25 Ноември, 2021 10:23 2 359 29

Преговорите за кабинет продължават с тема "Вътрешна сигурност" (ВИДЕО)

  • преговори-
  • съставяне на правителство-
  • вътрешна сигурност

Обсъждат се основните проблеми на съответния сектор

Преговорите за кабинет продължават с тема "Вътрешна сигурност" (ВИДЕО) - 1

Днес продължават преговорите за съставяне на редовен кабинет с мандата на "Продължаваме промяната".

Срещите се провеждат в експертен формат.

Обсъждат се основните проблеми на съответния сектор, предложенията и мерките, които се предвиждат според програмите на различните партии. Днес на дневен ред са още секторите екология, регионално развитие, култура. Вече бяха проведени дискусии по темите икономика, енергетика, транспорт, правосъдие, здравеопазване, земеделие, образование и електронно правителство.

Проследете преговорите между ПП, ДБ, ИТН и БСП за съставяне на правителство по тема "Вътрешна сигурност":


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БиБи

    11 11 Отговор
    Поговорете си още малко, и накрая да идвам да подредя хаУса!
  • 2 user

    12 16 Отговор
    Тези малоумници дори няма да си правя труда да ги слушам. Пълен цирк. Българският политик като види камера не знае къде се намира и говори неща, които знае, че няма как да се случат, но се харесват. Да видим как ще разпределят баницата и да се започва грабенето. Тези ще ограбят държавата за отрицателно време.
  • 3 данс

    8 4 Отговор
    Вътрешна сигурност подлежи на широко и дълбоко обсъждане, защото е разпробита. Последните няколко десетки години бе превърната в партийна сигурност обслужваща интересите на определени лица от олигархията кръжащи около силните партии на деня. Музикален пример, черно море, много е добре, с тръбата към морето, шаялякале, сакове да има, най още по добре.
  • 4 7546

    6 3 Отговор
    На 14 декември официално Правителството казва едно много голямо ДА на РСМ.
    Ще има извинения за неконструктивната, абсурдна и фантасмагорична позиция, която е забавила приобщаването на РСМ.
    Но пък им признаваме малцинство в Благоевградско като извинение.
  • 5 Пробвах да ги слушам

    4 5 Отговор
    Няма смисъл. Те кк се слушат не знам
  • 6 Споко

    8 9 Отговор
    То и мистър Бийн да сложат за премиер след Бойко, ще се справи много по-добре, така че имаме всички поводи за оптимизъм:)))
  • 7 Ха ха ха

    7 9 Отговор
    Новите болшевишки калинки на радев от продължаваме подмяната ,са в тесен сговор с бесепарските комунисти и агентите на ДС от партийката на носоклюна , и за капак един учидолски цигулар , който ревеше с глас на погребението на Илия Павлов . Да ви е честита българи новата подмяна на старите разбойници с нови ...
  • 8 Селяк

    4 3 Отговор
    Гледам и не вярвам на ушите си! Предлага се повече власт и контрол на ДС, НАП, НСО да контролират корупцията в България?!?! Предлагат и въвеждането на криптовалутата! Това правителство си личи, че работи за тях си а не за народа! Няма бърза ракция за отчет на личните средства, пари, фирми и имущества на всички депутати предишни сегашни, на всички управители на възлови постове, за да се види реално от къде са придобили парите и да им се отнеме всичко за което нямат реално доказателство, ме са го придобили честно. Не! Това не се случва! Тук се предлагат неща които ще работят за правителството! Не съм изненадан! И преди го казах, тея са като ГЕРБ и останалите шайки!
  • 9 Дългият

    8 2 Отговор
    Шиши, бойко и Каскета треперят да не оставят Рашков за вътрешен министър. Спокойно, може да се появи някой нов младок, който скоропостижно да измете шайката.
  • 10 Перо

    2 2 Отговор
    Пишете имената на дебатиращите да се види колко разбират от този сектор!
  • 11 Те убиват

    0 0 Отговор
    Службите са ме привързани към машина за да се гаврят, мозъчен интерфейс човек - компютър!
  • 12 Стойко

    5 4 Отговор
    Къде са се покрили двата смазани и сринати Герберски троляка? Единия с "27-ТЕ ПОБЕДИ " на тиквун и другия "РАДЕВ СА СПИЧА..ДПС ТИ БИХА ШУТА"????? Румен Георгиев Радев има 1 млн.и 540 хил.гласа срещу коалицията ГЕРБ +ДПС ( Герджиков) 733 хил.гласа. А на парламентарните ГЕРБ -591 хил.гласа. Радев отрепа убедително и ГЕРБ на парламентарните и ГЕРБ+ДПС на президентските . Сам ги дере като шкембе в дувар и маче у дирек!!! Къде са тези сринати Герберски троляка? Да напишат пак за 27-те победи на тиквун и как Радев се спича????

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Чегъртанян

    2 0 Отговор
    РАШКОВ МИНИСТЪР! Копраим с прокурора от СП, който вчера излъга, че няма нищо започнато срещу него?
  • 15 Гай Турий

    1 0 Отговор
    Разследващи полицаи??! А какво прави следствието, защо го вкараха в прокуратурата??! Разцепиха бившето следствие на следователи и на дознатели??! Да се възстанови следствието и дознателите да влязат там, а новата структура да си влезе в МВР.
  • 16 Избирателите БГ

    1 0 Отговор
    Българи съединявайте се! Вие сте 7 милиона и ще ставате повече, ако прогнозите са верни. Трябва само да бъдете единни и да гласувате за този, който плаща повече. Винаги ще има такъв, защото, докато гласувате за него, ще ви плаща и ще ви наричат нежно „нашите избиратели“.

    Задължително тази eceн при приeмaнeтo нa бюджeт 2022 трябва ce приeмe,чe вcички cтaри пeнcии до 2020 година да ce прeизчиcлят cъc cрeднo ocигуритeлният дoхoд oт 2020 гoдинa.Това засяга пряко живота на вашите майки и бащи!Да дадем отпор на тия които ни лъжат!

    Тaкa,чe cкъпи Българи внимaтeлнo ги глeдaйтe кaк рaбoтят и cи пoмиcлeтe дoбрe зa кoгo дa глacувaтe на следващите избори!

    Дo ceгa никoя пaртия нe e гoвoрилa пo тeзи въпрocи!Вмecтo прoгрaми caмo плюeнe пo oпoнeнтитe cи!Вcички пaртии ви зaбрaвихa!

    Нe виждaм cмиcълa дa глacувaмe и дa им дaдeм пo 8 лeвa нa глac!
  • 17 Оказа се,

    1 0 Отговор
    че две трети от депутатите на тази партия са навързани като свински черва в сложна мрежа от фирми, НПО-та и образователни институции, зад които стои фондация „Америка за България“.

    Самото разкритие не би трябвало да е кой знае каква изненада.


    Профилът на лицата около Петков и Василев подсказва, че става дума за хора с ясно изразени „прозападни“ културни тежнения, афинитет към НПО-сектора и липса на скрупули относно чуждестранното финансиране.
  • 18 Запознат

    1 0 Отговор
    „Америка за България“ е една чужда централа, която вербува
    потенциални родоотстъпници, корумпира и развращава българския обществен (а оттам и политически) елит. По данни на някои анализатори вербуваните и купени от американската фондация българи на терен е между 30 и 50 хил. души. Това е т. нар. компрадорски колониален елит, който осъществува управлението и контрола над колониалната територия България. В него влизат политици от почти всички големи български
    партии, собствениците на по-големите медии, политолози, социолози, анализатори, културтрегери, икономисти, банкери и пр.
    Съединените щати имат верига от подобни тинктанкови фондации в много държави по света и общото между всички тях е, че основната им скрита дейност е прокарване на американските интереси в съответната страна (най-вече чрез
    изграждане на местна „агентурна мрежа“ от грантово зависими политици, общественици, интелектуалци).
    Парадоксалното е, че създаването на реципрочна фондация (примерно, фондация„България за Америка“, ситуирана във Вашингтон) е нещо напълно немислимо. Ако някой се опита да го направи, ще се сблъска челно с федералното законодателство.
    на САЩ

    Коментиран от #19

  • 19 Фондации

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Запознат":

    като „Америка за България“ нямат място тук, а обществото ни има нужда от лустрация – на настоящите чужди агенти. Независимо на кой господар служат – американски, еврейски, турски и или някакъв друг.

    Това обаче е за едни други времена.

    Сега трябва да внимаваме едни обвързаности да не доведат до огромни национални предателства.

    И/ или / ако и когато те се случат – да излезем и да ги пометем.

    Коментиран от #25

  • 20 Кръгът

    1 1 Отговор
    „Капитал“ на Задкулисието с олигарха Прокопиев овладя чрез Кирил Петков и ДБ парламента, а скоро правителството. Очевидно са в гореща връзка и с президента. Промяна няма, има подмяна на едни олигарси и с други олигарси в Задкулисието чрез промяна на пешките на игралната дъска.

    Сега им остава да завземат прокуратурата и КПКОНПИ, и цялата власт плюс всички ресурси ще се командват от задкулисието на Прокопиев и неговите маши във властта. Затова им е зор да изчегъртат Гешев и да си сложат техен човек.

    Коментиран от #21

  • 21 На Корнелия

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Кръгът":

    Нинова остапбендеровците на Румен Радев – Кирчо и Кокорчо направо са заявили имена за министри и заместник областни управители от квотата на … БСП, като всички имена, без изключение!, са от вътрешната опозиция на БСП, свързана с Румен Радев, остапбендеровците, Кирил Добрев, Георги Гергов, Паргов и т.н., които на практика разбиха и убиха БСП, преливайки гласове на президентската партия ПП.

    Коментиран от #22, #23

  • 22 Нататък

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "На Корнелия":

    позиции на заместник министри и зам-областни управители от квотата на БСП, също били посочени от харвардските партийци на Румен Радев, като всички имена били от вътрешната опозиция на Корнелия Нинова в БСП.

    Главен церемониал майстор на набутването на готвените нови зам-областни и областни управители от квотата на БСП бил Кирил Добрев, който както е знайно се интересува първо от собствената си далавера, а в случая тя е свързана И с договорите му за зареждане с гориво на де що община се сетите.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 В същото

    1 1 Отговор
    време вътре в партията, подклаждани от Румен Радев, трима бясно играят за стола на Корнелия Нинова. Доскоро стоящият до Корнелия Нинова Кристиян Вигенин – тотално я е предал и върти дупе накъдето успее да засмуче повече вероятности да бъде пласиран пак в роководството на БСП и без Корнелия Нинова.

    Другият, който шета из страната Калоян Паргов уговорял и вербувал хора по места от БСП него да го подкрепят за шеф на БСП. Паргов имал засега поне привидната подкрепа на Кирил Добрев.

    Крум Зарков пък разчитал на Румен Радев да го набута за шеф на БСП и вероятно има най-големи шансове, предвид дупенето му и пред Херо Мустафа.
  • 25 Хехе

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Фондации":

    Пропуснал си да изброиш и руски, май не е случайно.
  • 26 преса

    0 0 Отговор
    ЗАТВОРЕТЕ ПЕТЯ АВРАМОВА ТЯ Е ПРИБРАЛА ДОСТА МИЛИОНИ ОТ МАГИСТРАЛА ХЕМУС МИ КАЗА ЕДИН ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ
  • 27 затворник

    0 0 Отговор
    Какво ще правим с Кметовете станали милионери при тиквата от общински поръчки,еврофондове,далавери,субсидий къщи за гости дърводобив
    ЗАТВООООООООООР!
  • 28 адвокат

    0 0 Отговор
    ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ПУДЕЛИ НА ГЕРБ В СТРАНАТА ДО ЕДИН ИНАЧЕ НИЩО НЕ ПРАВИМ
  • 29 Радан

    0 0 Отговор
    АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ ДАВА ЛИ ОЩЕ ПАРИ НА СУДЖУЦИТЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове