4 Декември, 2021 07:56 6 334 84

"Възраждане": Ще подкрепим предложение болниците да не са търговски дружества

  • искра михайлова-
  • възраждане-
  • зелен сертификат-
  • въглищни централи-
  • болници-
  • парламент

Против сме затварянето на въглищните централи и зеления сертификат, заяви депутатът от партията Искра Михайлова

"Възраждане": Ще подкрепим предложение болниците да не са търговски дружества - 1
Снимка: БГНЕС

"Вероятно влизаме в категорията опозиция, но не на всяка цена. По отделни политики ще може да се разчита на нашата подкрепа. Влизаме със заявката да бъдем диалогични по всяка тема, важна за бъдещето на държавата".

Това заяви депутатът от "Възраждане" Искра Михайлова в студиото на "Денят ON AIR".

Една от темите, по които партията със сигурност няма да направи отстъпка от позицията си, е "зеленият сертификат".

"Ние сме против "зеления сертификат" и мерките. Те са хаотични, няма да предлагаме нови мерки. Трябва да се върнем към нормалния начин на живот, да помислим за психическото здраве на хората. Виждаме, че ваксините са подходящи за едни, но неподходящи за други. Преди две години аз преболедувах тежък грип с халюцинации. Тогава нямаше такова ограничение, въпреки че много хора в моя регион го изкараха", мотивира се депутатът от Стара Загора пред Bulgaria ON AIR.

Подкрепа обаче ще дадат, ако се стигне до обсъждане на предложението болниците да не бъдат търговски дружества. Михайлова подчерта и категоричната позиция на "Възраждане" срещу закриването на въглищните централи.

"Става въпрос за стотици хиляди хора. Синдикатите отдавна трябваше да се погрижат за това тези семейства да не живеят от година за година. Едно от първите неща, които ще направим, е да изискаме документацията между трите ТЕЦ-а за изкупуването на емисиите, защото според нас има несъразмерност. Трябва да се борим да удължим живота на въглищните централи. България не трябва да заема позиция за затварянето им", заяви народният представител.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 83 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    55 8 Отговор
    Нинова почна да се прави много на интересна , но нищо. кабинет ще има и съм спокоен за макетата-при 4 партии коалиция никой няма да им клекне
  • 2 Еми да

    100 33 Отговор
    С ВАС СМЕ 👍 !!!
  • 3 Пич

    93 17 Отговор
    То целия народ ще подкрепи такова предложение , ама все не идва , и не идва... Много пъти беше обещано от различни партии , но като вземат властта , и тутакси забравят... И от " новите " очаквам същото , защото има много пари за крадене в здравеопазването...
  • 4 NeXu s

    30 152 Отговор
    Тези русолизачи какво искат? Планова икономика ли? Видяхме до какво ни доведе тя и че е отхвърлена в белите държави. Няма как болниците да нямат собствен капитал и да не се управляват от хора със съответните умения. Няма го вече това - да "правиш" петилетката за 3г и симулираш работа. Който иска планова - скоростно да заминава към Сибир или Сев.Корея!

    Коментиран от #10, #15, #78

  • 5 цербер

    20 29 Отговор
    депутатката от "Възраждане" Искра Михайлова
  • 6 JEFF

    31 102 Отговор
    Супер , но докато затворят въглищните централи , за вас никой няма да си спомня. Най-добре е да пазите тишина, няма да има тема от вашата компетентност, поради липсата на такава. Възраждане е един пълнеж, случайно попаднал в Парламента.

    Коментиран от #9, #79

  • 7 Ъъъъъ

    32 77 Отговор
    Тежък грип с халюцинации- май е прекалила с тревата. А Копейкин щял също да се ваксинира, но само със Спутник.
  • 8 цербер

    101 9 Отговор
    Правилно,болниците не трябва да са търговски дружества,човешкият живот не е стока за продан.

    Коментиран от #83

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Долу маските!

    63 12 Отговор
    Успех
  • 12 оня с коня

    10 40 Отговор
    Най-хубавите,красиви и съблазнителни Идеи и пожелания спомагащи за Добруването на Народа се изказваха от Нинова.След това обаче дойде Мая и я засенчи като Тъмен Облак със своите ОЩЕ ПО-СОЦИАЛНИ Предложенияцелящи Тоталното Опаричване на целокупния БГ-народ БЕЗ РАЗЛИКА на Образование и Цвят на кожата.В момента обаче явно "дойде време за Възраждане" и се появява Тая със още по-интересни Идеи и всичките до една - в Името на Народа!Идеите обаче са едно,а осъществяването им е съвсем друго защото е СВЪРЗАНО С ПАРИ.На практика ако Болниците престанат да са Търг. дружества,значи че Здравеопазването да стане напълно безплатно за всички,което предполага към Сегашните Милиони които се наливат в Болничния Сектор да се добавят ОЩЕ 2-3 ПЪТИ ПО ТОЛКОВА.И понеже Икономиката не работи/и да работеше,пак щеше да е зор/,това е осъществимо само с теглене на НОВИ ЗАЕМИ.Да,ама те ще отидат за изплащане на вече взетите/Лихвите- Башка/.Това пък ще доведе до ОРЯЗВАНЕ на Социалните плащания и замразяване на Пенсии и Заплати,не и на Цените Обаче?!Е тва му е хубото да си Депутат- че можеш да си приказваш каквото си искаш и Никой не ти търси отговорност за казаното:)

    Коментиран от #66

  • 13 Активист на БКП

    20 60 Отговор
    Кой ви брои за живи вас с четирите%Смешници

    Коментиран от #77

  • 14 ВМРО

    21 52 Отговор
    КОПЕЙКАТА разправяше тия работи и като беше наше момче !
  • 15 само

    52 9 Отговор

    До коментар #4 от "NeXu s":

    не разбрах защо включваш здравето като икономическа дейност когато се отнася за държавно здравеопазване ??държавните болници не са създадени с частен ресурс за да се очаква от тях да печелят а са създадени СОЛИДАРНО от народа за да му предостави една услуга ! ти още малко ще поискаш и полицията и армията да станат търговски дружества щото и те предоставяли услугата сигурност ! а относно въглищните централи е по-добре да се закрият и като заместител да сенаправят 2 блако в козлодуй ...реакторите ги имаме и инфраструктурата също

    Коментиран от #18, #41

  • 16 .....

    52 17 Отговор
    Браво! Точни сте. Продължавайте така.
  • 17 Бай Гошо

    16 38 Отговор
    Явно Искрето още не се е излекувала от грипа - халюцинациите й продължават.
  • 18 NeXu s

    9 45 Отговор

    До коментар #15 от "само":

    Защото здравето не е безплатно.
    Плаща се на лекари, лаборанти, сестри, санитари, техници, инженери, управители и прочие. Плаща се за ток, интернет , вода. Препарати, лекарства, една купчина консумативи - марли, бинтове, микуличи, опсайтове, бактиграс и какво ли още не! Няма как тази дейност да не се отчете и българинът трябва да разбере, че с кирлива вноска от 25 лв няма да има качествени болници и персонал! В белите държави вноската е 200-300%/€/£.

    Коментиран от #23, #49, #80

  • 19 Кубрат

    13 34 Отговор
    Коце продукт на Волен .Волен Сидер помак от Ямбол 16 г политическа партия Атака .16 г лъже хората вън от НАТО и ЕС.Референдум не направи.Коце една година Възраждане говори за вън НАТО ЕС нищо.Извода е за хората за мен за лъжци и двамата.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 А измислихте ки

    5 20 Отговор
    Какви да бъдат тези болници, щото някъде трябва да са.И като гизакриете като такива нали трябва преди това да им се платят дълговете, сигурно от Вас.Изобщи се повтарят едни мантри, без мисъл .Такъв хаус ще настъпи, че накрая ще има бунтове
  • 22 JEFF

    6 5 Отговор

    До коментар #20 от "Таз пък":

    Това на какъв език е ?

    Коментиран от #31

  • 23 колкото толкова

    34 2 Отговор

    До коментар #18 от "NeXu s":

    със здравната вноска....никой не е казал , че вноската трябва да остане 25 лв...тя е толкова САМО за безработните а за работещите е % от заплатата. а то така или иначе когато парите за болниците не стигат се отпускат от бюджета ! няма никаква логика ...поне от народа който е създал и плаща за болниците те да работят за печалба...нито полиция,армия,училища или администрация да се борят за печалба. те всичките предоставят услуги като качеството им естествено ще зависи от тяхното финансиране .

    Коментиран от #29, #30

  • 24 Нинчето

    5 10 Отговор
    Злобни същества
  • 25 Бамбука

    13 26 Отговор
    Не щем в ЕС, не щем в НАТО, не щем зелен сертификат, не щем затваряне на въглищните централи, не щем ....Само галят ушите на 4% гласували за тях. Що не вземат и да си публикуват автобиографиите за да видим за какво изобщо стават.
  • 26 Хайде бе

    11 34 Отговор
    Бравус, бравус. Възраждане юбер алес! Най-сетне българската просто тия да им свое достойно представителство в т.нор. парламент. И никакво вваксиниране, нали. Трябва да ви се разреди малко елестората, че току виж сте влезли пак.
  • 27 Нане

    8 23 Отговор
    тия там се кресливи антиваксъри!
  • 28 наш

    9 20 Отговор
    щом и след реалния репортаж на васко иванов за шефа на тази партия,пак има такива да му вярват,значи има още много заспали и заблудени хора.жалко.
  • 29 NeXu s

    10 21 Отговор

    До коментар #23 от "колкото толкова":

    Логика има. Болницата като работи на печалба, тя става независима от държавата и се пестят средства, които да се ползват за нещо друго. Иначе аз съм против колегите, които работят печалбарски и точат касата, това е за затвор.

    Коментиран от #33

  • 30 Когато

    18 3 Отговор

    До коментар #23 от "колкото толкова":

    парите не достигат , казваш, че се отпускат от бюджета, а пропускаш доплащането на ръка от пациентите за избор на екип, консумативи, упойки и това-онова

    Коментиран от #35

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 смока

    6 23 Отговор
    вижте разследването на васил иванов срещу костадин костадинов в ютуб.да видим възраждане на какво е.
  • 33 ехааа

    34 3 Отговор

    До коментар #29 от "NeXu s":

    бе наивник ...според теб управата на болницата ДОБРОСЪВЕСТНО ще откаже финансиране от държавата за да спести средства на данъкоплатците ???викаш директорите няма да си раздадат печалабата и да я усвоят през ремонти и др . и пак да реват за издръжка ?? от рано си се напушил!!лекаря трябва да лекува...полицая да охранява а учителя да преподава...печалбата е за частния сектор защото за да имаш печалба трябва максимално да изцедиш цената според предлагането а това извращение спрямо живота на хората е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !

    Коментиран от #36

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 не съм го

    19 0 Отговор

    До коментар #30 от "Когато":

    пропуснал но просто лекарите ...както и учителите станаха търгаши...нали знаеш , че търговците трябва да се изгонят от храма ?? съгласен съм , че заплащането на лекарите и персонала като цяло е унизително но това е така И ЗАРАДИ ограбването на средствата от нзок

    Коментиран от #58

  • 36 NeXu s

    9 25 Отговор

    До коментар #33 от "ехааа":

    Аз работя в болница. Частна. Единственото, което получаваме, са ковидни пари и такива от касата чрез пътеки. Няма нужда да тежим на държавата, както е било през времето на комунизма. Ако не забелязваш, всички успешни болници на Запад са частни. Всичко струва пари - импланти, терапии. Една проста рентгенова тръба за ангиограф струва 180 000 лева. Това е, драги. Няма вече комунизъм и източване до безкрай.

    Коментиран от #37, #40, #48, #51, #52, #56

  • 37 а бе алоо

    33 1 Отговор

    До коментар #36 от "NeXu s":

    аз живея в австрия и мога добре да ти обясня как функционира държавното здравеопазване което не се опитва да генерира печалба !! и какво ме занимаваш с успешни болници!!явно се правиш на луд защото народа не му трябват успешни болници...каквото и да означава това а му трябва да бъде лекуван а не да се гледа на него като на касичка както правите в частните болници ! спор няма , че плащам над 300 евро месечно здравни но тук хората си се лекуват основно в държавните болници а частните са за хората с пари

    Коментиран от #43, #45

  • 38 XYZ

    5 8 Отговор
    А какво ще кажете например за корупцията, за съдебната система? Или тези теми са ви безразлични? Слушах снощи вашия водач в Евроком - никак не беше убедителен!
  • 39 Така казваш

    21 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Аз работя в болница. Частна. Единственото, което получаваме, са ковидни пари и такива от касата чрез пътеки., Е,сигурно за това, хората говорят, че всички в болниците умират от Ковид, а пътеките са си направо като магистрала...
  • 40 Хората

    12 1 Отговор

    До коментар #36 от "NeXu s":

    Е,сигурно за това, хората говорят, че всички в болниците умират от Ковид, а пътеките са си направо като магистрала

    Коментиран от #46

  • 41 То пък

    10 1 Отговор

    До коментар #15 от "само":

    Кажи ми една държавна(областна или общинска) болница,която да е на печалба?Сите са задлъжнели към банки,доставчици...На хартия за търговски дружества,а на практика са си такива, в които искат сега да ги "преобразуват"
  • 42 Харесва ми

    2 0 Отговор
    когато условията за НЕ толериране на коментарии се прилагат обективно
  • 43 Тъй ли алоуууу?

    11 3 Отговор

    До коментар #37 от "а бе алоо":

    Има голема разлика между "не генериращи печалба" като в Австрия и "генериращи постоянна задлъжнялост ,камо ли печалба" като в България!
  • 44 корупция 0

    16 0 Отговор
    Какво значение има частни или държавни са? Когато на входа и на изхода е пълно с корумпирани престъпниси насочващи паричните потоци в правилните чекмеджета и офшорки? До човека е, до неговия манталитет, по моделът по който е изграден - граби, укрийвай и отричай. Сега не се ли източват милиарди през държавата? Общините държавни или частни са? Или, ако се замисли човек, думата държавно е само нарицателно, без никаква стойност. Всичко е частно. Тогава е време да се върне на държавата.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 NeXu s

    7 17 Отговор

    До коментар #40 от "Хората":

    Ние имам 3 реанимации, едната от които е ковидна. Доста хора умират там - неваксинирани, със съпътстващи болести и дошли след седмица кашляне, когато вече тине заминал дробът. Лапват тръбата при сатурация под 80 и след няколко дни ги изнасят. Културата на българина.....в кавички, разбира се.

    Коментиран от #55

  • 47 както

    19 1 Отговор

    До коментар #45 от "NeXu s":

    е казал народа от всяко дърво свирка не става. и аз смятам , че не всеки който лекува е лекар . лакомията и материализма пречи на лекуващия да е ЧОВЕК ...това между другото пречи и на останалото население да са ХОРА. конуренцията в медицината е добра когато целта е да се лекува по-добре а не да се печели повече както искаш ти . но всеки си има мнение и разбирания . аллес гуте

    Коментиран от #50, #59

  • 48 де юре

    14 4 Отговор

    До коментар #36 от "NeXu s":

    Знаем ДРАГИ знаем какво е див капитализъм и много вече го усетиха ха гърба си . Не че съм за комунизма но и тоя ВАШИЯ модел идва в повече . В Китай е комунизъм но никой не се въргаля по улиците и благодарение на строгостта на закона и дисциплината тези 1,5 млрд. оцеляват и вярвай имат по добро здравеопазване от нас . Не мога да си представя ако вместо 5млн. сме 50 млн. , имам чувството ,че ще сме по зле и от Украйна !!!
  • 49 лпп

    18 2 Отговор

    До коментар #18 от "NeXu s":

    Отивай да се лекуваш в частни болници! И държавата да спре всякакво финансиране на частните болници. Тогава ще има пари за държавните болници. Изгониха ли те оттатък, тр.л герберски?!
  • 50 лпп

    17 0 Отговор

    До коментар #47 от "както":

    Лекарите са по- зле и от търговците. Влезеш ли в кабинета на ортопед в държавна болница, първо те питат имаш ли пари, или има ли кой да ти даде пари. Ако кажеш, че нямаш 10 000- 15 000, ти казва, че нищо не може да се направи. Всички пациенти плащат за разни работи по над 1000 лв, иначе не приемат в отделение. Това е в ДЪРЖАВНА болница.
  • 51 лпп

    20 3 Отговор

    До коментар #36 от "NeXu s":

    Като работиш в частна болница, не искайте пари от държавата! Чакайте само на платени пациенти. Държавата да спре да финансира частните болници!

    Коментиран от #57

  • 52 Смукачи

    22 2 Отговор

    До коментар #36 от "NeXu s":

    Откъде-накъде частните болници ще вземат пари от Здравната каса? Частните болници да си направят частни здравни каси с индивдуални партиди. Който не иска солидарна Здравна каса да внася в частна здравна каса,а ако иска и държавно здравеопазване да внася и в солидалната Здравна каса,но тогава да се лекува в държавна болница. Нека да има успешни частни болници,но без да смучат солидарната Здравната каса.
  • 53 Наш

    3 9 Отговор
    Щяха да се отказват от субсидията!?Нещо млъкнаха!?Волен номер две
  • 54 Само питам

    6 5 Отговор
    Аз също не харесвам винаги политиката на ЕС и НАТО НО! Някой дава ли си сметка, че ако излезнем от ЕС и НАТО ще ни побъркат, ще ни съсипят и малката икономина която ни е останала, с левчето ще стане същото като с рублата и лирата, ще ни разграбят цялата страна, ние не сме богати като Англия, а погледнете какво направиха с нея, вложените средства в България ще си ги вземат тройно
  • 55 А сега

    8 0 Отговор

    До коментар #46 от "NeXu s":

    разкажи за другите две реанимации. Какво се случва в тях? Какви пациенти лежат в тях и КАК си тръгват от тях. Интересно е да на за вашата "кухня"учим повече
  • 56 Наш

    12 1 Отговор

    До коментар #36 от "NeXu s":

    Не трябва да има частни болници.Здравето не се търгува.В държавните трябва да има стимули за добрите доктори и сестри след оценки на пациентите.Това е формулата всички да са доволни,другото е дай пари,а пък ще видим.
  • 57 Тогава

    5 0 Отговор

    До коментар #51 от "лпп":

    те наистина ще бъдат търговски дружества и ще лекуват отбрани пациенти с ВИП статут. Може и от чужбина да идват. А аз като отида с направление да ме "претупат" набързо и да ме пуснат да си ходя

    Коментиран от #62

  • 58 Аватар

    6 0 Отговор

    До коментар #35 от "не съм го":

    Най-много средства се точат от НЗОК чрез реимбурсиране на лекарства от одобрени дистрибутори.Медикамент,произведен в Австрия и струващ там 3000 ево преди няколко години касата го плащаше 24000 лв.
  • 59 лпп

    12 0 Отговор

    До коментар #47 от "както":

    Те не се интересуват дали лекуват добре пациента. И като цяло не им пука за пациента. Важното е само да приберат парите и да попълнят документите, за да отчетат дейност през НЗОК. Парите и документите! Толкова.

    Коментиран от #70

  • 60 Герги

    2 8 Отговор
    Тези се правят на велики,сякаш всичко зависи от тях...кофти харизма...
  • 61 Матей

    2 2 Отговор
    А за излизането от нато и ес защо забравиха.Те не разбират ли ,че са в НС само доколкото да се чуе донякъде гласът на народа.Всъщност извънпарламентарната дейност има къде по-голямо значение,трябва много да внимават да не минат по пътя на атака и нфсб,защото сега процесите са динамични и на следващите избори да отпаднат.
  • 62 лпп

    10 0 Отговор

    До коментар #57 от "Тогава":

    Не "ще бъдат" търговски дружества, а "са" търговски дружества. На мен вече 2 пъти ми прибират направленията и отказват да ме лекуват. Целта е аз в отчаянието си да им предложа да платя лечението и престоя като частен пациент. В държавна болница. Цели отделения са станали платени в държавна болница. Не става въпрос за рушвети или друго. Плаща се на регистратура в болницата. Лекарят като света вода ненапита, той пари на ръка не взема, пациентът сам е поискал да се лекува като частен пациент. Подлост и коварство. Чисто изнудвачество.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Огнян

    7 1 Отговор
    В изказванетто на Копейкин имаше и верни неща. С годините се научих да гледам какво е казано, а не кой го назва.
    Щом са решили да подкрепят прекратяванмето на зловещата търговия със здраве - ок.
    Ако подкрепят премахването на катасрофалните "делегирани бюджети" от училищата - още по-добре.
    Ако искат оставката на Каскета - също.
    ИТН

    Коментиран от #68

  • 66 Вимето

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "оня с коня":

    на Народа!
  • 67 мдаа

    7 7 Отговор
    Къщата му е много хубава!И колата му нова!Отказвал се уж от субсидията,ама после я взел!Що му викат Копейкин,кат му отива Коцю Лъжата!?
  • 68 мдаа

    3 3 Отговор

    До коментар #65 от "Огнян":

    С годините,аз пък се научих да не слушам какво ми приказват а да гледам кокво правят!Особен пример са националистите,много сладко приказват и нищо хубаво не правят!Та и в този случай иима едно разследване на Васил Иванов в тубата!Ясно с документи,какво говори Костадинов пък после какво прави!?

    Коментиран от #69

  • 69 Огнян

    3 0 Отговор

    До коментар #68 от "мдаа":

    Напълно си прав. Но за мен това което казват е това което правят - първи етап. От там нататък ги гледам и как действат, естествено.
    "По делата им ще ги пзоанете"
  • 70 Аватар

    7 0 Отговор

    До коментар #59 от "лпп":

    Такава е системата на здравеопазване на Бисмарк,въведена у нас, ако не греша,2000 г.Тя е скъпа система.Предишната,действаща у нас система на здравеопазване,беше на Семашко.Според мен значително по-ефективна.При нея нямаше посредници при закупуване на лекарства,нямаше здравна каса,в МЗ се решаваха проблемите на здравеопазването.Нямаше и медицински специалисти с космически заплати за сметка на колегите им от други специалности.За повече прозрачност при изразходване на парите за здраве се нароиха различни институции и субекти,които се хранят от него.Старата система няма да бъде върната,тъй като тогава имаше повече държава.Сега държавата само имитира загриженост и контрол,защото е приватизирана.
  • 71 Фермер

    6 4 Отговор
    Само Пламен Пасков и Костадин Костадинов !Будителите на България,да живее Възраждане,да живее България.
  • 72 Петър

    0 1 Отговор
    То, и Депутати и Министри не могат да участват.... но, сите сте абсолютно измекяри!
    За да не бъдат ТД (разбирам, че става въпрос за Държавните, и Общински) то данъците трябва да бъдат драстично завишени, или да бъдат приватизирани!!! Защо "аз" трябва да плащам за твоето здраве, което не си пазил, съсипвал умишлено с времето? Това не е солидарност, аелементарна липса на съзнание!
  • 73 Луд

    0 3 Отговор
    Не е луд, който яде баницата! Нашите леви десни сами отстъпиха територията за правата на индивида на "Възраждане". Де ги Ристю женерала да ударят по масата?
  • 74 Това

    6 1 Отговор
    че, хората споделят своите впечатления от здравната система и някои от тях случайно съвпадат с програмата на някоя партия( в случая Възраждане) не може да бъде повод за цензуриране. Още повече, че не са нарушени условията (с червените букви) на Факти. бг. Свободата на словото е гарантирано, нали?
  • 75 Гост

    3 5 Отговор
    Кой гласува за тия беееее
  • 76 1944

    2 8 Отговор
    селендурете от възраждане яко ручат сибирски халюциногенни гъби
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Д-р Хаус

    2 2 Отговор
    Ало,Костадинов!! А ще подкрепиш ли СМЯНА НА МОДЕЛА на здравеопазването с този преди 1999?? Т.е. Смяна на КАСОВО осигурителения с ДАНЪЧНО оосигурителен?? Ще подкрепиш ли ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ да минат на ПЪЛНА САМОИЗДРЪЖКА?? Ако не го направиш,и ти ставаш ортак на" бялата мафия"!! Схващаш ли бе тикво??
  • 83 чичо доктор

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "цербер":

    но лекарският труд е стока и трябва да се продава скъпо. ще трябва да свикнете с това.
  • 84 Нане

    0 0 Отговор
    тая мома да убличе нещо с по секси деколте
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове