Last news in Fakti

3 Декември, 2021 21:20 22 350 190

Ето кой предлагат от "Продължаваме промяната" за вътрешен министър

  • кирил петков-
  • дкк-
  • ваня караганева

"С Никола се познаваме от дълго време. Първият ни казус беше с "Корал", обясни Петков за това от къде познава новия председател на Народното събрание

Ето кой предлагат от "Продължаваме промяната" за вътрешен министър - 1
Снимка: БГНЕС

Бойко Рашков ще бъде предложението на ПП "Продължаваме промяната" за вътрешен министър. Това обяви ексклузивно за "ЕвроДикоф" съпредседателят на партията Кирил Петков.

Ние - от Продължаваме промяната, много го харесваме. Ще се радвам той да остане вътрешен министър. Ние работихме рамо до рамо, каза още той.

Петков обаче помоли да не бъде питан повече за други имена, коментирани за министерски постове, от уважение към коалиционните партньори.

"Логиката е следната - за да имаме честно представителство в нашата коалиция то трябва да е близо до количеството гласове. Важно за мен е да знам, че всеки коалиционен партньор има участие в кабинета, за да станем един отбор", каза Петков по въпроса с министерските постове.

"Всички се съгласихме, че трябва да е близко до пропорциите в парламента", подчерта той.

"Трябва да сменим закона за КПКОНПИ. Колко пари са запорирани за корупция и колко държава е успяла да събере. Според мен там ще има голяма разлика, за която ще е интересно от къде е дошла", заяви той.

"За нас това е много важно", заяви той за това, че Комисията трябва да има разследващи функции.

"Да, това остава абсолютно. Този главен прокурор не може да бъде най-високото ниво на разследване. Той не е свършил нищо конструктивно. Трябва човек, който е безпристрастен и не е зависим от никой", каза той по адрес на главния прокурор.

"В момента юристите мислят как може да се направи истинска проверка на прокуратурата", допълни Петков.

"Каквото и да правите, ако не го махнете няма смисъл, това ни казваха хората по площадите", допълни той по адрес на Иван Гешев.

"С Радев изработихме един много ясен начин на работа. Казахме си кои са общите ни цели. От там нататък един път не ми е вдигнал телефона и да ми каже: "Кириле направи това...", каза Петков по въпроса в каква степен може президентът да влияе на бъдещо правителство.

"Много е важно за нас е да започнем координирана кампания с всички най-добри експерти за да информираме хората за ковид и ваксинацията. Няма да има нищо насилствено", категоричен беше той.

"Второто много важно е да прокараме закона за КПКОНПИ, а третото е да видим как може да имаме контрол върху цената на тока. Ако не го направим - ще имаме голям проблем", заяви Петков.

"Времето на хитрите лобисти, които печелят на гърба на данъкоплатците - трябва да свърши", категоричен беше той.

"От тук нататък няма да има наши и ваши. Когато знаем, че отпред сме сложили най-правилния човек, който иска да го подкрепя", това заяви лидерът на "Продължаваме промяната" по случай на подкрепата на ДПС към новия председател на Народното събрание.

"Това, което направихме е непрестанна комуникация с всичките лидери", заяви той.

"Няма тайни. Ние не се крием. Ако искахме да се крием нямаше да я има тази снимка", каза Петков по въпроса със снимката му пред "Позитано" 20.

"Първо минахме през всичките 18 политики, които са в 180 страници. Когато ги изпратим на политическите партньори те трябва да кажат, че са съгласни с тях. След това ще седнем, за да говорим кои са точните министерства и точните хора", подчерта лидерът на ПП.

"Нас не ни е страх от комуникация с всички", категоричен беше той.

"Истината е, че още не мога да повярвам, че ДПС направи това нещо - след "Магнитски, "Пандора" и КТБ този човек да е на първи ред...", заяви той по адрес на Делян Пеевски.

"В ПИК я бяха описали като Мата Хари на Кирил. Тя е един професионалист, честен човек", това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков по темата с Ваня Караганева и ДКК.

Истината е, че е тя е един професионалист. Мина през вътрешно интервю. Доколкото аз я познавам - тя е честен човек. Изборът - кога този скандал да избухне, беше точно по средата на коалиционните преговори. Всички сили, които виждат, че коалиционното споразумение може да се окаже реалност, нападат с дезинформация. Това заяви съпредседателят на ПП ПП Кирил Петков във връзка със скандала, свързан с ДКК.

Нито е имало плащане на новото адвокатско дружество. Страшно много дезинформация. Това са инсинуации. Това не беше успешен опит за дестабилизиране на коалиционното ни споразумение, категоричен беше той.

"С Никола се познаваме от дълго време. Първият ни казус беше с "Корал", обясни Петков за това от къде познава новия председател на Народното събрание.

"Той трябваше да напусне работата си, защото в една кантора няма право да има политически юристи. Неговата всеотдайност ни накара да мислим, че сме взели правилното решение", добави той.

"Всяка от преговарящите партии решиха да ни позволят да изберем ние кандидат. Хубавото за него освен, че има голям стаж е, че той е с много чисто минало. Няма компромати и скандали за него", добави Петков.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 136 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2loop

    296 51 Отговор
    Боко вдигна кръвното след тази новина

    Коментиран от #70, #175, #183

  • 2 Монтаж

    250 51 Отговор
    Тиквата няма да спи тая нощ

    Коментиран от #133

  • 3 ТаУмВзе

    89 228 Отговор
    Кирчо канадеца с лъжесвиделство за Гражданство ли? Явно след мутропитека, ще се краде по друга схема с усмивка. На пролет пак уж изборчета.
  • 4 наблюдател

    109 33 Отговор
    еваларка му прайм на Баце на татуировката!
    при бай ставри. и при киро жарта!
    кире, четеш ли, бре?
  • 5 ха ха хааа

    93 21 Отговор
    Пликове ще има , за всички от сърце ... 🤭🤭
  • 6 12 КЕ'НЕФА СА МНОГО ЗА 1..ДС- Г*Ъ*З

    52 108 Отговор
    19-те ИМОТА Е ПРЕДЛОЖЕНИЕТО на ИБРИКА НА МУСТАФАТА- РУНДЬО ПОМАКА
  • 7 Санди

    152 38 Отговор
    Мъдър ход! Шах и МАТ!
  • 8 Киро Канадеца

    56 103 Отговор
    Браво, сега и за теб ще има жълта торбичка от дамаджанков
  • 9 гост

    61 109 Отговор
    Е сега сбъркахте. Умни хора ви загатнаха да не го правите и че може да има негативни последици за вас, но ваша си работа. Поспе да няма ,ама кво стана ся

    Коментиран от #79

  • 10 Чекмежан

    129 17 Отговор
    Е ся вече събирам саковете и бегам при мис гащЕ
  • 11 Кирил Петков

    92 28 Отговор
    Петков: Бих се радвал главният прокурор сам да си подаде оставката, за да не се занимаваме с него.
    "Бих се радвал главният прокурор, като направим сега коалиционно мнозинство, да си даде сам оставката, за да не се занимаваме с него. Този проблем да се свърши от само себе си. Надявам се, че и той гледа в момента". Това каза съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков при преговорите за коалиционно споразумение с "Демократична България", "Има такъв народ" и "БСП за България".

    Коментиран от #14

  • 12 Военен бивш

    30 71 Отговор
    На втория ляв запяваш Край Босфора шум се вдига лъскат сабий щитове леви леви леви едно две три.Кириле леви не топуркай чува се не лъжи вида се едно две три .
  • 13 КРОКОДИЛА

    24 59 Отговор
    АБЕ ЧАУШ ЕФЕНДИ НАКЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ БЕ ..................
  • 14 Алфа Вълкът

    65 129 Отговор

    До коментар #11 от "Кирил Петков":

    Кой е този Кирчо да дава ултиматум на Гешев незабавно да напуска поста за да не "се занимават с него занапред"? Какъв е да поставя условия на главния прокурор?

    Коментиран от #18, #83, #131, #186

  • 15 Гешев е долен крадец вълк в овча кожа но

    110 40 Отговор
    Гешев да си слага въжето

    Коментиран от #62

  • 16 Porek

    43 28 Отговор
    "Мнoгo e вaжнo зa нac e дa зaпoчнeм кooрдинирaнa кaмпaния c вcички нaй-дoбри eкcпeрти зa дa инфoрмирaмe хoрaтa зa кoвид и вaкcинaциятa. Нямa дa имa нищo нacилcтвeнo", кaтeгoричeн бeшe тoй.

    Внимавай с категоричните изявления, че да не ти се обадят утре от европата и да се обърнеш на 180 градуса !
  • 17 Против Кирчо

    83 33 Отговор
    .. Евалла Кириле... Изкаването за гаштев - каскета е мн мъжкарско... Ти го предизвикваш... Той се крие кат П.. А
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ооохохо

    76 24 Отговор
    кошмарът на тиквите

    Коментиран от #116

  • 20 правилно

    93 25 Отговор
    Рашков за министър на МВР. Хора, като Рашков да бъдат министри на правосъдието, на финансите. Като се замисля на всички министерства трябват читави и стабилни хора необвързани със задкулисието. Пълна чистка и преследване на мафията!

    Коментиран от #85

  • 21 Пич

    61 68 Отговор
    Защо се ядосваш бе , Кире...!!! Защото поредната ти лъжа , така се взриви във физиономията ти , та направо ти зализа аламброса...!!! ??? Па спри да лъжеш хората бе... Спрял си кражбите , имаш всичките пари , а не може да компенсираш инфлацията...!!!??? Е как тогава , тия , които наричаш " крадци " , можеха да вдигат доходите , стандарта на живот , и да строят... Ти един пирон не си забил , всички пари неоткраднати да у вас , а за народа нямало...!!!??? И инфлацията щяла сама да спадне... Как бе , като повишите тока и парното след нова година ли...!!!??? Щом няма пари за едеотете , които те избраха , за кой ги пазиш...!!!???

    Коментиран от #44, #108

  • 22 ИСТИНАТА

    94 30 Отговор
    Политическа партия "Продължаваме промяната" преби не ГЕРБ на миналите избори. Те пребиха коалицията ГЕРБ+СДС. Да , добре прочетохте. Това е митичното СДС което на 7 юни 1990 г.събра близо 1 милион на митинга си на Орлов мост. Една партия на 2 месеца преби една мощна коалиция от няколко формации + Съюза на репресираните в България. А Радев преби ГЕРБ+СДС+ДПС. УНИКАЛНО

    Коментиран от #90

  • 23 Браво

    69 33 Отговор
    Стар печен комунист на МВР.....това е промяната.
  • 24 Гост

    67 58 Отговор
    Комунизмът се завръща с пълна сила.
  • 25 Бойко болнавия

    70 26 Отговор
    Ох,лошо ми е!
  • 26 Гешеф спиш

    59 22 Отговор
    Разбрах!
    Б. Б. не е виновен за тоталната разсипия. Просто той до толкова може да смята. След като от април до ноември е една година, значи съвсем нормално е 2 см асфалт да му изглеждат 20 и, съответно да нареди да се платят като за толкова... 🤣
  • 27 Въпрос

    63 28 Отговор
    Къде се покриха няколкото ГЕРБ трола тук? Или се скриха защото парламентарните избори са след 4 години а президентските след 5 ???? И вече няма смисъл да тролят? Саде минавам ама да попитам....Как мислите ? Министър председателя Кирил Петков и президента Румен Радев в по добър синхрон ли ще работят отколкото бившия министър председател Бойко Борисов с президента Радев??? Благодаря...

    Коментиран от #31, #68

  • 28 МАН.АФА

    30 27 Отговор
    Плевню Пастирката е ... возил...редовно Кики ГЕЙЗЕРА със държавният Фалкон.
    Снимки в..П.и.к.)))))
    Ох КОТЬОООО.....цунки

    Коментиран от #35

  • 29 лично от мен

    56 21 Отговор
    Честиту на Буци , редовен Рашков , за четиригодишен мандат.
  • 30 Саде...минавам ама само да попитам...

    56 26 Отговор
    Къде са се покрили двата смазани и сринати Герберски троляка? Единия с "27-ТЕ ПОБЕДИ " на тиквун и другия "РАДЕВ СА СПИЧА..ДПС ТИ БИХА ШУТА"????? Румен Георгиев Радев има 1 млн.и 540 хил.гласа срещу коалицията ГЕРБ +ДПС ( Герджиков) 733 хил.гласа. А на парламентарните ГЕРБ -591 хил.гласа. Радев отрепа убедително и ГЕРБ на парламентарните и ГЕРБ+ДПС на президентските . Сам ги дере като шкембе в дувар и маче у дирек!!! Къде са тези сринати Герберски троляка? Да напишат пак за 27-те победи на тиквун и как Радев се спича????

    Коментиран от #38, #76

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ЕВРО НЮЗ

    26 25 Отговор
    Абе той Радев не ти вдига телефона но с Козяка си Онлайн 24 h.
  • 33 Мда

    45 17 Отговор
    Може би още утре Георг ще се изтропоса в Банкя, за да брани вожда си - Боко от лошия Рашков. Както живият щит от герб бранеше "от терор" Боко в Банкя, начело със същия този Георг на 30.04.2021...
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ЯЗЕ НЕ ВЕРУВАМ ШО ДЕКА КИКИ Е Г'ЕЙ

    24 23 Отговор

    До коментар #28 от "МАН.АФА":

    ОН СИ Е ЗАБАВ И ПАСИВЕН СЕЛСКИ ПЕДЕРАЗИН
  • 36 Сашко

    45 23 Отговор
    Хайде Кире подгонете крадците и душманите котто обраха България
  • 37 Танцуващ от радост

    65 36 Отговор
    5 години пак генерал Радев ще е начело на държавата!!!! Когато някое редовно правителство подаде оставка, победител ГЕРБо-тиквоyбиец Радев ще съставя служебно правителство. ГЕРБ са приключени и няма да помиришат власт никога повече. Сега остава да бъдат изхвърлени от общините в които 4/5 са техни кметове. След като приключим с тях в местната власт никога повече няма да имат 4 % да влязат в парламента. Ликувайте Българи!!! La finite

    Коментиран от #72, #101

  • 38 Румен Радев✊

    42 21 Отговор

    До коментар #30 от "Саде...минавам ама само да попитам...":

    тези тролове избягаха по примера на идола си с чекмеджето хахахахаха
  • 39 Браво

    52 23 Отговор
    Мачкай тия престъпници Рашков. Искаме възмездие за обезкървената от корупция и кражби държава. Те са там в парламента, поне няма да ги търсиш. От там в ареста направо.
  • 40 Рашков е велик

    40 26 Отговор
    Къорвишека на бухалката на Боко - нИдялковия пиК, не даде ефект.

    Много добър избор за министър на МВР.
  • 41 Рашо на линия

    45 18 Отговор
    Той Наистина умее да чегърта!
  • 42 Стойко

    35 41 Отговор
    Това Г-ей правителство от ДС КОМУНЯГИ няма да изкара и зимата

    Коментиран от #99

  • 43 Ники

    63 28 Отговор
    Аз също подкрепям Г-н Бойко Рашков за министър !!! При мажоритарен вот съм сигурен , че българския народ ще го подкрепи ! Браво за предложението !!!
  • 44 Чорбара.

    26 16 Отговор

    До коментар #21 от "Пич":

    Пич от ПИК.Недялко как плаща?

    Коментиран от #52, #71

  • 45 Боко

    39 19 Отговор
    Ох, лошо ми е.
  • 46 Оня с коня

    30 32 Отговор
    Мен много ме е яд че служебните откакто управляват не увеличиха цената на тока за битовите абонати. Вече 7 месеца няма увеличение , а шефа Бойко за 12 години го увеличаваше по 2 пъти годишно с по 10%. От 1 юли и 1 януари. Яд ме е че при тези рекордни цени на барел петрол минимално вдигнаха и горивата. При шефа Бойко преди години при същите цени на петрола зареждахме по 2.77-2.90 лв. Яд ме е че и олиото смъкнаха на 3 лв.литъра а преди при Бойко бе стигнало и 4.50 лв. Много се ядосвам че не е Бойко защото вече щяхте да сте вирнaли краката от глад и геноцид

    Коментиран от #54

  • 47 кошмар

    49 24 Отговор
    Кошмарите на Бойко се сбъдват. ГЕРБ кандисвали на правителство, само Рашков да не бил министър. Развали им всички схеми за купен вот.
  • 48 Признавам

    32 8 Отговор
    Браво бре от редакцията ...Едно ви признавам, че вашите мисироци явно владеят до съвършенство десетопръсната с-ма на писане ...толкова бързо да напечатат едно към едно току що завършеното изказване на Кирчо при Евроком Диков ...Чудя се защо ли ви и чета, като преди малко го изгледах ...
  • 49 ИМПЕРИАЛИСТ

    25 22 Отговор
    Пак се чува : Ще, ще - ще. Любимото глаголно време на комунистите....
  • 50 Абе хора ,

    35 16 Отговор
    Вярно ли е , че в един софийски ресторант , раздават подаръци в жълти торбички ?

    Коментиран от #58

  • 51 1944

    18 25 Отговор
    май скоро ше трябва изчегъртване на изчегъртвачите. излязоха като гербаджиите. напролет нови избори.
  • 52 Пичагата

    7 1 Отговор

    До коментар #44 от "Чорбара.":

    Да не мислиш , че е повече от ФАТКИ ...
  • 53 ФАКТ

    20 10 Отговор
    Нямаше да бъде Рашков,ако тиквата и турчалята не ревяха незаслужено.
  • 54 Стойко

    28 24 Отговор

    До коментар #46 от "Оня с коня":

    ТАКА Е,..ВДИГАШЕ ЦЕНАТА НА ТОКА ПО 2 ПЪТИ И СТИГНА....0.16 лв. КВЧ.,..А ДЕБИЛА ГО НАМАЛИ НА.... 0.72лв.
    Браво на МУНЧО ФАТМАКА
  • 55 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    15 39 Отговор
    Ей голтаци! И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Нито на жените му,на парите му ,на общественото му положение и на уважението! Бойко е на 62 г.а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,с луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град, с поръчково Порше ПАНАМЕРА което подари на любимата си ! А вие блъскайте за храна и оцеляване! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!

    Коментиран от #60, #78

  • 56 Киро КИРТАКА , Харвърда!

    34 27 Отговор
    АЗ ЩЕ НАЗНАЧА РОШКОВ , ЗА НАЙ НОВ КАДЪР ЗА МИНИСТЪР НА МВР ! ОТ ТУК ЗАПОЧВА ПРОМЯНАТА ВИЖДАТЕ МНОГО ХУБАВО , НАЛИ ! РОШКОВ ЩЕ ВЛЕЗЕ ВЪВ НОВИЯ , СТАР КАБИНЕТ СЪС СЪВСЕМ НОВА ПО - ГОЛЯМА ДАМАДЖАНА ! ВИЕ ВИЖДАТЕ , ЧЕ ИМА МНОГО ГОЛЯМА ПРОМЯНА !!!!!!!
  • 57 Мачкай Рашков

    29 17 Отговор
    Искаме справедливост за Тиквата и Каскета !!!! Да не забравяме унаустите от ПИК ..... Подлгите долни !
  • 58 пиГ в ъгъла

    25 9 Отговор

    До коментар #50 от "Абе хора ,":

    Иди провери...хората имаха мусака в чиниите и плодов сок в чашите, а оная чума Николова изкара че пирували и алкохол се леел по обяд. 😂

    Коментиран от #105

  • 59 Добре дошъл

    29 10 Отговор
    Турта( питка) с мед месиме на Рашков в Северопропаднла България. Само да кара наред– след Враца– Видин, Монтана, Берковица, Вършец и всички други общини в региона. От кметове, през все що има държавни и общински институции, и да не забрави горските, че в Балкана останахме без вода и дърва заради мафията.
  • 60 Мето

    28 11 Отговор

    До коментар #55 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Прав си Курти! Метресата на Борисов Борислава Йовчева през 2006 година спечели конкурса МИС БИКИНИ на който присъстваше столичния кмет тогава Бойко Борисов. След това Йовчева стана манекенка към модна агенция ИНТЕРМОДЕЛС. През 2012 година внезапно изчезва от модните подиуми и минава в неизвестност. През 2013 година на въпрос към Борисов има ли жена до себе си той отговаря- " Да имам една много красива и неповторима жена. Когато спра да се занимавам с държавните дела ще отида при нея и ще си бъдем вечно заедно. Няма да казвам коя е защото ще я разкостят милата"..След няколко месеца на футболна среща в Пловдив между ветераните на Витоша Бистрица и младежите на Локомотив Пловдив вестник Марица излезе със статия- " Премиера Борисов на футболното игрище срещу шурея си Станко Йовчев"..Станко Йовчев е брат на Борислава Йовчева. Мисля фактите са категорични и едва ли има вече някой да се съмнява кой е купил къщата в Барселона за 5 милиона евро,кой е купил бутиците и Порше-то на Борислава!
  • 61 младежи ГЕРБ

    16 37 Отговор
    Няма по-подготвени за МВР министър от Младен Маринов и Маниул Манев. Ще има протести срещу Рашков.

    Коментиран от #80

  • 62 Здрав разум

    11 6 Отговор

    До коментар #15 от "Гешев е долен крадец вълк в овча кожа но":

    Козлодуй, не се крий
  • 63 Активист на БКП

    24 22 Отговор
    Мачкай, Рашков, ГЕРБЕРСКАТА криминална е!!!
  • 64 КРОКОДИЛА

    6 2 Отговор
    ИОК НЕ Е НАШ ЧЕВЯК .........................
  • 65 " Бравос"!

    30 30 Отговор
    Малко е смешно да предлагат комунистически следовател и човек от прехода който не е засегнал интересите на нито един мафиот ,а напротив.Това че има проблем с алкохола,също" не е проблем" и 19 имота от прехода с две резиденции само за него,също е "почтено и престижно"

    Коментиран от #97

  • 66 Хомосапиенс

    20 14 Отговор
    Да бе предлагат Ами дърти комунисти
  • 67 В Парламента

    17 17 Отговор
    Цитирам Кирил Петков-Здравейте отново.Харвард но всъщност мега зле по зле от горно нанадолнище Тътър маала
  • 68 Здрав разум

    8 7 Отговор

    До коментар #27 от "Въпрос":

    Кратуната му е бутилка. Хвърли я в плитката мътилка или в бездънното море-все толкова ще събере. Не съм трол, но защо да се хабя за идиот.. и.
  • 69 Герберасти

    23 13 Отговор
    АМИ СЕГА?! ше мачкаш ли бойче таралежа нали така искаше. Те ти сега гърбав таралеж за твойте дебели бузки
  • 70 Дежурния

    21 7 Отговор

    До коментар #1 от "2loop":

    Дали въобще му пука на Дебилския манталитет,
    на Бойко Борисов,
    толкова милиарди и пера в косата????????
    Би трябвало да е полетял отдавна?
    Ще остане Маврудиев,
    да обяснява как офшорките, на са негови?
    Ако и той, не хване къра?
    Без кражби от бюджета,
    за тези хора работа в България няма!
  • 71 Тракай

    6 1 Отговор

    До коментар #44 от "Чорбара.":

    Си с токчетата по площад " Възраждане " вечер , изруси се , и си върши евролявата работа...!!! Мисленето не е твоето амплоа...!!!
  • 72 ВЕСЕЛ танц

    22 13 Отговор

    До коментар #37 от "Танцуващ от радост":

    То и за КОМУНДЕЛИТЕ говориха тъй , след като докараха няколко фалита на държавата !!! Но ето КИРО дойде и се залюбиха със КОМУНИСТИТЕ!! На това се казва любов от пръв поглед !!!!! КИРО иска да усвои техния опит как фалират майсторски БАНКИ и обират на народа парите , затуй ходи все ухилен , защото вижда куп пари по свои сметки !!!!
  • 73 Мда

    17 18 Отговор
    Много силен вой от Банкя и от герберастите за Рашков. Значи всичко е точно. Между другото кой беше Борисов, както и герб/сдс?
  • 74 Qwww

    8 3 Отговор
    Поздравления за това:-"няма да има нищо насилствено" (по отношение на ваксините)! Дали пък България няма да покаже на "демократичния" Запад какво е това демокрация?! :)))

    Коментиран от #94

  • 75 Перо

    8 1 Отговор
    Много е важно кой министър ще изпълнява политиките за които са се споразумяли! Независимо от коя партия идва предложението,кандидатурата трябва да бъде съгласувана с всички партии,участвали в споразумението,относно кадровата обезпеченост! Ако автоматично приемат предложените,по квоти,после ще си посипват главите с пепел!

    Коментиран от #84

  • 76 Здрав разум

    16 14 Отговор

    До коментар #30 от "Саде...минавам ама само да попитам...":

    Заслужихте си Кирето. Сега ще си го любите. И той ще ви люби. Да ви е сладко. Ама трябва и да се яде. И да се плащат заемите. А ако останете неудовлетворени ще ви люби и Радев. Само, не се обиждате!
  • 77 Хихихихии.. хихихихии

    10 17 Отговор
    КИКИ БИЛ СТАРА ..ЛЮБОВ НА..ПЛЕВНЮ!
    Хихихихии.... хихихихии.....
    МУШ...МУШ........ А ??
    Хихихихии.... хихихихии.......
    ТАЯ КИКИ...ГОЛЕМА ПАЛАВНИЦА..... Хихихихии......
  • 78 Лудия пак се

    11 2 Отговор

    До коментар #55 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    появи в защита на другия луд!
  • 79 янчо

    20 10 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Негативните последици ще бъдат за герб и Боци, и депесето. И то доста болезнени
  • 80 Мда

    15 7 Отговор

    До коментар #61 от "младежи ГЕРБ":

    Младежите от герб? Има ли такива? Нали младите, според новата герб опорка са тъпи в управлението на държавата? Преподобният Гълъбов оплю младите, защо не четете?
  • 81 Българин

    18 24 Отговор
    Поредната идиотия на комунистите и техните лакеи от ПП.
  • 82 ????

    20 10 Отговор
    Тази нощ някой ще квичи сякаш го кол.... А за Коледа дай боже и да се случи.
  • 83 ЦИК

    10 13 Отговор

    До коментар #14 от "Алфа Вълкът":

    Кокъв е главният прокурор - бивш милиционер

    Коментиран от #103

  • 84 ИМПЕРИАЛИСТ

    12 11 Отговор

    До коментар #75 от "Перо":

    ..............от 1995 г. директор на НСС, до 2001 г......................това са най-черните МУТРЕНСКИ ГОДИНИ.
  • 85 ЦИК

    22 9 Отговор

    До коментар #20 от "правилно":

    Рашков догодина главен прокурор

    Коментиран от #150

  • 86 Бай Стою касапина

    21 14 Отговор
    Егати? Това комунягите пак се събраха. Промяната е суперска?! Наивниците ще го разберат последни.
  • 87 Бойко съм

    13 11 Отговор
    ама Рашков...вадя зъбки на крадци и мошеници.
  • 88 Поетъ

    5 14 Отговор
    В Банкя вие вук.
    Боко мези мазно с лук.
    Вие - Рашков е боклук.
  • 89 WENKO

    8 10 Отговор
    А БЕ ТЪПАНАР ... НАЛИ ЩЕ ФАЛИРАТ ВИНПРОМИТЕ ...
  • 90 Ку-ку

    19 14 Отговор

    До коментар #22 от "ИСТИНАТА":

    Пребила е дедо... ия... Когато направят и 1/10 от това, което направиха ГЕРБ през последните години, тогава може да се хвалят... След няколко месеца ще бъдат в канавката като оная група от сбиртоци на Славуца...
  • 91 елементарно

    16 7 Отговор
    "Московската школа"в действие...манипулация,пропаганда и безсрамие!!!Който разбрал,разбрал...
  • 92 MIG

    10 11 Отговор
    Г-н Петков,
    И аз съм много честен човек. Къде бихме могли да се срещнем, за вътрешно интервю?
  • 93 Алфа Вълкът

    21 12 Отговор
    Качихте ли видеото дето порка и излиза от кръчмата като космонавт в орбитата?
  • 94 Минуса

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "Qwww":

    Е , защото не толерирам наивниците...
  • 95 Между другото...

    12 1 Отговор
    Заглавието на статията е малко неправилно. Авторката (Марийка) е бягала от часовете по български, когато са учили падежите. Правилното заглавие е: ”Ето, КОГО предлагат...”
  • 96 "Харесвам го"

    15 5 Отговор
    Почтеността и морала изискват да се изчака проверката за имотното състояние на г- н Рашков.Но това е " дребна" работа!Докато няма становище за какво иде реч е в обществен интерес е да няма преизбиране на спорна фигура от близкото минало.Или бъдещия прайм счита ,че един чадър върху неясните способи за придобиване на огромно имущество през прехода,че бъде средство да го използват за свои цели?В коя държава вътрешен министър и бил той преди държавен служител разполага с такова имущество?
  • 97 Без амнезия

    11 1 Отговор

    До коментар #65 от "" Бравос"!":

    Не е смешно...ЖАЛКО и ОТВРАТИТЕЛНО е това!!!
  • 98 Роки

    21 7 Отговор
    Караганева с далаверите за милиони, с голия дир.ник с жар.тиерите във фейса била почтена и морална! И тия почнаха като ония!
  • 99 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 6 Отговор

    До коментар #42 от "Стойко":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...
  • 100 Леличката

    7 6 Отговор
    Това е решението за неутрализирането на мафията в държавата.
  • 101 Поживем увидем,казват американците

    14 7 Отговор

    До коментар #37 от "Танцуващ от радост":

    След 5 години ша говориш я на руски, я на китайски и ще чистиш кенефите на другарите по които сега си в екстаз😂😂😂😂
  • 102 Иво

    24 15 Отговор
    Пенсионер алкохолик и сталинист за вътрешен министър. Чудесен избор. Нали Кокорчо каза че ще махат пенсионерите и ще дават път на младите. Лъжите започнаха.
  • 103 Е , що

    6 7 Отговор

    До коментар #83 от "ЦИК":

    Рашо какъв е ... 🤭🤭
  • 104 gEPP

    16 18 Отговор
    Герб тролове, време е за ракийка. Герб си отиде завинаги, както и вожда ви. Битият при изборите е бит, факт. Герб воят означава, че всико върви в правилната посока. Народът смаза герб на изборите за парламент и за президент. Вождът и калинките му са в шок, всеки ход вече е грешен...

    Коментиран от #149

  • 105 баааси

    7 3 Отговор

    До коментар #58 от "пиГ в ъгъла":

    Ти да не си дегустатора бе ...🤭🤭
  • 106 Може би

    8 8 Отговор
    Прекаляват със сатанизирането на Гешев както и той като се изживяваше повече като политик.Ако беше такъв президента можеше да не подписва указ.Метна богатите спонсори и не спират обстрела.Нека го сменят за да стане, като Кьовеши.Техният човек ще ги загроби със сигурност.

    Коментиран от #112

  • 107 Удавена Риба

    16 12 Отговор
    Честито на Борисов и Шайката ! Очакват ги приятни мигове с Рашков и евентуален нов главен прокурор !
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Стоян

    16 14 Отговор
    Ха , канадския българин стриктно изпълнява заръките на Мунчо -Рашков дамаджаната министър и при "почтените".Егати смешниците.

    Коментиран от #140

  • 110 ПАРТИЗАНИТе

    13 6 Отговор
    се ВРЪЩАТНА ВЛАСТ С ДЕЦАТА СИ ОТ ОСФОРД -Биография

    Бойко Рашков е роден на 28 септември 1954 г. в благоевградското село Огняново. Завършва право в Юридическия факултет на Софийския университет.

    От 1980 г до 1981 г е стажант-съдия в СГС.

    От 1981 г. до 1992 г. е следовател в Районна следствена служба в София, а от 1992 г. зам-директор на НСС, а от 1995 г. директор на НСС, до 2001 г (като през 1998 г е преименувана на Специализирана Следствена Служба).

    Доктор по право от 1993 г.

    През 2001 г. е избран за народен представител в 39-о Народно събрание от Българска социалистическа партия, където е и член на правната комисия и заместник-председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, до 2005 г.

    От 2005 г до 2008 г е ръководител на отдел в НСС.

    В периода януари 2008 г. до месец май 2009 г. е заместник-министър на правосъдието2.

    Коментиран от #115, #124

  • 111 ВЪН

    9 4 Отговор
    Изядохте им гласовете на коалиционните партньори, ся ги къткайте със захарен памук
  • 112 Да бе

    5 5 Отговор

    До коментар #106 от "Може би":

    Сатанизиране на Гешев? Странно, да не са го изгонили от храма?
  • 113 Вергина

    10 7 Отговор
    Йесссс :) мутри вън, барабар с мутреските! Фънда кметската мутреса кога???
  • 114 Морковик

    15 12 Отговор
    Къносания харвардски шмекер ще ви разкаже играта!Тъп,ограничен и заблуден народ!220 измамника са окупирали парламента и не пускат кокала.На избори има макс 20 нови които са послушници на старите кучета.Не играе ли сопата няма оправия в таз държава.
  • 115 ТОЗИ Е ОТ ДС

    10 9 Отговор

    До коментар #110 от "ПАРТИЗАНИТе":

    И УПРАВЛЯВА НАЩА ИЗМИСЛЕННА ДЪРЖАВА БГ И НИ ДЕРЕ КАТО ОФЦИ

    Коментиран от #118

  • 116 зъл пророк

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "ооохохо":

    И Кьовеши ще им подава пасове отвън :)
  • 117 БЛАГОДАРЯ

    17 15 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ВИ БРАТЯ БЪЛГАРИ! И ВИ ЧЕСТИТЯ ДОБРИЯТ ИЗБОР! ПЕТ ГОДИНИ ИМАХМЕ ДОБЪР ПРЕЗИДЕНТ, ОЩЕ ПЕТ ГОДИНИ ЩЕ ИМАМЕ ОТЛИЧЕН ПРЕЗИДЕНТ! ЩЕ ИМАМЕ КИРЧО И БОЙКО РАШКОВ! БРАВО! НОВО ВРЕМЕ НАСТАВА ЗА БЪЛГАРИЯ! ИЗЧИСТИХМЕ БОКЛУЦИТЕ! ТУЛУП БОРИСОФФФ И КАСКЕТ ГЕШЕФФФ В ЗАТВОРА! ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ДА СМЕ СЪВРЕМЕННИЦИ НА ЗАТРИВАНЕ НА МАФИЯТА!!!

    Коментиран от #122, #126, #147

  • 118 VIVA BALGARIA

    7 8 Отговор

    До коментар #115 от "ТОЗИ Е ОТ ДС":

    И РЕВОЛЮЦИЯ И ДА ОГРАДИМ ПАРЛАМЕНТА И ДА НЕ ГИ ПУСНЕМ ДА КРАДЯТ
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 КРОКОДИЛА

    12 10 Отговор
    ЛОШОТО СВЪРШИ - СТРАШНОТО ИДВА ................. ДЪРЖАВАТА БУКСУВА ....................................................................................................................
  • 121 Чук и Гек

    12 9 Отговор
    Без Главанака, тиквестите ще се очовечат, ще се освободят от психическия и физическия тормоз и стрес, които им налага и ще започнат да заприличват на хора! Не всички, де! Ето, колко щастлива бе Караянчева да поздравява младия председател и да е готова даде за него всичко, което притежава - факт! но, не могат да се отърват от този луднал напълно макак! Само за Рашков и репресии бълнува и нищо друго не е останало в дебелата му тиква! 🎃🚾
  • 122 Да прав си

    4 5 Отговор

    До коментар #117 от "БЛАГОДАРЯ":

    а.доган е на 100% мозака зад тези лица.
    коцето ще ги разобличи.
  • 123 Приказка

    11 7 Отговор
    Отново - Комунистите родината изграждат, комсомолците със тях строят. Но тоя път по-скоро е обратното, поне за пред хората - Комсомолците родината изграждат, комунистите със тях строят. Честито на всички!
  • 124 БСП на Бунището

    12 10 Отговор

    До коментар #110 от "ПАРТИЗАНИТе":

    Няма отърване от тези червени цървули вече 30 години...Сега въпроса е как да спасят арестуваните и избягали Олигарси от Гешев...
  • 125 Приказка

    13 6 Отговор
    Oтнoвo - Кoмуниcтитe рoдинaтa изгрaждaт, кoмcoмoлцитe cъc тях cтрoят. Нo тoя път пo-cкoрo e oбрaтнoтo, пoнe зa прeд хoрaтa - Кoмcoмoлцитe рoдинaтa изгрaждaт, кoмуниcтитe cъc тях cтрoят. Чecтитo нa вcички!
  • 126 Чук и Гек

    5 3 Отговор

    До коментар #117 от "БЛАГОДАРЯ":

    Златна ти уста, Българено! Ето, в такава ситуация Йоан е получил званието Златоуст!
  • 127 КАШЧЕЙ

    8 8 Отговор
    Плитките чутури им мн трудно да вдянат че след Тиквата няма да стане по-добре за народа! а от това по-важно няма!
  • 128 Пиян рашков

    11 7 Отговор
    Алкохолик рашков
  • 129 Ел Коменданте

    7 4 Отговор
    Комунисти няма от 35 години... а може би и от 75...
    Има предатели на комунизма! и съответно, в момента - най-големите евроатлантици, либерали, приватизатори и т нт...
  • 130 Шопо

    9 7 Отговор
    Льошо, много льошо...те сеги Буци че скине осем менискуса и че набие кръвното на 500...льошооооо...
  • 131 Алфа Вълкът

    22 9 Отговор

    До коментар #14 от "Алфа Вълкът":

    Колко удобно да пишеш от чужди никове и да се правиш на умен, 370000 гласа ли събрал тоя Кирчо дето не може да си затвори устата? Ами 370000 не могат да управляват 6млн, скоро ще го разбереш!
  • 132 Алфа Вълкът

    21 7 Отговор
    Тоя що няма една снимка със затворена уста, ами все зяпа? Какво дрегера ли ще надува?

    Коментиран от #142

  • 133 гост

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "Монтаж":

    Боли го шланги кои пияндур ще е вътрешния
  • 134 Промяната!

    13 9 Отговор
    Горивата с +50 ст, ако нещо е струвало 12лв, сега е 18. Направо, много сме напреднали. ЕВАЛА.

    Коментиран от #136, #137

  • 135 99999

    8 5 Отговор
    Предишният ги събираше по кръстовищата,сегашният покани всичките си близки и познати.Няма оправия!
  • 136 Да бе

    8 11 Отговор

    До коментар #134 от "Промяната!":

    А за вдигането на цената на горивата май е виновен Петков? Радев? Май не си в час, това е навсякъде в света.

    В тази статия има нещо друго - трън в петата на герб и за твоя вожд-Боко. Прочети заглавието...

    Коментиран от #145

  • 137 Алфа Вълкът

    25 4 Отговор

    До коментар #134 от "Промяната!":

    Вчера купих малко строителни материали, всичко е завишено повечето неща с 10%, не е проблем, но дървения материал с 220%, направо останах гръмнат на място.
  • 138 АЙ стига ве

    7 4 Отговор
    Тия този път съвсем се оляха !!!!!!!
  • 139 Драги българи

    11 5 Отговор
    Да ви е честита "Промяната" !
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Въпросче

    7 7 Отговор
    ПП е регистрирана в Патентното ведомство ,а в устава е заложено и лобистка дейност.Е ли нормално участници в законодателна власт и управлението да имат за цел лобизъм който винаги е платен от различни външни лица или корпорации от цял свят?Още нямаме закон за лобизма,и как точно ще лобират и разплащат точно хора от властта?
  • 142 Мда

    6 9 Отговор

    До коментар #132 от "Алфа Вълкът":

    Не, смее се на вожда ти - Боко. Как той ходи с патерица на грешната страна в СофияМед. За да може твоят вожд да избегне задължително явяване в НС.
  • 143 Ангелина

    11 9 Отговор
    Бойко Рашков е най-добрият вътрешен министър до сега в структурата на МВР. Притежава всички лични и професионални качества ,за да успее да "прочисти" структурите на МВР от престъпници в униформи и цивилни с власт ,които са се самозабравили и се считат за недосегаеми!

    Коментиран от #171

  • 144 песимист

    7 8 Отговор
    Еуфорията ще мине! Всичко е "от ден до пладне"!
    Само че всички дето пишем тук сме анонимни!
    Ако се срещнем след шест месеца на жълтите павета, няма да можем да си кажем- кой какво е писал през ноември 2021г!
    Само ще викаме -каква я мислихме, каква стана...
  • 145 трезвеник

    10 7 Отговор

    До коментар #136 от "Да бе":

    За доста неуредици в България може да се каже, че ги има навсякъде по света!
    Обаче за тях и преди и сега ви е виновен Борисов!
    Тепърва ще сърбаме попарата на ококорения и ухиления!
    Дали ще съ жив след 1-2 години да видя каква ще я сдъвчат?
    Щото много и отдавна все ни лъжат разни "спасители"!
    Няма такъв народ по света, като нашия!
    Появиха се двама и за няма и два месеца ги понесоха на ръце!?
    На толкова световно признати лидери са им трябвали години да ги признаят... При нас е колкото лесно да ги въздигнем, дваж по лесно е да ги катурнем!
  • 146 уморен

    11 6 Отговор
    Ококорения и ухиления са тарикати!
    Естествено, че ще задържат дамаджаната!
    Някой трябва да върши мръсната работа!
    Той и без това, танцуващия с дамаджаната е пътник, като мене!
    Като се спече, ще му кажат - "благодарско" и ще му бият шута!
    Като оня филм- Уморените коне ги убиват, нали.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Рачко Пръдлето

    14 7 Отговор
    Целта е господин Петков да премахне запорираните пари на червените олигарси Миньо Стайков,Николай Бинев и сем.Арабаджиеви. А Бойко Рашков е допринесъл твърде много за манипулиране на изборите както за парламент,така и за президент. Сега за благодарност трябва да се предложи алкохолика за министър за още 4 години.
  • 149 Комунивирис

    10 6 Отговор

    До коментар #104 от "gEPP":

    Е,като си отиде ГЕРБ с кого ще се оправдавате? Или думата "корупция" ще забравите за червените управляващи и ще теглите дълг след дълг докато фалирате държавата,но втори Борисов няма да дойде да ви оправя държавата. Вие боя за маркировка на магистралите не можете да купите.
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Честни сме

    8 5 Отговор
    Хората да се успокоят всичко,ще е "честно" за другарите по интереси от олигархичната прослойка.На Петков да се чете между редовете щото запорите са "нечестни" и за Баневи,Арабажиеви,от криминалния контингент,Червенобузко,Бобоковите,небезизвестната пирамида КТБ,Чери Дубайски,че те това 2.4 млрд,айде бе.Вдигаме задължително запорите,а парите тутакси навън в офшорка.А делата в спецпрокуратурата и съд толкова "нечестни и непочтени " спрямо тези "честни" хора,затова в спешен порядък ще отнемем властта на гл.прокурор,объркаме тези дела,да се протооочат или най добре прекратят. Ще ловим само дребни риби и ще афишираме грандиозен успех.
  • 153 хасен

    5 3 Отговор
    Пет години е на теория, на практика е до импийчманта!
  • 154 Скакауец

    8 8 Отговор
    Дръж се Буци, мечка ще те гази, ама не за здраве! Събирай багажа и бегай да се покриеш някъде! Аверите ти от СИК и ВИС излязоха далеч по-умни от тебе и се покриха овреме...А теб те задържаха на показ нарцисизмът и тщеславието ти и те ще ти изядат главата...Ама хак да ти е като се мислиш за безгрешен и недосегаем...

    Коментиран от #158

  • 155 Гост

    8 3 Отговор
    Като оставят Чашков министър,няма значение колко дълго ще е живота на правителството,но ще е много весело и ще заседават в различни ресторанти.
  • 156 А бе каУн червен

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "ИСТИНАТА":

    600 хиляди да не са цяла България. Аре у лево.
  • 157 Браво Кирчо

    7 5 Отговор
    Да предложиш алкохолик за вътрешен министър е наистина перфектно.Много скоро на хората ще им стане ясно ,че си въздух под налягане.
  • 158 Мечка ще го гази

    7 2 Отговор

    До коментар #154 от "Скакауец":

    Само в кух@т@ ти червен@ кратун@.

    Коментиран от #159

  • 159 Скакауец

    4 5 Отговор

    До коментар #158 от "Мечка ще го гази":

    Ще поживеем, ще видим! Но на Буци много хора отдавна му кроят шапка, шъ знайш...
  • 160 Бай Гошо

    10 2 Отговор
    Ясно е - вече ще има само "наши", а МВР ще се премести в механа "Сердика" на ул. "Вашингтон", за да не се налага на министъра да излиза в работно време от кабинета си.
  • 161 Стеб сме

    5 8 Отговор
    Мачкай Рашков,
    Боковият Содом и Гомор.

    Коментиран от #162

  • 162 Много

    6 2 Отговор

    До коментар #161 от "Стеб сме":

    80 процентови тук.Дамаджаната нищо не може да мачка.Освен чашките ,разбира се.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Така е

    9 7 Отговор
    Не си спомнял да е имало друг главен прокурор по добър от Гешев. Той поне опита да покаже че има такъв, започна престъпниците , но мафията го смаза.

    Коментиран от #165, #168, #169

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Аз, врачанката

    7 8 Отговор
    Напълно подкрепям предложението на Кирил Петков-вътешният министър да е Бойко Рашков.

    Коментиран от #167, #170

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Грую

    1 1 Отговор

    До коментар #164 от "Така е":

    Напълно сте прав.Но за съжаление, от контингента на Иво Христов има доста в България.
  • 169 Грую

    3 1 Отговор

    До коментар #164 от "Така е":

    Напълно сте прав.Но положението в България е такова.Имаме много от контингента на И .Х.Модераторчето стига сте трил нормални коментари.
  • 170 Нормално

    1 1 Отговор

    До коментар #166 от "Аз, врачанката":

    За човек от 80 процентовите.
  • 171 Верно ли

    5 5 Отговор

    До коментар #143 от "Ангелина":

    От кога алкохолиците имат всички качества!?

    Коментиран от #178

  • 172 MGewehr

    6 2 Отговор
    "Напилият се като въшка с кръв" от имоти селко от с. Огняново, ще му се предложи втора възможност, добреее!
  • 173 bullneck

    6 5 Отговор
    кирчо и кокорчо
    клоуни на пиндостан
  • 174 Жоро

    7 3 Отговор
    Най лошия комшмар на ГЕРБ и ДПС ще се сбъдне.
  • 175 Ггтжг

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "2loop":

    А ти си фен на БС(К)П и Корнела
  • 176 кикирикииии

    5 6 Отговор
    Сульо и Пульо и тяхната партийка "Продължаваме измамата".
  • 177 АНАНИ

    4 3 Отговор
    УСПЕХ и ПОПЪТЕН ВЯТЪР
  • 178 Ангелина

    2 2 Отговор

    До коментар #171 от "Верно ли":

    Вие свидетел ли сте лично на това ,което твърдите?!Или просто го "чухте" от бившия министър председател по телевизията !При положение ,че един от важните фактори за промяната и смяната на досегашното безскрупулно и арогантно управление на ГЕРБ и пълното окупиране на държавата ,чрез институциите и самозабравилите се политико- икономически кръгове .И за мен се разпространява публично ,че съм алкохоличка и каква ли още не небивалици,при положение ,че единственото което пия е безалкохолно,вода ,чай и кафе 3 в едно !
  • 179 Бай Този

    3 3 Отговор
    Бойко Чашков-вътрешен министър,Кире излагаш се.
  • 180 локомотива

    2 1 Отговор
    бою-толупа с тази информация, с това тегло,с това кръвно вече трябва да го е тряснал инфаркта.
  • 181 Гената

    1 0 Отговор
    Киро е стойностен човек и ще си свърши добре работата.
    Обръщам внимание на друго - време е, без много щум, ПП да му определи един добър логопед, който да изтръгне от речта му това натрапчиво, сърбоманско "МЕ"-кане при глаголите в първо лице, мн. число. Засега му се прощава, като се знае колко редко е говорил български, но ако продължава с МЕ-кането ще загуби от чара си в Източна България.
    А, Редакцията , правилното е "Ето КОГО предлагат..." а не "Ето КОЙ предлагат..." Имате и друг софийски сленг, но той трудно се заличава.
  • 182 Профисионалиста

    0 1 Отговор
    Абе този в северна корея пак завършил
    Престижно образование в швейцария ама виж
    Какво става там даже застрелял чичо с с зенитно оръдие Ужас!
    Е драги читатели и писатели това ни очаква и нас прадълалжавайте сляпо да вярвате (ПСВ)
    Бог да пази България!!!
  • 183 Селянин

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "2loop":

    Фандъкова е стара и трябва млад човек с енергия а Др Рашков е млад с много енергия и наследник на ДС Борисов е добре и чака пак да го викат за министър Знаете къде ще ви заведе бръмбара - на лаи-ото Коя вона хунта е спечелила любовта на народа
  • 184 Цуца

    1 0 Отговор
    Мммммм, тоя гьон сурат едва ли сам ще се оттегли! Колкото и БМБ си подаде оставката по време на протестите! Единя го беше галил папата 3 пъти, а властта на тоя му била дадена от ”оня отгоре”.
  • 185 cpv

    0 2 Отговор
    Петков,май нямаш никакъв глас пред президента и няма начин да не сложиш лакей те му за министри!
  • 186 Как какъв

    1 4 Отговор

    До коментар #14 от "Алфа Вълкът":

    Лицето Кирил Петков извърши углавно престъпление по чл.313(1) и чл.311(1) от Наказателния кодекс.

    Именно затова иска оставката на главния прокурор, защото по чл.313(1) го грози затвор до три години за умишлено декларирани неверни данни в декларацията пред президентството, на 10.05.2021 г., че няма друго гражданство освен българско, а по чл.311(1) затворът за лицето на козяците и на Радев е затвор до пет години!!!!

    Залко, че главният прокурор също е лице на козяците и мълчи като по@кан... избирателно, както обикновено.
  • 187 Кольо

    0 0 Отговор
    съберете си милиардите от доказано присвоено и укрито ДДС . Минали и приключили дела , а няма кой да им вземе имотите и парите на фирмаджиите крадци. Няма да сбъркате ако започнете от вечно вдигащите цените житари . Втори да са кметовете и в най-малките населени места и махали- милионери в имоти и пари цялата му рода за 10 години с кметска стартова тогава заплата от 350 лв. Гонете ги до дупка крадците и хората чак тогава ще повярват ,че е възможна промяна. Иначе си остава една разправия кой да докопа парите на Европа отново . Пазете се от ЛГТБ и заигравки Еврейски-сопата има две страни и трудно ще разберете къде ще удари първо.
  • 188 Съседа

    2 0 Отговор
    Гешев и Цацара трябва да върнат всички взети заплати,премии,бонуси и други за целият период през който са бездействали в държавната администрация. Те единствено работеха и продължават да работят за един разбойник хвалогъзник който докара държавата до НИЩОТО
  • 189 Бати Емо

    0 0 Отговор
    Кой!!! Кого...
  • 190 Стефан

    0 0 Отговор
    Ето КОГО предлагат ..., Мария!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове