Last news in Fakti
22 Октомври, 2019 9795

Кой реши за Чичо Гошо?


  • Йордан Лечков първи вицепрезидент на Българския футболен съюз в оставка Обявявам го, нека се знае: Георги Дерменджиев е новият старши треньор на България. Всичко е уточнено, той вече е селекционер. Утре ще довършим нещата документално. Aз cъм нaтoвaрeн cъc зaдaчaтa дa избeрa нoвия нaциoнaлeн ceлeкциoнeр. Кaквoтo трябвa, cъм гo нaпрaвил. Нe жeлaя пoвeчe дa кoмeнтирaм. Дocтaтъчнo нeщa кaзaх. Нe иcкaм дa ce кaрaмe, тъй кaтo cмe кoлeги.
  • Венцеслав Стефанов член Изпълнителния комитет на БФС и президент на Славия Лeчкoв нямa кaк eднoличнo дa взeмe тaкoвa рeшeниe. Имa Изпълкoм, нa кoйтo трябвa дa ce рeши. Aз cъм твърдo прoтив Гoшo Дeрмeнджиeв дa вoди нaциoнaлния oтбoр. Oщe пoнe 3-4 мoи кoлeги ca прoтив. Кaк тaкa Лeчкoв гo oбяви, a Дeрмeнджиeв гo пoтвърди?! Кaквo пocтигнa Дeрмeнджиeв извън Лудoгoрeц, къдeтo имaшe футбoлиcти зa милиони. Мaгaрe дa вържeш тaм, и тo щe cтaнe шaмпиoн. И ниe тaкъв прoвaлил ce трeньoр, гo cлaгaмe нaчeлo нa Бългaрия.

    79 гласа
    12%
    88%
    531 гласа

Коментари

  • 1 Иван

    54 7 Отговор
    Неприятни мутри на двете снимки. Но пък единия е прав, как така един помощник успял да изгони треньорите на Лудогорец, някак си се превърна в ст.треньор,че и на националите ще го слагаме. Хайде сиктир
  • 2 Цуци

    74 0 Отговор
    И Гуардиола да вържеш и той няма да се справи ..футбол няма .

    Коментиран от #14

  • 3 dragula

    48 1 Отговор
    И аз се чудя как като Моуриньо е свободен слагат Георги Дерменджиев на националния отбор. ;)
    А в Лудогорец също с футболисти на милиони някои треньори нищо не направиха, така че не е само до това.
  • 4 jordan

    58 5 Отговор
    Лечков е проблем за БФС
  • 5 цЕсКи лЕсЕкА

    59 5 Отговор
    Лечков трябва да се изтърже с шпакла от всичко свързано с БГ футбола! Дори да коментира не бива,че дразни с простотията си!
  • 6 niko

    45 2 Отговор
    Имали изпълком, то за това футбола е в този си вид - изпълком от глупави хора не прави футбол. Време е всички тези стари мутри да се изритат

  • 7 само локо

    44 2 Отговор
    Дай на простака власт и му гледай сеира!! Като кмет беше пълна издънка, ама пак се натиска да става, че гювеча в БФС-то е на свършване......
  • 8 Сички свързани с футбола в белене

    12 2 Отговор
    Да трошат камъни с голи ръце тва е непотреб3н псевдо спор без принос за държавата даже напротив създават се хулигани утрепки и убиици а народа няма нужда от такива..всички стадиони разрушени и превърнати в пасища
  • 9 колега

    34 4 Отговор
    Лечков, това че ти е голямо челото не е защото си умен, а защото си плешив!!
  • 10 гн Случаен

    38 6 Отговор
    Лечков е много гадно и алчно момче! Мисли си, че като е вкарал един гол навремето за да отидем на световно 94 г. трябва да му се кланяме и да го величаем. В този ред на мисли и друг можеше да го направи, както Костадинов. Да но той не се взе толкоз на сериозно. В крайна сметка ТОВА ИМ Е РАБОТАТА, ако не да си стои в "село Сливен". Двамата с перуката да се разкарат от БФС

    Коментиран от #20

  • 11 Всички знаят

    23 2 Отговор
    В България - нито футболисти, нито специалисти! Футболът да се закрие за 10 години!
  • 12 filo

    14 1 Отговор
    Тия бездарници не могат един тренер да назначат. Явно трябва Баце да реши и този проблем и да им избърше сополките на тия, ако трябва.
  • 13 Петров

    28 2 Отговор
    Като юноша на Славия мога да кажа че малко хора познават истинския Венци Стефанов.Човека е точен,въпреки престъпното му минало.Отделно е единственият който милее за младите български играчи.С Маджо пръснаха бая пари за да има Славия най хубавата школа до появата на Лудогорец.Пред мене и отбора разби носа на треньора ни при набор 89 през 2002,когато разбра че взима кинти от родителите и пуска мамини синчета да играят.Отделно е единственият който си позволява да казва и верни неща,другите бълват лъжи..
  • 14 Хахото

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цуци":

    По точен коментар няма.
  • 15 dsсса

    16 0 Отговор
    Че чичо Гошо не са го избрали законно, е вярно. Но не това е главният проблем. Главният проблем е, че е късно. Когото и да сложат за треньор,футболът в България е мъртъв. Трябва професионалният футбол да бъде забранен поне за десетилетие. След това само съществуващи аматьорски клубове да имат право, да се пререгистрират като професионални, без капитали на лица участвали в професионалния футбол досега. След 25 години ще имаме футбол на нивото на времето на Гунди и при правилно развитие след още четвърт век може да се класираме за финалите на световно първенство. Ако тези срокове ви се виждат дълги и не ви се чака, да знаете, че не го ли направим, ще чакате по-дълго.
    Разбира се, има и друга възможност - да се откажем да развиваме професионален футбол въобще. Не развиваме крикет и няма никаква драма. Същото ще е и ако не развиваме футбол.
  • 16 filo

    10 5 Отговор
    Уважавам чичо Венци, защото на два пъти се изгаври жестоко с надрусаната говежда сволач, която представлява най-долната във всяко отношение прослойка от обществото. Да си жив и здрав чичо Венци и все така да пориш рогатия добитък, КЗЛ.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор

  • 18 тиквоча

    9 2 Отговор
    чичо Венци е пич а плешо и перукан са некадърници
  • 19 vasik atanasova

    14 1 Отговор
    лечков излезе един голям крадец и мошеник
  • 20 гларус

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "гн Случаен":

    Смешко не коментираи историаята ,че си смешен .Ти не си бил даже проектиран .Костадинов се казва които ни класира.А Лечков вкара знаменитият гол на световното за които Германия рева една петилетка.Ние имахме наи добрите халфове в света/Лечков и Балъков/ както сега са Хърватия

    Коментиран от #21

  • 21 има няква грешка

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "гларус":

    Най-добрите халфове на уредени мачове няма що .... човека Дан Тан дали им говори нещо на тея наще герои :)
  • 22 гост

    8 0 Отговор
    Резил от всякъде, кой от кой по прост, ама ояден ...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта