4 Декември, 2021 12:20 31 248 231

Дядото на новия шеф на парламента е убит след 9.IX, бил депутат в две НС

  • сирко станчев-
  • никола минчев-
  • продължаваме промяната

Вярвам, че Кирил Петков ще донесе една качествена промяна в страната, каза той.

Дядото на новия шеф на парламента е убит след 9.IX, бил депутат в две НС - 1
Снимка: БГНЕС

Нашата цел е да правим политика по нов и правилен начин. НС е превърнато в един гумен печат на изпълнителната власт е недопустимо и ще се стремим да избегнем. Ще се стремим към истинска парламентарна република. Тоакава цел посочи Никола Минчев, председател на 47-ото НС.

"Опитах се да поспя тази нощ, можеше и още. Аз съм на 34 години, юрист по професия. Работил съм като адвокат. Завършил съм СУ, имам стаж в адвокатска кантора. Трудно е сам да се оценя що за личност съм" сподели за себе си пред бТВ новоизбраният председател на парламента Никола Минчев от "Продължаваме Промяната".

"Моят прадядо е бил депутат. Сирко Станчев е бил един от депутатите писали декларацията за спасяването на българските евреи. Бил е съден от Народния съд и е бил убит. Това е интересен факт от моето семейство, който бях сигурен, че ще излезе", разкри Минчев.
Юристът сподели, че е работил 10 години в адвокатска кантора и опитът за него е безценен. Най-много се е занимавал с процесуално представителство, което счита за полезен опит.

"Ще решим проблема с недостига на председателката банка с ротация на заместник-председателите. Във всеки момент горе трябва да бъдат петима, тъй като толкова са пултове на трибуната", поясни Минчев. Той обаче още не знаел как ще извършва ротацията.

"Няма да позволя 47-ото НС да бъде гумен печат и в придатък на изпълнителната власт. Това е ситуация, която ние ще се стремим да избягваме. Ще имаме истинска парламентарна република. Въпросът за справедливостта е много наболял. Конкретните параметри на съдебната реформа все още трябва да се доуточняват. Наш приоритет е закриването на специализираните съд и прокуратура. Темата за смяната на главния прокурор е много наболяла. Този въпрос на първо място трябва да мине през депутатите в правната комисия. Главният прокурор управлява власт върху всички прокурори. Промените във ВСС могат да се правят по Закон за съдебната власт. Конституцията сама по себе си е добра, но могат да се направят някои промени. Защо да не се започне дебат и да видим докъде ще стигне", коментира Никола Минчев.

Приоритет е да се закрие специализираният съд. Смяната на главния прокурор е много наболяла, но изисква малко повече време, добави той.

Според Минчев не е нужна кардинална промяна в правилника на Народното събрание, но е възможно да има известни корекции. Той е срещу политическото номадство в парламента - преминаването на депутати от една парламентарна група в друга, и ограничението това да се прави вероятно ще остане в правилника.

По думите му има доста сериозни приоритети, които са пред НС. "Има предпоставки коледната ваканция тази година да не бъде обичайната, но това подлежи на дебат", каза Минчев.

Относно изискването за зелен сертификат за достъп до Народното събрание той коментира: "Поради специфичния допуск на външни лица парламентът не се води обществено място в общоприетия смисъл и не се прилагат ограничения за обществени сгради. Това тълкуване ще го помислим задълбочено. Правилата трябва да са за всички".

По думите му е възможно да се въведе и тестване за депутатите веднъж седмично, както е за учениците.

С Кирил Петков се познаваме от около 6-7 години. Той ми предложи да съм председател на НС. Той е човек, който има енергията и дарбата да увлича хората след себе си. Вярвам, че ще донесе една качествена промяна в страната и затова ми бе трудно да му кажа не. Не съм бил член на друга партия, каза той.


Ще има ред в НС, защото и двамата с Кристиан Вигенин сме немски възпитаници, подчерта Минчев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 130 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нищо ново

    153 111 Отговор
    Наследствен курбанджия значи...

    Коментиран от #28, #216

  • 2 Бойко 🎃та

    68 20 Отговор
    Търса си един теуефон тука
  • 3 Бойко Разбойко

    252 46 Отговор
    И моя дядо го убиха комунистите!Щото им закачаше булките.

    Коментиран от #131, #141

  • 4 нннн

    188 38 Отговор
    Кажете нещо и за баба му...

    Коментиран от #148

  • 5 Кунчев къде е?

    193 67 Отговор
    Герб е токсична партия и е по опасна от КОВИД-19

    Коментиран от #223

  • 6 Умен

    190 117 Отговор
    начетен , компетентен и енергичен млад човек - най после ! Светла му памет на дядо му , който сигурно го гледа от Горе и е горд с внука си!

    Коментиран от #16, #63

  • 7 az #Контрапропаганда

    137 201 Отговор
    Срам! Дядото на първия човек в Държавата /съгласно Конституцията на РБ/ е бил фашист. Вярно е, че децата не отговарят за постъпките на своите родители, но все пак е гадно такъв човек да е на такъв пост...

    Коментиран от #11, #69, #135, #172, #174, #188, #207

  • 8 Ами ...

    118 76 Отговор
    Е, значи е имунизиран от симпатии към комунистите. Добра новина.
  • 9 ????

    172 71 Отговор
    Кой знае за какво е убит? До гуша дойде на голяма част от българите от изсмукани от пръстите истории. 30 години от живота ми минаха през "тоталитарния" период, но не съм чувала толкова да се акцентира върху това как са избива ли без съд и присъда, а някои изгаряни в пещта на дирекция на полицията комунистите. Стига вече.

    Коментиран от #23, #173, #191

  • 10 Толупоффф

    72 18 Отговор
    Ама що не рИвеш бе, като мен, Цецка, пкп и всички от гробарите?
  • 11 Ами ...

    80 30 Отговор

    До коментар #7 от "az #Контрапропаганда":

    Глупости. Прочети статията. "Моят прадядо е бил депутат. Сирко Станчев е бил един от депутатите писали декларацията за спасяването на българските евреи."

    Коментиран от #21, #81

  • 12 глоги

    20 3 Отговор
    Тоакава цел....Не е ли ТАКАВА?
  • 13 ДС активист

    31 37 Отговор
    Мирния преход,продължава !.... Путин е доволен !
  • 14 Пич

    136 38 Отговор
    Дано не стане така , че внукът му да бъде пребит от народа , след участието в това народно събрание... Лакърдии за светли бъднини се наслушахме... Трябва отговор на инфлацията , сега и веднага...!!! Не в светлото бъдеще...
  • 15 гръндж

    68 26 Отговор
    "Опитах се да поспя тази нощ, можеше и още." МОЖЕШЕ. И ЗАЩО НЕ СПА ПОНЕ 2 ДНИ И 2 НОЩИ? НИЩО В ПОНЕДЕЛНИК В НС ЩЕ СИ ОТСПИШ. ПИТАЙ ТКП-КА.
  • 16 Емил

    117 51 Отговор

    До коментар #6 от "Умен":

    Млад мъж с неразвит потенциал, който ще бъде "изгорен" в името на нечии амбиции! За такъв пост трябва човек около 60-те - с опит и пари, за да не му пука за професионално развитие, а да отстоява принципи!

    Коментиран от #49

  • 17 гост

    90 29 Отговор
    Успех младежо!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ясна работата

    63 24 Отговор
    Дссс лайн@.Каго в Техническия правнуци сега са декани.Срамота позор .Е заради такива примити напуснах България.
  • 20 Същия

    36 20 Отговор
    Същия у главата като Спас Кьосев бенете.Бухааа
  • 21 az #Контрапропаганда

    97 33 Отговор

    До коментар #11 от "Ами ...":

    Същите тия депутати малко по-рано приеха расисткия "Закон за защита на нацията", в разрез с действащата тогава Търновска конституция и по аналогия на законите, приети в Хитлеристка Германия за окончателното решаване на "еврейският въпрос" ! Учи историята!

    Коментиран от #37

  • 22 Щукар

    51 15 Отговор
    "Ще решим проблема с недостига на председателСката банка с ротация на заместник-председателите." Ами тъй,де! Един ще председателства банката,а другите ще ходят по стаите да си спят.
  • 23 Ами ...

    43 44 Отговор

    До коментар #9 от "????":

    Лесно е да се провери. Протоколите от "Народния" съд вече не са секретни. Закон за обявяване комунистическия режим в България за престъпен:
    Чл. 2. (1) Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за: ... 3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд";
  • 24 въпросче

    68 47 Отговор
    Ще има ред в НС, защото и двамата с Кристиан Вагинин сме немски възпитаници. А ЩЕ ВДИГАТЕ ЛИ ДЯСНАТА РЪКА НАГОРЕ И ЛЕКО ВДЯСНО? Скоро ще има ли фуражки по улиците вечер и горене на книги?

    Коментиран от #35, #71

  • 25 един съвет

    67 14 Отговор
    не започвайте с това какъв бнил дядо му. Ноша номенклатура не ни трябва.
    Това е исключитлено пороч1на практика, която у нас е ужасно разпространена от Освобождението до наши дни. Тази практика е довела до няколко национални катастрофи.

    Коментиран от #48

  • 26 Стоев

    111 17 Отговор
    А на Банкянския лъжец уж убитите след 9 септември дядовци - единият е починал през 1967 година, а другият през 1974 година. Ама това беше тема табу 12 години.

    Коментиран от #29

  • 27 още

    78 12 Отговор
    А КОГА ЩЕ ОБЯВИТЕ БРАКОВЕТЕ ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА ЗА НЕВАЛИДНИ?

    Коментиран от #152

  • 28 Тези

    34 22 Отговор

    До коментар #1 от "Нищо ново":

    с какво са по-хубави от предложенията на Слави?
  • 29 беше ясно

    63 12 Отговор

    До коментар #26 от "Стоев":

    че Тиквеника лъже. Койо може да стане номенклатура от най-всиш ред с дядо убит като фашист?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Уффф...

    94 25 Отговор
    Аман от такива,дето дЕдо им бил убит от комунистите...!Таман се отървахме от един такъв,дето все това папагалеше,в най-различни варианти...,сега пък дойде друг...😯🙄😔☹️...?!?!
  • 32 обаче

    81 14 Отговор
    Не влизайте в тази парадигма - да хероизирате всеки осъден от народния съд.
    Имайте предвид, че нито една страна по света не е обявила няой серията Нюрнбергски процеси за незаконни, нито е реабилитирала осъдените. Народният съд е точно такъв процес.
    Кой световен фактор мислите би одобрил подобно нещо? Зимбабве?


    Не бива да се лашкаме от един до друг вид тоталитаризъм, създавайки си "династии" по политически признак!

    ПС. на момчето му пожелавам успех. Има вид на интелигентен и свестен млад човек!
  • 33 ученик

    40 10 Отговор
    баце ще каже, да ама моя дядо го убиха с колове комунистите, биха го десет часа, а на този дядо му само са го стреляли

    Коментиран от #38

  • 34 АМОН

    104 27 Отговор
    Адютант на Цар Борис III - е дядо ти Сирко Петров Станчев.

    Как един потомък на РОЯЛИСТИ се е превърнал в убеден РЕПУБЛИКАНЕЦ ????

    НЕЩО СЕ ГЪБАРИШ С НАС АДВОКАТЧЕ.

    В СИСТЕМАТА СИ НА ПРЕДСТАВЛЯВАЩАТА ДОЙЧЕБАНК АДВОКАТСКА КАНТОРА “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков”.

    Помним какво направиха НАЧАЛНИЦИЦИТЕ ТИ с авиокомпания БАЛКАН , с последвалите извършени от ЦАРСКИТЕ ЮПИТА и принц КИРИЛ приватизации на фармацевтичните дружества , с ЕРП-та , с БУЛГАРТАБАК.
    нАПРАВИХА ГИ ДРУЖНО С УЧАСТИЕТО НА ДРУГАРИТЕ ОТ външнотърговските фирми на СТОЯН МАРКОВ.

    ИНАЧЕ ТИ СИ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЦАРСКИТЕ ЮПИТА.

    Между другото, кой състав на НАРОДНИЯ СЪД Е СЪДИЛ ДЯДО ТИ ?

    И първи и втори са били само представители на еврейското племе.

    Защо евреи съдят тези които са спасили техните сънародници от лагерите на смъртта???
    Нещо казаното от теб не се вързва.

    НЕЩО НЕЩАТА НЕ СЕ ВЪРЗВАТ МОЕТО МОМЧЕ.
    ЛЪЖА И ИЗМАМА Е ВСИЧКО ОКОЛО ВАС.

    Коментиран от #193

  • 35 Отговор че!

    37 5 Отговор

    До коментар #24 от "въпросче":

    Ако са възпитаници на оня с Чаплиновия мустак-ОК...- ще има ред...!НО!Само дано не са немски възпитаници в стил-,,Меркел"...?!?!
  • 36 Дядо побелял

    67 16 Отговор
    Ей това момче -"зелено" ,с тоя черен перчем, дето и казарма не видяло , още преди да удари звънеца за откриване на първата сесия на Народното събрание ...с тези си откровения за "дядо си-убит след Девети: ...вече НАСТЪПИ МОТИКАТА и то ...ЯКО . :)))Сега ,като гласуват и новият кабинет , в който министъра на Външните ни работи ,ще е внук на някой от тези спасени от "убития му дядо "-евреи ...май най-много до Пролетта да изкара на тоя си пост .
  • 37 Ами ...

    21 15 Отговор

    До коментар #21 от "az #Контрапропаганда":

    Измисления политпродукт, който комунистите наричате "история" е безсмислено да се изучава. Как точно е гласувал Сирко Станчев е пределно ясно от участието му в изготвянето на декларацията за спасяване на българските евреи. Което впрочем е очевидно. Впрочем ето ти официалната позиция на България: "ДЕКЛАРАЦИЯ
    на Четиридесет и първото Народно събрание на Република България по повод 70-годишнината от спасяването на българските евреи и почитане паметта на жертвите на Холокоста", "Затова определяме спасяването на българските евреи през 1943 г. като забележително събитие, показващо човечността и толерантността на българския народ, както и волята му за справедливост.
    Успоредно с това оценяваме като недопустимо приемането на закони, които ограничават гражданските права и създават условия за преследване, за икономически и политически репресии. Затова изразяваме своята почит към тези 43-ма български депутати, начело със заместник-председателя на Народното събрание господин Димитър Пешев, които в условията на война и под заплаха за личната си сигурност и политическа съдба застават открито срещу натиска за депортирането на българските евреи."

    Коментиран от #46, #154

  • 38 Не бъди толкова сигурен...!

    38 19 Отговор

    До коментар #33 от "ученик":

    Не се знае от утре тоя какви локуми ще разпъне за дЕдо си...?!Може и да са по-големи от тия на Буцката...?!?!
  • 39 Стефан

    32 8 Отговор
    Имаме и Супермен вече
  • 40 Хахахха Колю.

    44 21 Отговор
    Аман, бе, палячо. И ти като онзи от Банкя. Само дето прочетените ти книги са повече с около 50%. Бил юрист, а. Еххх, трагедия е.
  • 41 Алфа Вълкът

    22 17 Отговор

    До коментар #30 от "Павел Пенев":

    Българският фашист Димитър Пешев е почетен гражданин на Израел и има негов бюст в посолството ни ли там в парламента им ли не помня!
  • 42 коко

    30 16 Отговор
    дядото е бил истински комунист,защото след 9ти на власт доиоха пребяисани фашисти и криминлни типове и тогава започнаха да убиват ората които истински вярваха в идеята
  • 43 БорисОFF

    44 4 Отговор
    За разлика на "дедо" на Тиквата, за този дядо има доста информация...
    Сирко Петров Станчев е български военен, адютант на Цар Борис III, народен представител...
  • 44 bullneck

    12 3 Отговор
    птеродактил,... с кривия пръст
  • 45 Диамантената ръка

    49 16 Отговор
    Убит дядо от комунистите, пък сега коалиция с тях...

    Коментиран от #80, #147

  • 46 az #Контрапропаганда

    22 6 Отговор

    До коментар #37 от "Ами ...":

    Декларацията не нищо повече от гузна съвест и опит да поправят непоправимото, щом виждат, че няма шега и евреите тръгват към лагерите на смъртта в Освиенцим, Треблинка, Катовице, в резултат на споразумението Белев - Данекер ...

    Коментиран от #57

  • 47 Бай Шиле

    51 6 Отговор
    На младото поколение му е през к... какъв е бил дядо му.Важното е какъв е той.

    Коментиран от #153, #194

  • 48 Ами ...

    24 14 Отговор

    До коментар #25 от "един съвет":

    Щом прадядо му е съден от Народния съд", дядо му и баща му са тормозени от комунистите. Такива хора в сговор с комунистите, като правило, не влизат. По тази причина, при управлението на ГЕРБ, който си беше БКП клонинг по своята същност, независимо от това, че се направиха някакви лицемери стъпки за признаване та жертвите на комунизма, хора като г-н Минчев твърдо не бяха допускани до управлението. Вече е друго. Свиквайте.

    Коментиран от #68, #70

  • 49 Отде да дойде такъв елит...

    14 8 Отговор

    До коментар #16 от "Емил":

    При системното му избиване от спасители, комунисти и друга сган... За елит трябва 200 години да управляват едни и същи пари !
  • 50 Адолф Художника

    36 14 Отговор
    Ако тея скапаняци, заедно с дедо му не бях приели този закон, нямаше да го има Соломон Пасулко и България нямаше да е колония на САЩ, а да управлява света, под крилото на Германия.
  • 51 Тиквето 🎃

    32 8 Отговор
    Дедо ми са го утепали комунистите оти се е праил на недъгав,да не оди на фронто.Ама на що женуря им е вдигал полите...Сите биле вдовици.
  • 52 Хайл

    35 2 Отговор
    Убили са дядо ти от благодарност! Сега ни карат всички ние да им се извиним, че сме ги спасили!
  • 53 Българин

    28 15 Отговор
    "Всички комунисти дружно под земята"

    Стар миньорски лозунг

    Коментиран от #58

  • 54 Ййййййййй

    12 13 Отговор
    Начи този е сина на боко.буахахаха.Грозен майтап бе, успех човеко.Покяжи какво можеш!
  • 55 Texas

    47 6 Отговор
    пак ли с дядовци ще се занимаваме!? не ви ли дотегна тази игра?
  • 56 Кики

    38 17 Отговор
    Поредния предател по наследство
  • 57 Ами ...

    13 4 Отговор

    До коментар #46 от "az #Контрапропаганда":

    Е, българските евреи не тръгват. Което също е очевидно. Учи история. Тя се базира на факти, а не на предположения за емоционалното състояние на исторически личности. Последното е елемент от литературните произведения. 😀

    Коментиран от #60, #65

  • 58 Ами ...

    26 9 Отговор

    До коментар #53 от "Българин":

    "Соц-надпис в лудница:
    Всички луди на борба за мир и световен комунизъм." 😀
  • 59 3.14К

    38 7 Отговор
    И тоя напред с дядо си. Пиши го бегал!
  • 60 Нужно

    12 8 Отговор

    До коментар #57 от "Ами ...":

    ли е да обясняваш на потомствено промити мозъци ?!

    Коментиран от #78

  • 61 Дрън

    28 9 Отговор
    Тогава защо няма все още закон за лустрация, както е в останалите бивши соц. страни. Днес вече членки на ЕС.
  • 62 Реститутка

    33 17 Отговор
    Дядо ти сигурно се върти в гроба, като те гледа как се коалираш с БКП и ДС слялали се днес в събирателното БСП;
  • 63 Реститутка

    33 22 Отговор

    До коментар #6 от "Умен":

    По- скоро се върти в гроба като гледа как внук му се е сдушил с БКП и ДС в събирателната БСП; ПОЗОР за България; Масларова и РОВЧ идеолози на коалицията на подмяната
  • 64 Факт

    19 6 Отговор
    Значи знае като не работи за България какво се случва!
  • 65 az #Контрапропаганда

    15 11 Отговор

    До коментар #57 от "Ами ...":

    Тръгват 11 343! Оцеляват само 12! Едва тогава в опит да се спаси положениетои от гузна съвест спасяват едва 6000.... Факт!

    Коментиран от #87

  • 66 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    21 6 Отговор
    Дано това момче успее в намерението си да престане: "НС да бъде един гумен печат на един полуграмотен тиквеник футболисто-каратист." И да се пребори с калинко-лакеите на шофьора от УБО. Като колежката му Росица Видинска-Калинкова, която побърза да седне веднага до него още първия ден. Аз на негово място бих пратил Росица на един от двата крайни заместникпредседателски стола. Дано има смелостта и силата, да не допусне Кирчо Канадски и Кокорчо Хасковски, да се самозабравяне и да се превърнат в поредния тиквеник.

    Коментиран от #72

  • 67 ddn

    36 15 Отговор
    ТЕЗИ МЪЧЕНИЦИ ДЕТО СА ИЗБИТИ ОТ НАРОДНИЯ СЪД ,ВЕРОЯТНО ИМА ОСНОВАТЕЛНИ ПРЕЧИНИ ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ТО ТАЗИ КРАИНА МЯРКА. ТЕЗИ ИЗБИВАНЕЯ НА ХОРА В БЪЛГАРИЯ БЕЗ СЪД И ПРЕСЪДА Е БИЛО МАСОВА ПРАКТИКА НА ФАШИСТКОТО ПРАВИТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ, НАЧЕЛО С ЦАРЯ ПОДПИСЪЛ ПРИЯТЕЛСКА ДРУЖБА С ХИТЛЕР

    Коментиран от #116

  • 68 реплика

    13 4 Отговор

    До коментар #48 от "Ами ...":

    Аз ли да свиквам?
    Едва ли има човек с по-голяма заслуга да го има това упралвение.
    Къде беше ти да се зъбиш на мутрите последните 12 години? С език в нечия делиактност и пръстчета в портфейла на Буци?
    ...............

    Друг е начина да се отсее зърното от плявата - що се отнася до рпересираните от комунситическия режим хора. А и защо само комунситическия?
    Опресорите у нас дефакто са хора с един и същ профил, често от едни и същи фамили,и във всички пероиоди на политически....
    Ще ви се изяснява в движение.
  • 69 az# контраошанка

    24 9 Отговор

    До коментар #7 от "az #Контрапропаганда":

    Колкото в България е имало комунизъм , толкова е имало и фашизъм ..
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Въпросче

    20 10 Отговор

    До коментар #24 от "въпросче":

    Забрави ли полицейските побои зад колоните на щатско-турския режим Гешев-Борисов ?
  • 72 Въпросната

    22 1 Отговор

    До коментар #66 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    нахалница бързо се курдиса до него и поради липса на възпитание взе да навежда кратуната си към него и да му шепне нещо си ! Абе , пълна простащина , като покровителя ѝ , който я довлече !
  • 73 Баце

    29 9 Отговор
    Баце и Майката на Нацията изкараха по един мандат и чак тогава излезнаа с дедите си, ама тия немат време и затова с них почват.
    Аман от активни борци, нашио ред нема дойде.
  • 74 Варна

    40 8 Отговор
    Да си наемен адвокат в адвокатска кантора, не е като да управляваш процесите и да контролираш 240 депутата. - Това просто е абсурдно!
    Младостта не е никакво основание за можене. - Няма нищо по- лошо от активната глупост!
    Като ми каже някой, че бил млад и образован автоматично изплува пред лицето ми незнаещ и не можещ!
    Не може да се лутаме от едната крайност в другата! - От паразити, цял живот на обществена хранилка да минем на новобранци с почти нулев опит. - Резултатът е ясен от сега!

    Коментиран от #83

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Дали е опит ...

    19 1 Отговор
    ... да конкурира Бойко Борисов. Родителите не носят отговорност за пълнолетните си деца, но и внуците не носят отговорност за дядовците си. И едните и другите не могат да се освободат от моралната.
  • 77 Шарков

    31 16 Отговор
    Аз не бих се гордял с дядо фашист.

    Коментиран от #120

  • 78 Ами ...

    13 0 Отговор

    До коментар #60 от "Нужно":

    Безпредметно е. Забавлявам се.

    Коментиран от #79

  • 79 Тогава

    9 1 Отговор

    До коментар #78 от "Ами ...":

    всичко е наред !
  • 80 Що бе...?!

    23 6 Отговор

    До коментар #45 от "Диамантената ръка":

    А нас как ни управлява 12 години един Дърт Комунист,на който дЕдо му бе убит от същите тЕа Комунисти...?!?!

    Коментиран от #186

  • 81 Патето Яки

    19 4 Отговор

    До коментар #11 от "Ами ...":

    То всички депутат фашисти са писали писмо до царя и Хитлер да спасява еврейте и тези 15000 в Македония спасиха в камерите а тукашните на почивка в концлагери пратиха. Важно е кои са гласували и подписали ЗЗД.

    Коментиран от #206

  • 82 ПЕНКО

    36 9 Отговор
    ПРАДЯДО МУ ФАШИСТА -ТАПАНАРИКУСИ !!! А , МОЯТ ДЯДО Е БИТ В ЦАРСКАТА ПОЛИЦИЯ ТОЛКОВА ,ЧЕ ГАНГРЕНЯСВА И ПО ЛИПСА НА ПАРИ ЗА ЛЕКУВАНЕ -УМИРА В МЪКИ ---ДОКОГА С ТЪПИТЕ ВИ ГАДОСТИ ???????
  • 83 Никой

    36 3 Отговор

    До коментар #74 от "Варна":

    Резултата ще е пълен провал.Чакай да видиш хиените като почнат да спорят и да се карат от трибуната на НС. Още повече че тия новичките искат промени в правилника на НС, промени в Конституцията ,все неща
    предизвикващи оспорвани дебати. Това момче отсега мънка. Не знам адвокат по какво е, ама едва ли води епични съдебни битки.Явно мисли че ,,со кротце и со благо " ще стане работата. Голяма грешка..У нас даже и с ,,малко кютек,, не става.Трябва много ,много кютек

    Коментиран от #96

  • 84 Не се плаши!

    7 2 Отговор

    До коментар #75 от "Живко":

    Сипи си.
  • 85 Патето Яки

    20 0 Отговор
    Сирко Петров Станчев е военен, адютант на Цар Борис III, народен представител.
  • 86 е и кво

    36 4 Отговор
    От три поколения - дядовци, баби, родители, техните братя и сестри, троите братя и сестри, братовчедите, съпрузите и децата им - от всички тия 1 дядо бил убит. От останалите колко членове на БКП има, колко милиционери, колко иснмдикалисти, колко от казионното БЗНС, колко хора с картончета на доносници?

    Хайде да зарезете тази карта с династичннито привилегии.
    Тя е за непълноценни личности, които имат нужда от привилегии и прочее патерици.
  • 87 Ами ...

    12 8 Отговор

    До коментар #65 от "az #Контрапропаганда":

    "С дълбока благодарност и признателност за стореното от Димитър Пешев, от парламента и от народа на България, за спасяването на българските евреи." написа в почетната книга на Народнота събрание Президента на Израел. Както вече казах, учи история. Ограничи пропагандата литература. 😀

    Коментиран от #100

  • 88 ddn

    33 10 Отговор
    ЦАРСКАТА ПОЛИЦИЯ Е БИЛА, ИЗМЪЧВАНА И Е УБИВАЛА КАКТО ВЪЗРАСТНИ ТАКА И НЕПЪЛНОЛЕТНИ ДЕЦА - ЯСТРЕБИНО

    Коментиран от #165

  • 89 ddn

    21 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ЦАРСКАТА ПОЛИЦИЯ Е БИЛА, ИЗМЪЧВАНА И Е УБИВАЛА КАКТО ВЪЗРАСТНИ ТАКА И НЕПЪЛНОЛЕТНИ ДЕЦА БЕЗ СЪД И ПРЕСЪДА - ЯСТРЕБИНЧЕТА И МНОГО ДРУГИ ДЕЦА
  • 90 Ами

    25 3 Отговор
    дЕдо му бил убит от комунистите, а за баба му…нищо.
  • 91 Прабаба му Геновева

    22 2 Отговор
    Е била фройлайн в двора на Фердинанд.
  • 92 Патето Яки

    35 6 Отговор
    В разговора с Никола Сакаров Сирко Станчев се оплакал, че Величеството приема в двореца си дори комунисти, а него – не. Сакаров му отвърнал: „Абе тебе не те приема, но всеки ден кани жена ти, за да знае как расте сина му…“
  • 93 В.В.П.

    33 10 Отговор
    Убитите от комунистите,станаха повече от комунистите.. Пак почнаха с нелепиците. Не трябва да са в управлението ,,обременени реваншисти. !!.Адвокат ,пък хич..!!.Лисугери и половина,.Пълен крах е тая коалиция
  • 94 Хххх

    28 9 Отговор
    Дядото убит от комунистите, интересно защо нямаме изявен политик , чиито прадядо е убит от фашистите , значи отново фашизма се възражда.ТЕЖКО НИ !!!
  • 95 Патето Яки

    22 1 Отговор
    предполагам прабаба му.............Надя Стоянова е била на длъжност в двореца като кореспондент, нещо като лична секретарка.Пишела всички важни писма, най-вече и особено секретните. Била довереницата на царя във всички особени мисии в Райха.
    Дъщеря е на открай време близкия на двореца генерал Алекси Стоянов.
  • 96 Варна

    23 3 Отговор

    До коментар #83 от "Никой":

    А ми и аз очаквам провал, но да видим!
    Твърде много сигнали за откровена простотия и грешни избори взеха да се появяват, което означава, че със сигурност ще има проблеми.
  • 97 Истина

    25 5 Отговор
    Значи е фашист. И внук му ще го последна, наследствено е. Вие какво очаквахте да вкарат някой сулю- пулю. Или масони или комунисти или хора с минало.

    Коментиран от #124

  • 98 Патето Яки

    17 2 Отговор
    Надя Стоянова – неосъществената любов на Цар Борис ІІІ

    Коментиран от #190

  • 99 немате спирка

    26 5 Отговор
    И пай натам в миналото , комунизъм , комунисти , терор , до полудяване , след тридесет години " демокрация " , която убива хуманно и не допринесе с нищо за подобряване живота на хората , дори на тези дето в безумие крадоха и грабеха . На моя дядо пък , както си лежал на леглото , партизаните взели , че му простреляли палеца на крака и какво сега , това прави ли ме идиот подвластен на непрекъсната бръщолевене за антикомунизъм , анти руско , при това никога не съм имал вземане-даване с БКП , не ме харесваха и аз не ги харесвах , но не са ме и тормозили . Втръснахте ми , обилно , защото няма нищо друго у вас , това с което се легитимирате е едно безумно бръщолевене за някакъв комунизъм , какъвто не го е и имало , такива като вас си бяха организирали тоталитарен режим , сега и вие се напиняте по темата , обилно , па да видим до къде и до кога.
  • 100 az #Контрапропаганда

    7 10 Отговор

    До коментар #87 от "Ами ...":

    11 343 излетяха през комините на концлагерите! Иди и го обясни на наследниците им....

    Коментиран от #125

  • 101 Патето Яки

    14 0 Отговор
    Знаела ли е Йоанна за тая неосъществена любов на съпруга си?
    Да! Видяла го е не с очите си, при все, че е правила скандали на мъжа си за Надя.
    Ден преди да напусне България след референдума, царица Йоанна напълва шест куфара лични вещи на Надя, останали в двореца: снимки, сувенири и ги изпраща в дома й.
  • 102 3333

    19 6 Отговор
    Дядо му няма да му помогне със сигурност. Да видим баба му.
  • 103 Патето Яки

    14 1 Отговор
    Сестрата на Надя – Вяра също е била секретарка в двореца. Загива на 10 януари 1944 г. от американска авиобомба.
  • 104 Истината

    23 8 Отговор
    А такаа, каква стана тя. Хей хора няма случайни работи. Децата и внуците на фашисти и комунисти винаги ще са във властта. Това се казва омагьосан кръг.

    Коментиран от #126

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Docenta

    13 6 Отговор
    Тоя цървул дам казва,че не знае що за личност е.Как тогава аджеба ще си председател на парламента.

    Коментиран от #110, #114

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Хххх

    25 14 Отговор
    Имало е фашизъм ,имало е млади прогресивни личности ВАПЦАРОВ и хиляди др.избити от царските фашаги ,имало е възмездие ,престанете да ревете за хитлеровите изверги!!!!

    Коментиран от #128

  • 109 Един

    15 4 Отговор
    Кой може да ми каже колко ще ми бъде пенсията през 3010 година, защо в справките дават само до 2050 ход.?
  • 110 амиии

    7 3 Отговор

    До коментар #106 от "Docenta":

    Ами Буцито като разправя , че е съвършенство какво произтече от това . Обикновено умните и способни люде изпитват съмнение в способностите си , докато глупакът се счита за съвършен , е то си е истина де , само че съвършен глупак.
  • 111 Абе

    9 4 Отговор
    и повечето от нашите дядовци са гласували през 1946 г. на Референдума, за обявяване на България за република.
    Така че мислете много ако гласувате на референдуми...
  • 112 Недей

    11 12 Отговор
    така, Минчев. Вля отрова в душите на криптокомунистическите наследници. Които помислиха, че с Бойко Рашков се върна 9 септември.
  • 113 ВРАГ НА НАРОДА

    15 4 Отговор
    ДАНО млад€жът ДА Н€ € КАТО дядо $и-ДА ОБИЧА €вр€ит€...!
  • 114 ВРАГ НА НАРОДА

    10 8 Отговор

    До коментар #106 от "Docenta":

    ЦЪРВУЛ €,НЕ Е ЛИЧНОСТ,КАК ДА $И ГО ПРИЗНА€!?!
  • 115 МалкоЛогика

    31 2 Отговор
    Щом като никой не го е питал за дядо му, а говори за него, очаквайте нерационално поведение. Жалко, излеждаше нормално докато си отвори устата.
  • 116 ВРАГ НА НАРОДА

    16 3 Отговор

    До коментар #67 от "ddn":

    А царчето ИМАШЕ ЛИ ИЗБОР ?
    ПОСЛЕДНИ ПОДПИСВАМЕ СЪЮЗНИЧЕСКИ ДОГОВОР С ХИТЛЕРИСТКА ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ 1941г. ПОД НАТИСК, ИНАЧЕ ЩЯХА ДА ВЛЕЗНАТ СЪС СИЛА КАКТО В ЮГОСЛАВИЯ!

    АДОЛФ БЕШЕ ПРАВ!
  • 117 Къв е тоа

    18 2 Отговор
    И на кой му пука за дядо му и баба му
  • 118 фалстарт

    22 1 Отговор
    Не го познавам момчето, но ако съдим по близката ни история (например самият Боцко), когато някой седне да търси свои предци с антикомунистичекси профил, най-честго я лично той, я много по-близки негови роднини са били в елита на БКП/милицията и / или ДС.

    Нищо. Една грешка не е проблем.
  • 119 Точка

    11 1 Отговор
    Моят прадядо е бил два мандата във Великото нанодно събрание във Велико Търново . Всеко вэв времето си!
  • 120 ВРАГ НА НАРОДА

    15 15 Отговор

    До коментар #77 от "Шарков":

    АЗ ПЪК БИХ СЕ ГОРДЯЛ С РОДНИНИ ФАШИСТИ!

    МОИТЕ ДЯДОВЦИ (20-ти и 22-ри набор) СА БИЛИ ВОЙНИЦИ ОКУПАТОРИ В гърция(ХАРМАНЛИЙСКИЯ ПОЛК) ,А СЛЕД 9-ти $€пт€мври ШУМКАРИТ€ ГИ МОБИЛИЗИРАТ И УЧАСТВАТ В ДРАВСКАТА ОТБРАНИТЕЛНА ОПЕРАЦИЯ,СТИГАТ ДО УНГАРИЯ....!
    СЛЕД ВОЙНАТА НЕ СТАНАХА ПАРТИЙЦИ и АБПФК,И ЦЯЛ ЖИВОТ БЯХА БАЧКАТОРИ , ОСТАВИХА ПО ЕДНА СКРОМНА КЪЩИЧКА НА СЕЛО!
    А НАРОДНАТА ВЛА$Т ИМ ВЗЕ ГОРИТЕ,ЗЕМИТЕ,ЖИВОТНИТЕ....,ВРЕГНА ТЯХ,ПОСЛЕ ДЕЦАТА ИМ ДА РАБОТЯТ ЗА СТОТИНКИ И ДА ХРАНТУТЯТ
    ПАРТИЙЦИТЕ-"НАРОДНАТА" ВЛА$Т!

    СЧИТАМ СЕ ЗА ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ РЕПРЕСИРАН,ОНЕПРАВДАН И ОГРАБЕН ОТ КОМУНИ$ТИТ€!
    77г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ!
    ДОЛУ Ч€РВ€НАТА $ВОЛОЧ Г€РБ$П и ДП$!
  • 121 Заради много пари

    13 4 Отговор
    Какво прави Минчев, сред комунисти от БСП /ДС и техните дечица?
  • 122 Елка Николова

    8 17 Отговор
    Имало и млади хора в тази държава,образовани,необременени от близкото социалистическо минало и отговорни.Трябва да им дадем път и възможност да се докажат,защото ни се пише лошо,на нас,нашите деца и нашите внуци!
  • 123 Елка Николова

    5 18 Отговор
    Имало и млади хора в тази държава,образовани,необременени от близкото социалистическо минало и отговорни.Трябва да им дадем път и възможност да се докажат,защото ни се пише лошо,на нас,нашите деца и нашите внуци!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 ВРАГ НА НАРОДА

    9 7 Отговор

    До коментар #100 от "az #Контрапропаганда":

    на$л€дницит€ им НИ МРАЗЯТ И ОГРАБВАТ!

    АДОЛФ БЕШЕ ПРАВ!

    Коментиран от #179

  • 126 ВРАГ НА НАРОДА

    16 0 Отговор

    До коментар #104 от "Истината":

    ПАРИ ПРИ ПАРИ ОТИВАТ!

    БЪЛГАР$КИЯТ "€лит" ПО-€вр€й$ки от €вр€ит€!!!
  • 127 Сивата чапла

    16 0 Отговор
    Цецка Цачева и тя май дядо и ли, баща и ли беше,
    вече не помня историята,
    помня че се разплака по някакъв повод
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Альонушка

    4 12 Отговор
    Супер сте. Нека млади хора можещи и знаещи да поемат кормилото.
  • 130 българка

    14 2 Отговор
    Нашите депутати не са ваксинирани! Срам !
    А за нас извън НС е задължително.
    Къде е примера или искат те да са вечни.
  • 131 Уйке

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бойко Разбойко":

    А пък на теб искат да ти вземат шкафчето!
  • 132 Косача

    5 4 Отговор
    Ако всеки гръмнат по една лачена кола ще се оправим с крадците на България Само гледайте цялото семейство да е вътре
  • 133 Калбо

    22 2 Отговор
    Не им вярвам на тези продължаваме промяната щом веднъж е излъгал българския народ ще продължи да лъже не им вярвам на тези аз мисля че това са американски слуги
    Първото което ще направят ще пуснат северна Македония в Европейския съюз и тогава българския народ ще разбере кого са си избрали а това малкото момченце според мене няма да може да се справи в народното събрание като председател
  • 134 1100

    24 5 Отговор
    Няма значение,кой е прадядо му ,кой е дядо му.Самото момче е боклук,нещо което дядовците му не са били и са били Българи.Двамата папурковци Кирчо ментата и Асенчо офшорката ,толкова могат.Момчето е аджамия.Ще го въртят на шиш, особено ДъПъСъ.БСП,се провали,ДБ,са малко,ПП,не са Българи/особено Харвардските мошеници ,като Кирил Петков излъга ДВА ПЪТИ ,ПРЕЗИДЕНТА Р. Радев-дано,да се е дал сметка за това/.След изключетелно точния анализ на Г. Стефанов за двамата папурковци Кирчо и Асенчо,мисля че ще има нови избори на пролет.С лъжци ,обещания за1/Приемане на Истанбулската Конвенция/насила по заповед от тъпите сащ и гей Брюксел,2/Задължителна ваксинация/фашизъм по мое мнение/,3/Приемане на родител 1 и родител 2 ;джендъризъм, гей общества и еднополови бракове,лесбийство /всичко това от пропадналите сащ /;4/Заличаване на Православното Вероизповедание, /така е в Канада,колония на сащ с 30 престъпни секти/ и 5/Отпадане на ВЕТО,то и приемане на РСМ в ЕС, нямам никакви илюзии,какви са новите жадни за власт и пари мошеници,в новоизбрания Парламент.Вярвам на анализатора, че на пролет ще има нови избори.Българите ще го разберат /ако има повярвали/бързо.УВИ!
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Голем смях

    19 1 Отговор
    Той и бащата на Илиана Йотова е убит след ..9 септември.

    Коментиран от #146

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 потребител

    17 2 Отговор
    Да не е "убит" само като на Цецка Цачева дядо ѝ? Нещо много станаха днешните активисти с убити от комунягите дядовци! И досега никой не се е оплакал за изнасилена от партизаните баба.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Гад Заяви

    20 4 Отговор
    Това не е индулгенция за управленски права:"Мoят прaдядo e бил дeпутaт. Cиркo Cтaнчeв e бил eдин oт дeпутaтитe пиcaли дeклaрaциятa зa cпacявaнeтo нa бългaрcкитe eврeи. Бил e cъдeн oт Нaрoдния cъд и e бил убит. Тoвa e интeрeceн фaкт oт мoeтo ceмeйcтвo, кoйтo бях cигурeн, чe щe излeзe", рaзкри Минчeв. Като казва "а", някой трябва да каже на младежа и "б", че 90 % от съдиите в същия Народен съд, които са осъдили дядо му на смърт, са били евреи. Т.е, тия неблагодарни гниди са осъдили на смърт своите спасители! И това е исторически документирано, не е злословие, не е за укриване, не е факт да триене от модератор. Това следва да се знае от наивния български народ, когато пак тръгне да спасява някого, струва ли си за неговото бъдеще.

    Коментиран от #155

  • 141 Гумен

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бойко Разбойко":

    Фатмаков на стола слагаме жертва и палач / в кошарата Агне и вьлк/ ПП и БСП много добра симбиоза
  • 142 безпартиен

    16 3 Отговор
    В политиката на България едва ли ще се намери човек без "връзки" с ДС,независимо от това кой от роднините е пострадал след 9.9.1944!!!!Всички такива "репресирани"и изплували на повърхността на политическия живот са с агентурно минало!Няма случайности,както и случайни хора!Който владее миналото-владее бъдещето!Който владее настоящето-владее миналото!
  • 143 ddn

    13 3 Отговор
    До коментар 116 to "ВРАГ НА НАРОДА"

    СЪРБИТЕ СЪЩО НЯМАХА ИЗБОР , НО НЕ СЕ УПЛАШИХА И КАЗАХА НЕ НА ФАШИЗМА. СЛЕД КАТО ХИТЛЕР ПОЛУЧИ ОТКАЗА НА ТИТО, ТОИ ПРЕДЛАГА НА ЦАРЯ. ХИТЛЕР Е ХАРЕСВАЛ СЪРБИТЕ ЗА СЪЮЗНИЦИ, НИЕ СМЕ БИЛИ ТРЕТА РЕЗЕРВА. С ДВЕ ДУМИ, ПРЕДЛАГАНИ ЗАШТОТО МНОГО ДРУГИ ПРЕДИ НАС СА МУ ОТКАЗАЛИ. ЦАРЯ СЕ Е ВАЛНУВАЛ САМО ОТ ТОВА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ МАКСИМАЛНО НА ТРОНА И ХИТЛЕР МУ Е ОБЕЩТАЛ ТОВА НЕГОВО ЖЕЛАНИЕ. СЛЕД ТОВА КАТО ВИЖДА НА КЪДЕ ОТИВА ВОИНАТА , ЗАПОЧВА ДА СЕ ПОДМАЗВА НА СТАЛИН.

    Коментиран от #158

  • 144 Filo

    22 2 Отговор
    Може ли човек, който не знае къде е парламента, да бъде председател. Киро, ти си автор на подмяната, а не на друго.
  • 145 Filo

    23 0 Отговор
    Кирчооо, според теб може ли човек без един ден опит да върши работа бре.
  • 146 Смях

    6 0 Отговор

    До коментар #136 от "Голем смях":

    Някъде към 2000 г. го убиха.
  • 147 Бай Д'Уей

    9 7 Отговор

    До коментар #45 от "Диамантената ръка":

    Вие старите комунисти не бяхте ли болшинството в ГЕРБ ?

    Коментиран от #187, #198

  • 148 stan40

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "нннн":

    Ако знаете нещо споделете с аудиторията.
  • 149 ковидиотин

    18 2 Отговор
    До кога ще ни управляват наследниците на бившите управляващи доказани престъпници?Сега и тоя ще ни занимава с дядо си,както тиквата с неговия дядо
  • 150 Румбо

    15 0 Отговор
    Айде и тука митове и легенди...
  • 151 stan40

    11 2 Отговор
    ДС докара царя за да му повярваме и да се докопа до властта чрез него. Следователно всички от антуража на царя са марионетки на ДС.
  • 152 Адеде

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "още":

    Няма да стане ,защото ще трябва да връщат от съд и държава всички събрани средства като такси и налози за разводите .
  • 153 ЕЕЕХ

    5 1 Отговор

    До коментар #47 от "Бай Шиле":

    ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРАВИЛЕН КОМЕНТАР, точно , какво значение има дядо му,.. а какъв е внукът му сега, ние разчитаме на внука,
    Иначе е ала-бала за кармата,.. не си ли човек тя няма никакво значение
  • 154 Кольо

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "Ами ...":

    Това за декларацията относно Ковидовден 19 ли е -- " Уcпoрeднo c тoвa oцeнявaмe кaтo нeдoпуcтимo приeмaнeтo нa зaкoни, кoитo oгрaничaвaт грaждaнcкитe прaвa и cъздaвaт уcлoвия зa прecлeдвaнe, зa икoнoмичecки и пoлитичecки рeпрecии. Зaтoвa изрaзявaмe cвoятa пoчит към тeзи 43-мa бългaрcки дeпутaти, " Копирано от @Факти.
  • 155 Болярин

    12 6 Отговор

    До коментар #140 от "Гад Заяви":

    Напишете в Google " Гад Зееви" и ще разберете достатъчно какво представлява евреина - освен нарицателно име !!!
    Четете за терористите-комунисти взривили църквата "Света Неделя", отнемайки живота над 200 невини българи - и за 45 годишното дерибействане на БКП !!! Четете за еничарите от ДС и легендите за 6-ти отдел !!!
    Довеждайте до знание на младите хора не само за споделеното по-горе, а и за днешните изверги, като ПИЯНИЦАТА МИНИСТЪР РАШКОВ !!!
  • 156 kingsize

    10 1 Отговор
    По дядова линия, светла му памет на човека, се сродява с Бойче, нали и неговия дядо...
    А иначе, имал 10 години стаж в кантора, кои години - от 24 до 34? В най-добрия случай е завършил на 23, първите две след това е бил разсилен, архивар и кафеджия...едва ли Гугински и Величков са го изпратили да се оправя с ОББ, примерно...
  • 157 Да те оценим ние тогава…

    15 2 Отговор
    Дядо ти нил Сирко, а пък ти си Свирко! Нито години, нито житейски опит, нито професионален такъв имаш достатъчно, за да бъдеш въобще депутат, камо ли председател на парламента! Само ентусиазъм не стига, моето момче! Старите хиени ще те прищипят веднага, дори и да имаш добри намерения!
    Или пак ще разчитате на “партньорските служби” да ви пазят, както се беше похвалил Асенчо! Само да знаете, че ако така ще управлявате, това прилича доста на държавна измяна!

    Коментиран от #171

  • 158 ВРАГ НА НАРОДА

    11 3 Отговор

    До коментар #143 от "ddn":

    борис -0.3 Е БИЛ СЛАБ И НЕРЕШИТЕЛЕН ДЪРЖАВНИК,ТЕЖАЛО МУ Е И НАСЛЕДСТВОТО НА фердинад ЗА ДВЕТЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ.
    БЛАГОДАРЕНИЕ НА АДОЛФ НИ ВРЪЩАТ МИРНО ЮЖНА ДОБРУДЖА 1939г.
    ВСИЧКО СЕ РАЗВИВА БЛАГОПРИЯТНО ЗА БЪЛГАРИЯ ВЛИЗАМЕ ВЪВ ВОЙНАТА НА СТРАНАТА НА ГЕРМАНИЯ,ИЗЛИЗАМЕ С МАЛКО ЖЕРТВИ НА СТРАНАТА НА ПОБЕДИТЕЛКАТА СССР....!
    ДАЖЕ И КОМУНИЗМА ДО 10-ти НОЕМВРИ 1989г. МОГА ДА ПРЕГЛЪТНА(ВСЕ ПАК БЯХМЕ ДЪРЖАВА И ТО С АЕЦ)!
    НО ПО$Л€ДНИТ€ 32 г. КУРОКРАЦИЯ НИ ЗАЛИЧАВАТ КАТО НАРОД,
    ТОПИМ СЕ,И НЕ СМЕ ДЪРЖАВА....!
    РОЖБИТ€ И ВНУЦИТ€ НА ШУМКАРИТ€(БКП и КД$) $А ВИНОВНИ,РАЗБИРА СЕ И ОВЧИЯТ НАРОД СИ ИМА ВИНА...!

    Коментиран от #161

  • 159 ВРАГ НА НАРОДА

    17 0 Отговор
    ТА ДА СЕ ВЪРНЕМ НА ТЕМАТА: това дядово момч€нц€ НЕ МИ ВДЪХВА
    ДОВЕРИЕ!

    ДО ВЕЛИКДЕН $А "канад$кит€"-КОМ$ОМОЛЦИ!
  • 160 Анализатор

    17 3 Отговор
    На никого ли не прави впечатление че не казва нищо за другия си дядо, който е бил комунист. Излиза едва ли не че последният е убил сватя си.
    Момчето е добре осведомено какви закони е гласувал Дядо му. Няма ли кой да го попита дали неговият дядо е гласувал закона за защита на държавата който закон позволяваше на тези които режеха глави на антифашистите и ги разнасяха
    набит на кол по населените места да получават огромни парични награди

    Коментиран от #166, #167, #176, #184

  • 161 Анализатор

    9 4 Отговор

    До коментар #158 от "ВРАГ НА НАРОДА":

    Южна Добруджа не ни е върната от Адолф. Прочетете мемоарите на Богдан филов. Той е поискал помощ от германците завръщането до Южна Добруджа но му е отказано. Богдан филов пише буквално следното: отговорили са му оправяйте се сами. Естествено че германците така ще реагират Румъния е била по-голям и по-важен съюзник на Германия отколкото България и затова са отказали да упражняват натиск върху нея
  • 162 САТЪРА НА ХАНА

    10 0 Отговор
    ИМАШЕ ЕДИН ТРЕНЧЕВ .... И ТОЯ ТАКА БРАТ ФАШИСТ , А ДРУГИЯ БРАТ УБИТ КОМУНИСТ :))
    ........ .... МАЙ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯТА ЧЕ МАСОНИТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С "РЕМОНТА " НА БЪЛГАРИЯ
  • 163 дядото

    3 0 Отговор
    то това на боко явно е заразно у нас.все репресирани и жадни за мъст.пфу
  • 164 САТЪРА НА ХАНА

    6 2 Отговор
    ДА НЕ Е СИН НА ЖАН ВИДЕНОВ ????
    .......
    СТРАШНО СИ ПРИЛИЧАТ :))
  • 165 Жандармерия

    2 1 Отговор

    До коментар #88 от "ddn":

    колега. Жандармерия е в Ястребино. С началник на дружината ремсиста Йорданов.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 ВРАГ НА НАРОДА

    2 0 Отговор

    До коментар #160 от "Анализатор":

    МНОГО $И Ч€РВ€Н,МОЖЕ БИ ВНУК НА АБПФК!?

    ДН€$ КАТО € $ВОБОДИЯ(ОБРАТНОТО НА МОНАРХО-"ФАШИЗМА")
    ПО-ДОБР€ ЛИ € МУТРИ,ТАРИКАТИ,СУЛЬО-ПУЛЬО,БАЙ-МАН ГАЛ
    ДА Д€РИБ€Й$ТВАТ!?
  • 168 ВРАГ НА НАРОДА

    13 6 Отговор
    ХАИДЕ ДА СИ КАЖЕМ КАКВИ СА БИЛИ $ЛАВНИТ€ "партизани"....!
    НЕ СА ЛИ БИЛИ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ, ,МЪРЗЕЛИВЦИ,НЕХРАНИМАЙКОВЦИ,НЕОБРАЗОВАНИ И НЕПРОСВЕТЕНИ, ...ОБИРАЛИ МАНДРИ НАЙ-ВЕЧЕ?!
    НЯКОИ ДРУГАРИ МНОГО ГИ БОЛИ ЗА ШУМКАРИТ€!!!
  • 169 без дядовци

    8 0 Отговор
    Пак ли ще вадим дядовците от "килерите"? И Борисов и Цачева, все с дядовците си оправдаваха политиката си!
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 вггг

    1 0 Отговор

    До коментар #157 от "Да те оценим ние тогава…":

    Е госпожата от Кърджали имаше по-богат опит и невероятна еродиция. Даже си предлии помощта ако е необходимо!!!!
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 няма стига

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "????":

    трябва справедлив реванш.
  • 174 може би

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "az #Контрапропаганда":

    предпочиташ да е внук на обирджии на мандри???
  • 175 124

    6 0 Отговор
    Тези като хлебарките,отърсване няма
  • 176 Пак

    3 4 Отговор

    До коментар #160 от "Анализатор":

    тия глави.Не разбрахте ли, че шумкарите са убивали сами болните си другари и са им режели главите?Вж."Вартоломееви нощи в Пазарджишкото краище" от н.с.Тодор Балкански...

    Коментиран от #180

  • 177 Някой

    11 2 Отговор
    Като казвате, че дядо му (или прадядо му) е осъден от Народния съд, кажете и причините! Вярно ли е, че участвал в смазването на Войнишкото въстание и избиването на български войници ? Вярно ли е, че по време на ВСВ е предоставил къщата си на нацистите? Ако случайно е вярно, че е подписал декларацията за спасяване на евреите, това дали оправдава престъпленията му срещу България? Аман от героите на нашето време!
  • 178 Димитрова

    4 4 Отговор
    Много важно какъв е единият дядо. А другият! Това са глупости. Важно е какъв е човекът!
  • 179 Б. М.

    8 3 Отговор

    До коментар #125 от "ВРАГ НА НАРОДА":

    Бравос за написаното, но ника ти, според мен, не е точен. Мисля, че беше ВРАГ НА НАРОДНАТА ВЛАСТ. и аз да кажа 88. предполагам, че знаеш какво означава. А при правото на последна дума в Нюрнберг, Гьоринг казва: ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН, КОГАТО ХОРАТА ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ НИЕ БЯХМЕ ПРАВИ., като подчертава ХОРАТА.
  • 180 Анализатор

    11 3 Отговор

    До коментар #176 от "Пак":

    Протоколите на народното събрание от преди девети септември можете да откриете в сайта на сегашното народно събрание. Там ще намерите законопроекта с който се увеличават размерите на възнагражденията за убитите антифашисти. Главите са рязани носени за доказателство за извършеното убийство, за да може убиецът да получи възнаграждението си. По каква логика партизаните ще режат главите на своите ранени другари. Измисли нещо по-добро
  • 181 Ал Бунди

    8 1 Отговор
    Това ли ла..о ще управлява Парламента бе!. И пак ще ни обещават светло бъдеще за децата ни, ако не за тях, то поне внуците им със сигурност ще го гледат...през крив макарон. България приключи. Четвърто царство може и да няма.
  • 182 баба ти от бг

    3 0 Отговор
    да и моят дядо също!!!!!! 1968 гешев е бил в Хисаря! всички военни са видели 200 кг как влиза със странна компания във военния санаториум в Хисаря!!!!!!!!
  • 183 ваня

    6 1 Отговор
    да каже името на прадядо си! Някои много сме учили история!
  • 184 безпартиен

    5 1 Отговор

    До коментар #160 от "Анализатор":

    Добри или лоши законите са за да се спазват!Тогава такъв закон е имало и се е изпълнявал!Значи ли че ако сега вземете оръжие и излезете в нелегалност с цел сваляне на сегашната власт сте освободители?Ами и тогава и сега това са терористи като това е валидно за всяка страна и за всяко управление!Всички тези т.нар.АБПФК са получавали след 9.9.44 привилегии за себе си и членовете на семействата си,като това се отнася и чак до сега!Примерите са много с внучки гордеели се с "героичното минало" на дядо си и станали министри в "дясна" партия!Власт се взима с оръжие и се задържа с писалката!А те я стискат тази писалка!Внуците,внуците вече са я взели!!!

    Коментиран от #197

  • 185 Павел пенев

    5 3 Отговор
    Демократите дрънкаха,че комунистите се грижат за своите деца и внуци, а какво се получава,че те са научили това от фашистите,които явно също се грижат за своите деца и внуци.
  • 186 Диамантената ръка

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Що бе...?!":

    Е да де, пак ли?
  • 187 Диамантената ръка

    0 0 Отговор

    До коментар #147 от "Бай Д'Уей":

    Кои ние?
  • 188 Мартин Кръстев

    4 6 Отговор

    До коментар #7 от "az #Контрапропаганда":

    Абе кумоне такова то явно за тебе трябва другарката Нинова да е председател на народното събрание а не млад и честен човек професионалист в своята област!
  • 189 бай Генчо

    8 1 Отговор
    Има нещо психарско в погледа му.
  • 190 Чопър

    7 2 Отговор

    До коментар #98 от "Патето Яки":

    А сигурен ли си, че е неосъществена? Може пък адвокатчето да е правнук на Борис 3, а не на Сиркото!
  • 191 Мартин Кръстев

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "????":

    Абе стига с тая омраза аз съм виждал документи с заповеди от Москва какво трябва да направят наще с неудобните братя на царя за какво примерно е ликвидиран като той е един Плейбой много хора са ликвидирани заради постовете които са заемали други заради пари трети заради лични вражди и така нататък защо трябва човек да е направил нещо за да го убият много хора без никва вина са убити ако не вярвате четете има много информация доста неща са писани и от ремсисти комунисти и хора били по лагерите и затворите.

    Коментиран от #200

  • 192 Locco

    21 3 Отговор
    В света, в който аз живея, излизаш от университета на 25. Следващите 10 години си чирак - в прекия и преносен смисъл. На 35, ако си наистина добър и с малко късмет, те пускат на следващото ниво. Там прекарваш следващите минимум 15 години доказвайки на всички, че наистина си добър в това, което правиш. И ако е така и имаш много късмет, около 50-та годишнина може да бъдеш изявено и безпорно име, много успял човек. И това е за професионалната сфера, за политиката шансовете са астрономическо малки. Този сополанко, който само е разнасял документи от кантората до съда, щял да бъде на най-високата държавна позиция в Републиката? Това е просто лошо, много лошо порно.

    Коментиран от #196

  • 193 Северозапад

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "АМОН":

    Перфектен коментар, едно голямоБРАВО
  • 194 Тончо

    1 1 Отговор

    До коментар #47 от "Бай Шиле":

    Ако във вените му тече комшийска кръв, значи е от друго дърво
  • 195 Възмутен

    13 2 Отговор
    Лошо, много лошо! Пак ни преметнаха! Ако този сополанко беше се идентифицирал навреме с ПП, никога не бих гласувал за тях! Сега той иска да изпъкне като се асоциира с престъпника ББ и се опитва да се прави на правилен чрез дядо си! А ние очакваме ПП да пресечат лъжата и корупцията. А България заслужава по-достоен и доказал качествата си и високо морален председател на НС! Жалко!
  • 196 Разочарован

    14 2 Отговор

    До коментар #192 от "Locco":

    Браво, много точно казано! Това е едно много лошо порно! И прогнозата е лоша, ако бързо не се коригират. А няма кой да ги чака!
  • 197 Б. М.

    2 3 Отговор

    До коментар #184 от "безпартиен":

    Имаш + от мен. Обаче ТЕРОРИСТИ са през мирно време. През военно време, каквото е било тогава, са МАРОДЕРИ и ДИВЕРСАНТИ. Всички знаем, че за МАРОДЕРИТЕ И ДИВЕРСАНТИТЕ, наказанието е едно: СМЪРТ, на място, БЕЗ право на съдебен процес!
  • 198 Слави

    2 0 Отговор

    До коментар #147 от "Бай Д'Уей":

    Не, болшинството е сега покрай президента ти
  • 199 Към К Петков

    12 3 Отговор
    България очаква почтеност, която вие обещахте. Не е почтено един недоказал се младеж, когото конюнктурата и ПП са издигнали до най-високия пост в Родината ни, да се опитва да печели ефтини дивиденти от спорното минало на дядо си! Фалстарт!
  • 200 Дали

    0 1 Отговор

    До коментар #191 от "Мартин Кръстев":

    от това, което казваш, да разбирам ли че смъртта на цар Борис III, е причинена по някакъв начин от руснаците?
  • 201 Георги v.

    15 2 Отговор
    Дядо му бил убит от комунистите, а той става шеф на парламента с техните гласове. Що за морал и почтеност.
  • 202 Очевидец

    6 3 Отговор
    Който не е ял комунистическият камшик, моля ви помислете и не обиждайте младото. Не ви пожелаваме. Мъката само те ние вие си я знаеме. Бъдете здрави и смирени. На младото успех и много други неща.
  • 203 Сърп и чук

    3 4 Отговор
    Значи, не са всички внуци на комунисти, както продължават да си въобразяват гумените антикомунистически картуни! Обаждат се по телевизиите разни Гелимачевци от 30 години и все едно и също - комунистите пак били на власт.
  • 204 Ха така

    11 1 Отговор
    А ти сега ръка за ръка с касапите на прадядо ти ! Добре, че не може да те види горкият !
  • 205 Сашко

    7 1 Отговор
    Комунистите са железни и щом пускат някой за Председател на НС значи е техен по някоя линия!
  • 206 Някой

    3 0 Отговор

    До коментар #81 от "Патето Яки":

    И , ако не беше вече 1943 година , и германският кораб здраво да се пълни с вода , дали тези евреи нямаше да си заминат по живо по здраво с влаковете към Аушвиц , Треблинка , или Бухенвалд. Някой се сети , че работите не отиват на добре , и ще им бъде потърсена отговорност. Щото на война е така - Горко на победените.
  • 207 демократ

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "az #Контрапропаганда":

    още ти е жално за вестник “работническо дело” и бозата от 6 стотинки, ама нема вече.
  • 208 ХИХИ

    6 3 Отговор
    И на Бойко дядото беше "убит" от комунистите!
    Изглежда е модерно!
    А баба му?
  • 209 Никола Минчев?? Не забравяйте ЧСИ и

    2 1 Отговор
    Колекторите, те са Мафията с бели якички под чадъра на Лобиски закони и протекция на държавни институции и държавни служители!! Тези мачкат Българите, като Башибозук през Турско!! Мая забрави преди Изборите, че ще се бори с тази Мафия и ще гледа Парламента отвън!! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТЕЗИ ХИЕНИ, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СВОЕВОЛНИЧАТ ПОД Чадъра на Техните си" Закони и правила"!!! Сигурно са и Спонсори на Политически партии и коалиции!!
  • 210 Човека казва какво сее случило с Дядо му

    0 1 Отговор
    Ако го премълчи, ще излезе една Жълта, гнусна, кампания срещу него и дядо му!! Някой съмнява ли се в това!! Не скрива факта, нито тиражира различни версии, както правеше 12год Борисов!
  • 211 Цачева играеше Театър с нейния Дядо!!

    2 1 Отговор
    Копираше Бойко! А такава като Нея може да се разплачат 30 пъти за една минута!! Номера от "стари селски Вечеринки"! Е, казал Народа!!?
  • 212 Тъкмо

    5 3 Отговор
    се чудих какъв е бил дядо му, тайно мечтаех да е я шлосер, я заварчик, ама не, генът си е ген!
  • 213 Факти

    6 1 Отговор
    Дядо му е убит от комунистите.
    А той се прегръща с неговите убийци и прави коалиция с тях !?
  • 214 Биби Долапчиев

    1 2 Отговор
    Тоа гевшек да ми не е роднина, шо и моиа дедо го отепаха пемберюгите деа!
  • 215 този има

    7 1 Отговор
    леко дрогиран поглед доста неприятна личност.На кой му пука за дядо му!Хората искат хубава храна и високи и справедливи доходи.И съкращения на родата дето пърдят в държ.учреждения.
  • 216 фашист

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Нищо ново":

    ДОЛЕН ФАШИСТ НАРОДНИЯ СЪД САМО ЗА ВАС ФАШИСТИ.ШЕСТЕ ЯСТРЕБИНЧЕТА ЗАЩО НЕ ГИ СПАСИЛ ФАШИСТА?
  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Така е

    5 1 Отговор
    така, се прадава - от у р в а на у р в а, и от век на век ... и няма надежда, за достойният обикновен човек !
  • 220 ЕДГАР КЕЙСИ

    8 1 Отговор
    ДЯДО МУ Е УБИТ ОТ КОМУНИСТИТЕ СЛЕД 9СЕПТЕМЕРИ 1944г , А ТОЙ ВЛИЗА В КОЛАБОРАЦИЯ С УБИЙЦИТЕ НА ДЯДО СИ....... МОРАЛ И ПОЧТЕНОСТ........

    Коментиран от #225

  • 221 А прабабите

    1 1 Отговор
    С какво са се занимавали?
    Моля, подробно и със снимки!
  • 222 СХИЗМАТАнаTOOL

    2 1 Отговор
    Това прилича малко на дядовците на Борисов. Единият е бил върл комунист , другия уж-антикомунист. И Вожда си избираше с КОГО от тях да се хвали , според времето. Когато е ставал комунист още на 18 години се е пъчил с единия. А после като се пишеше псевдодемократ , изтъкваше другия си дядо. ИСТИНСКИ ХАМЕЛЕОН ! Не бъдете като него !
  • 223 свиреп ОХЛЮВ

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Кунчев къде е?":

    Изборът беше Ковид19 или Бойко21........И България изрита тиквата от Банкя !
  • 224 007пръц

    2 2 Отговор
    Седи един човек високо в клоните на дърво. Минава друг и го пита:
    – Криле от Ред Бул?
    – Не, шубе от питбул...!
  • 225 ВРАГ НА НАРОДА

    2 2 Отговор

    До коментар #220 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    А ЗНАЕШ ЛИ ДРУГАРЮ,ЧЕ УБИЕЦА (ПОДПОРУЧИК) НА 6-ТЕ ЯСТРЕБИНЧЕТА СЛЕД 9-ти СЕПТЕМВРИ 1944г. НЕ Е УБИТ,А Е ПОЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА И ОСВОБОДЕН,ЗАЩОТО Е ИЗПЪЛНЯВАЛ ЗАПОВЕД ВЪВ ВОЕННО ВРЕМЕ (ДА ГИ ЗАСТРЕЛЯ)!

    КАКВА Е ОСНОВНАТА РАЗЛИКА МЕЖДУ ФАШИЗМА И КОМУНИЗМА:
    -ФАШИСТИТЕ СА КАПИТАЛИ$ТИ,ПАТРИОТИ-НАЦИОНАЛИСТИ,И ВЯРВАТ В БОГА...!
    -КОМУНИ$ТИТ€ - БОЛШ€ВИКИ $А ПРОТИВ ЧА$ТНАТА $ОБ$ТВ€НО$Т ВЪРХУ $Р€Д$ТВАТА ЗА ПРОИЗВОД$ТВО(ДЪРЖАВ€Н КАПИТАЛИЗЪМ),
    ИНТ€РНАЦИОНАЛИ$ТИ(РОДООТ$ТЪПНИЦИ) И АТ€И$ТИ!

    НЕКА ВСЕКИ САМ ДА РЕШИ ,КОЕ Е ПО-МАЛКОТО ЗЛО!

    СПРАВКА:
    КОМУНИЗЪМ ДОСТА РАЗЛИЧЕН ИМА САМО В КИТАЙ,КУБА,СЕВЕРНА КОРЕЯ,А ВЪВ ВИЕТНАМ УПРАВЛЯВА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ!

    ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ СМЕ НЯКАКВИ ФАШИСТИ!

    изра€л и $ащ -НАЙ-ГОЛ€МИТ€ Н€ОФАШИ$ТИ-циони$ти!
  • 226 ВРАГ НА НАРОДА

    2 1 Отговор
    ДОЛУ ЗАДКУЛИ$И€ТО (БКП и КД$)!
    ТОВА момч€нц€ € "ПАРАШУТИ$ТЧ€"!

    СПОМНЯТЕ ЛИ СИ $€Р Г€Й $ТАНИШ€В!?
    НА 39г. С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО,НЕ РАБОТИЛ НИЩО,НЕ ХОДИЛ КАЗАРМА,НЕ СЪЗДАЛ ДЕТЕ,СЕМЕЙСТВО,БЕЗ КАПКА БЪЛГАРСКА КРЪВ -юд€йч€(хазарч€) ГО $ПУ$НА ЗАДКУЛИ$И€ТО ЗА ПР€МИ€Р ПРЕЗ 2005г. "$ЛУЧАЙНО"!
    И той ОЩ€ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПАРАЗИТИРА НА НАШ-НА БЪЛГАРСКИ ГРЪБ!
    77г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ!
    ДОЛУ Ч€РВ€НАТА $ВОЛОЧ Г€РБ$П и ДП$ !
  • 227 Браво

    4 0 Отговор
    Моят дядо пък е убит от фашистите.Ох забравих , в България не имало фашизъм
  • 228 бай Село

    4 0 Отговор
    абе много ми е интересно в тоя парламент дали има някой който дядо му не е бил чорбаджия през турско робство ,не е бил на службица по време царско, не е бил партиен секретар през комунизма ,абе дали има поне един чист БЪЛГАРИН в парламента да е от народа и за народа..А на тия дето реват че са им взели мандрите земята и животните абе не ревете комунистите ви увеличиха капиталите стократно и след 45 години ви ги върнаха..не съм комунист и не съм бил защото комунизам в бг не успя да влезе ..всички с тази идея бяха избити няколко дни преди девети в балкана..но все пак трябва да сме доволни и от тези дето ни управляваха 45 г че запазиха БЪЛГАРИЯ ...сегашните демократи продажници за 30 години ни намалиха с три милиона ликвидираха тотално земедеие и животновъдство ликвидираха фабрики и заводи..а да ви питам сега какво произвеждаме освен бели роби, тираджий, пед..ли и прос..итутки...а бе да питам тук пишештите някой от вас да преживява нормално без кредит има ли.а това младото нека докаже кой е той в парламента а не да казва кой е дедо му..
  • 229 незнайко

    0 0 Отговор
    Немски възпитаници ! Това хвалба ли е ? Този господин не почита НАШЕТО ВЪЗПИТАНИЕ и след като е проговорил СЛЕД ДЕМОКРАЦИЯТА вече е голямата работа !!! 10 години от 24 до 34 години какво е правил ??? Какво е научил ??? Срещу какво се е борил ??? СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ИЗЛЕЗЕ НА НЕБОСКЛОНА !!!
  • 230 Боги такежиев

    0 0 Отговор
    Поне ти не Хънкаш като онзи Логопедичен динозавър на Славун чалгунски.... 2322
  • 231 За благодарност

    2 0 Отговор
    Той ще управлява заедно с неговите убийци !?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове