Ловци на бисери

30 Септември, 2016 1486

Ивайло Калфин


Калфин коментира възможностите за вот на недоверие по външната политика, както и как стои страната ни в международен план:

Ловци на бисери
Ивайло Калфин
Конфузна е за пореден път ситуацията, ние стоим несериозно с една несериозна външна политика. Правим впечатление на хора, които не знаем какво искаме. Това е една изключително нестабилна външна политика. Да не говорим, че заради нея България, образно казано, „изчезна от картата“, нито регионални инициативи провеждаме, нито някой с нещо ни забелязва.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Чопър
  Отговор
  1 21:38  03.01.17
  Оправи вдигането на пенсионната възраст, сега пък външната политика. Не сме забравили как гласува като евродепутат санкциите за Русия.
 • 2 19:11  21.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Мъ да, мъ да,
  Отговор
  3 17:46  02.06.18
  и най-важното - който не обича рАЗИЯ, не обича България, нъл тъй. Ти затуй отиде у Брюксел, не у маЦква?!?...
 • антон тод
  Отговор
  4 19:49  03.12.18
  Сакън Ивайло , какви ги говориш,бащата на нацията "Тома неверни", беше в Мароко,преди това, Египет,Арабския свят,къде ли не ,в библията пише,око да види, ръка да пипне, той няма на никого доверие от избраните, дори и Президента на Републиката е втора ръка, човек за него. Нито е ял и пил, като теб с Тереза Мей, а ти Бойко "Велики" построи толкова неща, за толкова милиарди, и виж недоволна рая пак те мъчи. Я зафучи оставката, та видят, магистрали и зали и да мрат от глад.Само с недоволни се разправяш,такива, като Цеца- секса. Банка и даде, като слънце, вкара я в пътя, тя с други кръшка. Крали сте биле , парите са там, някой трябва да ги прибере, да не им ги оставиш, на тия, да не си луд, да ги прибере Доган..

Напиши коментар:


Публикувай
Назад към цитата