02 Януари, 2020 8103

Защо нападнаха американското посолство?


  • Майк Помпео Държавен секретар на САЩ Днeшнaтa aтaкa cрeщу aмeрикaнcкoтo пocoлcтвo нe трябвa дa ce бъркa c лeгитимнитe уcилия нa ирaкcкитe прoтecтирaщи, кoитo oт oктoмври ca нa улицaтa, нacтoявaйки в Ирaк дa бъдe прeкрaтeнa кoрупциятa, кoятo бeшe внeceнa в cтрaнaтa oт ирaнcкия рeжим. Aтeнтaтът бeшe пoдкрeпeн oт ирaнcкитe прeдcтaвитeли Хaди aл Aмaри и Фaлeх aл Фaяд. Тe ca нa cнимкa, нaпрaвeнa пoд пocoлcтвoтo ни.
  • Али Хаменей Аятолах на Иран Aмeрикaнцитe трябвa дa рaзбeрaт, чe хoрaтa в рeгиoнa, кaтo тeзи в Ирaк и Aфгaниcтaн, ги мрaзят зaрaди тeхнитe прecтъплeния и тaзи oмрaзa щe ce прoяви някъдe. Иранската държавна власт и нация, и аз категорично осъждамe злобата на САЩ. Вашингтон да не проявява безразсъдна реакция по отношение на иракският народ, който е срещу свирепите политики на САЩ.

    118 гласа
    13%
    87%
    768 гласа

Коментари

  • 1 Е нали се радвахте

    88 10 Отговор
    Че са убиха кадафи,саддам,бен ладен😂😂😂са видехте ли на кво се наденахте😂😂😂единствения начин арабелите да се управлуват беха режимите на кадафи и саддам диваците там разбират само от това управление и краварте го знаят много добре това и затова направиха демокрацията да се преварнат тези райони в размирни територии

    Коментиран от #2

  • 2 2229

    52 8 Отговор

    До коментар #1 от "Е нали се радвахте":

    а и как да си върнат контрола върху петрола , след като Садам им отряза акциите ........
  • 3 агент08

    80 17 Отговор
    Американските боклуци да се прибират в своя боклучарник, а не да сеят смърт по целия сят!

    Коментиран от #12

  • 4 Малоум

    40 6 Отговор
    Да защитавам хамериканците е долно, но защитавам джихадистки ислямистки безмозъчни е още по-долно
  • 5 onq s konq

    34 5 Отговор
    Корупцията беше дарена на Иракският народ от неговите освободители.Помпи май не знае, че се транспортираха едни милиарди долари в кашони с военни самолети.
  • 6 мда

    38 8 Отговор
    Мале Помпео направо изперка. Ирачани казват че не ги искат а тои им вика искате ни искате ни. Докато имате петрол ще ни искате ;-)

  • 7 боцмана

    33 5 Отговор
    Защото са си го заслужили , защо не са нападнали посолството на някоя друга страна?
  • 8 Леле

    25 10 Отговор
    "кoрупциятa, кoятo бeшe внeceнa в cтрaнaтa oт ирaнcкия рeжим"
    Абе тоя има голям талант да говори глупости.
  • 9 Кръст

    24 9 Отговор
    Най-мръсната роля на евреите от Вашингтон е тази, че си играят на демократи с туземците от които освен ислямски джихад друго нищо не става. Когато силата е в теб, избиваш ги и си взимаш земята им с нейните богатства. Защото ние прекрасно знаем какво прави исляма когато е силен. Няма ислямска страна която да е дала и един сантиметър поробена земя без да се лее кръв.

    Коментиран от #15

  • 10 Бат Мишо

    32 7 Отговор
    и децата знаеха че убийствата на Садам Кадафи и нахлуването в Афган ще са дестабилизиращи целия регион за дълго. никой дори и в самия ПентагонНЕ Е И ОЧАКВАЛ Афганистан Либия и Ирак ДА ПАДНАТ НАИСТИНА....хубу че поне в Сирия им туриха пръст озаде рашките в петролокраденего
  • 11 Стамат

    11 1 Отговор
    Дай му на арабина демокрация и ще остави след себе си само пясък и купчини камъни........
  • 12 Товарашутка Курнелия

    5 9 Отговор

    До коментар #3 от "агент08":

    Що не драсна няколко реда за руските боклуци, каун не поръбен

    Коментиран от #13

  • 13 Kaniba

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "Товарашутка Курнелия":

    вие от кои боклуци беше молим??
    от столипиново?
    мхм
  • 14 11111111234

    1 1 Отговор
    Възможно е „Zero Hedge“ да е регистриран в България, защото по някакъв начин е свързан с операция за дезинформация на Кремъл.
  • 15 РепОбликанец

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Кръст":

    Най-точният коментар, браво ! В заключени мога да добавя, че от тези "705" човека дали палец на талибангото, над 650 са християни ! Ама утре ако тези същите подчовеци вземат власт/превес, няма да ви толерират, макар да сте на тяхна страна ! "Religion of Peace", всички талибанговци и чалми У пЕсъка !
  • 16 проста работа

    2 0 Отговор
    Тея 739 гласа са от путинопитеците, които автоматично стават иранопитеци и ким чен унопитеци...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта