1 Декември, 2021 21:26 6 687 15

Борис Ангелов: "Лявата ръка" на Нинова Вяра Емилова е израснала под крилото на Гущеров

  • борис ангелов-
  • вяра емилова-
  • нинова-
  • лява ръка-
  • гущеров

В последните две редовни правителства бяха разпределени по един много интересен начин ивиците плажни на България, върнахме се в 90-те години, коментира журналистът 

Борис Ангелов: "Лявата ръка" на Нинова Вяра Емилова е израснала под крилото на Гущеров - 1
Снимка: Евроком

За всеки, който е чел поне една кримка е ясно, че кампания без пари не може да се прави, когато партията няма субсидия. Интересно е присъствието на една личност - Вяра Емилова, която е "лявата ръка" на Корнелия Нинова. Тя е секретар на предишното ЦК, Тодор Живков също е бил секретар на ЦК. Тя е от Силистра, израснала е под крилото на тамошния бизнесмен Добромир Гущеров. Общо взето тя заема все по-силни позиции и се провали в Ловеч и беше преместена в Силистра като кандидат-депутат. Това коментира журналистът от "19 минути" Борис Ангелов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Интересно е, че Вяра Емилова е педагог и психолог и се яви като експерт в областта на туризма. Това едва ли може да има друго обяснение, освен, че се работи по чужди интереси. В последните две редовни правителства бяха разпределени по един много интересен начин ивиците плажни на България, върнахме се в 90-те години. Например юг - ВИС и север - СИК и т.н. В туризма има интереси и явно е важно държавата да продължи да граничи със СИК и ВИС. Няма дори да коментирам нещата, които Емилова е говорила", каза още той.

"Тази кампания на БСП беше най-щедрата досега, въпреки лошият резултат. Появиха се и интересни разпределения на гласовете, беше много интересен ромският вот. Например 40% гласували ДПС и по 20% ГЕРБ и БСП. Когато имаш по 20% това подсказва известна стратегия и тактика как да се получи такъв резултат", коментира журналистът.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6efket

    9 1 Отговор
    Гущер няма крила
  • 2 Мутри ВЪН

    25 4 Отговор
    Тоя е една ПКП ( Кърджалийска Пука)
  • 3 нашия

    20 3 Отговор
    няма такова нещо че "без пари не става"....ства става и оше как НО иска РАБОТА много РАБОТА......балък не повтаряй неверни мантри....
  • 4 Психиатър

    23 2 Отговор
    Ангелов, да не си сънувал нещо за "борците" и "каратистите" през далечната 1994?
  • 5 нашия

    21 1 Отговор
    когато работиш за идфя не трябват "много" пари..а когато работиш за създаване на разбойническа формация са нужни многото пари.....човека е с ИЗКРИВЕНО мислене /увреден/
  • 6 Мутата

    20 4 Отговор
    Какъв е този плешив ГЪЗ
  • 7 Реалиста

    24 6 Отговор
    Всички недоразумения се впрегаха да хвърлят кал върху НИНОВА, г-жа Кулезич настървена като бик на червено стана за смях да остроумничи заедно с Б.Ангелов, измислици, от болните им мозъци . Правителство ще има и то ще работи за да покаже , че мутрите са престъпници и има и друг начин на управление.
  • 8 неточно

    10 11 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    върнахме се в 90-те години
    Неточно - върнаха НИ в 90те
    вижте преговарящите от БСП
  • 9 ТИ ДА ВИДИШ

    18 3 Отговор
    Тоя джуджо що не казва, че Нинова е вербована от Бен Ладен, който и спонсорира изборите, а парите лично Маджо и Пашата са и ги носели!!!!
  • 10 мдаааа

    18 2 Отговор
    Дъ е Бъ е в паника трябва да се съсипе Нинова и БСП... а респективно да се провали и съставянето на правителство от ПП!!!!
  • 11 отвратен

    8 1 Отговор
    Все партиен слугинаж и боклуж. Отвратен съм от цялата политическа класа, феодална клептокрация.
  • 12 3.14К

    5 2 Отговор
    Това нещо Борето Ангелов от една година се бори с толупа, като пише само за напечатаните от Петър Кънев стикери. При измамите за милиарди и чекмеджетата на тиквата, Борето е фиксиран в Нинова, Кънев и БСП. На Кулезич и е простено, но всички останали,.като започнеш от доносниците Оги Стефанов и Дремджиев, въпросите, лице в лице, още от деня и тем подобни, правеха и правят и невъзможното да съсипят Нинова и БСП. Въпреки всичко управлението и детронирането на гербавите зависи.от последните.
  • 13 Честно казано

    2 0 Отговор
    Ха-ха-ха...този материял го гледах по "Евроком" ТВ при Кулезич :)))
  • 14 Сандо

    7 0 Отговор
    Няма как,Ангелов трябва да спасява мижавото си сайтче - защо и той да не включи в убийството на БСП.
  • 15 Конкуренция

    0 1 Отговор
    И тоя плешивец,и Кузоплезич,и Дачков станаха сериозна конкуренция на вражалката та ГЕРБ Антоанета Христова.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол