Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 06:19 3 470 20

Иван Бакалов: Нинова вероятно ще остане начело на БСП

  • иван бакалов-
  • журналист-
  • бсп-
  • корнелия нинова

Столетницата ще се свие до скромна пенсионерска партия с 20 депутати, повечето от тях "динозаври", смята журналистът

Иван Бакалов: Нинова вероятно ще остане начело на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

"Репликата на Корнелия Нинова, че Крум Зарков имал проблем с БСП, защото защитавал ”яростно” Истанбулската конвенция издава, че тя смята отново да се кандидатира за шеф на партията", смята журналистът Иван Бакалов.

"Може да съм пропуснал тази "ярост" на Зарков. Повечето симпатизанти на БСП, както и на други партии, както и повечето българи въобще, са против конвенцията. Но такъв въпрос не стои. Той е приключен след решение на Конситуционния съд, независимо кой как го оценява. Всяко размахване на Конвенцията е популистка интрига", допълва Бакалов.

Според него се очертава БСП да продължи с Корнелия Нинова начело.

"Ще се свие до скромна пенсионерска партия с 20 депутати, половината от които динозаври като Гечев, Таско, Кънев и др. Бъдещето на БСП си е тяхна работа, не на хора извън БСП, но не може да не коментираме отстрани", смята журналистът.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сеж от Париж

    33 10 Отговор
    Без съмнение Нинова е най добрият лидер на БСП

    Коментиран от #4

  • 2 Ама

    34 1 Отговор
    кой мисли , че тя ще отстъпи ? Като питбул е по характер !
  • 3 РЕАЛИСТ

    39 3 Отговор
    Някой може ли да посочи друг лидер на БСП, който да смени Нинова? Кирил Добрев ли? Като му видиш алчния сурат и се отказваш. Крум Зарков ли. Може и Сорбоната да в завършил, но партията се е напатила от такива сукалчета още от времето на Жан Виденов. За Вигенин никой не би гласувал, по разбираеми причини . Тогава остава да върнете Гергов . Той не крие амбициите си. Халал да ви е.

    Коментиран от #14

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Проблемът

    28 5 Отговор
    Повечето от онези, които са учили на Запад пристигат тук с промити мозъчета в смисъл, че са възприели като неоспорима истина всякакви джендърски и други странни концепции, втълпявани в тамошните държави. Уж са обучени да разсъждават аналитично, но това се отнася само до сферите на професиите им. Не са научени да разсъждават критично по отношение на проблемите на обществото, включитело и това, че не се сещат сами да проучат спецификата на отделните народи и малцинствени групи в съответната държава. Предпочитат механично да прилагат готови концепции.

    Коментиран от #7

  • 6 хаберих

    17 3 Отговор
    Две блондинки си говорят:
    - Защо мъжете, които идват на среща с мен винаги са небръснати?
    - А ти опитвала ли си да не закъсняваш?
  • 7 РЕАЛИСТ

    31 0 Отговор

    До коментар #5 от "Проблемът":

    Ами то затова сме на това дередже. През 90-те дойдоха западни икономисти, капацитети, които даваха съвети, но хал хабер си нямаха от социалистическата икономика. Разсипаха държавата и 30 години не можем се оправи.
  • 8 Българка

    10 18 Отговор
    Голям фен съм на Кури, заради хъса с който разбива омразните ми комуняги. Единствено повече ще се радвам на завръщането на Станишко. Оня калъф , Зарков също ще затрие БСП, но ще влее сили във фатмашката партия , а това не ми харесва
  • 9 Иван Грозни

    13 1 Отговор
    На журналиста му плащат за приказките. Макар и на килограм. А не както е казано оценявай по делата, а не по приказките. Какви хубави професии има на този свят. Да умееш да дърдориш.
  • 10 червен маргинал

    6 14 Отговор
    Амчи кък ...Няма и съмнение ,че ще остане ...До падането под 4% има още поне 6-7 от досегашните от последните избори...Курнела е упорита и няма да си остави недовършена работата да изхвирли БСП дори от ...Парламента .
  • 11 Дядо Пройко

    15 7 Отговор
    Няма как да съм фен на другарката Нинова но в момента няма по добър лидер от нея.Поне от спряганите кандидати за това.
  • 12 Пишман

    5 1 Отговор
    То в "демократичната" история на преименуваната партия оставките са като в БФС!...И резултата от "работата" също!
  • 13 Кяр и берекет

    5 8 Отговор
    В края на първият мандат на Борисов слушах един коментар,че БСП ще се превърне в малка лява партия за лична употреба и точно това и стана!
  • 14 Лили

    11 5 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    МНОГО СИ ПРАВ , ЗА СЕГА САМО НИНОВА ЗАЩИТАВА СЪС ЗЪБИ И НОКТИ БЪЛГАРСКИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ , ЗАТОВА ТЯ ИМ Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА ПОДЛОГИТЕ , ПРОДАЖНИЦИ.
  • 15 Нинова ще остане начело на Б СП!! Иначе

    11 2 Отговор
    Идва Гергов и Кирчо Добрев! А Мамин Зарков, не муе дошло времето да е начело на БСП, да покаже качества за зрял политик!! Сега каквото каше мама и компанията и!!
  • 16 Симо

    4 3 Отговор
    КОЛКО ЛИ МУ ПЛАЩАТ НА ЖУРНАЛИСТА ЗА ДА ,, НАЛИВА МАСЛО В ОГЪНЯ ,, . УТРЕШНИЯ ДЕН БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ЩЕ ПОИСКАТ СМЕТКА ОТ НЕГОВОТО ПОКОЛЕНИЕ .
  • 17 теньо

    3 4 Отговор
    И без това партията отива в канала
  • 18 Дългият

    8 1 Отговор
    Нинова подаде ОСТАВКА за да ОСТАНЕ
  • 19 Нинова

    2 0 Отговор
    до напикаване, оле!
  • 20 Артилерист

    2 1 Отговор
    Бакалов обикновено се изказва конкретно и обективно, но за "динозаврите" не е прав. Нима по възрастта трябва да оценяваме хората? Или по техните качества и способности. Специално проф. Гечев винаги се е изявявал като сериозен експерт с много точни, логични и фактологично доказателствени анализи и оценки. Нинова не отговаря на идеалистичните нагласи истинските симпатизанти на БСП. Тя зае председателското място с интрига и в ускорен порядък отстрани всички достойни потенциални съперници. Сега наистина няма край нея заслужаващи доверие кандидати, но това не означава че такива липсват в БСП. Ситуацията е доведена, както при др. ТЖ: "готов съм да се оттегля, но не виждам кой ще ме замести- Г.Атанасов не става, съсипа икономиката, П. Младенов-болен, пияница, Д. Стоянов няма да бъде приет от ръководните другари..." Нинова съсипва БСП, както ТЖ съсипа БКП. Да си ходи! Да идва Янаки Стоилов, Милчо Пенчев или някой сериозен като тях.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове