21 Октомври, 2019 5743

Кой кого учи на морал?


  • Александър Сиди депутат от ВМРО Тома Белев, кандидат за общински съветник в София от Демократична България, направи изключително грозен, антисемитски коментар във фейсбук /бел.ред - "Най-евтино са пътували евреите в конските вагони - напълно безплатно"/. Висш функционер на Демокртична България, забележете – на онези, които обвиняват нас, че сме нетолерантни фашизоиди, си позволява ужасен език на омраза. Под пост във фейсбук за очакван скок на цената на самолетните билети заради либерално изродилия се еко „феномен“ Грета Тумберг, той си позволява да се подиграе с един изключително мрачен епизод от човешката история, а именно геноцида над евреите. Като човек с еврейски произход, настоявам арх. Борислав Игнатов - кандидатът за кмет на тази формация, както и лидерите ѝ Иванов и Атанасов незабавно да се разграничат от антисемитските изказвания на Тома Белев и да обяснят каква е тяхната позиция по този въпрос.
  • Тома Белев Асоциация на парковете в България Във връзка със зачестилите искания на политици от ВМРО и ГЕРБ да се откажа от кампанията си, съм длъжен да заявя: Поднасям извиненията си на всички, които са се засегнали от неподходящия и обиден за тях начин, по който съм изразил позицията си, че в днешно време много лесно допускаме в отношенията си да оценяваме другия единствено само на основание неговите раса, етнос, пол, възраст или цвят на кожата и по този начин отваряме възможност да се върнат срамните времена на нацизма и фашизма. Не съм искал да засегна ничии чувства. Но няма да позволя на партии като ВМРО, чиито политици явно са застъпвали и застъпват антисемитски, ксенофобски и хомофобски позиции да ме учат на морал. Това се отнася и до политици от ГЕРБ, които две години управляват с ксенофобски и хомофобски политически партньори.

    329 гласа
    66%
    34%
    163 гласа

Коментари

  • 1 ЮДЕИ

    51 8 Отговор
    ВСИЧКИ "ПАТРЕОТЧЕТА" СТЕ ЗАВИСИМИ ОТ ЕВРЕЙСКИТЕ СИ ШЕФОВЕ - НО ИНАЧЕ "РЕВЕТЕ СРЕЩУ - ЮДЕИТЕ" !
    "ЛЪЖЕ-ПАТРЕОТИ" - НИСКОЧЕЛИТЕ СЛУГИ НА ПАРЛИЙТЕ !
  • 2 политика

    45 1 Отговор
    Във всеки политически проект има евреи , които - направляват проекта - така е и с нашите фалш-патриоти !
    А вие си плюйте против Сорос - хората му са в патриотите и се заиграват с расизма за да - качат акциите именно на Сорос !
    Всички служат на - парата - а тя нали знаете къде е ?!!!
  • 3 Дермидон Богоявленски

    15 1 Отговор
    Единия ибрикчия, а другия - това за което се използва ибрика
  • 4 хахаха

    31 11 Отговор
    Морал от руски патрЕоти - не, мерси!
  • 5 ахоихо

    22 2 Отговор
    Единия евреин-моралист,други зелен цървул,дето не дава да се нарушава съня на охлювите,е,не,мерси.Лъжците-аут!
  • 6 Николай

    5 2 Отговор
    Обаче Тома Белев се извини и всички джендъри веднага и безусловно приеха извиненията.
  • 7 Gost

    32 2 Отговор
    Абе тоя патриот с уникална фамилия - Сиди! Или пък това му е прякор от времената когато е бил диджей?! Ааа, патриота бил от еврейски произход. Като Монито Паси и тоз милее да раздаде всичко българско и родно на роднини от Израел и отвъд океана.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта