12 Август, 2019 6242

Кой се меси на Италия за бежанците?


  • Ричард Гиър актьор Още преди 2-3 години дойдох в Лампедуза, за да посетя мигрантския център, и познавам ситуацията от първа ръка - става дума за хора, които са преживели ужасяващи истории, страдали са много, наричат ги мигранти, но всъщност са бежанци, които имат нужда от помощ.
  • Матео Салвини вътрешен министър на Италия Щом благородният милионер толкова много е загрижен за имигрантите на кораба Open Arms, ще сме му благодарни, ако ги качи на частния си самолет и ги откара в Холивуд. Там да ги настани в своето имение и да си живеят заедно. Много вредно е хора, които не са наясно с мигрантския проблем, да се намесват и да дават акъл на други държави какво да правят.

    36 гласа
    3%
    97%
    1034 гласа

Коментари

  • 1 Ввв

    163 3 Отговор
    Точно така,актьорчето да си подскача във филмите и да не дава мнение за нещо,което не знае!!!
  • 2 Анти милиционер

    129 2 Отговор
    Някой е гласувал за Ричард Гиър... хаха, здравей неандерталец.
  • 3 Ужас

    109 2 Отговор
    Ричи е нетолерантен и коравосърдечен. От 2-3 години да знае и да е видял, че бежанците имат нужда от помощ и да не си ги земе у Америката? Ми то неговата работа е елате ми на гости да ва заведа у бати. Ама нали теа всичките холивудски звездички тряа са коректни към системата.
  • 4 Емигрант по принуда

    108 1 Отговор
    Евалата на италянеца-че ни омръзнаха тези джендърски изпълненя...да си ги взима-поне той има такава финансова възможност-холивудски либерални главанаци
  • 5 ТРОПЧО

    65 2 Отговор
    ДА ТОЧНО КАЗАНО ОТ МИНИСТЪРА ДА ГИ ВЗЕМЕ В САЩ ДА СИ ГИ ГЛЕДА НА АЛЕАТА НА СЛАВАТА И БЕЗ ТОВА САЩ ГИ РАЗБУТА ТЕЗИ ТАЛИБАНИ БЯГАЛИ ОТ ВОИНАТА ДА ФАЩАТ ПУШКИТЕ КО БЯГАТ МАЛКО СА ТУКА ЧЕ И ОЩЕ ДА ИДВАТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАЛИ ОООО ТЕЗ ДИВАЦИ ЕДВА ЛИ
  • 6 Гост

    67 0 Отговор
    Все пак, Ричард Гиър да не забравя, че тези хора са преживели този ужас, с главната роля и участието на политиците! Така че, като толкова го е грижа, има силите, средствата и позициите /с известните като него хора/, да организира и проведе съответните мероприятия за оказване на натиск съм политиците, за преклатяване на това безумие /войната/!

  • 7 Фактолог

    56 5 Отговор
    Ричар Гиър – прекрасен артист и вликолепни образи създава, но до тук. Животът извън киното наистина някъде е ужасен, но всеки човек си строи бъдещето сам, с обществото около него. Не е възможно пропуснати векове интелекуално – и "хоп" с магическа пръчка става част от евро-цивилизацията. Показателен е примера с нашата интеграция – Европа ни привлича, за да ни отдалечи от Русия, и в същия този процес казват: Не сте за нас, изостанал народ сте!!!... Изостанал народ, защото интелектуалния потенциал постоянно е ограбван, икономическото и социално неравенство изкуствено е създавано и поддържано от векове – именно с тази цел!!! ... Където не става с добро (да си кротуваш беден и изостанал), започва война. В Сиря стандарта на живот преди войната е надвишавал този на повечето европейски страни. Освен това "асирийската" цивилизация когато е имала писменост в европа са говорили с пръсти!!! ... и т.н. ... и т.н. ...
  • 8 Срам ме е от управниците ни

    50 2 Отговор
    Еврогеъовете напълниха Европа с мързеливи чернилки! Браво на Италия и Унгария! А у нас го направиха трафика бизнес !
  • 9 ИВАН

    38 2 Отговор
    Ее, падна ми в очите и тоя, и той слуга на Сатаната се оказа, язък му за филмите, язък му и за изкуството - видя се на кого е служило
  • 10 КУРнинов

    32 4 Отговор
    И Ричард Гиър е като нашия Стефчо Данайлов ! Пияница КУРВАР и когато нестава вече за нищо става социалист!
  • 11 Обективен

    26 0 Отговор
    Всички коментари тук са в десятката ! БРАВО ! Само да допълня една дреболия ;-) Защо не го отвлекат някъде по Африка или близкия Изток тия същите "диапозитиви", но в ролята на местно население, което мрази "глезльовците" на западната цивилизация и да са заобиколили самолета на бОзавия богаташ и да поискат 3 милиона долара откуп от американското посолство за Ричи. Щото това посолство го е пратило там лигльото да се прави богоугоден ! Хайде искам тогава да дойдат от Холивуд и да предоставят един самолетоносач да пренесе цяла северна Африка и "благородната сирийска опозиция" в комунални вили в Холивуд.
  • 12 Местен

    26 0 Отговор
    И пак са се намерили 14 олигофрена, които да подкрепят "благородния" пожелател.
  • 13 цвцв

    21 0 Отговор
    прибери ги в имението си бе милионере гиър чукало дърто
  • 14 1122

    20 0 Отговор
    Що не си ги вземеш у вас бе г-н Гиър? Като гледам и вие строите ограда с Мексико? Един съвет от мене господине. НЕДЕЙ ПЛАКА НА ЧУЖДОТО УМРЯЛО,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕШ КЪДЕ МУ Е ГЛАВАТА ,И КЪДЕ МУ Е ОНАЯ РАБОТА! Всеки да си решава сам проблемите у дома,а когато ти поискат помощ,ако можеш помогни като не можеш си трай!
  • 15 Тит

    12 1 Отговор
    Американосите не желаят мексиканците,ама за африканците и арабелите се загрижили??пуснете свободно мексиканците у вас ,бе!Европа трябва да се прочисти от всички църни и мелези!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта