25 Ноември, 2021 15:35 18 240 77

Димитър Ганев обясни кога ще възникнат проблемите между Радев и Кирил Петков

  • димитър ганев-
  • радев-
  • кирил петков-
  • проблеми

Според него новото правителство няма да маха кадри на ГЕРБ, а тези от служебния кабинет

Димитър Ганев обясни кога ще възникнат проблемите между Радев и Кирил Петков - 1
Снимка: БГНЕС

На ДСБ ѝ е много трудно да седне на една маса да преговаря с Румен Гечев и Румен Овчаров. Всички формации ще трябва да направят компромиси, каза социологът Димитър Ганев пред БНР. Според него новото правителство няма да маха кадри на ГЕРБ, а тези от служебния кабинет, което ще доведе неминуемо до конфликт между държавния глава и евентуалния премиер Кирил Петков.
Всички играчи около масата имат интерес от правителството и няма да видим червени линии. Проблемните елементи на пръв поглед са ИТН и БСП. Но ако не се състави правителство, през март отиваме на предсрочни парламентарни избори. И двете партии нямат интерес от това. Политическата логика следва съставяне на редовен кабинет. Лично виждам по-дълъг хоризонт на следващия кабинет. Той ще се разпадне не заради спазване или неспазване на коалиционното споразумение. Парламентарното мнозинство ще се разпадне, когато една от формациите има интерес от предсрочни избори. "Тройната коалиция" беше с подобна конфигурация. Тогава, през 2005 г. се предвиждаше година и половина живот, но тя изкара цял мандат. Проблеми има и те са ясни. Виждат се с невъоръжено политическо око. И четирите формации, които преговарят, нямат интерес от нови избори, каза още той.

Изказвам адмирации към провеждането на такъв тип преговори. Това е моделът. Видяхме в предния парламент до къде се стигна без преговори в 46-ия парламент. Друг е въпросът до къде ще доведат. Аз лично подлагам под съмнение ефективността им, защото са пред камери и се търси пиар ефект. Представителите, които участват в тези разговори, казват неща, които хората искат да чуят. Не споменават за непопулярните мерки, които могат да им навредят. Въпреки това, мисля, че преди Коледните празници ще имаме правителство, заяви социологът от "Тренд".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    93 96 Отговор
    КОРЧО И КАУНА СА ДРУЖКИ ЗАЕДНО ШЕ КРАДЪТ ДО НАСИТА.

    Коментиран от #11

  • 2 гадно

    129 63 Отговор
    Ей много им се иска на гербавите подлоги да има проблеми. Сигурно няма баш всичко да тече по мед и масло, но важното е да се спре корупцията и да живнат бизнеса и хората.

    Коментиран от #21, #38, #70, #76

  • 3 др Гей Билтс

    80 96 Отговор
    Още март месец Възрждане ще ги отнесе на вълната от народна ненавист.

    Коментиран от #71

  • 4 Още

    78 21 Отговор
    един "гадател" се заобеснявал !
  • 5 За чемер

    71 25 Отговор
    Радев като се тръшне на фотьойла и 5 години ще си гледа кефа. Той хвана жус.

    Коментиран от #42

  • 6 Психиатъра

    82 53 Отговор
    Само като му видиш главата на тоя гербелунгел Митко Ганев!
  • 7 Лавренти

    47 22 Отговор
    Това какво НЛО смешно.
  • 8 Аааа що

    52 53 Отговор
    Ли нещо не вярвам. Затова машини от мадуроф изиграха КЪРВАВОТО ХОРО НА РАДЕФФФ ДАМА. ПОЖАРИ, КАТАСТРОФИ ПОЧИНАЛИ БЪЛГАРИ ОТ КОВИД ЗА 4 ДНИ ХИЛЯДИ. ДЯВОЛИТЕ СИ КАЗВАТ ДУМИТЕ. 66,6

    Коментиран от #13

  • 9 айде айде

    58 15 Отговор
    Казва се - "еди кой си изрази мнение".
    какво е това "обясни"? Да не е седнал да обяснява елементарни научни факти пред петкласници? Не, просто е седнал да бъдбори едно към гьотере.
    Пък и прогнозите им за пореден път се смарангтасаха. Така че не им надувайте балона на тия всичко лози.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 РОМАН

    36 12 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    Прати им Баце да ги научи и инструктира!

    Коментиран от #50

  • 12 Българка

    63 52 Отговор
    Не съм съгласна много, Кокорчо и Зъбчо ще слушкат чинно бате им фатмак. Фърчилан ги държи и ако има разпадане ще е заради фърчилото. Неговите конци ги дърпа друг (Решетников) и ако му изнася , ще ива правителство и то силно зависимо.

    Коментиран от #16, #74

  • 13 леле

    40 15 Отговор

    До коментар #8 от "Аааа що":

    Пак ли докопа компа на психиатърката бе, марш в отделението!

    Коментиран от #53

  • 14 Шин Фейн

    42 34 Отговор
    Мерзавеца Ганев помник как величаеше Боко онзи Стойчо Стойчо е същия меразавец !
  • 15 Скорпион

    40 31 Отговор
    Гербераска гн.ида!
  • 16 Емо

    45 39 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Фалшив си, не кради никове. Правителство ще има и ще вкара шайката на Борисов в затвора.

    Коментиран от #18, #22

  • 17 Преговорите

    41 10 Отговор
    Са като тезисите на ЦК на БКП.
    Добри пожелания в бъдеще неограничено време, все едно ще управляват 45 г, а не четири и то най-много.Хоризонта на правителството ще е до тогава докато хората се осетят, че само с дрънкане не става и ги изгонят със сопите.Дори и да действат обаче, такъв хаос се гласят да заформят във всички сфери , че май пак ще има сопи
  • 18 Българка

    25 17 Отговор

    До коментар #16 от "Емо":

    Много "ще" използваш, сигурно си с кристална топка, аз не казвам, че няма да има, а че ще е зависимо от фатмака, който пък също е зависим.
  • 19 И този специалист

    26 24 Отговор
    още от началото пее за ГЕРБ. Зет на гербав зам.министър.
  • 20 MGewehr

    44 7 Отговор
    Тоя Овчар(ОФ-БСП) не беше ли бандита поръчал на руснаците за милиарди реактора с обурудването му, без да има статут и право да го направи. Колко ли е гушнал шестцифрено, минимум!
    НаселениетоБГ бързо забравя!
  • 21 Някой

    38 3 Отговор

    До коментар #2 от "гадно":

    В България трябва да разберете, че няма значение коя партия управлява, и която партия управлява трябва да е “слуга” на народа. А вие се политизирате и се превръщате в слуги на партийни пристрастия и интереси. А после ревете защото ви доят като швейцарски крави...
  • 22 Българка

    4 31 Отговор

    До коментар #16 от "Емо":

    Гербавия трол ми краде ника. Аз съм твърд привърженик на правосъдната система. Моя идол Христо Иванов ще е следващия министър на правосъдието. Жалко, ме Лозан за малко не стана президент.

    Коментиран от #43

  • 23 пппф

    18 7 Отговор
    Тоя да не им свети?
  • 24 Кики

    20 7 Отговор
    Този сигурно е спал и с двамата , че знае интимни подробности
  • 25 питащ

    26 22 Отговор
    А бе, герберски калинки, не ви ли стана ясно, че народа не ви иска вече. Колкото и глупости да ръсите в ефир няма кой да ви се хване на простотиите. Боко ще спре вече кранчето и да ви видим тогава за какво ще ги ръсите. Ганев то бива да си елементарен, но ти се орезили тотално. Срам и позор си страната.
  • 26 Тов па гледачка

    8 6 Отговор
    Го извъди.. :)
  • 27 ганев продажник

    29 17 Отговор
    Абе тоя смешник не ни ли обясняваше преди 1 седмица как ГЕРб били категоричния победител , а битката за 2-ро и 3-то щяла да бъде межди ПП и БСП ?
  • 28 Димитър Ганев Герберска подлога!!!

    20 16 Отговор
    Чакай да паднат на коча топките!!!
  • 29 Стойко

    13 23 Отговор
    Има един човек, един икономист който би трябвало да е новия министър на финансите! Името му е Любомир Дацов. Бивш зам.министър на финансите в правителството на НДСВ и предложен за министър в първото правителство на ИТН. Помните ли преди няколко месеца когато миналото народно събрание прие предложението на ГЕРБ, ДПС и БСП да се дават по 120 лв.добавки на пенсионерите . Против гласуваха ДБ, ИТН и ИБГНИ. Дацов каза че депутатите с това решение гасят пожар с бензин. Ще отключат инфлацията и потърпевши ще бъдат всички работещи и всички останали без пенсионерите. Защото на пенсионерите увеличените цени са компенсирани от добавките но на останалите не. И се оказа прав. За 3-4 месеца всички цени се увеличиха. Вчера Дацов когато отидоха журналисти за нов анализ каза -" Когато започва инфлация не се налива бензин в огъня, не се печатат пари а се затягат коланите временно. За 5-6-7 месеца докато се неутрализира. Ето цените се покачиха вследствие печатането на пари за добавки за пенсионерите , и след нова година когато добавките им бъдат спрени цените няма да се върнат на предишните нива, защото парите в обръщение вече са увеличени". Безпрекословно излезе прав Дацов. Доходите на работещите си останаха същите , и обезщетения за безработни, и компенсациите за бизнеса. Но цените скочиха вследствие печатането на пари. Ако го бяха послушали сега със същите доходи( без пенсионерите) нямаше да плащате за по високи цени за почти всичко!
  • 30 Фют

    15 18 Отговор
    Защо му дават , думата на тоя фалшив и посредствен плешо? Дрънка на кухо.
  • 31 Знаещ

    25 20 Отговор
    Ако ДСБ влезе в комбина с БСП и ИТН на следващите избори са вън от НС!!! ДСБ се бори да няма и един жив комунист!!! Убий комунист, направи добро!!! Само ГЕРБ!!! Да живее БОЙКО!!! Слава УКРАИНА!!!
  • 32 Моля

    3 2 Отговор
    Пентагонът да изследва
  • 33 Гошо

    14 4 Отговор
    Мите и ти като оня Калоян
    Прайте струвате ще докарате до президентско управление за постоянно ,ама първите който оставате на улицата сте ,ти и оня с другата статия Калоян Методиев
    Не ме разбирай погрешно ,не че ми е мъчно за вас даже обратното ,ама ви го казвам ,защото млади сте та овреме друг занаят да хващате Все пак живота е пред вас
  • 34 Иван

    19 3 Отговор
    Това социолози да ринеш с лопата и всички разбирачи
  • 35 куку

    19 10 Отговор
    Ганев, ти си един подлог на герб ,който никога не е познал нищо и винаги пускаш в публичното пространство ,онова ,което няма да стане ,а заради манипулиране или с мисълта ,че новата власт да наостри вниманието към тебе .Това няма да стане служебното правителство докара на власт кирчо и то за да разчисти администрацията от герберските боклуци и бандити и мутри .Нещ ода кажеш по тази логика щобъркването на
  • 36 НИЯ

    18 24 Отговор
    МНОГО ВИ Е СТРАХ ОТ ТОВА НОВО ПРАВИТЕЛСТВО. НО ЩЕ ГО ИМИ, И ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПИПА, ТАМ КЪДЕТО Е НЕОБХОДИМО, И ЩЕ ПИПА ЗДРАВО. ДЕРЗАЙТЕ.
  • 37 Бесен Язовец

    11 5 Отговор
    Неграмотници научете се, че се пише PR, а не Пи Ар или пиар или pi ar... !!!!
  • 38 Със сигурност

    23 17 Отговор

    До коментар #2 от "гадно":

    Другарю няма да е по мед и масло .И пак със сигурност ще е по зле отколкото при Боко.

    Коментиран от #52

  • 39 Татко ти

    22 13 Отговор
    Никакви проблеми няма да възникват между Радев и Петков.Те и двамата са възпитаници на едрия капитал.Единия е учил и служил на банковия капитал ,а другия е учил генерал-щабни школи в Америка,те са две страни на една монета.Нищо добро не чакайте от тези хора,същите са като Боко,царя,Костов,Станишев,просто са с друго лице.Идеята и системата им е същата.
  • 40 Centyrion

    6 8 Отговор
    Ами как няма да им е трудно да преговарят с Овчаров и с Гечев,просто нивото е различно.Как да сравниш Овчаров с Мартин Димитров???
  • 41 МАЙ МАЙ

    10 20 Отговор
    МАЙ МЕСЕЦ БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ☝☝☝👍
  • 42 ТЪЙ ТЪЙ ☝☝

    11 11 Отговор

    До коментар #5 от "За чемер":

    И ЛУЗЪРИТЕ ГЛАСО ПОДАВАТЕЛИ ЩЕ ПЛЕТАТ ОТ ЗЕЛЕН МОХЕР ЧУРАПИ С ПРЪСТИ
  • 43 АМА ЪЪ ТАКОВАТА

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    ТОЙ ВЪОБРАЖАЕМ ИЛИ НАДУВАЕМ Е 🤔
  • 44 ДА ДА

    17 14 Отговор
    ОТ 4 ДНИ ВРАЧКИТЕ НА ГЕРБ СА НАЛАЗИЛИ ВСИЧКИТЕ МЕДИИ В СТРАНАТА И РАЗКАЗВАТ КАКВИ ЛИ НЕ СЪНИЩА ИМ СЕ ПРИВИЖДАТ!
  • 45 ПИТАМ

    13 12 Отговор
    КОЙ ИМ ПЛАЩА ЗАПЛАТИ ОТ НАШ ГРЪБ НА ТЕЗИ ВРАЧКИ, ДЕТО ХОДЯТ ПО МЕДИТЕ ДА РЪСЯТ ПРОСТОТИИ, БЕЗ НИКАКВА РАБОТА?
  • 46 Дебил

    7 11 Отговор
    На поредния плешив шаман ще му кажа ,да си позиционира така джуките към ауспуха ми,че да не са му изтича по бузите "бозата".

    Коментиран от #58

  • 47 Първо се ИЗЧЕГЪРТВА лицето

    11 15 Отговор
    Бойко Методиев Борисов, член на БКП!
    После другото лице Томислав Дончев!
    И така нататък....до остатък!
    Иначе, няма напредък! Майстор по чегъртане.

    Коментиран от #57

  • 48 Gladiator

    11 8 Отговор
    Абе Димитре , голям разбирач си,аман от платени философи
  • 49 Правителство ще има !

    10 12 Отговор
    Но ГЕРБ няма да ги има !
    Ганев! Ела! Почеши ма !
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Предизвестена смърт

    8 13 Отговор
    Започва с герб - чегърт

    Коментиран от #77

  • 52 гадно

    3 9 Отговор

    До коментар #38 от "Със сигурност":

    Ха-ха аз и другар откровено ме разсмя, другар можеш да неречеш вожда си другаря Борисов още си носи червения тефтер.
  • 53 Ангело

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "леле":

    Що, нещо лошо ли каза или мазолът те заболя,а?
  • 54 WENKO4444

    3 4 Отговор
    а бе ТОЗИ НА СНИМКАТА не е ли ... а не ... Димитър Ганев ?....

    Коментиран от #56

  • 55 angelo

    1 4 Отговор
    Мнооого неспокойно спиш, синко! Постарай се поне да са ти "розови" сънищата...
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 angelo

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "Първо се ИЗЧЕГЪРТВА лицето":

    Все ще ти намерят място в една от 18-те комисии...само си вземи СТЪРГАЛКАТА като CV и си...вътре! Успех!
  • 58 angelo

    1 3 Отговор

    До коментар #46 от "Дебил":

    Налапал си се с лафове като патка с топли Вайна!
  • 59 ????

    3 7 Отговор
    "Другарю" Ганев, а Вас КОГА ще Ви МАХНАТ, след изборните Ви "ПРЕДСКАЗАНИЯ"????????????
  • 60 Цар киро

    1 2 Отговор
    Като ви гледам псевдонимите и много сте ми актуални58
  • 61 Гената

    8 7 Отговор
    Ако герберастите продължават да зяпат в устата тоя джуклю, ще загубят и общинските избори и партията си .
  • 62 Джиджи. Миджи

    15 4 Отговор
    Много скоро децата ще изядат баща си. Бащата пак със ю руче ли ще излезе,,,, ПАРДОН, РЕСТО НЕ СТРУВА,,,,, както е казал поета. Юмручето вече.няма лигитиммост. Само 20% са гласували за него Ще има гомеми сеири а Баце ще седлае беюият кон и ще гледа сеира

    Коментиран от #63

  • 63 Гената

    5 8 Отговор

    До коментар #62 от "Джиджи. Миджи":

    Твоят Баце ще язди един друг кон на име Киро Жарта ! Защото от него ще се почне изчегъртването, та докато стигнем до тебе. Спокойно, ако си млад и си крал по-умерено, ще излизиш запазен !
  • 64 Кадир

    9 1 Отговор
    Някой знае ли в ислямска държава дали има корона вирус,че мисля да мигрирам
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 То е ясно

    5 0 Отговор
    Когато започне лапането !
  • 68 Димитър Ганев! Знаеш ли какво е суек!

    6 6 Отговор
    Е това си, на Хранилка пишеш ПОРЪЧКОВИ измишльотини!!
  • 69 Дрън,дрън

    4 5 Отговор
    Всички се извъдихте големи ясновидци.Чак упреквате Слави,че подкрепя Борисов.Не бил съгласен Рашков да е шеф на МВР.Та нали Слави свали Борисов!!!Някои не се чуват какви налудничави бръщолеви ния правят.Да, за Нинова сме съгласни,отдавна е в съюз с Борисов и Доган.Ама да казвате за Слави,че е в договорка с ГЕРБ и ДПС е най- малкото шизофренично
  • 70 Тредстоун

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "гадно":

    Като гледам как "живнаха" и хората и бизнеса при зеления чорап , сега направо ще цъфнат при протежетата му... До никъде няма да я докарат , преговори във формат телевизионен театър не мисля че ще доведат до нещо реално , преговорите са игра за умни хора , тези сезон не виждам да има , или всичко е една парлама а пред публиката , или наистина са куци коне излезли на презентация пред публика , взимат малко от илон мъск , малко бил гейтс , малко зукарбърг и капка Стив Джобс ... , да ама не , публиката е различна а и целите би трябвало да са различни.
  • 71 Хохохо

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "др Гей Билтс":

    Кой бе? Този дето си направи имение в Константиново с партийни пари, за него ли говориш?
  • 72 Гладиатор

    2 4 Отговор
    Затвори си устата Димитре,парите дето ги вземаше от ГЕРБ бяха наши пари,на хората!! Скрй се някаде за винаги!!!
  • 73 може

    1 2 Отговор
    ,ама без гробарски мекерета и мисирки!А оня-тютютттт...да козирува на на гарата ...Перко -наумов!
  • 74 1984

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Какъв Решетников те гони, след като и първолаците разбраха, че Радев и неговата трупа Кирчо и Кокорчо са на ясла при янките и по-точно глобалистите на Байдън, Клинтън, Сорос. Мустафата не спря да обикаля служебното му правителство, лично сънливия Джо ги поздрави на триморската среща, а пак тогава Радев каза, че българският интерес трябва е в "синергия" т.е. да следва американските интереси. Какво повече ви трябва, за да прогледнете и да спрете да казвате на черното бяло.
  • 75 ФАКТ

    5 0 Отговор
    ...е той нали Радев комуниста..направи Кирил министър в служебния кабинет.....те са си д-пе и гащи..,,фактите са такива..комунистите направиха Радев президент..факт..РАДЕВ НАПРАВИ ПЕТКОВ МИНИСТЪР..ФАКТ..С ДВЕ ДУМИ В МОМЕНТА КОМУНИСТИТЕ С ПОСТАВИХА ТЕХНИ ЛИЦА..ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА...С ДВЕ ДУМИ КОМУНИСТИТЕ СИ ВЗЕХА ВЛАСТТА МНОГО ХИТРО КАТО БУТНАХА НАПРЕД "НОВИ ЛИЦА" УЖ...НАРОДА СЕ ПОДВЕДЕ УЖ ПО "НОВИТЕ"..И СИ ГО НАБУТАХМЕ МНОГО ЗДРАВО ОТЗАД ,,С ДВЕ ДУМИ КОМУНИСТИТЕ СЕГА СИ ИМАТ ПРЕЗИДЕНТ..ТЕХЕН ЧОВЕК..МИНИСТЪР ЩЕ СИ ИМАТ ТЕХЕН ЧОВЕК..ТЕ ПАК СИ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ..И ВСИЧКО Е ТОЧНО.."ПРОМЯНАТА Е НА ЛИЦЕ",,,ПАРТИЯТА ДЕТО НИ УПРАВЛЯВА 60 ГОДИНИ...ОТНОВО СИ Е НА ВЛАСТ..ДА "ПРОДЪЛЖАТ ПРОМЯНАТА"..:),,ПРОСТО БЕЗ КОМЕНТАР..АЗ ЛИЧНО НЕ РАЗБИРАМ КАКВА ПРОМЯНА МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ БСП-ПП ДЕФАКТО ЕДНА И СЪЩА ПАРТИЯ ...ДБ-С ЛИДЕР ОТ ГЕРБ..И ИТН..КОЯТО СЪЩО ЯВНО ПОКАЗА ЧЕ Е С БСП..ТАКА ЧЕ..РЕАЛНО БСП ЩЕ СИ НИ УПРАВЛЯВА..КОЕ НЕ Е ЯСНО..И НАЙ ВАЖНОТО..КЪДЕ Е ПРОМЯНАТА ..??...И НА ТОВА ЛИ МУ КАЗВАТЕ ПРЕМАХВАНЕ НА СТАТУКВОТО..,,КАТО СИ ИЗБРАХМЕ ЕДНИ КОМУНИСТИ ДА СИ КРАДАТ НА ВОЛЯ....АМИ БРАВО НА ВАС..ПО УМНО НЯМА НА КЪДЕ..ДО СЕГА СВОБОДНО СИ КРАДЯХА ГЕРБ..СЕГА СВОБОДНО ЩЕ СИ КРАДАТ КОМУНИСТИТЕ..ПРОСТО ЦИРКА Е ПЪЛЕН.:)А ЗА НАРОДА НЯМАМ ДУМИ..АКО НИЕ СМЕ НАРОД..ЗНАЧИ АЗ СЪМ САМОЛЕТ..:)
  • 76 коча

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "гадно":

    Жалък НЕГРАМОТНИКО -- Тя " ОНАЯ " , корупцията е ЕТИКЕТА на БИЗНЕСА ( вж. Прокопиев , Божков и т.н. ) Ами лицата на " пропропро МЯНАТА -- как овладяха " СИЯЙНИТЕ ВЪРХОВЕ на К ОМУНИЗМА " ??? Егати " АЛПИНИСТИТЕ " !ХОРАТА ще ЖИВНАТ , когато СВЪРШАТ , такивата като ВАС , които РЪКОПЛЯСКАТ на ЛЪЖЦИТЕ !
  • 77 А бе нещо

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "Предизвестена смърт":

    Не се получава изчегъртането.Само кьор фишеци на Чашков и компания.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол