25 Октомври, 2019 9291

Кой предложи Гешев?


  • Лозан Панов председател на Висшия касационен съд Кoй и кaк прeдлoжи нa члeнoвeтe нa Прoкурoрcкa кoлeгия нa ВCC г-н Гeшeв зa кaндидaт зa глaвeн прoкурoр? Пo кaкви критeрии e прeцeнeнo, чe тoй e нaй-дocтoйният прoфecиoнaлиcт? Прoкурaтурaтa ce e aктивизирaлa c aкции. Гешев имa ниcък прaг нa търпимocт към критикитe към нeгo. Нe e излoжeнa мoтивaция дaли e oбcъждaнa инфoрмaция oтнocнo кaчecтвeнитe рeзултaти, пocтигнaти в прaктичecкaтa му дeйнocт.
  • Иван Гешев избран за главен прокурор Нe увaжaвaм мнeниeтo нa eдин друг cъдия /б.р. - Лозан Панов/, кoйтo нe ce aргумeнтирa. Тoй прoчeтe прeдвaритeлнo нaпиcaнa рeч бeз дa вдигнe глaвa oт лиcтoвeтe. Тoвa oзнaчaвa eднo, чe тoвa e прeдвaритeлнo пoдгoтвeнo и изcлушвaнeтo зa нeгo нямa никaквo знaчeниe. Тoвa зa мeн нe e признaк нa бeзприcтрacтнocт.

    876 гласа
    81%
    19%
    201 гласа

Коментари

  • 1 Реалист

    44 180 Отговор
    Правилният главен прокурор- въпросът е КОЙ се страхува от него и организира платените протести на Орлов мост?!

    Коментиран от #3, #10, #33, #45

  • 2 Нов прокурор

    134 24 Отговор
    Кoй и кaк прeдлoжи нa члeнoвeтe нa Прoкурoрcкa кoлeгия нa ВCC г-н Гeшeв зa кaндидaт зa глaвeн прoкурoр?
    Отговора е всеизвестен-главата на българската престъпна организация!
    Бойко Методиев Борисов

    Коментиран от #29, #32, #41

  • 3 Майора

    91 15 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Да, правилният главен прокурор.С "юридическо" образование от милицонерската школа в Симеоново, но както каза Кокинов на тиквата за предшественика му "Ти си го избра".Смръдливите комуняги са пак на власт(те всъщност никога не са пускали кокала), без значение дали са маскирани като БСП, НДСВ, ГЕРБ, ДПС, СДС или друг политфранкенщайн.

    Коментиран от #4, #21

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 123

    76 15 Отговор
    гешев не ти ли е гадно цяла българия да те мрази откайи се хората те мразят

    Коментиран от #9, #22, #42

  • 6 Гост

    26 80 Отговор
    Лозан Панов, който се изказва ЗА пускането на убиеца Полфрийман от затвора? Лозан Панов, който си позволява дава акъл и укло на съда, как трябвало да оправдае убиеца от Австралия. Лозан Панов, изживяващ се като съдник на всичко и всички- ТОЙ ЛИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ КОЙ Е НАЙ- ДОСТОЙНИЯ?!?! А ТИ КОЙ си, ЛОЗАНЧО, КОЙ СИ ТИ? КОЙ ТЕ НАПРАВИ ТЕБ ТОВА, КОЕТО СИ???

    Коментиран от #11, #12


  • 7 Майора

    61 4 Отговор

    До коментар #4 от "Реалист":

    Не ми е работа да предлагам, като гражданин и част от обществото мога да изразя недоволство когато нещо не е наред.Номинация за главен прокурор се дава от прокуроската колегия.А когато колегията номинира само един и то при явна липса на каквито и да е експертни качества(разбира се не броим лафчетата в стил на тиквата от рода на сравнение апендисит и трансплантация на глава и кацане на луната с дизелов двигател) е ясно, че колегията е натисната да го номинира.Когато се налага заптиетата да пазят главния прокурор от народа, вместо главния прокурор да пази народа от престъпниците; когато политиците си избират главен прокурор какво ще стане в държава като нашата, където политиците са престъпници и си избират пазител от престъпността???

    Коментиран от #40

  • 8 Бесен

    57 6 Отговор
    Гешеф(тов) е просто едно момченце за мокри поръчки, което сега е облечено с власт. По същество човек, който открито признава, че не разбира и не одобрява разделението на властите каквото Конституцията на всяка една демократична държава предвижда заслужава само и единствено престой в Белене!

    Коментиран от #38

  • 9 Бесен

    44 5 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    Работата е там, че този е прекалено самодоволен и самовлюбен. По-скоро ще си отмъсти на тези, които го мразят, отколкото да се почувства гадно. По същество говорим за социопат - на него такива не му минават...

    Коментиран от #18

  • 10 ти си платен реалист

    32 9 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Тъпако, аз бях там и то напълно безплатно. Вие си мислите, че всички са като вас платените контрапротестиращи.
  • 11 Майора

    59 6 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Лозан Панов е съдия номер 1, за което има доста доказателства-осъдителни присъди, важни решения, като това, че камерите на пътя трябва да са обозначени и имат превантивен характер, създател на САС-в началото с две стаи и 8 компютъра за общо 40 съдии...Номиниран за зам.правосъден министър е отказал номинацията и се явява на конкурс с избор(ама не като този на гешеф-спрете въобще да го наричате избор понеже няма между какво да се избира) за редови съдия във ВАС.Завършил е с отличен СУ, което го е направил това, което е в момента, а не баща му, който е покойник от 40 г.За бащата на гешеф обаче се знае доста, кой е, какви фирми има и какви заменки е правил.Въпросът по скоро е, кой си ти, анонимчо и кой ти плаща надника да дращиш ситни думички със ситната си душица, в която няма нищо добро и почти нищо лошо???На практика ти си никой!

    Коментиран от #37

  • 12 рнтккщ

    23 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Прекалено си прост и ограничен за да ти се даде отговор на тъпите въпроси. Няма смисъл.
  • 13 mediator37

    54 4 Отговор
    Гешев е едно рядко милиционерско лай-о. Пет години в милиционерската школа вместо да учи право е учил как да мачка и бие хората и да им изтръгва самопризнания по школата на Вишински. Самопризнанието- царица на доказателствата. В юридическите факултети хората слагат очила и се побъркват да учат тридесет вида правни науки, а Гешев е учил цялото право от учебник по-тънък от брошурата на автоматичната ми пералня. Прав беше онзи министър на правосъдието с брадичката, който подаде оставка преди години, че най-голямата кочина в България е прокуратурата. И питаше : Какъв е този императорски мандат от 7 години и кой друг в света има такава власт и такъв дълъг мандат? А сега на императорска длъжност и с императорска власт ще имаме милиционерски ботуш. Боже пази България!
  • 14 гост

    23 3 Отговор
    Е как кой?!?
    Пеевски!
  • 15 Кой ли ами

    5 1 Отговор
    Той с главното "Б".
  • 16 Свилен

    35 5 Отговор
    Аз лично когато сравнявам двама човека, в случая Панов vs Гешев си представям следното - с кой от двамата бих седнал да си говоря приятелски - за политика, история, изкуство, и тн. и да ми е приятна компанията. Е в случая мисля че е ясно, просто мутрата Гешев е без коментар...

    Коментиран от #19, #36

  • 17 Никито

    3 16 Отговор
    От два боклукая да избереш единия.
  • 18 123

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен":

    е това добре ли е
  • 19 123

    17 2 Отговор

    До коментар #16 от "Свилен":

    да човек много противно изглежда точно на няква мутра и ако не е неговото идва края на света не е лице приятен човек дори бих минал на другия тротуар ако го вида

    Коментиран от #35

  • 20 запознат

    7 20 Отговор
    Много страх от Гешев това идва да покаже че е точния човек А Панов да си каже как и при какви обстоятелства е пуснал убиеца и да си покаже имотите и сметките в банките
  • 21 Емил

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Майора":

    Само си изпуснал да добавиш, че става дума за руски шпиони и предатели на Родината! За да е ясно кой дърпа конците!
  • 22 Николай

    4 12 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    Аз не го мразя и не ми е ясно какво е това плюене и протести. Какво значение има кой ще е главен прокурор? Ако има начин и средства да му се въздейства то личността няма значение. Всеки политик и магистрат е зависим по някакъв начин.

    Коментиран от #24

  • 23 Гешев го предложи пак

    9 2 Отговор
    Мафията и Капо де тути капи!
  • 24 Ветеринар

    10 1 Отговор

    До коментар #22 от "Николай":

    Абе Николайчоо, ти не разбра ли, че тоя 7год.не мой го бутна. И той кво си реши никой не мой го смени. Тва в никоя друга държава го няма. Безконтролна работа демек. Затова се скача сега. Та сега може на тебе да не ти пука ама утре знаеш ли? Да не ти дойде кефа да правиш нещо законно макар и да те набута така щото да си виновен. Че си станал неудобен на мафията. Ей затва се скача сега. Ама има мноооого прости тука дето го защитават. ОК. Ако беше "избран" няма проблем. Ама къв избор е тва бе?

    Коментиран от #27

  • 25 Ветеринар

    0 7 Отговор
    Аве българина е просто животно. И е станал такъв щото комунягите му го насадиха да е такъв. Все някой друг да му подава лъжицата с меда. А той самодоволно да вика за тях ВИВА. А който не го прави е неудобен и.....знае се какво е следвало. Да добре си бяхме по Тошово време ама тия които си траяхме. Сега времената са други. Време е и всички ние да се осеферим и да запретнем ръкави.
    С други думи комунизма е за мързеливите, а капитализма е за предприемчивите. И който иска да просперира да запрята ръкавите. Но пък с такива избори не става работата. Затова се скача. Стига сте се дърлили на такива и онакива. Аман от онанисти. Тука всички сте такива, само млади онанисти и дърти фекалисти. Дъртите свикнали с тяхното и само серат и не искат да проумеят, а младите пък чикиджии само скачат щото не могат да направят сравнение. Ми то мозъците им промити затва. Аман вече. Ше Ви е..а на всичките заспалите задници.
  • 26 Смотаняк

    8 2 Отговор
    Не е възможно,само Л.Панов да е прав.Прилича ми на лафа-Тата,тате,защо всички карат в насрещното?
  • 27 Текезесар

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "Ветеринар":

    Защо не му кажете името на подходящия прокурор.Това да не е пазар за домати.Като не ви харесва,не купувайте.Европейският прокурор е единствен кандидат и е нормално,нали селяко?
  • 28 Гост

    13 3 Отговор
    Кой предложи Гешев?

    Как КОЙ ?! Прасевски и сие.....задачата му е да прикрива още 7 год. кражбите и далаверите на гробарите, Пеевски и Доган.
    Нищо добро не те очаква народе заспал. Ще те мачкат и доят още дълги години . В неделя пак идете и гласувайте за Гроб, т.е ДПС.....
  • 29 Алфа Ромео

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Нов прокурор":

    Много го надценяваш, Борисов няма капацитет и гащи да бъде глава на каквото и да е, влючително не е глава и на проекта ГЕРБ, Методиев си има началници...
  • 30 Страахх

    3 1 Отговор
    Другарката Ивачева...

    Коментиран от #34

  • 31 Препатил

    5 2 Отговор
    Кой се страхува от прокурор-мутра?! Ами, които не са мутри като него и които по начало се страхуват от мутри с власт. По-актуалния въпрос е коя е причината в Бг да се случват само такива кретении и гадории и нищо положително не се случва?
  • 32 Коко

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Нов прокурор":

    Абе ти тъп ли си санувал ли го незнам доколкото гледах по новините 20 прокурори са си предложили и избрали Гешев а 5 са били против каде виде Бойко в тази работа аман от кажи и внушения в тази даржавата и какво ми говорите за печата главичка Лозан Панов този престъпник и мошеник той ли се явява моралния стожер пълен смях
  • 33 Истината винаги боли

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Л.П. сливи ли имаше, че не предложи и той? Нали, понеже му бяха наредили от ,,неговите" да си трайка,изпълнява нечий сценарий сега е нещастен и е против.
  • 34 Бих им го рекнал

    2 2 Отговор

    До коментар #30 от "Страахх":

    Престъпниците(престъпили законите, техните протежета и платени...)ги видяхме на барикадата. Стана ми направо смешно и жалко.
  • 35 Този ми намирисва... гащите.

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "123":

    Иванчева като я видиш какво изпитваш ?
  • 36 Постна манджа

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Свилен":

    Гладна кокошка просо сънува,че и твойта работа.
  • 37 Ляво на борд

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Майора":

    Дипломите не са гарант за човека . По важно е тоя, който го е поставил(предложил) що за птичка е . Панов го подкрепят 20, а другите са 4.
  • 38 Протести и антипротести

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен":

    Трябва човек като Гешев за не се върнат на власт мутренските времена на комундетата. Но, ако недай си да се случи, протестиращите ще бъдем стотици хиляди. И не само в София, както сега, а в цялата страна.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор


  • 40 Просто опозиция на всичко,до дупка

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Майора":

    20 срещу 4 ! Не ти ли говори,че тия 4 са без право на глас, щом не предлагат по-достоен. Или поне няма такъв, а само са против-опозиция демек!
  • 41 Много печен,че изгорял накрая

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Нов прокурор":

    Тия 4, защо не си издигнаха един от тях. Или не се познават, или са оцапани от горе до долу ?
  • 42 20 срещу 4 , коментар !

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    София не е цяла България. Стига си го вирил.
  • 43 Как КОЙ

    1 0 Отговор
    Еднолично: ТОЙ
  • 44 Пенчо

    1 1 Отговор
    Аз бях на протеста дадоха ми 50лв
    А братовчедката беше на контрапротеста там даваха 70лв
    Защо се учудвате никои няма да отиде на тези протести ако не му платят
  • 45 ultra

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    По кой точно критерий разбрахте, че Той е "правилният"?!? А направихте ли си труда, да изгледате, или да прочетете неговото изслушване пред медиите и колегите му? Такава безпримерна арагантност и нетърпимост към чуждото мнение, не си е позволявал дори един премиер на страната, когато започнат и Вас да ви прибират с камионетките, заради мнение, различно от неговото, тогава друга песен ще пеете!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор

  • 47 резервист

    0 0 Отговор
    На това изслушване ли му викаш Иванчо!? Толкова свикна да си разиграваш коня безнаказано, че всеки който не те одобрява ти се вижда черен. И това не е "някакъв" съдия драги! Ако за теб председателя на Висшия касационен съд е никой какви са за теб редовите съдии? По твоята логика съдът е отживелица и вече сме узрели за прокурорско правосъдие! Вместо поста Главен прокурор трябвада получиш шут в задника с кубинка 50 номер!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта