Last news in Fakti
20 Септември, 2019 4959

Натиснаха ли Костов да махне Великова?


  • Силвия Великова Журналист в БНР В тази среща той /б.р.Светослав Костов/ ми каза: „Имам много голям натиск да бъдеш свалена от ефир”. Аз попитах от кого, той каза: „Не мога да ти кажа обадиха ми се четирима души. Имена няма. Казаха ми, че децата ми ще останат гладни, няма да си намеря работа.
  • Светослав Костов Генерален директор на БНР Не, няма цензура. Не знам дали забелязвате, че от едната страна на протестиращите е един и същи човек, който през определен брой години се чувства засегнат.

    546 гласа
    94%
    6%
    30 гласа

Коментари

  • 1 Ryty

    95 8 Отговор
    Борисов вън от властта линч за цацата и гешев, пеевски без милост за него и ще се оправят нещата

    Коментиран от #2, #12

  • 2 НЯМА ЛОШО

    7 55 Отговор

    До коментар #1 от "Ryty":

    ПРОСТ ЧОВЕК ДА МЕЧТАЕ.!
  • 3 Поредното падение

    73 2 Отговор
    В свободата на словото. Сичгурно сме вече на 177-мо място. Тоя боклук ако беше мъж като мъж, щеше оублично да каже кой му нареджда да уволни Силвия Великова. То е ясно че властта не иска неудобни журналисти, поклон пред малкото останали журналисти с доблест от БНР. Но ако в другите медии, като НОВА и т.н., също се бяха опълчили срещу натиска, нямаше да паднем толкова ниско.
  • 4 Хич няма цензура

    61 3 Отговор
    Сутрешен блок на Канал 3: споменава се съвсем кратко за протести, които ще блокират София на определени места. Ама за какво се събират хората - срещу избора на гл.прокурор с една единствена кандидатура, въобше не се казва. Хич няма цензура!
  • 5 смях

    42 2 Отговор
    ми канал 3 е на Пеевски какво да кажат за пртестите там говорят само за цветан василев
  • 6 На чия страна

    19 7 Отговор
    Общото между двамата е, че са на държавна хранилка, че и двамата за нищо не стават. И двамата да ги изхвърлят, промяна в радиото няма да има. Събрали са се все соросоиди подбирани и обгрижвани с години.

  • 7 Бреййй

    24 2 Отговор
    Е как не знае кой му звъннал на тоя? Подчинение пред анонимни? Що не подаде оплакване в полицията?
  • 8 onq s konq

    29 3 Отговор
    този калинчо, без никаква представа за работата в националното радио, спуснат отгоре, да има уважение към протестите и да си ходи. Един джиесем управлява цялата държава, включително и радиото.
  • 9 Borislav Popov

    21 1 Отговор
    Този ГЛАВАНАК нагази лука и вбеси Първия. Чака го ритуално рязане на глави.
  • 10 111

    4 0 Отговор
    Не,и не защото ще им е малко наказанието,а защото всички ние плащаме големите разходи за безкрайни съдебни процеси! Не рядко след години дела виновните получават далеч по-малки присъди по различни "съображения" на съдиите,което в никакъв случай не е по-удовлетворяващо за опечалените роднини! Иначе всички ние,които се водим от правилото "не прави на другите това,което не искаш да ти сторят на теб" сме за справедливи наказания а защо не и за най-крайното и най-справедливо ако престъпникът е отнел в пълно съзнание живот!!!
  • 11 111

    2 0 Отговор
    Съжалявам за грешката,но коментарът ми не е по тази тема!
  • 12 Оф деятел

    7 24 Отговор

    До коментар #1 от "Ryty":

    Ако Борисов се махне нали разбирате ,че идват БСП+ДПС , а Пеевски отново ще стане шеф на ДАнс ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА НЯКОЕ МАРИНЕТНО ПРАВИТЕЛСТВО.
  • 13 Tree

    5 10 Отговор
    Ако го няма ГЕРБ идва БСП и пак с ДПС, прав си . Заради това е по-добре президентско и надпартийно правителство. Гласува се за личност , той си прави кабинет и ако трябва да наеме външни специалисти за министри с по 50 000 евро заплата, но това разграбване, политическо кадруване и назначаване на некомпетентни хора трябва да се спре. Всичко се съсипва с това калпаво, корумпирано и некадърно управление от всички политически сили до момента.
  • 14 123

    2 3 Отговор
    уж "десните" костовисти натиснаха великова да лъже
  • 15 Софиянец

    3 6 Отговор
    На вашиге анкети първо не вярвам, защото тролове цъкат по цял ден тука и второто е - престанете да ни занимавате със журналистите, те трябва да решават проблемите на обществото, а не обществото да бъде занимавано постоянно с професията на журналистите.Просто писнахте.А радиото никой не го слуша.Стига вече правехте на герои тези комунисти.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 4 човека с натиск

    12 2 Отговор
    Натиск от 1. Гешев, 2. Пеевски, 3. Борисов 4. Даниел Кирилов!
    Това са замесените, колкото и да се правят на ангели! Но Дяволът е Светослав Костов, защото ако има топки и е мъж, ще ги каже по име! Каквото и да му струва! Ама няма топки!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта