Last news in Fakti

28 Ноември, 2021 18:31 2 278 20

Сандов: Щом приключим с коалиционното споразумение ще търсим отбора, който да го изпълни

  • борислав сандов-
  • коалиционното споразумение

По думите му към момента все още не са обсъждани конкретни имена на министри за бъдещ кабинет

Сандов: Щом приключим с коалиционното споразумение ще търсим отбора, който да го изпълни - 1
Снимка: БГНЕС

Предполагам, че в рамките на следващите 2 седмици ще имаме редовно избран кабинет, ако процесът, който започна, продължи с това темпо и тази диалогичност и съгласие, което се надяваме да постигнем.

Това заяви пред bTV съпредседателят в оставка на "Зелено движение" и член на политическия съвет на "Демократична България" Борислав Сандов.

По думите му към момента все още не са обсъждани конкретни имена на министри за бъдещ кабинет.

"Веднага щом приключим с коалиционното споразумение, ще търсим отбора, който да го изпълни. Заявката на "Продължаваме промяната" е да съберем най-добрите хора, подходящи за това. Разбира се, не можем да не отразим ролята на политическите партии с техните номинации и тяхната тежест, но дали ще бъде правопропорционално на техните резултати, все още не е ясно", обясни той.

Сандов коментира още спекулациите, че името му е сред предложените за поста на министър на екологията.

"Не е обсъждано с мен конкретно, възможно е някой да тества различни имена, но предстои този въпрос да се обсъжда", каза политикът.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САНДОВ СЪБОДИ СЕ

    7 5 Отговор
    Отбора е избран вече от Херо

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТаУмВзе

    4 5 Отговор
    Сега, ако робът овца не разбере, че партийните Фирми са Безсмислени. Вече няма Кога!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Я виж

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "САНДОВ СЪБОДИ СЕ":

    уроците дечко, че правописа е като на мюмюн от факултето! Има по достоен начин да си изкараш стотинките!
  • 7 кико

    3 0 Отговор
    Що така бе м.........р
  • 8 Зевзеков

    14 1 Отговор
    Срещнали се двама български бизнесмени на улицата, разговорили се и накрая се договорили единия да продаде на другия един кораб с кафе. След това се разделили и единият тръгнал да търси парите, а другият - кафе.
  • 9 XXL

    6 2 Отговор
    Отбора вече е събран - все слуги на циона храненици на Америка за ликвидиране на България и още няколко от Отровеното Общесто на Дьорд Шорош. Чакате само да ви дадат окончателния вариант на списъка и подмяната продължава с пълна сила.

    Коментиран от #14

  • 10 АМОН

    9 1 Отговор
    КАКТО Е ТРЪГНАЛА РАБОТАТА , НЯМА ДА СА НЕОБХОДИМИ ПАРТИИ.

    ИЗБИРАЙТЕ СЕ , КОАЛИРАЙТЕ СЕ , ПЪК НИЕ НЯМА ДА ХОДИМ САМО ДА УЧАСТВАМЕ В НЯКАКВИ ЦИРКОВЕ НАРЕЧЕНИ ГЛАСУВАНЕ ЗА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ПАРТИИ.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 3шг

    8 0 Отговор
    Сандов е най слабата фигура в ДБ! Винаги стои на сянка и се активира,винаги,когато се избират ръководни постове! Кирил и Асен ще допуснат грешка ако му поверят министерство! Има прекомерно и незаслужено его,а агресивността му се дължи на това,че през живота си не е свършил нищо полезно за България! Горите си ги секат,а боклуците в планината се множат-къде е бил Сандов...Това е типичен нагаждач! Избрал си е партия,от която не се интересува никой,никой не го атакува,дори когато той атакува...на приказки..винаги е прав и винаги има оправдания...Тома Белев е същия като него,а ДБ и него направиха депутат-просто са окупирали зеленото пространство и са вечните му лидери-досущ,като вечните синдикалисти...
  • 13 Това да

    5 0 Отговор
    не ти е мач бе оли го ф р е н!
  • 14 Така е

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "XXL":

    ама вместо сега да се вайкаме да бяхме гласували против Продуктовото Позициониране! Щото те ти сега Лаурел и Харди, те ти Редеф...и компания.
  • 15 За какъв отбор говори този Сандов,

    6 0 Отговор
    след като е подал оставка. Крайно несериозно някакви новоизлюпени политици да използват спортна терминология. Такива като този, превърнаха политиката в спорт, в който не се спазват никакви правила и всеки аматьор се мести от "отбор в отбор" . Подаването на оставка след загуба на избори е по-скоро избягване на отговорност, отколкото морален акт.
  • 16 Предложение

    6 1 Отговор
    Правилно е отборът да е от честни професионалисти,които са доказали ,че сами могат и без евросредства и далавери и подарени бизнеси да се справят.Отборът обаче ще бъде от тюфлици с връзки и познанства,без качества....и пак ще се провали....Най-вероятно ,хора ,които не могат да се справят без партии,усвояване с връзки и некадърници....само че нахали основно от Шопландия.
  • 17 Прецедент

    8 0 Отговор
    Отборът се прави от хора,които ако ги оставиш да се оправят сами,се провалят.Но така е устроена системата.......истинските и честни и кадърни хора не са в политиката. Затова и сме на този хал.....
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Стоян Хлебаров

    4 0 Отговор
    Сандов,горкия,се мъчи да се вреди да бъде от тези,които търсят-тоест-от ръководството на коалицията,а не от тези,които чакат подаяние-демек,така е по сигурно ,че ще му дадат министерство! Ако му го дадат,ще бъде черната овца в кабинета,която ще върти собствени игрички! Първо ще забогатее,а после ...ще се скрие в любимата му гора...
  • 20 Бай Гошо

    0 0 Отговор
    А като се наместите на министерските кресла, всички ще умрем от смях какви ще ги вършите. Само Кирчо и Кокорчо са наясно какво ще правят, защото Прокопиев им е дал задачките.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове