22 Септември, 2019 6100

Защо пуснаха Полфрийман?


  • Апелативен съд - София Калин Калпакчиев Конкретните доказателства по делото установяват данни за поправянето на осъдения /б.р. Джон Полфрийман/, които определят по-нататъшния му престой в затвора като неоправдан от гледна точка на легитимната потребност от постигане на целите на наказанието, доколкото по отношение на него те вече следва да се приемат за успешно реализирани.
  • Христо Монов баща на убития Андрей Българската държава се подигра с български граждани в лицето на съда. Тримата съдии - този Калпакчиев и двете съдийки, ще носят върху себе си един нравствен позор. Едно само не им пожелавам - да преживеят същото, което преживяхме със съпругата ми и приятелите на сина ми. Видя се, че най-големият проблем пред тази държава е съдебната система, и то не прокуратурата, а съдът.

    61 гласа
    7%
    93%
    782 гласа

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 pepi52

    44 14 Отговор
    този близач на прокопиев бог ще го накаже !
  • 3 волен сидеров

    108 20 Отговор
    тримата съдии да се изгонят от България,незабавно.Да им се отнеме българското гражданство.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 ТРОПЧО

    74 10 Отговор

    До коментар #4 от "соросоидни кърлежи":

    ЩО ГО ПУСНАХА ЩОТО ЗЕХА ПАРИ ЗА ТОВА СЛЕД НЯКОИ ДРУГ МЕСЕЦ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ НО НЕ И ДА СЕ ДОКАЖЕ ТОВА Е СЪДЪТ В БЪЛГАРИЯ КОРУПЦИЯ ДО ШИЯ ЕВРОПА ГО КАЗВА НЕКОЛКОКРАТНО ТОВА Е ЗА ТОВА ХОРАТА НЕ ВЯРВАТ В НЕГО ДОЛНИ ИЗРОДИ СА ТЪВА Е ИСТИНАТА
  • 6 Мизерник

    71 10 Отговор
    Боклука си е боклук дори и да е съдия ,който е призван и задължен да е над нещата.
    Мъдър и справедлив в присъдите и решенията си.
    Ако един ден този заспал народ се събуди тези като този продажен антибългарин трябва да бъдат в първите редици до стената... на възмездието.
    Срам и позор за г-н измисления съдия!!!
    Нека клетвите на всички нормални хора го настигнат и му дадът заслуженото.

  • 7 Сск

    68 9 Отговор
    Е има ли такава държава?Ако българин направи това в Австралия и костите му там ще си изгният,колкото и да се е "поправил".Дано един ден тези продажници да видят,
    какво е работещо правосъдие,но от другата страна на съдебната зала
  • 8 Behemoth

    24 60 Отговор
    Извинявайте много но тоя е убил при самозащита...нападнат от петнадесет говеда от агитката на Левски...излиза ,че е трябвало да се остави на милостта на тая сган...

    Коментиран от #10, #28, #45

  • 9 Краси 1

    38 8 Отговор
    сЪДИЯ ПРЕСТЪПНИК
  • 10 българин

    64 9 Отговор

    До коментар #8 от "Behemoth":

    Ти удар с нож в гърба самозащита ли му казваш!!!

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 пак ли

    21 3 Отговор
    тези които изтриват коментари...нямат ли почивка? внимавайте ,ще ви изтрият не за друго, а за това че критикувате Сорос и НПО КЪРЛЕЖИ...
  • 13 СПОМЕН

    20 38 Отговор

    До коментар #10 от "българин":

    Забравихте.Австралийчето единствен се намеси да спаси цигане от линчуване в центъра на София от банда развилняли се скинхендс.Когато вилнееш по мъжки-8 човека пребиват един, трябва и да си готов, че наблизо може и да има някой чужденец, който да се намеси. И все пак жалко и за двете момчета, за починалото и за австралийчето-12 години защото е защитил по-слабия.

    Коментиран от #47

  • 14 Димитър

    39 12 Отговор
    Като юрист с 8 години стаж по специалността категорично се разграничавам от хора като Калпакчиев. Подобни хора не могат и не трябва да бъдат част от съдебната система. Първото и най-важно значение на наказанието винаги трябва да бъде неговата превантивна функция, след това поправителна (което впрочем е доста спорно, предвид поведението на осъдения за последните 12 години). Нима законът нямаше да бъде спазен ако Калпакчиев беше взел решение да го остави в затвора до пълното излежаване на наказанието или съдебната практика щеше да рухне, понеже всеки примерен убиец и изверг с 30 годишна присъда за послушание излиза на 12та година ?! И преди да бъда упрекнат - не, не използвам мъката на почернените роднини за да трупам позитиви с изказването си, просто идеята за справедливост в съдебната система отдавна е починала и не се чудете, защо сме от толкова време под мониторинг.

    Коментиран от #15, #16, #21

  • 15 Трифонов

    14 32 Отговор

    До коментар #14 от "Димитър":

    Кой университет си завършил, бе... играч? С 8 годишен невзрачен опит...
  • 16 1111

    20 26 Отговор

    До коментар #14 от "Димитър":

    Немислите ли, че 12 години са достатъчни за това, че си защитил по-слабия и след това си се защитавал от 8 самозабравили се мародери.
  • 17 тнт до Димитър

    7 4 Отговор
    Димитре,бре ти не беше ли "ракетчик " ,защото преди се изказваше за C-400 ,сега изведнъж стана "юрист" с 8г. стаж ,обаче като гледам какво пишеш нито си едното,нито другото. На вас Сорос да вземе да ви плаща за това което сте завършили. Иначе много се излагате бе!
  • 18 SAAB

    1 2 Отговор
    Главанака е разбъркал с пръст лайното ..... и то засмърдя ! :)
  • 19 Стефан

    23 3 Отговор
    Пуснал го е защото закона му ПОЗВОЛЯВА, този закон дето е гласуван от дупетатите, променете закона и няма да има корупция, няма да има такива освобождавания, но и други закони са направени така че да се възползват от рушвет дадени хора, сещам се за един виц, Живков и Милко Балев били в университета и студентите се оплаквали от доста неща, но Живков им казал че няма пари, после отишли в затвора и след дежурните оплаквания им сложили телевизори, хубави легла, отделна баня, библиотека и барче, а на въпроса на Балев защо така, Живков му казал - ние с теб никога няма да сме студенти , но в затвора не се знае, дай да си постелим овреме. Та така са правени и законите в България, как в САЩ за три нарушения на пътя се счита за рецидив и отиваш в затвора, а тук и 50 нарушения не важат за нищо, как така на запад че и в Русия ако посегнеш на полицай могат да те застрелят, а тука - закона пази биячите, защото са организиран електорат.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор

  • 22 Емил

    7 22 Отговор
    Чета изказването на бащата и разбирам защо съдбата го е "наградила" да погребва детето си! Прошка и смирение - това е дадено преди 2000 години, но егото на хората ги води до самозабрава! Всеки получава това, което заслужава - болести, мъки, смърт - всичко е заслужено и за ДОБРО! НЯМА СТРАДАНИЕ, ИМА РАЗВИТИЕ!
  • 23 ???

    3 6 Отговор

    До коментар #21 от "КУРнинов":

    Може и да се изживява като юрист, но да е машинописка в съда. Най- малкото не е етично да коментираш друг съдия.

    Коментиран от #29

  • 24 Бай Иван

    11 10 Отговор
    Колко народ пребиха агитката на Лефски-наскоро и майка с дете.Много са силни като са 10 срещу един.Е време беше да научат, че всеки може да си намери майстора ...! Заслужено е освободен!
  • 25 браво краво

    16 1 Отговор
    какво очаквате от едик Калпак,който се прояви по делото Сапард...и пусна да ходят двама нашенци с европари, а в Германия същите бяха осъдени..
  • 26 ЕХА

    16 1 Отговор
    Калпакчиев ти и Усама бин Ладен щял да пуснеш, ако имаше такава възможност , а Чикатило и Джак изкормъвача щяха да бъдат изумени от твоята хуманост, на чужд гръб.
  • 27 пак ли

    11 1 Отговор
    каква отрепка трябва да бъдеш за да сториш това....и после тук някои драскачи оправдават със закони това решение на съда...Защо?
  • 28 И как

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "Behemoth":

    точно при самозащита ще забиеш нож в гърба на опонента си?

    Коментиран от #31

  • 29 Спрете

    8 1 Отговор

    До коментар #23 от "???":

    се вече с тази измислица, че не се коментират съдии и техните решения. В кой закон го пише?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор

  • 31 до чукчите

    7 6 Отговор

    До коментар #28 от "И как":

    Чукча не читател, чукча - писател. Някой беше казал, че 80 % от българите са дебили. По статистиката тук излиза, че са повече от 90 % даже. Та първо четете, после се изказвайте неподготвени. Видно от мотивите на съда, който очевидно е дал вяра на показанията на футболните хулигани на Левски, скинари и аверчета на жертвата, е че убитият А.М. първо е избягал, а след това изведнъж се е озовал много близо до австралиеца и той го е наръгал странично в ребрата. Каквото си е търсил, си го е намерил. Ножът е бил тип пеперуда, т. е. не особено голям, джобен, а не както се опитват някои да го изкарат кухненски или касапски. Та нахвърлят му се някакви 15-20 олигофрена на човека, ту бягат, ту се връщат, замерват го с камъни. Е той да стои ли? Сам срещу 20. В нормална държава говедата щяха да са в затвора. Добре че се намери нормален съдия, който да го пусне. Из мотивите, с които е осъдено лицето през 2011г.:
    "Около 01.00 ч. всички посочени по-горе лица излезли от заведението, като тръгнали в посока ресторант "Хепи" находящ се на площад "Св. Неделя" с намерение да се присъединят към приятелите си в дискотека "Соло". Същите минали през метростанция "С", след което покрай сградата на "Булбанк" , където разминавайки се с две неустановени в досъдебното производство лица от ромски произход си разменили реплики ,като словесния спор прерастнал във физически сблъсък продължил за кратко и преустановен, като групата продължила. След това групата се разделила..."
    ..............

    Коментиран от #32

  • 32 продължение

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "до чукчите":

    "Свид. А Д му извикал да се върне, но подсъдимият не се спрял, а навлязъл между момчетата, които се разпръснали, а подсъдимият ги бутал, като свид. А Д не виждал какво точно прави. Подсъдимият викайки на английски "Hoy фашизъм", държал нож тип „пеперуда" в дясната си ръка и размахвал същия яростно към всеки един, които се намирал наоколо. Подсъдимият крещял на развален, но добре разбираем български с английски акцент, и държейки ножа вървял срещу тях с движения, с които посягал да мушка напред изпъвайки ръката си. Пострадалият А. З. попитал подсъдимия какво прави, казвайки му да хвърли ножа, като чул и някой друг да пита подсъдимия: "Какво правиш, бе, какъв е тоя нож?". Подсъдимият обаче продължил застрашително да върви към него и предизвикателно да вика "Хайде, хайде", като размахвал ножа. Подсъдимият Д. П. се спрял на място за момент, след което направил две-три много бързи крачки към пострадалия А. З., приближил го, като в същия момент пострадалият А. З. се опитал да се обърне и с обръщането му, подсъдимият държейки ножа в дясната си ръка го намушкал странично в гръдния кош вдясно. Пострадалият А. З. паднал и се подпрял на ръцете си. Подсъдимият го изчакал да се изправи и веднага след това отново започнал да го гони, като пострадалият А. З. се държал с двете ръце за мястото на пробождането.
    По същото време пострадалият А. М. /видно от показанията на св.М С/ видял случилото се с приятеля им и избягал настрани - по бул. "М Луиза" в посока ресторант "Хепи

    Коментиран от #33, #39

  • 33 продължение

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "продължение":

    "Останалите хаотично се преместили от страна на здравното министерство.
    С ножа в ръка подсъдимият посегнал към свид. Т Й, който бил срещу него, и с хоризонтално движение насочил същия към гърдите му, след което замахнал с него отляво-надясно два пъти към корема му. Свидетелят инстинктивно се отдръпнал назад извивайки тялото си и с това движение успял да се предпази от нараняване,тъй като ножа минал съвсем близо до тялото му. Подсъдимият продължил да замахва с ножа спрямо останалите от групата и отново се насочил към свид. Т Й, който отстъпвайки назад се спънал и паднал на земята. Свид. К Д успял да го издърпа и по този начин да предотврати опасността да бъде намушкан. В този момент пострадалият А. М. се намирал много близко до тях. Подсъдимият П. направил две-три много бързи крачки към него / към пострадалия А. М./, който нямал време да се отмести от мястото си. Замахнал с дясната си ръка , в която държал ножа и му нанесъл бърз и силен удар намушквайки го отляво в ребрата. Пострадалият А. М. веднага се хванал за мястото на пробождането и куцайки побягнал отново към бул. "М Луиза". За няколко секунди свид. М. С. изгубил от поглед А. М., защото гледал към подсъдимия, но чул викове да бъде повикана линейка. Когато се обърнал видял, че свид. К. Д. държал главата на пострадалия М., като всичко наоколо било в кръв.
    В своя защита, а и за да сплашат подсъдимия, някои от момчетата започнали да хвърлят камъни в краката му, докато две неустановени по делото лица, е
  • 34 Дада

    9 7 Отговор
    Убиецът-касапин пред дискотека "Соло" Илиян Тодоров, син на комунистическия велможа от Перник Венцислав Тодоров се разхожда на свобода с помощта на баща си и бездействието на правоохранителните органи. Този австралиец защитил нападнато трето лице и впоследствие себе си, лежи 12 г. защото в инцидента умира синче на друг комунистически изрод. И не е вярно, че има намушкване в гръб, няма такива доказателства. Изводите всеки може да ги направи сам.
  • 35 непознат

    1 2 Отговор
    БЯГАЙТЕ приятели от тази КОРУМПИРАНА държава, корумпирана до костите си. Това е от ясно по ясно вече.
  • 36 ЕХА

    10 2 Отговор
    след като БХК наминира австралиеца за човек на годината,смятайте кави други боклуци номинират тези отрепки..убиваш хора и ти човек на сорос.
  • 37 666666

    7 0 Отговор
    Защото държавата е скапана и народа също.
  • 38 чъвекъ с нищатъ

    7 3 Отговор
    Аве тази подлога Калпакчиев какво се опита да каже ?
  • 39 възмутен

    9 2 Отговор

    До коментар #32 от "продължение":

    Цитатите:държейки ножа вървял срещу тях с движения, с които посягал да мушка напред изпъвайки ръката си;продължил да замахва с ножа спрямо останалите от групата;Подсъдимият обаче продължил застрашително да върви към него и предизвикателно да вика "Хайде, хайде", като размахвал ножа;Подсъдимият П. направил две-три много бързи крачки към него / към пострадалия А. М./, който нямал време да се отмести от мястото си и другите фрази сочат подсъдимия като активната страна, т. Е в него има желание да убива, а не да се защитава. Дори жертвите от агресията по една случайност не са повече. Чудно е дори този който ги е публикувал, друг е въпроса доколко са истина, не вижда убиец. Дори така изложените факти не характертеризират подсъдимия като жертва на насилие. То е ясно какъв е, след като ножът е в него, той напада, той е активния, той се приближава и замахва към всеки около него.

    Коментиран от #41, #42

  • 40 до спрете

    0 1 Отговор
    Ами,коментирай ,кой ти пречи? Първо обаче трябва да знаеш фактите и самото решение,второ акъл за да го разбереш и трето да си помислиш,че си никой в това дело/освен ако си страна/ и надали ще ти е приятно меко казано всички да ти обсъждат кирливите ризи или насрания гъз/ вярвай ми и това го има/. Или накратко казано ,ако отидеш/не дай боже/ в "Пирогов" да обсъждаш с дежурния хирург как да ти отреже апендикса?
  • 41 чети бе

    0 7 Отговор

    До коментар #39 от "възмутен":

    Както съм посочил, съдът е приел фактите така, както са били изложени от свидетелите, а те са скинарчета - футболни хулигани. Те вероятно само са стояли, а австралиецът им е махал на всичките с ножа и искал да ги убива, според теб? Ако прочетеш добре, ще видиш, че първо е ранил другият келеш, но после не го е доубил например. Замахвал е и към други, но и тях не ги е убил. Т.е. явно не е изгарял от желание да убива, а левскарските говеда са го атакували, включително и с камъни. И пак не си чел внимателно:
    "Пострадалият А. З. паднал и се подпрял на ръцете си. Подсъдимият го изчакал да се изправи и веднага след това отново започнал да го гони, като пострадалият А. З. се държал с двете ръце за мястото на пробождането. По същото време пострадалият А. М. /видно от показанията на св.М С/ видял случилото се с приятеля им и избягал настрани - по бул. "М Луиза" в посока ресторант "Хепи..."
    е след като е избягал, после как пак се е озовал в близост до австралиеца - ами очевидно се е върнал пак, за да го напада:
    "Подсъдимият продължил да замахва с ножа спрямо останалите от групата и отново се насочил към свид. Т Й, който отстъпвайки назад се спънал и паднал на земята. Свид. К Д успял да го издърпа и по този начин да предотврати опасността да бъде намушкан. В този момент пострадалият А. М. се намирал много близко до тях. Подсъдимият П. направил две-три много бързи крачки към него / към пострадалия А. М./, който нямал време да се отмести от мястото си. Замахнал с дяс

    Коментиран от #51

  • 42 и още нещо

    7 9 Отговор

    До коментар #39 от "възмутен":

    Та като ги е нападнал австралиецът, да бяха избягали говедата, ама те като са по 20, са много смели и налитат на бой, както са пребили двама циганина малко преди това - отразено е в мотивите на съдебното решение. Трябвало е да го осъдят на 4-5 години макс, защото жертвата си го е търсела и го е предизвикала.
  • 43 Пуснаха го

    4 5 Отговор
    Защото е невинен!!!
  • 44 pmihailov

    9 5 Отговор
    Във всяка дъжава освен правото трябва и моралът в правораздаването да е на висота. Този съдия според мен не тябва да получава повече заплата от Държавата защото не е защитил обществения интерес. Като иска да лобира за престъпници да го направи като адвокат.
  • 45 без значение е чия е агитката

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "Behemoth":

    Не са виновни затова че са агитка на отбор който и да е виновни са затова че са били хора по улиците пияни и дрогирани и са го нападнали да го пребият защото им е направил забележка да не бият някакъв циганин.Циганин или не какво право имат да го бият 15 човека.Налетяли са му и са го били и той е имал нож и се е защитил.Вас ако ви бият 15 човека няма ли да се защитите ако имате нож.

    Коментиран от #46, #48

  • 46 по интересно е

    11 5 Отговор

    До коментар #45 от "без значение е чия е агитката":

    че този убитият не е случаен и оттам тръгва цялата схема
  • 47 .....

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "СПОМЕН":

    Ци*аните ли са по-слаби?!
  • 48 аха

    4 5 Отговор

    До коментар #45 от "без значение е чия е агитката":

    Ама кой ходи с нож по улиците?!

    Коментиран от #49

  • 49 пълно е с такива

    3 3 Отговор

    До коментар #48 от "аха":

    такива които имат ножове, боксове и тн. всеки има право да носи до 8см нож за самозащита и това е според законът
  • 50 Човек на годината е Джок

    5 9 Отговор
    Свестен човек е Джок Полфрийман справедливоста втзтържествува
  • 51 Боби

    7 1 Отговор

    До коментар #41 от "чети бе":

    Цитат:Подсъдимият го изчакал да се изправи и веднага след това отново започнал да го гони, като пострадалият А. З. се държал с двете ръце за мястото на пробождането. Ама изобщо нямал агресия човека, а сигурно го гони след промушването, за да го прегърне или окаже медиц. помощ. Много сте пристрастен господине и си тълкувате свободно фактите, подведен от определен омраза. А и като ползвате думи като бе, говеда, келеш, изглежда нямате никакво уважение към човешкия живот и показвате нивото на културата си. Без значение кой какъв отбор подкрепя, кой на кого е син и т. н човешкият живот си е висше благо. Който е трябвало да анализира фактите го е направил-съдии от няколко инстанции и те са се мотивирали обосновано и правилно. Прочети МОТИВИТЕ КЪМ ПРИСЪДАТА, а не да пишеш свободни съчинения. А по нивото ви на изказ си личи, че не сте съдия.

    Коментиран от #52, #60

  • 52 Гледайте му интервюто в ичия земя

    5 7 Отговор

    До коментар #51 от "Боби":

    Всъщност тия неща са лъжа писани са така че да обвинят Джок.Изчезват доказателства подменят се факти.

    Коментиран от #54

  • 53 Агент на Кралицата

    5 3 Отговор
    Това което се случи с Полфрийман е много по голямо като асберг е и вие виждате само малката част от него която е на повърхността.
  • 54 шшшшшт

    5 4 Отговор

    До коментар #52 от "Гледайте му интервюто в ичия земя":

    Не са лъжа, а “Джок” явно ти е близък.
    И айде престанете с това говеда, агитки, скинари. Когато има престъпление, в случая най-тежкото, се изследват и доказват много неща в конкретната ситуация. Да се вихриш с нож ( а какво е правил тоя по това време в центъра на столицата на БГ с нож?) и да убиваш не е “ повод” за защита. Освен това маЙ е бил и обучен как да борави с него.

    Коментиран от #56, #58

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор

  • 56 Фактите и доказателствата показват друго

    4 3 Отговор

    До коментар #54 от "шшшшшт":

    Чудите се как да продължите да лъжете и заблуждавате хората но едно и също повтаряте.Човекът е невинен изчезват доказателства разследването на случея е една пародия, корупцията си личи.

    Коментиран от #59

  • 57 и доктора трябва да се съди

    3 1 Отговор

    До коментар #55 от "живодеров":

    не за друго стрелял по него и до тук е самозащита но да го догони на улицата и да го довърши тоя помяр доктора си е зазатвор затова
  • 58 Човека е сужил в армията

    3 3 Отговор

    До коментар #54 от "шшшшшт":

    в какво е обучен си е негова работа но в случея е самозащита не е забранено от закона в БГ да се носи нож за самозащита до 8см.Бил е нападнат и се е защитил.
  • 59 Това е лошият матерял

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "Фактите и доказателствата показват друго":

    не му пука за другата гледна точка нито си прави трудът да чете или да провери фактите и си знае едно и също като с промит мозък поватаря кво са му казали тия които формират мнението

    Коментиран от #73

  • 60 бля бля

    4 4 Отговор

    До коментар #51 от "Боби":

    нали съм цитирал мотивите на ВКС - нищо не си измислям, но австралиецът не е имал свидетели, а всичко е писано от съда по показанията на скинарските другарчета на жертвата - те ОЧЕВИДНО са лъгали, за да изкарат подсъдимия виновен. в мотивите на съда пише, че скинарите са били двама циганина, както и че монов първо е избягал, а после се е озовал в близост до австралиеца. ей, като нас дебили трябва да го обяснявам. а сега ми кажи след като го е било страх и е избягал, защо после се е върнал до австралиеца, който уж ги гонел и искал да убива с ножа? просто всичко е скалъпено по лъжливите показания на говедарските хулигани и са му сложили 20 години супер несправедливо. в случая това няма значение, но с ранното му пускане се поправя тази несправедливост

    Коментиран от #65

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор

  • 62 соросоидни кърлежи

    3 2 Отговор
    Как един чужденец не спасил някоя баба на село, където цигани ги насилват,убиват,обират.Но защо да се учудвам,след като БХК и нпо на свинята сорос бълват доклади по света ,където етнически българи ден и нощ малтретират хрисими,трудолюбиви,ученолюбиви цигани..За справка 90% затвори са пълни с цигано-роми, сигурно по политически причини....борците за правата,като ДуПеСе.

    Коментиран от #63

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор

  • 64 йййййй

    1 1 Отговор
    Сорос-парите идват от съдии
    Така се финансират, медии и политици-
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор

  • 67 Свовбода за Полфрийман

    1 3 Отговор
    Свобода за Джок Полфройман

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор

  • 70 Г Боевски

    2 0 Отговор
    По същата схема и мен ме пуснаха нищо че в Бразилия ме хванаха с 10 кила кокаин а другите българи там които не са сороспии си лежат още в панделата за трафик на много по малко количество.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор

  • 72 Кокаин от Бразилия

    1 0 Отговор
    Глава която бездейства е работилница на дявола
  • 73 шшшшт

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Това е лошият матерял":

    Не, не са ми го казали тези, които формират мнението, но няма да се обяснявам на неграмотен “материал”, който не осъзнава, че сам се е самоопределил.
  • 74 СЪДИЯТА

    0 0 Отговор
    Защото е фрийман-свободен чиляк.
  • 75 Синго

    0 1 Отговор
    Чичо Сорос му плати ''гаранцията''.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта