Last news in Fakti
30 Септември, 2019 5855

Тъжен момент или лов на вещици?


  • Нанси Пелоси председател на Камарата на представителите Доналд Тръмп не ни даде друг избор /б.р.- по въпроса за процедурата по отстраняване от власт на американския президент/. Това е много тъжен момент за страната ни, нищо весело не виждам. Надявах се истината да не е такава, каквато е. Не е допустимо президентът на страната да нарушава клетвата, която е дал.
  • Доналд Тръмп президент на САЩ Тя си губи времето с една скалъпена криза /б.р. - обвинението срещу Тръмп, че е опитал да въздейства на Украйна в търсене на компромат срещу Джо Байдън/. Онова, което те приказват, няма никакъв смисъл. Това просто е лов на вещици. Най-лошият лов на вещици в политическата история.

    185 гласа
    35%
    65%
    331 гласа

Коментари

  • 1 Линкълн

    7 4 Отговор
    Ако станем с Джордж, такъв бой ще отнесете, че ще ревете три дена. Смотани келешчета. Всичко ви е зле. Само приказки си приказвате.
  • 2 onq s konq

    18 40 Отговор
    Наглият риж перчем много лъже но започва импийчмънт.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Ами да

    32 4 Отговор

    До коментар #3 от "хаха":

    Американците са кърлежи и трябва да смучат. Тая „помощ” за украйна трябва да се плати от някой, най-добре да е от украинския джоб. Пък и мрежата соросоиди също иска издръжка.
  • 5 Грую

    17 7 Отговор
    То тези процедури вече станаха рутинни за всеки президент. На времето Клинтън го мъчиха заради свирки, сега пък са измислили нещо друго, но от опит знаем , че тези номера не минават, макар да всяват смут в администрацията на Белия дом!
  • 6 Дългият

    8 8 Отговор
    Трудно е за разбиране защо защитавате този клоун...Америка на първо място...неговото мото.Аз пък казвам...Европа на първо място.Този е за психиатрията а не за Президент.
  • 7 Митьо

    9 3 Отговор
    Бай Дончо си е много арен президент, нищо му нема!!!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта