25 Ноември, 2021 12:09 2 250 25

Правосъдният министър даде на ВСС три дела срещу бившия кмет на Пловдив Иван Тотев

  • иван демерджиев-
  • всс-
  • иван тотев

По думите му разследванията са започнали по различно време, но са прекратени по едно и също

Правосъдният министър даде на ВСС три дела срещу бившия кмет на Пловдив Иван Тотев - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на правосъдието Иван Демерджиев представи пред Висшия съдебен съвет документи по 3 случая, свързани с дейността на бившия кмет на Пловдив Иван Тотев, съобщи бТВ.

Става въпрос за разследвания, разгледани от 4 специализирани прокурори. Според документите на министъра, разследванията са прекратени по едно и също време, а са започнали по различно време.

Разследванията са били свързани с градския транспорт в Пловдив, зоопарка и почистването на гробищния парк.

ВСС вчера е изпратил писмо до министъра да представи документите и по случая Осемте джуджета. Писмото още не е стигнало до него. И веднага ще представи документите.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калъчев

    46 5 Отговор
    Брово. Мутрата скри своето крадливо протеже в Пловдив. Прокуратурата и той са прибрали парите от кражбата на маминия, а той за да мълчи са го набутали в депутатскката листа да дреме докато престъпленията му получат давност. Да ама не. Тотев е крупен национален престъпник, все още неосъден, но се надяваме да го осъдят.

    Коментиран от #23

  • 2 Ейййй, никакъв ред нема у Факти ...🤔 М

    6 5 Отговор
    Ейййй, никакъв ред нема у ФАКТИ...🤔
    Ма не можете просто така да си поствате току- така що ви е на сърце. Та, да уточним некъв прегледен график... по възможност:
    7.00 – 8.30 – КотЯнца, мечАнца, кафенца… и задължителено придружени с надпис: „ Добро утро!”
    8.30 – 10.00 – Закуска: Кифли, курабии, мекици, баници и прочие... и не забравяйте да турите и по едно: „Да ви е вкусно!”
    12.00 – 13.00 – Обяд: Супи, сърми, чорби и други – според сезона и кулинарните умения на интернет потребителите… Останалите,дет сме от кръжоко „Ръцете ни пречат” само ша лайкваме и тук-таме ша окуражаваме с едно: „Браво!”
    14.00 – 15.00 – Куелю, Букай … и други класици с мъдри мисли, току-виж пък на некой са помогнали… (задължително реагирате със сАрчица, лайкове не вършат работа в случая)
    15.00 – 16.00 – поезия от типа: „Като се сетя за вас... и сърцето ми става на квас!”
    … затишие…
    19.00 – 22.00 – Андреа, Азис, Фики и баща му, нали… да не стават грешки. Някак неуместно е в този часови пояс: Бах, Бетовен, Чайковски… оти те тука се почва пиенето...😂
    23.00 – полунощ – Уетснейк, Металика, Рейнбоу и … тез-онез
    … и след полунощ – Лара Фабиан, нали?!? С ред сълзи... ред сополи…
    И те така: Ред требва да си има тука!!! Ред!!!
    А секса е според това коги сте се къпалЕ...
    Има къпане - има секс.. .
    😂🤘🏻😁
  • 3 Добре

    26 3 Отговор
    е направил , да почва и другите гербави кметове - милионери !

    Коментиран от #5

  • 4 престъпления

    17 1 Отговор
    Хайде сега да видим работа срещу почти 3-те заплати отгоре за натовареност. Колко ли ще се натоварите и какъв ще е резултатът? Със справедливи присъди?
  • 5 Ха ха

    18 4 Отговор

    До коментар #3 от "Добре":

    Фандъкова е на първа линия.
  • 6 Българка

    19 3 Отговор
    Каскетурата е съучстник на мафията и е ОПГ, а не част от съдебната система. Всички от ВСС по най-бързия начин отстранени, а тези спец.прокурори разследвани за престъпно съучастие
  • 7 гост

    5 18 Отговор
    Претоплени манджи, чудят се с какво да се заяждат .Дейност за пред раята , дето не вдява как работи прокуратурата. Пфу , гнус !
  • 8 НЯКОЙ

    14 1 Отговор
    "Размотаване и прекратяване - това е нашата сила и чест!" - мото на ВСС и всички надолу в системата!
  • 9 Генчо Даков

    12 0 Отговор
    Само в града на Апостола фалшивите проекти си вървят......пей сърце.....Кабамилионеров.....
  • 10 ужасен

    7 0 Отговор
    И по тази дела каскета е казал-невинен е !!
  • 11 Антигербер

    8 0 Отговор
    А кмета на Варна кога??
  • 12 Пепи

    9 1 Отговор
    В Пловдив освен Тотев трябва да бъдат проверени Менда Стоянова, Спартак Николов дългогодишен директор на ВИК Пловдив, Ани Лафчиева, Радослава и Атанас Ташков и всички районни кметове. Пълна данъчна проверка на тях и на близките им и на свързани фирми.

    Коментиран от #14, #24, #25

  • 13 Фактология

    2 0 Отговор
    Вече не вярвам на никакво правосъдие...От 1990 година насам, колкото и да се сменя властта няма и 1 осъден политик..Всички са навързани като свински черва...Колкото осъдиха оня Черния за разпродадената България на парчета изкарвайки народа на улицата... И не се намери за него съд .....За какво изобщо коментираме.
  • 14 Прав си

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Пепи":

    Кои изкупи заводите болниците хотелите панаира и още други Те са другари и трябва да ги пазим Които е крал да си понесе вината За един локгдаун измяха хиляди хора Кои е виновен И правителството се гордее
  • 15 майна

    1 3 Отговор
    Пълният провал на служебното правителство и президента Радев в управлението на държавата, Безплодието и некадърността в управлението на министерството на правосъдието, води логично до милиционерските изстъпления ставащи в МВР под брутално наглото ръководство милиционера Рашков Имотният. Търсят неистово под вола теле за да спасят положението в имджов план!
  • 16 неполиткорект

    1 3 Отговор
    От тая трънка няма да излезе заяк, колкото и да се напиня министъра! Явно Радев му е казал да търси нещо да се покрие провалът му.
  • 17 бизнес

    1 2 Отговор
    Тя икономиката фалира, държавата се срива, а министъра притопля вчерашен вкиснал обяд за нахрани обедняващият не с дни и часове, а с минути народ!
  • 18 На баня в Банки

    1 3 Отговор
    Когато Радев и правителството му не могат да обяснят защо при Борисов цената на тока беше 80 лв. за мегават, а сега е 530 лева трябва да се търсят виновни, там където ги няма!
  • 19 майна

    0 4 Отговор
    Аз по-голяма глупост не съм виждал и чел! Тия сигналите за тия дела и проверки бяха лъжливи и престъпни по своята същност и целяха единствено да се спре развитието на Пловдив, чрез атака срещу кмета Тотев, който докара града до първо място в България. Още в първият си мандат промени тотално облика на града и го направи най-добър за живеене и с най-много бизнес, затова от цялата държава се стичат хора за да учат, живеят и работят в Пловдив. В Пловдив се издават най-много разрешителни за строеж вече 10 години, просто защото има непрекъснат глад за жилища и това се дължи на промяната която докара Тотев!

    Коментиран от #21

  • 20 неполиткорект

    1 3 Отговор
    Дребната душица на министъра с вид на овчар в ТКЗС се потресла от съмнения, дали да отиде до кенефа по голяма или по малка нужда, защото простата го алармирала!
  • 21 бунарджика

    1 4 Отговор

    До коментар #19 от "майна":

    така е политиците от цялата държава се пукнаха от яд, когато през 2014 екипа на Тотев спечели за Пловдив "Европейската столица на културата 2019" и от тогава, като започна да се излива една помия, която всяко новоназначено прасе продължава да лочи с огромен апетит. Простащината и злобата ни държат живи, без нея ще умрем!
  • 22 правист

    1 3 Отговор
    Съмненията на министъра на Правосъдието, нямат нищо общо с Правосъдието!
  • 23 бай Ставри

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Калъчев":

    Калъчев да те уведомя, че Лъжесвидетелството и Клеветничеството се наказват от НК и че за тебе има място в СЦЗ. Отделил съм ти една прекрасна килия, южно изложение с трима роми за съквартиранти.
  • 24 запознат

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пепи":

    Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха! Колкото и да е странно точно тия хора и техните фирми са били проверявани десетки пъти и няма нищо, което да е проблем! Срещу Гергов например няма нито един сигнал, нито срещу останалите свръх богати пловдивчани в сравнение с които тези които си изредил са кръгли сиромаси.
  • 25 запознат

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пепи":

    Странно защо срещу Тотев има пуснати десетки безплодни сигнали, защото родителите му имали един хотел? Но защо никой не е пуснал сигнал срещу Гошо Гергов, нито Прокуратурата е завела дори едно дело срещу него? Нито когато "придоби" Свинезавода в Маноле, нито когато придобили хотел Санкт Петербург, нито когато Станишев и Нинова му подариха Панаира, нито когато Общинския съвет при кмета Чомаков му подари "Старият град", нито когато "придоби" ЦУМ, нито когато "придоби" Пловдивската телевизия Евроком, нито когато придоби дупката във Варна, нито когато придоби хотелите си на морето, нито по повод на пътностроителните му фирми! А де?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове