Last news in Fakti
14 Февруари, 2020 4930

Справедливост или пушилка?


  • Сийка Милева говорител на главния прокурор Проверката на ДАНС трябва да обхване всички приватизационни сделки, извършването на плащания по тях, независимо от вида на платежните средства, както и всички предприети действия по осъществяването на следприватизационния надзор. ДАНС следва да установи събрани ли са предвидените в приватизационните договори неустойки, лихви, обезщетения и банкови гаранции, в случай на тяхното частично или цялостно неизпълнение. В тази връзка следва да се установи извършени ли са действия по разваляне на приватизационните договори, в случай на тяхното неизпълнение. Проверяващите трябва да установят как е била водена цялата документация по текущия следприватизационен контрол, извършвани ли са проверки по изпълнение на приватизационните договори.
  • Михаил Екимджиев адвокат Aз cъм прoтив eдин oгрoмeн финaнcoв и oргaнизaциoнeн рecурc нa прoкурaтурaтa дa oтивa в cвиркaтa нa влaкa, зa дa рaзcлeдвa нeщa, oт кoитo e oчeвиднo, чe нищo нямa дa излeзe, вмecтo зa рaзcлeдвa ceгaшнитe упрaвлявaщи. Шaнcът дa ce нaмeри прecтъплeниe, кoeтo дa мoжe дa бъдe eфeктивнo нaкaзaнo, прecтъплeниe cвързaнo c привaтизaциятa, e тeoрeтичeн. Тoвa e димкa, eднa пoпулиcткa пушилкa, кoятo прoкурaтурaтa пуcкa, зa дa ръкoпляcкa нaрoдът и дa нe зaдaвa въпрocи. Зaщo вмecтo дa ce връщaмe 30 гoдини нaзaд, къдeтo нищo нe мoжeм дa oткриeм и дa нaкaжeм, зaщo нe рaзcлeдвaмe чaдърa нaд Вacил Бoжкoв в пocлeднитe 5 гoдини, зaщo нe рaзcлeдвaмe чaдърa нaд Цвeтaн Вacилeв в пocлeднитe 10 гoдини, a трябвa дa ce връщaмe 30 гoдини нaзaд.

    58 гласа
    9%
    91%
    581 гласа

Коментари

  • 1 Реалист

    64 5 Отговор
    ПРАХ В ОЧИТЕ НА НАРОДА !!!!!!!!!!
  • 2 onq s konq

    45 5 Отговор
    Смешна пиеска е когато един посредствен човек получи неограничена неконтролирана власт. Личността му ерозира. Заобиколен от лакей и ласкатели той се самозабравя и се взема за велик и неотразим.
  • 3 Истината

    35 3 Отговор
    е, че най големия грабеж е на европейски средства през последните десетина години. За тях не се говори и няма да се разследват. Значи да разследваме онези за да прикриваме тези.
  • 4 хахаха

    10 35 Отговор
    Този сайт ме изумява!Според мен тука са най-много платените тролове!Изумително е,че някой може да нацъка толкова минуси срещу разследване на приватизацията и да подкрепят адвокат на приватизаторите!

    Коментиран от #7, #8

  • 5 Бесен

    36 4 Отговор
    Ще трябва да се примирим с факта, че Гешеф (тов) е по-голяма мутра и от Божков, и за разлика от него наистина ръководи организирана престъпна група, защото Прокуратурата в момента е точно това! Мутренска организация за саморазправа с неудобните!
    Жалко за държавата, но с такъв народ такава държава!
    Браво на Екимджиев за думите!
  • 6 123

    29 2 Отговор
    PR - акции, справедливост има когато има осъдени, а такива няма и няма и да има. Корупция има във власт имащите, не съм чул за присъда влязла в сила за някой управляващ (без значение от коя партия е). Това с проверка на приватизацията е поредната бесмислена "операция", не виждам дори и да открият нещо как ще го докажат като реално няма как да стигне до съда.

  • 7 Бесен

    29 4 Отговор

    До коментар #4 от "хахаха":

    Единственото, което ме изумява е, че има глупаци да вярват на глупостите на Гешев! 99% от сделките са непоклатими поради изтекла давност. То е физически невъзможно да докажеш дали преди 30 години някой е изпълнил приватизационния си договор защото то тогава до сега конюнктурата се е променяла няколко пъти. Дори да са били изпълнени условията вече е без значение - та то амортизационната норма за ДМА на сградите изтича за подобен период. ПЪЛНА КРЕТЕНИЯ ЗА ПЪЛНИ КРЕТЕНИ! Само благодарение на такива Гешев(тов) може да си върти гешефтчетата и приятелчетата му да са си добре и защитени!
  • 8 Последния софиянец

    19 6 Отговор

    До коментар #4 от "хахаха":

    Оооо чакай. Платените гербаджийски тролове от центъра още не са станали. Те са най агресивни и вулгарни. Захлебват.
  • 9 хахаха

    7 12 Отговор
    Копейкаджии,без вазелин да ви влиза!

    Коментиран от #19

  • 10 Стефан

    13 7 Отговор
    Вечната мантра приватизацията, била грабителска, била мафиотска, и не знам още каква, говори се за милиарди, а не се говори ЗАЩО държавата е била във фалит, даже Виденов каза че авиокомпания Балкан е била във фактически фалит, мастодонти като Кремиковци дължеше милиони на Булгаргаз, на БДЖ и всичко е държавно, помня че един министър в опит да заработи Кремиковци след като бе прехвърлено през две ръце наля 700 милона лева през 2006 год. Петър Димитров от БСП и ПАК фалираха, остарели заводи, амортизирани машини и били за милиарди,според мен този който е искал да работи го прави и в момента, ще дам пример КЦМ Пловдив, РМД и си работи , даже си обнови напълно един цех за олово, всички бирени фабрики работят защото НЕ СА В РЪЦЕТЕ на такива като Пеевски и Ковачки, нищо няма да излезе, но се отклонява вниманието от простотиите дето върши това правителство.
  • 11 123

    10 3 Отговор
    Ще им повяравам само ако осъдят един олигарх гел за едно БМФ
  • 12 възмутен

    21 3 Отговор
    Вместо да пиша много, казвам и подкрепям изцяло казаното от Екимджиев. прокуратурата върви по плоскост, която е пуска димки. ЗАЩО ТОЗИ ГЕШЕВТ НЕ ПОДХВАНЕ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ, ЗАЩО СЕ РАЗСЕЙВА И НЕ ПОДХВАНЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СТРОИТЕЛНОТО МИНИСТЕРСТВО ОТ ВРПЕМЕТО НА ЛИЛА КРАДЛАТА И НАНКОВОТО ЧУДО? ПРОКУРОРА СИ ПИШЕ НЯКАКВИ ПРАЗНИ АКТИВИ, ПРАХ В ОЧИТЕ. ИСКА НЯКОГО ДА ЗАБЛУДИ, ЧЕ МНОГО Е ЗАИНТЕРЕСОВАН. С ТОЗИ ХОД НЕ МУ СЕ ПОЛУЧАВА!
  • 13 Ицо

    9 3 Отговор
    По всичко личи че се опитват с гръмки фрази и акции да прикрият фаловете на управляващата шайка.
  • 14 сс23

    3 0 Отговор
    Защо няма един от свитата на БСП????
  • 15 Дългият

    10 2 Отговор
    Не 10 години назад...а 30,да се види днешните богаташи по какъв начин са станали милонери или милиардери...Приватизацията на Иван Костов е.а майката на селското стопанство,а и не само на него...
  • 16 УЗУРПАТОР

    7 2 Отговор
    Прах в очите на тълпата, за сметка на тълпата
  • 17 Каскет Пикчърс

    8 2 Отговор
    Пушилка, димка, пушек сажди, каскети, тикви и 80% балъци.
  • 18 Дада

    2 7 Отговор
    За кое да разледва управляващите? Това са единствените управляващи правещи нещо за развитието на държавата. Ако тоя адвокат има данни за конкретни престъпления извършени от конкретни лица да ги представи, а не да надува свирката, ако използваме неговите думи. Престъпленията са извършени от дпс и бсп, те трябва да бъдат разследвани и съдени, а не да търсим под вола теле.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта