Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 13:08 3 245 72

БЗНС към ДБ: Как е възможно да сътрудничите с партньори от висшия червен антураж?

  • николай ненчев-
  • бзнс-
  • демократична българия

Върнете си политическата биография на демократи

БЗНС към ДБ: Как е възможно да сътрудничите с партньори от висшия червен антураж? - 1
Снимка: БГНЕС

Преговорите за съставяне на коалиционно правителство са във финална фаза. Това провокира БЗНС, с лидер Николай Ненчев да обявят пред медиите своя позиция по важната тема.

Ето пълния текст:

„За демократите от ДБ властта не си струва политическата цена, която ще платят. До вчера се наричахте демократи и десни, но очевидно от утре ще се озовете в левия съюз между ченгетата на ДС от бившата БКП и хибридните им производни от Радев. Това ли е промяната, към която се стремите и която наричате „наша“? Промяна, извършвана под егидата на левия президент и под прякото командване на неговия политически проект? Промяна, осъществявана от бившите милиционери, от агенти на ДС, от червени олигарси и от целия този посткомунистически елит, който доведе държавата ни до фалит и я тласна далеч от евроатлантическото ѝ развитие? Как е възможно да сте склонни да сътрудничите с партньори от висшия червен антураж, който правителството на Иван Костов се опитваше с всички сили да отстрани завинаги?

Защо точно вие днес помагате да бъдат възкресени тези, срещу които се борехме и срещу които излизахме да протестираме? България е изправена пред тежки кризи за решаване, но в основата на властта, която виждаме да се оформя, ще стоят стари и провалени персонажи, а редом с тях застават и нови лица, с недоказани личностни качества и идеи, но

зависими и командвани от червените стратези

Излезте от политическата си кома и поемете отговорността пред демократична България, пред обществото, което в преобладаващата си част вече е с ясна европейска идентичност. Оставете хибридните воини на Кремъл, които превземат България под уж американска благословия. Демократите трябва да са срещу тези сили, а не да изпадат в подчинена зависимост от тях. Никакъв министерски пост не струва такава предателска цена. Спомнете си кои сме и какви ценности отстояваме вече повече от 30 години и не легитимирайте нова червена власт, замаскирана като промяна. Не може и не бива да забравяме „сполуката“, която ни донесе управлението на БСП и срещу която възстанахме като демократи. Не забравяйте за лидера на Обединената демократична опозиция и БЗНС Никола Петков, когато през септември 1944 г. подаде ръка на българските комунисти в много по-трудни за България времена, а те му взеха главата! Затова не се превръщайте в съучастници на тяхната нова „промяна“! Не повтаряйте грешките от близката ни история, защото политическата цена, която ще трябва да се плати ще бъде много висока! И то не само от вас и вашите партии, а от цяла България!

Защо в последния момент решихте да гласувате против човека, недвусмислено заявил готовността си да се бори срещу Цацаров и Гешев – Лозан Панов, за да подкрепите левия кандидат за президент? Защо останахте глухи за прокремълския лобизъм на Радев и не се възмутихте, че той неприкрито и публично одобри руската окупация на Крим. Защо се съюзихте се с Радев и с БСП в проекта им за нова власт? Не разбирате ли, че вашите нови „партньори“ вече ви предадоха? На изборите Радев успя да изсмуче електората ви и да подмени идеологическия ви образ, а сега неговите протежета се опитват да ви обезличат политически и да се възползват от депутатските ви гласове за целите на новия им властови поход към цялото И нека всички демократи заедно да отстояват правото на България да бъде свободна и независима страна – да се избави от Кремъл, от бившите червени и от техните модерни наследници!“


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GGG

    90 17 Отговор
    Ей този също е нагъл ГЕРБераст!

    Коментиран от #60, #70

  • 2 Ненчев

    85 15 Отговор
    По гнусно от това да си слуга на мутрите грабители няма.

    Коментиран от #24

  • 3 Pena

    72 11 Отговор
    Изборите минаха! Изпълзяха от блатото всякакви "специалисти", жални че властта не е в тяхните ръце да продължават с кражбите.. Пък този "земеделец" да си реше тупето и да си трае...
  • 4 Още

    51 6 Отговор
    един експерт по посаждане на коса !

    Коментиран от #71

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пешо от блока

    48 11 Отговор
    Важното е да се изметат Герб и ДПС от властта и да се спре кражбата.Не е важно кой с кого се е съюзил в момента.
    През 1933 г ако социалдемократи, комунисти и други малки партии се бяха съюзили Хитлер нямаше да вземе властта в Германия и нямаше да има световна война.
  • 7 Боко тиквундера

    45 8 Отговор
    Влечуго
  • 8 НЕМА НЕМА

    42 5 Отговор
    гладът е по силен от тока. А тия освен да крадат друго не могат.
  • 9 132

    51 11 Отговор
    Долна подлога на ГРОБ!
  • 10 ДъБъ

    32 14 Отговор
    Христо Иванов-потомък на комунистическата фамилия БОЙКИКЕВИ,другия-онзи дебелак с баща партиен секретар...какви "демократи"може да са тия???

    Коментиран от #27

  • 11 Литекс-Етрополе

    45 9 Отговор
    Този земеделец дали знае от коя страна се държи мотиката?
  • 12 Е.С.

    42 10 Отговор
    Ненчев, в кой век живееш?! Този вид пропаганда отдавна изтече в канала.
  • 13 Народът така

    29 8 Отговор
    реши-да не дава абсолютно мнозинство.
    В тоя случай тре компромиси, договорки и пазарлъци.
    Също така народът реши такъв блокук катоо теб да не е в парламента.
  • 14 гост

    14 30 Отговор
    Много бързо прокремълските слуги в този форум възприеха фашисткия принцип,че" който не е с нас,е против нас" и всеки който не подкрепя прокремълския президент Радев,е "гербераст"/каквото и да значи това/.Никой няма право да не харесва Радев,дори и да не му харесва.

    Коментиран от #31

  • 15 ????

    28 3 Отговор
    За 32 години с колко боклук се запознах, че замърсяването на въздуха е нищо в сравнение с душевната замърсеност на индивидите по случайност с лизане станали" политици"!
  • 16 перука а

    26 7 Отговор
    За теб с Бандита обещаваме да не питаме .
  • 17 Скакауец

    35 9 Отговор
    Всяка поява на този индивид из медиите предизвиква масово рефлекторно изпразване съдържанието на стомаха през устата, или за по-кратко - повръщане! Този просто е гнусен!
  • 18 XXL

    28 7 Отговор
    Абе и ние това се питахме за вас кога служехте на ГЕРБКП.
  • 19 трагично

    27 5 Отговор
    Божеее дъщерята на БКП - БЗНС какви наглости "плете" ??? Типично по Тиквенски, не бил той комундур, обаче не си скъса и хвърли на площада червена книжка, а я спри под керемидите на "курника" си за да я покаже някой ден за доказателство, че е червен !
  • 20 Бамбука

    21 5 Отговор
    Интересно, кой им пише тези пространствени простотии ? Този субект е от тези дето и на светофар някой трябва да го придружи за да премине улицата. Голяма мука ги е налегнала.
  • 21 АКО АКО

    23 4 Отговор
    ЩЕШЕ ДА БЪДЕ САМО ЕДНО ТЪПО ИЗКАЗВАНЕ, АКО НЕ ПРОЗИРАШЕ ПРИЗИВ ЗА ПАСИВНОСТ С ЦЕЛ ВРЪЩАНЕ НА ЛЮБИМИЯ ТИКВУН
  • 22 Анонимен

    25 7 Отговор
    Този индивид да вземе да си разчете какво означава съкращението БЗНС и след това да се запита дали име и дори един земеделец в България който споделя прогресистко-либералните му призиви за евроатлантизъм и т.н. Лидер на партийка която няма абсолютно нищо общо с името си . Затова и са на бунището на историята
  • 23 Мухаа,хаа!

    24 5 Отговор
    Внука на бабишкрр Мозерка се изсипа неподготвен.Къде си ръгнал да ръсиш акъл и съвети,бе? С тази файтон- партия,която по селата дори не са виждали на снимка.Вие сте безвъзвратно" Минало- бешело" бе " земеделец.Земеделец,който пита коча как се дои.Не бил виждал коза,с такова виме!?
  • 24 Българин

    10 16 Отговор

    До коментар #2 от "Ненчев":

    Има. Да си слуга на червените русофили!
  • 25 hh88

    34 5 Отговор
    Пухчо, за тези комунисти ли става дума:
    1.Бойко Борисов - комунист, майор от МВР, и син на полковник от МВР.
    2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
    3.Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
    4.Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста , и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
    5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
    6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
    7.Симеон Дянков – комунистическо синче ; стипендиант на фондация Людмила Живкова.
    8.Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
    9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд „ Чавдар” !
    10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
    11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
    12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов
    13.Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година
    14.Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител
    15.Димитър Николов – московски възпитаник израснал в семейство на комунисти.
    16.Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията

    Коментиран от #36

  • 26 Черен Петър

    28 7 Отговор
    Д-р Гълъбова, моля ви, изпратете санитарите да го приберат тоя! Освен че замърсява политическата среда, замърсява и въздуха около себе си и започва да вони на политически трупове...

    Коментиран от #33

  • 27 Бойлер

    15 6 Отговор

    До коментар #10 от "ДъБъ":

    За Иво Мирчев-Бойлера ли става въпрос?Е,татко е бил "само"партиен секретар на община Крушари а не на цял Добрич,нали?"Демократи",какви "демократи"...
  • 28 Доцент Дрън

    15 5 Отговор
    Айде глупостии.
    Бре вие народът за теле го имате.
    Разбрахме, че няма червено и зелено в България.
    Само вие вадите скелети от гардероба.
    Сменете опорките, светът се тресе, оно ми говори като художник, пембяно и тюркоаз.
    Верно не сте в час.
  • 29 Биков

    12 6 Отговор
    Ей, ямболлията! Така са разпоредили от САЩ и тук изпълняват! Що се правиш на ударен? Трябва им час по-скоро Македония в НАТО..за бази не знам, но за коридор от Адриатическо до Черно море много трябва! Турция не е надеждна..
  • 30 Анте Павелич

    14 5 Отговор
    Абсолютно прав! Новото ОФ!
  • 31 дост

    8 5 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Основните "коментари"са на един платен трол,на който му се плаща за това.
  • 32 ХА ХА ХА

    11 8 Отговор
    АБЕ СЕГА СЕ Е ПАДНАЛО НА ТИЯ ДЕМОКРАТИ ОТ ДБ ( дебели за България ) ДА УЧАСТВАТ ВЪВ ПРАВИТЕЛСТВО И МАЛКО ДА ЗАМЕЗЯТ , ЧЕ ОТКОГА СЕ ОБЛИЗВАТ И ПРИМЛЯСКВАТ ???? ВИЖТЕ ГЕНЕРАЛА ...ДРУГАРЯ АТАНАСОВ КАК ГЛЕДА ЗЛОБНО И ДРАПА НА ВСЯКА ЦЕНА ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО НЯКОЕ БЮРО , МАКАР И ВЪВ КОАЛИЦИЯ СЪС КОМУНИСТИ , ПРОДАЖНИЦИ И СЛАГАЧИ !!! ВАЖНО Е ДА Е НА ДЪРЖАВТАТА ТРАПЕЗА ! КАТО ГИ ГЛЕДА ЧОВЕК КАК СЕ ПАЗАРЯТ ........МУ СЕ ОТЩЯВА ДА ХОДИ ПОВЕЧЕ НА ИЗБОРИ ! СРАМОТА !!!
  • 33 Петър Чернев

    7 3 Отговор

    До коментар #26 от "Черен Петър":

    Като стана дума за доктори,д-р Мими Виткова от БСП беше ли на преговорите в мола?
  • 34 Хи хи хи

    11 7 Отговор
    Д.Б. се компрометираха....ще последват съдбата на ГАЛЕВИЦА , БАБИКЯНИТЕ , ХАДЖИЯТА ....на следващите избори !!!!!!!!!
  • 35 Чао....чао ....чао

    11 5 Отговор
    Дебили за България ! ИЗГОРЯХТЕ И ВИЕ !
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Патриот

    10 13 Отговор
    Ненчев, дай шанс на новото ОФ, бе. Лично шофьора на самолет е избрал Кирчо и Кокорчо, а Десовия е непогрешим, като всеки комунист! БСП отдавна гледаше как европейски пари минават покрай нея, без да могат да топнат пръст в кацата, с изключение на приближен човек на Нинова, захлебил със 150 милиона...Когато става въпрос за много пари, идеологията отива на заден план!

    Коментиран от #44

  • 38 Тома

    11 6 Отговор
    Това момче щеше да е в затвора за кражби ако не беше цацата прокурор
  • 39 Данъкоплатец

    11 3 Отговор
    Какви десни са ДБ, същите комуняги като БСП-то са, ченгета на ДС от БКП.
  • 40 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    ... И ДА А КА Ш НА ПОРАЗИЯ -СИ Е "ЗЕМЕДЕЛИЕ " --- БОЯДИСАНИ - ДР... О !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 41 фбр

    8 5 Отговор
    СУПЕР НАГЪЛ ! ГЕРБЕРСКА ПОДЛОГА! ОЩЕ ПЛАЧИ ЗА ТИКВАТА , НО НЕ БИ!!! НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА СИ МИНИСТЪР НЕЩАСТНИКО!
  • 42 НЯКОЙ

    7 1 Отговор
    Дрънченето на празни кофи вече няма значение или напразни напъни на един бивш!
  • 43 Чичо

    7 4 Отговор
    Да не е за сефте, бацо от кое бкп беше?
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Уйке

    12 4 Отговор
    Какъв си пък ти бе, проскубана земеделска ливада! Кое БЗНС представляваш! Хората те запомниха като най-жалкия мин. наМО, закупил розово БМВ, което да обслужи дъщеря ти за абитуриентския бал!
  • 46 Грульо

    3 6 Отговор
    Всичко е възможно щом от козяк им наредят да съставят правителство на всяка цена. :D
  • 47 NeXu s

    7 5 Отговор
    Христо Бойкикев от дъртия комунистически род Бойкикеви никога не е бил демократ. Неслучайнонги наричат дясната патерица на комунистите, целта им е да разбиват вота на ГЕРБ.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 веселяк

    8 2 Отговор
    Ники ам чи вие не си ли сътрудничихте с Вожда с партиен билет?
  • 50 селтак

    4 3 Отговор
    Ше се усетат че,нещо като че ли ги изненадва изотзад ама ше е късно!
  • 51 Ицо

    6 2 Отговор
    Тоя перукан е голям смешник
  • 52 пффф

    5 2 Отговор
    Се едно да Кажеш че Костов е демократ.Сяяяяях, кви демократи са тия бе, наследници на комунисти сътрудници на ДС.
  • 53 Служил в БНА

    5 3 Отговор
    Боожжеее и тоя "земеделец" бе министър на Отбраната...от ,която отбира толкова,колкото и от ..ЗЕМЕДЕЛИЕ . А за всеки дъртофел ,който си "сади" коса ,че я и боядисва си мисля ,че не е ...ЧИТАВ !
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Никой

    0 1 Отговор
    Хайде тролове.
  • 56 Някой

    2 2 Отговор
    Да се благодариш на боклука Гешев на който явно си правил тутурутки, че не те вкара в затвора боклук гербав.
  • 57 Артилерист

    0 1 Отговор
    Този беше министър на отбраната при Борисов. Той беше си назначил за шефка на агенция, една близка, която е била регистрирана три пъти като социално освободена -така по настояще наричат проститутките. Представяте ли си, уважаеми, на каква гавра е подложено българското офицерство: учил в милиционерската школа как се държи пожарникарския шланг, произведен в генерал; кукоревски селяндур-военен министър и за капак, доказана проститутка, сложена да командва офицери! Те това е типично българската оправия!!!
  • 58 Анонимен

    0 1 Отговор
    Тоя шапчи не го слушайте той не може да каже две думи на кръст
  • 59 Гост

    1 1 Отговор
    А, това същество не помни ли,че БЗНС 50 г управляваше България с БКП?
  • 60 Чети и помни

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "GGG":

    Човека ,който съсипа представата,
    за идеите и политическата култура ,
    на великия мъж на България , Никола Петков!

    Човека се нарича" Лъжеземеделеца Ненчев"!
  • 61 БЗНС? Какво е това?? СДС или НДСВ??

    0 1 Отговор
    Тези са Никой, има мултимилионери Житари, и до там свършва земеделието в България!!
  • 62 Красимир Велчев никога нее бил Пилот

    1 1 Отговор
    В Авиацията!! Бил е Авиомеханик, никакъв пилот!! По негова вина става ЧП на самолет ТУ, 134 пада едно колело при излитане в КВ ХР Ботев(махалата) и Велчев е уволнен от БГА Балкан!! Като Депотат от ГЕРБ, се учи да лети на бивша селскостопанска площадка в с Ерден! Монтанско, и там получава право да лети на свръх лек туристически самолет!! Заедно със Цветанов са чести гости на собственика та тази площадка, станала някакво учебно звено, същия собственик е Пловдивчанин Активист на ГЕРБ! Летателната Биография на Кр Велчев е Това, няма СССР, няма Русия, а с Ерден МонтанскоПритежава италиански свръх лек самолет на който лети!! НЕЕ пилот от БГА Балкан! Любител, лети на свръх лек спортен или туристически самолет Като Жената на Софиянски!!
  • 63 Деляна

    2 0 Отговор
    Много е прав този човек, ама какво се учудва, те ДБ никога не са били демократи в истинския смисъл, въпреки че "демократична" се съдържа в името на партията. Тая партия обаче никога не е била демократична.
  • 64 Палачинка

    1 0 Отговор
    Е как няма да си сътрудничат като дават мило и драго само и само да влязат в парламента ... тяхното безочие е безгранично ...
  • 65 Чичо Пей

    0 1 Отговор
    Лайте кучета и кучки!Видите от злоба и немощ!Времето е вече разделно,а не ваше"наше"!Реститутката Богдана КараИбрахимова"Дочева и другарите с шалварите,като ми пееш Пенкеле кой ли ви суша?!
  • 66 Васил

    2 0 Отговор
    ДБ никога не са били десница, а напротив – патерица на червените!
  • 67 Тик так

    0 0 Отговор
    Страшна излагация от ДБ факт, да излъжеш избирателите си така и да се прегърнеш с БСП!
  • 68 Spas

    0 0 Отговор
    ДБ са готови да си продадат задниците стига да са във властта
  • 69 Марто

    0 0 Отговор
    Страшни фурнаджийски лопати са ДБ
  • 70 Горянин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "GGG":

    Екзекутора на идеите,
    на великия Никола Петков!
    Този нагаждач е срам и позор,
    за погребаното земеделско движение
    "Никола Петков" в България!
  • 71 Петковист

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Още":

    Става единственно и само,
    за далаверите на Борисовото котило,
    които са бивши комунисти, почти всичките!
  • 72 Начев

    0 0 Отговор
    ДБ са продажници, които се интересуват само от личната си изгода и едни комисионни.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове