Last news in Fakti
15 Януари, 2020 4992

Кой предизвика скандала в ресторанта


  • Илиан Тодоров управител на Софийска област Бях ударен от Караколев /б.р. - водещ на предаване в телевизия "Алфа"/. Чуколов е най-виновен за всичко - той организира разправата и направи интригата. Нямам нищо общо с тях /б.р. - ПП "Атака"/. Не ме интересуват изобщо повече. Аз съм готов веднага да си подам оставката и да нямам нищо общо с политиката даже вече. Ще продавам пчелен мед.
  • Атака политическа партия Нито Волен Сидеров, нито Десислав Чуколов са присъствали по време на ситуацията, която описва Тодоров пред медии. Това, което знаем от персонала на заведението /б.р. "Къщата с часовника"/, е, че областният управител Илиан Тодоров се е държал непристойно и е хвърлял чаши и бутилки към персонала и клиенти на заведението. Тодоров е нанесъл и имуществени щети на ресторанта. Какво е предизвикало агресията на Илиан Тодоров, за нас остава неизвестно.

    112 гласа
    48%
    52%
    121 гласа

Коментари

  • 1 Седларов

    43 0 Отговор
    Къщата с часовника e сборно място на боклуците в парламента и Дондуков. Така че е истински тъпизъм да искате да цъкнем на някой плюсче.
  • 2 Йосарян

    36 1 Отговор
    Пияници се трепат по кръчмите. Дупетати и така натам Паплач! Нямат 1 работен ден, но Крадът. Честито!
  • 3 Една жена каза

    17 2 Отговор
    че са се сбили за поста метреса на Волен.
  • 4 Мой

    5 1 Отговор
    НЕ и дано няма четвърти.
  • 5 Геро

    17 0 Отговор
    На Волен Сидеров мекеретата. КОЙ те направи областен бе смешко, забрави ли как се правеше на БОДИГАРД? Комсомолци скапани.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор

  • 7 El chochone

    11 0 Отговор
    Който падне пиян от стола ще го изключим от комсомола. Браво главанаци.
  • 8 наш

    2 1 Отговор
    Мангалска партия,мангалски разправии
  • 9 Стефан

    5 0 Отговор
    Илианчо, драги ми смехурко, не нас тия, тези отрепки ВИНАГИ са били такива, нали ти спасяваше Волен от ония дето му заби две крошета, нали и ТИ БЕШЕ когато бялата златка удари жена в самолета за Варна, НАЛИ И ТИ ЛИЦЕМРЧЕ беше когато Волен се криеше под масата, МИСЛИШ ЛИ ЧЕ НЕ ЗНАЕМ че точно ДПС ви създаде за да всява страх в турското население, НАЛИ И ТИ ГНИДО беше с тази банда когато се биехте с хората в джамията,махай се и не се показвай , боли ме фара за теб и такива като теб, не мед ами ако искаш и сини сливи продавай, измекяри дето работихте против интересите на България, ходи и ти като Волен да ти дадат някой тенекиен медал за предателството.
  • 10 препатил хем знае

    1 0 Отговор
    казах ли ви че и властта и парите са в неподходящи ръце и престъпни умове

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта