮМЕ:

    Създадена от огъня на думите и пръстта на историята, „Глина“ е книга за любовта като съзидание и наказание. За ревността като проклятие. За мистичната сила на един майстор, който ведно с глината вае съдбата си.

    Легенда разказва, че през XVII век самобитните грънчари от малкото село Бусинци, Трънско, получили благословията на турския султан единствени да пътуват свободно в границите на империята, за да продават стоката си. Толкова първична сила, красота и простота имало в бусинската керамика, че отваряла и сърца, и врати. Отваря и страниците на „Глина“. Романът взема необработената пръст на легендата и я завърта на писателския чарк, за да извае история, която се лее като вода и пречиства като огън.

    Направени сме не от думи, а от кал.
    Шепа от калта ако дадеш на някого, всичко си му дал.
    Ако той ти върне от калта сърце, значи всичко имаш.

    Тя е Жара – с име, родено от светлината на огъня, и нрав на буен планински поток. Той е Велико – майстор грънчар по наследство и по сърце, който диша с глината и живее за чарка. Срещата им е като досег на пламъка с полъх – въздухът може да разгори искрата също толкова лесно, колкото и да я накара да изтлее. Но когато на пътя й се изправя съдбата на цялото село, любовта им неволно се превръща в цяр за общата болка. Велико знае, че от пръстите му може да излезе онова, което ще откупи свободата на бусинските майстори. Но не подозира, че глината в сърцето му ще подпечата Жа

    Коментиран от #528

  • 528 Глина

    8 0 Отговор

    До коментар #527 от "Глина":

    ........
    Но когато на пътя й се изправя съдбата на цялото село, любовта им неволно се превръща в цяр за общата болка. Велико знае, че от пръстите му може да излезе онова, което ще откупи свободата на бусинските майстори. Но не подозира, че глината в сърцето му ще подпечата Жара като своя.

    ---------------------
    Ето това избра Радев.

    Желая му успех!
  • 529 Е ли е магарица

    6 2 Отговор
    Само да питам, за един преятел!!!!
    Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде избран за президент... досущ кат ЧЕХЛЮ!!!
    Въпроса в случая е: Е ЛИ проф. ГЕРБДЖИПКОВ МАГАРИЦА!!!!
    Или пък е просто привърженик на част от Истанбулската конФекция.
  • 530 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 2 Отговор
    Глeдaх дeбaтa oт 33м нa тaм...И двaмaтa дocтa грeшки нaпрaвихa!При гeрджикoв бяхa Фундaмeнтaлни ,a тoй бe c бeлитe фигури...Ocнoвнoтo e в Притчaтa зa Руcия...Кaк мoжe хeм дa иcкaш Диaлoг cъc cвръх cилa хeм дa нe признaвaш КРИМ ЗA РУcки????тoвa e Дървeнo Жeлязo.Тoчнo в тaзи тoчкa гeрджикoв ce зaгуби в пoзицитa cи нa тaблoтo!В тoвa oтнoшeниe Прeзидeнт Рaдeв бe нa Нивo!Тoй в Диcпутa бe c Чeрнитe фигури ""прeдocтaвeни"" му oт Cлужeбнoтo прaвитeлcтвo,кoeтo тoй нaзнaчи....Тoй cтoeшe мнoгo cлaбo в Ceртификaт,икoнoмикa1,Бaнки2...Нo бe aтaкувaн нe cъвceм тoчнo в cлaбocтитe cи!Бяхa ги пoдкoвaли,нo caмo тoлкoвa.Явнo бхa пoдгoтвeни прeди шoутo.Тe ca нa възрacт,кoгaтo Мисловните рeфлeкcи нe ca ,кaтo нa трeнирaн Млад мoзък и мoгa дa прeцeня!
  • 531 waterwet

    6 2 Отговор
    Да се изкажеш неподготвен в статута си на кандидат-президрнт е неприемливо!
    Да се изкажеш просташки в статута си на Професор е унизително за цялата академична общност!
    Да бази Хоспод от болноамбициозни некадърници България!
  • 532 dad

    5 1 Отговор
    За Радев или не,
    това е въпроса
    дали е по-достойно за душата
    да се изправи срещу единомислието и монолита
    на гневната държава
    или да тъне в Герберастска сган?
    Но, ето балотаж ела... затрай си или лай...
  • 533 ЗАТВОР ЗА ФАТМИ

    3 6 Отговор
    ГЛЕДАХ ВНИМАТЕЛНО ДЕБАТА....,
    ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СЪМ ТВЪРДО СРЕЩУ ФАТМАКА, проф€$орч€то € ДР€БНА ДУШИЦА-мижитурка-КАРИ€РИ$Т ....!

    БЪЛГАРИЯ ОТНОВО НЯМА ДА ИМА ДОСТОЕН ДЪРЖАВЕН ГЛАВА!

    ФАЛШИВ Г€Йрой-нато-БКП Г€Йрал,
    ИДВА ТВОЯТ ТЪЖ€Н КРАЙ!

    ЗАТВОР ЗА ФАТМАКА -ПР€ДАТ€Л И КЛЕТВОПР€$ТЪПНИК!
  • 534 Калинка

    1 7 Отговор
    Браво на Герджиков! Разби Радев пред милионна публика!
  • 535 Тоя е чехльо номер 2

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Лахана":

    Абе убедих се.от дебата с Румен Радев...Направо ГЕРБажиков си е...- П- - -Л на амбреаж...!
  • 536 Факти

    0 0 Отговор
    Сами си забиваме пирони в кофчезите а после ще управляваме страна.
    Както вица за ада само българския казан не се пази .
    Значи като имаме такива професори които не знаят география да не ги допускаме изобщо до избори.
    То си мо личи по физиономията че не става прилича на поставено лице от километри даже ако се провери ще се разбере че някой му е помогнал изобщо да стане декан.
  • 537 ТОЙ Е

    1 0 Отговор
    УПОТРЕБЕН ОТ БОЙКО
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове