Last news in Fakti
03 Януари, 2020 1157

Защо се "изтепаха" в Симитли?


  • Методи Бачев бизнесмен и жител на Симитли Нормално е на Нова година да хвърляме пиратки. В един момент се появи кметът на Симитли много пиян, с бутилка шампанско в ръката.Той изля течността от бутилката срещу нас и след това в уникална злоба ни замери с шишето. Имахме огромен късмет, че някой не пострада жестоко, защото бутилката се счупи в парапет, който бе пред нас. Това е опит за убийство. Когато кметът се качи при нас, започна да ме удря. Дръпнаха го. Каза ми „Ти си мъртъв, ще те убия“. Аз нямам никакъв мерак да го бия. Сестра ми отиде да му каже нещо, след като го изблъскаха в ъгъла и той започна да я налага с юмруци. Момчето, което ни разтърва, е диджей. Предните му зъби са избити.
  • Апостол Апостолов кмет на Симитли Изтепах ги бе, изтепах ги всички, там бяха 200 човека. Значи аз сам се качих при 200 човека и ги изтепах. Хвърляха пиратки по хората, изместиха хорото от площада. Реших да поздравя компанията в ресторанта и отидох с бутилка шампанско в ръка, а те започнаха да хвърлят пиратки по мен. Качих се горе и ги питах защо правят глупости. Аз отнесох два -три шамара по стечение на обстоятелствата, защото бях с ръце отзад. Няма значение. Изтърпях ги. Не може един измислен бизнесмен да стои над хората с едни бомби или пиратки. Аз много обичам да ям шамари. Животът ме е бил, бил. Голям мерак му е на Тото да ме набие и той най-после.

    51 гласа
    56%
    44%
    39 гласа

Коментари

  • 1 Наздраве

    13 0 Отговор
    От нашата маса за вашта маса
  • 2 Сух

    11 4 Отговор
    2 мазни физиономии. Този кмет, все едно виждам супер Динко.
  • 3 АСЯ ОТ ВРАЦА

    10 2 Отговор
    ИСКАТ ШОУ, МЯТАТ ПИРАТКИ , А КАТО ИМ МЯТАТ ШАМПАНСКОТО ПЛАЧАТ КАТО П...И
  • 4 Алфа Вълкът

    13 7 Отговор
    Браво на кмета, че набил паляка! Ще мята пиратки по хората, боклука му с боклук. Типичният селски тарикат, дето се мисли за мутрафон.
  • 5 Начо

    11 0 Отговор
    Щото са прости пръчки
  • 6 Станьо

    6 1 Отговор
    Я сега всеки да каже има ли в неговия град или село по един такъв мутрафон и кой е той. Време е да им покажем че не са добре дошли.

  • 7 Защо ли?

    5 3 Отговор
    Защото са тъпи макета. От Кюстендил до Петрич са все такива пръчки.
  • 8 Радомир

    7 1 Отговор
    Двамата ,,великани,, първо се пъчами,после мериме
    пишленцета,оттам тичаме да извадиме медицински
    че изнасилени и после рязко да пускаме жалби...
    Мила родна идилия на заможни илетерати...
    Жалка гледка...
  • 9 Кой68

    6 0 Отговор
    Ето ти истинското лице на простотията.Нито могат да се веселят и нито знаят как да пият.....Простащина...
  • 10 Тодоров

    3 1 Отговор
    Този Бачев, шеф на бившата "АгроСмях" и друг път и по други поводи е правил побойнически изцепки на публични места. И колкото и пъти да сменя името на фирмата, тя ще си остане такава, каквато е и той - мутрагенскки елементарна. Мина времето, когато по пътищата на България се кипреха едни големи билдбордове и ни внушаваха колко велика е Агромах. На гол тумбак - чифте пищови.
  • 11 ИВАН

    2 0 Отговор
    Ми като ви се гърми и като сте големи мъже - гърмете със истински пищови бре, а най-добре е на месо, та да не отива на вятъра джепането :))))
  • 12 препатил

    3 0 Отговор
    и властта и парите са в неподходящи ръце и двете изискват особен вид култура
  • 13 Age

    1 0 Отговор
    И двамата са един дол дренки, единия даже го снимаха как се изцепи с думите:
    "...Кмета на Симитли е*е Бойко Борисов...".
    Присмял се хърбел на щърбел.
  • 14 Обикновен

    0 0 Отговор
    "Аз отнесох два -три шамара по стечение на обстоятелствата, защото бях с ръце отзад, поздравих ги с бутилка шампанско" - има ли олигофрен който да е гледал записа и да повярва но тая глупост.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта