Last news in Fakti
15 Юни, 2019 4467

Кой е истинският наследник на McLaren F1?


  • Speedtail . McLaren Speedtail се явява идеологичен наследник на F1 и е съхранил култовият триместен салон. Задвижва се от хибриден силов тракт с мощност 1 050 конски сили и развива скорост от 402 км/ч. Това е най-бързият McLaren, а негов дизайнер е българинът Алекс Алексиев. От модела Speedtail ще бъдат направени 106 екземпляра.
  • Т.50 . Легендарният конструктор Гордън Мъри разкри подробности за новия си суперавтомобил, който по думите му ще се превърне в "истински наследник" на най-прочутото му цивилно творение McLaren F1. Колата, която засега носи името T.50, ще бъде въоръжена с най-високооборотния сериен двигател в света и ще има революционна аеродинамика.

    100 гласа
    53%
    47%
    88 гласа

Коментари

  • 1 Софиянеца

    21 17 Отговор
    Зависи кой питате, в прованса наследника на F1 е BMW E36 cupe!

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Тит

    9 3 Отговор
    Нека поздравим нашето момче!Но,хибрид да е наследник на Ф1 някак си ????вярвам ,че Гордън Мъри ще извади истинско чистокръвно чудовище още повече с ,,най високооборотният сериен двигател,, това ще рече над 10000 об./мин Какъв звук и саунд ще има,а ускорение?
  • 4 Стефан

    2 5 Отговор
    Факти, много сте недосетливи, вижте само 2 коментара има за предложението ви, малко помощ от мен - та въпросът е американските ракетни двигатели или съветските са по добри, сега ще налазят червените тролове и ще имате посететители.

    Коментиран от #8

  • 5 Щом има българин

    2 2 Отговор
    В проектирането по далеч от тва нещо😂😂😂
  • 6 Пробанса

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянеца":

    А в Shopiavillаge кои е?
  • 7 чичовото

    0 3 Отговор
    тази кола ще е чист пистов мотор най- вероявтно хонда на 4 колела с няколко компресора. динамичния пакет че е частен случай на ф1 пакет и нещата заспиват перфектно.
    още малко жокери вагена който подобри рекорда на ф1 . ауди също в момента са няколко идей напред пред БМВ и мерцедес. БМВ и мерца разбраха че без качество нестава . ауди и те се осъзнават но там много марки много нещо .
  • 8 корнела нинова борисова

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Стефан":

    БАте, май си единственият трол тук, хахаха

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта