19 Февруари, 2020 5968

Ходатайства ли Русия за Васил Божков


  • Сергей Иванов Ръководител на пресцентъра на Службата за външно разузнаване на Русия Директорът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин наистина проведе много плодотворни преговори с премиера на ОАЕ, шейха на Дубай Мухамед бен Рашид Ал Мактум, но разговорът засегна изключително международни проблеми в сферата на сигурността и двустранното сътрудничество. Международните информационни агенции са подхванаха слуха, че по време на срещата Наришкин е помолил за освобождаването на българския бизнесмен Васил Божков, задържан по искане на България. Медиите са били подведени от изявлението на заместник-председателя на НС Валери Симеонов. Само болното въображение на Симеонов, умножено по ниското ниво на неговата компетентност, би могло да включи в дневния ред на толкова уважавани хора въпроса за българския предприемач.
  • Валери Симеонов Вицепремиер Да поразлисти сайтовете, да види телевизиите и тогава ще разбере откъде Валери Симеонов знае за разговорите между Наришкин и шейха на Дубай, че са били свързани с освобождаването на Васил Божков. Не виждам никакъв повод за упрек към думите ми, информирам се по случая само от наши медии. Второ, кое гарантира, че представителят на външното им разузнаване говори истината. В близките дни тази тема ще покаже дали ще има развитие. Такова беше изказването и на Путин, ако си спомняте, за Кирил и Методий навремето – погрешно и без да последват извинения. Такова беше изказването на т. нар. патриарх Кирил. Това е разследваният за контрабанда Гундяев, който сега е патриарх на Русия. Той идваше да удря по масата и да казва на кого трябва да се отдава почит на 3-ти март и на кого не трябва. Просто такова им е поведението. Мисля, че това е част от глобалната действителност, с която поне аз съм свикнал.

    507 гласа
    79%
    21%
    134 гласа

Коментари

  • 1 Петър

    69 4 Отговор
    Да,даже лично Путин се е застъпил за Божков.
  • 2 Лошо лошо лошо

    26 72 Отговор
    Разбира се, че е ходатайствано !!! Рускит служби са най лъжливите и лицемерни !!!

    Коментиран от #12

  • 3 Истината

    25 53 Отговор
    Предполага се, че човек с открднати милиарди не може да го прави без да е агент ! Божков е спонсор на БСП ! Сетеъе се нс кого е агент !

    Коментиран от #13

  • 4 Това виждам

    26 45 Отговор
    Божков е престъпник ! Около него все хора на ДС,разбирай КГБ !

    Коментиран от #15

  • 5 Хаджи хаджи Българин

    43 13 Отговор
    Дръжте здраво хрътките на Валери Симеонов! На него баба Гица му е казала за ходотайството! А баба Гица гледа на боб и пъп! Айде със здраве от мен!
  • 6 Иван

    24 41 Отговор
    Божков е един безскруполен бандит и убиец,сложен начело на една структура подчинена изцяло на Кремълските бандитски служби.С помощта на тази структора са източени през годините милиарди от българският народ .А после всички искат силна държава,ама без пари не става,а руснаците това целят да ни обезкървят и обезлюдеят.

    Коментиран от #16, #21, #22, #28


  • 7 onq s konq

    40 13 Отговор
    Щом се информира от сайтовете бургаският шмекер е ясен. Там е истината. А има претенций за висш политик. Няма място в следващото НС. Видяхме до къде може. Затова батко ко изгони от вицепремиерския пост.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Боко тиквата

    20 9 Отговор
    Бойко да му мисли ако Русия се застъпи за Божков, защото той има какво да им каже за тиквеника
  • 10 курчо

    14 13 Отговор
    Само Лизачите на руски дупета им харесва черепа да е на свобода.Нали такива като него ги създаде лщбимата им партия.
  • 11 Бесен

    22 11 Отговор
    Само като видя физиономията на тоя плъх Симеонов и гласувам против без значение ква тъпотия е изръсил. Рядко мерзка личност
  • 12 Само ми е чудно

    12 6 Отговор

    До коментар #2 от "Лошо лошо лошо":

    кои са тези международни агенции,които познават Божков че е българин,че е търсен за вътрешни проблеми в страната ,а не международен престъпник и т.н. Никой не се интересува от нас и не ни навирайте престъпните си измислици. Интересувал се някой от България,да ама най-вече да няма хора на нейна територия от това се интересуват новите ви "приятели" кравари и еврогейци,това им е отколешна мечта.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 Стефан

    9 14 Отговор
    Не харесвам това говедо Симеонов, но пък КОЛКО ЛИ ВАЖНИ ВЪПРОСИ в сферата на СИГУРНОСТА зависят от шейха на ОАЕ, руснаците са патологични лъжци, параноични са на тема тайна даже за неща дето нямат никакво значение, а ако разпознаете дружките на Божков в България и започнете от един президент , минете през тройната коалиция и обществените поръчки в строителството ще видите че ще стигнете до една откровено проруска партия АБВ, те защитават Русия даже от санкциите на САЩ преди още да е излязло официалното руско становище, така че цъкате минуси, но те са за празните ви картуни.
  • 15 А около другите като

    8 5 Отговор

    До коментар #4 от "Това виждам":

    са обиколени от хора на американските служби значи те са от ЦРУ.Нямаш грам понятие какво пишеш и каква простотия сътвори. Русия не се интересува от Божков за тях той си е вътрешен проблем,а и визитата на ръководителя на руската служба за външно разузнаване е уговорена много преди да се започне сагата Божков. Не забравяй драги ми тъпчо,че Путин беше миналата година в ОАЕ и тогава се договаряха,а не че Божков е някакъв фактор за Русия.
  • 16 Прегледай се за

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    корона вирус,защото е крайно време тебе и другите като теб да те коронясаме за тъпаци на форума.
  • 17 Снайперист

    9 6 Отговор
    Тъй като гнусните и продажни "патриоти" няма да влязат в следващия парламент, ГЕРБ ще ги пребоядиса и ще ги направи свои членове. И така, пак с дебелото прасе и мазния шмекер в палрамента. Дано преди това някой се ядоса и им види сметката.......
  • 18 bandita

    8 2 Отговор
    дела трябват не думи!
  • 19 Onq s konq

    8 3 Отговор
    Са о най-мързеливите и най-бедните си мечтаят за комунизъм. Но мечтите са безплатни, всичко друго струва пари.
  • 20 Много прост народ в БГ-то за съжаление

    15 5 Отговор
    Лошото е че Българина е много прост, той няма как да си обясни как Божков от един прост чейнчаджия от магурата става милиярдер, еми да ви кажа не е случайно и не без помоща на Държавата, няма как да стане просто! Той си е убиец , рекетьор инпрестъпник това е истината, но това малко по възрастните го знаят 35+ годишните, малкоте сополи изобщо не знаят за какво става дума не знаят през 90-те години за какви изнудваници , побой и заплахи ставаше на въпрос и то от мутрите с които Божков е ортак:-)

    Коментиран от #29

  • 21 Random

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    ХАПЧЕТАТА!

  • 22 стоян

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    До 6 ком -много точен коментар -и веднага две руски подлоги са те уплюли
  • 23 Чичо

    9 4 Отговор
    Политикани като проваленото ченге Валери Симеонов са позор за всяка, уважаваща себе си нация!
  • 24 Комбина

    5 3 Отговор
    Руски робоРОБИ – еб*т ги и ги грабят, а те благодарят и са щастливи!
  • 25 Антикомунисt 1

    4 6 Отговор
    На тоя руснак като му видя мазната физиономия и е ясно, че би продал и майка си, а би я и убил!
  • 26 ЕХА

    5 0 Отговор
    Да поразлисти сайтовете, да види телевизиите...Ало ти на сайтове и телевизии ли вярваш..нали казваш че те са корумпирани..
  • 27 Божков

    1 1 Отговор
    Артефактите са дубликати взимайте аз си пуша пури с шейха фанете ме за ритона
  • 28 Глупасти глупости и пак глупости

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Руснаците ви бъркаха в портмонето да купувате лотарията пак руснаците ви караха насила да влазате в казино и да щракате 😂😂😂
  • 29 Зайко Байко многознайко

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Много прост народ в БГ-то за съжаление":

    Хубав коментар, няма лошо , но младите не бива да забравят че от същото котило е и Тиквеният Еднокнижник и Маринов , пазванта на Мето Илиенски , който така и не опази.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта